Luc Hoornaert, Sepideh Sedaghatnia - 365 wijnen die je geproefd moet hebben

Voor elk seizoen en voor elke gelegenheid is er wel een wijn te vinden. Rood, wit of rosé - aan keuze geen gebrek. Maar wat zijn nu de echte 365 klassiekers die op je bucketlist zouden moeten staan?

Op deze en vele andere vragen geeft dit boek een antwoord. Sepideh Sedaghatnia en Luc Hoornaert maken het je gemakkelijk: voor iedere dag van het jaar kozen ze één topwijn. De wijnen worden op een overzichtelijke manier in kaart gebracht, met leuke weetjes over hun fantastische smaak en fascinerende geschiedenis. Zo heb je op één jaar tijd niet alleen enkele van de allerbeste wijnen ter wereld geproefd, maar kun je er nog iets over vertellen ook!


Het boek 365 wijnen die je geproefd moet hebben van Luc Hoornaert, Sepideh Sedaghatnia is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Luc Hoornaert, Sepideh Sedaghatnia boeken - 365 wijnen die je geproefd moet hebben
ISBN 9789401455565
VERSCHENEN 17-12-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Lannoo
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Luc Hoornaert, Sepideh Sedaghatnia

  • Luc Hoornaert - Must eat New York
    Luc Hoornaert - Must eat New York

    Eigenzinnige horecagids van de restaurantfluisteraar Luc Hoornaert, professioneel al jaren bezig met topproducten en foodie pur sang, is dan wel geen New Yorker, hij kent er wel de beste plaatsen om je de wereld te laten proeven, adressen die ook de culinaire grootheden ginder…

    Lees meer...
    25,99
  • Luc Hoornaert, Kris Vlegels - Kip
    Luc Hoornaert, Kris Vlegels - Kip

    ?Kip is wereldwijd een van de populairste ingrediënten in de keuken: je vindt het in alle culturen, het is enorm veelzijdig en toch betaalbaar. Luc Hoornaert en Kris Vlegels nemen je mee op een reis rond de wereld in 60 kipgerechten: hoe maken topchefs kip klaar, wat zijn de…

    Lees meer...
    35,99
  • Luc Hoornaert - Dining at Dim
    Luc Hoornaert - Dining at Dim

    Dimitri Proost reisde als tiener naar Tokyo en Kyoto, ging werken bij Hakkasan en had de ballen en het talent om als broekie aan de sushitoog van Yamazato te werken. Dimitri haalde zijn inspiratie uit de hedendaagse, kosmopolitische visie van de Japanse keuken en begon als…

    Lees meer...
    35,99
  • Luc Hoornaert, Sepideh Sedaghatnia - 365 wijnen die je moet geproefd hebben
    Luc Hoornaert, Sepideh Sedaghatnia - 365 wijnen die je moet geproefd hebben

    Voor elk seizoen en voor elke gelegenheid is er wel een wijn te vinden. Rood, wit of rosé - aan keuze geen gebrek. Maar wat zijn nu de echte 365 klassiekers die op je bucketlist zouden moeten staan?Op deze en vele andere vragen geeft dit boek een antwoord. Sepideh Sedaghatnia en…

    Lees meer...
    15,99
  • Luc Hoornaert - Must eat
    Luc Hoornaert - Must eat

    De geheime tips van de restaurantfluisteraar Luc Hoornaert - een foodie pur sang en ook professioneel bezig met topproducten - fluistert de culinaire grootheden van dit land allerlei 'te proberen' adresjes in die zich onderscheiden door hun authentieke karakter. Zijn…

    Lees meer...
    19,99
  • Luc Hoornaert, Kris Vlegels - Kip
    Luc Hoornaert, Kris Vlegels - Kip

    ?Kip is wereldwijd een van de populairste ingrediënten in de keuken: je vindt het in alle culturen, het is enorm veelzijdig en toch betaalbaar. Luc Hoornaert en Kris Vlegels nemen je mee op een reis rond de wereld in 60 kipgerechten: hoe maken topchefs kip klaar, wat zijn de…

    Lees meer...
    27,99
  • Luc Hoornaert - Must drink
    Luc Hoornaert - Must drink

    ?Een uitgelezen selectie van honderd drankgelegenheden in Vlaanderen, met de focus op de 'must drink'. De geheimtips van wijnimporteur en foodie Luc Hoornaert.De bekendste wijnbars, gespecialiseerde biercafés, gerenommeerde koffie- en theebars, places to be, cocktailbars...Het…

    Lees meer...
    19,99
  • Luc Hoornaert - Ei op het menu
    Luc Hoornaert - Ei op het menu

    ?Kip was eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende bereidingen en je vindt ze terug in alle culturen. Auteur Luc Hoornaert trok op onderzoek uit en verzamelde zestig onweerstaanbare eiergerechten uit…

    Lees meer...
    27,99