Boeken over management & bedrijf

 • Arnoud J. Moes boeken
  Arnoud J. Moes - SUCCESVOL INKOPEN

  De maatschappij verandert, de zorg verandert mee. De spelregels daarmee ook. Ziekenhuizen opereren in een complex krachtenveld waarin een nieuw evenwicht gevonden moet worden tussen zorg, management en (nieuwe) wettelijke kaders. Procesveranderingen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • P.A.M. Mevis, S. Struijk, M.J.F. van der Wolf boeken
  P.A.M. Mevis, S. Struijk, M.J.F. van der Wolf - Juridische haalbaarheid van voorgestelde oplossingen voor de weigeraarsproblematiek omtrent tbs-oplegging

  In de politiek en in de strafrechtspleging wordt al langere tijd als probleem ervaren dat sommige verdachten weigeren mee te werken aan gedragskundig onderzoek om zo de kans op tbs-oplegging te verkleinen. Zowel in de politiek als vanuit de praktijk zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Helmi van Bergen boeken
  Helmi van Bergen - Orde in de chaos van regelgeving en bedrijfsvoering

  Ondernemers zijn bezig met het proces van de klantvraag tot het leveren van het eindproduct aan die klant. Dit proces is complexer dan in de vorige zin beschreven; inkoop, verkoop, productie, logistiek, administratie, productontwikkeling en productinnovatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • J.C.G.M. Galle, M.J. Giltjes, M.E. de Ruijter-Nobel boeken
  J.C.G.M. Galle, M.J. Giltjes, M.E. de Ruijter-Nobel - Code Pensioenfondsen

  De Nederlandse pensioensector kreeg onlangs een vernieuwde sectorale gedragscode. Ook bestaat vanuit de sector en politiek veel aandacht voor de gewenste diversiteit binnen de pensioenbesturen. Daarbij wordt ondertussen de rapportage gemonitord over de in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,00
 • Lotte van den Berg, Sonja Geldermans, Alexander Heeres, Nicoline Noort, Joris van de Riet, Sophie Vonk, Rick Weijers boeken
  Lotte van den Berg, Sonja Geldermans, Alexander Heeres, Nicoline Noort, Joris van de Riet, Sophie Vonk, Rick Weijers - Recht en technologie

  Huidige veranderingen in het recht worden voor een groot deel veroorzaakt door de ‘digitale revolutie’. Op hoog tempo worden nieuwe technologieën geïntroduceerd die de samenleving sterk beïnvloeden – ten goede of ten kwade. In Recht en technologie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Jurriaan Kamer, Rini van Solingen boeken
  Jurriaan Kamer, Rini van Solingen - Formule X

  ‘Formule X’ van Jurriaan Kamer en Rini van Solingen is een verhalend managementboek over snelheid, leiderschap en organisatieverandering. Veel organisaties worstelen met het feit dat de wereld sneller is geworden. Voor bedrijven en professionals voelt het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Paul van Schaik, Alfred Schmits, Dennis Stout boeken
  Paul van Schaik, Alfred Schmits, Dennis Stout - Wij is belangrijker dan why

  Met het vervoer van 1,25 miljoen reizigers per dag en een plaats in de top vijf van beste treinbedrijven ter wereld timmert de Nederlandse Spoorwegen stevig aan de weg. Toch bleef de reizigerstevredenheid jarenlang achter. En wat het management ook probeerde,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Alexandra van der Hilst boeken
  Alexandra van der Hilst - Choreografisch Creëren als Strategie

  In een tijd waar niets onbetwistbaar lijkt en verbondenheid onder spanning staat is choreografisch creëren een kansrijke manier om vraagstukken te ontrafelen, betrokkenheid te genereren en mensen in beweging te krijgen.Choreografisch creëren als strategie In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Veerle Put boeken
  Veerle Put - Aan de slag

  Zelfsturende organisaties vormen een boeiende wereld. Je hebt ze in alle maten en gewichten, want geen twee organisaties pakken het op dezelfde manier aan en geen twee teams zijn hetzelfde. Dit boek biedt inspiratie voor alle teamleden bij de implementering en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Jochen Harkema, Peter Tros boeken
  Jochen Harkema, Peter Tros - Duurzaam beleggen voor Dummies

  In Duurzaam beleggen voor Dummies vind je alles wat je moet weten om direct te beginnen met duurzaam of maatschappelijk verantwoord beleggen. Lees waar het om gaat bij duurzaam beleggen, welke methodes er zijn, op welke wijze je duurzaam kunt beleggen, hoe je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gert Contant boeken
  Gert Contant - Arbomotivatie

  Arbo is voor veel mensen geen onderwerp dat energie geeft. Sterker nog: de vele regels en wettelijke verplichtingen leveren al te vaak weerstand op waardoor arbo niet goed van de grond komt. Maar arbo gaat wel over de gezondheid en veiligheid van medewerkers.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Ardiënne Verhoeven boeken
  Ardiënne Verhoeven - Onboarding

