Vertaalde roman, novelle

 • Milena Michiko Flasar boeken
  Milena Michiko Flasar - Meneer Kato speelt familie

  De dagen rekken zich oeverloos, en tegelijk vliegt de tijd voorbij als een zwaluw. Eigenlijk kan het leven nu écht beginnen. Misschien moet hij een klein wit hondje aanschaffen? Meneer Kato verlangt naar een opwindend leven. In ieder geval minder saai. Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lionel Shriver boeken
  Lionel Shriver - Bezit

  In ‘Bezit’ van Lionel Shriver maakt een vrouw een zeer persoonlijk huwelijkscadeau voor haar beste vriend – om vervolgens te ontdekken dat diens jaloerse verloofde haar uit hun leven wil bannen. Een man van middelbare leeftijd die onder het juk van zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Jeffrey Archer boeken
  Jeffrey Archer - Het einde van een tijdperk

  Eindelijk! Het langverwachte laatste deel van de Clifton-serie Tegen de achtergrond van wereldoorlogen, politieke schandalen en maatschappelijke onrust proberen opeenvolgende generaties van de familie Clifton hun weg te vinden. In een verhaal dat decennia en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Matias Faldbakken boeken
  Matias Faldbakken - De Hills

  Faldbakken is een scherp observator die intrigerende personages opvoert Restaurant De Hills ademt de sfeer van vroeger tijden. Het vormt het decor voor een verhaal over obers en vaste clientèle, huispianisten en garderobemedewerkers. Over voorraadkelders,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robyn Carr boeken
  Robyn Carr - Terug naar het meer

  Ooit waren de Hempsteads een hechte familie en brachten de vrouwen van de familie de zomers gezamenlijk door in hun huis aan het meer. Tot een vreselijk ongeluk een einde maakte aan de idylle en de familie uit elkaar viel. Wanneer Charley en Meg vele jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Theodor Storm, Jos Thie, Bouke Oldenhof boeken
  Theodor Storm, Jos Thie, Bouke Oldenhof - De Stormruiter

  Kan een mens heersen over de natuur? Dat is de vraag die Theodor Storm (1817-1888) stelt in zijn klassieke Duitse novelle Der Schimmelreiter (1888). Het is het verhaal van een ambitieuze jonge dijkgraaf die rond 1750 in het bezit komt van een schimmelhengst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Mihail Sebastian boeken
  Mihail Sebastian - Sinds tweeduizend jaar

  In het Roemenië van begin jaren twintig komt een jonge Joodse student tot de ontdekking dat hij zich niet langer thuis voelt in de wereld. Hij wordt bedreigd en in elkaar geslagen door antisemitische medestudenten, maar voelt zich ook niet verwant met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rachel Wells boeken
  Rachel Wells - Kat voor de deur

  Alfie krijgt hulp uit onverwachte hoek… Zoals iedereen op Edgar Road weet, is Alfie geen gewone kat. Sinds hij er is heeft hij elk huis tot zijn thuis gemaakt en zijn de buren allemaal de beste vrienden. Maar nu is er een nieuwe kat in Alfies territorium:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Violaine Huisman boeken
  Violaine Huisman - Autobiografie van mijn moeder

  Catherine, de moeder van Elsa en Violaine, is manisch-depressief. Ze drinkt, liegt, slaat, slikt pillen, zoekt ruzie, deelt het bed met jan en alleman, en haalt allerlei figuren in huis. Ondanks de gekte en de onvoorspelbaarheid van hun moeder blijven haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stefano Massini boeken
  Stefano Massini - Er is iets met de Lehmans

  Het familieverhaal achter de beruchte bank Lehman Brothers. Halverwege de negentiende eeuw emigreren de drie zoons van een Joodse koehandelaar uit Beieren naar de Verenigde Staten. Henry, Emanuel en Mayer openen in Alabama een textielwinkel, die al snel een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • John Williams boeken
  John Williams - Butcher's crossing

  Een roman over het verlangen naar een intens leven, en het verlies van onschuld; een verhaal dat diep graaft in de menselijke zielAmerika, 1870. De jonge Will Andrews stopt met zijn opleiding aan Harvard en trekt westwaarts op zoek naar avontuur, naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carlos Ruiz Zafón boeken
  Carlos Ruiz Zafón - Het labyrint der geesten

  De indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón! Daniel Sempere droomt nog vaak over zijn moeder die onder verdachte omstandigheden gestorven is. Zijn beste vriend Fermín probeert hem op zijn unieke manier bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Portret in Sepia - grote letter uitgave

