Vertaalde roman, novelle

 • Niccolò Ammaniti boeken
  Niccolò Ammaniti - Anna

  Nadat een mysterieus virus alle volwassenen heeft uitgeroeid, is Sicilië verworden tot een gigantische ruïne van verlaten steden, afgebrande winkelcentra en onbegaanbare wegen. Alleen de kinderen zijn overgebleven en proberen op het desolate eiland, waar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hernan Diaz boeken
  Hernan Diaz - In de verte

  In Hernan Diaz’ roman ‘In de verte’ worden vanwege de hongersnood in Zweden twee jonge broers rond 1850 naar de wereldstad New York gestuurd. Alleen de jongste, Håkan, belandt per ongeluk op een schip naar Californië. Moederziel alleen, platzak en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Fatima Farheen Mirza boeken
  Fatima Farheen Mirza - Een plek voor ons

  Wanneer Amar, de jongste zoon, na drie jaar stilte terugkeert om bij het huwelijk van zijn oudere zus Hadia te zijn, wordt zijn Indiaas-Amerikaanse familie geconfronteerd met het verleden. Waarom liep Amar van huis weg? En wat betekent het dat hij nu terug is?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Thea Lim boeken
  Thea Lim - Een oceaan van tijd

  New York, 1981. Amerika is getroffen door een dodelijke grieppandemie. Wanneer Frank besmet raakt, besluit zijn vriendin Polly naar de toekomst te reizen om zo een levensreddende behandeling te kunnen betalen. Ze beloven elkaar twaalf jaar later weer te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jean-Baptiste Andrea boeken
  Jean-Baptiste Andrea - Mijn koningin

  Mijn koningin is een coming of age roman waar alles echt is, alles een droom, alles een verhaal. Een ode aan de verbeelding, jeugd en excentriciteit.Vallée de l'Asse. Provence. Zomer 1965. Temidden van landschappen van vergeten valleien en oneindige vlaktes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Jón Kalman Stefánsson boeken
  Jón Kalman Stefánsson - Zomerlicht, en dan komt de nacht

  In ‘Zomerlicht, en dan komt de nacht’ schrijft Jón Kalman Stefánsson over een klein IJslands dorp, waar de bewoners dolen in het labyrint van de menselijke ziel. Iedereen strijdt op zijn manier tegen de lethargie, een gevaar dat in de kleine gemeenschap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Emma Rous boeken
  Emma Rous - De tweeling van Summerbourne

  De tweeling van Summerbourne van Emma Rous is een prachtige roman vol onverwachte plotwendingen over een familie met geheimen. Perfect voor lezers van Santa Montefiore en Kate Morton. Seraphine Mayes en haar tweelingbroer zijn geboren en opgegroeid op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mechtild Borrmann boeken
  Mechtild Borrmann - Oorlogskind

  De jonge Hanno Dietz probeert vlak na de Tweede wereldoorlog samen met zijn moeder en zusje te overleven in het platgebombardeerde Hamburg. Stenen houwen, brandhout en oud ijzer verzamelen tussen het puin, gevonden spullen verhandelen op de zwarte markt –… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Michael Fehr boeken
  Michael Fehr - Simeliberg

  Simeliberg is een poëtische krimi waarin een berg voorkomt waar de lijkwagens af en aan rijden en er is ook een geldschat, in de la van de oude boer Schwarz, een vereenzaamde zonderling. Zijn tegenspeler, Anatol Griese, krijgt als gemeentesecretaris de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Jens Christian Grondahl boeken
  Jens Christian Grondahl - Stilte in oktober & Indian summer

  dwarsligger 563 Jens Christian Grøndahl Stilte in oktober & Indian summer Twee prachtige romans van de Deense grootmeester over de breekbaarheid van relaties, onvervulde dromen en identiteit. In Stilte in oktober raakt een kunsthistoricus in een crisis als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • T.M. Frazier boeken
  T.M. Frazier - King

  Dakloos. Hongerig. Wanhopig. Doe herinnert zich niet meer wie ze is of waar ze vandaan komt. King is een beruchte beroepscrimineel die net is vrijgekomen uit de gevangenis. Iemand bij wie je niet in het krijt wil staan, tenzij je bereid bent hem terug te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Naomi Alderman boeken
  Naomi Alderman - Ongehoorzaam

  ‘Ongehoorzaam’ is de eerste roman van de bekroonde auteur Naomi Alderman. Wanneer een geliefde rabbijn overlijdt, komt diens dochter Ronit over uit New York en verheugt zich op het weerzien met vrienden uit haar jeugd in Hendon, een Londense wijk. Maar al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Carson McCullers boeken
  Carson McCullers - Op jouw bruiloft

