Boeken over management & bedrijf

 • Stef Proost, Sandra Rousseau boeken
  Stef Proost, Sandra Rousseau - Inleiding tot de milieueconomie 2de ed.

  Milieueconomie houdt zich bezig met de vervuilingsproblematiek of, meer algemeen, met voor het milieu hinderlijke activiteiten in de economie. Dit kan gaan om roken in publieke plaatsen of het lawaai van een motorfiets, maar ook om meer globale vraagstukken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Tanja Masson-Zwaan boeken
  Tanja Masson-Zwaan - Proceedings of the International Institute of Space Law 2016

  This volume contains the proceedings of the 59th Colloquium on the Law of Outer Space held during the IAC in Guadalajara, Mexico in September 2016, as well as the papers presented at the IISL-ECSL Space Law Symposium held on the occasion of the 55th Session of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  110,00
 • Hans Peter Benschop, Loes Dijkhuis-Alferink boeken
  Hans Peter Benschop, Loes Dijkhuis-Alferink - Nieuwe Tegenstellingen

  Dit boek bevat verrassende oplossingen en onverwachte analyses van toonaangevende wetenschappers uit de economie, sociologie, politicologie, filosofie, sociale geografie en psychologie voor één van de urgentste problemen van deze tijd. Nederland lijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Barbara Torfs boeken
  Barbara Torfs - Beweging werkt

  Actief inzetten op een gezonde levensstijl van medewerkers rendeert. Meer bewegen op de werkvloer zorgt immers voor geluk, meer werkplezier en een hechte teamspirit. En dat vertaalt zich positief in de uitstraling van het bedrijf. Barbara Torfs geeft je tien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • S. Visser boeken
  S. Visser - Jaarrekeningmemo 2017

  Binnen de publicaties over de jaarrekening neemt het Jaarrekeningmemo door haar opzet een aparte plaats in. De kern van het memo wordt gevormd door de afzonderlijke behandeling van de posten van de jaarrekening, met een duidelijkheid onderscheid tussen grote,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  76,00
 • Nederlands in gang. Kurs- und Übungsbuch + Online-Material (Neubearbeitung)

  Nederlands in gang bereitet umfassend auf die Sprachprüfung vor, die zur Zulassung zum Studium in den Niederlanden notwendig ist. Die Neubearbeitung geht inhaltlich noch stärker auf die Lebenswirklichkeit der Zielgruppe ein. - Anfängerkurs mit steiler… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,95
 • Pierre van Eijl, Albert Pilot boeken
  Pierre van Eijl, Albert Pilot - The honours experience

  Honoursprogramma's bieden studenten, die meer uitdaging willen, extra mogelijk heden voor talentontwikkeling op hogescholen en universiteiten, bovenop het reguliere programma of als vervanging van delen daarvan. De vraag is hoe die talentontwikkeling verloopt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • H.D. Wolswijk, A. Postma, B.F. Keulen boeken
  H.D. Wolswijk, A. Postma, B.F. Keulen - Ernstige verkeersdelicten

  De straffen die bij ernstige verkeersdelicten worden opgelegd staan in de samenleving, de politiek en de strafrechtswetenschap sterk in de belangstelling. In dit onderzoek, dat tussen de zomer van 2016 en de zomer van 2017 in opdracht van het WODC en op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,50
 • P.H. Blok boeken
  P.H. Blok - Big data en het recht

  Met de explosieve groei van big data-toepassingen neemt het belang van kennis over het juridisch kader voor big data toe. Dit boek beschrijft het gebruik van big data-technieken in de private sector en verschaft een overzicht van de diverse rechtsgebieden die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,70
 • Jamie Nederpel boeken
  Jamie Nederpel - Het is altijd het goede weer, Op weg naar werk dat van nature bij je past

  * Wat moet je doen als je jezelf dag in, dag uit naar je werk sleept: relativeren of solliciteren? * Wat als je die zeurende gedachte 'is dit het nou?' niet meer uit je hoofd krijgt? * Wat als je dit werk niet meer wilt doen, maar niet weet wat je dan wél… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anke Van Acker, Kobe Vanroy boeken
  Anke Van Acker, Kobe Vanroy - Aap zee koe schrijven

  De bestaande leesmethodes blijken niet altijd even geschikt voor kinderen met een autismespectrumstoornis. Ze zijn te 'speels', vertrekken meestal van verhalen en zijn daardoor in bepaalde opzichten te abstract. Vaak zijn ook de bijhorende werkboekjes niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Ietje Pauw, Peter van Lint, Michelle Gemmink, Wenckje Jongstra, Marieke Pillen boeken
  Ietje Pauw, Peter van Lint, Michelle Gemmink, Wenckje Jongstra, Marieke Pillen - Een leraar als geen ander

  Professionele identiteit is een belangrijk begrip voor leraren. Dit boek helpt de (aanstaande) leraar in zijn zoektocht naar zijn professionele identiteit. Hij start met zijn eigen belangwekkende ervaringen in de klas, leert daar op samenhangende wijze over te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Peter Mol boeken
  Peter Mol - Een stille leerling in de klas