  Portret in Sepia is het vervolg op Fortuna's dochter, maar het kan ook afzonderlijk gelezen worden. De nieuwe roman van Isabel Allende speelt zich af tegen de historische achtergrond van Chili, waar aan het eind van de 19de eeuw een oorlog met Bolivia en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,00
 • Felicity Hayes-McCoy boeken
  Felicity Hayes-McCoy - Het huis op de klif

  ‘Het huis op de klif’ (‘The Library at the Edge of the World’) van Felicity Hayes-McCoy is een roman in de traditie van Maeve Binchy en Erica James. Herkenbaar voor alle ‘sandwich’-vrouwen, die net als Hanna voor én hun (bijna volwassen) kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Matteo Strukul boeken
  Matteo Strukul - Dochter van De Medici

  Het langverwachte derde deel in de De Medici-trilogie Moord, verraad en politieke spelletjes, de familie de’ Medici schrikt nergens voor terug in haar klim naar Florentijnse heerschappij. Gewetenloze huurlingen, dodelijke gifmengers en genadeloze soldaten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eric Vuillard boeken
  Eric Vuillard - De orde van de dag

  Een ijzersterke reconstructie van de gebeurtenissen in de aanloop naar WOII 20 februari 1933: op een winterse dag in Berlijn ontmoeten vierentwintig Duitse topfabrikanten en nazi-hoogwaardigheidsbekleders elkaar in het geheim in het gebouw van de Rijksdag. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Corina Bomann boeken
  Corina Bomann - De rozentuin

  Van de boeken van Corina Bomann werden al meer dan 70.000 exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen Alexa heeft zo lang ze zich kan herinneren een moeizame verstandhouding met haar moeder Cornelia. Als Cornelia onverwacht in een coma raakt, komt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Geir Gulliksen boeken
  Geir Gulliksen - Het verhaal van een huwelijk

  In Geir Gulliksens Het verhaal van een huwelijk verteller Jon verslag van het pijnlijke verval van zijn huwelijk. Hij probeert hun relatie vanuit het perspectief van zijn vrouw te bekijken, ook al beseft hij dat dit onmogelijk is. Hoe kun je ooit een andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ottessa Moshfegh boeken
  Ottessa Moshfegh - Mijn jaar van rust en kalmte

  Eigenlijk zou onze hoofdpersoon gelukkig moeten zijn: ze is jong, slank, mooi, net afgestudeerd aan Columbia, heeft een eenvoudige baan bij een trendy kunstgalerij en woont in een appartement aan de Upper East Side van Manhattan dat ze - net als alles in haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Philippe Claudel boeken
  Philippe Claudel - Archipel van de hond

  De Middellandse Zee. Een eilandengroep met wijngaarden en olijfbomen, bevolkt door een kleine vissersgemeenschap. Een geïsoleerde plek, weg van het lawaai van de wereld, tot op een dag een oude vrouw op het vulkanische strand drie lijken aantreft. Wie waren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Edoardo Albinati boeken
  Edoardo Albinati - De katholieke school

  In zijn roman ‘De katholieke school’ beschrijft Edoardo Albinati hoe in het Rome van de jaren zeventig een chique buurt wordt opgeschrikt door een brute verkrachtings- en moordzaak, een van de meest beruchte misdrijven van de eeuw. Enkele ex-leerlingen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Jennifer Probst boeken
  Jennifer Probst - Alles of niets

  Een nieuw deel in de heerlijk hotte, verslavende Onvoorwaardelijk-serie Tristan Pierce heeft het familiebedrijf de rug toegekeerd om een eigen leven op te bouwen. Maar hij kan nooit de gepassioneerde liefdesaffaire vergeten die hij had met de veel jongere,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Eileen Chang boeken
  Eileen Chang - De liefde van een half leven

  Als de verlegen jonge ingenieur Shijun in de fabriek Manzhen ontmoet, wordt hij getroffen door haar subtiele schoonheid en hoopvolle karakter. Al snel bloeit een liefde tussen hen op. Maar druk vanuit hun familie en gebeurtenissen buiten hun invloed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Adrienne Benson boeken
  Adrienne Benson - Onder de Afrikaanse zon

  Hoe de levens van drie vrouwen voor altijd met elkaar verweven raken Leona, een Amerikaanse wetenschapper, krijgt in een afgelegen Masainederzetting in Kenia een dochtertje. Vanwege haar eigen moeilijke jeugd en het feit dat ze alleenstaand is, twijfelt ze aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Amanda Prowse boeken
  Amanda Prowse - Een andere liefde

  In een van de meest gewilde trendy woonwijken van Bristol woont Romilly. Ze heeft met haar man dag en nacht gewerkt om hier te kunnen wonen. Ze is gek op haar prachtige dochter en haar zorgzame echtgenoot. Kortom, een perfect gezin. Maar het zijn altijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,00