Maarten den Dulk - Voor een nieuw begin

Wat moet er gedaan worden om de maatschappij overeind te houden? Maarten den Dulk legt zijn oor te luisteren bij de eerste verhalen uit de Bijbel: Adam en Eva, Kaïn en Abel, Noach en de torenbouwers van Babel.

De eerste elf hoofdstukken uit Genesis blijken een oeroude en actuele agenda te zijn waarin we kunnen bijhouden wat ons te wachten én te doen staat. Al sinds het begin is een vreedzame maatschappij de altijddurende opgave van de mensheid.

Kunstwerkjes van taal, ritme en klank zijn het, deze klassieke bijbelverhalen van het begin. Ze wekken vergezichten van een menigte vrije mensen en van een vrede waar je met je verstand niet bij kunt. Ze verleiden om met vertrouwen en durf een nieuw tijdperk binnen te gaan.

Maarten den Dulk (1941) is emeritus hoogleraar praktische theologie en was rector van het seminarie Hydepark, het bij- en nascholingsinstituut voor predikanten. Veel huidige PKN-predikanten zijn door hem opgeleid in het pastoraat. Van zijn hand verscheen bij Skandalon "Geloof, gebod, gebed - wat kan ik weten, wat moet ik doen, wat mag ik hopen?" (2015).


Het boek voor een nieuw begin van Maarten den Dulk is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Maarten den Dulk boeken - Voor een nieuw begin
ISBN 9789492183613
PAGINA’S 80
VERSCHENEN 11-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Skandalon Uitgeverij B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,95
Bestel

Andere boeken van Maarten den Dulk