Literatuur

 • Jelle Brandt Corstius boeken
  E-book
  Jelle Brandt Corstius - As in tas

  Elk voorjaar maakte Jelle Brandt Corstius een fietstocht met zijn vader. Een bestemming was er nooit, maar wel de zekerheid dat het niet langer dan twee dagen zou duren. Anders kregen ze ruzie. Op 18 april 2014 begon Jelle Brandt Corstius weer aan een tocht,… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Irma Joubert boeken
  E-book
  Irma Joubert - Het meisje uit het verscholen dorp

  Nunspeet, 1943. Mentje is niet blij met de vreemde mensen die haar vader in het geheim op de stalzolder van hun boerderij laat wonen. Op een dag gaat het helemaal mis. De soldaten halen iedereen weg - behalve Mentje. Na een angstige vlucht komt ze midden in de… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Elena Ferrante boeken
  E-book
  Elena Ferrante - De geniale vriendin

  Deel 1 van de Napolitaanse romansLila en Elena groeien samen op in een volkswijk in het Napels van de jaren vijftig, een tijd waarin het ondenkbaar is dat meisjes hun tijd verspillen met leren. De intelligente Lila moet van school om te gaan werken. Ze… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Griet Op de Beeck boeken
  E-book
  Griet Op de Beeck - Kom hier dat ik u kus

  Kom hier dat ik u kus is een roman over Mona, als kind, als vierentwintigjarige, en als vijfendertigjarige. Een verhaal over waarom we worden wie we zijn, geschreven met humor, scherpte en veel schaamteloze eerlijkheid. Over ouders en kinderen. Over kapotte… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Hendrik Groen boeken
  E-book
  Hendrik Groen - Pogingen iets van het leven te maken

  Hendrik Groen mag dan oud zijn, hij is nog lang niet dood en niet van plan zich eronder te laten krijgen. Toegegeven: zijn dagelijkse wandelingen worden steeds korter omdat de benen niet meer willen en hij moet regelmatig naar de huisarts. Technisch gesproken… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Lize Spit boeken
  E-book
  Lize Spit - Het smelt

  In Eva’s geboortejaar worden in het kleine Vlaamse Bovenmeer slechts twee andere kinderen geboren, allebei jongens. De drie maken er hun hele jeugd samen maar het beste van, tot de puberteit aanbreekt. Opeens ontstaan er andere verhoudingen. De jongens… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Franca Treur boeken
  E-book
  Franca Treur - Dorsvloer vol confetti

  s Winters zijn de zondagen het snelst voorbij. Als de dominee om vier uur de middagdienst afsluit met de zegen voor weer een hele week, vliegen ze alle zeven naar het fietsenhok. Om de poten te breken, zegt de vader. Daar komen nog eens ongelukken van. Dat… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Rutger Bregman, Jesse Frederik boeken
  E-book
  Rutger Bregman, Jesse Frederik - Waarom vuilnismannen meer verdienen dan bankiers

  Jesse Frderik en Rutger Bregman schrijven het Essay van de Maand van de Filosofie 2015. Hoe is het toch mogelijk dat de mensen waar we overduidelijk niet zonder kunnen - vuilnismannen, politieagenten, verplegers - zo slecht verdienen, terwijl onbelangrijke,… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Hendrik Groen boeken
  E-book
  Hendrik Groen - Zolang er leven is

  We leerden Hendrik Groen kennen door zijn dagboek Pogingen iets van het leven te maken. Samen met zijn vriend Evert en de andere leden van de Oud-maar-niet-dood-club probeert Hendrik zijn laatste levensjaren in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord zo… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Peter Buwalda boeken
  E-book
  Peter Buwalda - Bonita Avenue

  Joni Sigerius, de dochter van de rector magnificus van de Twentse universiteit, drijft samen met haar vriend Aaron een handeltje dat ze maar liever voor haar krachtige en briljante vader verborgen houdt. Het is in het jaar van de vuurwerkramp dat ook in het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Nico Dijkshoorn boeken
  E-book
  Nico Dijkshoorn - Dijkshoorn

  De beste verhalen uit 10 jaar Dijkshoorn Als er iemand is in Nederland die sneller schrijft dan zijn eigen schaduw, is het Nico Dijkshoorn: columns (de Volkskrant, Voetbal International, De Pers, nu.nl), verhalen, gedichten, romans. En daarnaast staat hij… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Arthur Japin boeken
  E-book
  Arthur Japin - Vaslav

  Op het hoogtepunt van zijn roem staakt de legendarische balletdanser Vaslav Nijinski zijn optreden, richt zich tot zijn publiek en zegt: 'Nu is het kleine paardje moe.' De rest van zijn leven, nog 31 jaren, brengt hij door zonder te dansen en zonder te spreken… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Michael Pilarczyk boeken
  E-book
  Michael Pilarczyk - Dansen in de Hemel

