Vertaalde roman, novelle

 • Robert Seethaler boeken
  Robert Seethaler - Een heel leven - grote letter uitgave

  Wanneer Andreas Egger in het dal wordt afgeleverd, is hij een jaar of vier. Niemand weet het precies. De boer Kranzstocker neemt hem met tegenzin in huis. Als jongeman sluit hij zich aan bij een groep arbeiders die de eerste kabelbaan in de omgeving aanleggen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,25
 • Anita Amirrezvani boeken
  Anita Amirrezvani - Prinses van Perzie - grote letter uitgave

  Perzië is in 1576 een prachtig, rijk land waar vrede heerst. Maar wanneer de Shah sterft zonder een opvolger te hebben aangewezen, breekt er grote onrust uit. Prinses Pari komt terecht in een machtsstrijd met dramatische gevolgen. Er is maar één persoon die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,05
 • Nicholas Sparks boeken
  Nicholas Sparks - Op het eerste gezicht

  Meeslepend verhaal over liefde, verraad en obsessie – prachtige roman van bestsellerauteur Nicholas Sparks nu voor € 7,50 Er zijn drie dingen die Jeremy Marsh had gezworen nooit te doen: New York verlaten; zijn hart opnieuw aan iemand verliezen nadat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Emily Koch boeken
  Emily Koch - Als ik doodga voor ik opsta

  Iedereen denkt dat Alex in coma ligt en nooit meer wakker zal worden. Maar hij hoort alles wat er rondom zijn ziekenhuisbed wordt gezegd. Hij hoort dat er op zijn vriendin wordt ingepraat - ze moet hem vergeten en verder leven. Hij hoort zijn familieleden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Abbi Glines boeken
  Abbi Glines - Sea Breeze Alleen voor nu

  Nieuw deel inde populaire Sea Breeze-serie!Een onuitputtelijke aantrekkingskracht bereikt zijn kookpuntPreston is geen goede jongen. Maar ondanks dat is Amanda al een eeuwigheid verliefd op hem. Als ze eindelijk de moed heeft verzameld hem te versieren, loopt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sarah J. Maas boeken
  Sarah J. Maas - Toren van de dageraad

  Wereldwijd zijn er al ruim 6,3 miljoen boeken verkocht van Sarah J. Maas In Toren van de dageraad volgen we het verhaal van Chaol en Nesryn die naar de Torre Cesme afreizen, terwijl Aelin gelijktijdig haar verhaal in Rijk van stormen vervolgt. Chaol Westfall,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Veronica Henry boeken
  Veronica Henry - Het huis van je dromen

  Zou jij je droomhuis herkennen als je er recht voor stond? Een heerlijke feelgoodroman over een beeldschoon oud huis, voor de lezers van Katie Fforde en Jill Mansell Van de auteur van Echte liefde vind je in de boekhandel Hunter’s Moon is het perfecte huis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Nina George boeken
  Nina George - Het hotel aan het einde van de wereld (POD)

  Roman vol joie de vivre in een betoverend Frans landschap Weg met mij! Dat is Mariannes liefste wens wanneer ze zich in Parijs in de Seine stort. Maar het lot beslist anders: ze wordt gered. Marianne, die geen woord Frans spreekt, vlucht weg van haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Homeros boeken
  Homeros - ODYSSEE De zwerftochten van Odysseus op de Atlantische Oceaan

  Deze vertaling van de Odyssee van Homeros biedt een verrassend nieuw perspectief op de traditionele opvatting die de zwerftochten van Odysseus op de Middellandse Zee situeert. De afstanden, havens en koersen die door Homeros worden genoemd zijn alleen op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Henning Mankell boeken
  Henning Mankell - De baanbreker

  De jonge Oskar Johansson heeft een gevaarlijke baan als springmeester: hij blaast rotsen op voor spoorwegtunnels. Nadat hij een zwaar ongeluk ternauwernood heeft overleefd, weet hij toch nog een hoge leeftijd te bereiken. Via Oskars levensverhaal neemt Henning… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jolina Petersheim boeken
  Jolina Petersheim - Breng ons samen

  'Breng ons samen' van Jolina Petersheim gaat verder waar 'Bewaar ons' ophield: er zijn zes maanden verstreken sinds de mennonietengemeenschap van Leora Ebersole de bergen in vluchtte nadat een aanslag hun leven onherkenbaar veranderde. Nu wacht Leora op nieuws… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • M.L. Rio boeken
  M.L. Rio - Als wij schurken waren

  ‘Als wij schurken waren’ van M. L. Rio vertelt het verhaal van Oliver Marks. Tien jaar heeft hij in de gevangenis gezeten – voor een moord die hij wel of niet heeft gepleegd. Dát is wat detective Colborne zo graag nog van hem zou horen nu hij met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Arthur Miller boeken
  Arthur Miller - Focus

