Vertaalde roman, novelle

 • Johan Harstad boeken
  Johan Harstad - Buzz Aldrin, waar ben je gebleven?

  dwarsligger 544 Johan Harstad Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? 'Zo liefdevol, zo lyrisch en humoristisch, zo taalgevoelig en coherent. In één woord perfect.' - Het Financieele Dagblad Mattias is geboren in 1969, in de nacht van de eerste maanlanding. Om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Julien Sandrel boeken
  Julien Sandrel - De droomlijst

  De twaalfjarige Louis is voor de ogen van zijn moeder Thelma aangereden door een vrachtwagen. Hij ligt in coma, en volgens de artsen is de kans op herstel nihil. Ze besluiten om het nog vier weken aan te zien, hopend op een medisch wonder. Thelma is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Emily Brontë boeken
  Emily Brontë - Woeste Hoogten

  dwarsligger 549 Emily Brontë Woeste Hoogten (Wuthering Heights) Als de rijke meneer Earnshaw een vuile en haveloze weesjongen door de straten van Liverpool ziet zwerven, ontfermt hij zich over het kind en neemt het mee naar Woeste Hoogten, zijn huis. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - Wie vlucht en wie blijft

  dwarsligger 550 Elena Ferrante Wie vlucht en wie blijft (de Napolitaanse romans deel 3) Lila en Elena, de twee meisjes die we voor het eerst ontmoetten in De geniale vriendin, zijn nu volwassen vrouwen. Lila, die op haar zestiende trouwde en een kind kreeg,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mauro Libertella boeken
  Mauro Libertella - Mijn begraven boek

  Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken: het moment dat we beseffen dat onze ouders niet het eeuwige leven hebben. ‘Mijn begraven boek’ is precies dat verhaal, geschreven in de meest precieze en mooiste van alle talen van de rouw. De geschiedenis van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Tomas Espedal boeken
  Tomas Espedal - Buiten de orde

  Een oudere man, de ik-figuur van de roman, en een veel jongere vrouw krijgen een verhouding. Omdat de buitenwereld hun relatie vanwege het leeftijdsverschil afkeurt, trekken ze zich terug in het huis van de man. Daar is de man gelukkiger dan ooit. Hij geeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Katy Regan boeken
  Katy Regan - Kleine grote liefde

  Zac Hutchinson, tien jaar oud, verzamelt feitjes: octopussen hebben drie harten, Usain Bolt is de snelste man op aarde, er zijn maar drie dieren met een blauwe tong. Maar niemand vertelt hem het enige feit dat hij écht wil weten: wie zijn vader is en waar die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Diney Costeloe boeken
  Diney Costeloe - Het meisje zonder naam

  Diney Costeloe verovert lezersharten over de hele wereld. Haar nieuwe roman ‘Het meisje zonder naam’ (‘The Girl With No Name’) is net als de wereldhit ‘De verloren kinderen’ (‘The Throwaway Children’) een aangrijpend relaas, gebaseerd op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ann O'Loughlin boeken
  Ann O'Loughlin - De geheimen van Roscarbury Hall

  De zussen Ella en Roberta O’Callaghan leven in verschillende vleugels van een vervallen landhuis op het Ierse platteland. Sinds een vreselijke gebeurtenis in hun verleden praten ze niet meer met elkaar en communiceren alleen nog via korte, bittere briefjes.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Julia Whelan boeken
  Julia Whelan - Een jaar met jou

  Hij heeft een geheim, zij staat voor een onmogelijke keuze en ze hebben maar één jaar samen De Amerikaanse Ella volgt haar droom: een jaar studeren aan de universiteit van Oxford, in Engeland. Na dat jaar zal ze aan de slag gaan voor het campagneteam van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alice Hoffman boeken
  Alice Hoffman - Magische praktijken

  ‘Er is een aantal dingen dat Sally Owens zeker weet: Gooi gemorst zout altijd over je linkerschouder. Zet rozemarijn bij het tuinhek. Doe peper door de aardappelpuree. Plant rozen en lavendel, die brengen geluk. Word verliefd als je de kans krijgt.’ Al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jane Austen boeken
  Jane Austen - Catherine

  Met Catherine (Northanger Abbey) heeft Jane Austen een parodie op de horrorromans (gothic novels) uit haar tijd geschreven. Het boek is wat ondergesneeuwd door het succes van Austens andere klassiekers. Ten onrechte. In Catherine speelt een mooie, jonge nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Richard Powers boeken
  Richard Powers - Tot in de hemel

