Vertaalde roman, novelle

 • Katie Fforde boeken
  Katie Fforde - Een verleidelijk voorstel

  Sophie gaat naar Amerika om zichzelf te vinden, maar ze vindt zo veel meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Brian Van Reet boeken
  Brian Van Reet - Buit

  'Buit' van Brian Van Reet speelt zich af in de lente van 2013: de coalitietroepen vallen Irak binnen. De negentienjarige Cassandra Wigheard wordt voor de eerste keer uitgezonden nadat ze zich twee jaar eerder bij het Amerikaanse leger heeft aangesloten, en is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Francois Bégeaudeau boeken
  Francois Bégeaudeau - De klas

  'De klas' blijft zo dicht mogelijk bij het echte leven van een vijfde klas van het middelbaar onderwijs in een Parijse banlieue. Een jonge leraar literatuur probeert aan een groep studenten van diverse komaf een Frans aan te leren dat heel ver van hun eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Tore Renberg boeken
  Tore Renberg - Als een rat in de val

  De briljante jongen Ben wordt opgevoed in een onbenullig stadje in Noorwegen door zijn gierige vader en psychotische moeder. Met een vlindermes in zijn zak is hij vast van plan hemel en aarde te bewegen in de zoektocht naar een nieuw leven. Want benzine… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Ripper DL

  dwarsligger 477 Isabel Allende Ripper Indiana Jackson is een alleenstaande moeder in San Francisco, die een grote liefde voor twee mannen koestert. Terwijl Indiana haar liefdesleven op orde probeert te brengen, is haar dochter Amanda meer geïnteresseerd in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rodrigo Blanco Calderón boeken
  Rodrigo Blanco Calderón - The Night

  ‘Een van de grote namen van de huidige Venezolaanse literatuur, een literatuur die het beste van zichzelf laat zien buiten haar landsgrenzen.’ - La Vanguardia ‘Wie Rodrigo Blanco Calderón leest, krijgt heimwee naar die lang vervlogen dagen waarin je een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Alasdair Gray boeken
  Alasdair Gray - Lanark

  Lanark is een modern visioen van de hel dat zich afspeelt in de uiteenvallende steden Unthank en Glasgow. Het vertelt de verweven verhalen van Lanark en Duncan Thaw. Hoewel het een werk van buitengewone, speelse verbeelding is, draagt het een diepe boodschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Sleutel tot het licht - Sleutel-trilogie 1

  Malory, Dana en Zoe. Drie jonge vrouwen die elkaar op een stormachtige avond ontmoeten in een indrukwekkend landhuis, waar ze een aanbod krijgen dat hun levens voorgoed verandert... Malory Price weet nu al wat ze over tien jaar wil, want daarvoor heeft ze haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Konstantin Paustovski boeken
  Konstantin Paustovski - Verhaal van een leven 2

  Verhaal van een leven is wat Paustovski zelf een 'epische autobiografie' heeft genoemd. Paustovski schreef een memoriaal dat loopt van het einde van de tsarentijd tot aan de hongersnoden die voortkwamen uit de Nieuwe Economische Politiek van de Sovjets. Het is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • John J. Healey boeken
  John J. Healey - De samoerai van Sevilla

  In 1614 zeilen veertig Japanse samoeraikrijgers met een handelsdelegatie naar Spanje. Ze worden met pracht en praal ontvangen door koning Filips III. Als de eerste Japanners die Europa bezoeken, veroorzaken de samoerai een ware sensatie aan het hof. Na twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Claire Cameron boeken
  Claire Cameron - De laatste neanderthaler

  Meer dan 40.000 jaar geleden probeert een jonge, zwangere neanderthalervrouw te overleven tijdens een strenge winter en dreigende hongersnood. Haar familie is verdwenen en ze is ten dode opgeschreven als ze niet een nieuwe groep soortgenoten vindt die haar wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Diana Gabaldon boeken
  Diana Gabaldon - Zeven stenen

  Fans van de Reiziger-serie zullen smullen van deze nog nooit eerder vertaalde korte verhalen van Diana Gabaldon. Zeven stenen bevat zeven novelles die de geliefde Outlander-wereld nog groter maken. In De gewoontes van het leger moet een vriend van Lord John… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elizabeth Jane Howard boeken
  Elizabeth Jane Howard - Aftellen

  In ‘Aftellen’, het tweede deel in de Cazalet-serie van Jane Howard, schrijven we 1939, Hitler is net Polen binnengevallen. De vrouwen en kinderen Cazalet worden geëvacueerd naar Home Place. De idyllische tijd van spelletjes en uitgebreide feestmalen is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Junichiro Tanizaki boeken
  Junichiro Tanizaki - De brug der dromen - Verzameld werk

