Boeken over management & bedrijf

 • J. van Drongelen boeken
  J. van Drongelen - Arbeidsomstandighedenwet

  De arbeidsmarkt verandert en de duurzame inzetbaarheid van de beroepsbevolking wordt van steeds groter belang. Tegen die achtergrond is de Arbeidsomstandighedenwet aangepast met in het bijzonder een wijziging met betrekking tot de betrokkenheid van werkgevers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Wouter Landman, Henk Sollie boeken
  Wouter Landman, Henk Sollie - Tegengaan van etnisch profileren

  Sinds duidelijk is geworden dat politieagenten in Nederland zich soms schuldig maken aan etnisch profileren, is het gesprek over hoe dit tegengegaan moet worden op gang gekomen. Vooral in de grote steden is het zowel in de lokale politiek als binnen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • A. Eleveld boeken
  A. Eleveld - De Participatiewet

  Deze uitgave buigt zich over het vraagstuk hoe grondrechten en een bijstandsuitkering verband houden met elkaar. Diverse toonaangevende auteurs becommentariëren de regelgeving uit de Participatiewet vanuit een grondrechtelijk perspectief. Hiermee bieden ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,00
 • R.P.A. Otte, H. Van der Velde, T. Smits boeken
  R.P.A. Otte, H. Van der Velde, T. Smits - Praktijkpocket Ruimtelijke Ordening

  Praktijkpocket ruimtelijke ordening (editie augustus 2018) Dit is de vijfde druk van de Praktijkpocket ruimtelijke ordening van De Langhenkel Groep. Naast de wetteksten zijn tevens een toelichting en de onderliggende regelgeving opgenomen. De toelichting is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,10
 • Caroline Franssen boeken
  Caroline Franssen - Beeldkracht

  Beeldkracht is een uitgebreide en verdiepende methode voor tafelopstellingen. Het is geschreven voor therapeuten en coaches en biedt je praktische handvatten om een-op-een systemisch werk te doen. Uniek aan deze methode is dat niet alleen het familiesysteem,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Kees-Willem Bruggeman, Hans van Rooij boeken
  Kees-Willem Bruggeman, Hans van Rooij - Kernregelingen voor de uitvoering van het sociaal domein 2018

  De wettenbundel Kernregelingen voor de uitvoering van het sociaal domein bevat de tekst van de belangrijkste wet- en regelgeving binnen het sociaal domein per 1 juli 2018. In deze bundel kunt u de voor de gemeentelijke uitvoeringspraktijk relevante wetten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Algemene wet bestuursrecht 2018-2019

  Deze wettenbundel bevat actuele wetgeving die specifiek voor bestuurders en medewerkers van gemeenten van belang is. Deze vakuitgave is een handzaam hulpmiddel voor zowel degenen die in de praktijk werken als degenen die studeren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Bijzondere wetten 2018-2019

  Deze wettenbundel bevat actuele wetgeving die specifiek voor bestuurders en medewerkers van gemeenten van belang is. Deze vakuitgave is een handzaam hulpmiddel voor zowel degenen die in de praktijk werken als degenen die studeren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • A.G. Bregman, J.J. Karens, E. Buitelaar, F. de Zeeuw boeken
  A.G. Bregman, J.J. Karens, E. Buitelaar, F. de Zeeuw - Gebiedsontwikkeling in de nieuwe werkelijkheid

  Er zijn veel discussies gaande over de toekomst van gebiedsontwikkeling, onder meer over de verhouding tussen publieke en private partijen. Deze zijn echter vaak sterk normatief van aard (zoals de pleidooien voor nieuwe verdienmodellen en voor organische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Maarten Brand boeken
  Maarten Brand - Het grote stageboek voor werkgevers

  Je zoekt een stagiaire, maar waar vind je deze? Hoe kom je erachter of de student die zich aanmeldt enthousiast en capabel is? En hoe voorkom je dat de begeleiding een dagtaak wordt? Dit boek geeft de antwoorden op alle vragen over stages en stagiaires. Werken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • David Stephenson boeken
  David Stephenson - Big data ontrafeld

  Big data make big difference De term 'big data' wordt steeds vaker gebruikt. Maar wat houdt het eigenlijk in en waarom wordt het gezien als een game changer voor je organisatie? Op welke manier kunnen big data de resultaten van jouw bedrijf verbeteren en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Puck Dinjens boeken
  Puck Dinjens - Goede raad voor commissarissen

  Toezichthouden is al lang niet meer iets dat 'je er bij doet'. Het is een vak. Met verschillende disciplines die de toezichthouder zich eigen moet maken. Dat kan specialistische kennis betreffen, maar vooral ook gaan over niet-alledaagse invalshoeken, zoals de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Kaat Dewitte, Griet Dewitte boeken
  Kaat Dewitte, Griet Dewitte - Mijn kind heeft DCD