  Iedereen die aan een nieuwe baan begint, heeft verwachtingen. Van zijn baan, zijn collega's, de organisatie waar hij gaat werken. Als die verwachtingen niet uitkomen, raakt een nieuwkomer teleurgesteld. Dan duurt het langer voordat hij productief wordt; hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Dato Steenhuis boeken
  Dato Steenhuis - Ik zal handhaven

  Zonder handhaving wordt het een zootje in onze samenleving. Je kunt iedere dag in de krant lezen wat er gebeurt als de teugels van de handhaving te veel worden gevierd. De Amsterdamse binnenstad wordt, volgens de lokale ombudsman, na middernacht een ‘urban… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Fiscaal Memo Wet- & Regelgeving 2019

  Bent u werkzaam binnen het fiscale rechtsgebied? Dit memo bevat een bondige actuele samenvatting op kernpunten van de belangrijkste bepalingen uit wetten, uitvoeringsbesluiten en uitvoeringsregelingen. Zo heeft u alle benodigde informatie gedurende de werkdag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  52,51
 • Alexandra Jankovich, Tom Voskes boeken
  Alexandra Jankovich, Tom Voskes - Make Disruption Work

  ‘Make Disruption Work’ van Alexandra Jankovich en Tom Voskes is het handboek voor digitale transformatie. Veel organisaties voelen zich als een kikker in een pan met water die langzaam aan het opwarmen is. Technologiegedreven disruptie is overal; geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Willem de Vos boeken
  Willem de Vos - Leidinggeven zonder opsmuk

  ‘Verbeeld je maar niks’, was een van de motto’s bij ons thuis. Maar met verbeelding is niets mis; ze zou veel leidinggevende gegeven moeten zijn. Behalve als het leidt tot de reactie: ‘Wat verbeeldt hij zich wel?’ Het wederkerend werkwoord ‘zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • B. Snijders-Kuipers boeken
  B. Snijders-Kuipers - Handboek WWFT

  De strijd tegen witwassen en terrorismefinanciering staat dagelijks volop in de belangstelling. Dit handboek levert een compleet overzicht van het toepasselijk wettelijk systeem in Nederland. Daarbij gaat de auteur in op het cliëntenonderzoek, het melden van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  89,50
 • Jan Dillen boeken
  Jan Dillen - Kwaliteitsmanagementsystemen

  Het landschap op gebied van kwaliteit is permanent in verandering. Nieuwe kwaliteitsmethoden, nieuwe normen, nieuwe klanteneisen, nieuwe machines, nieuwe risico's of nieuwe productiemethoden maken het voor de kwaliteitscoördinator uitdagend om deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Frank Haveman, Richard Otto, Jeroen Cremer boeken
  Frank Haveman, Richard Otto, Jeroen Cremer - Merkdisruptie

  Merkdisruptie over 100 merken die gaan verdwijnen, de 15 megatrends die dit veroorzaken en 1 strategie om de ondergang te voorkomen. Door Frank Haveman, Jeroen Cremer en Richard Otto.Nog geen tien jaar geleden stond het merk BlackBerry op de 14e plaats van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • L.J.A. Pieterse boeken
  L.J.A. Pieterse - Omtrent verwijzing

  Wanneer gaat de Hoge Raad bij cassatie over tot verwijzing # en wanneer niet? Welke formuleringen worden daarbij gebruikt? En bovenal: welke typen verwijzingsinstructies kunnen we daarbij onderscheiden? Deze uitgave schept helderheid in deze vraagstukken,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  69,95
 • Jaap van Rij boeken
  Jaap van Rij - Van alle markten thuis

  deze kan nog even worden ingevuld (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • K. de Jong, M.C. Dubbeldam boeken
  K. de Jong, M.C. Dubbeldam - Versterking strafrechtelijke aanpak terrorisme

  De inwerkingtreding van de Wet versterking strafrechtelijke aanpak terrorisme brengt verstrekkende gevolgen met zich mee. Zo mogen personen die verdacht worden van een ernstig terroristisch misdrijf op basis van enkel een verdenking langer in voorlopige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,66
 • Verdragenrecht

  In deze mastermonografie vindt u een complete en actuele weergave van het verdragenrecht: de belangrijkste regels, jurisprudentie en andere bronnen. Zowel de internationale als Nederlandse vertakkingen van dit rechtsgebied worden grondig tegen het licht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,50
 • Hans ter Mors boeken
  Hans ter Mors - Meneer Groeneveld en het onderwijsmoeras

  Sinds de invoering in 1968 van de Wet Voortgezet Onderwijs, bekend geworden als de Mammoetwet, heeft Nederland er een traditie bij: er wordt door iedereen onophoudelijk geklaagd over de kwaliteit van ons onderwijs. Treurig, maar terecht. Een steeds dalend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Kevin Weijers boeken
  Kevin Weijers - 21 dagen niet klagen

  ‘Klagen is negatieve feedback geven op een situatie, zonder de intentie die te willen veranderen’ Ben je klaar om je tijd en energie te besteden aan dat waar je wel invloed op hebt? Kevin Weijers besloot na enkele jaren gewerkt te hebben als ambtenaar, op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50