Boeken over management & bedrijf

 • Elke Van Parys boeken
  Elke Van Parys - De kunst van het trainen

  HOE MAAK JE EEN TRAINING BOEIEND VAN A TOT Z?WAT KUN JE DOEN OM MEER MENSEN TE BEREIKEN?WAT IS JE ROL ALS TRAINER IN EEN STERK VERANDERDE EN DIGITALE WERELD?Mensen komen naar trainers en verwachten verandering. Maar ook trainers zitten soms met vragen. Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Danielle de Jonge boeken
  Danielle de Jonge - Extreem klantgericht

  One size fits none. Zeker als het om klantgerichtheid en commercie gaat! Klanten verwachten exclusieve persoonlijke aandacht vanaf het allerprilste contact en willen onderdeel zijn van het hele commerciële proces, niet slechts het eindpunt. Ze zoeken naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Wendy Schrama boeken
  Wendy Schrama - UCERF 13

  Ter inleiding Wendy Schrama Aanscherping strafbaarheid bij het niet naleven van omgangsafspraken? Christina G. Jeppesen de Boer, Geeske Ruitenberg & Inge van der Valk Nauwere samenwerking binnen de Europese Unie: nieuwe IPR-verordeningen over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Risto Siilasmaa boeken
  Risto Siilasmaa - De veerkracht van Nokia

  ‘Slecht nieuws is goed nieuws, goed nieuws is geen nieuws, en geen nieuws is slecht nieuws.’ Ooit domineerde Nokia de smartphone-industrie. De merknaam was het gangbare woord voor mobiele telefoons. Totdat de iPhones en Androids schijnbaar uit het niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Hans Wopereis boeken
  Hans Wopereis - Bezieling werkt

  We leven in een overgangstijd waarin de hiërarchische manier van organiseren onder druk staat. Meer dan 1,2 miljoen mensen volgen liever hun hart als zzp’er dan zich te voegen in de systemen en cultuur van een organisatie. Tegelijkertijd bezwijken steeds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Erwin Wijman boeken
  Erwin Wijman - Zo verkoop je alles

  Je kunt nog zo geweldig zijn, maar als mensen dat niet weten heb je er niets aan. Wil je meer klanten? Verleid ze dan met aantrekkelijke reclame. Ook jij kunt de Tesla worden onder de auto's, de George Clooney onder de acteurs, de Hema onder de rookworsten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • R.B.M. Keurentjes boeken
  R.B.M. Keurentjes - De Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg

  Op zoek naar een toegankelijke behandeling van de nieuwe Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg (Wvggz)? In het boek De Wet verplichte ggz. Een praktische handleiding bespreekt de auteur, mr. R.B.M. Keurentjes, de belangrijkste aspecten van de Wvggz, met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Christiaan Kooman boeken
  Christiaan Kooman - De verdwenen wethouder en de gevallen burgemeester

  In De verdwenen wethouder en de gevallen burgemeester beschrijft Christiaan Kooman bekende integriteitskwesties die de afgelopen twintig jaar in het openbaar bestuur hebben gespeeld. Wat speelde er? Wat dreef de bestuurders om te handelen zoals ze deden? Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Peter Pleijs boeken
  Peter Pleijs - Duurzaam is anders

  Er gaat geen dag voorbij zonder dat we geconfronteerd worden met het woord duurzaam. Je komt het in alle media tegen: duurzaam beleggen, duurzaam ondernemen, duurzame energie, duurzame bouwmaterialen, duurzame kantoren, duurzame kleding, duurzame biobrandstof… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Bart Dietz, Rainier Beelen boeken
  Bart Dietz, Rainier Beelen - Succesvol binnenhalen van toptalent

  Het binnenhalen van toptalent is een van de belangrijkste managementcompetenties aan het worden op alle niveaus in de organisatie. Natuurlijk moet er geselecteerd worden in een interview. Steeds meer managers begrijpen echter dat in gesprekken met toptalent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Koen Jordaans boeken
  Koen Jordaans - Social shift

  Koen Jordaans legt in ‘Social Shift’ uit hoe je social media strategisch kunt inzetten, zodat ze concreet bijdragen aan je doelstellingen. Het medialandschap is in hoog tempo aan het veranderen. Social media spelen daarbij een cruciale rol. Maar alleen een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Eelco Van Eijck boeken
  Eelco Van Eijck - Bestemming boardroom

  Hoe worden talentvolle managers (M/V) gezocht en gevonden? De wereld van headhunters is omgeven door discretie en mystiek. Wat doen ze eigenlijk? Hoe wordt waarde toegevoegd aan het zoekproces? Eelco van Eijck, een van de topheadhunters van Nederland, schetst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Lennard Toma, Cedric Muchall boeken
  Lennard Toma, Cedric Muchall - 99 Problems But The Boss Ain't One

