Boeken over management & bedrijf

 • Junilla Larsen boeken
  Junilla Larsen - Eetgedrag in balans

  Een mooie verbinding tussen theorie en praktijk in een prettig leesbare stijl voor pedagogisch professionals. Het kan ook een hulpmiddel zijn voor ouders die hun kinderen gezonder willen laten eten.Eetgedrag in balans gaat over het creëren van een gezonde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Gonny Vink boeken
  Gonny Vink - Leidinggeven op afstand

  Steeds meer mensen werken niet meer bij jou op kantoor. Ze werken thuis, mobiel of vanuit hun vakantiehuis. Je wilt graag met ze overleggen over lopende projecten en informeel met ze kletsen om een band met ze op te bouwen, maar hoe doe je dat op afstand?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Handboek Externe Verslaggeving 2019

  In een sterk door wet- en regelgeving gekaderd beroep # zoals het accountantsberoep # is het niet vreemd dat u zich in uw dagelijks werk af en toe afvraagt of u wel correct handelt conform de regelgeving. Met deze uitgave heeft u alle informatie bij de hand om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  82,50
 • E. Poelmann boeken
  E. Poelmann - Cursus Belastingrecht 2019-2020

  Dit studieboek biedt jou een compleet en behapbaar overzicht van het formele belastingrecht. Van wetsgeschiedenis tot beleidsbesluiten # en van heffingssystemen tot fiscale boeten en straffen. Samengesteld door toonaangevende auteurs. De Studenteneditie Cursus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Sabine Tobback boeken
  Sabine Tobback - Out of office

  Verzet jij bergen werk vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Krijg je soms te horen dat je (té) hard werkt? Vind je dat jij als leidinggevende het hardst werkt van iedereen? En stel je zelden een out of office in?Antwoord je 'ja' op minstens twee van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Cees Van Leeuwen boeken
  Cees Van Leeuwen - Memo Plus Arbeidsovereenkomst en Ontslag 2019

  In deze uitgave wordt alle relevante informatie geboden over het onderwerp arbeidsovereenkomst en ontslag. De inhoud van dit boek wordt niet gevormd door één rechtsgebied, maar biedt een combinatie van verschillende onderwerpen die van belang zijn voor (met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,95
 • Corey Dekkers, Robbert van Woerden boeken
  Corey Dekkers, Robbert van Woerden - Praktijkgids Pensioenen 2019

  In de Praktijkgids Pensioenen vindt u actuele en betrouwbare informatie die van belang is voor staffunctionarissen die het pensioenbeleid van de organisatie in hun pakket hebben, maar ook voor iedereen die vragen heeft over dit onderwerp. De Praktijkgids is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  317,50
 • B.A. Schuijling boeken
  B.A. Schuijling - Verrekening

  Deze monografie maakt de rechtsfiguur verrekening op een heldere en bondige manier behapbaar. Beoefent u het vermogensrecht, het insolventierecht of het erfrecht? Dan mag dit complete en actuele handboek verrekening niet in uw collectie ontbreken. Verrekening… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Craig Barton boeken
  Craig Barton - Volgens Barton Deel 1

  Naar goede wiskundedidactiek is al veel onderzoek gedaan, maar in al die jaren dat docent Craig Barton voor de klas stond heeft hij zich daar – tot zijn grote schaamte – nooit echt in verdiept. Toen hij dat wel ging doen ging er een goudmijn voor hem open,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Iris Wuisman boeken
  Iris Wuisman - Freedom of Establishment for Companies in Europe (EU/EEA)

  This cahier provides an overview of the freedom of establishment, one of the four freedoms central to the European Union’s single market. The book first contextualizes corporate mobility within a broader economic discussion on market access before turning to… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • E.H. de Jonge, A.M. van de Lest- van Berkel, M. Stevens boeken
  E.H. de Jonge, A.M. van de Lest- van Berkel, M. Stevens - Advocatenmemo 2019

  Bespaar uzelf als advocaat het dagelijkse zoekwerk met dit handige memo. U vindt hierin de laatste feiten en praktische informatie handig bijeengebracht. Van de laatste wetgeving tot indexeringscijfers. En van tariefoverzichten tot de actuele contactgegevens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  79,00
 • Arno Korsten, Klaas Abma, Anne Douwe van der Meer boeken
  Arno Korsten, Klaas Abma, Anne Douwe van der Meer - Het gras bij de buren

  Rangordeningen maken is een populair tijdverdrijf. Nederland is dol op lijstjes. Veel burgers raken in de ban van competities en ‘ranking the stars’. Hitparades behoren tot de best gelezen stukken. Benchmarking past bij die interesse. Dergelijke analyses… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Annet Aris boeken
  Annet Aris - Wegwijzer in het digitale doolhof