  Het gebeurt allemaal in die ene idiote zomer van 1944. Frankie Addams, een tomboy van twaalf, zit in de keuken bij Berenice Sadie Brown, de zwarte kokkin, met haar neefje John Henry West van zes, die de hele ruimte ondergekliederd heeft met rare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Aja Gabel boeken
  Aja Gabel - Het ensemble

  Het ensemble van Aja Gabel neemt je als lezer helemaal mee; de vier muzikanten zijn afzonderlijk al bijzonder, maar als ensemble zijn ze onvergetelijk. Voor de lezers van Curtis Sittenfeld, Jennifer Egan en Jeffrey Eugenides. San Francisco, jaren negentig.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Patrick de Witt boeken
  Patrick de Witt - Noorderzon

  Frances Price en haar volwassen (doch eeuwig puberale) zoon Malcolm wonen in de chique Upper East Side van New York, rijkelijk omringd door bedienend personeel. Sinds de dood van Malcolms roemruchte vader Franklin, wiens geest volgens Frances voortleeft in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Natasha Madison boeken
  Natasha Madison - Flirten met de playboy

  Ze denkt dat ze kan ontsnappen, dat ik haar zal laten gaan... Hij denkt dat hij een vrouw zoals ik aankan. Hij moest eens weten... Een man die alles heeft, heeft maar één ding nodig: verleid worden. Kijk toe hoe ik flirt met de playboy. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mercè Rodoreda boeken
  Mercè Rodoreda - De dood en het voorjaar

  In een dorp zonder naam, in een onbestemde tijd, leeft een gemeenschap onder de knoet van een meedogenloze wet. Lusten worden van kindsbeen af gesmoord met ijzeren priemen, vervaardigd door de snode smid, de stiekeme menner van het dorp. Elk jaar wordt een man… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Paulette Jiles boeken
  Paulette Jiles - Vaste grond

  Vaste grond van Paulette Jiles is een historische roman die zich afspeelt tijdens de nasleep van de Amerikaanse burgeroorlog, zeer geschikt voor de lezers van Arthur Japins De overgave. De oude veteraan Kapitein Jefferson Kidd reist rond als krantenlezer. Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robyn Carr boeken
  Robyn Carr - Droom van verlangen

  Alleenstaand moeder Lin Su dopt het liefst haar eigen boontjes. Hoewel ze genoeg aan haar hoofd heeft met haar astmatische tienerzoon, een drukke baan en behoorlijk wat financiële zorgen, weigert ze hulp te accepteren. Wanneer haar nieuwe knappe buurman Blake… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Audrey Carlan boeken
  Audrey Carlan - Vertrouwen of verliezen

  Audrey Carlan brak internationaal door met haar successerie Calendar Girl Honor is een highsocietyprinsesje dat schoon genoeg heeft van haar lege leventje. Geld en status zijn jarenlang alles voor haar geweest – en hebben haar de liefde van haar leven gekost… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Lindsay Harrel boeken
  Lindsay Harrel - Twee zussen, een donorhart & een bucketlist

  In ‘Twee zussen, een donorhart en een bucketlist’ van Lindsay Harrel reizen de zusjes Megan en Crystal de wereld rond aan de hand van de bucketlist van Amanda, het overleden meisje aan wie Megan haar nieuwe hart te danken heeft. Megan heeft drie jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jonas Karlsson boeken
  Jonas Karlsson - Het circus

  Kom in ‘Het circus’ binnen in het universum van Jonas Karlsson, schrijver en acteur bekend van ‘The Snowman’, waar alles normaal lijkt, maar ook niets is wat het lijkt. De hoofdpersoon is – als vanouds bij Karlsson – een jonge man, single; hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Irvin D. Yalom boeken
  Irvin D. Yalom - Nietzsches tranen

  Met 150.000 verkochte exemplaren is Nietzsches tranen van Irvin D. Yalom uitgegroeid tot een van de stille bestsellers van Nederland. Sinds 1995 beleeft deze klassieker herdruk na herdruk en ter ere daarvan verschijnt de 34ste druk in een schitterende gebonden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Melissa Daley boeken
  Melissa Daley - Molly en het kattencafé

  De meest aaibare feelgoodroman van het jaar! Wanneer de jonge cypers Molly haar baasje verliest, wordt ze herplaatst in een huis met drie katten-hatende honden. Ze besluit het heft in eigen poot te nemen en een nieuw thuis te vinden. Maar als ze na een lange… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Sophie Green boeken
  Sophie Green - De leesclub aan het einde van de wereld

  Echte vriendschap laat zich niet tegenhouden door een paar honderd kilometer afstand, bewijzen de vijf vrouwen in ‘De leesclub aan het einde van de wereld’ van Sophie Green. In de Australische outback wordt het leven beheerst door twee seizoenen: de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99