  Geen management of regels, onbeperkt vakantiedagen en collega's die elkaars salaris bepalen klinkt leuk. Maar wat gebeurt er nou echt? Lees over problemen die een zelf-organiserend bedrijf tegenkomt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Lennard Toma, Cedric Muchall boeken
  Lennard Toma, Cedric Muchall - 99 Problems But The Boss Ain't One

  Geen management of regels, onbeperkt vakantiedagen en collega's die elkaars salaris bepalen klinkt leuk. Maar wat gebeurt er nou echt? Lees over problemen die een zelf-organiserend bedrijf tegenkomt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • C.W. Backes, R. Koolhoven, M.N. Boeve, D.R. Versteeg boeken
  C.W. Backes, R. Koolhoven, M.N. Boeve, D.R. Versteeg - Circulair bouwen

  De overheid streeft een circulaire economie na ter vervanging van de huidige lineaire economie. Deze circulaire economie moet verspilling van grondstoffen voorkomen en de aarde, het milieu, in acht nemen. In alle sectoren - van landbouw tot textiel -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,99
 • Angèle van der Star, José van Loo boeken
  Angèle van der Star, José van Loo - Over het schoolhek heen

  De wens en de noodzaak om interdisciplinair samenwerken te versterken wordt onder andere ingegeven door maatschappelijke trends. Denk aan teruglopende leerlingaantallen, passend onderwijs en veranderingen in de Jeugdwet. Interdisciplinair samenwerken biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Sabine Tobback boeken
  Sabine Tobback - Out of office

  Verzet jij bergen werk vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Krijg je soms te horen dat je (té) hard werkt? Vind je dat jij als leidinggevende het hardst werkt van iedereen? En stel je zelden een out of office in?Antwoord je 'ja' op minstens twee van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Godfried IJsseling boeken
  Godfried IJsseling - De zelfbewuste leider

  Wat is er misgegaan in ons leiderschap? Veel mensen zijn vooral bezig met overleven in een razendsnelle en veeleisende wereld van deadlines, marktwerking en een overdaad aan informatie. In die overweldigende en verwarrende wereld, die al onze aandacht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Pensioenmemo 2019

  Met deze uitgave verliest u de actuele regelgeving rondom pensioen, lijfrente en levensverzekeringen niet uit het oog. Het geeft u een praktijkgericht overzicht van de civiel-, fiscaal- en publiekrechtelijke steunpilaren van de hedendaagse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,85
 • Karin Manuel, Ali Bouali boeken
  Karin Manuel, Ali Bouali - Talent Centraal

  Dit boek legt uit hoe talent centraal is te stellen in organisaties met Ali B. als voorbeeld. Veel organisaties omarmen het idee om medewerkers meer vanuit hun talenten te laten werken, maar vinden dat ook lastig. Talentgericht werken gaat er van uit dat ieder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Stefan Decuyper, Elisabeth Raes, anne a boon boeken
  Stefan Decuyper, Elisabeth Raes, anne a boon - High Impact Teaming

  In ‘High Impact Teaming’ doen Decuyper, Raes en Boon uit de doeken hoe je bewust, effectief en efficiënt kunt samenwerken. Teamwerk is vaak rommelig, ondoorzichtig en onvoorspelbaar. Dé kant-en-klare formule voor effectief samenwerken bestaat niet. Toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Craig Barton boeken
  Craig Barton - Volgens Barton Deel 1

  Naar goede wiskundedidactiek is al veel onderzoek gedaan, maar in al die jaren dat docent Craig Barton voor de klas stond heeft hij zich daar – tot zijn grote schaamte – nooit echt in verdiept. Toen hij dat wel ging doen ging er een goudmijn voor hem open,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Sandra Derksen boeken
  Sandra Derksen - Je boek als Ultiem Visitekaartje

  Heb jij als ondernemende kennis- en transformationeel professional iets waardevols te vertellen waarmee je verschil kunt maken in het leven van anderen? Wacht dan niet langer en schrijf je boek! Want je boek op de markt brengen is een van de allerbeste (en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Martin Scharenborg boeken
  Martin Scharenborg - Vermogensmisdrijven

  Dit boek is bedoeld voor degene die beroepsmatig te maken krijgt met ver­mogensmisdrijven. Hiertoe worden de misdrijven beschreven vanuit een vast stramien: een algemene toelichting, een beschrijving van de regelgeving en de toelichting van de bestanddelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Participatiewet Wetgeving & Rechtspraak 2019-1

  Heeft u in uw dagelijkse praktijk te maken met de participatiewet? Deze bundel biedt een helder overzicht van alle belangrijke wet- en regelgeving, inclusief officiële toelichting. De selectie is naadloos afgestemd op de behoeften van de gemeentelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,00