Boeken over management & bedrijf

 • J.B.O. Bijl boeken
  J.B.O. Bijl - The EU VAT Treatment of Vouchers in the Context of Promotional Activities

  Op 1 januari 2019 zijn de nieuwe regels voor de btw-behandeling van vouchers in werking getreden. In deze (Engelstalige) publicatie komt u te weten hoe deze extra laag btw-regels doorwerkt in de fiscale praktijk. U verkrijgt een helder inzicht in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  84,95
 • Mark van Weeren boeken
  Mark van Weeren - De strijd om schaarse vergunningen

  Dit boek vormt een praktisch kompas door vergunningland. Het schetst in begrijpelijke taal het gehele speelveld rondom (schaarse) vergunningen voor ondernemers, vergunninginstanties en juristen. Van aanvraag tot bezwaar # en alles daartussen. Vol direct… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • B.A. Verheijen, C.W. Demper, N. Du Bois, R.J. de Ruiter boeken
  B.A. Verheijen, C.W. Demper, N. Du Bois, R.J. de Ruiter - Juridische Dienstverlening in de 21e eeuw

  Het houdt de gemoederen binnen de juridische wereld goed bezig: hoe verandert de juridische dienstverlening in de huidige eeuw? Waar het ambacht van Cicero vanaf zijn tijd circa tweeduizend jaar in de kern onveranderd is gebleven, spelen plotseling verregaande… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,78
 • Eline Gremmen boeken
  Eline Gremmen - De kwetsbare psychisch gestoorde verdachte in het strafproces

  Dit onderzoek richt zich op de vraag op welke momenten en op welke wijze er in het Nederlandse strafproces tegemoetgekomen kan worden aan de kwetsbaarheid van de psychisch gestoorde verdachte. Er wordt bekeken of de Nederlandse regelgeving en de praktische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Happy Vegan boeken
  Happy Vegan - Het ultieme vegan kookboek,

  Auteur: Happy Vegan Titel boek: Het ultieme vegan kookboek, 84 heerlijke recepten + tips en tricks Het boek bestaat uit de volgende hoofdstukken: (deze receptuur is ook los verkrijgbaar als ebook) - Onmisbare Tips & tricks - 14 Heerlijke vegan smoothies - 14… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,65
 • Petra de Bruin boeken
  Petra de Bruin - Procederen in kort geding in vijf stappen

  Het civiele kort geding is de meest bekende en tot de verbeelding sprekende civiele procedure. Dit boek behandelt aan de hand van vijf vragen de stappen die gezet moeten worden bij de voorbereiding en behandeling van een civiel kort geding. Die vijf vragen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Sylvie Verleye boeken
  Sylvie Verleye - Stilte, ik spreek!

  Sylvie Verleye startte haar professionele carrière in 2000. Met dit boek deelt ze niet alleen haar inzichten als Presentatie Coach, maar ook haar ervaringen als spreker en ?Toastmaster?. Als research voor dit boek interviewde ze dertig vrouwen aan de top in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hans Peter Roel boeken
  Hans Peter Roel - Ki in Business

  Alles wat je over een energiek en succesvol leven moet weten, staat in dit boek. Het gaat in het bedrijfsleven en bij de overheid steeds minder om parate kennis of wie je kent. Het gaat in de nieuwe wereld vooral om wie je bent, je energie, je mentale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Robert T. Kiyosaki boeken
  Robert T. Kiyosaki - Waarom de rijken alsmaar rijker worden

  Waarom de rijken alsmaar rijker worden gaat over echt financieel onderricht – en niet over het sprookje van: “Ga naar school, vind een baan, spaar geld, koop een huis, los je schulden af en investeer voor de lange termijn in aandelen.” Dit boek is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Kim de Keijzer boeken
  Kim de Keijzer - Buutvrij

  Ben je op zoek naar vernieuwing en inspiratie? Stop dan met praten en ga spelen! Nieuwe dingen ontdekken, elkaar verrassen, actief op pad zijn, willen winnen: alle kenmerken van spelen zijn ook nuttig in een zakelijke omgeving. In dit boek laat Kim de Keijzer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Erik Molenaar boeken
  Erik Molenaar - Beleggingsgids juli 2019

  Deze uitgave bevat diverse modelportefeuilles met uiteenlopende beleggingsprofielen, van defensief tot offensief. Kant en klaar welke u zo kunt uitvoeren bij uw eigen bank of broker. De beste aandelen, de beste beleggingsfondsen. Daarbij zijn de thema's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  175,00
 • Lieze Aerts boeken
  Lieze Aerts - ZEN PLANNER

  ZEN PLANNER is een eenvoudig agendasysteem speciaal voor mensen met ADHD, zonder voorgedrukte datums, met de rustgevende uitstraling van een schrift. Door het kleine formaat en lichtgewicht, is deze planner makkelijk mee te nemen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Carolien Roelants boeken
  Carolien Roelants - Dwars door het Midden-Oosten

