Boeken over management & bedrijf

 • Hilda Amsing, Nelleke Bakker, Mineke van Essen, Sanne Parlevliet boeken
  Hilda Amsing, Nelleke Bakker, Mineke van Essen, Sanne Parlevliet - Images of education

  Kinderen zijn van alle tijden, opvoeden en onderwijzen gebeurt overal. Maar wie goed kijkt, ziet verschillen. Afbeeldingen en teksten uit het verleden tonen die. In deze bundel staan ze centraal: images of education, letterlijk en figuurlijk. Wat zeggen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marinka Drost, Petra Verra boeken
  Marinka Drost, Petra Verra - Handboek RTTI

  Dit Handboek RTTI met theoretische beschouwing biedt docenten en schoolleiders instrumenten om vanuit formatieve evaluatie het leerpotentieel van iedere leerling optimaal te benutten. Voor een effectief leerproces is het van belang in één metataal over leren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  65,00
 • Arnoud J. Moes boeken
  Arnoud J. Moes - SUCCESVOL INKOPEN

  De maatschappij verandert, de zorg verandert mee. De spelregels daarmee ook. Ziekenhuizen opereren in een complex krachtenveld waarin een nieuw evenwicht gevonden moet worden tussen zorg, management en (nieuwe) wettelijke kaders. Procesveranderingen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Mark Jansen boeken
  Mark Jansen - De kleine Google Ads voor Dummies

  Het adverteren in de zoekmachine van Google is een belangrijk onderdeel van elke succesvolle onlinemarketingstrategie. Het Google-netwerk is dé plek op het internet om meer bezoekers, merk- en naamsbekendheid, leads en verkopen te genereren. De kleine Google… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Craig Barton boeken
  Craig Barton - Volgens Barton Deel 1

  Naar goede wiskundedidactiek is al veel onderzoek gedaan, maar in al die jaren dat docent Craig Barton voor de klas stond heeft hij zich daar – tot zijn grote schaamte – nooit echt in verdiept. Toen hij dat wel ging doen ging er een goudmijn voor hem open,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Johan van den Elzen boeken
  Johan van den Elzen - Winst is goed, werk is beter

  Zakelijk succes wordt in de toekomst niet meer bepaald door geld maar door morele waarden. De winnaars van morgen hebben een dienende rol en zorgen ervoor dat hun eigen belangen in dienst staan van mens en milieu. Onze economie draait nu om het behalen van zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Léon Biezeman boeken
  Léon Biezeman - Ruimte voor dyslexie

  Professor Wied Ruijssenaars, in Nederland dé deskundige op het gebied van dyslexie, schrijft in het voorwoord: "Over dyslexie wordt veel geschreven. Maar over mensen met dyslexie bestaat heel weinig literatuur. En boeken die geschreven zijn door mensen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Aalt Willem Heringa, Jan Schinkelshoek boeken
  Aalt Willem Heringa, Jan Schinkelshoek - Europa, Europa

  In een vrije staat dient iedereen die in het bezit kan worden geacht van een vrije wil, zichzelf te besturen. De wetgevende macht zou dan ook bij het volk in zijn geheel moeten berusten. Maar aangezien zoiets in de grote staten een onmogelijkheid is en ook in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Gerrit Minzinga Zijlstra boeken
  Gerrit Minzinga Zijlstra - Help, de school staat in brand!

  "We vonden het zo fijn dat je kwam: eindelijk was er iemand die echt luisterde." "Het geeft ons zoveel inzicht." "Het is zo fijn dat deze handelwijze niemand uitsluit, eenieder wordt in zijn of haar eigen leersituatie geplaatst." "Het zou zo fijn zijn als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jos van den Broek, Willem Koetsenruijter, Jaap de Jong, Laetitia Smit boeken
  Jos van den Broek, Willem Koetsenruijter, Jaap de Jong, Laetitia Smit - Beeldtaal

  Beeldtaal 3e druk Perspectieven voor makers en gebruikers Jos van den Broek, Willem Koetsenruijter, Jaap de Jong & Laetitia Smit mei 2019 | ISBN 9789024424870 | 336 blz. | € 39,50 Beeldtaal is voor iedereen die beroepsmatig met de publicatie van beeld te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Lawrence Urbain boeken
  Lawrence Urbain - De chrono-crisis

  In 2017 is het tien jaar geleden dat de Amerikaanse huizenmarkt instortte. Dit zou het begin inluiden van de zware financiële en economische crisis in 80 jaar tijd. In Europa kwam hier de eurocrisis en schuldencrisis in Zuid-Europa bovenop. Banken vielen om,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • H. Beckman boeken
  H. Beckman - Checklist jaarrekening 2019

  Staat u op het punt een jaarrekening op te stellen? Of gaat u er een controleren? Met deze checklist weet u zeker dat u goed zit. U verkrijgt hiermee inzicht in alle actuele wetten en richtlijnen in één overzichtelijke uitgave. Zo stelt u met gemak een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  46,75
 • André Troost boeken
  André Troost - Ober, er zit soep in mijn haar

