Vertaalde roman, novelle

 • Jennifer Probst boeken
  Jennifer Probst - Jouw onweerstaanbare charmes

  Een echte Probst: hot, vrolijk en licht van toon Presley Cabot lijkt in bijna niets meer op de mollige, verlegen studente die destijds als een blok viel voor de knappe, sportieve Nolan Banks, maar na een nacht met hem samen op vernederende wijze werd gedumpt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Abigail Tarttelin boeken
  Abigail Tarttelin - Golden Boy (POD)

  Max Walker is een ‘golden boy’: atletisch, intelligent en in trek bij de meiden op zijn school. Hij is de ideale zoon en de populairste jongen op school. Hij kan het zelfs goed vinden met zijn jongere broertje. Maar Max heeft een geheim dat zijn familie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Eileen Myles boeken
  Eileen Myles - Chelsea Girls

  Met Chelsea Girls maakt Myles een documentaire van haar leven, die niet alleen haar eigen identiteit verkent maar ook die van een hele feestende, flitsende, ten onder gaande generatie. Ze fileert haarfijn haar kindertijd in Arlington toen ze op een strenge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Charles Bukowski boeken
  Charles Bukowski - Katers en poezen

  Katers en poezen is Bukowski's ode aan ons favoriete huisdier. Bukowski ziet de ondoorgrondelijke viervoeters als majestueuze en elementaire entiteiten, met blikken die de ziel doorboren. Hij beschouwt ze als unieke krachten van de natuur, ongrijpbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Antonio di Benedetto boeken
  Antonio di Benedetto - Zama

  Paraguay, 1790. Don Diego de Zama, hooggeplaatst dienaar van de Spaanse Kroon, is gestationeerd in Asunción, de afgelegen hoofdstad van Paraguay. Hij wordt verscheurd door trots, lust, rancune en paranoïde fantasieën, terwijl hij er alles aan doet om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Dave Eggers boeken
  Dave Eggers - De parade

  - Getipt door het DWDD Boekenpanel -In een naamloos land wordt na een decennium oorlog een nieuwe weg aangelegd die de twee helften van het land met elkaar moet verbinden. Twee buitenlandse werknemers zijn verantwoordelijk voor de voltooiing ervan. Terwijl de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nikola Scott boeken
  Nikola Scott - Zomer vol geheimen

  Augustus 1939 Op het vreedzame familielandgoed Summerhill probeert de zestienjarige Maddy zich afzijdig te houden van alle geruchten over oorlog. Dan keert haar ¬ amboyante zus Georgiana terug van een lange reis, met in haar kielzog haar nieuwe vriend, Victor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Lauren Weisberger boeken
  Lauren Weisberger - Leugens en lattes

  ‘Emily uit De duivel draagt Prada krijgt de spin-off die ze verdient.’ Cosmopolitan Emily Charlton is terug! Jaren nadat ze Runway en Miranda Priestly vaarwel zei, werkt ze als imagomanager voor de hotste sterren van Hollywood. Maar de volgende generatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elin Hilderbrand boeken
  Elin Hilderbrand - Zomerzusjes

  ‘Perfect voor een dag op het strand.’ People Harper Frost fladdert door het leven en trekt zich van niets en niemand iets aan. Haar tweelingzus Tabitha is elegant en beschaafd, en doet alles volgens de regels. Ze lijken uiterlijk dan misschien als twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Ahmed Saadawi boeken
  Ahmed Saadawi - Frankenstein in Bagdad

  Hadi de voddenman struint de straten van het door de VS bezette Bagdad af op zoek naar achtergelaten lichaamsdelen. Hij naait ze aan elkaar zodat de overheid het geheel als stoffelijk overschot moet erkennen en het lichaam officieel begraven kan worden. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Margaret Wilkerson Sexton boeken
  Margaret Wilkerson Sexton - Een zekere vrijheid

  New Orleans, jaren 40: Evelyn, de oudste dochter in een welgestelde familie, valt voor Renard, de zoon van een conciërge wiens dromen groter zijn dan zijn mogelijkheden. Ze krijgen een dochter, Jackie, die de veelbelovende carrière van haar man ziet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Valeria Luiselli boeken
  Valeria Luiselli - Archief van verloren kinderen

  ‘Stel nou dat jij en papa er niet meer waren en wij aan ons lot waren overgelaten. Hoe zou het dan gaan?’ Een gebroken huwelijk voorin de auto, een stel wijsneuzen op de achterbank, en continu David Bowies ‘Space Oddity’ op de speakers. In 'Archief van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Simon Stranger boeken
  Simon Stranger - Blijf hun namen noemen

