Boeken over management & bedrijf

 • Godfried IJsseling boeken
  Godfried IJsseling - De zelfbewuste leider

  Wat is er misgegaan in ons leiderschap? Veel mensen zijn vooral bezig met overleven in een razendsnelle en veeleisende wereld van deadlines, marktwerking en een overdaad aan informatie. In die overweldigende en verwarrende wereld, die al onze aandacht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Charlotte Staats boeken
  Charlotte Staats - Persoonlijk leiderschap

  Word de leider die je je mensen gunt! Dit is het boek dat je eerder had willen lezen. Want leidinggeven is soms zo eenvoudig niet. Hoe zorg je dat je team kan excelleren én houd je het voor jezelf ook nog een beetje leuk? Het antwoord op die vraag begint bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Arno Korsten, Klaas Abma, Anne Douwe van der Meer boeken
  Arno Korsten, Klaas Abma, Anne Douwe van der Meer - Het gras bij de buren

  Rangordeningen maken is een populair tijdverdrijf. Nederland is dol op lijstjes. Veel burgers raken in de ban van competities en ‘ranking the stars’. Hitparades behoren tot de best gelezen stukken. Benchmarking past bij die interesse. Dergelijke analyses… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Redmar Wolf boeken
  Redmar Wolf - Over betalen met data, btw en DST

  Rede in verkorte vorm uitgesproken bij de aanvaarding van het ambt van hoogleraar belastingrecht (kostprijsverhogende belastingen) aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen op dinsdag 29 januari 2019. Veel internetdiensten zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Gijs van Wulfen boeken
  Gijs van Wulfen - Inspiratie voor innovatie

  Innoveren is een mentaliteit. Wanneer je innoveert vernieuw je een strategie, product, dienst, proces of markt. Maar hoe kom je aan nieuwe inspiratie? Hoe krijg je outside the box-ideeën? Hoe overwin je weerstand binnen jouw organisatie? En hoe krijg je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Advocatenmemo 2019

  Bespaar uzelf als advocaat het dagelijkse zoekwerk met dit handige memo. U vindt hierin de laatste feiten en praktische informatie handig bijeengebracht. Van de laatste wetgeving tot indexeringscijfers. En van tariefoverzichten tot de actuele contactgegevens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  79,00
 • Arnoud J. Moes boeken
  Arnoud J. Moes - SUCCESVOL INKOPEN

  De maatschappij verandert, de zorg verandert mee. De spelregels daarmee ook. Ziekenhuizen opereren in een complex krachtenveld waarin een nieuw evenwicht gevonden moet worden tussen zorg, management en (nieuwe) wettelijke kaders. Procesveranderingen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Christian Kromme boeken
  Christian Kromme - Go digital, stay human

  Geen enkele ondernemer, leider of beleidsmaker mag dit opmerkelijke boek missen.Het zal de manier waarop je kijkt naar technologie en de effecten ervan voor altijd veranderen. Stel je voor dat je de volgende grote trend kunt herkennen, of dat je de volgende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • I. Giesen, W.S. de Zanger, S.N.P. Wiznitzer, A.L.M. Keirse boeken
  I. Giesen, W.S. de Zanger, S.N.P. Wiznitzer, A.L.M. Keirse - Assumpties annoteren

  Het gebruik van empirische inzichten in de rechtspraktijk en de rechtswetenschap kan zeer waardevol zijn; dat geldt zeker ook op het terrein van het (straf-of civielrechtelijke) aansprakelijkheidsrecht. De koppeling van recht en empirie leidt potentieel immers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Harry Woldendorp, Thomas Woldendorp boeken
  Harry Woldendorp, Thomas Woldendorp - De startup professional

  Jonge professionals hebben steeds meer moeite hun startende carrière vorm te geven. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar zo snel op, dat de arbeidsmarkt blijft veranderen. Toekomstbestendigheid hangt daardoor steeds meer af van iemands persoonlijkheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Han de Regt boeken
  Han de Regt - Innovatiesport

  Sport en werk zijn twee belangrijke tijdsbestedingen van de mens. Beide kunnen het leven aangenamer maken. Sport door te doen of naar te kijken, werk door te doen en betaald te krijgen. Vanaf het moment dat mensen werden betaald voor hun aanwezigheid op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • David van der Loo boeken
  David van der Loo - Maak een APP als een BAAS

  Je hebt een idee. Je wilt een populaire app starten. Alleen... hoe kom je van idee naar app? De meeste mensen gaan enthousiast van start, maar bijna niemand haalt het einddoel: die zo gewenste populaire app. Veel apps falen, en de bedenkers blijven achter met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Oscar Bulthuis boeken
  Oscar Bulthuis - Nooit meer voor een baas je bed uit!

