Boeken over management & bedrijf

 • Nick Luxmoore boeken
  Nick Luxmoore - Essentiële luistervaardigheden voor docenten

  Goed luisteren is een vak apart Deze toegankelijke gids helpt docenten effectief te leren luisteren naar leerlingen, ouders en collega's die hulp behoeven en geeft antwoord op vragen zoals: 'Wat moet ik doen als ik niet weet wat te zeggen?', 'Wat als ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Koen Byttebier boeken
  Koen Byttebier - De onvrije markt

  Op slechts enkele decennia tijd heeft het economisch neoliberalisme zich wereldwijd indringend doen gelden. Onder invloed van dit gedachtegoed is de verhouding tussen de financiële wereld en de reële economie inmiddels al geruime tijd geheel ontwricht.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Astrid Clabots boeken
  Astrid Clabots - Heibel in het appartementsgebouw (BE)

  Het leven in een appartementsgebouw impliceert dat de buren dichter bij elkaar wonen en bepaalde voorzieningen delen. Dat brengt met zich mee dat er een aantal formele afspraken gemaakt moeten worden. Zo moet er in de eerste plaats eensgezindheid bestaan over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • F. Verbruggen, E. Prakken, D. Roef boeken
  F. Verbruggen, E. Prakken, D. Roef - Voorbereidingshandelingen in het strafrecht

  De afgelopen jaren hebben in ons taalgebied een opleving te zien gegeven van het wetenschappelijke debat over de strafrechtspleging. Voor een deel is dit bevorderd door de congressen die zijn georganiseerd rond het onderzoeksproject Strafvordering 2001.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Kristof Brys boeken
  Kristof Brys - Naar een herevaluatie van burgerinfiltratie(BE). CPS Scriptieprijs

  De Belgische regelgeving verbiedt het om te werken met burgerinfiltranten. Dit verbod vindt zijn oorsprong in de zaken François en Reyniers, waar de opsporing volledig uit de hand was gelopen. Dit werd voornamelijk toegeschreven aan het feit dat er gewerkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Jaargids voor de politiediensten 2015 (BE)

  Jaargids voor de politiediensten 2015Dit referentiewerk geeft een overzicht van alle adres- en contactgegevens van diensten die voor politie en justitie in Belgie belangrijk zijn.De Jaargids is een praktisch te hanteren gids, niet alleen voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  65,00
 • David Kok, Ewoud de Voogd boeken
  David Kok, Ewoud de Voogd - Open Gemeenten

  'Open Gemeenten' is de vierde in een reeks bundels met de laatste inzichten en goede voorbeelden van sociale media, innovatie en vernieuwing, toegespitst op de (lokale) overheid . Deze sociale media-almanak voor overheden is samengesteld uit bijdragen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Kristof De Witte, Wouter Schelfhout boeken
  Kristof De Witte, Wouter Schelfhout - Vakdidactiek economie

  Onderwijzen is een kunst, maar wel een kunst die aan te leren is. De basis voor leerkrachten (toegepaste) economie, in één werk verzameld Dit handboek biedt theoretische en praktische inzichten om de leraar economie bij te staan in de dagelijkse lespraktijk.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Herman Van den Broeck boeken
  Herman Van den Broeck - Opvoeden in de klas

  Ga aan de slag met concrete vaardigheden om uw eigen aanpak te verrijken. Hoe kun je motiverend omgaan met leerlingen in de klas? Een vraag die voor leerkrachten, van het kleuteronderwijs over het lager tot het hoger onderwijs, een hele loopbaan lang relevant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Petersen Patrick boeken
  Petersen Patrick - Engaging content - contentmarketing met WOW-effect!

  De grootste uitdaging voor professionals - die met contentmarketing aan de slag gaan -is het maken van engaging content. Dit blijkt uit onderzoek van CMI en MarketingProfs. Veel contentmarketing werkt niet omdat de content niets los maakt. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ann Clé boeken
  Ann Clé - Thank you for tomorrow

  Jongeren. Iedereen lijkt wel iets van, voor of met hen te willen. Aan de jeugd van vandaag wordt dan ook langs alle kanten geduwd en getrokken. Dit boek draait het perspectief om en legt het oor te luisteren bij de jongeren zelf. Op basis van een uitgebreide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Piet de Ruyter boeken
  Piet de Ruyter - Een algemene orthopedagogiek. O&A Reeks 8

  Een algemene orthopedagogiek Opvoeding kan vanwege diverse redenen moeizaam verlopen. Verschillende soorten hulpverleners kunnen dan op allerlei manieren hulpverlenen. Het is daarbij van groot belang dat opvoeders, jeugdigen, hulpverleners helder met elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,90
 • B. Beuvink boeken
  B. Beuvink - De kracht van de wijkagent

