Vertaalde roman, novelle

 • Joy Williams boeken
  Joy Williams - 99 verhalen over God

  Wat heeft God te maken met post van een overleden moeder, Kafka die vegetariër is geworden en honden die hun penning verliezen? Deze zeer korte verhalen zijn een verkenningstocht van onze dagelijkse interactie met God. Williams’ personages komen God op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Alison Pick boeken
  Alison Pick - Vreemdelingen met dezelfde droom

  Vreemdelingen met dezelfde droom vertelt het verhaal van enkele Joodse pioniers, twee jonge vrouwen en een oudere man, die de pogroms ontvluchten en een kibboets stichten op een stuk land dat later de staat Israël zal worden. Een verhaal waaruit pijnlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Monique Schwitter boeken
  Monique Schwitter - De twaalf apostelen van de liefde

  Een vrouw, ongeveer 40 jaar oud, moeder van twee jonge kinderen, googelt haar eerste liefde en wat blijkt? Vier jaar eerder pleegde hij zelfmoord. De impact van het bericht zet een uitvoerige reflectie op haar leven in gang, aan de hand van de mannen die er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marilynne Robinson boeken
  Marilynne Robinson - Lila

  Lila zwerft dakloos rond als ze de dorpskerk van Gilead binnen stapt omdat het regent. Daar ontmoet ze dominee en weduwnaar John Ames, met wie ze voorzichtig een nieuw leven begint, terwijl ze probeert haar verleden te verwerken. Lila worstelt met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Lidia Yuknavitch boeken
  Lidia Yuknavitch - Het boek Joan

  In de nabije toekomst is de aarde veranderd in een slagveld. Degenen die de verwoesting overleefden hebben hun intrek genomen in een mysterieus complex dat boven de aardbol zweeft: CIEL. Een liefdeloze plek, waar mensen veranderd zijn in haar-, pigment- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - De vuurtoren van Connemara (in 2 banden) - grote letter uitgave

  GROTE LETTER UITGAVENadat Ellen Trawtons leven achtentwintig jaar lang is geregisseerd door haar dominante moeder, staat ze op het punt te trouwen met een keurigeman van wie ze niet echt houdt. In een opwelling besluit ze ervandoor te gaan, naar de enige plek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,30
 • Marina Stepnova boeken
  Marina Stepnova - Italiaanse les

  Het leven van de tweeënveertigjarige Ivan Ogarjov is nooit makkelijk geweest: zijn liefdeloze kindertijd werd opgevolgd door een tragisch ongeluk tijdens zijn dienst in het leger. Nu bestaan zijn dagen uit zijn werk, zijn vreugdeloze huwelijk, zondagse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Senel Paz boeken
  Senel Paz - Aardbei en chocola

  Havana, dertig jaar na het uitbreken van de Revolutie. David, een jonge communistische militant, maakt kennis met Diego, homoseksueel, levensgenieter en gepassioneerd liefhebber van kunst en literatuur. Hun ontluikende vriendschap zet hen op een kruispunt:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Andrew Michael Hurley boeken
  Andrew Michael Hurley - Duivelsdag

  Elke herfst keert John Pentecost terug naar de schapenboerderij in Lancashire waar hij opgroeide, om zijn vader te helpen. Doorgaans gebeurt er vrij weinig in de Endlands, maar dit jaar is Johns grootvader overleden. Bovendien vergezelt zijn nieuwe vrouw,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marek Sindelka boeken
  Marek Sindelka - Materiaalmoeheid

  'Materiaalmoeheid' is het indrukwekkende verhaal van twee jonge broers die naar Europa proberen te vluchten. Al snel verliezen ze elkaar uit het oog, maar de lezer volgt hun ontberingen met een wisselende perspectief. Een niet-moraliserende roman waarin het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michael Chabon boeken
  Michael Chabon - Maangloed

  Michael Chabon schreef met Maangloed een nieuw literair meesterwerk dat moeiteloos waarheid met fictie vervlecht. Intens, tragikomisch, ontroerend en bovenal: chabonesk. Chabon won voor zijn roman De wonderlijke avonturen van Kavalier & Clay de Pulitzer Prize… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dima Wannous boeken
  Dima Wannous - De opgejaagden

  Damascus. Een jonge vrouw ontmoet een man in de wachtkamer van haar psycholoog. Het is het begin van een intense liefde. Maar dan breekt de oorlog uit. Nasiem vlucht naar Europa, Soelaima blijft. Ze hoort niets meer van hem tot ze plotseling zijn manuscript… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Thomas Wolfe boeken
  Thomas Wolfe - Daal neder, engel

  Daal neder, engel (1929) van Thomas Wolfe, verschijnt nu voor het eerst in het Nederlands, in een geweldige vertaling van Sjaak Commandeur. Deze grootscheepse autobiografische roman gaat over een kind en zijn familie, een scholier en zijn stad, een student en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Liane Moriarty boeken
  Liane Moriarty - Wat Alice vergat

