Literatuur

 • Jenna Blum boeken
  E-book
  Jenna Blum - De verloren familie

  De langverwachte nieuwe roman van de auteur van Het familieportret Een ontroerend, indrukwekkend verhaal over de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog voor een overlever De Duits-Joodse Peter Rashkin heeft de concentratiekampen van de Tweede Wereldoorlog… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Nora Roberts boeken
  E-book
  Nora Roberts - De stille vallei

  Het adembenemende laatste deel van de Cirkel-trilogie - liefde, romantiek, spanning en een vleugje magie De cirkel die Liliths vampierleger moet verslaan, probeert het volk van Geall achter zich te krijgen. Als ervaren krijger én vrouw van adel speelt Moira… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Santa Montefiore boeken
  E-book
  Santa Montefiore - Onder de Italiaanse zon

  Een Italiaanse kookcursus in een Toscaans palazzo heeft verstrekkende gevolgen Als de achtenzestigjarige weduwe Gracie een advertentie voor een kookcursus in een Toscaans castello ziet, boekt ze de reis zonder aarzelen. Iedereen in het gehucht in Devon waar ze… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Franca Treur boeken
  E-book
  Franca Treur - Dorsvloer vol confetti

  *** Inclusief gratis leesfragment van Treurs nieuwe roman Hoor nu mijn stem! *** s Winters zijn de zondagen het snelst voorbij. Als de dominee om vier uur de middagdienst afsluit met de zegen voor weer een hele week, vliegen ze alle zeven naar het fietsenhok.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Peter Buwalda boeken
  E-book
  Peter Buwalda - Bonita Avenue

  Joni Sigerius, de dochter van de rector magnificus van de Twentse universiteit, drijft samen met haar vriend Aaron een handeltje dat ze maar liever voor haar krachtige en briljante vader verborgen houdt. Het is in het jaar van de vuurwerkramp dat ook in het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Nico Dijkshoorn boeken
  E-book
  Nico Dijkshoorn - Dijkshoorn

  Dijkshoorn is de eerste bundel verhalen van Nico Dijkshoorn. Het is een bonte verzameling verhalen – vaak uiterst grappig, zoals die over het slachten van een gnoe, sierwortel snijden, Mart Smeets en lijndansen. Soms al klassiek, zoals die met vakantietips,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Arthur Japin boeken
  E-book
  Arthur Japin - Vaslav

  Op het hoogtepunt van zijn roem staakt de legendarische balletdanser Vaslav Nijinski zijn optreden, richt zich tot zijn publiek en zegt: 'Nu is het kleine paardje moe.' De rest van zijn leven, nog 31 jaren, brengt hij door zonder te dansen en zonder te spreken… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Katherine Garbera, Maureen Child boeken
  E-book
  Katherine Garbera, Maureen Child - Heimelijke affaire ; Bedreigde liefde

  Eastwick Country Club Eastwick Country Club: gala's, champagne, designerhakken en knappe rijke mannen. Maar het is niet alles goud wat er blinkt... Deel 5 HEIMELIJKE AFFAIRE - Katherine Garbera Ze mag niet opnieuw voor hem vallen! Om haar erfenis te krijgen… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Kate Hardy, Karin Baine boeken
  E-book
  Kate Hardy, Karin Baine - Compleet geluk ; Dokter als held

  Paddington's Children Hospital In hartje Londen staat het Paddington Children's Hospital, waar toegewijde artsen en verpleegkundigen alles doen voor hun kleine patiëntjes. Om die zo gauw mogelijk weer gezond te maken, daarvoor heeft elk van hen letterlijk… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Leanne Banks, Teresa Southwick boeken
  E-book
  Leanne Banks, Teresa Southwick - Driedubbele liefde ; Baas of minnaar?

  (1) DRIEDUBBELE LIEFDE - Leanne Banks Hij moet niet denken dat ze een verwend prinsesje is! Kunst studeren in Italië is altijd al de grote droom geweest van prinses Bridget. Maar nu wordt ze naar Texas gestuurd, waar ze moet samenwerken met dokter Ryder… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Michelle Douglas, Soraya Lane boeken
  E-book
  Michelle Douglas, Soraya Lane - Verliefd op de Spanjaard ; Dansen in zijn armen

  (1) VERLIEFD OP DE SPANJAARD - Michelle Douglas Haar nieuwe baas bezorgt haar slapeloze nachten... Hoewel haar hotel is overgenomen, moet Wynne toch de stralende gastvrouw blijven spelen. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, want haar nieuwe baas, Xavier Ramos, is… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Taylor Smith boeken
  E-book
  Taylor Smith - Web van leugens

  In Hongkong vindt een vrouw de dood door een duw van haar balkon. In Londen wordt pal voor de Amerikaanse ambassade een jonge toeriste doodgeschoten. In Washington DC lijkt CIA-medewerker Drummond MacNeil van de aardbodem verdwenen. De informatie die… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Sandra Canfield boeken
  E-book
  Sandra Canfield - Wankel geluk

