Boeken over management & bedrijf

 • A.J. Ouweneel boeken
  A.J. Ouweneel - Salarisindex 2018

  Een praktisch overzicht van alle informatie over loon in een compact formaat met onderwerpen als loonbelasting/premie volksverzekeringen, premieheffing werknemersverzekeringen en de heffing van de inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet. U krijgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,85
 • Grensoverschrijdend bankbeslag op geldvorderingen

  De Nederlandse beslagpraktijk krijgt in toenemende mate een internationaal karakter. Dit brengt kwesties met zich mee over grensoverschrijdende aspecten van derdenbeslag, in het bijzonder bij banken. Deze uitgave behandelt op grondige wijze de knelpunten die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  92,50
 • Hilda Amsing, Nelleke Bakker, Mineke van Essen, Sanne Parlevliet boeken
  Hilda Amsing, Nelleke Bakker, Mineke van Essen, Sanne Parlevliet - Images of education

  Kinderen zijn van alle tijden, opvoeden en onderwijzen gebeurt overal. Maar wie goed kijkt, ziet verschillen. Afbeeldingen en teksten uit het verleden tonen die. In deze bundel staan ze centraal: images of education, letterlijk en figuurlijk. Wat zeggen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Natascha van Duuren, Victor de Pous boeken
  Natascha van Duuren, Victor de Pous - Multidisciplinaire aspecten van blockchain

  De zoveelste digitale hype is blockchain, die naar verluidt als ultieme ‘ontwrichter’ de samenleving opnieuw zal veranderen. Het gaat om de belangrijkste vinding na het World Wide Web van internet. Blockchain betreft een verzamelnaam voor digitale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,19
 • Harry van Dalen, Kees Koedijk boeken
  Harry van Dalen, Kees Koedijk - De kleine Keynes

  De kleine Keynes van Harry van Dalen en Kees Koedijk is een handige samenvatting van het gedachtegoed van de Britse econoom John Maynard Keynes, een veelzijdig intellectueel die een grote betrokkenheid voelde bij het wel en wee van de wereld. Zijn bekendste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • T.F.E. Tjong Tjin Tai boeken
  T.F.E. Tjong Tjin Tai - Meerpartijenovereenkomst en samenhangende overeenkomsten

  Van franchise tot projectovereenkomsten. Van online platforms tot crowdfunding. De meerpartijenovereenkomst duikt overal op, maar bleef lange tijd onderbelicht in de literatuur. Deze monografie vormt de eerste grondige analyse van de meerpartijenovereenkomst,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Staatsalmanak 2019

  Met de Staatsalmanak vindt u snel de juiste persoon binnen de Nederlandse overheid. De Staatsalmanak geeft uitgebreide informatie over instellingen, organisatieonderdelen en adviesorganen van de overheid, zoals ministeries en provincies, inspectiediensten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  252,00
 • Tim Claes boeken
  Tim Claes - Zebra-management

  Wat doe je wanneer je als manager met je rug tegen de muur staat? Hoe buig je een neerwaartse spiraal waarin een afdeling zich bevindt om? Hoe krijg je je medewerkers zover dat ze jou volgen? Hoeveel tijd is je daarvoor van hogerhand gegund? En hoe ga je in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • K.F.A.M. Weijling, H.S.P. Stuiver boeken
  K.F.A.M. Weijling, H.S.P. Stuiver - Praktijkgids Ambtenarenrecht 2019

  Bent u als ambtenaar werkzaam bij de Rijksoverheid of bij een decentrale overheid? Deze praktische gids geeft u een compleet overzicht van uw rechtspositie, inclusief voorbeelden, tips en jurisprudentie. De auteurs behandelen de gehele levensloop # van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  135,00
 • Maarten Verkerk, Dik Hermans, Paul Louis Iske boeken
  Maarten Verkerk, Dik Hermans, Paul Louis Iske - Iedereen beter

  Dit boek biedt een coherent stappenplan om zorginnovaties succesvol te ontwikkelen en te implementeren. Het stappenplan is gebaseerd op de Owls Breakthrough-methode én op ruim veertien jaar praktijkervaring van innovatieplatform VitaValley. Het boek is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Daan van Beek boeken
  Daan van Beek - Datacratisch werken

  Datacratisch werken is een nieuwe, veelbelovende manier van continu verbeteren met data, PDCA en LEAN. Wie eenmaal de zoete smaak van datacratisch werken heeft geproefd, is direct verslaafd.Datacratisch werken, wat is dat nu weer? Organisaties zijn nog maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,25
 • Jezus Christus boeken
  Jezus Christus - Selectie uit BRIEVEN van Jezus.

