Boeken over management & bedrijf

 • Rick Hermanussen boeken
  Rick Hermanussen - How to become the best Content Creator

  Rick Hermanussen schreef 3 boeken, een trilogie, over copywriting (beter leren schrijven), content creation (weten wat je moet posten op Social Media) en over ondernemingschap aan de hand van meer dan 500 ervaringen van anderen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Rick Hermanussen boeken
  Rick Hermanussen - How to become the best Entrepreneur

  Hallo! Ik ben Rick Hermanussen, een schrijver van 3 met elkaar verweven boeken. Een trilogie over Verleidend Schrijven, Content Creaties & Ondernemerschap: 1. Hoe word je de beste Copywriter - Auteur Rick Hermanussen 2. Hoe word je de beste Content Creator -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Ivan Misner, Aqil Radjab, Stewart Emery, Rick Sapio boeken
  Ivan Misner, Aqil Radjab, Stewart Emery, Rick Sapio - Wie is er in jouw kamer?

  Aqil Radjab Aqil is vader, echtgenoot en ondernemer. Na 7 jaar bij de marine gediend te hebben, koos hij voor het ondernemerschap. Met veel vallen en opstaan leerde hij zichzelf het ondernemersvak. Over de ervaringen die hij opdeed en de lessen die hij leerde,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Karel Joos boeken
  Karel Joos - Lobbyen

  Lobbyen voorbij de donkere achterkamers Een heldere blik op het snijvlak tussen politiek, de bedrijfswereld en de mediaZo worden ze genoemd: Big Oil, Big Pharma, Big Sugar, Big Tobacco, Big Alcohol, de bankenlobby, de autolobby, de kernenergielobby, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Ien G.M. van der Pol boeken
  Ien G.M. van der Pol - Coachen waar het pijn doet

  Coaches en andere begeleiders krijgen steevast te maken met angst, onrust, onderdrukte emoties en gedragspatronen van cliënten die voortkomen uit hoe zij zich in hun vroegste jeugd hebben aangepast. En met de stress en oververmoeidheid die dit met zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Gonny Vink boeken
  Gonny Vink - Leidinggeven op afstand

  Steeds meer mensen werken niet meer bij jou op kantoor. Ze werken thuis, mobiel of vanuit hun vakantiehuis. Je wilt graag met ze overleggen over lopende projecten en informeel met ze kletsen om een band met ze op te bouwen, maar hoe doe je dat op afstand?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Pieter Ippel boeken
  Pieter Ippel - Het landschap van het recht

  Veel Nederlanders vinden het recht ingewikkeld en soms moeilijk te doorgronden. Er zijn heel wat inleidingen in het recht, maar die zijn meestal bedoeld voor beginnende rechtenstudenten. Korte en heldere introducties voor een breder publiek zijn echter schaars… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Happy Vegan boeken
  Happy Vegan - Het ultieme vegan kookboek,

  Auteur: Happy Vegan Titel boek: Het ultieme vegan kookboek, 84 heerlijke recepten + tips en tricks Het boek bestaat uit de volgende hoofdstukken: (deze receptuur is ook los verkrijgbaar als ebook) - Onmisbare Tips & tricks - 14 Heerlijke vegan smoothies - 14… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,65
 • Paula Zweekhorst, Peter 't Lam boeken
  Paula Zweekhorst, Peter 't Lam - Kernbegrippen van professionele communicatie (tweede druk)

  Kernbegrippen van professionele communicatie biedt je de theoretische en praktische basis voor een goede start in de communicatie. Centraal staat professionele communicatie: de communicatie voor, vanuit of met organisaties. Aan de hand van een toegankelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Studenteneditie Cursus Belastingrecht Omzetbelasting 2019-2020

  Dit studieboek biedt jou een compleet en behapbaar overzicht van de omzetbelasting. De studenteneditie belicht de belangrijkste heffingswetten op het gebied van directe en kostprijsverhogende belastingen, inzichtelijk gemaakt met relevante jurisprudentie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Cole Nussbaumer Knaflic boeken
  Cole Nussbaumer Knaflic - Storytelling met data

  Vertellen is geen intrinsieke vaardigheid, vooral als het gaat om datavisualisatie. De tools die we tot onze beschikking hebben, maken het bovendien niet eenvoudiger. Data-analist en auteur Cole Nussbaumer Knaflic laat zien hoe je de conventionele tools… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Bart Cambré, Patrick Kenis boeken
  Bart Cambré, Patrick Kenis - Organisatienetwerken

  In onze veranderende wereld kunnen complexe problemen enkel aangepakt worden als organisaties samenwerken. Individuele organisaties zijn niet in staat om deze complexiteit het hoofd te bieden. Ze moeten hun expertise noodgedwongen verbinden aan die van andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Happy Vegan boeken
  Happy Vegan - Het ultieme vegan kookboek,

  Auteur: Happy Vegan Titel boek: Het ultieme vegan kookboek, 84 heerlijke recepten + tips en tricks Het boek bestaat uit de volgende hoofdstukken: (deze receptuur is ook los verkrijgbaar als ebook) - Onmisbare Tips & tricks - 14 Heerlijke vegan smoothies - 14… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,89
 • Peter Mol boeken
  Peter Mol - De leraar centraal

  De leraar centraal laat zien dat de man of vrouw voor de klas van onschatbare waarde kan zijn voor het welzijn van alle leerlingen, ondanks de protocollen, controledrang en registratiewoede vanuit de overheid.Als we het onderwijs echt willen verbeteren, moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Oscar Bulthuis boeken
  Oscar Bulthuis - Nooit meer voor een baas je bed uit!

