Vertaalde roman, novelle

 • Emrah Serbes boeken
  Emrah Serbes - Behzat Ç

  In een grijs en ondergesneeuwd Ankara valt een meisje van een dakterras. Of is ze geduwd? Hoofdcommissaris Behzat Ç. probeert de zaak op te lossen op de enige manier die hij kent: meedogenloos. Deze Behzat Ç. wordt afgeschilderd als de ultieme macho, die bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Vladislav Van?ura boeken
  Vladislav Van?ura - Herberg 'De goede luim'

  Vladislav Van?ura (1891-1942) wordt gerekend tot de grote namen in het Tsjechische interbellum. Hij is een rasverteller die inspiratie put uit de renaissance. Met licht verheven taal en fijne ironie beschrijft hij in deze bundel drie liefdesaffaires: een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karel Schoeman boeken
  Karel Schoeman - Een ander land

  Met een woord vooraf door J.M. Coetzee. De vermogende Nederlander Versluis trekt in 1870 naar Zuid Afrika om er te genezen van TBC. Hij leert er de geëmigreerde Europeanen kennen, maar houdt het land zelf en zijn eigenlijke inwoners op afstand. Maar als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • A. MacCall Smith boeken
  A. MacCall Smith - Het wonder van Speedy Motors

  Mma Ramotswe krijgt bezoek van een vrouw die haar familie wil vinden. Zo'n opsporingszaak is een kolfje naar haar hand, maar algauw blijkt dat er iets helemaal niet klopt. Ondertussen gaat haar echtgenoot, Mr J.L.B.Matekoni, met hun invalide stiefdochter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,45
 • Charlene Lunnon, L. Hoodless boeken
  Charlene Lunnon, L. Hoodless - Het gebeurde op een dinsdag

  In 1999 worden de tienjarige Charlene en Lisa op weg naar school in een auto getrokken. Vier dagen lang worden ze vastgehouden, gemarteld, verkracht en bijna vermoord. Het nieuws over de verdwijning van de meisjes beheerst dagenlang alle media en Engeland bidt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,40
 • Adriana Trigiani boeken
  Adriana Trigiani - Bravo Valentina

  Het liefdesleven van Valentina Roncalli, schoenenontwerpster voor het New Yorkse familiebedrijf Angelini Shoe Company, loopt niet bepaaldop rolletjes. Haar grootmoeder daarentegen heeft een nieuwe liefde gevonden en vertrekt naar Italië. Haar bedrijf blijft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,20
 • J. Chiaverini boeken
  J. Chiaverini - Het geheim van de quilters

  Sylvia Compson richtte enkele jaren geleden samen met Sarah McClure de quiltclub op. Haar familielandgoed Elm Creek Manor is sindsdienhun thuisbasis. Wanneer Sylvia op een dag de vliering opruimt, vindt ze drie prachtige oude quilts en het dagboek van een van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,45
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Fortuna's dochter

  Eliza Sommers vertrekt in 1849 uit Chili naar het noorden om haar geliefde te zoeken. Aangestoken door de goudkoorts is hij naar Californië gegaan om er zijn geluk te beproeven. In het onbekende land met de goudvlaktes, dat voornamelijk wordt bevolkt door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,80
 • Matteo Strukul boeken
  Matteo Strukul - Het huis De Medici

  Duik nog dieper in het stormachtige leven van de meest invloedrijke familie van het vijftiende-eeuwse Italië Als Lorenzo de’ Medici wordt geconfronteerd met een verschrikkelijk complot, zint hij op wraak Florence, 1469. De voorbereidingen voor het huwelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Emma Heatherington boeken
  Emma Heatherington - De tien wensen van Lucy Harte

  ? Altijd blijven dansen! ? Feesten geven! Een onvergetelijk etentje geven! ? Je vleugels uitslaan & verre reizen maken! Niet in een goudviskom leven! Maggie O'Hara weet beter dan wie ook dat je leven in één seconde kan veranderen. Zeventien jaar geleden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Sophie Chen Keller boeken
  Sophie Chen Keller - De wonderbaarlijke vindingrijkheid van Walter Lavender

  Hij heeft een buitengewoon talent. Kan hij daarmee ook zijn vader terugvinden? Walter Lavender is twaalf, maar hij praat niet. Daarom denken mensen dat hij dom is. Maar hij ziet juist veel meer dan anderen. In zijn ogen dansen de croissantjes en cakejes rond… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Petrov Vsevolod boeken
  Petrov Vsevolod - De Manon Lescaut van Tourdeille

  Een hospitaaltrein reist van het ene front naar het andere. Een vreemde, tussentijdse toestand in het midden van de oorlog. Het verhaal verschijnt eerst aan ons als een utopie, of, om preciezer te zijn, als een idylle (wat natuurlijk een variëteit is van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Yusuf Atilgan boeken
  Yusuf Atilgan - Hotel Moederland

