Vertaalde roman, novelle

 • Megan Hunter boeken
  Megan Hunter - Het eind is ons begin

  'Het vasteland staat in brand, zeggen ze met zoveel woorden. Na de vloed het vuur. Ik raak de draad kwijt. Ik vergeet.' Een vrouw baart Z, haar eerste kind, tijdens een mysterieuze milieuramp die ervoor zorgt dat heel Londen onder water komt te staan. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Omar Hamilton boeken
  Omar Hamilton - De stad wint altijd

  De stad wint altijd is een opmerkelijke roman over een van de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen jaren, de Arabische Lente. Omar Hamiltons debuut schakelt tussen hoogtepunten als de nachtelijke veldslagen tegen de corrupte politie en dieptepunten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Robert Hillman boeken
  Robert Hillman - De boekwinkel voor gebroken harten

  ‘Een prachtig geschreven, invoelend verhaal over drie verloren zielen die bij elkaar de troost vinden die ze zoeken. Ik heb genoten van deze ontwapenende roman vol inzicht in de mens, in verdriet en in de liefde. Lees dit en laat het je ziel raken, zoals het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ben Smith boeken
  Ben Smith - Doggerland

  ‘Doggerland’ van Ben Smith is een hypnotiserend, weemoedig verhaal over eenzaamheid en hoop, natuur en overleven. Op de Noordzee, ver weg van wat er over is van de kustlijn, strekt een windmolenpark zich uit tot aan de horizon. De jongen en de oude man,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Claudio Magris boeken
  Claudio Magris - Momentopnamen

  Voor Momentopnamen stelt auteur en filosoof Claudio Magris een bloemlezing samen van korte persoonlijke schetsen – snapshots uit het leven. Aan bod komen uiteenlopende onderwerpen: groots en alledaags, universeel en persoonlijk, algemeen en politiek. Magris… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Susan Mallery boeken
  Susan Mallery - Uitzicht op zee

  Drie huizen, drie vrouwen... drie vriendinnen? Als je verloofde je voor het altaar heeft laten staan, ga je rare dingen doen. Het drijft kinderarts Andi Gordon ertoe een vervallen huis te kopen op Blackberry Island, het middelste van drie huizen op een heuvel.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Robyn Carr boeken
  Robyn Carr - Het familiefeest

  Na een carrière in het leger zoekt Dakota Jones een nieuw doel in zijn leven. Voor hij zich aan een volgend avontuur waagt, besluit hij naar zijn broer en zus in Sullivan’s Crossing te gaan. Tot zijn verrassing spreken de nuchtere mensen en het eenvoudige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Robyn Carr boeken
  Robyn Carr - Vol van vertrouwen

  Na een tragische periode in haar leven krabbelt Ginger Dysart weer een beetje op. Ze is verhuisd naar Thunder Point en werkt met veel plezier in de bloemenwinkel. Haar werk brengt haar op een grote Baskische bruiloft, met veel eten, muziek en gezelligheid. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Jill Shalvis boeken
  Jill Shalvis - Flirt voor even

  Grace had een succesvolle carrière bij een bank... tot ze ineens op straat stond. En nu is ze hondenuitlater! Gelukkig heeft het werk zo z’n voordelen, zoals haar sexy baas, dokter Josh. Kussen met hem blijkt een uitstekende manier om de tijd door te komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Onder de Griekse zon

  (1) DONKERE CIPRESSEN Morgan James wordt tijdens haar vakantie op een Grieks eiland na een nachtelijke zwempartij bedreigd door een man met een mes. Gek genoeg is angst niet de enige emotie die haar bevangt. De volgende dag ontdekt ze tot haar verbijstering… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Sara Collins boeken
  Sara Collins - De bekentenissen van Frannie Langton

  Londen, 1826. Een woedende menigte heeft zich verzameld voor het gerechtsgebouw om een glimp op te vangen van een jonge zwarte vrouw die in de pers als een monster wordt afgeschilderd. Het dienstmeisje Frannie Langton staat terecht voor de moord op haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Wolf Wondratschek boeken
  Wolf Wondratschek - Zelfportret met Russische piano

  In een Weens koffiehuis leert een schrijver de oude Soevorin kennen, lang geleden een beroemde Russische pianist. Nu loopt zijn leven ten einde en wil hij zijn verhaal kwijt. De schrijver luistert gefascineerd. Na deze eerste ontmoeting blijven de mannen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Michael Ondaatje boeken
  Michael Ondaatje - Divisadero

