Vertaalde roman, novelle

 • Graeme Simsion boeken
  E-book
  Graeme Simsion - Het Rosie resultaat

  Voor alle Rosie-fans verschijnt eindelijk het derde deel over Don Tillman en Rosie! Het Rosie Resultaat van Graeme Simsion is weer even hilarisch en herkenbaar als Het Rosie Project en Het Rosie Effect. Hudson, de zoon van Don Tillman en Rosie Jarman, is elf… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Anne Jacobs boeken
  E-book
  Anne Jacobs - Het weesmeisje

  Augsburg, 1913. Het jonge weesmeisje Marie voegt zich als keukenmeid bij het personeel van het imposante landhuis van de familie Melzer, die in de textiel hun fortuin hebben verdiend. Tussen de hardwerkende bedienden probeert Marie haar plek te vinden.… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Andrés Barba boeken
  E-book
  Andrés Barba - Republiek van licht

  Uit het niets verschijnen 32 kinderen in San Cristóbal, een kleine stad in de tropen, gelegen tussen de jungle en een rivier. Niemand weet wie deze kinderen zijn en ze spreken een onbegrijpelijke taal. Ze hebben honger, zijn gewelddadig en hebben een… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Alexander Schimmelbusch boeken
  E-book
  Alexander Schimmelbusch - Opperduitsland

  'Dé roman over deze tijd. Een Duits antwoord op Michel Houellebecqs Onderworpen.' Süddeutsche Zeitung Victor werkt als investeringsbankier in Frankfurt, maar zijn succesvolle loopbaan kan in zijn ogen slechts worden bestempeld als absurd, evenals het leven… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Madeline Miller boeken
  E-book
  Madeline Miller - Circe

  Van de met de Orange Prize bekroonde auteur van Het lied van Achilles verschijnt nu het indrukwekkende verhaal van de mythologische heks Circe, geïnspireerd door de Odyssee van Homerus. In het huis van Helios, god van de zon en de machtigste onder de Titanen,… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Rachel Gibson boeken
  E-book
  Rachel Gibson - Gewoonweg onweerstaanbaar

  Georgeanne Howard laat haar verloofde alleen achter voor het altaar als ze beseft dat ze niet kan trouwen met een man die oud genoeg is om haar opa te zijn, ongeacht hoe rijk hij is. Als ze in haar trouwjurk (té roze, té strak en té kort) naar buiten… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Oyinkan Braithwaite boeken
  E-book
  Oyinkan Braithwaite - Mijn zusje, de seriemoordenaar

  Koredes zusje Ayoola is in alles het tegenovergestelde van wat zij is: ze is het favoriete kind, bloedmooi, neemt het leven niet al te serieus – en is een seriemoordenaar. Geen man overleeft een relatie met haar. Zussen ben je echter voor het leven, dus… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • David Vann boeken
  E-book
  David Vann - Heilbot op de maan

  Jim, een suïcidale man van middelbare leeftijd, is op weg van Alaska naar Californië. Hij wordt daar opgewacht door zijn broer Doug, die hem zal verzorgen en vastbesloten is hem niet uit het oog te verliezen. Door zijn ziekte is Jim hoogst onvoorspelbaar,… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Thomas Wolfe boeken
  E-book
  Thomas Wolfe - Daal neder, engel

  Daal neder, engel (1929) van Thomas Wolfe, verschijnt nu voor het eerst in het Nederlands, in een geweldige vertaling van Sjaak Commandeur. Deze grootscheepse autobiografische roman gaat over een kind en zijn familie, een scholier en zijn stad, een student en… (E-book)

  Lees meer...
  17,50
 • Francesca Melandri boeken
  E-book
  Francesca Melandri - De lange weg naar Rome

  Rome, augustus, 2010. In een oud appartementengebouw zonder lift loopt Ilaria na een zware dag de trap op naar haar woning op de zesde verdieping. Ze is moe, ze wil alleen zijn en het verkeer en de drukkende hitte vergeten, maar boven aan de trap wacht haar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Husch Josten boeken
  E-book
  Husch Josten - Wittgenstein op de luchthaven

  14 november 2015. In de ochtend na de aanslagen van Parijs wil de journaliste Caren voor een reportage van Londen naar de Franse hoofdstad vliegen. Maar de luchthaven Heathrow lijkt op een vesting, nadat een anonieme beller gedreigd heeft een vliegtuig op te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • David Sedaris boeken
  E-book
  David Sedaris - Calypso

  In zijn langverwachte nieuwe verhalenbundel is Sedaris op zijn allerbest: zijn observatievermogen is scherper dan ooit en de wijze waarop hij de lezer in lachen kan laten uitbarsten is ongeëvenaard. Vlijmscherpe verhalen over zijn familie, het verlies van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sarah Morgan boeken
  E-book
  Sarah Morgan - Puffin Island

