M.R.C. van Zoest - De groepsvrijstelling in de praktijk

Een praktische handleiding voor iedereen die te maken heeft met 403-verklaringen


Deze uitgave ‘vertaalt’ de actuele wetgeving, rechtspraak en rechtsliteratuur over de groepsvrijstelling naar de praktijk. Naast achtergronden en uitleg bevat deze uitgave daarom vooral handvatten en voorbeelden die concreet kunnen worden toegepast door de juridische praktijkbeoefenaar.

Alle belangrijke deelonderwerpen komen voorbij, zoals de inhoud van de vrijstelling, de voorwaarden voor de vrijstelling en natuurlijk de perikelen bij het intrekken van de 403-verklaring en het beëindigen van de overblijvende aansprakelijkheid. De lezer vindt in deze uitgave diverse modellen die in dat kader kunnen worden gebruikt. Deze uitgave is primair geschreven als handleiding voor de juridische praktijkbeoefenaar die te maken heeft met de groepsvrijstelling van artikel 2:403 BW en de daarmee verband houdende 403-verklaringen.


Het boek de groepsvrijstelling in de praktijk van M.R.C. van Zoest is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


M.R.C. van Zoest boeken - De groepsvrijstelling in de praktijk
ISBN 9789462512023
PAGINA’S 54
VERSCHENEN 31-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Paris B.V.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,50
Bestel