  Nooit meer voor een baas je bed uit! is geschreven voor iedereen die voor zichzelf wil beginnen of dit overweegt.Echt voor jezelf werken. Hoe heerlijk is dat? De wekker gaat. Je opent je ogen en je realiseert je: ik sta op, maar niet meer voor mijn baas! Ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Han de Regt boeken
  Han de Regt - Innovatiesport

  Sport en werk zijn twee belangrijke tijdsbestedingen van de mens. Beide kunnen het leven aangenamer maken. Sport door te doen of naar te kijken, werk door te doen en betaald te krijgen. Vanaf het moment dat mensen werden betaald voor hun aanwezigheid op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • David van der Loo boeken
  David van der Loo - Maak een APP als een BAAS

  Je hebt een idee. Je wilt een populaire app starten. Alleen... hoe kom je van idee naar app? De meeste mensen gaan enthousiast van start, maar bijna niemand haalt het einddoel: die zo gewenste populaire app. Veel apps falen, en de bedenkers blijven achter met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ingrid Tiggelovend boeken
  Ingrid Tiggelovend - Diversiteitscommunicatie

  WAT LEES JE IN DIT BOEK? Een onderzoek bij 303 communicatiemedewerkers door Arteveldehogeschool, gesprekken met experten, de expertise van communicatiemedewerkers, literatuuronderzoek, de actualiteit en de ervaringen van de auteur kruiden het boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jaap van Manen boeken
  Jaap van Manen - Dansend tot je essentie

  Dansen brengt niet alleen je lichaam in beweging, maar ook je geest: door te reflecteren op je bewegingen verruim en verdiep je je bewustzijn. Bij het dansen ervaar je een diepe verbondenheid met jezelf, met je mededansers en uiteindelijk met alles en iedereen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,75
 • Piet van Loon boeken
  Piet van Loon - Nextens VPB Almanak 2019 deel 1

  De VPB Almanak is de ideale handleiding bij de aangifte vennootschapsbelasting voor belastingadviseurs, vennootschapsdirecteuren, advocaten, notarissen en aandeelhouders. U leest over het gebruik van het Nextens VPB Programma 2018. Daarnaast wordt ingegaan op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  144,97
 • Quintin Wierenga boeken
  Quintin Wierenga - Pitchen op de werkvloer

  Vind je het lastig om collega's te overtuigen van je idee? Heb je moeite om klanten uit te leggen wat je voor hen kunt betekenen? Wil je leren hoe je direct de aandacht grijpt bij een presentatie? Zou je graag korter vergaderen? Of wil je dat je sollicitatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Robert N.J. Kamerling boeken
  Robert N.J. Kamerling - Belastingcontrole 2019

  In deze uitgave vindt u een helder overzicht van de actuele regels bij een belastingcontrole. Door de praktische en beknopte behandeling is de inhoud bijzonder geschikt voor gebruik door zowel de ondernemer, de adviseur als de controleur zelf. Veel ondernemers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  71,95
 • Albert Janssens boeken
  Albert Janssens - Ontwikkelen doe je samen

  Voor iedereen die werkt met jonge kinderen is de opdracht hen te helpen in hun ontwikkeling. Het kind ontwikkelt in relatie met andere kinderen en met zijn begeleiders. Dit werkboek behandelt de verschillende aspecten van de relatie die een goede ontwikkeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,30
 • Jacques van der Elst boeken
  Jacques van der Elst - Kasstroomcalculaties voor een optimaal financieel beleid

  Kasstroomcalculaties zijn een belangrijke managementtechniek die financiële directies van ondernemingen helpen om de juiste beleidsbeslissingen te nemen, ter maximalisatie van de waarde van hun onderneming. De bedoeling van dit werk is dan ook om managers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • Axel Groenemeyer, Carole Gayet-Viaud, Gorazd Meško, Paul Ponsaers, Joanna Shapland boeken
  Axel Groenemeyer, Carole Gayet-Viaud, Gorazd Meško, Paul Ponsaers, Joanna Shapland - Deviance and Crime – Social Control, Criminal Justice, and Criminology in Europe

  GERN (Groupement Européen de Recherches sur les Normativités) is a large consortium of scientific researchers in the domain of deviance and social control, more precisely studying delinquency, penal institutions, public policies of security and the… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00