  Oorlog in Syrië, oorlog in Jemen. Straks misschien ook nog oorlog tegen Iran, want de moellahs vormen een groot gevaar voor de wereldvrede. Of valt het wel mee met dat gevaar? Die leuke, jonge Saudische hervormer blijkt bij nader inzien een ordinaire dictator… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • J.I. van de Streek, A.J.A. Stevens boeken
  J.I. van de Streek, A.J.A. Stevens - De toekomst van de vennootschapsbelasting

  Dit jaar bestaat de Wet VPB 1969 vijftig jaar. De bijdragen in deze uitgave werpen een kritische blik op deze langlopende wet, die in een eerste midlifecrisis lijkt te verkeren. Uiteenlopende onderwerpen worden vanuit wetenschappelijke optiek geanalyseerd,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • S Satter boeken
  S Satter - Regelingen Onderwijshuisvesting

  Regelingen onderwijshuisvesting Deze uitgave bevat de Modelverordening voorzieningen huisvesting onderwijs met de financiële normering voor 2016, de Modelbeleidsregel bekostiging lokalen bewegingsonderwijs, de Modelverordening ruimte- en inrichtingseisen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,22
 • Maurits van Buren boeken
  Maurits van Buren - Ontslag in goed overleg

  Hoe zat het ook alweer met het concurrentiebeding? Worden vakantiedagen uitbetaald bij het einde van de arbeidsovereenkomst? En hoe wordt een ontslagvergoeding belast? Dit zijn slechts enkele vragen waar zowel werkgevers als werknemers mee te maken krijgen bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • P. Abas boeken
  P. Abas - Opzegging van duurovereenkomsten

  In deze monografie staat de vraag centraal welk rechtsstelsel de beste aanknoping biedt voor een algemene regel voor de opzegging van duurovereenkomsten naar Nederlands recht. Het enige land met een voltooide wetgeving is Italië. Tegen een algemene regeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Andre van Montfort boeken
  Andre van Montfort - Degelijk en betrouwbaar bestuur

  Dr. Rudie Hulst (1953) is bijna 40 jaar als onderzoeker en docent verbonden geweest aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij heeft in deze periode veel veranderingen in de academische wereld en op zijn vakgebied, de bestuurskunde, meegemaakt. Rudie wist zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Liesbeth Enneking, Martijn Scheltema, Ilja Tillema boeken
  Liesbeth Enneking, Martijn Scheltema, Ilja Tillema - People, Planet, Privaatrecht

  Bijna iedereen in Nederland heeft een of meerdere paren sportschoenen, houdt van een lekkere kop koffie op z’n tijd, tankt weleens benzine en is de trotse bezitter van een meer of minder geavanceerde smartphone. Maar staat u er eigenlijk weleens bij stil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,50
 • J. van Dongelen, J.A. Hofsteenge boeken
  J. van Dongelen, J.A. Hofsteenge - Handboek Arbobeleidsregels 2019 - 2020

  Het creëren van een veilige en gezonde werkplek, is het uitgangspunt van de huidige arbowet- en regel geving. Maar wetgeving is niet altijd even gemakkelijk te inter-preteren. In de plaats van de Beleidsregels arbeids-omstandighedenwetgeving, die een uitleg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  79,88
 • A.H.M. Boere boeken
  A.H.M. Boere - Handboek Arbobesluit 2019

  Het Handboek Arbobesluit is een toegankelijke informatie-bron waarin het besluit helder wordt toegelicht. Het hand-boek legt, waar zinvol, de relatie tussen de Arbowet, het Arbobesluit, de Arboregeling en de Arbobeleidsregels. Door de volledigheid en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  79,88
 • A.D.M. van Rijs, J.A. Hofsteenge boeken
  A.D.M. van Rijs, J.A. Hofsteenge - Handboek Arboregeling 2019

  In dit handboek wordt de Arboregeling artikelsgewijs op een heldere manier toegelicht en wordt, waar nodig, de relatie tussen de Arboregeling, de Arbowet, het Arbo-besluit en de Arbobeleidsregels gelegd. Uiteenlopende onderwerpen als certi? catie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  79,88
 • Redmar Wolf boeken
  Redmar Wolf - Over betalen met data, btw en DST

  Rede in verkorte vorm uitgesproken bij de aanvaarding van het ambt van hoogleraar belastingrecht (kostprijsverhogende belastingen) aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen op dinsdag 29 januari 2019. Veel internetdiensten zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Annette M. van Riemsdijk boeken
  Annette M. van Riemsdijk - Internationaal Erfrecht / Omgaan met het familieconflict.

  Tijdens de Erfenisvakdagen van 11 november 2016 (Internationaal erfrecht) en 9 november 2017 (Omgaan met het familieconflict) kwamen topsprekers uit diverse disciplines bijeen om de meest recente inzichten en ontwikkelingen te delen. Tijdens de Erfenisvakdagen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • E.V.A. Eijkelenboom boeken
  E.V.A. Eijkelenboom - Vertrouwen voorop

  Het vertrouwen in het accountantsberoep staat de laatste jaren wereldwijd onder druk. Wet- en regelgevers proberen dit vertrouwen met regulering te herstellen. Waarom is deze wetgeving voor accountantsorganisaties tot stand gekomen? En in hoeverre is deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  84,50