  Als leraar kun je een enorm positieve invloed hebben op de ontwikkeling van mishandelde of verwaarloosde leerlingen. Uit onderzoek onder oudere leerlingen op de basisschool en leerlingen van het voortgezet onderwijs, blijkt dat een kwart van hen aangaf met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Nico Tempelaere boeken
  Nico Tempelaere - Social Media smaakmakers

  Sociale media zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. We facebooken, tweeten en instagrammen erop los. Toekomstgerichte ondernemers benutten maar beter de kracht van die digitale netwerken. Let wel: het volstaat niet om geld te investeren, je hele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Karin Goosen, Simon Boone boeken
  Karin Goosen, Simon Boone - Is dat iets voor mij, juf?

  'Latijn is 't moeilijkste.''Ze hadden toch wel graag dat ik een "hoge" richting ging volgen.''TSO is iets voor jongens.'De overgang tussen de basisschool en het secundair onderwijs blijft een scharniermoment voor jongeren. Niet alleen moeten leerlingen dan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Vera Van Hove, Ronny Dierendonck boeken
  Vera Van Hove, Ronny Dierendonck - Verbondenheid

  Verbondenheid en het verlangen ernaar is van alle tijden en voor alle mensen. Het is inherent aan mensen, het gaat om een dagelijkse manier van in het leven staan. Verbondenheid maakt het meest wezenlijke deel uit van de opdracht van hulpverleners in hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Christoph Ruys boeken
  Christoph Ruys - 2020 Het visuele netwerk

  Smart cities, smart homes, het 'internet of things'... Het zijn wellicht geen nieuwe of vreemde begrippen meer. Maar wat betekent het voor ons, en meer specifiek, wat betekent het in onze technologische netwerkmaatschappij op het gebied van visualisering? Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Judith Driece boeken
  Judith Driece - De kracht van ervaring

  Dit boek is bedoeld voor mensen die werkeloos zijn of bezig met hun loopbaan en die het als een uitdaging zien om zelfstandig aan de slag te gaan met het nemen van nieuwe loopbaanstappen. Het biedt een aantal praktische loopbaaninterventies die kunnen worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Aviel Verbruggen, Steven Van Passel boeken
  Aviel Verbruggen, Steven Van Passel - Milieu & milieubehoud

  Dit studieboek biedt een heldere inleiding tot de economische benadering van milieuvragen en de aansluitende beleidsaanpak. Hoewel inleidend, behandelen de auteurs de belangrijkste aspecten, met vernieuwende bijdragen zoals: verduidelijking van de inhoud van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Bart De Bondt boeken
  Bart De Bondt - De nieuwe leider - Change@work

  Hoe jouw gedrag en dat van anderen op de werkvloer veranderen? De mens is een gewoontedier. Veel mensen proberen iets aan zichzelf te veranderen, maar dat blijkt vaak vergeefs. Ook bedrijven besteden veel geld aan het opleiden van hun medewerkers, zonder dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Elke Devroe, Eddy De Raedt, Henk Elffers, Dorian Schaap boeken
  Elke Devroe, Eddy De Raedt, Henk Elffers, Dorian Schaap - CPS Meten is weten (CPS nr. 41)

  New Public Management en vooral besparingen bij politie en justitie leiden tot het meten van allerhande prestatieafspraken en activiteiten van politiewerk. Ook de geregistreerde criminaliteit wordt jaarlijks gepresenteerd in politiestatistieken, waarbij het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • Karel Lamote boeken
  Karel Lamote - Gorilla's op de werkvloer

  ?Het internet barst van de tips over hoe je als werkgever ideale werkomstandigheden creëert en er als rekruteerder de beste kandidaat uitpikt. Sollicitanten vinden online adviezen over hoe ze hun droomjob kunnen bemachtigen en werknemers lezen op welke manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Grenzenverkennen

  Het Kenniscentrum Milieu en Gezondheid (hierna: het Kennis-centrum), verbonden aan het gerechtshof 's-Hertogenbosch, houdt zich bezig met de straf-, civiel- en bestuursrechtelijke aspecten van milieu en gezondheid. Het Kenniscentrum werkt samen met de afdeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • NVS-NVL boeken
  NVS-NVL - De beroepstandaard voor de zorgcoördinator

  Zeker in deze tijd waarin passend onderwijs zijn definitieve vorm aan het ontwikkelen is, vervult de zorgcoördinator een belangrijke regie- en verbindingsfunctie. Er is immers sprake van de ene na de andere transitie, waarbij externe partijen, zoals… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Stefan Ruysschaert boeken
  Stefan Ruysschaert - Btw van factuur tot aangifte (BE)

  Dit boek legt op een eenvoudige manier de werking van het btw-stelsel en de voornaamste btw-verplichtingen uit. Centraal staat dan ook de aangifte van de verschuldigde btw en het uitoefenen van het recht op aftrek van de voorbelasting.Het spildocument van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,95