Vertaalde roman, novelle

 • Brianna Wolfson boeken
  Brianna Wolfson - Het leven gaat niet altijd over roze

  Rosie gaat dansend door het leven, terwijl Rex juist heel serieus is. Als ze elkaar ontmoeten, wordt Rex meegezogen in de tornado van Rosies liefde. Helaas houdt de relatie tussen de twee uitersten geen stand: Rosie is onweerstaanbaar, maar ze is ook dodelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Katja Lange-Müller boeken
  Katja Lange-Müller - Draaideur

  Ruim 22 jaar werkte Asta voor internationale hulporganisaties, nu is ze gestrand op het vliegveld van München. Er is wel een verleden, maar geen toekomst. Ze hoeft niet meer terug te keren naar Nicaragua, waar ze in het ziekenhuis werkzaam was, en weet niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Goudzoekers

  Net als Whitney in de auto voor het stoplicht zit te bedenken hoe saai haar leven als rijke erfgename is, rukt een man het rechterportier open en springt naar binnen. Zijn naam is Doug Lord en zíjn leven is zeker niet saai. Hij heeft documenten in zijn bezit,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Matt Haig boeken
  Matt Haig - Het eeuwige leven

  De 41-jarige geschiedenisleraar Tom Hazard ziet eruit als een normale man, maar leeft door een ongewone aandoening al eeuwenlang. Hij is overal geweest, heeft alles meegemaakt, is talloze malen van identiteit veranderd. Hij wil nu vooral een gewoon leven, net… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Helle Helle boeken
  Helle Helle - Dit zou in de tegenwoordige tijd geschreven moeten worden - grote letter uitgave

  Een jonge vrouw woont in een gehuurde bungalow bij het station van Glumsø. Iedere dag neemt ze de trein naar Kopenhagen. Haar ouders denken dat ze studeert, maar ze brengt haar tijd door in straten en steegjes en in winkelcentrum Scala, soms samen met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,50
 • Ana Veloso boeken
  Ana Veloso - De tempelbomen van Goa - grote letter uitgave

  Goa, 1632. De zesentwintigjarige dona Amba, eigenaresse van een indigoplantage, verschuiltzich dag in dag uit achter een sluier. Als de jonge Miguel naar de Portugese kolonie afreistom de belangen van zijn vaders handelsonderneming te behartigen, valt hij als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  66,45
 • Bart Ongering boeken
  Bart Ongering - Dichter bij Meester Bart

  Meester Bart schreef voor deze bundel nieuwe columns en gedichten over zijn leerlingen en zijn ervaringen in het onderwijs. Ook vroeg hij een tiental schrijvers en journalisten naar hun herinneringen aan school. Naast de altijd treffende beschouwingen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Husch Josten boeken
  Husch Josten - Wittgenstein op de luchthaven

  14 november 2015. In de ochtend na de aanslagen van Parijs wil de journaliste Karen voor een reportage van Londen naar de Franse hoofdstad vliegen. Maar de luchthaven Heathrow lijkt op een vesting, nadat een anonieme beller gedreigd heeft een vliegtuig op te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rachel Hore boeken
  Rachel Hore - De laatste brief naar huis

  Een vervallen landhuis in Italië, een tragische liefde en een verborgen gehouden verleden Tijdens een reis door Italië raakt Briony Andrews gefascineerd door het verleden van een vervallen landhuis in de heuvels bij Napels. Ze vindt daar een stapeltje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jeffrey Archer boeken
  Jeffrey Archer - Als de tijd daar is

  Het zesde deel van de decennia en continenten omspannende Clifton-serie Wie er eenmaal aan begint raakt verslaafd en wil zo snel mogelijk verder lezen! Tegen de achtergrond van wereldoorlogen, politieke schandalen en maatschappelijke onrust proberen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mechtild Borrmann boeken
  Mechtild Borrmann - Oorlogskind

  De jonge Hanno Dietz probeert vlak na de Tweede wereldoorlog samen met zijn moeder en zusje te overleven in het platgebombardeerde Hamburg. Stenen houwen, brandhout en oud ijzer verzamelen tussen het puin, gevonden spullen verhandelen op de zwarte markt - het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jojo Moyes boeken
  Jojo Moyes - Voor mij

  Jojo Moyes, de auteur van de hits ' Voor jou' (Me Before You) en 'Een leven na jou' (After You). 'Voor mij' is opnieuw een boek met Lou in de hoofdrol.'Me Before You' (het verhaal wordt vergeleken met Intouchables) werd verfilmd met in de hoofdrol Emilia… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Matthew Quick boeken
  Matthew Quick - The Reason You´re Alive

