Lukas Koops - Villa Thrianta

Een onthullende roman over de daogelijkse gang van zaoken bij een regionale umroep. Een directeur die vindt dat alles en iederien mot wieken veur zien persoonlijke ambities, een hoofdredacteur die de gevolgen van zien iegen onvermogen um knopen deur te hakken bij aandern neerlegt, een ofdielingshoofd dat stridt veur het in de bienen holden van heur ofdieling en journalisten die op de redactie daogelijks worstelt met journalistieke keuzes die maokt worden moet. Undertussen probeert een paor organisatiegoeroes bij de umroep een cultuurumslag te bewarkstelligen. Dat leidt tot heftige emoties.

Villa Thrianta van Lukas Koops (1952) giet over regionale journalistiek, machtsmisbruuk, cultureel snobisme, politiek gemarchandeer, seks op de plaotenzolder en nog veul meer. En alles wat er bij de umroep gebeurt stiet de volgende dag in de concurrerende regionale kraant.


Het boek villa thrianta van Lukas Koops is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Lukas Koops boeken - Villa Thrianta
ISBN 9789492457271
PAGINA’S 208
VERSCHENEN 22-11-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Het Nieuwe Kanaal
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,95
Bestel

Andere boeken van Lukas Koops

 • Lukas Koops - Relus ter Beek
  Lukas Koops - Relus ter Beek

  Relus ter Beek is de meest markante politicus die Drenthe heeft voortgebracht. De geboren en getogen Coevordenaar is langdurig lid van de Tweede Kamer, minister van Defensie en vervolgens gedurende lange tijd commissaris van de koningin in Drenthe. Hij ontwikkelt zich van een…

  Lees meer...
  15,50
 • Lukas Koops - Gerard Nijenhuis
  Lukas Koops - Gerard Nijenhuis

  Het komt niet vaak voor dat er een biografisch portret verschijnt van een nog in leven zijnde schrijver. En al helemaal niet als het gaat om een schrijver die een groot deel van zijn werk in de streektaal heeft geschreven. Voor dit portret heeft journalist Lukas Koops vele…

  Lees meer...
  22,50