Loes van Loon - Liefdeslicht doorbreekt Zielenpijn

Dit is het zesde boek van Loes van Loon en haar gids Hebenes.

Het centrale thema van dit boek zijn stigma's, wonden opgelopen in vorige levens, fantoompijnen van de ziel die hun verklaring meestal niet kunnen vinden in dit leven.

Veel mensen reageren op situaties in hun leven op een manier die ze zelf niet begrijpen, alsof ze bewogen worden door een onbekende, inwendige drijfveer. In de ziel kan zich een bepaalde kennis hebben vastgezet, die voortkomt uit onverwerkte emoties uit een bepaald leven. In een later leven kan zich dat manifesteren in psychische klachten, al dan niet gepaard gaand met vormen van lichamelijk lijden.

Dit boek gaat over oude pijnplekken in de herinnering van de ziel, en wil de lezer bewust maken van de veelheid van manieren waarop die onbewuste herinneringen het leven kunnen belemmeren. Uiteindelijk zal verwerking van die oude pijn de mens vooruit brengen in zijn persoonlijke evolutie.

Liefdeslicht doorbreekt Zielepijn was een moeilijk proces voor de schrijver, zoals ze herhaaldelijk moest verzuchten, en ook voor de vele lezers die reikhalzend uitkijken naar deze boeken die ze samen met Hebenes schrijft, kan het hier en daar nogal confronterend zijn.

www.denieuwsbron.nl

Recensie door Joke Siepman

Wie denkt er eigenlijk aan dat stigma's en wonden opgelopen in vorige levens een nog steeds belangrijke rol kunnen spelen in ons huidige leven? Hoe kunnen we deze psychische en fysieke pijnen verwerken en onze inzichten te laten zorgen voor een persoonlijke groei? Een moeilijk proces voor de schrijver, en soms schokkend en confronterend. We zullen al het leed van de wereld niet kunnen laten verdwijnen, maar wel verminderen. Een bijzonder mooi en liefdevol geschreven boek.

Loes van Loon schrijft haar boeken samen met haar gids Hebenes.


Het boek liefdeslicht doorbreekt zielenpijn van Loes van Loon is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 21,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Loes van Loon boeken - Liefdeslicht doorbreekt Zielenpijn
ISBN 9789075636734
PAGINA’S 512
VERSCHENEN 27-01-2010
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Bet-Huen Books
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
21,50
Bestel

Andere boeken van Loes van Loon