M.H. Paapst - Wettenbundel Internetrecht 2019

Deze 8e jaargang van de Wettenbundel Internetrecht bevat alle belangrijke wetteksten en regelingen die je als Internetrecht-jurist tijdens de studie of in de praktijk nodig zult hebben. NB: een actueel ePUB is verkrijgbaar via www.rechtswetenschap.org.

Het internetrecht is het recht dat betrekking heeft op de governance van het internet, en de via internettechnologie te verspreiden data en content. In de bundel tref je daarom (uittreksels van) wetgeving aan op het gebied van het intellectueel eigendomsrecht, eCommerce wetgeving, computercriminaliteit, telecommunicatie, mediarecht en (digitale) grondrechten. Nieuw in deze jaargang zijn de Uitvoeringswet AVG, de Geoblocking verordening, de wet bescherming bedrijfsgeheimen, de wet beveiliging netwerk- en informatiesystemen, en de Geschillenregeling voor NL domeinnamen.

De samensteller van de bundel is jurist en partner bij adviesbureau ICTRecht, en is als docent verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam.M.H. Paapst boeken - Wettenbundel Internetrecht 2019
ISBN 9789493134003
PAGINA’S 610
VERSCHENEN 10-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Stichting Rechtswetenschap
Levertijd: ongeveer 5-7 werkdagen
29,95
Bestel

Andere boeken van M.H. Paapst