  Junichiro Tanizaki was een van de voornaamste Japanse auteurs van de twintigste eeuw. Hij verwierf grote bekendheid met verhalen waarin vooral de koortsachtige jacht op genot in het snel groeiende Tokio werd beschreven – niet zelden met komische ondertoon.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Curtis Dawkins boeken
  Curtis Dawkins - Graybar Hotel

  Dawkins duikt in de eigenaardigheden, verveling en wanhoop van langgestraften. Tegen de verwachtingen in komt echter geen beeld van tomeloze bruutheid en geweld naar voren, maar eerder een genuanceerde exploratie van mannen die hun best doen hun geest actief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jennifer L. Armentrout boeken
  Jennifer L. Armentrout - Vertrouw op mij

  'Vertrouw op mij' is het zesde en laatste deel in de 'Wacht op mij'-serie van Jennifer L. Armentrout. Hoofdpersoon Jillian neemt een baan aan in het familiebedrijf, omdat ze moet toegeven dat het een mooie kans is. Wat haar niet wordt verteld, is dat ze direct… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Allison Pearson boeken
  Allison Pearson - Sandwichvrouw

  In ‘Sandwichvrouw’ wordt Kate Reddy, hoofdpersoon van Allison Pearsons internationale bestseller ‘Hoe krijgt ze het voor elkaar’, binnenkort vijftig. Haar schattige kindjes zijn onmogelijke pubers geworden die hele maancyclussen doorbrengen achter hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Robert Walser boeken
  Robert Walser - Jakob von Gunten

  'Je leert hier heel weinig, er zijn onvoldoende leerkrachten, en wij jongens van het Instituut Benjamenta zullen het tot niets brengen, d.w.z. dat we allemaal in ons latere leven iets heel kleins en ondergeschikts zullen zijn.' Zo begint Jakob von Gunten, alom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Robert Walser boeken
  Robert Walser - De wandeling

  In De wandeling vlucht een schrijver weg van het lege vel papier voor hem, naar buiten. Hij wandelt door eenkleine stad en door bos en open veld, opmerkzaam op elk detail. Zo nu en dan ontmoet hij iemand, zoals eenboekhandelaar, een belastinginspecteur, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • John Williams boeken
  John Williams - Butcher's Crossing

  Een roman over het verlangen naar een intens leven, en het verlies van onschuld; een verhaal dat diep graaft in de menselijke zielAmerika, 1870. De jonge Will Andrews stopt met zijn opleiding aan Harvard en trekt westwaarts op zoek naar avontuur, naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dana Grigorcea boeken
  Dana Grigorcea - Het fundamentele gevoel van schuldeloosheid

  De Roemeense Dana Grigorcea schetst een prachtig beeld van de ‘Übergangsgeneration’, van wie de kindertijd zich afspeelde in de communistische dictatuur, maar die volwassen werd in een kapitalistische democratie. Een verlof in verband met de verwerking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • María Dueñas boeken
  María Dueñas - De wereld vergeten

  Liefdesverhaal -in terugblik- met veel verwikkelingen. Spannende intriges, een heftige verliefdheid en historisch onderzoek, wisselen elkaar af. De roman verspringt van Spanje naar Californië en van de jaren vijftig naar eind jaren negentig van de twintigste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Isabelle Ronin boeken
  Isabelle Ronin - De jacht op jou

  Het best gelezen boek van het jaar: wereldwijd 140 miljoen keer gelezen!Ik ben misschien wel het laatste wat ze wil in haar leven. Maar ze heeft me in haar macht. Zo simpel is het.Ze zeggen dat ze me kapot zal maken... Laat haar dat dan maar doen.Wanneer de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Martha Conway boeken
  Martha Conway - De ondergrondse rivier

  De ondergrondse rivier' van Martha Conway is een meeslepende roman over een moedige jonge vrouw die alles op het spel zet om anderen naar de vrijheid te brengen. Een roman over slavernij, vrijheid en Amerika.1838. Wanneer de jonge naaister May Bedloe alleen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Fatma Aydemir boeken
  Fatma Aydemir - Ellebogen

  Ze is zeventien. Ze is in Berlijn geboren. Ze heet Hazal Akgündüz. Eigenlijk had ze een doodnormale volwassene kunnen worden. Alleen voelden haar Turkse ouders zich nooit helemaal thuis in Europa. En heeft Hazal in haar zoektocht naar identiteit fatale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99