Boeken over management & bedrijf

 • Bert Dingemans boeken
  Bert Dingemans - Data modelleren in de praktijk

  Dit boek bestaat uit twee delen, in ieder deel wordt vanuit een ander gezichtsveld gekeken naar data en modelleren. Ieder deel bestaat uit een overzicht van verschillende uitwerkingen opgedeeld in hoofdstukken. Ieder hoofdstuk heeft binnen een deel een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Marleen Vangrinsven, Ben Vissers boeken
  Marleen Vangrinsven, Ben Vissers - Kracht in samenwerken

  Dit boek geeft je inzicht in de dynamiek van processen in teamsKracht in samenwerken Regie nemen in processen van zelfsturing en teamontwikkeling Achterplattekst Dit boek is geschreven om je inzicht te bieden in de dynamiek van processen in teams, waardoor je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • L.M. de Hoog boeken
  L.M. de Hoog - De prioriteitsregel in het vermogensrecht

  Niet eerder zette een titel de prioriteitsregel in het vermogensrecht op een dergelijk heldere en overkoepelende wijze uiteen. Deze uitgave analyseert de eeuwenoude prioriteitsregel grondig. U leest over de leerstukken waarin zijn toepassing buiten kijf staat,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  60,67
 • Am:jaarboek 2018

  Het am:jaarboek is een handig naslagwerk met alle belangrijke feiten en cijfers over de verzekeringsbranche. De top 100 intermediairbedrijven staat in het am:jaarboek. Maar in het am:jaarboek vind je veel meer waardevolle informatie over de verzekeringsbranche… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  344,50
 • K.F.A.M. Weijling, H.S.P. Stuiver boeken
  K.F.A.M. Weijling, H.S.P. Stuiver - Praktijkgids Ambtenarenrecht 2019

  Bent u als ambtenaar werkzaam bij de Rijksoverheid of bij een decentrale overheid? Deze praktische gids geeft u een compleet overzicht van uw rechtspositie, inclusief voorbeelden, tips en jurisprudentie. De auteurs behandelen de gehele levensloop # van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  135,00
 • Daan van Beek boeken
  Daan van Beek - Datacratisch werken

  Datacratisch werken is een nieuwe, veelbelovende manier van continu verbeteren met data, PDCA en LEAN. Wie eenmaal de zoete smaak van datacratisch werken heeft geproefd, is direct verslaafd.Datacratisch werken, wat is dat nu weer? Organisaties zijn nog maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,25
 • Jessica van Wingerden, Janneke Schenning boeken
  Jessica van Wingerden, Janneke Schenning - Krachtige keuzes

  Goed gewerkt vandaag? Geïnspireerd en vol energie jouw unieke bijdrage geleverd? Of ben je toch niet helemaal tevreden over de plek waar je loopbaan je naartoe heeft gebracht? Zeg eens eerlijk: is de match tussen jouw kwaliteiten en je werk nog steeds ‘made… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Theo van Houten boeken
  Theo van Houten - Duurzame bedrijfsvoering

  - Heldere inleiding in duurzame bedrijfsvoering; - behandelt bedrijfseconomische modellen die speciaal gericht zijn op duurzaamheid; - geeft een compleet overzicht van verschillende modellen en soorten rapportages. In Duurzame bedrijfsvoering staat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,95
 • Tekstuitgave Burgerlijke stand 2019-1

  In deze tekstuitgave vindt u de belangrijkste regelgeving op het terrein van de burgerlijke stand. Zo heeft u de meest belangrijke wetten, besluiten en overeenkomsten handig bijeen, zodat u snel de juiste informatie kunt vinden gedurende de werkdag. Bijgewerkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  46,78
 • Henny Krom boeken
  Henny Krom - Praktische Bedrijfseconomie Opgavenboek

  Dit opgavenboek hoort bij het theorieboek Praktische Bedrijfseconomie. Beide boeken zijn bedoeld als studiemateriaal voor het vak Bedrijfseconomie op hbo- en universitair niveau. Elk hoofdstuk bevat een groot aantal opgaven die naadloos aansluiten op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Rob Hodegson boeken
  Rob Hodegson - ÉÉN plus ÉÉN is TWEE plus

  Gedurende hun laatste levensjaren mocht ik mijn ouders pa Jimmy en ma Maleen, ieder met een eigen socioculturele achtergrond en land van herkomst, respectievelijk Brits-Guyana en Suriname, beter leren kennen. Ik was nieuwsgierig en wilde meer weten over hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Loes den Dulk boeken
  Loes den Dulk - Wie beslist

  Bij grote en kleine beslissingen staan professionals en mantelzorgers voor het dilemma om de keuze bij de cliënt te laten, bij te sturen of over te nemen. Maar wie beslist en hoe bepaal je dat?Wie beslist? Ondersteunen van wilsbekwaamheid in de zorg voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Eveline Notebaert boeken
  Eveline Notebaert - Ongediertebeheersing in Nederland