  Maak kennis met de wijkagent. Op de omslagfoto zie je een automatische reflex van Wilco Berenschot, omdat hij onmiddellijk iets wil betekenen voor het kind. Dit zijn 'kleine' momenten die dagelijks voorkomen en niet terug te vinden zijn in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • PS Special Wet Langdurige Zorg 2015.1

  De Wet langdurige zorg is, ondanks dat deze bijna een jaar van kracht is nog steeds nieuw en daarom nog redelijk onbekend. Hoewel een aantal elementen vanuit de AWBZ zijn overgenomen, is er nog veel onduidelijkheid over de nieuwe wet zelf, maar ook over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  112,50
 • Peter Kempen boeken
  Peter Kempen - De kracht van autoriteit

  Autoriteiten zijn succesvol, hebben aanzien en zijn invloedrijk. Iedereen wil met ze samenwerken. Maar hoe word je een autoriteit als individu, onderneming of overheidsorganisatie? Makkelijk is het niet, maar iedereen kan het worden door te werken aan de zeven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bart Flos boeken
  Bart Flos - De kenniskermis

  We worden overspoeld door kennis! Uit duizenden managementboeken, workshops en trainingen weten we alles over leiden en managen, innoveren en inspireren, veranderen en verduurzamen. Maar onze organisaties zijn bij lange na niet succesvol, onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Reinventing organizations

  Moderne organisaties lijken vast te zitten in een verouderd stelsel. Werknemers raken gedemotiveerd, ondernemers zoeken naar een ander soort management, vertrouwde modellen schieten tekort. Kunnen we op die manier eigenlijk nog wel verder? Reinventing… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Teunis Brand boeken
  Teunis Brand - Coöperatief kapitalisme

  Werk, geld en groei in christelijk-sociaal perspectief. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Wet versterking bestuur pensioenfondsen

  Boek Wet versterking bestuur pensioenfondsen (WVBP) Als je het precies wilt wetenSwalef Pensioenjuristen en Academie Wetteksten en parlementaire behandeling, thematisch weergegeven:- over de Wet versterking bestuur pensioenfondsen;- de besluiten; - de Code en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  52,50
 • Ambtenarenrecht Wet- en regelgeving 2015-002

  In deze uitgave vindt u de meest relevante wetgeving op het gebie van het ambtenarenrecht overzichtelijk bij elkaar gebracht.Zo zijn de wetten en besluiten opgenomen die de algemene rechtspositie van de ambtenaar regelen, de relevante wetten en regelingen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  52,00
 • Tekstuitgave Burgerlijke stand 2015-002

  Deze tekstuitgave bevat de belangrijkste regelgeving op het terrein van de burgerlijke stand: de meest relevante wetten, algemene maatregelen van bestuur en twee internationale verdrag.Naast uittreksels van Boek 1 en Boek 10 van het Burgerlijk Wetboek. zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,50
 • Arvid Buit boeken
  Arvid Buit - Wahlberg

  Ontmoet Dirk Wahlberg: CEO van een multinational, bizar succesvol, een echte familieman, rijk en superslim. Alle ingrediënten voor een gelukkig leven. Toch? Schijn bedriegt. Dirk is een arrogante en botte man, waar zijn medewerkers, MT, familie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dennis Meyer boeken
  Dennis Meyer - AANMODDEREN EN FLIEREFLUITEN

  AANMODDEREN EN FLIEREFLUITEN is het openhartige verhaal van een 50-plusser die werkloos wordt na een glanzende carrière. Het materiaal voor dit boek is gebaseerd op brieven, die hij schreef in het eerste jaar van zijn werkloosheid. In de verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Robert Jan Uijl, Hans Licht boeken
  Robert Jan Uijl, Hans Licht - Projectmanagement met Creatiemacht

  In de huidige netwerksamenleving krijgen projectleiders bij bedrijven en instellingen steeds vaker te maken met uiterst assertieve en veeleisende doelgroepen. Dat geldt in het bijzonder in het publieke domein, waar de overheid haar traditionele machtspositie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Voortgaande heroverweging van vraagstukken in het bestuursprocesrecht

  Voortgaande heroverweging van vraagstukken in het bestuursprocesrecht bevat de rede die is uitgesproken door prof. B.W.M. de Waard bij zijn afscheid als hoogleraar staats- en bestuursrecht aan Tilburg University, op 4 september 2015. De rode draad in de rede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00