Louis Sanders - Godsbeeld en geloofsbeleving

In dit boek worden 3 opdrachten van Jezus op aarde besproken.

Een eerste opdracht was het ware beeld van de Vader bekend te maken. Het christendom is er nooit in geslaagd om dat godsbeeld in zuivere vorm over te nemen, zonder vermenging met heidense elementen.

Een tweede opdracht was de komst van het koningschap van God aan te kondigen. Deze boodschap is nooit duidelijk doorgegeven, gedeeltelijk door een vertaalprobleem.

Een derde opdracht was een Nieuw Verbond, een vriendschapsverdrag voor medekoningschap voor te stellen voor geïnteresseerden. Deze boodschap is compleet versluierd. Gods persoonlijke leiding is voor het grootste deel overgenomen door menselijke leiding bij middel van kerkstructuren. De sleutels voor deelname in het koningschap van God liggen verborgen.

De vraag wordt gesteld in hoeverre Jezus in deze tijd niet volop bezig is om zijn schapen buiten de kerkelijke structuren te leiden om ze daar onder zijn persoonlijke hoede in vrijheid te laten rond lopen.


Het boek godsbeeld en geloofsbeleving van Louis Sanders is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,67 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Louis Sanders boeken - Godsbeeld en geloofsbeleving
ISBN 9789402142471
PAGINA’S 100
VERSCHENEN 09-12-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,67
Bestel