M. Yaconelli - Struikelend achter Jezus aan

Inspiratie voor onvolmaakte christenen


U denkt misschien dat u niet zo?n goede christen bent? U bidt niet genoeg. U leest niet genoeg in de Bijbel. U bent niet geestelijk genoeg. Met andere woorden: u loopt struikelend achter Jezus aan.

?Nou,? zegt Michael Yaconelli, ?daar is niks mis mee. Perfecte christenen bestaan nu eenmaal niet. Dus laten we elkaar niets wijsmaken.?

Yaconelli durft de stelling aan dat struikelen er gewoon bij hoort. Als we eerlijk zijn, heeft geen enkele christen zijn zaakjes volmaakt voor elkaar. Misschien moeten we wel erkennen dat het een zootje is. Maar het zou best eens kunnen dat Jezus zich bij zulke mensen thuisvoelt. Dat was in het begin al zo.

Dit boek kan u bevrijden uit de dwangbuis van geestelijk perfectionisme. Het kan u leren genieten van de werkelijkheid dat God u liefheeft, ondanks uw tekortkomingen. Hij wil u ontmoeten en veranderen te midden van een rommelig en onvoorspelbaar bestaan.

Van dezelfde schrijver: ?Een avontuurlijk geloof? en ?Wat zou Jezus doen??


Het boek struikelend achter jezus aan van M. Yaconelli is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


M. Yaconelli boeken - Struikelend achter Jezus aan
ISBN 9789060679722
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 14-06-2008
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Stichting Uitgeverij Gideon
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,95
Bestel