  PRAKTIJKGIDS WAAR&WET Ongediertebeheersing in Nederland Ongedierte hoort niet thuis in de voedingsindustrie. Omwille van de risico’s verbonden aan hun aanwezigheid zijn voedingsbedrijven genoodzaakt ongedierte aan te pakken. Niet alleen door de wetgever maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  80,87
 • R.L.G. van den Heuvel boeken
  R.L.G. van den Heuvel - Duidelijkheid van fiscale wetgeving

  Het in de maatschappij aan de orde stellen van de complexiteit van fiscale wetgeving komt de laatste jaren steeds vaker voor. Deze complexiteit is vaak het gevolg van het veelvuldig gebruik van fiscale wetgeving als beleidsinstrument en de implementatie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  61,54
 • Dennis van der Waal boeken
  Dennis van der Waal - Inleiding risicomanagement

  De wereld is meer dan in het verleden aan veranderingen onderhevig. Vooral het tempo van de veranderingen en daarmee de potentiële risico's vormen een belangrijk element hierbij. Organisaties moeten goed kunnen inspelen op die risico's. Inleiding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jacques van Blijswijk (hoofdredactie) boeken
  Jacques van Blijswijk (hoofdredactie) - Nextens BTW Almanak 2019

  De btw levert veel inkomsten op voor de overheid en ondernemers zijn verantwoordelijk voor het afdragen daarvan aan de Belastingdienst. Maar ondernemers hebben ook recht op teruggaaf van aan leveranciers betaalde btw. Ook daarbij gaat het om veel geld.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  144,97
 • Daniël Stein boeken
  Daniël Stein - Jurisprudentie Faillissementsrecht 1975-2018

  De huidige Faillissementswet is al sinds 1896 van kracht. Het faillissementsrecht wordt met name bij de tijd gehouden doordat rechters de Faillissementswet in hun rechtspraak uitleggen en interpreteren. Rechtspraak is voor het faillissementsrecht dus van groot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Piet Aarts boeken
  Piet Aarts - Geen doel, geen smoel

  De hoofdpersoon is voor een dubbeltje geboren, zoekt bewust risicovolle situaties op en dreigt in zijn jeugd in het criminele circuit te belanden. Met veel energie en creativiteit weet hij zich flink op te werken, maar blijft trouw aan zijn doelen afwisseling,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,43
 • Dick Bonenkamp boeken
  Dick Bonenkamp - De conflictadviseur

  Met dit boek introduceren wij de conflictadviseur: een professional die een passend advies formuleert voor een lopend conflict. Dit advies komt tot stand op basis van een brede kennis over conflicten, behandelmethoden en communicatievaardigheden. Kennis die je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • William Siemons boeken
  William Siemons - On the Origin of Issues

  On the Origin of Issues provides an anthology of some 180 patterns that often occur in projects, cause a lot of problems, and can even cause projects (and other collaborations) to fail. Recognizing and understanding these patterns is a first step in resolving… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Remko Hesse, Ton Mertens boeken
  Remko Hesse, Ton Mertens - Loonheffingen 2019

  met o.a. (selecties uit): Wet op de loonbelasting 1964 Wet financiering sociale verzekeringen Regelingen op grond waarvan de premiepercentages zijn vastgesteld Volksverzekeringen (AOW, Anw en de Wlz) Werknemersverzekeringen Zorgverzekeringswet Regelgeving… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Peter Teunissen boeken
  Peter Teunissen - Jurisprudentie Merken- en handelsnamenrecht 1977-2018

  Jurisprudentie Merken- en handelsnamenrecht 1977-2018 bevat de belangrijkste uitspraken van (met name) het Hof van Justitie van de Europese Unie en de Hoge Raad. De bundel richt zich op studenten in de masterfase van de rechtenstudie, maar is evengoed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • A. Fransen, J. Kerkhofs, P.A.M. Verrest boeken
  A. Fransen, J. Kerkhofs, P.A.M. Verrest - Terrorisme

  België en Nederland zijn de afgelopen jaren geconfronteerd met een ernstige dreiging van terrorisme. De aanslagen in Brussel op 22 maart 2016 hebben op een gruwelijke wijze laten zien wat gebeurt als die dreiging uitmondt in niets ontziende aanslagen op onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Carine van den Boom, Martine van den Berg boeken
  Carine van den Boom, Martine van den Berg - Leidersweg

  LEIDERSWEG Een openhartig boek over leiderschap in de praktijk. Verbinden, inspireren, mensen in hun kracht zetten, dat is steeds meer de norm. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Elf bijzondere ondernemers en bestuurders delen hun ervaringen en vertellen over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Zef Even boeken
  Zef Even - Balanceren met detacheren

  Op 12 oktober 2018 sprak Zef Even ter gelegenheid van de aanvaarding van het ambt van bijzonder hoogleraar Europees Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn inaugurele rede uit. De bijzondere leerstoel Europees Arbeidsrecht spitst zich toe op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00