Boeken over management & bedrijf

 • M van Beek, The hup, De School voor Transitie boeken
  M van Beek, The hup, De School voor Transitie - Vertrouwen, verbinden, groeien

  Wat mensen werkelijk motiveert is de mogelijkheid zichzelf te kunnen verwezenlijken en hun potentieel te kunnen benutten George Kohlrieser Een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen, waarin iedereen zich thuis voelt én wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bescherming van Nederlandse ondernemingen

  Op 21 november 2017 organiseerde het ZIFO een congres over bescherming van Nederlandse ondernemingen. Dit congres stond in het teken van de actuele politieke, maatschappelijke en juridische discussies rondom aandeelhoudersactivisme en bescherming van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,30
 • Juridisch onderzoek representativiteit vakbonden in arbeidsvoorwaardenoverleg

  Het cao-landschap van Nederland lijkt geheel onder controle. Maar is deze gedachte met oog op de toekomst terecht, nu het ledenbestand van vakbonden steeds eenzijdiger wordt? Deze uitgave geeft een volledig overzicht van het belang van representativiteit in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  55,00
 • Financiering van de productieketen

  De financiering van de productieketen is verbonden aan tal van juridische aspecten en ontwikkelingen. Dit is de eerste bundel in Nederland die zich richt op deze materie. Een essentiële uitgave voor juristen # zowel praktijkprofessionals als academici.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  79,50
 • Mark Soons boeken
  Mark Soons - Stop met verkopen, start met helpen

  In STOP MET VERKOPEN, START MET HELPEN worstelt Claire om haar Life Coaching praktijk op te zetten. Gaandeweg ontdekt ze de vijf pijlers van de COACH Methode, die het werven van klanten niet alleen makkelijk, maar ook leuk maken: echte connectie, obstakels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ineke Swart-den Boer boeken
  Ineke Swart-den Boer - Morgen doe ik het (anders)!

  Morgen doe ik het (anders)! Waar begin je als je bureau een puinhoop is, je mailbox overvol en je geen ruimte ervaart om je ideeën uit te voeren? Het boek ‘Morgen doe ik het (anders)!’ helpt ondernemers om weer rust en ruimte in je hoofd en op je werkplek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • R.P. Wijne boeken
  R.P. Wijne - Kernregelgeving gebruik digitale patiëntengegevens

  Deze korte introductie geeft een overzicht van regelgeving op het terrein van het gebruik van patiëntgegevens. In de in- en externe omgeving van zorginstellingen en zelfstandig werkende beroepsbeoefenaren zijn steeds meer processen digitaal. Deze ontwikkeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mark C. Layton boeken
  Mark C. Layton - De kleine Agile voor Dummies

  De kleine Agile voor Dummies behandelt stap voor stap de tools en technieken van agile projectmanagement en maakt het mogelijk om softwareprojecten zo snel mogelijk uit te voeren. Dit boek biedt je de praktische informatie om agile te begrijpen en te benutten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Belastingwetten 2019

  Met Pocket Belastingwetten heeft u alle belangrijke per januari 2019 geldende wetgeving bij de hand. Inclusief toegang tot Pocket Belastingwetten online. Pocket Belastingwetten 2019 bevat de wetteksten zoals die luiden per 1 januari 2019. Verder is er aandacht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  69,95
 • Theo van Houten boeken
  Theo van Houten - Duurzame bedrijfsvoering

  - Heldere inleiding in duurzame bedrijfsvoering; - behandelt bedrijfseconomische modellen die speciaal gericht zijn op duurzaamheid; - geeft een compleet overzicht van verschillende modellen en soorten rapportages. In Duurzame bedrijfsvoering staat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,95
 • Frank Regtvoort boeken
  Frank Regtvoort - Wat communiceren betekent

  Dit essay vertelt het universele verhaal van communiceren: wat het is en wat het doet. Het verhaalt over werk van bedrijven en (overheids)organisaties dat beroepshalve wordt gedaan om te communiceren. Het laat je inzien dat de ‘core business’ van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • F.W. Grosheide boeken
  F.W. Grosheide - Bouwen en Bewaren

  Architectuur en recht staan sedert lange tijd met elkaar in een gespannen verhouding. Enigszins overdreven gezegd: er gaat geen week voorbij of de media berichten over conflicten rond aanpassingen, veranderingen of zelfs sloop van onder architectuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Pauline Maarsen boeken
  Pauline Maarsen - Memo Plus ondernemingsraden 2019

  Memo Plus Ondernemingsraden is een compleet naslagwerk, dat informatie biedt waaraan in elk bedrijf behoefte bestaat. Het boek bevat alles wat de ondernemingsraad (or) moet weten op het gebied van het medezeggenschapsrecht en aanverwante terreinen. De Wet op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,95
 • Pascal Willems boeken
  Pascal Willems - Ziekte en re-integratie

