Boeken over management & bedrijf

 • Aalt Willem Heringa, Jan Schinkelshoek boeken
  Aalt Willem Heringa, Jan Schinkelshoek - Europa, Europa

  In een vrije staat dient iedereen die in het bezit kan worden geacht van een vrije wil, zichzelf te besturen. De wetgevende macht zou dan ook bij het volk in zijn geheel moeten berusten. Maar aangezien zoiets in de grote staten een onmogelijkheid is en ook in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Léon Biezeman boeken
  Léon Biezeman - Ruimte voor dyslexie

  Professor Wied Ruijssenaars, in Nederland dé deskundige op het gebied van dyslexie, schrijft in het voorwoord: "Over dyslexie wordt veel geschreven. Maar over mensen met dyslexie bestaat heel weinig literatuur. En boeken die geschreven zijn door mensen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerd-Jan Poortman boeken
  Gerd-Jan Poortman - We by Me

  Gerd-Jan Poortman (1976) is professioneel zeiler en behoort al jaren tot de beste zeilers van de wereld. Hij werd veelvuldig Europees- en Wereldkampioen en zeilde drie keer de wereld rond met de Volvo Ocean Race. Het zeilen heeft Poortman mooie en leerzame… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Koen Verhoeven boeken
  Koen Verhoeven - Doe maar taal

  Ben je op zoek naar dynamische, communicatieve en interactieve (coöperatieve) werkvormen? Wil je meer differentiëren in je les? Zoek je nieuwe ideeën voor woordenschatverwerving of een andere manier om de luister- of leesoefeningen aan te pakken? Wil je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jo Tondeur, Joost Vaesen, Lisa Herman, Marina Berbel Casas, Maria Isabel Touceda Gómez boeken
  Jo Tondeur, Joost Vaesen, Lisa Herman, Marina Berbel Casas, Maria Isabel Touceda Gómez - Inspiratiegids voor klasinrichting en scholenbouw

  Hoe kan de fysieke ruimte bijdragen tot een krachtige leeromgeving? Welke randvoorwaarden zijn noodzakelijk om deze krachtige leeromgevingen te ontwikkelen met het oog op 21st Century Skills? Of hoe zorg ik ervoor dat het hele schoolteam, de architecten en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Martha Meerman boeken
  Martha Meerman - Mens & Markt

  Creativiteit, diversiteit en onderzoekend vermogen zijn vaardigheden die in dit tijdsbestek hard nodig zijn. De Hogeschool van Amsterdam is een kennisinstelling waar jonge mensen worden voorbereid op een beroep, en vaardigheden aanleren die in de 21ste eeuw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Gerrit Minzinga Zijlstra boeken
  Gerrit Minzinga Zijlstra - Help, de school staat in brand!

  "We vonden het zo fijn dat je kwam: eindelijk was er iemand die echt luisterde." "Het geeft ons zoveel inzicht." "Het is zo fijn dat deze handelwijze niemand uitsluit, eenieder wordt in zijn of haar eigen leersituatie geplaatst." "Het zou zo fijn zijn als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jos van den Broek, Willem Koetsenruijter, Jaap de Jong, Laetitia Smit boeken
  Jos van den Broek, Willem Koetsenruijter, Jaap de Jong, Laetitia Smit - Beeldtaal

  Beeldtaal 3e druk Perspectieven voor makers en gebruikers Jos van den Broek, Willem Koetsenruijter, Jaap de Jong & Laetitia Smit mei 2019 | ISBN 9789024424870 | 336 blz. | € 39,50 Beeldtaal is voor iedereen die beroepsmatig met de publicatie van beeld te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Jan Dillen boeken
  Jan Dillen - Milieumanagementsystemen

  Het landschap op het gebied van milieu is permanent in verandering. Nieuwe wetgeving, nieuwe milieugevaarlijke stoffen, nieuwe milieurisico's of nieuwe productiemethoden maken het voor de milieucoördinator uitdagend om deze veranderingen op te volgen en te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Jan Heuvel boeken
  Jan Heuvel - De onweerstaanbaarheidstheorie

  Nu alles een commodity wordt, zit er maar één ding op: vernieuwen en zo een onweerstaanbaar bedrijf worden. De Onweerstaanbaarheidstheorie geeft inzicht in en oplossingen voor de belangrijkste vraag waarmee bedrijven worden geconfronteerd: hoe kun je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • D.P. Noordhoek boeken
  D.P. Noordhoek - Werken aan het notarieel tekort

  In deze bundel vindt u een nauwgezette beschrijving van de wijze waarop het notariaat in heden en verleden aan de eigen kwaliteit en reputatie bijdraagt. Hierbij ligt de focus op besluitvorming en uitvoering van de door de KNB ingezette intercollegiale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  55,00
 • Dimitris Liakopoulos boeken
  Dimitris Liakopoulos - The function of accusation in International Criminal Court

  The present survey aims to analyze the issue of the indictment function in theprocess before the International Criminal Court which integrates a peculiarjustice system, result of the complex interaction between the juridical traditionof civil law and the… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  55,00
 • Steven Jellinghaus, Karen Maessen boeken
  Steven Jellinghaus, Karen Maessen - Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra)