  ‘Tot in de hemel’ van Richard Powers is het verhaal van negen mensen die de wereld van de bomen leren zien – en horen. Een laadmeester bij de Amerikaanse luchtmacht die tijdens de Vietnamoorlog gered wordt door een bodhiboom, een verguisde wetenschapster… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Karen Kingsbury boeken
  Karen Kingsbury - Voor altijd samen

  'Voor altijd samen' van Karen Kingsbury vertelt het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter, die letterlijk aan de wieg stonden van de beroemde fictionele familie Baxter. Tientallen jaren geleden begon het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Cathy Kelly boeken
  Cathy Kelly - Nog lang en gelukkig

  Een prachtige roman over een heel herkenbaar probleem: hoe vind je je plaats in een andere familie? Bess wil iedereen laten zien hoe gelukkig ze is in haar kersverse huwelijk, en daarom wil ze een groot feest geven. Ze stort zich vol overgave op de plannen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jessie Burton boeken
  Jessie Burton - Het huis aan de Gouden Bocht (POD)

  Het huis aan de Gouden Bocht Een betoverende historische roman van Jessie Burton geïnspireerd op het beroemde poppenhuis in het Rijksmuseum Amsterdam, 1686. Nella Oortman komt aan de prestigieuze Herengracht wonen, als jonge bruid van de bekende rijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • María Dueñas boeken
  María Dueñas - Het geluk van een wijngaard

  Een meeslepend verhaal over een vrouw die een man leert zien waar het in het leven om gaat. De Mexicaanse mijnbouwexploitant Mauro Larrea is schatrijk geworden en heeft alles weer verloren. Bij het uitbreken van de Amerikaanse Burgeroorlog in 1861 zit hij diep… (Harde kaft)

  Lees meer...
  64,50
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Fortuna's dochter

  Eliza Sommers vertrekt in 1849 uit Chili naar het noorden om haar geliefde te zoeken. Aangestoken door de goudkoorts is hij naar Californië gegaan om er zijn geluk te beproeven. In het onbekende land met de goudvlaktes, dat voornamelijk wordt bevolkt door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,50
 • Michael Köhlmeier boeken
  Michael Köhlmeier - Twee heren op het strand

  In 1929 ontmoetten Winston Churchill en Charlie Chaplin elkaar. Er ontstond een vriendschap tussen twee personen die op het eerste gezicht tegenpolen lijken, maar die het samen opnamen tegen de ‘zwarte hond’ van depressiviteit en samen streden tegen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Aliza Galkin-Smith boeken
  Aliza Galkin-Smith - Monoloog van een dikke man

  "Dit is het verhaal van een dikke man die onderweg naar eten zijn geluk heeft ontdekt - mijn verhaal. De simpele titel dekt niet de lading van de lange weg die ik heb afgelegd, met de vele hindernissen en kruispunten, een weg vol plaatsen, mensen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Anne Tyler boeken
  Anne Tyler - Klokkendans

  Willa Drake kan de beslissende momenten van haar leven op één hand tellen: toen ze elf was en haar moeder verdween, toen ze op haar 21ste een aanzoek kreeg, en toen ze op 41-jarige leeftijd weduwe werd door een ongeluk. Zo heeft Willa steeds een pad gevolgd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Leïla Slimani boeken
  Leïla Slimani - Een zachte hand

  Myriam is moeder van twee kinderen en wil haar baan als advocaat hervatten. Ondanks de bezwaren van haar man gaat ze op zoek naar een nanny. Na een intensieve zoektocht vinden ze in Louise de perfecte oppas, die al snel de harten van de kinderen verovert en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Rachel Kadish boeken
  Rachel Kadish - Het gewicht van inkt

  Het gewicht van inkt van Rachel Kadish is een episch verhaal voor de liefhebbers van Falcones’ Kathedraal van de zee en Lewinsky’s Het lot van de familie Meyer. Dit is de geschiedenis van Ester Velasquez, een emigrant uit Amsterdam, die werkt voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Tatiana de Rosnay boeken
  Tatiana de Rosnay - De familiereünie

  In de familiereünie, een intense roman over identiteit, liefde en vergeving toont Tatiana de Rosnay, de schrijver van Haar naam was Sarah, wederom haar kwaliteiten als uitmuntend verhalenverteller enerzijds en kenner van de menselijke ziel anderzijds. Paul… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - Wie vlucht en wie blijft

  Lila en Elena, de twee meisjes die we voor het eerst ontmoetten in De geniale vriendin, zijn nu volwassen vrouwen. Lila, die op haar zestiende trouwde en een kind kreeg, heeft inmiddels haar man, huis en luxe- leven verlaten en werkt in een fabriek om rond te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  51,50