Vertaalde roman, novelle

 • David Szalay boeken
  David Szalay - Turbulentie

  Twaalf mensen, onderweg, de hele aarde rond. Allen hebben ze een roerig bestaan en hun levens raken elkaar, onderweg. In deze fijnzinnige en aangrijpende schakelvertelling laat Szalay zijn twaalf personages de hele wereld omvatten. In twaalf vliegreizen, van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Aharon Appelfeld boeken
  Aharon Appelfeld - Verwondering

  In Verwondering, de laatste roman die Aharon Appelfeld schreef voor hij stierf, is Irena getuige geweest van een moord. Niet zozeer van de moord zelf, als wel van de opmaat ertoe. Haar buren, de familie Katz, moesten dagen geknield voor hun huis zitten terwijl… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Péter Gárdos boeken
  Péter Gárdos - Ochtendkoorts

  Miklós, een Hongaarse overlevende van Bergen-Belsen, wordt verscheept naar een luchtelingenkamp in Zweden. Hij heeft te horen gekregen dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft. Miklós wil iets achterlaten, een bewijs dat hij bestaan heeft , en hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,95
 • Ronit Matalon boeken
  Ronit Matalon - En de bruid sloot de deur

  ‘En de bruid sloot de deur’ van Ronit Matalon is een onderhoudende roman over Arabische joden in Israël en een subtiel commentaar op de positie van de vrouw. Matalon dient in één adem genoemd te worden met Yehoshua, Oz en Grossman. In ‘En de bruid… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Lien Botha boeken
  Lien Botha - Wonderboom

  Magriet Vos moet vluchten. Ze is violiste en woont in een post-apocalyptisch Zuid-Afrika dat op de rand van de chaos staat. Magriet speelt geregeld voor de West-Kaapse tiran Albino X. Ze vreest dat ze haar leven niet zeker is als Albino X haar toenemende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Whitney Scharer boeken
  Whitney Scharer - Het gouden uur

  Het succesvolle Amerikaanse model Lee Miller arriveert in 1929 in Parijs om haar droom na te jagen: een leven als kunstenares. Ze ontdekt dat ze liever achter de camera staat dan ervoor en haalt de beroemde fotograaf Man Ray over haar te leren fotograferen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Esi Edugyan boeken
  Esi Edugyan - Washington Black

  Dit is het duizelingwekkende avontuur van de elfjarige Washington Black, die weet te ontsnappen aan zijn slavenbestaan en aan een ongekend avontuur begint, op zoek naar vrijheid.Wanneer Washington Black, een elfjarige slaaf op een suikerplantage in Barbados,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Elise Valmorbida boeken
  Elise Valmorbida - De madonna van de bergen

  De madonna van de bergen van Elise Valmorbida is een meeslepende roman vol couleur locale over een vrouw en haar gezin op het Italiaanse platteland rond de Tweede Wereldoorlog. De madonna van de bergen is een epische familiesaga voor de lezers van Elena… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Karl-Heinz Ott boeken
  Karl-Heinz Ott - Elke ochtend de zee

  Dertig jaar lang was Sonja manager van een hotel aan de Bodensee. Lange tijd liepen de zaken goed, haar man Bruno kreeg zelfs een ster als kok. Maar dan sterft Bruno. Dreef de faillietverklaring hem tot zelfmoord? Bruno's broer Arno is bereid om alles over te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - De Stanislaski's

  Het niet altijd gemakkelijk om een Stanislaski te zijn – of om met een Stanislaski te leven. Maar al geeft hun temperament nogal eens strubbelingen, het zorgt ook voor alles wat zo ontwapenend aan de familie is. Hun hartelijkheid en gastvrijheid. Hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ina V?l?anova boeken
  Ina V?l?anova - Asja en de astrologe

  Asja bezoekt haar ex-man en zijn nieuwe Duitse vrouw in hun vakantiehuisje op een Kroatisch eiland. Ze is vergeetachtig, slordig en impulsief. Al joggend op het eiland breekt ze zich het hoofd over hoe ze haar leven een andere wending kan geven. Dan krijgt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Graeme Simsion, Anne Buist boeken
  Graeme Simsion, Anne Buist - Camino

  Camino van Graeme Simsion (Het Rosie Project) en Anne Buist is een humoristische feelgoodroman over vriendschap, familie, liefde en de grote uitdagingen van het leven. Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is het verschil tussen het leven dat je leeft en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Barbara Zoeke boeken
  Barbara Zoeke - Het uur van de specialisten

