Boeken over management & bedrijf

 • Olivier van Duijn, Jeroen Jonker Roelants, Annemarie Joosen boeken
  Olivier van Duijn, Jeroen Jonker Roelants, Annemarie Joosen - Marktplaats

  De succesvolle transformatie van een iconisch Nederlands bedrijf 2009, Marktplaats is al ruim tien jaar de meest populaire handels-site. Iedereen in Nederland kent Marktplaats en er is geen serieuze concurrentie. De aankoop van Marktplaats door eBay vijf jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jacques van den Wijngaard boeken
  Jacques van den Wijngaard - Professioneel schoonmaken 2.0

  Aan de kwaliteit van het schoonmaakwerk en de hygiëne in bedrijven en instellingen worden hoge eisen gesteld, die niet vergelijkbaar zijn met de schoonmaakwerkzaamheden in het gezinshuishouden. Bovendien moet in de professionele schoonmaaksector buitengewoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Mariette Lokin boeken
  Mariette Lokin - Wendbaar wetgeven

  Uitvoeringsorganisaties van de rijksoverheid zetten op grote schaal ICT in voor een effectieve en efficiënte uitvoering van wetgeving. De massaliteit van hun uitvoeringspraktijk maakt ICT onmisbaar. De vertaling van wettelijke regels die zij moeten uitvoeren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  52,50
 • Stefan Decuyper, Elisabeth Raes, anne a boon boeken
  Stefan Decuyper, Elisabeth Raes, anne a boon - High Impact Teaming

  In ‘High Impact Teaming’ doen Decuyper, Raes en Boon uit de doeken hoe je bewust, effectief en efficiënt kunt samenwerken. Teamwerk is vaak rommelig, ondoorzichtig en onvoorspelbaar. Dé kant-en-klare formule voor effectief samenwerken bestaat niet. Toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jan Longeval boeken
  Jan Longeval - God dobbelt niet op de beurs

  In tijden van extreem lage rente en met het vooruitzicht van de vergrijzing, is goed beleggen meer dan ooit noodzakelijk om je levensstandaard op peil te houden. De meeste beleggers kijken echter aan tegen dramatisch slechte beleggingsprestaties omdat ze de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • De herijking van het faillissementsrecht-de pijler modernisering

  1 januari 2019 is de Wet Modernisering Faillissementsprocedure in werking getreden. Werkt u met deze wet? Dan krijgt u te maken met vele nieuwe en gewijzigde bepalingen. Deze bundel vormt een uitstekende gids voor de toepassing van alle wijzigingen en brengt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Karin Manuel, Ali Bouali boeken
  Karin Manuel, Ali Bouali - Talent Centraal

  Dit boek legt uit hoe talent centraal is te stellen in organisaties met Ali B. als voorbeeld. Veel organisaties omarmen het idee om medewerkers meer vanuit hun talenten te laten werken, maar vinden dat ook lastig. Talentgericht werken gaat er van uit dat ieder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Harrie Meinen boeken
  Harrie Meinen - Zoek het even lekker zelf uit

  Intelligente en (hoog)begaafde kinderen vervelen zich regelmatig op school. Met de extra opdrachten in dit boek zoeken leerlingen van groep 7 en 8 het even lekker zelf uit. Ze ontwerpen een doolhof, leren Japans rekenen en knutselen tangramdieren. Aan de hand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,25
 • Cor Molenaar boeken
  Cor Molenaar - Het einde van concurrentie?

  Het koopgedrag van klanten, concurrenten en bedrijven verandert snel door de impact van netwerken, algoritmes en internet. Hierdoor veranderen marktomstandigheden, waardoor de concurrentie ook verandert. Hoe kun je nog concurreren met grote interne aanbieders… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Karel Joos boeken
  Karel Joos - Lobbyen

  Lobbyen voorbij de donkere achterkamers Een heldere blik op het snijvlak tussen politiek, de bedrijfswereld en de mediaZo worden ze genoemd: Big Oil, Big Pharma, Big Sugar, Big Tobacco, Big Alcohol, de bankenlobby, de autolobby, de kernenergielobby, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • R. van de Munckhof boeken
  R. van de Munckhof - Overheidsaansprakelijkheid in milieu- en gezondheidszaken

  Het kenniscentrum Milieu en Gezondheid is een initiatief van het gerechtshof ’s-Hertogenbosch en de rechtbank Oost-Brabant. Doel van het kenniscentrum is om bij te dragen aan de kwaliteitsverbetering van de rechterlijke oordeelsvorming op het vlak van milieu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Piet van Loon boeken
  Piet van Loon - Nextens VPB Almanak 2019 deel 1

  De VPB Almanak is de ideale handleiding bij de aangifte vennootschapsbelasting voor belastingadviseurs, vennootschapsdirecteuren, advocaten, notarissen en aandeelhouders. U leest over het gebruik van het Nextens VPB Programma 2018. Daarnaast wordt ingegaan op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  144,97
 • Pascal Coppens boeken
  Pascal Coppens - China's New Normal

