Boeken over management & bedrijf

 • Adjiedj Bakas, Nanne Onland boeken
  Adjiedj Bakas, Nanne Onland - Seamless

  De transport- en logistieksector zit weer fors in de lift. Maar achterover leunen is er niet bij. De Digitale Transformatie die raast door alle sectoren in de economie zal ook leiden tot een snelle transformatie van cargo, transport en logistiek. Het inzicht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Monique Grant boeken
  Monique Grant - Waar een wil is, ben jij de weg!

  Monique kreeg bij haar geboorte alle ingrediënten mee om te “falen". Een "valse start" met drugs, geweld en instabiele ouders zorgde voor een beschadigd zelfbeeld. Haar zoektocht naar geluk en succes was lang. Desondanks is het gelukt om op te groeien tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dhoya Snijders boeken
  Dhoya Snijders - Data is macht

  Zou het kunnen zijn dat deze tekst geschreven is door kunstmatige intelligentie? Net als dat de illustratie op de kaft ontworpen is door een zelflerend systeem is één van de co-auteurs van deze publicatie een getraind neuraal netwerk. Zou het deze tekst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,51
 • Maurits van Buren boeken
  Maurits van Buren - Ontslag in goed overleg

  Hoe zat het ook alweer met het concurrentiebeding? Worden vakantiedagen uitbetaald bij het einde van de arbeidsovereenkomst? En hoe wordt een ontslagvergoeding belast? Dit zijn slechts enkele vragen waar zowel werkgevers als werknemers mee te maken krijgen bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • P. Abas boeken
  P. Abas - Opzegging van duurovereenkomsten

  In deze monografie staat de vraag centraal welk rechtsstelsel de beste aanknoping biedt voor een algemene regel voor de opzegging van duurovereenkomsten naar Nederlands recht. Het enige land met een voltooide wetgeving is Italië. Tegen een algemene regeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Andre van Montfort boeken
  Andre van Montfort - Degelijk en betrouwbaar bestuur

  Dr. Rudie Hulst (1953) is bijna 40 jaar als onderzoeker en docent verbonden geweest aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij heeft in deze periode veel veranderingen in de academische wereld en op zijn vakgebied, de bestuurskunde, meegemaakt. Rudie wist zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • J. van Drongelen, D.J.J. Korver boeken
  J. van Drongelen, D.J.J. Korver - Handboek Arbeidstijdenwet

  De kern van het Handboek Arbeidstijdenwet wordt gevormd door de regeling van de arbeids- en rusttijden. Hierbij staan de normen voor de minimale rusttijd en de maximale arbeidstijd centraal. Bij de normering voor de minimale rusttijd en de maximale arbeidstijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  78,20
 • André Nollkaemper boeken
  André Nollkaemper - Kern van het internationaal publiekrecht

  Internationaal publiekrecht regelt wereldwijd de uit - oefening van publiek gezag teneinde gemeenschappelijke belangen te beschermen. Het houdt zich bezig met actuele problemen, zoals vrede en veiligheid, terrorisme, rechten van de mens en regulering van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  65,50
 • Liesbeth Enneking, Martijn Scheltema, Ilja Tillema boeken
  Liesbeth Enneking, Martijn Scheltema, Ilja Tillema - People, Planet, Privaatrecht

  Bijna iedereen in Nederland heeft een of meerdere paren sportschoenen, houdt van een lekkere kop koffie op z’n tijd, tankt weleens benzine en is de trotse bezitter van een meer of minder geavanceerde smartphone. Maar staat u er eigenlijk weleens bij stil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,50
 • Rechterlijke toetsing van besluiten en handelingen van de AFM en DNB: trends en analyses

  Heeft u geregeld te maken met zaken omtrent de rechtsbescherming tegen toezicht en handhaving door financiële toezichthouders in Nederland? Dit preadvies bereidt u voor op het handelen van de toezichthouder. Dit is de eerste uitgave die het verweer tegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • H.J. de Kluiver boeken
  H.J. de Kluiver - 100 jaar Handelsrecht

  Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Vereeniging ‘Handelsrecht’ is door negentien auteurs de balans opgemaakt van de stand van zaken op acht kernterreinen van het handelsrecht: ondernemingsrecht, faillissementsrecht, vervoerrecht, documentair… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,50
 • Eveline Notebaert boeken
  Eveline Notebaert - Ongediertebeheersing in Nederland

  PRAKTIJKGIDS WAAR&WET Ongediertebeheersing in Nederland Ongedierte hoort niet thuis in de voedingsindustrie. Omwille van de risico’s verbonden aan hun aanwezigheid zijn voedingsbedrijven genoodzaakt ongedierte aan te pakken. Niet alleen door de wetgever maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,34
 • K de Jong, M.C. Dubbeldam boeken
  K de Jong, M.C. Dubbeldam - Toekomstig Boek 7 Wetboek van Strafvordering.

