Boeken over management & bedrijf

 • Wim van Alphen, Kirsten Schreibers boeken
  Wim van Alphen, Kirsten Schreibers - Arbeid & Gezondheid 2019

  Arbeid & Gezondheid biedt een overzicht van het spanningsveld tussen arbeid en gezondheid. Hoofdstukken van vooraanstaande experts op het gebied van verlichting, ergonomie, veiligheidskunde en cognitieve psychologie zijn opgenomen in dit handboek. De risico's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  196,00
 • Willy de Heer boeken
  Willy de Heer - Onderwijs aan zeer makkelijk lerenden of hoogbegaafden

  In Nederland zijn er alleen al in het basisonderwijs ruim 30.000 kinderen die zeer makkelijk kunnen leren. Hierdoor passen zij niet goed in het bestaande onderwijssysteem. Als het onderwijs aan deze kinderen niet aan hun leerbehoeften wordt aangepast, kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Wim van Hennekeler boeken
  Wim van Hennekeler - Foute Besluiten

  Elke dag nemen we besluiten. Sommige besluiten nemen we bewust. Andere gaan meer volgens routine en vaste patronen. Ook managers, politici, bestuurders en toezichthouders nemen besluiten. Alleen of in teams. Ze weten wat ze doen, zou je zeggen. Toch nemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • M.G.M. Hoekendijk boeken
  M.G.M. Hoekendijk - Zakboek Wetteksten voor de Hulpofficier 2019

  Dit zakboek is een onmisbare hulp bij uw dagelijkse opsporingswerkzaamheden. U vindt hierin de belangrijkste onderdelen uit regelingen die voor u als hulpofficier van justitie van belang zijn. Zo krijgt u meer gedaan in minder tijd # en kunt u vertraging en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Wetgeving gemeentelijk sociaal domein 2019-1

  Deze uitgave geeft u als gemeenteambtenaar snel inzicht in alle belangrijke wetten en regelingen rondom sociale zekerheid. De belangrijke onderwerpen bijstand, schuldhulpverlening en jeugdbeleid worden op basis van de meest actuele wetgeving besproken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  75,76
 • Roelf Houwing boeken
  Roelf Houwing - Winnen met aanbestedingen en offertes

  Met ruim 15 jaar ervaring in het maken van offertes en het inschrijven op aanbestedingen kan Roelf Houwing putten uit een breed palet aan praktijkervaring en hij illustreert de theorie dan ook met duidelijke en soms ook anekdotische voorbeelden.In het boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Esther Broeren boeken
  Esther Broeren - Externe veiligheid en ruimte

  In de uitgave Externe Veiligheid en Ruimte wordt de verbrokkelde regelgeving op het gebied van externe veiligheid uitvoerig in kaart gebracht. Het boek biedt een handreiking om de overgangsfase tussen het huidige wettelijke kader voor externe veiligheid en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • Michiel de Ronde boeken
  Michiel de Ronde - Creatieve ruimte

  De Master Begeleidingskunde voorziet in een toenemende behoefte aan deskundigen die organisaties en teams helpen zich van binnenuit te ontwikkelen op basis van eigenaarschap, gezamenlijkheid en zelfsturing. De voortdurend bewegende samenleving vraagt van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • A. Pahladsingh boeken
  A. Pahladsingh - Sdu Commentaar Europees Migratierecht. Editie 2018

  In het Sdu Commentaar Europees Migratierecht vindt u de commentaren artikelsgewijs geordend op thema zodat u alle relevante informatie snel kunt vinden. Met dit boek heeft u een oriëntatie- en naslagwerk in één. Het omvat praktisch en diepgaand commentaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  148,74
 • K de Jong, M.C. Dubbeldam boeken
  K de Jong, M.C. Dubbeldam - Toekomstig Boek 7 Wetboek van Strafvordering.

  De modernisering van het Wetboek van Strafvordering is in volle gang. Het Wetboek van Strafvordering zal binnenkort uit acht boeken bestaan. Voor ieder boek is een apart wetsvoorstel gemaakt, dat in verschillende tranches aan de Tweede Kamer is aangeboden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  38,50
 • Rolf Baarda boeken
  Rolf Baarda - Agile belonen

  Functies zijn steeds minder vastomlijnd. Tegenwoordig wordt het werk vaker in wisselende rollen gedaan met als enige constante de medewerker, hoewel ook die in zijn eigen groei niet stil mag blijven staan. Bestaande beloningssystemen schieten dan tekort. In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Chris Peek, Véronique Willems boeken
  Chris Peek, Véronique Willems - Professionals aan het stuur

  Ben jij leidinggevende, teamcoach of hr-adviseur en streef jij naar meer eigenaarschap en speelruimte voor de professionals in jouw organisatie? En wil je dat de professionals die ruimte ook daadwerkelijk pakken zodat ze hun expertise volop inzetten voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • N.A. Elbers, S. Meijer, I.M. Becx, A.J.J.G. Schijns, A.J. Akkermans boeken
  N.A. Elbers, S. Meijer, I.M. Becx, A.J.J.G. Schijns, A.J. Akkermans - Slachtofferadvocatuur

