Vertaalde roman, novelle

 • Nina George boeken
  Nina George - Zomerwind

  Een prachtige, sensuele roman over twee vrouwen die zichzelf opnieuw uitvinden tijdens een lange zomer aan de Bretonse kust. Voor lezers van Jessie Burton en Rachel Joyce.In Zomerwind van Nina George brengt de intellectuele Parisienne Claire Cousteau net als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Colson Whitehead boeken
  Colson Whitehead - De jongens van Nickel

  ‘De jongens van Nickel’ van Colson Whitehead is de hartverscheurende opvolger van de bekroonde internationale bestseller ‘De ondergrondse spoorweg’. In deze nieuwe roman ontleedt hij een nog recenter duister hoofdstuk uit de Amerikaanse geschiedenis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Michael Ondaatje boeken
  Michael Ondaatje - Divisadero

  In het noorden van Californië staat de boerderij Anna en haar vader, haar geadopteerde zusje Claire en de mysterieuze stalknecht Coop. Op een dag wordt het geïmproviseerde gezin onverwacht verscheurd door een traumatische ervaring. Over botsende, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Michael Ondaatje boeken
  Michael Ondaatje - De Engelse patient

  In een kapot gebombardeerde villa ten noorden van Florence is een verpleegster aan het eind van de Tweede Wereldoorlog achtergebleven met ‘de Engelse patiënt’, een man die letterlijk zijn gezicht heeft verloren. Schitterende klassieker. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Claudio Magris boeken
  Claudio Magris - Momentopnamen

  Voor Momentopnamen stelt auteur en filosoof Claudio Magris een bloemlezing samen van korte persoonlijke schetsen – snapshots uit het leven. Aan bod komen uiteenlopende onderwerpen: groots en alledaags, universeel en persoonlijk, algemeen en politiek. Magris… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sara Collins boeken
  Sara Collins - De bekentenissen van Frannie Langton

  Londen, 1826. Een woedende menigte heeft zich verzameld voor het gerechtsgebouw om een glimp op te vangen van een jonge zwarte vrouw die in de pers als een monster wordt afgeschilderd. Het dienstmeisje Frannie Langton staat terecht voor de moord op haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Ben Smith boeken
  Ben Smith - Doggerland

  ‘Doggerland’ van Ben Smith is een hypnotiserend, weemoedig verhaal over eenzaamheid en hoop, natuur en overleven. Op de Noordzee, ver weg van wat er over is van de kustlijn, strekt een windmolenpark zich uit tot aan de horizon. De jongen en de oude man,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Minette Walters boeken
  Minette Walters - Het laatste uur

  dwarsligger 597 Minette Walters Het laatste uur Wanneer de pest in 1348 Engeland bereikt, begrijpt niemand waarom er in zo’n korte tijd zo veel doden vallen. De inwoners denken dat de ziekte een straf van God is, een afstraffing voor ongelovigheid.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Heddi Goodrich boeken
  Heddi Goodrich - Verloren in Napels

  De Amerikaanse Hedda en de Italiaanse Pietro vieren begin jaren negentig het studentenleven in een vervallen palazzo in de beruchte Spaanse wijk in Napels, die in deze roman geur en kleur krijgt in al haar vitaliteit en verval. Ze zijn straalverliefd op elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Fionnuala Kearney boeken
  Fionnuala Kearney - Het boek van jou en mij

  Vanaf het moment dat hun ogen elkaar kruisen op een huisfeestje, zijn Erin en Dom meant to be. Op hun huwelijksfeest krijgen ze van Erins vader een notitieboekje, waarin ze alles kunnen opschrijven wat ze niet tegen elkaar durven te zeggen. Het dolverliefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Marco Balzano boeken
  Marco Balzano - Ik blijf hier

  Hoe een dorp in de bergen zich verzet tegen zijn eigen verdrinkingsdood Het in Trentino (Zuid-Tirol) gelegen Curon, Graun im Vinschgau in het Duits, is een plek op het breukvlak van de geschiedenis. Nadat Mussolini in 1923 aan de macht is gekomen wordt de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pia Pera boeken
  Pia Pera - Ik heb het de tuin nog niet verteld

  Ik heb het de tuin nog niet verteld is een gelaagd boek dat de seizoenen van de tuin volgt. Over leven en dood, vol met fijnzinnige reflecties over filosofie en het dagelijkse leven, over religie en frustratie. Als het duidelijk wordt dat zij ongeneeslijk ziek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Christoffer Holst boeken
  Christoffer Holst - Mijn hart gaat door

