Boeken over management & bedrijf

 • B.J.M. Frederiks, S.M. Steen boeken
  B.J.M. Frederiks, S.M. Steen - Memo Zorg en dwang

  De Wet zorg en dwang is in september 2013 aangenomen door de Tweede Kamer. De Eerste Kamer besloot vrij snel daarna dat zij de Wet zorg en dwang in samenhang met de Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg wil bespreken. De Wet zorg en dwang is in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Manuela Limbeek boeken
  Manuela Limbeek - Verplichte (na)zorg voor kwetsbare jongvolwassenen?

  Jaarlijks verlaten naar schatting enkele honderden kwetsbare jongvolwassenen de kinderbescherming. In de praktijk bestaan zorgen om deze jongvolwassenen die na afloop van een kinderbeschermingsmaatregel over onvoldoende capaciteiten beschikken om geheel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Fred van Haasteren boeken
  Fred van Haasteren - Fatsoenlijke flexibiliteit

  Binnen het kader van het sociaal recht is de positie van uitzendarbeid altijd een bron van discussie geweest. Er is een spanningsveld tussen het streven naar fl exibeler vormen van arbeid enerzijds en het handhaven van fatsoenlijke arbeidsverhoudingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  65,00
 • Monitor gesubsidieerde rechtsbijstand 2015

  Toegang tot het recht is een belangrijke pijler voor een goed functionerende rechtstaat. De Raad voor Rechtsbijstand maakt zich sterk voor het belang van burgers als zij tegen juridische problemen aanlopen. Dat doet de Raad op basis van de Wet op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Medische aansprakelijkheid

  Het kenniscentrum Milieu en Gezondheid is een initiatief van het gerechtshof 's-Hertogenbosch en de rechtbank Oost-Brabant. Doel van het kenniscentrum is om bij te dragen aan de kwaliteitsverbetering van de rechterlijke oordeelsvorming op het vlak van milieu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • E.G.M. Huisman, S.F.H. Jellinghaus boeken
  E.G.M. Huisman, S.F.H. Jellinghaus - Tekst & Toelichting Wet normalisering rechtspositie ambtenaren

  Dinsdag 8 november 2016 heeft de Eerste Kamer het initiatief wetsvoorstel Normalisering rechtspositie ambtenaren aangenomen. De inwerkingtreding van deze wet zal (kortweg) tot gevolg hebben dat de ambtenaar in de toekomst een gelijke positie zal hebben als de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Recht en armoede

  Recht en armoede - in een zestal bijdragen wordt de verhouding tussen beide vanuit verschillende juridische disciplines geadresseerd. Armoede als blijvend actueel maatschappelijk onderwerp raakt allen, die het recht beoefenen in praktijk en in theorie, in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • K. van den Bos, C.E. Drion, P.N. van Regteren Altena boeken
  K. van den Bos, C.E. Drion, P.N. van Regteren Altena - Procedurele en distributieve rechtvaardigheid

  Op 26 juni 2014 vond in Amsterdam de voorjaarsvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP) plaats. Het onderwerp van deze vergadering was 'Procedurele en distributieve rechtvaardigheid'. Als inleiders traden op: - prof. dr. K. van den Bos… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Luki Huber, Gerrit Jan Veldman boeken
  Luki Huber, Gerrit Jan Veldman - Manual Thinking

  Bestaande processen en systemen staan vernieuwing en creatieve innovatie vaak in de weg. Doorbreek ze met Manual Thinking! Luki Huber en Gerrit Jan Veldman geven je in dit boek alles wat je nodig hebt om hiermee zelf aan de slag te gaan. Met de bijgesloten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Herman de Liagre Böhl boeken
  Herman de Liagre Böhl - Het Noord-Holland van Roel de Wit

  In Het Noord-Holland van Roel de Wit 1927-2012 beschrijft biograaf Herman de Liagre Böhl het leven van Roel de Wit in het teken van natuur, Partij van de Arbeid, Amsterdam en Noord-Holland. Commissaris van de Koning Johan Remkes neemt het boek woensdag 19… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • K.J. de Graaf, M. Hector, C. Korkmaz boeken
  K.J. de Graaf, M. Hector, C. Korkmaz - Tekst en toelichting Omgevingswet. Editie 2017

  De Omgevingswet is gepubliceerd in het Staatsblad, maar nog niet in werking getreden. Gelet op het grote maatschappelijke belang van deze enorme wetgevingsoperatie, bestaat ook nu al grote behoefte aan kennis over en inzicht in de totstandkomingsgeschiedenis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Eikelboom & De Bondt boeken
  Eikelboom & De Bondt - Sociaal Memo Ouderen 2017

  Wat zijn de regels en uitzonderingen binnen de AOW? En op welke wijze wordt een pensioen verdeeld na een echtscheiding? De wet- en regelgeving over de Nederlandse sociale zekerheid rondom ouderen is complex. Deze uitgave schept orde in alle belangrijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  43,75
 • K.H. Boonzaaijer, J.G.C.M. Galle, K. van Middelaar boeken
  K.H. Boonzaaijer, J.G.C.M. Galle, K. van Middelaar - ICFG reeks Intern toezicht in de pensioensector

