Vertaalde roman, novelle

 • Robert Walser boeken
  Robert Walser - De rover

  De rover is Robert Walsers laatste en waarschijnlijk gedurfdste en wildste roman. Het is het verhaal van een dromer op weg naar zelfontdekking en is een mengeling van liefdesverhaal, tragedie en farce. Tegelijkertijd is het zowel een onderzoek naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • James Wood boeken
  James Wood - Afgelegen

  Is geluk een vaardigheid die je onder de knie kunt krijgen of is geluk iets wat je toevallig bij je geboorte meekrijgt? Alan Querry, een succesvolle projectontwikkelaar uit het noorden van Engeland, heeft twee dochters: Vanessa, een filosofe die woont en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Sarra Manning boeken
  Sarra Manning - Het verlaten huis

  ‘Het verlaten huis’ is de tweede roman van Sarra Manning, na het succesvolle ‘De laatste dans’. In dit meeslepende verhaal komen heden en verleden samen. Londen, 2016. Na een groot verlies proberen Zoë en Win hun leven weer op te pakken. Ze storten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Sarah Perry boeken
  Sarah Perry - Melmoth

  Van de auteur van Het monster van Essex (Sunday Times nummer 1 bestseller, Boek van het Jaar in Engeland, shortlist Costa Novel Award, longlist Europese Literatuurprijs) Twintig jaar geleden deed Helen Franklin iets wat ze zichzelf niet kan vergeven. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Toni Morrison boeken
  Toni Morrison - De herkomst van anderen

  Een van Amerika’s belangrijkste auteurs schrijft in De herkomst van Anderen over de thema’s die haar werk kenmerken: ras, grenzen, migratie, angst, het verlangen om ergens thuis te zijn. Wat is ras en waarom is het zo belangrijk? Waarom heeft de mens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Karen Blixen boeken
  Karen Blixen - Out of Africa (in 2 banden)

  Out of Africa is een onwaarschijnlijk mooi geschreven roman over het leven op een koffieplantage in Afrika.In 1937 schreef Karen Blixen haar memoires en daarin doet ze hartstochtelijk verslag van haar avonturen in Kenia. Over de natuur van de Highlands, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • Golnaz Hashemzadeh Bonde boeken
  Golnaz Hashemzadeh Bonde - Wachten op Noora

  Wachten op Noora van Golnaz Hashemzadeh Bonde is een krachtige roman over liefde, schuld en dromen over een betere toekomst. Een bijzonder verhaal over een vluchtelinge die trauma en verlies heeft geleden op haar weg naar vrijheid. Teheran, 1978. De jonge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sofia Lundberg boeken
  Sofia Lundberg - Het rode adresboek

  Het rode adresboek van Sofia Lundberg neemt je mee op een reis van de roaring twenties in de jaren twintig in Stockholm, naar Parijs in de jaren dertig, via New York naar Cornwall en uiteindelijk terug naar Stockholm. De bijna honderdjarige Doris woont alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jessica Clare boeken
  Jessica Clare - De vrijgevochten miljonair

  Lezers wereldwijd genoten van de zes knappe, rijke vrijgezellen in Jessica Clares Miljonairsclub-serie Taylor is fantastisch met computers, maar van mannen begrijpt ze een stuk minder. Omdat ze altijd zo onhandig is in de liefde, heeft ze wat hulp nodig om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Christina Lauren boeken
  Christina Lauren - Ik ben je niet vergeten

  Macy Sorensen heeft haar leven goed op orde. Ze staat op het punt te trouwen als ze onverwacht haar eerste en enige echte liefde na jaren weer tegen het lijf loopt. Ooit kon ze met haar vroegere buurjongen Elliot Petropoulos haar diepste geheimen delen. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Winterliefde

  Twee hartverwarmende verhalen voor de lange winteravonden van bestsellerauteur Nora Roberts (1) ALS DE NACHT VALT Cilla O’Roarke heeft met veel plezier haar eigen latenightshow op de radio, tot ze tijdens het programma telefonisch wordt bedreigd. Het gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Leo Tolstoj boeken
  Leo Tolstoj - Anna Karenina

  Het verhaal speelt zich af in de hoogste kringen van de Russische maatschappij. Tolstoj was een moralist en een scherp criticus van de excessen van zijn aristocratische gelijken; Anna Karenina wordt vaak beschouwd als parabel van de moeite die het kost om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Antonio Muñoz Molina boeken
  Antonio Muñoz Molina - Als de schaduw die verdwijnt

