Boeken over management & bedrijf

 • Harry Woldendorp, Thomas Woldendorp boeken
  Harry Woldendorp, Thomas Woldendorp - De startup professional

  Jonge professionals hebben steeds meer moeite hun startende carrière vorm te geven. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar zo snel op, dat de arbeidsmarkt blijft veranderen. Toekomstbestendigheid hangt daardoor steeds meer af van iemands persoonlijkheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Lawrence Urbain boeken
  Lawrence Urbain - De chrono-crisis

  In 2017 is het tien jaar geleden dat de Amerikaanse huizenmarkt instortte. Dit zou het begin inluiden van de zware financiële en economische crisis in 80 jaar tijd. In Europa kwam hier de eurocrisis en schuldencrisis in Zuid-Europa bovenop. Banken vielen om,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Peter Mol boeken
  Peter Mol - De leraar centraal

  De leraar centraal laat zien dat de man of vrouw voor de klas van onschatbare waarde kan zijn voor het welzijn van alle leerlingen, ondanks de protocollen, controledrang en registratiewoede vanuit de overheid.Als we het onderwijs echt willen verbeteren, moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Elke Van Parys boeken
  Elke Van Parys - De kunst van het trainen

  HOE MAAK JE EEN TRAINING BOEIEND VAN A TOT Z?WAT KUN JE DOEN OM MEER MENSEN TE BEREIKEN?WAT IS JE ROL ALS TRAINER IN EEN STERK VERANDERDE EN DIGITALE WERELD?Mensen komen naar trainers en verwachten verandering. Maar ook trainers zitten soms met vragen. Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Gijs van Wulfen boeken
  Gijs van Wulfen - Inspiratie voor innovatie

  Innoveren is een mentaliteit. Wanneer je innoveert vernieuw je een strategie, product, dienst, proces of markt. Maar hoe kom je aan nieuwe inspiratie? Hoe krijg je outside the box-ideeën? Hoe overwin je weerstand binnen jouw organisatie? En hoe krijg je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • J.P. Boer, L.J.A. Pieterse boeken
  J.P. Boer, L.J.A. Pieterse - Wetgeving belastingrecht 2019

  De wetgeving op het terrein van het belastingrecht wordt doorgaans als ingewikkeld en onoverzichtelijk ervaren. Om tot de kern daarvan door te dringen, is een handzame compilatie van de belangrijkste wetten onontbeerlijk. Deze bundel verschaft studenten die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Mark Jansen boeken
  Mark Jansen - De kleine Google Ads voor Dummies

  Het adverteren in de zoekmachine van Google is een belangrijk onderdeel van elke succesvolle onlinemarketingstrategie. Het Google-netwerk is dé plek op het internet om meer bezoekers, merk- en naamsbekendheid, leads en verkopen te genereren. De kleine Google… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Vincent Andriessen boeken
  Vincent Andriessen - Opvallen met visual storytelling in 60 minuten

  Als je online aandacht voor je verhaal wilt krijgen, is tekst niet meer voldoende. Je hebt ook beeld nodig: dat wordt veel sneller verwerkt door het menselijk brein. Leer hoe je video, animaties en infographics kunt inzetten voor succesvolle online… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jasmijn van Laaren boeken
  Jasmijn van Laaren - Help mij!

  Beneden zie ik het asfalt van het parkeerterrein aan de achterkant van het hostel. Niemand zal me zien springen. Acht verdiepingen moet genoeg zijn om de val niet te overleven. Dit is de ideale plaats. Niemand die mij kan tegenhouden. Wil ik dit echt? Ik zie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Albert Verheij, Armin Vorsselman boeken
  Albert Verheij, Armin Vorsselman - Overeenkomsten in letselschadezaken

  De Vakgroep Privaatrecht en Notarieel Recht van de Rijksuniversiteit Groningen organiseerde op 3 oktober 2016 voor de tiende keer het Gronings Letselschadecongres. In zijn openingswoord wees de voorzitter Prof. mr. F.T. Oldenhuis erop hoezeer het onderwerp… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Grensoverschrijdend bankbeslag op geldvorderingen

  De Nederlandse beslagpraktijk krijgt in toenemende mate een internationaal karakter. Dit brengt kwesties met zich mee over grensoverschrijdende aspecten van derdenbeslag, in het bijzonder bij banken. Deze uitgave behandelt op grondige wijze de knelpunten die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  95,11
 • A. Karapetian boeken
  A. Karapetian - Bestuurdersaansprakelijkheid uit onrechtmatige daad

  Bestuurders van ondernemingen in financiële moeilijkheden begeven zich in een spanningsveld van verschillende # vaak tegenstrijdige # belangen. Dit proefschrift biedt een geïntegreerde analyse van de civielrechtelijke en strafrechtelijke normen die op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  84,50
 • Fons Van Dyck boeken
  Fons Van Dyck - De onsterfelijke onderneming