  De modernisering van het Wetboek van Strafvordering is in volle gang. Het Wetboek van Strafvordering zal binnenkort uit acht boeken bestaan. Voor ieder boek is een apart wetsvoorstel gemaakt, dat in verschillende tranches aan de Tweede Kamer is aangeboden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Evelien Bruins, Gerda van Galen boeken
  Evelien Bruins, Gerda van Galen - De kleine Videomarketing voor Dummies

  Videomarketing is booming! Het inzetten van video voor de marketing is voor veel bedrijven een must geworden. Maar hoe pak je dat aan? Besteed je het uit aan een videoproductiebedrijf of ga je zelf filmen? Hoe zorg je ervoor dat je video's maakt die passen bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Jim Stolze boeken
  Jim Stolze - Algoritmisering, wen er maar aan!

  Organisaties hebben jarenlang veel tijd en geld geïnvesteerd in de digitalisering van processen, wat ze vooral veel data opleverde. Maar toegevoegde waarde voor een klant, of een verschuiving binnen een businessmodel ontstaat pas als deze data op vernieuwende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • L.J.J. Peters boeken
  L.J.J. Peters - Dealen met ondermijningsdelicten

  Ondermijnende criminaliteit is een groot maatschappelijk probleem. Transacties, strafbeschikkingen en ontnemingsschikkingen zijn weinig transparant en zetten de strafrechter buitenspel. Deze uitgave levert de bouwstenen voor een veelbelovende, alternatieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  38,50
 • Nathalie Fanoy boeken
  Nathalie Fanoy - De geheimhoudingsplicht en het verschoningsrecht van de advocaat

  Advocaten en hun cliënten moeten vrij en vertrouwelijk met elkaar kunnen communiceren. Dit wordt als een maatschappelijk belang gezien: zonder gegarandeerde vertrouwelijkheid geen openheid van cliënten, zonder openheid geen optimale juridische advisering en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Sociaal Memo Actueel november 2018

  Sociale zekerheid in Nederland staat geen dag stil. Daarom vindt u in dit memo een overzicht van nieuwe bepalingen en wijzigingen van de afgelopen maanden, compleet gemaakt met wetten en regels per 1 januari 2019 en wetsvoorstellen die begin november 2018 in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,90
 • P.C. Bosman boeken
  P.C. Bosman - Startup

  Starten is een hele klus, samen of alleen. Gelukkig kun je leren van heel veel voorgangers die succesvol werden met een eigen bedrijf. De fouten die zij maakten kun je overslaan. Je eigen fouten komen vanzelf... ook leerzaam. Werk dat idee over een eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Frans Hendrikx boeken
  Frans Hendrikx - SCHATTEN ONTHULD! simpel met QR-codes

  Veel natuur-, cultuur-, kunstschatten en verhalen blijven ongezien of ongehoord voor het publiek. Hoe jammer is dat? Wat als je die verhalen direct boven tafel tovert als ze ertoe doen? Verhalen die mensen verleiden, verbinden, verrijken en verwonderen? Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,39
 • Mirjam Knockaert, Mieke Audenaert, Marc Buelens, Herman Van den Broeck boeken
  Mirjam Knockaert, Mieke Audenaert, Marc Buelens, Herman Van den Broeck - Handboek Bedrijfskunde

  Hoe kan een bedrijf succesvol blijven in een eindeloos veranderende omgeving?Hoe belangrijk zijn ondernemers en innovatie voor een moderne economie?Leidt aandacht voor de mens in een bedrijf tot betere prestaties?Bedrijven staan de laatste jaren in volle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Pieter Lakeman boeken
  Pieter Lakeman - Banken & falende toezichthouders

  In Banken en falende toezichthouders schetst Pieter Lakeman een onthutsend beeld van het optreden van Nederlandse banken jegens hun trouwe klanten. De afgelopen jaren hebben die banken MKB-ondernemers, woningcorporaties en andere klanten actief van valse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • N.A.Th. Smetsers boeken
  N.A.Th. Smetsers - Country-by-Country Reporting

  Vanaf 1 januari 2016 geldt voor multinationals met een omzet vanaf # 750 miljoen een nieuwe documentatieverplichting: Country-by-Country Reporting. Deze uitgave behandelt de aanvullende verrekenprijsdocumentatie op structurele wijze. U verkrijgt een compleet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  92,95
 • Marc Theeboom, Ellen Verheyden boeken
  Marc Theeboom, Ellen Verheyden - Vechtsporten met een +

  Sport-plus, of sport als middel voor het bevorderen van de persoonlijke en sociale ontwikkeling van maatschappelijk kwetsbare groepen, krijgt sinds enkele jaren meer en meer aandacht. Ook vechtsporten worden door overheden, sporten jeugdwerkorganisaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Theo de Wit, Niels den Toom, Reijer de Vries boeken
  Theo de Wit, Niels den Toom, Reijer de Vries - Niet storen?

  De meeste bijdragen van deze bundel cirkelen rond de thema's 'boosheid' (in de samenleving, bij gedetineerden, bij onszelf) en 'stoornis' als een fenomeen dat geestelijke verzorgers ook in hun werk met ingeslotenen vandaag regelmatig tegengekomen. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95