M. Lubberding, L. Groot - Leerkracht organizer 2019-2020

De perfecte agenda voor school en thuis


De enige leerkrachtagenda voor werk en privé! Met de Leerkracht organizer agenda organiseer je school en thuis eenvoudig in één oogopslag!

De enige leerkrachtagenda voor werk en privé! Met de Leerkracht organizer agenda organiseer je school en thuis eenvoudig in één oogopslag!

Met de Leerkracht organizer agenda organiseer je school en thuis eenvoudig in één oogopslag. Het weekoverzicht heeft o.a. extra notitieruimtes voor vergaderpunten en overdrachtsinfo. Behalve reguliere feestdagen (NL + BE) worden alle relevante onderwijs gerelateerde vieringen vermeld. Daarnaast heeft de agenda een kasboek voor je klassenbudget, een normjaartaak-overzicht, handige pagina's voor inloggegevens en een registratieformulier voor stagiairs. En uiteraard is er veel ruimte voor aantekeningen.

Dankzij de transparante omslag met elastiek kan de agenda eenvoudig worden gepersonaliseerd. Verder wordt de agenda geleverd met bladwijzer, 2 stevige plastic insteekmapjes, handige tabs en 4 vellen themastickers voor zowel werk als privé, om bepaalde activiteiten te accentueren.

De agenda is wire-o gebonden en bevat 160 pagina’s. Formaat A5.M. Lubberding, L. Groot boeken - Leerkracht organizer 2019-2020
ISBN 9789082857757
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 16-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Leerkracht Organizer

UITVERKOCHT

Dit boek is uitverkocht. Vul uw e-mail adres in om bericht te krijgen zodra het boek leverbaar is.

E-mail adres:


18,95

De genoemde prijs is een indicatie.