Vertaalde roman, novelle

 • Sherko Fatah boeken
  Sherko Fatah - In andermans handen

  Op reis door het noorden van Irak, stappen de Duitse avonturier Albert en zijn tolk Osama uit hun terreinwagen om de benen te strekken. Even later worden ze met zakken over het hoofd in een andere auto geduwd. Gezien de chaos in het land is maar één ding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Deborah Raney boeken
  Deborah Raney - Moederhart

  In 'Moederhart'van Deborah Raney heeft Anna Marquette eindelijk de tijd om haar oude droom na te jagen en psychologie te studeren, nu haar dochters aan het studeren zijn en haar drukke jaren als moeder achter haar liggen. Tijdens een collegevrije week… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Steinunn Sigurðardóttir boeken
  Steinunn Sigurðardóttir - Jojo

  Martin is werkzaam als radioloog in Berlijn en heeft zich toegelegd op de strijd tegen kanker. Zo redt hij de Fransman Martin Martinetti, in wie hij behalve een patiënt ook een goede vriend en zielsverwant vindt. Maar beide mannen, verschillend als ze zijn,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Amanda Prowse boeken
  Amanda Prowse - Verhaal van een moeder - grote letter uitgave

  Jessica's trouwdag was net een sprookje. In haar met kristallen bezaaide bruidsjurk was ze het stralende middelpunt. Haar vader overwon zijn zenuwen en hield een toespraak die iedereen raakte, en haar prachtige echtgenoot Matthew verklaarde dat hij de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Alain Mabanckou boeken
  Alain Mabanckou - Prins Peper

  De jonge Mozes heeft geen gemakkelijk leven in het weeshuis waar hij opgroeit. Niet alleen is er de strenge directeur Dieudonné Ngoulmoumako, hij wordt ook nog eens gepest door een etterige tweeling. Maar als Mozes wraak neemt door rode peper over hun eten te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Allison Pearson boeken
  Allison Pearson - Sandwichvrouw

  ‘Sandwichvrouw’ van Allison Pearson: een herkenbaar en hilarisch verhaal over onmogelijke pubers en bejaarde ouders. Kate Reddy, hoofdpersoon van Allison Pearsons internationale bestseller ‘Hoe krijgt ze het voor elkaar’, wordt binnenkort vijftig. Haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Diana Gabaldon boeken
  Diana Gabaldon - Zeven stenen

  Fans van de Reiziger-serie zullen smullen van deze nog nooit eerder vertaalde korte verhalen van Diana Gabaldon. Zeven stenen bevat zeven novelles die de geliefde Outlander-wereld nog groter maken. In De gewoontes van het leger moet een vriend van Lord John… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John J. Healey boeken
  John J. Healey - De samoerai van Sevilla

  In 1614 zeilen veertig Japanse samoeraikrijgers met een handelsdelegatie naar Spanje. Ze worden met pracht en praal ontvangen door koning Filips III. Als de eerste Japanners die Europa bezoeken, veroorzaken de samoerai een ware sensatie aan het hof. Na twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michaela DePrince, Elaine DePrince boeken
  Michaela DePrince, Elaine DePrince - Ze noemden me duivelskind

  Michaela DePrince werd in 1995 geboren in het door een bloedige burgeroorlog geteisterde Sierra Leone. Als haar vader door rebellen wordt vermoord en haar moeder aan ondervoeding sterft, wordt Michaela in een weeshuis geplaatst. Daar noemen ze haar duivelskind… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Francois Bégeaudeau boeken
  Francois Bégeaudeau - De klas

  'De klas' blijft zo dicht mogelijk bij het echte leven van een vijfde klas van het middelbaar onderwijs in een Parijse banlieue. Een jonge leraar literatuur probeert aan een groep studenten van diverse komaf een Frans aan te leren dat heel ver van hun eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Andre Aciman boeken
  Andre Aciman - Het raadsel van de liefde

  André Aciman vervolgt met Het raadsel van de liefde zijn Proustiaanse zoektocht naar verlangen waaraan hij begon in Noem me bij jouw naam. Vol melancholie, lyrisch en schaamteloos tegelijkertijd.Paul is een man van middelbare leeftijd die altijd op zoek is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Winnie M. Li boeken
  Winnie M. Li - Zwarte bladzijde

  *Winnaar Not the Booker prize 2017 van The Guardian*Eén slachtoffer. Eén dader. Eén noodlottige dag.Op vakantie in Belfast wordt Vivian verkracht - op klaarlichte dag, op een open veld, en de dader is pas vijftien... In één klap breekt haar leven in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Audrey Carlan boeken
  Audrey Carlan - Lessen in de liefde