  In mei 2016 publiceerden we 'De lanterfanter', het debuut van Yusuf Atilgan uit 1956, dat door de Nederlandse en Vlaamse pers lovend werd ontvangen. Hotel Moederland is zijn tweede roman, die veertien jaar na zijn debuut verscheen, en tot de canon van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Roberto Saviano boeken
  Roberto Saviano - De kinderen in de sleepnetten

  In Napels worden de straten onveilig gemaakt door een nieuwe bende, de ‘Paranza’, de ‘Kindercamorra’. Het zijn groepen van tieners die hun tijd verdelen tussen het checken van hun Facebookaccounts, het spelen van Call of Duty op hun Playstations, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nell Leyshon boeken
  Nell Leyshon - De kleur van melk

  Het is 1831 wanneer de vijtienjarige Mary aan de moeilijke taak begint haar verhaal te vertellen. Ze is een tenger meisje met melkkleurig haar en een rappe tong, dat samen met haar drie zussen een arm bestaan leidt op haar vaders boerderij. Omdat het gezin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,30
 • Mark Twain boeken
  Mark Twain - De avonturen van Tom Sawyer

  Volgens velen één van de beste jeugdboeken ooit geschreven. De avonturen van Tom Sawyer is het verhaal van een gedenkwaardige zomer. Tom Saywer leidt een leven aan de oever van de Mississippi waar menig kind van droomt: boeven vangen, spijbelen, verdwalen in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Katherine Dunn boeken
  Katherine Dunn - Monsterliefde

  Al en Lily Binewski, eigenaars van een rondreizende kermis, besluiten hun eigen kermisattracties te kweken door Lily tijdens haar zwangerschappen allerlei experimentele drugs toe te dienen. Na verloop van jaren heeft Lily een complete freakshow gebaard: Arty,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Richelle Mead boeken
  Richelle Mead - Midnight Jewel

  Spannende en romantische YA-roman vol mooie jurken, jaloezie en liefde van bestsellerauteur Richelle Mead.Ik staarde naar de brief in mijn handen. Ik moest beslissen hoever ik zou gaan om mijn broer te redden. Het antwoord kwam snel: zo ver als nodig was. Mira… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lana Lux boeken
  Lana Lux - Kukolka

  Oekraïne, jaren negentig. Op zevenjarige leeftijd ontsnapt Samira uit een weeshuis, en gaat op zoek naar vrijheid en naar een thuis. Ze komt terecht in een huis met andere kinderen, zonder stroom, warm water of wc. Dat vindt ze niet erg, want ze heeft een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • John Le Carre boeken
  John Le Carre - Een broze waarheid

  Op de Rots van Gibraltar wordt in het diepste geheim een antiterrorisme-operatie met de codenaam Wildlife voorbereid. Het doel is om eenbelangrijke jihadistische wapenhandelaar op te pakken. Het plan wordt gesmeed door een ambitieuze minister van Buitenlandse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,35
 • Jim Crace boeken
  Jim Crace - Oogst

  Het is de laatste dag van de oogst, en het dorp gonst van verwachting voor het naderende oogstfeest. Maar dan breekt er brand uit in eenvan de schuren. Eerder zijn in de buurt drie vreemdelingen gesignaleerd, twee mannen en een gevaarlijk mooie vrouw. Zouden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,80
 • Sarah Challis boeken
  Sarah Challis - Weerzien in de woestijn

  De levens van Emily en Clemmie veranderden voorgoed toen ze de as van hun overleden oudtante naar het exotische Mali brachten, zoals deoude vrouw hun in haar testament had verzocht. Clemmie bleef daar achter om een nieuw leven te beginnen als geliefde van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,65
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - De Japanse minnaar

  dwarsligger 519 Isabel Allende De Japanse minnaar De bejaarde Alma slijt haar laatste dagen in een tehuis in San Francisco. Ze wordt verzorgd door de jonge Irina die, net als Alma, oorspronkelijk uit Oost-Europa komt. Beide vrouwen dragen een groot geheim met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Nicci Gerrard boeken
  Nicci Gerrard - Het weerzien

  dwarsligger 523 Nicci Gerrard Het weerzienHet weerzien is een prachtig verhaal over vriendschap, liefde, loyaliteit en de kracht van herinneringen. Marnie en haar twee jeugdvrienden Oliver en Ralph komen na vele jaren weer bij elkaar nu Ralph ernstig ziek is.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Edith Schouten boeken
  Edith Schouten - Zoveel liefde

  Historische roman over Betsy Groen van PrinstererElisabeth van der Hoop groeit, als dochter van een Groningse burgemeester, op in gegoede kringen. Vanaf haar vijftiende zit Betsy op een kostschool in Den Haag. In deze stad leert ze Guillaume (Willem) Groen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95