  In ‘Wegwijzer in het digitale doolhof’ laat Annet Aris zien dat ‘digitaal’ niet langer een speeltje voor techneuten is, maar iets wat tot in de haarvaten van onze maatschappij is doorgedrongen en grote economische impact heeft. De discussie over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • J. Broese van Groenou boeken
  J. Broese van Groenou - De rechtsverhouding tussen erfpachter en erfverpachter

  Dit proefschrift biedt een uitvoerig overzicht van het recht van erfpacht in Nederland. De lezer krijgt inzicht in de hierbij relevante wet- en regelgeving, de doctrine en de (actuele) rechtspraak over de rechtsverhouding tussen erfpachter en erfverpachter.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  90,00
 • Happy Vegan boeken
  Happy Vegan - Mijn receptenboek

  Mijn receptenboek. Een handig boek waar jij al je favoriete recepten bewaart! Er is plek voor 100 recepten! (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,12
 • M. de Bot boeken
  M. de Bot - International HRM

  - Is an accessible guide to HRM in an international context; - gives a complete overview of the field; - offers immediate application of knowledge through engaging case studies. An increasing number of organizations operate within an international context. An… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Teun den Dekker boeken
  Teun den Dekker - Design Thinking

  - Design Thinking wordt vertaald naar een eenvoudig toepasbaar model; - bevat een uitgebreid deel over tooling en gereedschap; - duidelijke koppeling tussen de theorie en de designpraktijk. Hedendaagse organisaties zien zich geconfronteerd met complexe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  46,95
 • Insurance Ergo boeken
  Insurance Ergo - Belastinggids 2019

  Vul je aangifte zo voordelig mogelijk in en bespaar nu al op je belasting van volgend jaar! Dat bereik je met de Belastinggids 2019, het unieke naslagwerk voor al wie onze fiscaliteit wil kennen. Talrijke dossiers halen het onderste uit de fiscale kan en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,50
 • Jeroen Mirck boeken
  Jeroen Mirck - Marketingfacts Jaarboek 2019-2020

  Met het Marketingfacts Jaarboek ben je in één keer bij als het gaat om relevante trends, cijfers en best practices op het gebied van marketing. Als vakblog is Marketingfacts.nl een dagelijks geraadpleegde informatiebron voor marketeers, digitale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • J.E.M. Polak, T.N. Sanders, A.M. Reneman boeken
  J.E.M. Polak, T.N. Sanders, A.M. Reneman - De toekomst van de formele rechtskracht

  Deze uitgave bevat de preadviezen van de VAR voor de jaarvergadering over het onderwerp 'De toekomst van de formele rechtskracht'. 1 Inleiding en opzet; 2 Formele rechtskracht van besluiten en de burgerlijke rechter; 3 Formele rechtskracht bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Herman Beuker, Ernie Beuker boeken
  Herman Beuker, Ernie Beuker - Teamindividualisering

  Tegenstellingen kantelen naar aanvullingen Zes tegengestelde behoeften hebben invloed op gedrag, de manier van reageren en de wijze van communiceren. Kennis van de behoeften en deze kunnen herkennen geeft de mogelijkheid de ander te bereiken en dat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • P.A.M. Mevis, S.R. Bakker, J.S. Nan, B.A. Salverda, J.H.J. Verbaan boeken
  P.A.M. Mevis, S.R. Bakker, J.S. Nan, B.A. Salverda, J.H.J. Verbaan - Onderzoek naar de juridische houdbaarheid van het afnemen en bewaren van celmateriaal voor DNA-onderzoek voor de veroordeling

  In juni 2015 verscheen het rapport van de Onderzoekscommissie strafrechtelijke beslissingen Openbaar Ministerie naar aanleiding van de zaak Bart van U., ook bekend als het rapport van de commissie Hoekstra. Dit rapport bevatte onder andere de aanbeveling om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Lawrence Urbain boeken
  Lawrence Urbain - De chrono-crisis

  In 2017 is het tien jaar geleden dat de Amerikaanse huizenmarkt instortte. Dit zou het begin inluiden van de zware financiële en economische crisis in 80 jaar tijd. In Europa kwam hier de eurocrisis en schuldencrisis in Zuid-Europa bovenop. Banken vielen om,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Elke Van Parys boeken
  Elke Van Parys - De kunst van het trainen

  HOE MAAK JE EEN TRAINING BOEIEND VAN A TOT Z?WAT KUN JE DOEN OM MEER MENSEN TE BEREIKEN?WAT IS JE ROL ALS TRAINER IN EEN STERK VERANDERDE EN DIGITALE WERELD?Mensen komen naar trainers en verwachten verandering. Maar ook trainers zitten soms met vragen. Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Mark Jansen boeken
  Mark Jansen - De kleine Google Ads voor Dummies

  Het adverteren in de zoekmachine van Google is een belangrijk onderdeel van elke succesvolle onlinemarketingstrategie. Het Google-netwerk is dé plek op het internet om meer bezoekers, merk- en naamsbekendheid, leads en verkopen te genereren. De kleine Google… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99