  Yoga Girl, de nieuwe serie van Audrey Carlan: net zo verslavend als Calendar Girl! Voor lezers van Maya Banks, Jessica Clare, Jennifer Probst, E.L. James, Sylvia Day Yoga-instructeur Genevieve Harper is een blonde schoonheid met een groot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Christina Lauren boeken
  Christina Lauren - STOUTER 6 - ONAFSCHEIDELIJK & ONBEREIKBAAR

  Chloe Mills en Bennett Ryan stappen in het huwelijksbootje en het geluk lacht het stel toe. Maar Chloe wordt gek van de pre-bruiloftstress en Bennett maakt een geen-seks-tot-de-huwelijksnacht-belofte, die de spanningen alleen maar versterkt. Redt het koppel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Liane Moriarty boeken
  Liane Moriarty - Drie wensen

  Ze zeggen dat ongeluk altijd in drieën komt, voor de zussen Lyn, Cat en Gemma Kettle, is dit in het jaar dat ze 33 worden niet anders. Lyn heeft moeite om de juiste balans te vinden tussen het moederschap, haar werk en haar huwelijk. Cat, die al haar vrienden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Wilbur Smith, Tom Harper boeken
  Wilbur Smith, Tom Harper - SMITH*PROOI VAN DE TIJGER

  Magie en avontuur in de wereld van de Courtneys Door de gokschulden van zijn stiefvader laat Francis Courtney noodgedwongen zijn comfortabele leventje in Devonshire achter. Hij zet koers richting Zuid-Afrika, waar zijn oom Tom Courtney zijn vader doodde.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alan Hollinghurst boeken
  Alan Hollinghurst - De sparsholt Affaire

  In het eerste jaar van de Tweede Wereldoorlog vertelt Freddie Green het verhaal van zijn studentenleven in Oxford. Er is een nieuwe student aangekomen, David Sparsholt, voor wie Freddie en zijn vriend Evert Dax een meer dan gewone belangstelling hebben. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Vladimir Sollogoeb boeken
  Vladimir Sollogoeb - De zwarte berk De tarantas

  Twee heren, een jonge en een oude, op weg van Moskou naar hun landgoed achter Kazan. Buren, die het heel erg met elkaar oneens zijn, over de aard van Rusland, waar het met het land heen moet, over alles. Een wrang-vrolijke politiek-filosofische reisroman,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Olivier Rolin boeken
  Olivier Rolin - De weerman

  Aleksej Feodosjevitsj Vangenhejm werkt als weerkundige voor de Hydrometeorologische Dienst van de Sovjet-Unie. De man is een overtuigde communist en trouwe aanhanger van Stalin. Toch wordt hij in januari 1934 opgepakt door de Russische geheime dienst en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Péter Gárdos boeken
  Péter Gárdos - Ochtendkoorts

  De Hongaar Miklós, kampoverlevende en aan het herstellen in Zweden, schrijft vrouwen die ook uit Hongarije komen en in Zweden zitten een brief in de hoop op een echtgenote. Eén van de vrouwen die hem terugschrijft is Lili… De pers over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Amanda Prowse boeken
  Amanda Prowse - Het spel - grote letter uitgave

  Gemma Peters is zestien jaar oud en heeft alles wat haar hartje begeert. Ze is gelukkig. Ze heeft liefhebbende ouders, hele leuke vrienden en vriendinnen en op school gaat het ook goed. Misschien dat haar ouders af en toe te overbezorgd zijn maar is dat niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Brian Van Reet boeken
  Brian Van Reet - Buit

  'Buit' van Brian Van Reet speelt zich af in de lente van 2013: de coalitietroepen vallen Irak binnen. De negentienjarige Cassandra Wigheard wordt voor de eerste keer uitgezonden nadat ze zich twee jaar eerder bij het Amerikaanse leger heeft aangesloten, en is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Alasdair Gray boeken
  Alasdair Gray - Lanark

  Lanark is een modern visioen van de hel dat zich afspeelt in de uiteenvallende steden Unthank en Glasgow. Het vertelt de verweven verhalen van Lanark en Duncan Thaw. Hoewel het een werk van buitengewone, speelse verbeelding is, draagt het een diepe boodschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Tom Hanks boeken
  Tom Hanks - Een stel verhalen

  Een groepje vrienden onderneemt een doe-het-zelfpoging om naar de maan te reizen. Een zachtaardige Bulgaarse dissident probeert zijn verleden – en zijn familie – achter zich te laten en voet aan de grond te krijgen in New York. Een man gooit twaalf strikes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Carlos Ruiz Zafón boeken
  Carlos Ruiz Zafón - Het spel van de engel

  ‘Een schrijver vergeet nooit de eerste keer dat hij een paar munten of een loftuiting accepteert in ruil voor een verhaal. Nooit vergeet hij de eerste keer dat hij het zoete gif van de ijdelheid in zijn bloed voelt en gelooft dat, als hij er nu maar in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50