Boeken over management & bedrijf

 • Teun van der Linden boeken
  Teun van der Linden - Aanvullend Verrijkingsrecht

  In dit boek staat het Nederlandse verrijkingsrecht centraal. Aan de orde komt wat het beginsel inhoudt dat niemand ten koste van een ander ongerechtvaardigd mag worden verrijkt, en hoe dit beginsel tot uitdrukking komt in het vermogensrecht. Uiteengezet wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Ingrid Tiggelovend boeken
  Ingrid Tiggelovend - Diversiteitscommunicatie

  WAT LEES JE IN DIT BOEK? Een onderzoek bij 303 communicatiemedewerkers door Arteveldehogeschool, gesprekken met experten, de expertise van communicatiemedewerkers, literatuuronderzoek, de actualiteit en de ervaringen van de auteur kruiden het boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jaap van Manen boeken
  Jaap van Manen - Dansend tot je essentie

  Dansen brengt niet alleen je lichaam in beweging, maar ook je geest: door te reflecteren op je bewegingen verruim en verdiep je je bewustzijn. Bij het dansen ervaar je een diepe verbondenheid met jezelf, met je mededansers en uiteindelijk met alles en iedereen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,75
 • H.G. Punt boeken
  H.G. Punt - Memo beslagrecht 2019

  Met dit Memo heeft u het antwoord op uw vragen omtrent het beslagrecht direct bij de hand. De uitgebreide jurisprudentie-, artikelen- en trefwoordenregisters begeleiden u bovendien gemakkelijk en snel naar de juiste informatie. Zo verliest u niet langer tijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  65,00
 • Jochen Harkema, Peter Tros boeken
  Jochen Harkema, Peter Tros - Duurzaam beleggen voor Dummies

  In Duurzaam beleggen voor Dummies vind je alles wat je moet weten om direct te beginnen met duurzaam of maatschappelijk verantwoord beleggen. Lees waar het om gaat bij duurzaam beleggen, welke methodes er zijn, op welke wijze je duurzaam kunt beleggen, hoe je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lyssa Adkins boeken
  Lyssa Adkins - Coachen van Agile Teams

  Scrum masters en projectmanagers worden steeds vaker gevraagd om agile teams te coachen. Daar komt behoorlijk wat bij kijken. Het vergt nieuwe vaardigheden en een subtiel besef van wanneer in te grijpen en wanneer een stap terug te doen. De overgang van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Dick van der Wateren, Lauk Woltring boeken
  Dick van der Wateren, Lauk Woltring - De ontwikkeling van jongens in het onderwijs

  Hoe vergaat het jongens in het onderwijs? Wat doen we met hun energie, drang naar zelf uitzoeken, creativiteit en leren via trial & error?Jongens hebben in al hun diversiteit goede voorbeelden, structuur én ruimte nodig. Met alle nadruk op taal, te weinig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Ardiënne Verhoeven boeken
  Ardiënne Verhoeven - Onboarding

  Iedereen die aan een nieuwe baan begint, heeft verwachtingen. Van zijn baan, zijn collega's, de organisatie waar hij gaat werken. Als die verwachtingen niet uitkomen, raakt een nieuwkomer teleurgesteld. Dan duurt het langer voordat hij productief wordt; hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Alexandra Jankovich, Tom Voskes boeken
  Alexandra Jankovich, Tom Voskes - Make Disruption Work

  ‘Make Disruption Work’ van Alexandra Jankovich en Tom Voskes is het handboek voor digitale transformatie. Veel organisaties voelen zich als een kikker in een pan met water die langzaam aan het opwarmen is. Technologiegedreven disruptie is overal; geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Walter Landwier boeken
  Walter Landwier - Help, ik zit in de OR!

  Het succes van de ondernemingsraad hangt af van de samenwerking. Met elkaar, met de bestuurder en de achterban. Ondernemingsraden zijn de meeste tijd kwijt met vergaderen over inhoudelijke onderwerpen. Als de OR daarnaast 5% van zijn tijd zou besteden aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • J. van Dongelen, J.A. Hofsteenge boeken
  J. van Dongelen, J.A. Hofsteenge - Handboek Arbowet 2019

  Het Handboek Arbowet biedt per wetsartikel een heldere toelichting op de Arbowet. Het handboek legt, waar zinvol, de relatie tussen de Arbowet, het Arbobesluit, de Arboregeling en de Arbobeleidsregels. Onderwerpen als risico-inventarisatie en -evaluatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  79,88
 • Tim de Bondt, Erik Eikelboom boeken
  Tim de Bondt, Erik Eikelboom - Financieel Memo 2019 2019

  Financieel Memo is de handzame informatiebron voor een veelheid aan financiële gegevens. Voor de accountant, administrateur, controller, belastingdeskundige, financiële planner, assurantietussenpersoon en makelaar is Financieel Memo het ideale hulpmiddel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,50
 • Heleen Mes, Gea Peper boeken
  Heleen Mes, Gea Peper - Werken aan werkgeluk

  Gemiddeld brengen we zo'n 70.000 uur van ons leven door met werken. Dat is meer tijd dan we aan onze familie en vrienden samen besteden. Dan kun je maar beter gelukkig zijn op je werk en iets doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Bovendien zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • Mendeltje van Keulen, Chris Aalberts boeken
  Mendeltje van Keulen, Chris Aalberts - Wat doen ze daar eigenlijk?