  In de Praktijkgids Ziekte en re-integratie is alle informatie opgenomen die nodig is om bij ziekte en arbeidsongeschiktheid van werknemers adequaat te handelen. In deze publicatie staan de rechten en plichten van zowel werknemer als de werkgever in het kader… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  317,50
 • M.G.M. Hoekendijk boeken
  M.G.M. Hoekendijk - Zakboek Wetteksten voor de algemeen en buitengewoon opsporingsambtenaar 2019

  Wilt u uw zaken beter en sneller afhandelen? Houd dan dit zakboek bij de hand. U vindt hierin de actuele regelgeving die u nodig heeft voor uw dagelijkse opsporingswerkzaamheden. Ook helpt dit zakboek u vertraging en zelfs vrijspraken bij de verdere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • R.T.J. Dartel boeken
  R.T.J. Dartel - Zakboek Proces-verbaal en Bewijsrecht 2019-2020

  Dit handige zakboek is geschreven voor hulpofficieren van justitie en andere (buitengewoon) opsporingsambtenaren die processen-verbaal maken of corrigeren, en daarbij niet geconfronteerd willen worden met onnodige vrijspraken en verzoeken tot aanvullend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • M.G.M. Hoekendijk boeken
  M.G.M. Hoekendijk - Zakboek Strafvordering en Strafrecht voor de Opsporingsambtenaar 2019

  In dit zakboek vindt u gemakkelijk en snel informatie over uw bevoegdheden als opsporingsambtenaar, veel voorkomende misdrijven en andere praktische onderwerpen. Strafvordering en strafrecht worden in dit zakboek praktisch, overzichtelijk en in helder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • K. de Jong, M.C. Dubbeldam boeken
  K. de Jong, M.C. Dubbeldam - Versterking strafrechtelijke aanpak terrorisme

  De inwerkingtreding van de Wet versterking strafrechtelijke aanpak terrorisme brengt verstrekkende gevolgen met zich mee. Zo mogen personen die verdacht worden van een ernstig terroristisch misdrijf op basis van enkel een verdenking langer in voorlopige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,66
 • Paul Bovend'Eert, Peter Bootsma, Alexander van Kessel boeken
  Paul Bovend'Eert, Peter Bootsma, Alexander van Kessel - Formeren anno 2017

  Formeren anno 2017 is de boekuitgave van de officiële evaluatie van de kabinetsformatie van 2017, geschreven mede op basis van gesprekken met alle betrokkenen. Het rapport is uitgebracht aan het presidium van de Tweede kamer. Een belangwekkende uitgave voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • J. de Boer, W. Heesen, R. Ros boeken
  J. de Boer, W. Heesen, R. Ros - De bijstand in praktijk 2019

  Deze uitgave is geschreven voor iedereen met interesse in de Participatiewet (PW). De lezer maakt op toegankelijke en praktijkgerichte wijze kennis met alle onderdelen van deze complexe wet # van uitkering tot terugvordering, en van bijzondere bijstand tot re-… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  77,92
 • T.E. Booms boeken
  T.E. Booms - Aanvullen van subjectieve rechten

  Lange tijd ontbrak het in de literatuur aan handvatten om te bepalen of een recht automatisch #mee overgaat# met een ander recht. Deze uitgave legt op basis van rechtseconomische uitgangspunten uit wanneer dit het geval is. De lezer krijgt inzicht in de wijze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  84,50
 • G.C. van der Burgt, E.J.W. Heithuis boeken
  G.C. van der Burgt, E.J.W. Heithuis - ATAD1

  1 januari 2019 trad de eerste EU-antibelastingontwijkingsrichtlijn in werking, kortweg ATAD1 genoemd. Deze richtlijn introduceerde drie nieuwe regelingen in de Nederlandse belastingwetten. Deze titel verheldert en schetst voor u als praktiserend fiscalist een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  52,51
 • Corona de Wert, Geert Poort boeken
  Corona de Wert, Geert Poort - Handboek online redactie

  Contentcreatie is een multidisciplinair vak geworden. Als online content- of communicatiespecialist wil je dáár scoren waar de (toekomstige) klanten van jouw organisatie zich bevinden. Daarom ben je dagelijks druk met het optimaliseren van websites, webshops… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Geert Noels boeken
  Geert Noels - Gigantisme

  Een verrassende diagnose met remedie van onze ontspoorde economie Onze wereld lijdt aan gigantisme. De topbedrijven en -organisaties worden steeds groter en machtiger. Dat Champions’ League-effect doodt gezonde concurrentie, leidt niet tot duurzame groei en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Harry Woldendorp, Thomas Woldendorp boeken
  Harry Woldendorp, Thomas Woldendorp - De startup professional

  Jonge professionals hebben steeds meer moeite hun startende carrière vorm te geven. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar zo snel op, dat de arbeidsmarkt blijft veranderen. Toekomstbestendigheid hangt daardoor steeds meer af van iemands persoonlijkheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50