  Dit is een Nederlandstalige uitgave met een Engelstalige titel.Als David Granger zijn BMW in de prak rijdt, komen de artsen erachter dat hij een hersentumor heeft. Omdat hij moet revalideren, belandt de meest politiek incorrecte Vietnamveteraan die ooit de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - De nieuwe achternaam - grote letter uitgave

  In De nieuwe achternaam volgen we het leven van Lila en Elena, twee vriendinnen uit een armoedige wijk in Napels. Lila is op haar zestiende getrouwd, maar krijgt met haar nieuwe achternaam algauw het gevoel dat ze zichzelf kwijtraakt. Haar turbulente huwelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  56,00
 • Paulo Coelho boeken
  Paulo Coelho - De duivel en het meisje

  'Een thema dat ons sinds 11 september 2001 allemaal aangaat: de strijd tussen goede en kwade machten.' Der Spiegel In een door tijd en wereld vergeten gehucht meldt zich een vreemdeling. Hij zoekt het antwoord op de vraag die hem obsedeert: is de mens in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Françoise Lefèvre boeken
  Françoise Lefèvre - De kleine prins zwijgt

  “Een adembenemende tekst over het leven van een moeder die ‘gegijzeld’ wordt door haar zoon, die vastbesloten is om zijn moeder te laten begrijpen wie hij is.”De ik-persoon in De kleine prins zwijgt is een schrijver die probeert om het verhaal van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jesse Loncraine boeken
  Jesse Loncraine - In het veld

  'In het veld raakt je. Jesse Loncraine neemt je mee naar een donkere en vaak wanhopige wereld. Zijn schrijfstijl spaart niemand en is onsentimenteel maar tegelijk tot tranen roerend.' - Michael Palin De roman In het veld is zo indringend geschreven dat je als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ann Kidd Taylor boeken
  Ann Kidd Taylor - Zwemmen met haaien

  Ann Kidd Taylor heeft met 'Zwemmen met haaien' een hartverwarmende roman geschreven over moed en liefde, met als fantastische setting het altijd zonnige Florida, waar de auteur woont. Kidd Taylors eerste boek was het memoir 'Traveling with Pomegranates', dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Kate Atkinson boeken
  Kate Atkinson - Gevallen god - grote letter uitgave

  Teddy, de geliefde jongere broer van Ursula Todd uit Leven na leven, dichter in spe, rafpiloot, echtgenoot en vader, heeft in de Tweede Wereldoorlog veel doorstaan, maar niets viel hem zo zwaar als verder te moeten leven in een toekomst die hij nooit had… (Harde kaft)

  Lees meer...
  61,50
 • Georgi Gospodinov boeken
  Georgi Gospodinov - De wetten van de melancholie - grote letter uitgave

  De verteller van De wetten van de melancholie heeft een labyrint van verhalen en personages gebouwd rondom zijn eigen jeugd en de geschiedenis van zijn familie. Van een jongen die in een souterrain ergens in een Oost-Europees land de eindeloze namiddagen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,95
 • Owen Sheers boeken
  Owen Sheers - Ik zag een man - grote letter uitgave

  Wanneer de vrouw van Michael Turner is omgekomen in Pakistan bij het verslaan van de oorlog, verhuist hij naar Londen. Zijn charismatische buren Josh en Samantha Nelson en hun twee dochters worden al snel zijn steun en toeverlaat en er ontstaat een innige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,40
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - De dochter van de imker - grote letter uitgave

  1937. De jonge Grace trouwt met haar jeugdliefde Freddie Valentine. Heimelijk droomt ze van de knappe aristocraat Rufus, maar ze weet dat hij nooit de hare zal zijn. Als Freddie acht jaar later uit de oorlog terugkeert als een gebroken man met een groot geheim… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,35
 • Johannes Anyuru boeken
  Johannes Anyuru - Ze zullen verdrinken in hun moeders tranen

  Op een winteravond plegen drie jongeren een terroristische aanslag in een boekhandel waar een cartoonist een lezing houdt. De jonge vrouw die de taak heeft het geweld te filmen, is de enige die de aanslag overleeft. Twee jaar later bezoekt een schrijver haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • John Banville boeken
  John Banville - Mevrouw Osmond

  Isabel Archer, gevangen in een verstikkend huwelijk, vlucht van Rome naar Londen, waar ze piekert over wat ze kortgeleden heeft ontdekt: haar echtgenoot heeft haar vele jaren misleid. Wat moet ze doen, welke afslag moet ze nemen in het emotionele labyrint… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Minette Walters boeken
  Minette Walters - HET LAATSTE UUR

  Wanneer de pest in 1348 Engeland bereikt, begrijpt niemand waarom er in zo'n korte tijd zo veel doden vallen. Als Sir Richard na een reis terugkomt in zijn dorp Develish, blijkt hij besmet te zijn geraakt. Zijn vrouw, de intelligente Lady Anne, neemt het heft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99