Boeken over management & bedrijf

 • A. de Bos, J.G.C.M. Galle, M.E.P.A.R. Jans, F Meeuwissen boeken
  A. de Bos, J.G.C.M. Galle, M.E.P.A.R. Jans, F Meeuwissen - Governance in beweging

  Deze publicatie bevat het rapport “Governance in beweging – De intern toezichthouder in de semipublieke sector”, een studie naar de intern toezichthouder in drie (semi)publieke sectoren, verricht door onderzoekers verbonden aan de Erasmus School of Law… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Marleen Vangrinsven, Ben Vissers boeken
  Marleen Vangrinsven, Ben Vissers - Kracht in samenwerken

  Dit boek geeft je inzicht in de dynamiek van processen in teamsKracht in samenwerken Regie nemen in processen van zelfsturing en teamontwikkeling Achterplattekst Dit boek is geschreven om je inzicht te bieden in de dynamiek van processen in teams, waardoor je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Arjan van Oosterhout boeken
  Arjan van Oosterhout - Twinkle100 - de e-commerce top in Nederland

  De 11e editie van de Twinkle100 maakt inzichtelijk hoe de e-commerce top van Nederland er op dit moment uitziet. 250 retailers en 25 reisverkopers zijn naar omzet gerangschikt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Rianca Evers-den Ouden boeken
  Rianca Evers-den Ouden - Samensturing

  Samensturing is de nieuwe mindset voor organiseren en veranderen en een effectief alternatief voor organisaties waar zelfsturing niet van de grond komt. Het biedt leiders en veranderaars een fundamenteel ander perspectief om verandering te realiseren vanuit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Karen Geertsema boeken
  Karen Geertsema - Rechterlijke toetsing in het asielrecht

  De intensiteit van de rechterlijke toetsing in asielzaken is sinds de invoering van de Vreemdelingenwet 2000 onderwerp van kritische discussie. De bestuursrechter toetst het bestuurlijk oordeel over de geloofwaardigheid van een asielrelaas terughoudend, zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  52,50
 • Patrick van der Duin, Dhoya Snijders boeken
  Patrick van der Duin, Dhoya Snijders - Met de kennis van morgen

  Snelle technologische en maatschappelijke ontwikkelingen maken de toekomst van Nederland moeilijk inzichtelijk. Voor de Nederlandse overheid is het daarom in toenemende mate noodzakelijk om toekomstverkenningen uit te laten voeren. Wat voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Toos Bik, Kees van der Hoek boeken
  Toos Bik, Kees van der Hoek - Mediationpraktijkgids

  Deze Mediationpraktijkgids bevat een schat aan informatie over de gang van zaken bij een mediation. Toegankelijk geschreven en overzichtelijk ingedeeld door ervaren mediators, die ook veel mediators hebben opgeleid. Naast theoretische achtergronden en modellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Hein van der Horst, Mary-Ann Schenk boeken
  Hein van der Horst, Mary-Ann Schenk - Aanbesteden doe je zo

  Aanbesteden doe je zo mr. Hein van der Horst en mr. drs. Mary-Ann SchenkPraktijkboek opdrachten overheid, defensie, nutssector en concessiesSinds de zomer van 2016 is de gewijzigde Aanbestedingswet van kracht.Het aanbestedingsrecht is steeds volop in beweging.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  63,60
 • Eva Platteau boeken
  Eva Platteau - De lerende overheidsorganisatie

  Hoe leid je organisatieveranderingen in goede banen?Welke basiskennis is daarbij onmisbaar?Hoe zorg je voor draagvlak bij medewerkers?Visie, Leiderschap, Planning en Communicatie... de ingrediënten voor succesvolle verandering zijn bekend. Maar alleen door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Ard Nieuwenbroek boeken
  Ard Nieuwenbroek - Perfectionistische leerlingen

  Hardwerkende leerlingen die altijd het beste uit zichzelf willen halen en moeite hebben te ontspannen. Leerlingen die zo bang zijn om fouten te maken dat ze blokkeren tijdens een toets. Leerlingen die alles om zich heen vergeten wanneer ze driftig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Marianne Luitjes, Hetty de Laat boeken
  Marianne Luitjes, Hetty de Laat - Gespreksvoering voor Sociaal Werkers

  Toegespitst op de (toekomstige) sociaal werker; biedt een brede basis voor effectieve gespreksvoering; ontwikkeld door deskundigen op het gebied van communicatie. Gespreksvoering is voor een sociaal werker een essentieel onderdeel in het omgaan met en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Aty Boers, Marijke Lingsma boeken
  Aty Boers, Marijke Lingsma - 75 Werkvormen voor agile-lean teamcoaching

  De praktische handvatten bij het succesvolle De 10 principes voor agile-lean teamcoaching. Een onmisbaar boek in de bagage van agile, agile-lean en teamcoaches. Dé basis voor wendbare organisaties zijn zelforganiserende teams: die nemen eigenaarschap voor hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Els De Wit, Mie Baert boeken
  Els De Wit, Mie Baert - Meanderen door een bewegend land

