M. Meuleman, P.F.H. Buijs - VBA Financiering met resultaat

Dit studieboek heeft tot doel om u optimaal voor te bereiden op het examen Financiering van de Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy (VBA).

Het vak Financiering behandelt alle relevante facetten van de financiering van ondernemingen. Eerst wordt uitgebreid ingegaan op het inventariseren van de financiële situatie van een onderneming, op welke manieren zo nodig kan worden ingegrepen en hoe belangrijke investeringsbeslissingen kunnen worden genomen. Vervolgens wordt besproken met welke risico’s een onderneming te maken kan krijgen en hoe deze risico’s zo goed mogelijk kunnen worden beheerst.

In dit boek is veel aandacht besteed aan helder taalgebruik. Ook de opmaak met veel voorbeelden en kernwoorden buiten de tekst maakt dit studieboek overzichtelijk en ondersteunt u maximaal bij uw studie.

Tot de studiemethode VBA Financiering behoort naast dit theorieboek ook een opgavenboek, met een groot aantal representatieve opgaven per hoofdstuk. Het bijbehorende uitwerkingenboek bevat niet alleen de uitwerkingen van deze opgaven, maar ook uitgebreide toelichtingen.


Het boek vba financiering met resultaat van M. Meuleman, P.F.H. Buijs is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 45,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


M. Meuleman, P.F.H. Buijs boeken - VBA Financiering met resultaat
ISBN 9789463171076
VERSCHENEN 04-07-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
TAAL Nederlands
UITGEVER Convoy Uitgevers BV
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
45,00
Bestel

Andere boeken van M. Meuleman, P.F.H. Buijs