M. Otte, R. Robroek - Ivoren Toga 2012-2018

Essays over de inrichting van de strafrechtspleging


Op 21 december 2018 verscheen op Ivoren Toga de laatste bijdrage in het vaste wekelijkse stramien zoals dat bijna zeven jaar gebruikelijk was. In die tijd zijn er een paar honderd korte en langere stukken geplaatst over de werking van het strafrecht. In de toekomst zal de Ivoren Toga nog benut worden voor incidentele bijdragen al dan niet geregeerd door de actualiteit maar de veelal andere kijk op de strafrechtspraktijk zal niet meer wekelijks gehoord worden.

 

Ter gelegenheid hiervan is door Boom juridisch een boek uitgegeven met een groot aantal blogs die de vaste auteurs (Dato Steenhuis, Willem Korthals Altes, Peter Lemaire, Rinus Otte, Peter Plasman en zijn kantoorgenoten, Rick Robroek en Dato Steenhuis) van henzelf hebben geselecteerd. Naast oude blogs zijn dat nieuwe blogs waarin de vaste auteurs in najaar van 2018 terug of vooruit hebben gekeken. Het boek biedt daarmee een mooi beeld van het strafrecht en de organisatie daarvan in het huidige tijdsgewricht en de wijze waarop die in de loop van de jaren (al dan niet) veranderd zijn. Passend bij het einde van de opiniërende Ivoren Toga in de huidige vorm wordt dat laatste oordeel aan de lezer gelaten.


Het boek ivoren toga 2012-2018 van M. Otte, R. Robroek is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


M. Otte, R. Robroek boeken - Ivoren Toga 2012-2018
ISBN 9789462905825
VERSCHENEN 13-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom Juridische uitgevers
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,90
Bestel

Andere boeken van M. Otte, R. Robroek