Vertaalde roman, novelle

 • Fredrik Backman boeken
  Fredrik Backman - Wij tegen jullie

  In het Zweedse stadje Björnstad krijgen de bewoners in korte tijd veel te verduren. Veel spelers van het ijshockeyteam, de trots van de stad, stappen over naar het team van hun grootste concurrent, de naburige stad Hed. In Björnstad moet een vrijwel volledig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Keziah Frost boeken
  Keziah Frost - Een tweede leven voor Norbert Z.

  Een tweede leven voor Norbert Z. is een bijzonder boek dat ons eraan herinnert dat we nooit te oud zijn om een nieuwe weg in te slaan. Een verhaal over vriendschap, eenzaamheid en grote successen op latere leeftijd.Norbert Zelenka is een bescheiden man en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kathryn Hughes boeken
  Kathryn Hughes - De sleutel

  1956. Ellen werkt als leerling verpleegkundige in een krankzinnigengesticht in een Engels dorpje. Daar bouwt ze een band op met een bijzondere patiënte.Wanneer diens behandelend arts in opspraak raakt wordt Ellen gedwongen een pijnlijke keuze te maken.2006.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Piero Chiara boeken
  Piero Chiara - De mantel van astrakan

  De naamloze 'ik' besluit een paar maanden naar Parijs te gaan om zich in het mondaine leven te verdiepen. Hij trekt in bij een weduwe, madame Lenormand, die zich beklaagt over haar zoon, en bij Domitien, een ongenaakbare kat die zich niets laat aanleunen. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,90
 • Maeve Brennan boeken
  Maeve Brennan - Een bezoek

  De tweeëntwintigjarige Anastasia King keert na de dood van haar beide ouders terug naar haar geboortestad Dublin. Ze ontdekt dat ze niet welkom is bij haar grootmoeder, die haar leven wijdt aan de nagedachtenis van haar geliefde zoon, Anastasia’s vader. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Nico Walker boeken
  Nico Walker - Cherry

  Het opzienbarende debuut van een voormalig soldaat, drugsdealer en bankovervaller.Cleveland, 2005. Een jongeman zit net op de universiteit wanneer hij Emily ontmoet. Ze houden van literatuur en xtc en worden verliefd op elkaar. Maar wanneer Emily naar New York… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Franco Faggiani boeken
  Franco Faggiani - Tussen twee werelden

  De vijftigjarige Leo worstelt met het verdriet om de dood van zijn vrouw Chiara. Dan ontmoet hij Martino: een eenkennige, autistische jongen. In leeftijd en afkomst verschillen ze, maar hun zwijgzame en mysterieuze karakter is hetzelfde. Leo besluit de zorg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Keith Stuart boeken
  Keith Stuart - Het hele leven in één keer

  Tom, alleenstaand vader, is theatermaker bij een noodlijdend theater in de Engelse stad Somerset. Zijn dochter Hannah heeft een hartspierziekte en zal niet oud worden. Ieder jaar voert het kleurrijke theatergezelschap een verjaardagsstuk voor haar op. Ze slaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kristen Roupenian boeken
  Kristen Roupenian - Je weet dat je dit wil

  Je weet dat je dit wil is een prikkelende verhalenbundel over seks, daten en het moderne leven. Roupenians verhalen gaan over vrouwen thuis, op het werk, op een date, bij de dokter, met hun gezin en met hun vrienden. Vrouwen die worstelen met lust,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Deborah Harkness boeken
  Deborah Harkness - De eeuwige tijd

  Eindelijk een nieuw boek van de auteur van de internationale bestsellertrilogie Allerzielen! Op het slagveld van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog ontmoet de jonge chirurg Marcus MacNeil de mysterieuze Matthew Clairmont. Matthew doet Marcus een aanbod… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jing-Jing Lee boeken
  Jing-Jing Lee - Hoe wij verdwenen

  Wanneer haar man overlijdt, leeft Wang Di noodgedwongen een eenzaam leven in het Singapore van nu. De nieuwe stilte brengt echter een stortvloed van herinneringen met zich mee, die haar terugvoeren naar de wrede gebeurtenissen van de Japanse invasie: als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sarah Ladipo Manyika boeken
  Sarah Ladipo Manyika - Als een muildier dat roomijs naar de zon draagt

  Morayo Da Silva is een wereldwijze Nigeriaanse vrouw van 75. Ze geniet van haar leven in het hippe San Francisco; ze maakt roadtrips in haar vintage Porsche, gaat graag een praatje aan en mijmert over haar favoriete romanfiguren. Maar als ze valt, is het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Oyinkan Braithwaite boeken
  Oyinkan Braithwaite - Mijn zusje, de seriemoordenaar

