Boeken over management & bedrijf

 • Vonne Laan boeken
  Vonne Laan - Boom Basics Privacyrecht

  Privacyrecht wordt gebruikt als overkoepelende term voor regels die op enigerlei wijze raken aan de persoonlijke levenssfeer van individuen. De basis voor deze regels is neergelegd in internationale verdragen, EU-recht en de Nederlandse Grondwet. Deze Boom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Petra Stienen, Maximiliaan Winkelhuis boeken
  Petra Stienen, Maximiliaan Winkelhuis - Vergroot je charisma

  Je bent trots als een pauw op je organisatie, je nieuwe product of je plan voor een betere wereld. Je wilt er graag over vertellen. Op een podium, in de media of aan collega´s. Dankzij dit boek durf je dat vol vertrouwen te doen. Want je bent er inmiddels van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Menno Tuik boeken
  Menno Tuik - Ut mut eruut!

  In dit boek komen praktische oefeningen, beweging, persoonlijke ervaringen en theorie samen. Het is een trainingsboek voor professionals, die mensen helpen te ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen. Leer hoe je een Lefdag organiseert en De Reis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Peter Decuypere boeken
  Peter Decuypere - We love events

  Maak van je event ook een digitaal spektakel Vandaag de dag nemen eventbezoekers deel aan twee events: het realtime-event, dit is de beleving van het werkelijke fysieke event, en het conversatie-event, dat volop leeft en roddelt in 't café www. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • B.A. Verheijen, C.W. Demper, N. Du Bois, R.J. de Ruiter boeken
  B.A. Verheijen, C.W. Demper, N. Du Bois, R.J. de Ruiter - Juridische Dienstverlening in de 21e eeuw

  Het houdt de gemoederen binnen de juridische wereld goed bezig: hoe verandert de juridische dienstverlening in de huidige eeuw? Waar het ambacht van Cicero vanaf zijn tijd circa tweeduizend jaar in de kern onveranderd is gebleven, spelen plotseling verregaande… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,78
 • Petra de Bruin boeken
  Petra de Bruin - Procederen in kort geding in vijf stappen

  Het civiele kort geding is de meest bekende en tot de verbeelding sprekende civiele procedure. Dit boek behandelt aan de hand van vijf vragen de stappen die gezet moeten worden bij de voorbereiding en behandeling van een civiel kort geding. Die vijf vragen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Happy Vegan boeken
  Happy Vegan - Het ultieme vegan kookboek,

  Auteur: Happy Vegan Titel boek: Het ultieme vegan kookboek, 84 heerlijke recepten + tips en tricks Het boek bestaat uit de volgende hoofdstukken: (deze receptuur is ook los verkrijgbaar als ebook) - Onmisbare Tips & tricks - 14 Heerlijke vegan smoothies - 14… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,65
 • Jan Swier boeken
  Jan Swier - De organische groei van een assetmanagementsysteem

  Na het lezen van dit boek begrijpt u waardoor de infra manager ProRail veel beter is gaan presteren voor lagere kosten, en de railinfra sector in Nederland nu toonaangevend is in de wereld.Assetmanagement van fysieke assets is relatief nieuw. In 2004 verscheen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Aaron Dignan boeken
  Aaron Dignan - Brave New Work

  In ‘Brave New Work’ doet Aaron Dignan uit de doeken hoe je je organisatie opnieuw kunt uitvinden. Ondanks alle technologische vooruitgang blijkt er fundamenteel weinig veranderd te zijn op ons werk: gebrek aan vertrouwen, trage besluitvorming, een overmaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • de Bondt boeken
  de Bondt - Arbeid & Beloning 2019

  De Wettenbundel Arbeid en Beloning is specifiek samengesteld voor het vakgebied van de salarisadministrateur en personeelsfunctionaris. De Wettenbundel Arbeid en Beloning bevat de regelgeving op het gebied van werk en werkloosheid. Tevens bevat deze uitgave de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  126,00
 • Guus Heerma van Voss boeken
  Guus Heerma van Voss - Wetgeving sociaal recht 2019/2020

  In deze bundel vindt u een selectie van de meest gebruikte regelingen ten behoeve van het onderwijs en de rechtspraktijk.Het sociaal recht omvat het arbeidsrecht en het socialezekerheidsrecht. Dit rechtsgebied is in Nederland verspreid over vele wetten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • Mr. A. Steneker boeken
  Mr. A. Steneker - Beslag en executie

  Het beslag- en executierecht is een juridische slangenkuil waarin aan vele vereisten en termijnen moet worden voldaan. Beslag en executie gaan veelal gepaard met stevig verweer. Zowel voor de executant, de verweerder als de rechter vormt dit Asser-deel een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  149,50
 • Carinne Elion-Valter, Bart van Klink, Sanne Taekema boeken
  Carinne Elion-Valter, Bart van Klink, Sanne Taekema - Wegen der vrijheid

  Op 17 juli 2014 kwamen Willem Witteveen, zijn vrouw Lidwien en zijn dochter Marit om bij de ramp met de MH17. Willem was een belangrijke rechtswetenschapper en senator, die met zijn werk veel mensen heeft geïnspireerd. Vijf jaar na dato eren Willems vrienden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Jan van Dunné boeken
  Jan van Dunné - Aansprakelijkheid van de arbiter: ‘bewuste roekeloosheid’, ‘ernstig verwijt’ of ‘bekwame arbiter’ als maatstaf?