  Drie vriendinnen hebben ooit gezworen om elkaar altijd bij te staan en in moeilijke tijden terug te keren naar Puffin Island, de plek waar ze zijn opgegroeid. Duik in het diepe Wanneer Emily plotseling voor het dochtertje van haar beroemde halfzus moet zorgen,… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Nora Roberts boeken
  E-book
  Nora Roberts - De Gallaghers van Ardmore

  Aan de kust van Ierland, het land van grillige kliffen, groene velden en prachtige legendes, ligt het mooie dorpje Ardmore. Levendig middelpunt is Gallagher's Pub, waar het altijd behaaglijk is, waar het bier schuimt in de glazen en waar Aidan, Shawn en Darcy… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Philip Kindred Dick boeken
  E-book
  Philip Kindred Dick - Elektrische dromen

  Philip K. Dick verwierf wereldwijde bekendheid als auteur van grensverleggende, visionaire sciencefictionboeken als De man in het hoge kasteel en Do Androids Dream of Electric Sheep?, verfilmd als Blade Runner. Ook vele van zijn andere boeken werden verfilmd,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Michel Krielaars boeken
  E-book
  Michel Krielaars - Een onbekende vriend

  Nu de Russische Bibliotheek de bijna-pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt is het tijd voor een kloeke bloemlezing uit deze prachtige reeks. Het is geen gemakkelijk opgave uit de veelheid van de Russische Bibliotheek de mooiste verhalen en passages te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sarah Crossan boeken
  E-book
  Sarah Crossan - Nieuwe maan

  Ze denken dat ik iemand iets heb aangedaan. Maar dat is niet waar. Onthoud dat goed, oké? Ik meen het. Onthoud dat goed. Want mensen gaan leugens vertellen. En ik wil dat jij de waarheid weet. Joe heeft zijn broer al tien jaar niet gezien. De reden daarvoor… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Abbi Glines boeken
  E-book
  Abbi Glines - Haar leugens

  Vlak voordat haar moeder haar laatste adem uitblies, fluisterde ze Beulah een naam toe. Portia Van Allan was niet iemand van wie Beulah zou hebben vermoed dat haar moeder - liefdevol en zorgzaam - haar kende. Portia was het tegenovergestelde: rijk,… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Lorraine Fouchet boeken
  E-book
  Lorraine Fouchet - De Kleuren van het leven

  Kim verruilt het pittoreske eiland Groix voor de Cote d’Azur, om als gezelschapsdame in dienst te treden van de steenrijke en dementerende Gilonne. Deze excentrieke bejaarde krijgt wekelijks bezoek van haar zoon, die zeer gesteld is op zijn moeder. Kim raakt… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Tarjei Vesaas boeken
  E-book
  Tarjei Vesaas - De vogels

  De vogels is het verhaal van Mattis, een zwakbegaafde 40-jarige man die zijn weg niet kan vinden in de volwassen wereld. Hij woont met zijn zus in de verlaten Noorse bossen aan een meer, waar hij veerman wordt. De enige die hij vervoert is een houthakker, die… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ali Smith boeken
  E-book
  Ali Smith - Winter

  Boek van het Jaar (The Daily Telegraph, The Observer, Evening Standard, The Times, The New York Times) Winter is het tweede boek uit Ali Smiths schitterende seizoencyclus, na de Man Booker Prize-favoriet Herfst. Wat de plot en de meeste personages betreft is… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Fjodor Dostojevski boeken
  E-book
  Fjodor Dostojevski - Een kleine held en andere romans

  In zijn roman Netotsjka Nezvanova voert Dostojevski, voor het eerst in de Russische literatuur, een vrouw op als verteller en held van het verhaal. Haar onafhankelijke en vastberaden zoektocht naar de waarheid zet de onderlinge verhoudingen op scherp, en het… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Isabel Allende boeken
  E-book
  Isabel Allende - Ripper

  Indiana Jackson is een eigenzinnige alleenstaande moeder in het hedendaagse hippe San Francisco. Ze verdient de kost met aromatherapieën en massage en koestert een grote liefde voor de mensen om zich heen, in het bijzonder voor twee mannen: kunstliefhebber en… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Mareike Krügel boeken
  E-book
  Mareike Krügel - Zie me staan

  Zie me staan van Mareike Krügel is een met vaart geschreven roman, voor iedere vrouw die weleens verzucht of dit nou alles is. Wat moet je doen als je een knobbeltje in je borst vindt. Katharina wil nog graag één normaal weekend met haar gezin doorbrengen,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rosella Postorino boeken
  E-book
  Rosella Postorino - De voorproefster van Hitler

  Duitsland, 1943. Rosa Sauer verlaat Berlijn in de hoop een beter leven te vinden bij haar schoonouders in Oost-Pruisen. Haar man vecht aan het front en haar ouders zijn omgekomen. Maar juist daar komt Hitler dichterbij dan ooit: zijn hoofdkwartier bevindt zich… (E-book)

  Lees meer...
    9,99