  Geschreven voor elke horeca-medewerker die de gast beter wil leren begrijpen. Hilarisch en leerzaam! En omzetverhogend.André Troost fileert de gedragingen van bedienend personeel in de horeca. Hij is niet achter de bar geboren, maar een gewone gast op je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Matters of Principle

  Matters of Principle contains the most important international, European and Dutch judiciary codes. (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • T.R. Bleeker, M.C.C. van Overbeek, O.E.S. Dusée, M. van der Linden, J. Winkels, M.J. Hornman, M.M.W. van Gils boeken
  T.R. Bleeker, M.C.C. van Overbeek, O.E.S. Dusée, M. van der Linden, J. Winkels, M.J. Hornman, M.M.W. van Gils - Sanctionering van ondernemingen en bestuurders in het bestuursstrafrecht

  De Jonge VAR 2018 stond in het teken van feitelijk leidinggeven en bestraffende sancties in het bestuursrecht bij samenwerkingsverbanden. Wanneer is een leidinggevende bijvoorbeeld persoonlijk aansprakelijk voor gedragingen van ‘zijn’ rechtspersoon en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Adrie Vermeer boeken
  Adrie Vermeer - Van gymleraar tot hoogleraar

  Adri Vermeer (1936) werkte als leraar bewegingsonderwijs in het lager en voortgezet onderwijs en was docent aan een Opleidingsschool voor het Kleuteronderwijs. Na zijn studie Pedagogiek was hij eerst als wetenschappelijk medewerker verbonden aan de Faculteit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Een toekomst als Virtual Assistant, iets voor jou?

  Ben jij managementassistent, secretaresse of Office Manager en merk je dat je niet meer meekomt? Dat er vraag is naar nieuwe competenties en vaardigheden? Of ben je bezig na te denken over een beroepskeuze en wil je aan de slag als zelfstandig ondernemer? Wist… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Luc Rademakers boeken
  Luc Rademakers - Afspraak aan de meet

  WAAROM IS FIETSEN ZO POPULAIR BIJ BEDRIJFSLEIDERS? WAT HEEFT HEN TOT KOPMAN GEMAAKT? WAT IS HUN ADVIES VOOR DE WEG NAAR DE TOP?Opvallend veel topmanagers, bedrijfsleiders en ondernemers in Vlaanderen fietsen. In het weekend, voor en na het werk, de een al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • P.C. Van Arnhem boeken
  P.C. Van Arnhem - Minnelijke Onteigening

  MINNELIJKE ONTEIGENING, Eerste hulp voor ondernemers Voor de aanleg van wegen, industrieterreinen, woonwijken of natuurgebieden heeft de overheid grond nodig. De overheid is verplicht te onderhandelen met de eigenaar. Het onderhandelingsproces wordt minnelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • M.R. Oudenaarden, E. Tulp, J. Zijlstra boeken
  M.R. Oudenaarden, E. Tulp, J. Zijlstra - Douanememo 2019

  Het Douanememo bevat in kort bestek een overzicht van de binnen de Europese Unie geldende douanebepalingen. Het memo volgt daarbij de onderwerp volgorde zoals gehanteerd in het Douanewetboek van de Unie (DWU), dat per 1 mei 2016 in werking is getreden. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  71,21
 • Kroniek van het strafrecht 2018 32

  Dit werk brengt voor u de recente gebeurtenissen en veranderingen binnen het strafrecht in kaart. Niet alleen op het gebied van de wetgeving, maar ook in de rechtspraak en literatuur. Professionals die zich op het speelveld van het strafrecht begeven houden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Wilfried Peeters boeken
  Wilfried Peeters - Autisme in het gezin

  Er bestaat niet zoiets als een kind met autisme. Kinderen met autisme groeien op in gezinnen en autisme raakt via het kind het hele gezin. Hulpverlening die enkel oog heeft voor het kind met autisme, schiet tekort: gedragsveranderingen van het kind met autisme… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • B.C.A. Toebes boeken
  B.C.A. Toebes - Ongezond gedrag: de rol van het recht

  Chronische ziektes als diabetes, kanker en hart- en vaatziektes vormen een belasting voor de individuele patiënt en kosten de samenleving veel geld. Deze ziektes worden ook wel leefstijlziektes genoemd omdat zij voor een belangrijk deel veroorzaakt worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Handboek Externe Verslaggeving Checklist 2018

  Deze checklist helpt u efficiënt vast te stellen of een jaarrekening 2018 voldoet aan de vereisten van NL GAAP. De lijst volgt de gebruikelijke opbouw van de jaarrekening, zodat u deze puntsgewijs kunt doorlopen. De inhoud is afgestemd op rechtspersonen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,95
 • Corey Dekkers, Robbert van Woerden boeken
  Corey Dekkers, Robbert van Woerden - Praktijkgids Pensioenen 2019

  In de Praktijkgids Pensioenen vindt u actuele en betrouwbare informatie die van belang is voor staffunctionarissen die het pensioenbeleid van de organisatie in hun pakket hebben, maar ook voor iedereen die vragen heeft over dit onderwerp. De Praktijkgids is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  317,50