  Wie denkt aan technologie en innovatie komt haast automatisch bij Amerikaanse bedrijven als Google, Apple, Facebook, Tesla of Amazon uit. Die associatie zorgt voor een enorme blinde vlek. Terwijl de wereld kijkt naar wat er in Silicon Valley gebeurt, raast er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • KPMG Jaarboek Externe Verslaggeving 2019

  Wat zijn de regels voor de verwerking, waardering presentatie en toelichting van de jaarrekeningposten van ondernemingen die onderworpen zijn aan de bepalingen van BW2 Titel 9? Met dit naslagwerk op uw bureau heeft u de verslaggevingsregels binnen handbereik.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  92,96
 • Peter 't Lam, Paula Zweekhorst boeken
  Peter 't Lam, Paula Zweekhorst - Kernbegrippen van professionele communicatie

  Kernbegrippen van professionele communicatie biedt je de theoretische en praktische basis voor een goede start in de communicatie. Centraal staat professionele communicatie: de communicatie voor, vanuit of met organisaties. Aan de hand van een toegankelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Bart-Jan van Ettekoven, Leontine Weesing-Loeber, Jaap Polak, Gerard Roes, Luc Verhey, Ben Vermeulen, Arnold Weggeman boeken
  Bart-Jan van Ettekoven, Leontine Weesing-Loeber, Jaap Polak, Gerard Roes, Luc Verhey, Ben Vermeulen, Arnold Weggeman - Donner und Blitz

  Piet Hein Donner heeft in zijn werkzame leven veel toespraken gehouden. In verschillende hoedanigheden en bij de meest uiteenlopende gelegenheden. Dit boek bevat een thematische selectie van die toespraken, die gaan over een veelheid van onderwerpen op vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • Ingrid Tiggelovend boeken
  Ingrid Tiggelovend - Diversiteitscommunicatie

  WAT LEES JE IN DIT BOEK? Een onderzoek bij 303 communicatiemedewerkers door Arteveldehogeschool, gesprekken met experten, de expertise van communicatiemedewerkers, literatuuronderzoek, de actualiteit en de ervaringen van de auteur kruiden het boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jaap van Manen boeken
  Jaap van Manen - Dansend tot je essentie

  Dansen brengt niet alleen je lichaam in beweging, maar ook je geest: door te reflecteren op je bewegingen verruim en verdiep je je bewustzijn. Bij het dansen ervaar je een diepe verbondenheid met jezelf, met je mededansers en uiteindelijk met alles en iedereen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,75
 • H.G. Punt boeken
  H.G. Punt - Memo beslagrecht 2019

  Met dit Memo heeft u het antwoord op uw vragen omtrent het beslagrecht direct bij de hand. De uitgebreide jurisprudentie-, artikelen- en trefwoordenregisters begeleiden u bovendien gemakkelijk en snel naar de juiste informatie. Zo verliest u niet langer tijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  65,00
 • Bas van Teylingen boeken
  Bas van Teylingen - Help! Mijn kind zit op YouTube

  Help! Mijn kind zit op YouTube is niet alleen een ‘overlevingsgids’ maar ook een inspiratiebron; een ‘must-have’ voor elke ouder, leraar of volwassene die de connectie met de jongere generaties niet wil verliezen. Veel ouders denken dat elke YouTuber… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Carolien Vader boeken
  Carolien Vader - Content Playbook

  Hoe zorg je ervoor dat je als bladen- of contentmaker consistente redactionele keuzes maakt? Een bladformule, of breder gedefinieerd een content playbook, zou een bekend begrip moeten zijn voor makers van bladen, contentplatforms en blogs. Toch blijkt er geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • I.Q.H. van Amelsfoort boeken
  I.Q.H. van Amelsfoort - Handboek Jaarrekening 2019

  Wanneer u een jaarrekening opstelt of controleert, moet u rekening houden met tal van regels en richtlijnen. Dit handboek biedt u een overzicht van de actuele stand van zaken omtrent financiële verslaggeving. Het belicht zowel de Dutch GAAP als de IFRS… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  104,50
 • E.P.M. Joosen, C.W.M. Lieverse boeken
  E.P.M. Joosen, C.W.M. Lieverse - Wetgeving toezicht financiële markten 2019

  Deze uitgave bevat een zo compleet mogelijke verzameling van het geldend recht per 19 februari 2019, voorzien van de vindplaatsen van Europese bronnen. Een handzame pocket voor iedereen die zich in de praktijk of in uw studie bezighoudt met het toezicht op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  149,95
 • Peter Elberse, Eric Panhuis boeken
  Peter Elberse, Eric Panhuis - Moord, macht en angst

  ‘Natuurlijk ben ik een grote boef, maar dat betekent niet dat ik opdrachten geef voor liquidaties.’ Willem Holleeder Iedereen kent Willem Holleeder. Hij is met afstand de bekendste boef van Nederland, het ultieme gezicht van de ‘Hollandse netwerken’,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Happy Vegan boeken
  Happy Vegan - Het ultieme vegan kookboek,

  Auteur: Happy Vegan Titel boek: Het ultieme vegan kookboek, 84 heerlijke recepten + tips en tricks Het boek bestaat uit de volgende hoofdstukken: (deze receptuur is ook los verkrijgbaar als ebook) - Onmisbare Tips & tricks - 14 Heerlijke vegan smoothies - 14… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,89