  De 22-jarige banketbakker Chavve is misschien wel de eenzaamste romanticus van Stockholm. Bij gebrek aan een vriend zit hij ‘s avonds alleen op de bank Titanic te kijken. De 23-jarige Pontus woont nog bij zijn ouders thuis. Hij lijdt aan een depressie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ian McEwan boeken
  Ian McEwan - Machines zoals ik

  Na het succes van de verfilmde roman De kinderwet confronteert Ian McEwan in Machines zoals ik de lezer opnieuw met fundamentele vraagstukken, dit keer in een meeslepend, dystopisch verhaal, gesitueerd in het Londen van net na de Falklandoorlog: Thatcher is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Dina Nayeri boeken
  Dina Nayeri - Schuilplaats

  De Iraanse Niloo vlucht als kind naar de Verenigde Staten, haar vader blijft achter in Iran. In de volgende twintig jaar verandert Niloo van een verward kind op de vlucht in een ambitieuze vrouw van de wereld. Haar vader ontmoet ze in die jaren nog maar vier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Franz Kafka boeken
  Franz Kafka - Brief aan mijn vader en ander proza uit de nalatenschap

  ‘Mijn schrijven ging over jou,’ luidt Kafka’s oordeel over zijn eigen literaire werk in ‘Brief aan mijn vader’. Veel van de teksten in deze verzameling (zoals de beroemde verhalen ‘Onderzoekingen van een hond’, ‘Het hol’ en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Christina Lauren boeken
  Christina Lauren - Ik weet niet of ik van je houd

  Leidt een toevallige ontmoeting tot ware liefde? Holland heeft een heimelijke crush op de aantrekkelijke straatmuzikant Calvin. Ze helpt hem met een auditie voor een musical en mooie kansen liggen voor hem in het verschiet. Maar dan blijkt dat zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - Laatste roos van de zomer

  Het magistrale drieluik over de Deverills van Santa Montefiore is nu compleet! Ondanks alles wat ze in het verleden hebben gedeeld, botsen de drie vrouwen van Deverill telkens weer als het gaat over de toekomst van hun geliefde kasteel. Intussen wordt Kitty's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  56,00
 • Maja Haderlap boeken
  Maja Haderlap - De engel van het vergeten

  Het is een opvallend fenomeen: vele internationale, bijzonder gewaardeerde en om hun taalgebruik geprezen schrijvers komen uit een meertalige regio. Denk aan Franz Kafka, Günter Grass of Herta Müller. Zonder twijfel valt met De engel van het vergeten een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Natasha Madison boeken
  Natasha Madison - Onafwendbaar

  Het moment waarop alles veranderde, gebeurde echt niet op zo'n clichématige'en toen barstte de bom'-manier. Het leek meer op een nachtmerrie.Ik was alleen klaarwakker toen ik mijn man - de vader van mijn kinderen,de liefde van mijn leven, al sinds toen we op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Elizabeth Gilbert boeken
  Elizabeth Gilbert - Stad van meisjes

  New York, 1940. De negentienjarige Vivian Morris heeft het eerste jaar van de universiteit niet gehaald, en haar ouders besluiten dat ze bij haar tante in New York moet gaan wonen. Haar tante is de eigenaar van de Lily Playhouse, een roemrucht maar vervallen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Lisa Genova boeken
  Lisa Genova - Ik mis mezelf

  Alice is bijna vijftig en leidt een druk leven als wetenschapper wanneer ze de diagnose vroege alzheimer krijgt. Haar leven verandert drastisch: ze verliest haar baan en de regie over haar eigen wereld. Haar plan om haar man en kinderen niet tot last te zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mareike Fallwickl boeken
  Mareike Fallwickl - Donkergroen bijna zwart

  Raffael, zelfverzekerd en charismatisch, en Moritz, gevoelig en loyaal. Sinds hun eerste ontmoeting als jonge kinderen zijn de jongens onafscheidelijk. Moritz en zijn moeder Marie zijn nieuw in het eenzame bergdorp en Marie zou blij moeten zijn met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • David Szalay boeken
  David Szalay - Turbulentie

  Twaalf mensen, onderweg, de hele aarde rond. Allen hebben ze een roerig bestaan en hun levens raken elkaar, onderweg. In deze fijnzinnige en aangrijpende schakelvertelling laat Szalay zijn twaalf personages de hele wereld omvatten. In twaalf vliegreizen, van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Lesley Nneka Arimah boeken
  Lesley Nneka Arimah - Wat het betekent wanneer er een man uit de lucht valt

  ‘Wat het betekent wanneer er een man uit de lucht valt’ is het debuut van de Nigeriaanse schrijfster Lesley Nneka Arimah. Het boek werd bekroond met een hele rits aan prijzen, waaronder de Kirkus Review Prize. Een vrouw wendt zich tot riskante magie om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95