  De levensduur van ondernemingen wordt steeds korter. Velen zullen de komende jaren verdwijnen, slechts enkelen zullen succesvol overleven. Wat maakt een onderneming onsterfelijk in deze disruptieve tijden?Een onsterfelijke onderneming weet hoe ze ...Zich slim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Corona de Wert, Geert Poort boeken
  Corona de Wert, Geert Poort - Handboek online redactie

  Contentcreatie is een multidisciplinair vak geworden. Als online content- of communicatiespecialist wil je dáár scoren waar de (toekomstige) klanten van jouw organisatie zich bevinden. Daarom ben je dagelijks druk met het optimaliseren van websites, webshops… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Lie Lauwers boeken
  Lie Lauwers - Webcare

  Of je als organisatie online kanalen hebt of niet, maakt niet uit. Je wordt sowieso online besproken en beoordeeld. Je kan dus maar beter online aanwezig zijn en dat oordeel proberen te beïnvloeden. Een goede webcare draagt dan ook in hoge mate bij aan het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Seth Godin boeken
  Seth Godin - Dit is nu marketing

  The New York Times- en Wall Street Journal-bestseller ‘Dit is de gelegenheid waar je naar zocht, de mogelijkheid om het werk waar jij achter staat te delen met de mensen die daarnaar verlangen, ervoor willen betalen en erover willen praten. Ik geloof dat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • A. Zanders boeken
  A. Zanders - Gids Bedrijfshulpverlening 2019

  De Gids BHV wil een leidraad zijn voor het adviseren over, en het opzetten en in stand houden van een bedrijfshulpverleningsorganisatie. Tevens voorziet de Gids de lezer van die informatie die nodig is om alle andere aspecten van zijn of haar functie goed uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  276,00
 • Charlotte Staats boeken
  Charlotte Staats - Persoonlijk leiderschap

  Word de leider die je je mensen gunt! Dit is het boek dat je eerder had willen lezen. Want leidinggeven is soms zo eenvoudig niet. Hoe zorg je dat je team kan excelleren én houd je het voor jezelf ook nog een beetje leuk? Het antwoord op die vraag begint bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • I. Giesen, W.S. de Zanger, S.N.P. Wiznitzer, A.L.M. Keirse boeken
  I. Giesen, W.S. de Zanger, S.N.P. Wiznitzer, A.L.M. Keirse - Assumpties annoteren

  Het gebruik van empirische inzichten in de rechtspraktijk en de rechtswetenschap kan zeer waardevol zijn; dat geldt zeker ook op het terrein van het (straf-of civielrechtelijke) aansprakelijkheidsrecht. De koppeling van recht en empirie leidt potentieel immers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Godfried IJsseling boeken
  Godfried IJsseling - De zelfbewuste leider

  Wat is er misgegaan in ons leiderschap? Veel mensen zijn vooral bezig met overleven in een razendsnelle en veeleisende wereld van deadlines, marktwerking en een overdaad aan informatie. In die overweldigende en verwarrende wereld, die al onze aandacht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Wim Buis (hoofdredactie) boeken
  Wim Buis (hoofdredactie) - Nextens IB Almanak deel 2 2019

  De IB Almanak 2019 Deel I is een vertrouwde uitgave voor de aangifte inkomstenbelasting. De IB Almanak Deel II is hierop een actuele aanvulling. De IB Almanak 2019 Deel II bevat een overzicht van alle wijzigingen 2019 én de integrale wettekst IB 2001 met alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  81,21
 • Paul Bovend'Eert, Peter Bootsma, Alexander van Kessel boeken
  Paul Bovend'Eert, Peter Bootsma, Alexander van Kessel - Formeren anno 2017

  Formeren anno 2017 is de boekuitgave van de officiële evaluatie van de kabinetsformatie van 2017, geschreven mede op basis van gesprekken met alle betrokkenen. Het rapport is uitgebracht aan het presidium van de Tweede kamer. Een belangwekkende uitgave voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • T.E. Booms boeken
  T.E. Booms - Aanvullen van subjectieve rechten

  Lange tijd ontbrak het in de literatuur aan handvatten om te bepalen of een recht automatisch #mee overgaat# met een ander recht. Deze uitgave legt op basis van rechtseconomische uitgangspunten uit wanneer dit het geval is. De lezer krijgt inzicht in de wijze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  84,50
 • Retentierecht en uitwinning

  Deze titel behandelt de procesrechtelijke en faillissementsrechtelijke kant van het verhaalsrecht van de schuldeiser met retentierecht. Dit is de enige publicatie die daarbij uitgebreid de verbinding legt tussen het burgerlijk recht enerzijds en het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  84,50
 • G.C. van der Burgt, E.J.W. Heithuis boeken
  G.C. van der Burgt, E.J.W. Heithuis - ATAD1

  1 januari 2019 trad de eerste EU-antibelastingontwijkingsrichtlijn in werking, kortweg ATAD1 genoemd. Deze richtlijn introduceerde drie nieuwe regelingen in de Nederlandse belastingwetten. Deze titel verheldert en schetst voor u als praktiserend fiscalist een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  52,51