Boeken over management & bedrijf

 • Hetty van den Berg, Irma Land, Iris Meijsing boeken
  Hetty van den Berg, Irma Land, Iris Meijsing - Liefde voor letters en lezen

  In Liefde voor letters en lezen staat de doelgerichte stimulering van geletterdheid bij kinderen centraal.In 'Liefde voor letters en lezen' staat de doelgerichte stimulering van geletterdheid bij kinderen tussen 0 en 7 jaar centraal. Het beoogt als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Inge Demoed boeken
  Inge Demoed - ShoppingTomorrow 2019

  WINDOW TO THE WORLD: VERLEG JE GRENZEN De ‘nieuwe’ technologieën, waaronder kunstmatige intelligentie, slimme assistenten en voice-gedreven apparaten, leiden tot een geheel nieuwe customer journey en tot de noodzaak om je organisatie steeds opnieuw uit te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Belastingwetten - pocketeditie 2019

  Met Pocket Belastingwetten heeft u alle belangrijke per januari 2019 geldende wetgeving bij de hand. Inclusief toegang tot Pocket Belastingwetten online. Pocket Belastingwetten 2019 bevat de wetteksten zoals die luiden per 1 januari 2019. Verder is er aandacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,95
 • Werner Hoenders boeken
  Werner Hoenders - Verkopen als tweede beroep

  Als professional wil je graag je diensten verkopen, maar wel op een stijlvolle manier. Hoe pak je dat aan? Combineer het beste van beide werelden. Profileer jezelf met inhoudelijke kennis, maar gebruik ook de beproefde methoden en technieken van ervaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Daniël Stein boeken
  Daniël Stein - Jurisprudentie Faillissementsrecht 1975-2018

  De huidige Faillissementswet is al sinds 1896 van kracht. Het faillissementsrecht wordt met name bij de tijd gehouden doordat rechters de Faillissementswet in hun rechtspraak uitleggen en interpreteren. Rechtspraak is voor het faillissementsrecht dus van groot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Piet Aarts boeken
  Piet Aarts - Geen doel, geen smoel

  De hoofdpersoon is voor een dubbeltje geboren, zoekt bewust risicovolle situaties op en dreigt in zijn jeugd in het criminele circuit te belanden. Met veel energie en creativiteit weet hij zich flink op te werken, maar blijft trouw aan zijn doelen afwisseling,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,43
 • Dick Bonenkamp boeken
  Dick Bonenkamp - De conflictadviseur

  Met dit boek introduceren wij de conflictadviseur: een professional die een passend advies formuleert voor een lopend conflict. Dit advies komt tot stand op basis van een brede kennis over conflicten, behandelmethoden en communicatievaardigheden. Kennis die je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • William Siemons boeken
  William Siemons - On the Origin of Issues

  On the Origin of Issues provides an anthology of some 180 patterns that often occur in projects, cause a lot of problems, and can even cause projects (and other collaborations) to fail. Recognizing and understanding these patterns is a first step in resolving… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Martijn Jansen boeken
  Martijn Jansen - Managen moet

  Na het lezen van dit boek is het volkomen helder dat managen moet! 'We hebben minder managers nodig' is een veelgehoorde kreet. Minder managers, meer zelfsturing. Er blijkt géén helder beeld te zijn van wat managen nu precies inhoudt, en toch willen we er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Leo Pot, Astrid Yperlaan boeken
  Leo Pot, Astrid Yperlaan - Start Up!

  Je bent beginnend ondernemer of droomt ervan om - al dan niet naast je huidige baan - je eigen bedrijf op te zetten. Je hebt een briljant idee of bent op zoek naar een lumineuze oplossing voor dat ene gat in de markt. Liefst zou je er morgen al mee aan de slag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • M.A. Loth, L.P.W. van Vliet boeken
  M.A. Loth, L.P.W. van Vliet - Recht over tijd

  Hoe gaan we om met historisch onrecht? Welke mogelijkheden en beperkingen biedt het recht? Of het nu gaat om het slavernijverleden, het postkoloniale verleden, of het misbruik in de Rooms-Katholieke Kerk, telkens rijst de vraag of onrecht in een min of meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Sonja Ehlers, Alfred Volkers boeken
  Sonja Ehlers, Alfred Volkers - Flexibel werken met gezinnen

  Voor iedereen die intensief werkt met ouders en gezinnen en is bedoeld als steun in de rug bij het werken met gezinnen aan complexe opvoed- en gezinsproblematiek.Flexibel werken met gezinnen is geschreven voor iedereen die intensief werkt met ouders en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  38,00
 • Manon Ruijters, Gerritjan van Luin, Freerk Wortelboer boeken
  Manon Ruijters, Gerritjan van Luin, Freerk Wortelboer - Mijn Binnenste Buiten

  Het wordt steeds belangrijker om te weten waar je als professional voor staat, wat je basis is, waar je van bent, wat onvervreemdbaar van jou is en je kleur geeft. Dat helpt je in sturing geven aan je eigen ontwikkeling, in het vergroten van veerkracht en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Adelien Decramer boeken
  Adelien Decramer - Organisaties doen werken