  Elke vijf jaar zijn er in Nederland verkiezingen voor het Europees Parlement. Het is voor burgers lastig omeen beargumenteerde Europese stem uit te brengen. Kranten en televisie geven relatief weinig aandacht aan de Europese politiek. Daardoor hebben burgers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • P.C. Van Arnhem boeken
  P.C. Van Arnhem - Minnelijke Onteigening

  MINNELIJKE ONTEIGENING, Eerste hulp voor ondernemers Voor de aanleg van wegen, industrieterreinen, woonwijken of natuurgebieden heeft de overheid grond nodig. De overheid is verplicht te onderhandelen met de eigenaar. Het onderhandelingsproces wordt minnelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Adrie Vermeer boeken
  Adrie Vermeer - Van gymleraar tot hoogleraar

  Adri Vermeer (1936) werkte als leraar bewegingsonderwijs in het lager en voortgezet onderwijs en was docent aan een Opleidingsschool voor het Kleuteronderwijs. Na zijn studie Pedagogiek was hij eerst als wetenschappelijk medewerker verbonden aan de Faculteit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Een toekomst als Virtual Assistant, iets voor jou?

  Ben jij managementassistent, secretaresse of Office Manager en merk je dat je niet meer meekomt? Dat er vraag is naar nieuwe competenties en vaardigheden? Of ben je bezig na te denken over een beroepskeuze en wil je aan de slag als zelfstandig ondernemer? Wist… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Annett Keizer boeken
  Annett Keizer - Maak de match

  Een passende baan vinden doe je in 5 stappen: Meten, Ambiëren, Toetsen, Concluderen, Herpositioneren. Ken jezelf, ken de markt. Speel het spel van vraag en aan bod om jezelf succesvol te positioneren.Je bent niet tevreden met je werk en wilt of moet een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Aalt Willem Heringa, Jan Schinkelshoek boeken
  Aalt Willem Heringa, Jan Schinkelshoek - Europa, Europa

  In een vrije staat dient iedereen die in het bezit kan worden geacht van een vrije wil, zichzelf te besturen. De wetgevende macht zou dan ook bij het volk in zijn geheel moeten berusten. Maar aangezien zoiets in de grote staten een onmogelijkheid is en ook in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Camilla van den Boom boeken
  Camilla van den Boom - 3458 Strategiemaken en organisatiekraken

  De spelregels zijn niet veranderd. Het spel is veranderd. Tegenwoordig moeten organisaties voortdurend hun bestaansrecht tegen het licht houden om relevant te blijven. Ze kunnen niet langer vertrouwen op een langetermijnplan voor de toekomst. Ze moeten zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Bartel Geleijnse, Job Franken boeken
  Bartel Geleijnse, Job Franken - Ongekend talent

  'HET HOEFT NIET ALTIJD GOED TE GAAN OM EEN GOEDE DAG TE HEBBEN.' OUD-LEERLING THE COLOUR KITCHEN Vacatureoverschot? Er staat voldoende talent te trappelen om aan het werk te gaan. Je moet alleen weten waar te zoeken. Of in dit geval: hoe te kijken. Bartel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • André de Waal, Eelco Bilstra, Peter De Roeck boeken
  André de Waal, Eelco Bilstra, Peter De Roeck - De High Performance Finance Functie in de praktijk

  De financiële functie is een van de belangrijkste ondersteunende functies in elke organisatie: zij is de spin in het web en heeft relaties met alle andere functies en afdelingen binnen de organisatie. Daarom is het van essentieel belang dat de financiële… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,90
 • Jitske Kramer boeken
  Jitske Kramer - Jam Cultures

  ‘Diversity is about being invited to the party. Inclusion is about being asked to join in and dance.’ ? Vern? Myers Voor het oplossen van complexe vraagstukken zijn vele invalshoeken nodig, maar een confrontatie met andersdenkenden is niet alleen maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Team Sprout boeken
  Team Sprout - Hard gaan met de beste mensen

  Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is 'personeel' geen agenda-moetje dat je er aan het eind van de dag even bij doet. Nee, het moet absoluut… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Eveline Notebaert boeken
  Eveline Notebaert - Ongediertebeheersing in Nederland

  PRAKTIJKGIDS WAAR&WET Ongediertebeheersing in Nederland Ongedierte hoort niet thuis in de voedingsindustrie. Omwille van de risico’s verbonden aan hun aanwezigheid zijn voedingsbedrijven genoodzaakt ongedierte aan te pakken. Niet alleen door de wetgever maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  80,87