  DANSEN IN DE HEMEL MICHAEL PILARCZYK DANSEN IN DE HEMEL is het aangrijpende verhaal over twee mensen die worstelen met liefde en dood in een decor van glamour, geldwolven en grootheidswaan. Een actuele roman over verlangen, geld, geluk en echte liefde. Een… (E-book)

  Lees meer...
    9,70
 • Jim Shepard boeken
  E-book
  Jim Shepard - Het boek van Aron

  Aron is een innemende, maar ietwat eigenaardige jongen wiens joodse familie door de Duitse inval in 1939 van het Poolse platteland naar Warschau wordt verdreven. In het joodse getto in Warschau sluit Aron zich aan bij een groep jongens en meisjes waarmee hij… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Lulu Wang boeken
  E-book
  Lulu Wang - Wilde rozen, roman, Lulu Wang

  Het ontroerende verhaal (614 bladzijden) van een opgroeiend meisje op zoek naar de waarheid – en zichzelf. Na Het lelietheater Lulu Wangs meest persoonlijke roman tot nu toe. Ontroerend, ontwapenend, openhartig. Uitgegeven in 2010. De twaalfjarige Qiangwei… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Julia Franck boeken
  E-book
  Julia Franck - Rug aan rug

  Oost-Berlijn, begin jaren vijftig. Nadat de Joodse Käthe de nazitijd heeft overleefd, kiest ze hoopvol voor het communistische Duitsland. Maar haar onvoorwaardelijke engagement heeft een keerzijde: tegenover haar eigen kinderen is ze afstandelijk en kil. Ze… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Debby van den Bergh boeken
  E-book
  Debby van den Bergh - Vlucht naar Curaçao

  De deels autobiografische roman Vlucht naar Curaçao vertelt het ontroerende en meeslepende verhaal over een vrouw die op verschillende vlakken afscheid neemt, de emotionele worsteling die daarop volgt en het richting geven aan een nieuwe levensweg.Dicht onder… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Aglaia Bouma boeken
  E-book
  Aglaia Bouma - Niets te verbergen

  Prostituee Maud probeert zich staande te houden in het Nederland van de nabije toekomst, wanneer alle persoonlijke gegevens van mensen worden opgeslagen in een elektronisch burgerdossier. Dat betekent dat je geen echte privacy meer hebt en je vrijheid wordt… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Basje Bender boeken
  E-book
  Basje Bender - Brussel

  Elvie is zevenentwintig en werkt in Brussel, waar de apéros in het Frans zijn en het bier met een scheutje grenadine wordt gedronken. Het leven in de bubble van Europese ambtenaren en lobbyisten bevalt haar prima. De mannen met wie ze uitgaat beschouwt ze als… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Petra Possel boeken
  E-book
  Petra Possel - De troost van eten

  Het eerste wat Petra Possel deed toen ze op kamers ging, was volkorenbrood halen bij de warme bakker. En beenham, roomboter en rode wijn. Ze rekende voorgoed af met Blue Band, boterhamworst en limonadesiroop. In deze bundel schrijft ze met veel smaak over het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Bouke Billiet boeken
  E-book
  Bouke Billiet - Wij waren Trojanen

  De mensheid: dat zijn de nakomelingen van schipbreukelingen van vijf schepen die in 1672 uit de Lage Landen vertrokken. Aan boord waren boeven met hun buit, priesters met hun vrouw, verschoppelingen, deserteurs en zelfs Vlamingen, van wie niemand drie eeuwen… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Isabel Allende boeken
  E-book
  Isabel Allende - Ripper

  Indiana Jackson is een eigenzinnige alleenstaande moeder in het hedendaagse hippe San Francisco. Ze verdient de kost met aromatherapieën en massage en koestert een grote liefde voor de mensen om zich heen, in het bijzonder voor twee mannen: kunstliefhebber en… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Giulia Enders boeken
  E-book
  Giulia Enders - De mooie voedselmachine

  De mooie voedselmachine - De charme van je darmen Als je lekker in je vel wilt zitten, gezond oud wilt worden en gelukkiger wilt leven, moet je goed voor je darmen zorgen. Die zijn de belangrijkste adviseur van ons brein. Een verkeerde balans in je darmflora… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Roel Beenen boeken
  E-book
  Roel Beenen - Erotisch verlangen

  In dit boek gaat Annelies van Zanden, net als haar man Albert huisarts op het Friese platteland, op zoek naar de verborgen kanten van haar seksualiteit. Haar liefdesleven met Albert is prachtig, begonnen toen ze beiden nog heel jong waren. Ze hebben niets te… (E-book)

  Lees meer...
    6,50
 • Dr. Bo boeken
  E-book
  Dr. Bo - Beelden Vangen

  104 GEDICHTEN, GESCHREVEN TIJDENS DE REVALIDATIE VAN EEN LANGDURIG EN ‘COMPLEX’ ZIEKBED – REFLECTIES OP EEN BEWOGEN PERIODE IN EEN MENSENLEVEN – BEELDRIJK EN GEVARIEERD Deze bundels, Beelden Vangen en Poëzieanalyses, zijn geschikt voor allen die… (E-book)

  Lees meer...
  16,00