Loes van Loon - Gedragen door de Alkracht

Dit is het achtste boek van Loes van Loon en haar gids Hebenes.

De cyclus van boeken van de gids Hebenes en zijn medium is hiermee voltooid. In de reeks die in de loop van 15 jaar is ontstaan, wordt op speelse wijze een beeld gegeven van de ontwikkelingsgang van de ziel en de uitwerking van thema's die kunnen leiden naar Vervolmaking.

Het centrale thema van dit achtste boek is de relatie tussen het op aarde levende medium en de wereld van de gids die vanuit een groter overzicht leeft in het onzichtbare deel van onze dimensie. Dit boek wil ook laten zien vanuit welk liefdevol perspectief en eeuwenlange samenwerking met de ziel van het medium, de ideale samenwerking tot stand kan komen.

De boodschap die een medium mag geven aan een hulpzoeker, komt vanuit een perspectief waar een "totaalbeeld" bestaat, maar die boodschap kan alleen zuiver bij de mens aankomen als het medium volledig bereid is om daarbij het eigen ego opzij te zetten.

Als Loes vraagt: "Heeb, hoe moet ik de Alkracht noemen?" zal Hebenes antwoorden: "Het liefdeslicht, de afkomst van ons bestaan, verandert niet door de naam die jij wilt geven. De Alkracht is compleet. Hem-haar-het, in Eén!"


Het boek gedragen door de alkracht van Loes van Loon is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Loes van Loon boeken - Gedragen door de Alkracht
ISBN 9789075636826
PAGINA’S 436
VERSCHENEN 08-11-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Bet-Huen Books
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,90
Bestel

Andere boeken van Loes van Loon