  Wanneer de Tweede Wereldoorlog zijn einde nadert, is antisemitisme aan de orde van de dag in Brooklyn, New York. Newman, een Amerikaan van Engelse afkomst, leeft in een wereld met diverse bevolkingsgroepen. Racisme laat hem koud. Althans, tot hij een bril… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Franz Kafka boeken
  Franz Kafka - Het kasteel

  Kafka’s laatste roman vertelt het verhaal van K, een jongeman die aankomt in een dorp aan de voet van een berg. Daarop staat een kasteel, in nevel en duisternis gehuld. K vertelt in een herberg dat hij de ‘door het kasteel ontboden’ landmeter is. Zes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Dromen

  Prachtige, romantische familie-omnibus van bestsellerauteur Nora Roberts In Templeton House in Californië groeien drie meisjes op. Ze voelen zich zusjes, maar de naam Templeton betekent voor elk van hen iets anders: voor Laura staat het voor haar ouderlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Karen Kingsbury boeken
  Karen Kingsbury - Met open armen

  Karen Kingsbury baseerde haar hoopvolle roman 'Met open armen' op een waargebeurd verhaal over geloofsvertrouwen en vriendschap.Jeugdvrienden Faith en Jordan groeien samen op. Faiths leven verloopt gladjes, terwijl Jordan veel pech heeft. Na het verlies van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dave Eggers boeken
  Dave Eggers - De monnik van Mokka

  De monnik van Mokka is het waargebeurde, meeslepende verhaal over een jonge man die zijn eigen Amerikaanse droom najaagt, over de wonderlijke geschiedenis van koffie en over de worstelingen van Jemenitische burgers die zich staande proberen te houden in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bob Dylan boeken
  Bob Dylan - Tarantula

  Voorzien van een uitgebreid notenapparaat, waardoor de dwarsverbanden in deze schat aan Americana zichtbaar worden gemaakt. Tarantula is ongetwijfeld Dylans vreemdste songtekst. Maar een lied is het: met een flow en een klankrijke beeldtaal en beeldrijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Joel ben Izzy boeken
  Joel ben Izzy - De bedelkoning en de verhalenverteller

  Er was eens... een verhalenverteller die zijn brood verdiende door de wereld af te schuimen naar generaties oude volksverhalen, om die op zijn beurt weer aan anderen door te geven. Totdat hij op een gegeven dag zijn belangrijkste instrument verloor: zijn stem.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sara Gruen boeken
  Sara Gruen - Aan de waterkant - grote letter uitgave

  Na een gênant voorval tijdens een high societynieuwjaarsfeest in Philadelphia in 1944 worden Madeline Hyde en haar man Ellis financieel afgesneden door zijn vader. Tot Maddies schrik besluiten Ellis en zijn goede vriend Hank dat ze de goedkeuring (en het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,80
 • Charles Dickens boeken
  Charles Dickens - Grote verwachtingen - grote letter uitgave

  Grote verwachtingen verhaalt van het weeskind Pip en het geheimzinnige fortuin dat hij in de schoot geworpen krijgt, zijn snobistische afwijzing van oude vrienden en de groei vol pijn en tegenslagen naar echte volwassenheid. De lezer volgt Pips avonturen vanaf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  73,50
 • Milena Busquets boeken
  Milena Busquets - Ook dit gaat voorbij - grote letter uitgave

  Blanca is veertig als haar sterke, beroemde en flamboyante moeder na een ziekbed overlijdt. Ze realiseert zich dat ze, ondanks twee huwelijken en twee kinderen, nu werkelijk volwassen dient te worden en haar plek op de wereld moet veroveren zonder ouders om op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,10
 • Graeme Simsion boeken
  Graeme Simsion - Het beste van Adam Sharp

  Het beste van Adam Sharp van bestsellerschrijver Graeme Simsion (Het Rosie Project) is een heerlijke roman over nostalgie, muziek en liefde. Na twintig jaar krijgt veertiger Adam Sharp uit het niets een bericht van Angelina Brown, zijn Eerste Echte Liefde.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Erich Maria Remarque boeken
  Erich Maria Remarque - Arc de Triomphe

  Arc de Triomphe was Remarques tweede wereldsucces na Van het westelijk front geen nieuws. De roman behoort tot zijn drie grote, in ballingschap in de Verenigde Staten geschreven exile-novels (De nacht in Lissabon, Arc de Triomphe, De zwarte obelisk). Deze drie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jackie van Laren boeken
  Jackie van Laren - Duingras

  Romantiek, vriendschap en grote levensvragen tegen de achtergrond van de geliefde waddeneilanden Wende Freriks staat op een keerpunt in haar leven: ze is gestopt met haar opleiding en is totaal onverwacht gedumpt door haar vriend. In een opwelling boekt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00