Louis Bohtlingk - Care first

Geld dienstbaar maken aan welzijn van de mens en aarde


Geld is er voor ons allemaal. Het geld is er voor de mens, de aarde en de gemeenschap. Laat het stromen, wij hebben het allemaal nodig. Maak de uitwisseling eerlijk en steun elkaar. Maak geen misbruik van het systeem. Help elkaar aan ieders rechtmatig deel. Heel de kloof tussen arm en rijk.

Bouw mee aan een Care First wereld.

Louis Bohtlingk beschrijft een concept dat de wereld kan veranderen: door Care First toe te passen worden mensen gelukkiger, de natuur met respect behandeld en de aarde leefbaar gehouden voor iedereen.

Louis Böhtlingk (1950), schrijver van Dare To Care (2011), deelt de Care First gedachte wereldwijd. Hij is stichter van het internationale Care First Innovatie Netwerk, waar jong en oud samenwerken aan de opbouw van een Care First wereld. Hij is een opgeleid intuïtief counselor en woont samen met zijn vrouw Sandra, in Schotland.

Care First is een bevlogen uitnodiging om geld in te zetten als een instrument van liefde. Om te bouwen aan een nieuwe economie waarin het geld zowel mens, natuur als maatschappij dient, in plaats van andersom.

ivo valkenburg, schrijver van louter leven


Het boek care first van Louis Bohtlingk is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Louis Bohtlingk boeken - Care first
ISBN 9789460000164
PAGINA’S 211
VERSCHENEN 11-12-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij MultiLibris
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,95
Bestel

Andere boeken van Louis Bohtlingk