M. Brink - Openbaring van Johannes 4 t/m 22

Het Evangelie uit de doeken


Wist u dat we de visioenen vanaf Opb. 4 ook zo kunnen interpreteren, dat zij het Evangelie beschrijven? In dit toegankelijke boek wordt het Evangelie tot in detail uit de doeken gedaan, met behulp van de beelden die Johannes van Jezus kreeg. Het beschrijft eenvoudig maar uitvoerig hoe de mens het volmaakte geluk ontvangt en voor eeuwig kan blijven leven. Confronterend is dat het geen doekjes windt om de gebrokenheid van onze wereld, en de mens die daarin wanhopig zijn geluk probeert te vinden.

Destijds heeft Jezus Zijn boodschap weergegeven in beelden en aan ons nu de uitdaging om dit terug te vertalen naar de woorden die Hij oorspronkelijk bedoelde. Begrippen als zonde, vergeving en bekering zijn niet makkelijk uit te beelden. Hoe zou u bijvoorbeeld het woord zonde uit willen beelden?

Kijk mee met de beelden die Johannes op Patmos van Jezus kreeg, en leer deze eenvoudig terug te vertalen naar Jezus' boodschap. U zult ontdekken dat Hij het Evangelie tot in detail uit de doeken doet en oproept tot bekering. Zouden we iets anders van Hem moeten verwachten?


Het boek openbaring van johannes 4 t/m 22 van M. Brink is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


M. Brink boeken - Openbaring van Johannes 4 t/m 22
ISBN 9789463427081
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 28-07-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Jongboek
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,50
Bestel