Loes Visser - Zou't!

De kracht van een alkalische leefstijl


Zou’t!

De kracht van een alkalische leefstijl.

De natuurlijke weg naar gezondheid en een energiek leven.

‘U moet de rest van uw leven medicijnen blijven gebruiken.’

Met deze boodschap werd ik door mijn behandelende specialist in het jaar 2014 naar huis gestuurd. Alles in mij kwam in opstand. Ik wilde niet afhankelijk zijn van medicijnen en al zeker niet mijn leven lang.

Eigenwijs als ik ben ging ik op zoek naar een mogelijkheid om mijn lichaam sterker te maken. Met de alkalische leefstijl vond ik een methode waarmee mijn lichaam weer in balans kwam. Binnen enkele maanden had ik geen medicijnen meer nodig.

Alleen al in Nederland hebben 9 miljoen mensen chronische aandoeningen. Zij gebruiken massaal medicijnen, terwijl de alkaliserende leefstijl in veel gevallen de gezondheid zo kan verbeteren dat je geen medicijnen meer nodig hebt. Door het gebruik van natuurlijke middelen wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd en kan je lichaam weer in balans komen.

Lees in dit boek hoe ook jij deze opmerkelijke resultaten kunt bereiken!

Over de schrijver:

Loes Visser heeft aan den lijve ondervonden wat het effect is van zowel een verzurende als een alkalische leefstijl. Geteisterd door chronische kwalen ging ze op zoek en vond middelen waarmee haar gezondheid weer in balans kwam. Daarin slaagde zij binnen enkele maanden en sindsdien gebruikt ze geen medicijnen meer.

Ze wil met Zou’t! anderen inspireren om weer gezond, fit en energiek te worden.


Het boek zou't! van Loes Visser is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Loes Visser boeken - Zou't!
ISBN 9789079677702
PAGINA’S 192
VERSCHENEN 02-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER N.E.X.T. Company
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel