Vertaalde roman, novelle

 • Andrea de Carlo boeken
  Andrea de Carlo - Het onvolmaakte wonder

  Rockster Nick Cruickshank is in de zestig en staat op het punt om voor de derde keer te trouwen. Hij heeft zijn band bij elkaar geroepen om in zijn villa in Zuid-Frankrijk een concert te geven. Het ijs voor het feest bestelt hij bij Milena Migliari, een jonge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sarah Haywood boeken
  Sarah Haywood - De cactus

  Sarah Haywood debuteert met ‘De cactus’. Een roman voor de liefhebbers van Graeme Simsion (Het Rosie Project)Andere mensen zien Susan Green als een stekelig en moeilijk persoon. Zelf vindt ze dat ze haar leven gewoon goed op orde heeft. Ze heeft een baan,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Amanda Prowse boeken
  Amanda Prowse - Een andere liefde

  In een van de meest gewilde trendy woonwijken van Bristol woont Romilly. Ze heeft met haar man dag en nacht gewerkt om hier te kunnen wonen. Ze is gek op haar prachtige dochter en haar zorgzame echtgenoot. Kortom, een perfect gezin. Maar het zijn altijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Jamie Quatro boeken
  Jamie Quatro - Vuurrede

  ‘Vuurrede’ van Jamie Quatro vertelt het verhaal van Maggie, bijzonder toegewijd aan haar man Thomas, aan hun twee prachtige kinderen en aan God. Dan begint de schrijfster Maggie een platonische, intellectuele en spirituele mailwisseling met de dichter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Tarjei Vesaas boeken
  Tarjei Vesaas - De vogels

  De zevenendertigjarige Mattis is een in zichzelf gekeerde man die moeite heeft zich te verhouden tot de volwassen wereld. Hij woont samen met zijn zus Hege in een klein huis in de verlaten Noorse bossen, waar zij probeert de eindjes aan elkaar te knopen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Angelika Schrobsdorff boeken
  Angelika Schrobsdorff - Jij bent niet zoals andere moeders

  Else groeit op in een welgesteld Joods gezin in Berlijn aan het begin van de twintigste eeuw. Ze leidt een uitbundig leven en geniet met volle teugen van de cultuur die de stad te bieden heeft. Bruisend van charme, met haar donkere krullen en fonkelende ogen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Care Santos boeken
  Care Santos - De blauwe diamant

  Via een wandklok die de dood van leden van een familie aankondigt en die verbonden is met een duistere geschiedenis, voert Care Santos de lezer mee naar het begin van de achttiende eeuw: de jonge Silvestre besluit tegen de wens van zijn omgeving in zijn dorp… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Rosella Postorino boeken
  Rosella Postorino - De voorproefster van Hitler

  Duitsland, 1943. Rosa Sauer verlaat Berlijn in de hoop een beter leven te vinden bij haar schoonouders in Oost-Pruisen. Haar man vecht aan het front, haar ouders zijn omgekomen. Maar juist daar komt Hitler dichterbij dan ooit. Zijn hoofdkwartier bevindt zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rafael Chirbes boeken
  Rafael Chirbes - Paris-Austerlitz

  In ‘Paris-Austerlitz’ van Rafael Chirbes kijkt een jonge schilder uit de gegoede middenklasse van Madrid terug op zijn verhouding met Michel, een wat oudere arbeider, in Parijs. Zelf was de schilder op de bonnefooi naar Parijs gegaan om zich los te maken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Cristina Caboni boeken
  Cristina Caboni - De verloren brief

  Als Sofia een eeuwenoude brief vindt, zal haar leven voor altijd veranderen... Sofia probeert te ontsnappen aan het verdriet van haar gestrande huwelijk. Wanneer ze door de straten van Rome wandelt, stuit ze op een boekwinkel. Andrea, de oude eigenaar, ontdekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • A.M. Homes boeken
  A.M. Homes - Dagen van inkeer

  In Dagen van inkeer schrijft A.M. Homes met de voor haar zo kenmerkende humor en compassie over het moderne leven. Bijna dertig jaar na het verschijnen van haar debuutbundel De veiligheid der dingen weet ze ook nu opnieuw de oppervlakkigheid en hypocrisie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Renato Cisneros boeken
  Renato Cisneros - De afstand die ons scheidt

  Renato Cisneros duikt diep in zijn eigen familiegeschiedenis, op zoek naar het ware verhaal van zijn vader, de beruchte El Gaucho, een controversieel en gewelddadig politicus. Hij was onder meer minister van Binnenlandse Zaken tijdens de donkerste jaren van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Martin Amis boeken
  Martin Amis - De rimpel van de tijd

  In ‘De rimpel van de tijd’ zijn van Martin Amis de beste stukken van de afgelopen dertig jaar verzameld, en dat levert een boek op waarin de grootste literatuur van de vorige eeuw vlijmscherp wordt geanalyseerd en waarin hij schrijft over populaire cultuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Audrey Carlan boeken
  Audrey Carlan - Onvoorwaardelijke overgave

  Een gepassioneerd, romantisch liefdesverhaal met een vleugje drama Nadat het huwelijk van Monet Holland strandde, raapte ze de scherven van haar gebroken hart zo goed en zo kwaad als het ging bij elkaar en probeerde er samen met haar dochtertje het beste van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • John Steinbeck boeken
  John Steinbeck - Muizen en mensen

  De Amerikaanse schrijver en Nobelprijswinnaar John Steinbeck werd op slag wereldberoemd toen hij in 1937 Of Mice and Men publiceerde. Nu is er een prachtige nieuwe vertaling van dat meesterwerk, door Peter Bergsma. De hoofdpersonen George en de mentaal zwakke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ellen Keith boeken
  Ellen Keith - Gedwongen kampliefde

  Amsterdam, mei 1943. Als de tulpen beginnen te bloeien en de nazi’s hun greep op de stad verstrakken, lijkt het laatste sprankje Nederlands verzet te zijn weggevaagd. Marijke de Graaf en haar man zijn gearresteerd en gedeporteerd naar een concentratiekamp in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ian McEwan boeken
  Ian McEwan - Aan Chesil Beach

  Florence Ponting en Edward Mayhew zijn jong en nog maagd als ze voor hun huwelijksnacht aankomen bij hotel Dorset aan Chesil Beach. Tijdens het diner op hun hotelkamer loopt de spanning op. Het stel probeert zich te ontworstelen aan de pijn en verwarring over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jane Fallon boeken
  Jane Fallon - Mijn zoete wraak

  Met ‘Mijn zoete wraak’ (‘My Sweet Revenge’) is Jane Fallon terug, scherper en sterker dan ooit! Paula heeft Robert al sinds de toneelschool altijd gesteund, ze heeft haar eigen dromen opgegeven zodat hij de zijne kon waarmaken, en nu hij een gevierd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Domenico Rea boeken
  Domenico Rea - De nimf van Napels

  Inhoud L’education sentimentale van Miluzza, een meisje dat zich door het leven worstelt in een dorp in Zuid-Italië. Het zijn de jaren veertig van de twintigste eeuw maar het lijken de Middeleeuwen wel. Een bestaan van extreme vleselijke lust, grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Julie Klassen boeken
  Julie Klassen - De dienstmeid van Fairbourne hall

  Bij 'De dienstmeid van Fairbourne Hall' van Julie Klassen zwijmelden al vele lezers weg. Margaret Macy vlucht weg uit Londen om onder een huwelijk met een onbetrouwbare man uit te komen. Om in haar onderhoud te voorzien gaat ze aan het werk als bediende in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lygia Day Peñaflor boeken
  Lygia Day Peñaflor - Dit is allemaal waar

  Pageturner over fandon, vertrouwen, manipulatie en verraad.'We zijn vrienden met Fatima geworden ómdat ze schrijfster is. Als je een leeuw knuffelt moet je niet gek opkijken wanneer hij je bijt' Vier tieners raken bevriend met hun favoriete auteur. Na een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • James Joyce boeken
  James Joyce - Varia

  Behalve zijn grote romans schreef James Joyce (1882-1941) ook kleinere werken, die zeker niet minder de moeite waard zijn. Hij debuteerde in 1907 als dichter en ging daar later vrolijk mee door, hij schreef boekbesprekingen, schotschriften tegen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Tara Isabella Burton boeken
  Tara Isabella Burton - Social creature

  New York. Louise zou er schrijfster worden, ze zou groots en meeslepend leven. Nu is ze barista-slashbijlesdocent, altijd blut, altijd moe. Dan ontmoet ze Lavinia. Mooie, rijke, excentrieke Lavinia, geboren in een wereld vol decadente operabezoeken, geheime… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden

  In ‘De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden’ van Jonas Jonasson leiden de 100-jarige man Allan Karlsson en zijn kompaan Julius een luxe, paradijselijk leven op Bali. De bodem van de koffer met geld die ze aan hun vorige strapatsen hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Celeste Ng boeken
  Celeste Ng - Kleine brandjes overal

  In Shaker Heights, een rustige, progressieve plaats in Cleveland, is alles minutieus gepland. Van de lay-out van de straten tot de kleur van de huizen en de succesvolle levens van de bewoners Niemand belichaamt deze principes beter dan Elena Richardson. Totdat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99