  Dit rapport doet verslag van een empirisch onderzoek naar de rol van advocaten van slachtoffers van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven bij het verwezenlijken van hun rechten in de strafprocedure. De rol van de advocatuur is onderzocht in het kader van vijf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Guido Pepermans, Joris Morbee, Marten Ovaere, Stef Proost boeken
  Guido Pepermans, Joris Morbee, Marten Ovaere, Stef Proost - Energy Economics

  Energy Economics is primarily a textbook for engineering, business and economics students who wish to develop an economic understanding of current energy issues. It can also serve as a reference book for a wider interdisciplinary audience, such as scientists… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,00
 • Tom F.H. Smits, Paul Janssenswillen, Wouter Schelfhout boeken
  Tom F.H. Smits, Paul Janssenswillen, Wouter Schelfhout - Leraren opleiden in een superdiverse samenleving

  Wonen, werken of naar school gaan in de grootstad Antwerpen betekent ondergedompeld worden in superdiversiteit. Superdiverse gemeenschappen zien we in België en Nederland het eerst in de grote steden, maar demografi sche gegevens wijzen erop dat deze landen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Ronald van Aggelen boeken
  Ronald van Aggelen - Mindhacking voor teams

  Iedereen kent ze wel: de groepen mensen die als team door het leven moeten, maar zonder dat ze een gezamenlijk doel voor ogen hebben, en zonder een goed zicht op teamdynamiek. Dan is het leven als team ondragelijk. Dit boek gaat over het vergroten van invloed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Juffen zijn toffer dan meesters

  HUISWERK KUNNEN WE BETER AFSCHAFFENBEELDSCHERMEN MAKEN KINDEREN DEPRESSIEFOM EXPERT TE ZIJN MOET JE 10.000 UUR OEFENEN... EN NOG MEER MYTHES OVER LEREN EN ONDERWIJSGoede omgang met kennis, bronnen en factchecking is belangrijker dan ooit, zeker in opvoeding en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bart-Jan van Ettekoven, Jaap Polak, Gerard Roes, Luc Verhey, Ben Vermeulen, Leontine Weesing-Loeber, Arnold Weggeman boeken
  Bart-Jan van Ettekoven, Jaap Polak, Gerard Roes, Luc Verhey, Ben Vermeulen, Leontine Weesing-Loeber, Arnold Weggeman - Rechtsorde en bestuur

  Rechtsorde en bestuur is gemaakt ter gelegenheid van het afscheid van Piet Hein Donner als vice-president van de Raad van State op 31 oktober 2018. Het boek bevat uiteenlopende bijdragen over tal van onderwerpen op het terrein van politiek, wetgeving, bestuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  52,00
 • Aalt Willem Heringa, Jan Schinkelshoek boeken
  Aalt Willem Heringa, Jan Schinkelshoek - Een goede raad

  In een vrije staat dient iedereen die in het bezit kan worden geacht van een vrije wil, zichzelf te besturen. De wetgevende macht zou dan ook bij het volk in zijn geheel moeten berusten. Maar aangezien zoiets in de grote staten een onmogelijkheid is en ook in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Chris Anderson boeken
  Chris Anderson - De TED-methode

  dwarsligger 583 Chris Anderson De TED-methode De officiële gids voor spreken in het openbaar Chris Anderson, de man achter het wereldberoemde ideeën-imperium TED, legt in deze dwarsligger uit hoe iedereen een impactvolle en inspirerende presentatie kan geven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Iris Komarek, Felicitas Komarek boeken
  Iris Komarek, Felicitas Komarek - Slimmer studeren

  Leer niet veel, maar slim! Iedereen kent ze wel: de ijverige studenten die altijd veel leren, de leerstof van ieder vak perfect onder de knie hebben en tot in de puntjes voorbereid zijn op elke toets. Maar is het altijd nodig om veel en lang te leren om goed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martin Scharenborg boeken
  Martin Scharenborg - Bewijs in het strafrecht

  In drie delen wordt in dit boek het bewijs in het strafrecht behandeld. Deel A beschrijft het bewijs in het algemeen, waaronder het bewijsstelsel, het bewijsminimum, de start van een onderzoek, de verdenking. Dit laatste voor zowel Sv, Ow als WWM. Deel B… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Robbin Schuurman, Willem Vermaak boeken
  Robbin Schuurman, Willem Vermaak - 50 tinten nee

  Nee zeggen is niet altijd even makkelijk. Nee zeggen kan niet altijd op dezelfde manier. En nee zeggen is zelfs niet altijd mogelijk. Een goede reden voor een boek erover! Scrum en Agile zijn ‘hot’; steeds meer organisaties stappen hierop over. In de vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Sociaal Memo januari 2019

  Weinig is zo veranderlijk als wet- en regelgeving over sociale zekerheid in Nederland. Daarom vindt u in dit memo een volledig overzicht van de meest actuele stand van zaken binnen dit rechtsgebied, aangevuld met een overzicht van afgelopen jaar. Alles bondig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,95
 • I.A.M. van Boetzelaer-Gulyas boeken
  I.A.M. van Boetzelaer-Gulyas - Basisboek Socialezekerheidsrecht 2019

  Op zoek naar een helder naslagwerk over het socialezekerheidsrecht? Deze uitgave biedt een overzicht van alle belangrijke onderwerpen in de Nederlandse sociale zekerheid. Dit alles op toegankelijke wijze in begrijpelijke taal. Bovendien brengen de vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50