Vertaalde roman, novelle

 • Amanda Prowse boeken
  Amanda Prowse - Het spel - grote letter uitgave

  Gemma Peters is zestien jaar oud en heeft alles wat haar hartje begeert. Ze is gelukkig. Ze heeft liefhebbende ouders, hele leuke vrienden en vriendinnen en op school gaat het ook goed. Misschien dat haar ouders af en toe te overbezorgd zijn maar is dat niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Brian Van Reet boeken
  Brian Van Reet - Buit

  'Buit' van Brian Van Reet speelt zich af in de lente van 2013: de coalitietroepen vallen Irak binnen. De negentienjarige Cassandra Wigheard wordt voor de eerste keer uitgezonden nadat ze zich twee jaar eerder bij het Amerikaanse leger heeft aangesloten, en is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • María Dueñas boeken
  María Dueñas - De wereld vergeten

  Liefdesverhaal -in terugblik- met veel verwikkelingen. Spannende intriges, een heftige verliefdheid en historisch onderzoek, wisselen elkaar af. De roman verspringt van Spanje naar Californië en van de jaren vijftig naar eind jaren negentig van de twintigste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Isabelle Ronin boeken
  Isabelle Ronin - De jacht op jou

  Het best gelezen boek van het jaar: wereldwijd 140 miljoen keer gelezen!Ik ben misschien wel het laatste wat ze wil in haar leven. Maar ze heeft me in haar macht. Zo simpel is het.Ze zeggen dat ze me kapot zal maken... Laat haar dat dan maar doen.Wanneer de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Corina Bomann boeken
  Corina Bomann - Het klaprozenjaar

  Een ontroerende roman over liefde, eenzaamheid en familiebanden Nicole groeide op als enig kind zonder vader en sindsdien droomt ze ervan zelf ooit een groot gezin te hebben. Als ze tot haar grote vreugde merkt dat ze zwanger is, lijkt haar droom werkelijkheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alasdair Gray boeken
  Alasdair Gray - Lanark

  Lanark is een modern visioen van de hel dat zich afspeelt in de uiteenvallende steden Unthank en Glasgow. Het vertelt de verweven verhalen van Lanark en Duncan Thaw. Hoewel het een werk van buitengewone, speelse verbeelding is, draagt het een diepe boodschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Tom Hanks boeken
  Tom Hanks - Een stel verhalen

  Een groepje vrienden onderneemt een doe-het-zelfpoging om naar de maan te reizen. Een zachtaardige Bulgaarse dissident probeert zijn verleden – en zijn familie – achter zich te laten en voet aan de grond te krijgen in New York. Een man gooit twaalf strikes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Adélaïde de Clermont-Tonnerre boeken
  Adélaïde de Clermont-Tonnerre - De laatste van ons

  Een verboden liefde legt vreselijke familiegeheimen bloot Voor de lezers van Anthony Doerr en María Dueñas Werner Zilch is een succesvolle jonge ondernemer in het New York van de jaren zeventig. Zijn zaken gaan geweldig goed en zijn naam begint bij iedereen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Carlos Ruiz Zafón boeken
  Carlos Ruiz Zafón - Het spel van de engel

  ‘Een schrijver vergeet nooit de eerste keer dat hij een paar munten of een loftuiting accepteert in ruil voor een verhaal. Nooit vergeet hij de eerste keer dat hij het zoete gif van de ijdelheid in zijn bloed voelt en gelooft dat, als hij er nu maar in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Charles Lewinsky boeken
  Charles Lewinsky - Terugkeer ongewenst

  ‘Een literair wonder van de eerste orde. (…) Met Terugkeer ongewenst heeft de auteur zichzelf en Het lot van de familie Meijer overwonnen.’ – NZZ am Sonntag ‘Een prachtig, ontroerend en wijs boek.’ – Norddeutscher Rundfunk ‘Meesterschap vertelt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Claudia Piñeiro boeken
  Claudia Piñeiro - De goedheid van vreemden

  Een vrouw keert na twintig jaar terug naar Temperley, Buenos Aires. Ze is iemand anders geworden: haar uiterlijk, haar stem, zelfs haar voornaam. Zullen de mensen die haar gekend hebben beseffen wie ze voor zich zien? En zal híj haar herkennen? Mary Lohan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Amanda Prowse boeken
  Amanda Prowse - Clovers kind - grote letter uitgave

  Als de achttienjarige Dot haar Sol ontmoet, heeft ze het gevoel dat ze eindelijk de ware liefde heeft gevonden... Solomon Arbuthnott is een knappe soldaat van Saint Lucia. Dot is een verkoopster uit een arme buurt in Londen. Samen dromen ze van een gedeelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,50
 • Victoria Hislop boeken
  Victoria Hislop - Ansichtkaarten uit Griekenland