  Robin Bauers leven verandert voorgoed wanneer haar man door een verdwaalde politiekogel wordt gedood. Niet alleen zal ze het voortaan in haar eentje moeten redden, ze moet ook nog eens vechten voor het leven van haar veel te vroeg geboren kindje, dat vlak na… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Janice Carter boeken
  E-book
  Janice Carter - Verstrikt in het verleden

  Wanneer Leigh Randall terugkeert naar Ocracoke, het eiland waar ze opgroeide, heeft ze maar één doel voor ogen: haar ouderlijk huis zo snel mogelijk verkopen. Daarna wil ze linea recta terug naar New York, want erg gelukkige herinneringen aan haar jeugd… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Tara Taylor Quinn boeken
  E-book
  Tara Taylor Quinn - Samen verder?

  FBI-agent Connor Randolph krijgt de schrik van zijn leven als een maatschappelijk werkster hem vraagt om zijn handtekening, zodat ze de adoptie van zijn kind kan regelen. Eerst is hij er nog van overtuigd dat er een fout is gemaakt - hij hééft helemaal geen… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Morgan Hayes boeken
  E-book
  Morgan Hayes - Misleiding

  Shelby Beaumont heeft altijd geweten dat het werk van haar vriend, rechercheur Johnny Spencer, niet zonder gevaar is. Inmiddels heeft ze zich erbij neergelegd dat hij risico's moet nemen. Niets heeft haar echter kunnen voorbereiden op de vernietigende explosie… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Margot Dalton boeken
  E-book
  Margot Dalton - Het weerzien

  Camilla Pritchard heeft haar uitzichtloze jeugd, vol vernederingen en ruzies, achter zich gelaten. Het heeft veel moeite gekost, maar het is haar gelukt: ze heeft een eigen bestaan weten op te bouwen. Van een angstig meisje is ze een sterke, onafhankelijke… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Walter van den Broeck boeken
  E-book
  Walter van den Broeck - Een lichtgevoelige jongen

  Iedereen heeft een dag die alles verandert. Voor de jonge Valentijn-met-de-kodak is dat maandag 22 juni 1953. Verliefd als hij is, gaat hij stiekem naar zijn Martha in het dorp Overdevaart. Daar vindt op dat moment de militaire oefening Operatie Newborn… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Lynn Austin boeken
  E-book
  Lynn Austin - Eigen wegen

  ‘Eigen wegen’ van Lynn Austin: een klassieker over vier vrouwen die vriendschap sluiten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Wanneer de Verenigde Staten zich mengen in de Tweede Wereldoorlog, worden de Amerikaanse vrouwen opgeroepen hun bijdrage te leveren in… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Nicole Montagne boeken
  E-book
  Nicole Montagne - De verzuimcoördinator

  Dit is een boek over wat we niet kunnen zien.Een man leidt een schaduwbestaan en verlaat zijn gezin. De achterblijvers krijgen geen nadere toelichting. Hoe vullen zij de lege plekken in? In de beeldende kunst geldt: ‘er staat niet wat er staat’. Maar wat… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Hugo Logtenberg boeken
  E-book
  Hugo Logtenberg - De hand van Van Gaal

  Arrogant, niet realistisch of zelfs van God los. Sinds Louis van Gaal coach is, wijzen critici naar hun voorhoofd als hij zijn ambities uitspreekt. Of het nou om Ajax, Barcelona, AZ, Bayern München, het Nederlands elftal of Manchester United gaat, altijd is… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Marian Rijk boeken
  E-book
  Marian Rijk - Eeuw in versnelling

  In ‘Eeuw in versnelling’ schetst Marian Rijk aan de hand van de geschiedenis van het familiebedrijf Gazelle hoe de fiets voor een maatschappelijke revolutie in Nederland zorgde. In 1892 begint Willem Kölling in Dieren een fietsenfabriek: Gazelle. Het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Eva De Groote boeken
  E-book
  Eva De Groote - Na de regen

  Siri?s moeder verongelukte toen ze op een nacht in de regen met haar fiets naar huis reed. Sindsdien leeft Siri alleen en is ze als de dood voor onweer. Pas wanneer ze als geluidsontwerper een eigen studio opent in Brussel, krijgt haar leven weer zin. Als ze… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Giorgio Bassani boeken
  E-book
  Giorgio Bassani - Achter de deur

  Een tienerjongen groeit op in Ferrara in de jaren dertig. Op school, altijd al een plek van rivaliteit en hiërarchie, is de spanning van de politieke veranderingen in Italië duidelijk merkbaar. De jongen realiseert zich langzaamaan dat zijn joodse identiteit… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Giorgio Bassani boeken
  E-book
  Giorgio Bassani - Binnen de muren

  In vijf onvergetelijke verhalen, gebundeld onder de titel Binnen de muren, beschrijft Giorgio Bassani voor het eerst de inwoners van Ferrara. Met een fijn oog voor detail en in een prachtige poëtische stijl komt de stad tot leven - een jonge vrouw wordt door… (E-book)

  Lees meer...
    9,99