  Organisaties doen werken is een oriënterend handboek dat inzicht biedt in het managen van organisaties. Om een organisatie te leiden, analyseren of adviseren, is het van cruciaal belang om de werking van organisaties, de dynamiek van groepen en het gedrag van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  55,00
 • Victor Vlam boeken
  Victor Vlam - Denken als Donald Trump

  President Donald Trump was pas dertig toen hij de Trump Tower bouwde in Manhattan. Het was de start van een carrière vol successen en controverses die hem uiteindelijk tot het Witte Huis zou brengen. Trump verloor miljarden en verdiende miljarden. Wat kunnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jacco Valkenburg boeken
  Jacco Valkenburg - Personeel werven via social media

  Wil je als werkgever nieuwe collega's aantrekken, dan zijn social media onmisbaar, want de impact ervan is groter dan ooit. Denk aan profileren op LinkedIn, nieuws delen via Twitter, vloggen via Youtube, fans maken via Facebooke en berichten sturen via… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • A. de Bos, J.G.C.M. Galle, M.E.P.A.R. Jans, F Meeuwissen boeken
  A. de Bos, J.G.C.M. Galle, M.E.P.A.R. Jans, F Meeuwissen - Governance in beweging

  Deze publicatie bevat het rapport “Governance in beweging – De intern toezichthouder in de semipublieke sector”, een studie naar de intern toezichthouder in drie (semi)publieke sectoren, verricht door onderzoekers verbonden aan de Erasmus School of Law… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,00
 • Koen Marichal, Karen Wouters boeken
  Koen Marichal, Karen Wouters - Naar gedeeld leiderschap

  Het succes van organisaties hangt vandaag af van ondernemende teams die bewegingsruimte krijgen in functie van de klant, de eigen talenten, ambities en mogelijkheden. Dit vraagt een minder strakke hiërarchische cultuur en structuur. Sturende en controlerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Isolde Buysse, Nana Mertens, Koen Matthijs boeken
  Isolde Buysse, Nana Mertens, Koen Matthijs - Divers gezin(d)

  Meer en meer jongeren groeien vandaag op in verschillende soorten gezinnen. Eén op vier Vlaamse jongeren ervaart minstens één gezinsverandering (scheiding van de ouders, het verlies van een gezinslid, een nieuwe partner bij een ouder, enz.) voor zijn of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Kivit boeken
  John Kivit - In de hand van de klant

  Consumenten zijn verslaafd aan hun smartphones en spenderen het grootste deel van hun online tijd aan apps. Doordat elke zichzelf respecterende organisatie daarop in wil spelen, groeide de markt voor apps het afgelopen decennium explosief. Met miljoenen apps… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Els De Wit, Mie Baert boeken
  Els De Wit, Mie Baert - Meanderen door een bewegend land

  Het aantal mensen dat langdurig afwezig is door ziekte is de laatste jaren enorm toegenomen. Heel vaak liggen aan de basis daarvan stressgerelateerde problemen, een burn-out of een bore-out, maar ook andere chronische ziekten, een ongeval of een behandeling… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Maria de Groot, B. Teeuwen, M. Tielemans boeken
  Maria de Groot, B. Teeuwen, M. Tielemans - Effectief verbeteren

  Small Group Activity ( SGA) is de methode om in bedrijven met een team problemen aan te pakken en oplossingen te vinden. In dit boek wordt de SGA-methode beschreven en krijgt u tips over hoe een SGA zo optimaal mogelijk kan werken. De verschillende rollen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Maria de Groot, B. Teeuwen, M. Tielemans boeken
  Maria de Groot, B. Teeuwen, M. Tielemans - Effective Improvement

  Small Group Activity (SGA) is een gestructureerde methode om in bedrijven met een team structurele problemen aan te pakken en voor eens en altijd op te lossen door de ware oorzaak weg te nemen en een gestandaardiseerde oplossing hiervoor te bedenken. Om het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kasper Boon, Matthijs Akkenaar, Danny van Heesch, Hans Schuurmans boeken
  Kasper Boon, Matthijs Akkenaar, Danny van Heesch, Hans Schuurmans - 21st Century Skills

  De 21ste eeuw staat in het teken van digitalisering. In de 18 jaar die tot nu toe gepasseerd zijn, hebben vele nieuwe technologieën hun intrede gedaan. Smartphones, tablets, Facebook, de cloud, 3D-printers, we zijn ze deze eeuw volop gaan gebruiken. Dit alles… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • J.E. van den Brink boeken
  J.E. van den Brink - Realistisch revolveren

  Steeds vaker maakt de overheid gebruik van revolverende fondsen als financieringsinstrument. Dit instrument werd nog niet eerder vanuit juridisch perspectief beschreven. Deze publicatie doet dit wel: zowel de juridische problemen die zich voordoen bij deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,57