  Victoria Hislop weet als geen ander de warme sfeer van Griekenland op te roepen Week na week ontvangt Ellie ansichtkaarten, gericht aan iemand die ze niet kent. Er staat geen afzender op en ze zijn slechts ondertekend met een initiaal: A. Met hun wolkeloze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dana Grigorcea boeken
  Dana Grigorcea - Het fundamentele gevoel van schuldeloosheid

  De Roemeense Dana Grigorcea schetst een prachtig beeld van de ‘Übergangsgeneration’, van wie de kindertijd zich afspeelde in de communistische dictatuur, maar die volwassen werd in een kapitalistische democratie. Een verlof in verband met de verwerking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - De cirkel van zes

  Als geen ander weet Nora Roberts spanning, romantiek en magie met elkaar te verweven in een meeslepend verhaal Op de laatste hete zomerdag staat Hoyt tijdens een hevig onweer op een rots boven een woest kolkende zee. Hij staat daar kokend van woede te razen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sarah Morgan boeken
  Sarah Morgan - Nachten in New York

  De ultieme feelgoodserie in hartje New York. Paige is met haar twee beste vriendinnen een eigen evenementenbureau begonnen. Helaas gaan de zaken rampzalig, waardoor ze gedwongen wordt hulp te vragen aan de beste vriend van haar broer, ICT-miljonair Jake Romano… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • William Styron boeken
  William Styron - De bekentenissen van Nat Turner

  De bekentenissen van Nat Turner verscheen in 1967 en leverde William Styron schitterende kritieken en een jaar later de Pulitzerprijs voor fictie. Maar het bracht ook een storm aan kritiek teweeg van zwarte intellectuelen die het boek ahistorisch, clichématig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Scott Stambach boeken
  Scott Stambach - Het onzichtbare leven van Ivan Isaenko

  Ivan, zeventien, woont in een ziekenhuis in Wit-Rusland, waar Tsjernobyl-slachtoffers worden behandeld. Hij is misvormd maar heeft een scherp verstand, een meedogenloos gevoel voor humor en een geweldige leeshonger. Elke dag lijkt op de vorige voor Ivan. Tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Péter Esterházy boeken
  Péter Esterházy - Geen kunst

  'Voetbal is haar hele leven, in het hoofd van mijn moeder heeft de wereld de vorm aangenomen van een voetbalveld.' In Geen kunst wekt Péter Esterházy zijn gestorven moeder tot leven. Terwijl hij aan zijn roman werkt, bezoekt hij haar dagelijks. Tijdens het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Vladimir Vancura boeken
  Vladimir Vancura - Een grillige zomer

  Vertaling en inleiding Kees Mercks. Een saai, half ingeslapen stadje, een zwembad in de rivier, een druilerige zomer, verveling alom. Totdat de rust verstoord wordt door de komst van een rondtrekkend circusartiest met zijn bevallige assistente, die hun kamp… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Joyce Maynard boeken
  Joyce Maynard - Mijn zusje - grote letter uitgave

  Wanneer het hun vader, de politieagent belast met het onderzoek, niet lukt een seriemoordenaar te pakken, zien twee zusjes hoe hij hier langzaam aan onderdoor gaat. Ze besluiten hun vader te helpen en de moordenaar uit de tent te lokken, met dramatische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,50
 • Gaëlle Josse boeken
  Gaëlle Josse - Laatste dagen op Ellis Island

  New York, 3 november 1954. Over een paar dagen sluit het immigratiecentrum op Ellis Island voorgoed zijn deuren. Directeur John Mitchell is de laatste op het eiland, en kijkt in zijn dagboek terug op de vele schepen vol hoopvolle immigranten, de medische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Susana López Rubio boeken
  Susana López Rubio - Een vrouw in Havana

  Een ontroerend liefdesverhaal tussen een jonge Spaanse immigrant en de vrouw van een -Cubaanse maffiabaas Patricio Rubio is een 87-jarige inwoner van Madrid die slechts nog leeft voor zijn herinneringen. Op een ochtend, op weg naar zijn kaartclub, ruikt hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nicola Moriarty boeken
  Nicola Moriarty - De vijfde brief

  Nicola Moriarty schreef de feelgoodroman ‘De vijfde brief’(The Fifth Letter) Moriarty komt uit een schrijversfamilie; ook haar zussen Liane Moriarty en Jaclyn Moriarty staan regelmatig in de bestsellerlijsten. Al op de middelbare school waren Joni, Deb,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Emmanuelle Pirotte boeken
  Emmanuelle Pirotte - Vandaag leven we nog

  Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog, tijdens een groot Duits offensief in de Ardennen, schuilt het zevenjarige joodse meisje Renée op een boerderij. Niemand weet waar haar familie is. Als de kans op ontdekking te groot wordt, verzoekt het boerengezin een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99