  Alice Love is 29, dol op haar man en zwanger van hun eerste kind. Dus... stel je Alice' schok voor wanneer ze bijkomt op de vloer van haar sportschool, naar het ziekenhuis wordt gereden en daar ontdekt dat de bruidsweken al lang voorbij zijn. Ze ligt in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Fortuna's dochter (in 2 Banden) - grote letter uitgave

  Eliza Sommers vertrekt in 1849 uit Chili naar het noorden om haar geliefde te zoeken. Aangestoken door de goudkoorts is hij naar Californië gegaan om er zijn geluk te beproeven. In het onbekende land met de goudvlaktes, dat voornamelijk wordt bevolkt door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,80
 • Charles Dickens boeken
  Charles Dickens - Een kerstvertelling

  Er is natuurlijk geen tijdlozer verhaal om een nieuwe serie kerstverhalen mee te beginnen dan het beroemde verhaal van de grimmige vrek Scrooge die op kerstavond bezoek krijgt van de drie geesten: Verleden, Heden en Toekomst. Een van de meest geliefde boeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Fay Weldon boeken
  Fay Weldon - Dood van een duivelin

  ‘Dood van een duivelin’ is het vervolg op de bestseller ‘Leven en liefdes van een duivelin’, de beroemdste roman van Fay Weldon, die in 1983 verscheen. ‘Leven en liefdes van een duivelin’ werd maar liefst twee keer verfilmd, onder anderen met Meryl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Debbie Macomber boeken
  Debbie Macomber - Liefdesbrieven in Rose Harbor - grote letter uitgave

  De zomer is een drukke tijd in de bed & breakfast van Rose Harbor, en eigenares Jo Marie Rose en klusjesman Mark Taylor hebben samen veeltijd doorgebracht met het draaiend houden van de zaak. Ondanks goedbedoelde hints van anderen houdt Jo Marie vol dat Mark… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,65
 • Debbie Macomber boeken
  Debbie Macomber - Rose Harbor in bloei - grote letter uitgave

  Sinds haar verhuizing naar Cedar Cove voelt Jo Marie Rose zich steeds meer thuis in het kustplaatsje, zeker nu ze bevriend is geraakt met haar buren. Nu is het lente, en Jo Marie heeft een klusjesman ingehuurd die haar gaat helpen bij de bed & breakfast een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,45
 • Marian Keyes boeken
  Marian Keyes - Nu even niet

  Een hartveroverend en geestig boek over liefde en vriendschap Amy’s man Hugh wil een pauze. Hij zegt dat hij niet bij haar weg wil; hij houdt nog steeds van haar. Hij wil alleen een pauze, van hun huwelijk, van hun kinderen, van hun leven samen. Hij wil zes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jan Guillou boeken
  Jan Guillou - 1968

  In de hoofdsteden van Europa woeden studentenprotesten, de Vietnamoorlog escaleert, de Sovjets vallen Praag binnen: 1968 is niet alleen een kanteljaar voor Zweden, maar voor de hele wereld. Ook Eric Letang, die net zijn rechtenstudie aan de universiteit van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Julie Cohen boeken
  Julie Cohen - Samen

  ‘Samen’ van Julie Cohen is een aanrader voor de fans van Jojo Moyes en Liane Moriarty!Op een ochtend die begint als elke andere staat Robbie op, kust zijn nog slapende vrouw Emily, en legt een brief voor haar neer. Dan trekt hij de deur achter zich dicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tamera Alexander boeken
  Tamera Alexander - Het hart als inzet

  Sylas Rutledge, de nieuwe eigenaar van de Northeast Line Railroad, investeert alles wat hij heeft in deze onderneming. Deels omwille van de uitdaging, maar vooral om de naam van zijn vader te zuiveren. Maar Sy heeft iemand nodig die hem helpt zijn weg te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Armando Lucas Correa boeken
  Armando Lucas Correa - Het duitse meisje

  Voor de lezers van De bibliothecaresse van Auschwitz van Antonio Iturbe en De bakkersdochter van Sarah McCoy Een aangrijpend Holocaust-verhaal, gebaseerd op ware gebeurtenissen Voordat alles veranderde had de Joodse Hannah Rosenthal een heerlijk leventje. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Brianna Wolfson boeken
  Brianna Wolfson - Het leven gaat niet altijd over roze

  Rosie gaat dansend door het leven, terwijl Rex juist heel serieus is. Als ze elkaar ontmoeten, wordt Rex meegezogen in de tornado van Rosies liefde. Helaas houdt de relatie tussen de twee uitersten geen stand: Rosie is onweerstaanbaar, maar ze is ook dodelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00