  De normalisatie van de rechtspositie van ambtenaren komt er aan. De wet treedt naar verwachting op 1 januari 2020 in werking. Dit betekent dat de rechtspositie van ambtenaren ingrijpend wijzigt. Zij gaan van aanstelling naar arbeidsovereenkomst. Van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ludo Poelaert boeken
  Ludo Poelaert - Bedrijfskunde

  Wie de ambitie heeft om te gaan ondernemen of dat al doet, moet van vele markten op zijn minst een behoorlijke basiskennis hebben. Deze uitgave brengt die kennis bij elkaar. Na een inleidend hoofdstuk over wat ondernemen wil zeggen, overloopt ze één na één… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  60,00
 • Frank Delporte boeken
  Frank Delporte - Rijk worden met vastgoeddeals (en niet levend opgegeten worden)

  In de vastgoedwereld is onderhandelen een dagdagelijkse bezigheid.De makelaar, de aannemer, de architect, ... allen moeten zeonderhandelen over prijs, voorwaarden, tijdstippen, boetes. Onderprofessionals worden elke dag deals gesloten. Ze moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  43,00
 • Charlotte Citroen boeken
  Charlotte Citroen - Peak Performance

  Een boekje met vele tips en tools om hard werken met goede en effectieve ontspanning te combineren. Komen er belangrijke dagen aan, waar je op topniveau wilt presteren? Met dit boekje en de programma’s die ik aanbied kun je de emotionele regie van je eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Johan van den Elzen boeken
  Johan van den Elzen - Winst is goed, werk is beter

  Zakelijk succes wordt in de toekomst niet meer bepaald door geld maar door morele waarden. De winnaars van morgen hebben een dienende rol en zorgen ervoor dat hun eigen belangen in dienst staan van mens en milieu. Onze economie draait nu om het behalen van zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Carolien Vader boeken
  Carolien Vader - Content Playbook

  Hoe zorg je ervoor dat je als bladen- of contentmaker consistente redactionele keuzes maakt? Een bladformule, of breder gedefinieerd een content playbook, zou een bekend begrip moeten zijn voor makers van bladen, contentplatforms en blogs. Toch blijkt er geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Steven Jellinghaus, Karen Maessen boeken
  Steven Jellinghaus, Karen Maessen - Normalisering van het Ambtenarenrecht

  De voorbereidingen zijn in volle gang: de normalisatie van de rechtspositie van ambtenaren komt er aan. De wet is op 28 maart 2017 gepubliceerd in het Staatsblad en treedt naar verwachting op 1 januari 2020 in werking. Dit betekent dat de rechtspositie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • KPMG Jaarboek Externe Verslaggeving 2019

  Wat zijn de regels voor de verwerking, waardering presentatie en toelichting van de jaarrekeningposten van ondernemingen die onderworpen zijn aan de bepalingen van BW2 Titel 9? Met dit naslagwerk op uw bureau heeft u de verslaggevingsregels binnen handbereik.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  92,96
 • Tim Dees, Wilfrid Opheij boeken
  Tim Dees, Wilfrid Opheij - Samenwerken van idee naar afspraak

  Samenwerken, dat doen we toch allemaal? Als het om écht ingewikkelde vraagstukken gaat, dan kan niemand die alleen oplossen. Voor die vragen, kansen of ideeën moet je wel samenwerken over organisatiegrenzen, over disciplines, over sectoren heen. Dat lijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Ewout van der Knaap boeken
  Ewout van der Knaap - Literatuur en film in het vreemdetalenonderwijs

  Literatuur kan de taalverwerving in vreemde talen in het voortgezet onderwijs en secundair onderwijs op vele gebieden ondersteunen. Met literatuur en film kun je het oefenen van taalvaardigheden namelijk inhoud geven en koppelen aan communicatieve situaties.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Junilla Larsen boeken
  Junilla Larsen - Eetgedrag in balans

  Dit boek biedt een mooie verbinding tussen theorie en praktijk in een prettig leesbare stijl voor pedagogisch professionals en studenten die een pedagogische opleiding volgen.De kwaliteit van de kinderopvang wordt onder andere afgemeten aan het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Paula Zweekhorst, Peter 't Lam boeken
  Paula Zweekhorst, Peter 't Lam - Kernbegrippen van professionele communicatie (tweede druk)

  Kernbegrippen van professionele communicatie biedt je de theoretische en praktische basis voor een goede start in de communicatie. Centraal staat professionele communicatie: de communicatie voor, vanuit of met organisaties. Aan de hand van een toegankelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Studenteneditie Cursus Belastingrecht Omzetbelasting 2019-2020

  Dit studieboek biedt jou een compleet en behapbaar overzicht van de omzetbelasting. De studenteneditie belicht de belangrijkste heffingswetten op het gebied van directe en kostprijsverhogende belastingen, inzichtelijk gemaakt met relevante jurisprudentie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90