  Duitsland, 1940. Max Koenig is hoogleraar Oudheidkunde. Na een val als gevolg van een ongeneeslijke zenuwziekte belandt hij in een ziekenhuis bij Berlijn, waar chronisch zieken vooral op basis van hun werkvermogen worden geclassificeerd. Omdat Koenig in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Charles Dickens, Andersen Hans Christian boeken
  Charles Dickens, Andersen Hans Christian - De Kerstboom / Kerstverhalen

  Charles Dickens (1812-1870) wist het ondanks grote tegenslagen in zijn jeugd tot een van de belangrijkste schrijvers van Engeland te brengen. Zijn werk doet nog steeds modern aan. Zijn boeken, zoals Oliver Twist, Great Expectations en A Christmas Carol worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - Reis met een ezel

  In Reis met een ezel beschrijft Stevenson een twaalfdaagse, bijna tweehonderd kilometerlange tocht die hij maakt met zijn ezel Modestine door de ruige en nauwelijks bewoonde Cevennen. Een van de zwaarste beproevingen gedurende deze twaalf dagen is de enorme… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jill Shalvis boeken
  Jill Shalvis - Flirt voor even

  Grace had een succesvolle carrière bij een bank... tot ze ineens op straat stond. En nu is ze hondenuitlater! Gelukkig heeft het werk zo z’n voordelen, zoals haar sexy baas, dokter Josh. Kussen met hem blijkt een uitstekende manier om de tijd door te komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • María Gainza boeken
  María Gainza - Zwart licht

  Dit is een roman over vervalsers en vervalsingen. Een jonge kunstcritica in Buenos Aires vertelt het verhaal van een mysterieuze bende aangevoerd door La Negra, de legendarische vervalster van schilderijen van Mariette Lydis.In Zwart licht draait het om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marco Rossari boeken
  Marco Rossari - De honderd levens van Nemesio

  Een grote Italiaanse roman over vaders en zonenDe beroemde schilder Nemesio Viti wordt honderd jaar en dat moet gevierd: met een grote expositie over zijn leven en werk in Milaan. Geboren in 1899 maakte hij twee wereldoorlogen mee, vocht bij de partizanen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Margaret Wilkerson Sexton boeken
  Margaret Wilkerson Sexton - Een zekere vrijheid

  New Orleans, jaren 40: Evelyn, de oudste dochter in een welgestelde familie, valt voor Renard, de zoon van een conciërge wiens dromen groter zijn dan zijn mogelijkheden. Ze krijgen een dochter, Jackie, die de veelbelovende carrière van haar man ziet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Ahmed Saadawi boeken
  Ahmed Saadawi - Frankenstein in Bagdad

  Hadi de voddenman struint de straten van het door de VS bezette Bagdad af op zoek naar achtergelaten lichaamsdelen. Hij naait ze aan elkaar zodat de overheid het geheel als stoffelijk overschot moet erkennen en het lichaam officieel begraven kan worden. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Paulo Coelho boeken
  Paulo Coelho - Maktub

  ‘Wandelaar, een weg is er niet, de weg wordt al gaande gemaakt.’ Maktub is een boek met verhalen zoals alleen Paulo Coelho ze schrijft: moderne parabelen die niet pretenderen één waarheid te vertellen. Ze bieden lezers een kleurrijke schat aan grote en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Dani Atkins boeken
  Dani Atkins - Zonder mij

  Opnieuw een schitterende en meeslepende roman van Dani Atkins, de auteur van ‘Versplinterd’ en ‘Duet met jou’. Maddie heeft alles wat ze zich kan wensen: een heerlijk leven, een goede relatie, ze is net zwanger en gaat trouwen. Maar dan is door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Rainer Maria Rilke boeken
  Rainer Maria Rilke - Aan de andere kant van de natuur

  Juist de prozaschetsen laten als het ware uit de eerste hand zien waar het Rilke in zijn grootse gedichtencollecties en -reeksen om te doen is: de natuur of de werkelijkheid erdoor gegrepen kunnen begrijpen, en dat door middel van juist het materiaal dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Rosie Price, Gerda Baardman boeken
  Rosie Price, Gerda Baardman - Wat rood was

  Een van dé debuten van 2019 volgens The Observer De vriendschap tussen Max Rippon en Kate Quaile is op het eerste gezicht een onwaarschijnlijke. Max is sociaal en populair, mede door zijn familienaam. Kate, daarentegen, is introvert en minder welgesteld: ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sally Rooney boeken
  Sally Rooney - Normale mensen

  ‘Normale mensen’ van Sally Rooney is de opvolger van haar veelgeprezen debuutroman ‘Gesprekken met vrienden’. In ‘Normale mensen’ vertelt Sally Rooney de liefdesgeschiedenis van Marianne en Connell. Beiden groeien op in hetzelfde stadje in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99