  Kon jouw kind als baby pas laat kruipen of stappen? Struikelt hij of zij heel vaak, of heeft je kind moeite met fietsen, zwemmen en schrijven? Dwalen zijn of haar gedachten telkens af in de klas en heeft je kind moeite om een taak planmatig en georganiseerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Tjip de Jong boeken
  Tjip de Jong - Spiekboekje voor managers

  Als manager wordt je geacht altijd de meest recente managementmodellen paraat te hebben. Toch wil je soms even kunnen spieken. Hoe zat het ook al weer? Vlak voor een lastige mt-vergadering bijvoorbeeld. Of bij aanvang van een innovatiesessie over de koers van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Sarah Detaille, Annet de Lange boeken
  Sarah Detaille, Annet de Lange - Fit for the future

  De arbeidsmarkt is continu in beweging. Trends als globalisering, flexibilisering, digitalisering en technologisering leiden tot een andere verdeling van werk en productie. Organisaties zullen steeds vaker in meer of mindere mate moeten reorganiseren om deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Tom Van Acker, Yves Demaertelaere boeken
  Tom Van Acker, Yves Demaertelaere - Op grote schaal scholen slim organiseren

  Schaalvergroting is een hot item, ook in het onderwijs. De afgelopen jaren zijn er grote schoolorganisaties ontstaan die een ruimer studieaanbod en een bredere centrale ondersteuning hebben. Deze ontwikkeling brengt professionalisering met zich mee, maar roept… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Martin Valcke boeken
  Martin Valcke - Onderwijskunde als ontwerpwetenschap Deel 1

  Onderwijskunde als ontwerpwetenschap is een handboek met een zeer concrete, op het vakgebied gerichte insteek. In deel 1 wordt een referentiekader naar voren geschoven dat de concrete processen, variabelen en actoren in kaart brengt. Na het exploreren van drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Wat te doen met je pensioen

  Terwijl de regering wikt en weegt over wie wanneer met pensioen mag, zitten zoveel mensen nog wel met àndere vragen over het pensioen. Als daar zijn: • welk pensioenbedrag mag ik verwachten? en hoe kan ik ervoor zorgen dat ik financieel veilig ben tot mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jaarrekeningmemo 2018

  Deze uitgave neemt een unieke positie in binnen de publicaties over de jaarrekening. De verschillende posten van de jaarrekening worden afzonderlijk behandeld, met een duidelijk onderscheid tussen middelgrote, kleine en micro-ondernemingen. Ook diverse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  84,95
 • Isabel Tallir, Kirsten Devlieger, Thomas Remerie, Barbara Vandorpe, Ilse Gentier boeken
  Isabel Tallir, Kirsten Devlieger, Thomas Remerie, Barbara Vandorpe, Ilse Gentier - School in beweging

  Kinderen zijn van nature uit bewegers. Vanuit een grote verwondering en gedreven door hun exploratie-en bewegingsdrang onderzoeken en ontdekken ze de wereld. School in beweging wil iedereen die met kinderen werkt inspireren om beweging een belangrijke plaats… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • F. Ibili, J.G. Knot, P.J.W.M. Sliepenbeek boeken
  F. Ibili, J.G. Knot, P.J.W.M. Sliepenbeek - Sdu Wettenverzameling Internationaal Privaatrecht (Personen- en Familierecht)

  In deze wettenbundel zijn de belangrijkste IPR-bronnen opgenomen op het gebied van het inter-nationaal personen- en familierecht (Europese verordeningen, internationale verdragen en natio-nale wetten). De bundel – deel 6A uit de Monografieënreeks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Fanny Matheusen boeken
  Fanny Matheusen - Van zondebok naar zebra

  Van zondebok naar zebra vertelt het verhaal van deep democracy, een methode met roots in het Afrikaanse continent waarbij geluisterd wordt naar de minderheidsstem. De zondebok, die anders wordt weggezet als de rare, diegene die tegenstribbelt of lastig is,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Richtlijnen voor de jaarverslaggeving 2018

  Het opstellen van het jaarverslag en de jaarrekening voor middelgrote en grote rechtspersonen vergt kennis over een groot aantal richtlijnen. Deze uitgave, geschreven door de Raad van Jaarverslaggeving, brengt hierin overzicht. Op praktijkgerichte en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  194,50
 • W.A.P. Nieuwenhuizen boeken
  W.A.P. Nieuwenhuizen - BTW Jurisprudentie van het Hof van Justitie 2018/2019

  De jurisprudentie op BTW-gebied groeit explosief. Slaagt u er nog in om door de bomen het bos te zien? Deze bundel bevat samenvattingen van alle arresten op BTW-gebied, gerangschikt op thema. Wie geconfronteerd wordt met BTW-vraagstukken, zal voldoende kennis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  107,95
 • Sandra Derksen boeken
  Sandra Derksen - Bloeiende online praktijk lancering

  Snel en met succes een online praktijk creëren met goed betalende cliënten. Een onmisbare handleiding.Als jij streeft naar persoonlijke begeleiding van cliënten vanuit een online praktijk dan heb je het juiste boek in handen. In haar inmiddels vijfde boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00