  In het noorden van Californië staat de boerderij Anna en haar vader, haar geadopteerde zusje Claire en de mysterieuze stalknecht Coop. Op een dag wordt het geïmproviseerde gezin onverwacht verscheurd door een traumatische ervaring. Over botsende, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Michael Ondaatje boeken
  Michael Ondaatje - De geest van Anil

  Anil Tissera, forensisch patholoog-anatoom, keert terug naar haar vaderland Sri Lanka als lid van een commissie die onderzoek verricht naar schending van de mensenrechten. Ze raakt in de ban van het skelet ‘zeeman’ en wil achterhalen wat zijn rol was in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Michael Ondaatje boeken
  Michael Ondaatje - De Engelse patient

  In een kapot gebombardeerde villa ten noorden van Florence is een verpleegster aan het eind van de Tweede Wereldoorlog achtergebleven met ‘de Engelse patiënt’, een man die letterlijk zijn gezicht heeft verloren. Schitterende klassieker. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Susan Wiggs boeken
  Susan Wiggs - Droom van een zomer

  Niets is meer hetzelfde sinds die kus aan het meer... Met nog twee jaar te gaan, kan Sonnet Romano al bijna alles afvinken van haar to-do-lijstje-voor-mijn-dertigste. Carrière: check! Ze heeft net een prestigieuze reisbeurs in de wacht gesleept. Relatie: ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Debbie Johnson boeken
  Debbie Johnson - Zomer in het Duincafé

  Het eerste deel van een heerlijke nieuwe verslavende serie – voor de lezers van Charlotte de Monchy, Sophie Kinsella en Marian Keyes In het Duincafé, gelegen op een winderige heuvel, wordt het heerlijkste eten geserveerd, zoals prachtig gebakken broden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • T.H. White boeken
  T.H. White - Arthur, de koning van eens en ooit

  Arthur, de koning van eens en ooit staat samen met Tolkiens In de ban van de ring aan de wieg van het fantasy-genre. Waar Tolkien een eigen universum schiep, baseerde zijn tijdgenoot White zich op de legende van koning Arthur en zijn ridders van de Ronde Tafel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Stephen Fry boeken
  Stephen Fry - Helden

  Het wervelende vervolg op de bestseller MythosIn Helden vertelt Stephen Fry op sprankelende wijze de dramatische, geestige, tragische en tijdloze verhalen van de stervelingen uit de mythologie. Stap aan boord van de Argo en beleef met Jason zijn heroïsche… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Daniil Charms boeken
  Daniil Charms - Werken

  Het Russische absurdisme laat zich gemakkelijk terugbrengen tot één man: Daniil Charms. ‘Charms is kunst,’ schreef een vriend over hem. Met zijn opvallende verschijning, zijn excentriciteit, zijn creatieve tegendraadsheid was hij een fenomeen en groeide… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Dina Nayeri boeken
  Dina Nayeri - Schuilplaats

  De Iraanse Niloo vlucht als kind naar de Verenigde Staten, haar vader blijft achter in Iran. In de volgende twintig jaar verandert Niloo van een verward kind op de vlucht in een ambitieuze vrouw van de wereld. Haar vader ontmoet ze in die jaren nog maar vier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Amanda Goldberg boeken
  Amanda Goldberg - Vallende sterren

  Lola Santisi is goed bezig tijdens het beroemde filmfestival in Cannes. Ze helpt haar BHV (Beste Homo Vriend) Julian, een trendy modeontwerper, met de lancering van zijn galacollectie ?- op een luxe jacht aan de Franse Rivièra. Zal het Lola lukken Julians… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Ann Leary boeken
  Ann Leary - Een veilig huis

  De felle en onafhankelijke Hildy is makelaar in een stadje in de buurt van Boston. Ze weet bijna alles van iedereen en het gerucht gaat dat ze helderziend is. Vroeger kon Hildy iedereen onder tafel drinken, maar sindshaar twee dochters haar naar een kliniek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • J.D. Barrett boeken
  J.D. Barrett - Het lied van mij en jou

  ‘Een lied van mij en jou’ van J.D. Barrett is een heerlijke roman voor lezers van Jill Mansell en Santa Montefiore. Zoë werkt in een hospice, waar ze met haar harp de patiënten begeleidt, ook op hun laatste reis. Het is een baan waarin ze de vervulling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Giacomo Verri boeken
  Giacomo Verri - Partizaan Winter

  Partizaan Winter is een roman van de Italiaanse schrijver Giacomo Verri (1978) over de vrijheidsstrijd van partizanen tegen het fascisme in de oorlogswinter van 1943. Het verhaal speelt zich af in en rond Borgosesia, de plaats waar Verri is geboren en waar hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50