Lulu Mayo - Teken je eigen unicorn

En andere lieve knuffelbeesten


Met eenvoudige vormen en vijf makkelijk te volgen stappen komen niet alleen unicorns maar een hele stal aan lieve, knuffelachtige dieren tot leven. Lulu laat je zien hoe je deze leuke beesten op eenvoudige wijze op papier kunt krijgen. Stap-voor-stap met simpele basisvormen als cirkels, ovalen, recht- en driehoeken leer je de contouren van de dieren op te zetten, en door het toevoegen van unieke details ze compleet tot leven te wekken.

Met 30 oefeningen waarin dieren als konijntjes, uilen, vossen, alpaca’s en natuurlijk unicorns getekend kunnen worden. Leuk voor zowel jong als oud, beginners en gevorderden!

Lulu Mayo heeft haar eigen ontwerp- en tekenstudio waarmee ze zich specialiseert in redactionele ontwerpen, omslagontwerpen en het ontwerpen van stoffen en briefpapier. Ze heeft al meerdere boeken op haar naam staan, waarvan Teken je eigen unicorn het eerste in het Nederlands verschenen boek is.


Het boek teken je eigen unicorn van Lulu Mayo is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Lulu Mayo boeken - Teken je eigen unicorn
ISBN 9789045219325
PAGINA’S 64
VERSCHENEN 18-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Karakter Uitgevers B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,99
Bestel