  Winnaar van de Noorse boekverkopersprijs 2018 Een aangrijpend familieverhaal in de schaduw van een nachtmerrie 1941. Een heel gewone woning in het Noorse Trondheim wordt in beslag genomen door de nazi’s en omgedoopt tot hoofdkwartier van de gehate… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Williams boeken
  John Williams - Butcher's crossing

  Een roman over het verlangen naar een intens leven, en het verlies van onschuld; een verhaal dat diep graaft in de menselijke zielAmerika, 1870. De jonge Will Andrews stopt met zijn opleiding aan Harvard en trekt westwaarts op zoek naar avontuur, naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carlos Ruiz Zafón boeken
  Carlos Ruiz Zafón - Het labyrint der geesten

  De indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón! Daniel Sempere droomt nog vaak over zijn moeder die onder verdachte omstandigheden gestorven is. Zijn beste vriend Fermín probeert hem op zijn unieke manier bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Portret in Sepia - grote letter uitgave

  Portret in Sepia is het vervolg op Fortuna's dochter, maar het kan ook afzonderlijk gelezen worden. De nieuwe roman van Isabel Allende speelt zich af tegen de historische achtergrond van Chili, waar aan het eind van de 19de eeuw een oorlog met Bolivia en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,00
 • Virginia Woolf boeken
  Virginia Woolf - Orlando

  'Te lang voor een grap, te frivool voor een serieus boek,' zo omschreef Virgina Woolf zelf haar inmiddels klassiek geworden roman Orlando. In deze speelse roman beschrijft een biograaf het wonderbaarlijke levensverhaal van de jonge dichter Orlando, die tijdens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Fleur Jaeggy boeken
  Fleur Jaeggy - Ik ben de broer van XX

  Fleur Jaeggy staat bekend om haar spaarzame en telegramachtige stijl, wat een intrigerende paradox oproept: ondanks de kaal-tot-op-het-bot-basis is haar werk zeer aangrijpend. Zoals April Bernard opmerkte in Newsday: 'Het is een raadsel hoe het werk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Fleur Jaeggy boeken
  Fleur Jaeggy - SS Proleterka

  De vijftienjarige hoofdpersoon gaat samen met haar afstandelijke, financieel geruïneerde, maar toch geliefde vader, Johannes, op een cruise naar Griekenland aan boord van de Proleterka. Vanuit een vreemd, telescopisch perspectief, verteld vanaf de dag dat ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Ivica Prtenja?a boeken
  Ivica Prtenja?a - Het is goed, het is mooi & De berg

  Unieke kans om uitgebreid kennis te maken met deze veelgeprezen Kroatische schrijver en dichter van de jongere generatie. Het proza van Ivica Prtenja?a is nu voor het eerst te lezen in het Nederlands.'Het is goed, het is mooi' is een compacte, intieme roman… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Mark Haddon boeken
  Mark Haddon - Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht

  Het hartveroverende, inmiddels klassieke verhaal om te lezen en te herlezen. Christopher is een vijftienjarige jongen met een vorm van autisme. Hij weet veel van wiskunde en weinig van mensen. Hij houdt van lijstjes, patronen en de waarheid. Hij houdt niet van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Celeste Ng boeken
  Celeste Ng - Kleine brandjes overal

  In Shaker Heights, een rustige, progressieve plaats in Cleveland, is alles minutieus gepland. Van de lay-out van de straten tot de kleur van de huizen en de succesvolle levens van de bewoners Niemand belichaamt deze principes beter dan Elena Richardson. Totdat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Diney Costeloe boeken
  Diney Costeloe - De verloren kinderen

  dwarsligger 585 Diney Costeloe De verloren kinderen Voor de lezers van Het familieportret van Jenna Blum Hartverscheurende roman over het tragische lot van oorlogswezen en ongewenste kinderen Engeland, 1948. Rita en Rosie Stevens zijn pas negen en vijf jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Alfred Döblin boeken
  Alfred Döblin - Berlijn Alexanderplatz

  Een wereldberoemde roman, een mijlpaal in de Duitse literatuur. Franz Biberkopf, een Berlijnse arbeider, heeft zijn vrouw gedood en vier jaar in de gevangenis gezeten. In 1928 komt hij vrij, vastbesloten om voortaan als fatsoenlijk mens door het leven te gaan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Amor Towles boeken
  Amor Towles - Graaf in Moskou

  De recente Russische geschiedenis wordt verteld met prachtige verwijzingen naar literatuur en film. In het postrevolutionaire Moskou van 1922 wordt de eigenzinnige graaf Alexander Rostov veroordeeld tot een levenslang huisarrest in het luxueuze Hotel Metropol.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00