  Mensen spelen een grote maar vaak onbegrepen rol in het scheppen van allerlei gebeurtenissen. Jezus leert mensen door zijn BRIEVEN, hoe het scheppende vermogen van mensen de toestand op aarde en natuurlijk in hun eigen leven vergaand beïnvloedt. Met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Steven Hoffman boeken
  Steven Hoffman - Olifanten laten vliegen

  Voor zowat iedere grote onderneming heeft innovatie tegenwoordig de allerhoogste prioriteit. De druk om te innoveren wordt steeds groter, en de prijs die wordt betaald wanneer het niet lukt steeds hoger. Intussen wil het bij de meeste ondernemingen maar niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Menno Lanting boeken
  Menno Lanting - Disruptie in de overheid

  In ‘Disruptie in de overheid’ spitst Menno Lanting zijn inzichten over de zin en onzin van disruptie uit zijn bestseller ‘De disruptieparadox’ toe op de overheid. Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van digitale technologie op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jan Van der Vurst boeken
  Jan Van der Vurst - Stakeholdering

  Hoe ga je om met machtige stakeholders? Hoe krijg je inzicht en voeling met hun territorium? Hoe creëer je sterkere partnerschappen?Elke stakeholder heeft zijn eigen doelstellingen, belangen en gevoeligheden. Die op een lijn krijgen met je eigen agenda is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Geert Nijs boeken
  Geert Nijs - De netwerkexpeditie

  Veel bedrijven implementeren sociale technologie zoals Microsoft Teams of Yammer, IBM Connections, Jive, Workplace by Facebook ... Soms met verdeeld succes. Meestal ligt de focus tijdens de implementatie op de technologie en minder op de nieuwe mindset die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jarise Kaskens boeken
  Jarise Kaskens - Rekengesprekken voeren

  Leerlingen ervaren rekenen verschillend. Zo vindt de ene leerling het moeilijk, terwijl het er voor de ander gewoon bij hoort, en weer een ander vindt het uitdagend om pittige rekenopgaven op te lossen. Het is echter lang niet altijd gemakkelijk om deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Bas Pronk boeken
  Bas Pronk - Verander

  Verander is het opzienbarende verhaal van Bas Pronk (1982), die bouwde aan een mooie loopbaan in de media om deze weloverwogen in één klap om zeep te helpen. Hij besloot al zijn financiële middelen (en die van zijn vrouw) aan te wenden om een sportstudio te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • M. Snippe boeken
  M. Snippe - De integratie van fiscale gegevens in het rijksbrede toezicht

  De Belastingdienst beschikt over veel vertrouwelijke gegevens. Steeds vaker worden gegevens gedeeld met andere toezichthouders. Maar is dit wel in lijn met belangen van alle betrokkenen? In deze uitgave staat het spanningsveld van het verenigen van de belangen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  83,95
 • Tim Christiaens boeken
  Tim Christiaens - Dive at work

  KNIP DE VIRTUELE LEIBAND DOOR PAK JE UITSTELGEDRAG AAN PLAN EEN WEKELIJKS SHITUURKun jij nog nadenken op kantoor? Als je vraagt waar kenniswerkers het vandaag lastig mee hebben, is het gebrek aan focus vaak het eerste antwoord. Permanente bereikbaarheid, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Dineke Sepmeijer-Schmahl, Mark Sepmeijer boeken
  Dineke Sepmeijer-Schmahl, Mark Sepmeijer - Recht voor de sociaal professional

  Recht voor de sociaal professional geeft een beknopt overzicht van onderwerpen waarmee je als (aankomend) sociaal professional in aanraking kunt komen. Om dit werk goed te kunnen doen is het namelijk van belang dat je inzicht hebt in het Nederlandse recht. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Fabian Dekker boeken
  Fabian Dekker - Theorie en praktijk van arbeid

  Theorie en praktijk van arbeid laat je kennis maken met de Nederlandse arbeidsmarkt. Het boek koppelt de praktijk van een sterk veranderende wereld van werk aan de theoretische kennis over de werking van arbeidsmarkten. Onder de redactie van Fabian Dekker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Jeroen Van Hijfte boeken
  Jeroen Van Hijfte - Combipakket wiskunde

  De basis wiskunde theorieboek / De Basis. Oefeningen wiskunde voor de lagere school ?DE bASIS is een praktisch en handig naslagwerk dat alle leerstof wiskunde van de lagere school samenvat. Met dit boek kan je in korte tijd je basiskennis en wiskundige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,05
 • Daniël Markus boeken
  Daniël Markus - Digital Marketing Pinball

  Digital Marketing Pinball leert je data te combineren met analyse-skills. Ontdek de winnende strategie voor meer online groei, krijg controle over data én maak je werk als online marketeer nog leuker.Waarom dit het online marketingboek is dat je nu moet lezen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Martin Valcke boeken
  Martin Valcke - Combipakket Onderwijskunde als ontwerpwetenschap: van leren naar instructie

  Onderwijskunde als ontwerpwetenschap is een handboek met een zeer concrete, op het vakgebied gerichte insteek. In deel 1 wordt een referentiekader naar voren geschoven dat de concrete processen, variabelen en actoren in kaart brengt. Na het exploreren van drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  87,55