Lorraine Fouchet - Het geluk van Lou

Het geluk van Lou is een boek vol champagne, liefdesaffaires, muziek en Bretonse gerechten! Lou was een geliefde bewoonster van het kleine eiland Île de Groix, Bretagne. Lou met haar obsessies, (‘Champagne, alsjeblieft, maar alleen Mercier!’) en haar eigenaardigheden. Ze kookte belabberd, maar met veel liefde, was hartelijk en altijd vrolijk. Maar nu is Lou dood en dreigt haar gezin uiteen te vallen. In haar testament vraagt ze haar man Jo haar laatste wens te vervullen: hij moet de relatie met hun volwassen kinderen Cyrian en Sarah herstellen. Pas wanneer hij daarin geslaagd is mag hij Lou’s laatste brief lezen, die ze uiteraard heeft verzegeld in een champagnefles. Een fles die het leven van de hele familie verandert.

Femme Actuelle

Recensie

‘Een magnifieke, muzikale roman, verfrissend als de Bretonse zeelucht.’

schrijver van De vier seizoenen van de zomer

Recensie door Gregoire Delacourt

‘Een waar geschenk.’

Le Figaro

Recensie

‘Een roman gebaseerd op een kenmerkend Bretonse familiegeschiedenis. Ontroerend voor wie daarmee bekend is, zij die van niks weten gaan er onmiddellijk van houden.’


Het boek het geluk van lou van Lorraine Fouchet is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "Het geluk van Lou"

Lorraine Fouchet boeken - Het geluk van Lou
ISBN 9789046822180
PAGINA’S 336
VERSCHENEN 04-07-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Nieuw Amsterdam
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Lorraine Fouchet