  Het aantal mensen dat langdurig afwezig is door ziekte is de laatste jaren enorm toegenomen. Heel vaak liggen aan de basis daarvan stressgerelateerde problemen, een burn-out of een bore-out, maar ook andere chronische ziekten, een ongeval of een behandeling… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tom van den Belt boeken
  Tom van den Belt - Goed werkgeverschap en goed werknemerschap

  Bedrijfscultuur is het belangrijkste aspect van goed werkgeverschap. Op de voet gevolgd door arbeidsrelaties. Over deze twee aspecten gaat dit boek. De bedrijfscultuur, de werksfeer, de onderlinge omgang heeft grote invloed op welzijn, betrokkenheid en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Carla Dubbelman, Rixt Heegsma boeken
  Carla Dubbelman, Rixt Heegsma - Waarderend toezicht

  Het lijkt simpel: de bestuurder bestuurt en de toezichthouder houdt toezicht. Maar keer op keer blijkt het in de praktijk niet zo simpel. Hoe het toezicht ook ingericht wordt; toezicht blijft mensenwerk waarbij de dialoog en het goede gesprek belangrijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Alan Seale boeken
  Alan Seale - Transformational Presence

  Alan Seale’s gedachtegoed is actueler dan ooit. In een snel veranderende tijd hebben leiders en veranderaars de juiste mindset en tools nodig om bij te blijven en effectieve beslissingen te nemen.Transformational Presence: Maak het verschil in een snel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peggy de Prins boeken
  Peggy de Prins - De clash voorbij

  Sociale dialoog is mensenwerk en vormt vaak een onontwarbaar kluwen van emoties, regels, tradities, … Niet-ingewijden trekken grote ogen wanneer ze voor het eerst geconfronteerd worden met dat kluwen. Ofwel geraken ze gefascineerd en zetten ze door, ofwel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Peter Pleijs boeken
  Peter Pleijs - Duurzaam is anders

  Er gaat geen dag voorbij zonder dat we geconfronteerd worden met het woord duurzaam. Je komt het in alle media tegen: duurzaam beleggen, duurzaam ondernemen, duurzame energie, duurzame bouwmaterialen, duurzame kantoren, duurzame kleding, duurzame biobrandstof… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Otto Scharmer boeken
  Otto Scharmer - De essentie van Theorie U

  Dit boek biedt een beknopte, toegankelijke handleiding voor de belangrijkste concepten en toepassingen in Otto Scharmer's klassieke Theorie U. Scharmer stelt dat ons vermogen om aandacht te besteden de wereld vormt. Wat ons verhindert om effectiever met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Jim Stolze boeken
  Jim Stolze - Wie is er bang voor kunstmatige intelligentie?

  De geschiedenis herhaalt zich. Bij de introductie van de auto vreesde men voor banen en veiligheid. Als een auto over straat reed, moest deze worden aangekondigd door een man met een vlag, zodat er geen gewonden zouden vallen. Inmiddels kunnen we ons dat niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Jeroen Onstenk boeken
  Jeroen Onstenk - Geïntegreerd pedagogisch handelen

  Als leraar in het voortgezet en beroepsonderwijs heb je - welk vak je ook geeft - niet alleen (vak)didactische, maar zeker ook een goed ontwikkelde pedagogische bekwaamheid nodig.Geïntegreerd pedagogisch handelen levert inzichten en handvatten hoe je in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Ronald van der Molen boeken
  Ronald van der Molen - De kracht van organisch leiderschap

  De kracht van organisch leiderschap - Hoe je het zelforganiserende vermogen in mensen aanwakkert Dit is het eerste Nederlandse boek over organisch leiderschap en bevat concrete handvatten om de autonomie en bevlogenheid van mensen te vergroten. Klantvragen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • C.P.M. Cleiren boeken
  C.P.M. Cleiren - Preadviezen 2018

  Omschrijving Dit zijn de preadviezen voor het jaarlijkse congres van de Vereniging voor de vergelijkende studie van het recht van België en Nederland. Doelgroep ?Rechtswetenschappers, onderzoekers, rechters en wetgevingsjuristen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • P.H. Blok boeken
  P.H. Blok - Echte rechten voor kunstmatige creaties

  Kunstmatige intelligentie speelt een steeds grotere rol bij het ontwikkelen van nieuwe technologie. Zo is er een computerprogramma dat vrijwel autonoom een innovatief concept voor een tandenborstel heeft gegenereerd en een systeem dat met grote nauwkeurigheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mr. S. van Cleef boeken
  Mr. S. van Cleef - Wettenbundel privacy en gegevensbescherming

  Wettenbundel privacy en gegevensbeschermingDe Wettenbundel privacy en gegevensbescherming bevat de relevante regelgeving op het gebied van privacy. In de bundel zijn de teksten opgenomen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50