  Terwijl de FBI naar hem op zoek is voor de moord op Martin Luther King, lukt het James Earl Ray om op valse paspoorten vanuit Amerika Lissabon te bereiken. Met behulp van vrijgekomen FBI-stukken reconstrueert Antonio Muñoz Molina de laatste stappen van Ray… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • R.J. Ellory boeken
  R.J. Ellory - De koning van Amerika

  R.J. Ellory schreef met ‘De koning van Amerika’ (‘Kings of America’) op het snijvlak van spanning en roman. Laat je meevoeren naar het Amerika van eind jaren ’30.Van de rauwe straten van New York tot de glitter and glamour van Hollywood.1937. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Bernhard Schlink boeken
  Bernhard Schlink - Het eerste weekend

  Hoe om te gaan met een terroristisch verleden? Na 20 jaar gevangenisstraf komt raf-terrorist Jörg vrij. Zijn eerste weekend brengt hij door in het gezelschap van een tiental oude vrienden in een landhuis. Ooit deelden ze dezelfde idealen, maar hun meningen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Hank Green boeken
  Hank Green - Een zeer opmerkelijk verschijnsel

  #1 op de New York Times-bestsellerlijst! Ineens staan ze er – de Carls. Op een nacht stuit de drieëntwintigjarige April May op een gigantische sculptuur, die als vanuit het niets opeens midden in Manhattan staat. Ze is meteen verrukt van onverzettelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Geneva Lee boeken
  Geneva Lee - Royal Love

  Het derde deel in de verleidelijke Royal-serie, voor de vele fans van Maya Banks, E.L. James, Audrey Carlan en Jessica Clare Een gewoon Amerikaans meisje trouwt met een Engelse prins... waar hebben we dat eerder gehoord?! Terwijl alles hen juist uit elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Emily Gunnis boeken
  Emily Gunnis - Het meisje in de brief

  1956. Tienermeisje Ivy Jenkins raakt zwanger. Een grotere schande bestaat er niet, en ze wordt naar St. Margaret’s gestuurd, een kil, door nonnen geleid tehuis voor ongetrouwde moeders. Haar baby wordt tegen haar wil ter adoptie aangeboden. Ivy zelf zal St.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Dromen in beeld

  Het geliefde Bruidenkwartet eindelijk weer leverbaar Vier vriendinnen runnen samen een bedrijfje als weddingplanners, maar ze hebben nauwelijks tijd om de liefde in hun eigen leven toe te laten. Mackenzie is fotografe en voelt zich het meest thuis achter de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Victoria Udall boeken
  Victoria Udall - Duizend papieren vogels

  Als Jonah plotseling zijn vrouw Audrey verliest, wordt hij verpletterd door een allesomvattend verdriet en knagende vragen over de omstandigheden van haar dood. Hij houdt de herinnering aan Audrey levend door geregeld naar Kew Gardens te gaan, de botanische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • M. Conde boeken
  M. Conde - Guadeloupe

  [ALTERNATIEVE] NOBELPRIJS VOOR LITERATUUR 2018 Onderscheiden met Le prix Marguerite Yourcenar Maryse Condé beschrijft het Guadeloupe van de jaren vijftig, de wereld waarin ze als tiener opgroeide, vanuit het verbaasde kind dat ze ooit was. Het is een tijd van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • William Shakespeare boeken
  William Shakespeare - Hamlet

  ‘Verstegen, die de Folioversie uit 1623 vertaalde, en de Quarto uit 1604 er tussen haken bijzette, heeft duidelijk lang over het dilemma van de vertaling nagedacht. In zijn voorwoord meldt hij met karakteristiek zelfvertrouwen dat hij heeft geprobeerd een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eva Völler boeken
  Eva Völler - Tulpengoud

  Historische roman over het Amsterdam ten tijde van de tulpengekte in de zeventiende eeuw en over Rembrandt van Rijn en zijn begaafde leerling Pieter Voor de lezers van De koffiedief en de Medici-serie Amsterdam, 1636. De Gouden Eeuw. In de statige herenhuizen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tove Jansson boeken
  Tove Jansson - Fair play

  Mari en Jonna zijn twee vrijzinnige vrouwen op leeftijd. De een is schrijfster, de ander kunstenares, allebei wonen ze in hun eigen appartement in hetzelfde gebouw in Helsinki. Overdag werken ze in hun eigen huis, ’s avonds kijken ze samen oude Franse films,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Shobha Rao boeken
  Shobha Rao - De zon achterna

  De zon achterna van Shobha Rao is een spannende roman over de bijzondere vriendschap van twee Indiase meisjes. Nadat de moeder van Poornima overlijdt is er weinig warmte in haar leven. Ze moet voor haar broertjes en zusjes zorgen totdat haar vader erin slaagt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00