  Nooit meer voor een baas je bed uit! is geschreven voor iedereen die voor zichzelf wil beginnen of dit overweegt.Echt voor jezelf werken. Hoe heerlijk is dat? De wekker gaat. Je opent je ogen en je realiseert je: ik sta op, maar niet meer voor mijn baas! Ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Aalt Willem Heringa boeken
  Aalt Willem Heringa - Europees Nederlands Staatsrecht

  In dit boek kijken we naar het Nederlandse staatsrecht. Niet vanuit het perspectief van de puur soevereine staat, maar vanuit de internationale werkelijkheid, waarbij de Nederlandse staat onderdeel is van internationale regels en afspraken, economische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • J. van der Pijl boeken
  J. van der Pijl - Arbeidsrecht en insolventie

  In Nederland is de werknemer goed beschermd # tenminste, zolang de werkgever niet failliet gaat. Bij een faillissement valt de bescherming namelijk grotendeels weg. Deze uitgave buigt zich over de gevolgen van faillissement op het loon, het einde van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  55,00
 • A. Karapetian boeken
  A. Karapetian - Bestuurdersaansprakelijkheid uit onrechtmatige daad

  Bestuurders van ondernemingen in financiële moeilijkheden begeven zich in een spanningsveld van verschillende # vaak tegenstrijdige # belangen. Dit proefschrift biedt een geïntegreerde analyse van de civielrechtelijke en strafrechtelijke normen die op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  84,50
 • Peter Mol boeken
  Peter Mol - De leraar centraal

  De leraar centraal laat zien dat de man of vrouw voor de klas van onschatbare waarde kan zijn voor het welzijn van alle leerlingen, ondanks de protocollen, controledrang en registratiewoede vanuit de overheid.Als we het onderwijs echt willen verbeteren, moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Geert Noels boeken
  Geert Noels - Gigantisme

  Een verrassende diagnose met remedie van onze ontspoorde economie Onze wereld lijdt aan gigantisme. De topbedrijven en -organisaties worden steeds groter en machtiger. Dat Champions’ League-effect doodt gezonde concurrentie, leidt niet tot duurzame groei en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jurn de Vries boeken
  Jurn de Vries - Theologische blik op economische vragen

  Jurn de Vries heeft zich intensief beziggehouden met actuele economische vragen, zoals die vooral naar voren zijn gekomen in de recente mondiale financiële crisis. Hoe gaan we om met schuldenproblematiek, met inkomensongelijkheid, met sociale zekerheid? Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • H.C.W.M. Moesker, S.J.H. Rutten boeken
  H.C.W.M. Moesker, S.J.H. Rutten - Bouwrechtjuristen

  Dit boek bevat de neerslag van gesprekken met vijfentwintig bouwrechtjuristen. Juristen die zich in hun werk veelvuldig met het bouwrecht in al zijn facetten hebben bezig gehouden of nog steeds bezig houden. Dat kan zijn als geschilbeslechter, wetenschapper,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • M van Beek, The hup, De School voor Transitie boeken
  M van Beek, The hup, De School voor Transitie - Vertrouwen, verbinden, groeien

  Wat mensen werkelijk motiveert is de mogelijkheid zichzelf te kunnen verwezenlijken en hun potentieel te kunnen benutten George Kohlrieser Een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen, waarin iedereen zich thuis voelt én wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bescherming van Nederlandse ondernemingen

  Op 21 november 2017 organiseerde het ZIFO een congres over bescherming van Nederlandse ondernemingen. Dit congres stond in het teken van de actuele politieke, maatschappelijke en juridische discussies rondom aandeelhoudersactivisme en bescherming van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,30
 • Juridisch onderzoek representativiteit vakbonden in arbeidsvoorwaardenoverleg

  Het cao-landschap van Nederland lijkt geheel onder controle. Maar is deze gedachte met oog op de toekomst terecht, nu het ledenbestand van vakbonden steeds eenzijdiger wordt? Deze uitgave geeft een volledig overzicht van het belang van representativiteit in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  55,00
 • Financiering van de productieketen

  De financiering van de productieketen is verbonden aan tal van juridische aspecten en ontwikkelingen. Dit is de eerste bundel in Nederland die zich richt op deze materie. Een essentiële uitgave voor juristen # zowel praktijkprofessionals als academici.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  79,50
 • Mark Soons boeken
  Mark Soons - Stop met verkopen, start met helpen

  In STOP MET VERKOPEN, START MET HELPEN worstelt Claire om haar Life Coaching praktijk op te zetten. Gaandeweg ontdekt ze de vijf pijlers van de COACH Methode, die het werven van klanten niet alleen makkelijk, maar ook leuk maken: echte connectie, obstakels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00