  De aansprakelijkheid van arbiters werd door de Hoge Raad in 2009 (Greenworld) en 2016 (Qnow) vastgesteld in aansluiting op de beperkte wettelijke aansprakelijkheid van rechters: slechts bij ‘opzettelijk of bewust roekeloos’ handelen of ‘ernstige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Rick Hermanussen boeken
  Rick Hermanussen - Boekking.nl Manuscript

  Dit is de compacte blauwdruk om te starten met jouw eigen boek. Bij het kopen van dit notitieboek kun je een belafspraak maken met Rick Hermanussen. Neem contact op met Rick Hermanussen als je vragen hebt over het schrijven en uitgeven van jouw boek. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  99,00
 • S Satter boeken
  S Satter - Regelingen Onderwijshuisvesting

  Regelingen onderwijshuisvesting Deze uitgave bevat de Modelverordening voorzieningen huisvesting onderwijs met de financiële normering voor 2016, de Modelbeleidsregel bekostiging lokalen bewegingsonderwijs, de Modelverordening ruimte- en inrichtingseisen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,22
 • Annette M. van Riemsdijk boeken
  Annette M. van Riemsdijk - Internationaal Erfrecht / Omgaan met het familieconflict.

  Tijdens de Erfenisvakdagen van 11 november 2016 (Internationaal erfrecht) en 9 november 2017 (Omgaan met het familieconflict) kwamen topsprekers uit diverse disciplines bijeen om de meest recente inzichten en ontwikkelingen te delen. Tijdens de Erfenisvakdagen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Maurits van Buren boeken
  Maurits van Buren - Ontslag in goed overleg

  Hoe zat het ook alweer met het concurrentiebeding? Worden vakantiedagen uitbetaald bij het einde van de arbeidsovereenkomst? En hoe wordt een ontslagvergoeding belast? Dit zijn slechts enkele vragen waar zowel werkgevers als werknemers mee te maken krijgen bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • P. Abas boeken
  P. Abas - Opzegging van duurovereenkomsten

  In deze monografie staat de vraag centraal welk rechtsstelsel de beste aanknoping biedt voor een algemene regel voor de opzegging van duurovereenkomsten naar Nederlands recht. Het enige land met een voltooide wetgeving is Italië. Tegen een algemene regeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Andre van Montfort boeken
  Andre van Montfort - Degelijk en betrouwbaar bestuur

  Dr. Rudie Hulst (1953) is bijna 40 jaar als onderzoeker en docent verbonden geweest aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij heeft in deze periode veel veranderingen in de academische wereld en op zijn vakgebied, de bestuurskunde, meegemaakt. Rudie wist zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Liesbeth Enneking, Martijn Scheltema, Ilja Tillema boeken
  Liesbeth Enneking, Martijn Scheltema, Ilja Tillema - People, Planet, Privaatrecht

  Bijna iedereen in Nederland heeft een of meerdere paren sportschoenen, houdt van een lekkere kop koffie op z’n tijd, tankt weleens benzine en is de trotse bezitter van een meer of minder geavanceerde smartphone. Maar staat u er eigenlijk weleens bij stil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,50
 • J. van Dongelen, J.A. Hofsteenge boeken
  J. van Dongelen, J.A. Hofsteenge - Handboek Arbobeleidsregels 2019 - 2020

  Het creëren van een veilige en gezonde werkplek, is het uitgangspunt van de huidige arbowet- en regel geving. Maar wetgeving is niet altijd even gemakkelijk te inter-preteren. In de plaats van de Beleidsregels arbeids-omstandighedenwetgeving, die een uitleg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  79,88
 • A.H.M. Boere boeken
  A.H.M. Boere - Handboek Arbobesluit 2019

  Het Handboek Arbobesluit is een toegankelijke informatie-bron waarin het besluit helder wordt toegelicht. Het hand-boek legt, waar zinvol, de relatie tussen de Arbowet, het Arbobesluit, de Arboregeling en de Arbobeleidsregels. Door de volledigheid en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  79,88
 • A.D.M. van Rijs, J.A. Hofsteenge boeken
  A.D.M. van Rijs, J.A. Hofsteenge - Handboek Arboregeling 2019

  In dit handboek wordt de Arboregeling artikelsgewijs op een heldere manier toegelicht en wordt, waar nodig, de relatie tussen de Arboregeling, de Arbowet, het Arbo-besluit en de Arbobeleidsregels gelegd. Uiteenlopende onderwerpen als certi? catie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  79,88
 • Redmar Wolf boeken
  Redmar Wolf - Over betalen met data, btw en DST

  Rede in verkorte vorm uitgesproken bij de aanvaarding van het ambt van hoogleraar belastingrecht (kostprijsverhogende belastingen) aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen op dinsdag 29 januari 2019. Veel internetdiensten zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99