  Koredes zusje Ayoola is in alles het tegenovergestelde van wat zij is: ze is het favoriete kind, bloedmooi, neemt het leven niet al te serieus – en is een seriemoordenaar. Geen man overleeft een relatie met haar. Zussen ben je echter voor het leven, dus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Dolly Alderton boeken
  Dolly Alderton - Alles wat ik weet over liefde

  The Sunday Times-bestseller In Engeland al honderdduizenden keren gekocht en gelezen – nu in Nederland! Liefde, Dolly Alderton raakt er niet over uitgepraat. Wie wel, trouwens? Dolly weet alle liefdesperikelen waarin een vrouw verzeild kan raken op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Gillian McAllister boeken
  Gillian McAllister - Alles behalve de waarheid

  Gillian McAllister schreef met Alles behalve de waarheid een intense roman over wat je elkaar vertelt en wat niet, en over de alles overwinnende kracht van de liefde. Het begon allemaal met een e-mail. Het scherm van Jacks iPad lichtte midden in de nacht op.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Christine Mangan boeken
  Christine Mangan - Fata morgana

  Fata morgana van Christine Mangan is een beklemmend verhaal over een obsessieve vriendschap, tegen het decor van het exotische, zinderende Tanger in de jaren vijftig, waarin niets is wat het lijkt. Al sinds haar aankomst in Marokko, waar Alice met haar man… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Madeline Miller boeken
  Madeline Miller - Circe

  Van de met de Orange Prize bekroonde auteur van Het lied van Achilles verschijnt nu het indrukwekkende verhaal van de mythologische heks Circe, geïnspireerd door de Odyssee van Homerus. In het huis van Helios, god van de zon en de machtigste onder de Titanen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Anneliese Mackintosh boeken
  Anneliese Mackintosh - Stervensgelukkig

  In ‘Stervensgelukkig’ van Anneliese Mackintosh vindt Ottila McGregor, dertig jaar, dat het hoog tijd is om haar leven op de rails te krijgen. Ze stopt met drinken en vreemdgaan, en is vastbesloten eindelijk het geluk te vinden. Eitje, toch? Nou nee. Om te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Lucianus boeken
  Lucianus - Lucius of: de ezel

  Lucius, of: de ezel is een korte roman over een man die in een ezel verandert. In De gouden ezel, het meesterwerk van de Noord-Afrikaanse auteur Apuleius, wordt dit gegeven van de nodige diepgang voorzien. De auteur van Lucius, of: de ezel pakt het heel anders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Jenny Colgan boeken
  Jenny Colgan - Het eindeloze strand

  Het eindeloze strand van Jenny Colgan is een echte feelgoodroman vol humor en het vervolg op Café Zon & Zee. Als je van Jill Mansell en Jojo Moyes houdt is dit een echte aanrader! Welkom op Mure, een klein eiland voor de kust van Schotland, vol eindeloos lege… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Geluk als besluit

  Het laatste deel van het geliefde Bruidenkwartet nu in nieuwe editie Vier vriendinnen runnen samen een bedrijfje als weddingplanners, maar ze hebben nauwelijks tijd om de liefde in hun eigen leven toe te laten. Parker is het gezicht van Vows. Zij organiseert,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Sayed Kashua boeken
  Sayed Kashua - Wijzigingen bijhouden

  In Wijzigingen bijhouden schrijft Sayed Kashua over Palestijnen en Israëliërs en over wat ze zich willen herinneren en wat ze willen vergeten. Het gaat over heimwee, ontworteling en de verwerking van herinneringen. Over Palestijn zijn in Israël en over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Knud Sønderby boeken
  Knud Sønderby - Twee mensen samen

  Knud Sønderby’s (1909-1966) tweede roman Twee mensen Samen (1932) speelt zich net als zijn debuut Midden in een jazztijd af in de jazztijd in het Kopenhagen van de vroege jaren dertig.Knud Sønderby’s (1909-1966) tweede roman Twee mensen Samen (1932)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Ann Mah boeken
  Ann Mah - De vergeten kamer

  Een meeslepende roman rond een duister familiegeheim uit de Tweede Wereldoorlog Voor de lezers van De bakkersdochter en Het familieportret Kate, een jonge Amerikaanse vrouw, studeert voor haar sommeliersdiploma. Ze gaat op bezoek bij de wijngaard van haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alisa Ganijeva boeken
  Alisa Ganijeva - Liefde in de Kaukasus

  Marat, een jonge advocaat, keert uit Moskou terug naar zijn geboortedorp aan de Kaspische Zee. Zijn ouders hebben al een banketzaal gereserveerd voor zijn huwelijksfeest, terwijl ze nog altijd koortsachtig op zoek zijn naar een acceptabele bruid voor hun zoon.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99