  De Nederlandse pensioensector is in beweging: er bestaan plannen voor een herziening van het pensioenstelsel in 2020 en de eerste algemene pensioenfondsen zijn een feit. Ook de intern toezichthouders in de pensioensector bewegen mee. Zo hebben zij een eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Martijn Arets, Koen van Vliet boeken
  Martijn Arets, Koen van Vliet - Crowdfunding voor Dummies

  Wil je ook weten wat crowdfunding voor jou als ondernemer kan betekenen en hoe je via crowdfunding mensen aan je verbindt? Leer op een eenvoudige wijze alles wat je moet weten over hoe je crowdfunding kunt inzetten om je droom of je bedrijf te realiseren. Lees… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jurgen Swart boeken
  Jurgen Swart - Ook een hells angel wil kerst vieren met zijn kinderen

  Een advocaat mag geen kruiswoordpuzzel maken tijdens de zittingZit badmeester Jacob in zijn zwembroek in de gevangenisSeksuele online vernedering is een gat in de marktDe nieuwe tactiek van de krakershoofdmanDe geslaagde chirurg die ook na 35 jaar zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Johannes Bijlsma boeken
  Johannes Bijlsma - Stoornis en strafuitsluiting

  In Stoornis en strafuitsluiting wordt onderzocht wanneer een psychisch gestoorde verdachte niet gestraft mag worden voor een strafbaar feit.Artikel 39 van het Wetboek van Strafrecht sluit een verdachte van straf uit als een feit hem wegens zijn stoornis niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Hadewych Jansen op de Haar, Diana van der Stelt-Scheele, Ingrid Coppieters boeken
  Hadewych Jansen op de Haar, Diana van der Stelt-Scheele, Ingrid Coppieters - De Transitie

  Wat doe je als de stekker uit je organisatie gaat? Hoe reageren medewerkers en managers? Hoe zorg je dat zoveel mogelijk mensen ergens anders aan de slag kunnen en wat moet er allemaal gebeuren voordat het kantoor op slot kan? Wat zegt de managementtheorie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,91
 • Erna Reiken, Sigrid Loenen boeken
  Erna Reiken, Sigrid Loenen - Hoe komen we van deze rotonde?

  Het is nogal wat, leiding geven in het onderwijs in de hectiek van deze 21ste eeuw. Het is jouw ambitie om samen met je team het best mogelijke onderwijs te realiseren. De roep om het onderwijsveld meer ruimte te geven voor eigen onderwijsontwikkeling klinkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Tesseltje de Lange boeken
  Tesseltje de Lange - Wezenlijk Nederlands Belang

  Nederland wil een aantrekkelijk vestigingsland zijn voor hooggekwalificeerde kenniswerkers van buiten de EU. Het migratiebeleid biedt die kenniswerkers de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemers een bijdrage leveren aan de Nederlandse economie. Toch maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dirk Versées boeken
  Dirk Versées - Beter werken met coaches

  Coaching is vandaag niet meer weg te denken in organisaties. Maar het roept ook veel vragen op zoals: Wat kan ik verwachten van coaching? Wat kunnen we zelf organiseren, wat kunnen we niet? Waar vind ik de coach die ik zoek? Hoe weet ik dat dit beantwoordt aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Pascal Boogaert boeken
  Pascal Boogaert - Vogelvrij

  De levenslessen van Pascal Boogaert en 50 andere zelfstandig ondernemers in de creatieve industrie.Freelancen is spannend. En freelancen in de harde creatieve industrie is nog veel spannender. Maar als je het goed aanpakt dan wordt je nieuwverworven vrijheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dicky IJbema boeken
  Dicky IJbema - Spelen met invloed

  Iedereen komt wel eens in situaties die niet uitpakken zoals je wilt. Vaak is dit het geval als er samengewerkt moet worden met anderen. Soms verloopt de communicatie niet goed of is er sprake van tegengestelde belangen. Hoe kun je de situatie nu zo naar je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Teffer boeken
  Peter Teffer - Dieselgate

  In september 2015 ontdekt een Amerikaans agentschap dat de werkelijke uitstoot bij dieselmotoren van het Volkswagenconcern veel hoger is dan wordt beweerd en dan is toegestaan. Wat blijkt: er wordt software gebruikt die ervoor zorgt dat de auto minder uitstoot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • F.W.J.M. Schols, B.C.M. Waaijer boeken
  F.W.J.M. Schols, B.C.M. Waaijer - Het levenstestament

  Het levenstestament staat in de belangstelling en vormt een speerpunt van het notariaat. Met deze bundeling van artikelen krijgt het levenstestament vanuit allerlei invalshoeken aandacht. Er is niet alleen oog voor de theorie achter en rondom het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,62
 • H. Reit, B.J. Reit-Royter boeken
  H. Reit, B.J. Reit-Royter - Rechtspositie Rijkspersoneel.

  De rechtspositie is voor veel rijksambtenaren een ingewikkelde materie. Juridisch taalgebruik en meerdere wettelijke regelingen maken de situatie niet overzichtelijker. Rechtspositie Rijkspersoneel 2017/1 is een populaire vertaling van de verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  51,95