Vertaalde roman, novelle

 • Julia Whelan boeken
  Julia Whelan - Een jaar met jou

  Hij heeft een geheim, zij staat voor een onmogelijke keuze en ze hebben maar één jaar samen De Amerikaanse Ella volgt haar droom: een jaar studeren aan de universiteit van Oxford, in Engeland. Na dat jaar zal ze aan de slag gaan voor het campagneteam van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bill Clinton, James Patterson boeken
  Bill Clinton, James Patterson - President vermist

  Het Witte Huis is de thuisbasis van de president van de Verenigde Staten, de best bewaakte persoon ter wereld. Hoe is het dan mogelijk dat de Amerikaanse president spoorloos verdwijnt?President vermist is het adembenemende verhaal over macht waarin de lezer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Paulo Coelho boeken
  Paulo Coelho - Hippie

  Zomer 1970: de Magic Bus van Amsterdam naar Nepal De jonge Paulo wil schrijver worden en laat zijn haar groeien. Nadat hij tijdens de militaire dictatuur in Brazilië gearresteerd wordt op verdenking van terrorisme trekt hij, eenmaal vrijgelaten, de wijde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Rachel Wells boeken
  Rachel Wells - Kat voor de deur

  Alfie krijgt hulp uit onverwachte hoek… Zoals iedereen op Edgar Road weet, is Alfie geen gewone kat. Sinds hij er is heeft hij elk huis tot zijn thuis gemaakt en zijn de buren allemaal de beste vrienden. Maar nu is er een nieuwe kat in Alfies territorium:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Matias Faldbakken boeken
  Matias Faldbakken - De Hills

  Faldbakken is een scherp observator die intrigerende personages opvoert Restaurant De Hills ademt de sfeer van vroeger tijden. Het vormt het decor voor een verhaal over obers en vaste clientèle, huispianisten en garderobemedewerkers. Over voorraadkelders,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bodo Kirchhoff boeken
  Bodo Kirchhoff - Wedervaring

  De gepensioneerde uitgever Reither ontmoet, na de vondst van een mysterieus boek zonder titel, per toeval Leonie Palm, die net haar hoedenwinkel heeft gesloten. Ze hadden beiden de hoop op een grote liefde al opgegeven, maar een autorit van drie dagen naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sarah Winman boeken
  Sarah Winman - De blikman

  Dit is bijna een liefdesverhaal. Maar zo eenvoudig is het niet. Ellis en Michael sluiten vriendschap op hun twaalfde en lange tijd bestaat het leven van de jongens uit samen fietsen door de straten van Oxford, zichzelf leren zwemmen in de rivier, gedichten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Robyn Carr boeken
  Robyn Carr - Terug naar het meer

  Ooit waren de Hempsteads een hechte familie en brachten de vrouwen van de familie de zomers gezamenlijk door in hun huis aan het meer. Tot een vreselijk ongeluk een einde maakte aan de idylle en de familie uit elkaar viel. Wanneer Charley en Meg vele jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Nicholas Sparks boeken
  Nicholas Sparks - Leven voor de liefde

  Opnieuw een prachtige roman van de bestsellerauteur van onder andere The Notebook en Message in a Bottle Hope Anderson staat op een kruispunt in haar leven: haar relatie is op een dood spoor terechtgekomen en haar vader blijkt te lijden aan de vernietigende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Theodor Storm, Jos Thie, Bouke Oldenhof boeken
  Theodor Storm, Jos Thie, Bouke Oldenhof - De Stormruiter

  Kan een mens heersen over de natuur? Dat is de vraag die Theodor Storm (1817-1888) stelt in zijn klassieke Duitse novelle Der Schimmelreiter (1888). Het is het verhaal van een ambitieuze jonge dijkgraaf die rond 1750 in het bezit komt van een schimmelhengst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Geir Gulliksen boeken
  Geir Gulliksen - Het verhaal van een huwelijk

  In Geir Gulliksens Het verhaal van een huwelijk verteller Jon verslag van het pijnlijke verval van zijn huwelijk. Hij probeert hun relatie vanuit het perspectief van zijn vrouw te bekijken, ook al beseft hij dat dit onmogelijk is. Hoe kun je ooit een andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Michael Köhlmeier boeken
  Michael Köhlmeier - Twee heren op het strand

  In 1929 ontmoetten Winston Churchill en Charlie Chaplin elkaar. Er ontstond een vriendschap tussen twee personen die op het eerste gezicht tegenpolen lijken, maar die het samen opnamen tegen de ‘zwarte hond’ van depressiviteit en samen streden tegen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Aliza Galkin-Smith boeken
  Aliza Galkin-Smith - Monoloog van een dikke man

  "Dit is het verhaal van een dikke man die onderweg naar eten zijn geluk heeft ontdekt - mijn verhaal. De simpele titel dekt niet de lading van de lange weg die ik heb afgelegd, met de vele hindernissen en kruispunten, een weg vol plaatsen, mensen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Tayari Jones boeken
  Tayari Jones - Een ongewoon huwelijk

  ‘Je rent via hartroerende interacties vol liefde, zelfopoffering en feilbaarheid richting climax. Een weergaloze les in perspectief en empathie.’ – ????½ HUMO Celestial en Roy zijn jong, verliefd en pas getrouwd. Zijn carrière in de zakenwereld zit in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sophie Kinsella boeken
  Sophie Kinsella - Mijn niet zo perfecte leven

  Katie heeft er genoeg van om een nobody te zijn. Daarom gaat ze werken op een trendy reclamebureau in Londen. Haar baas is een helse verschrikking, maar daar kan Katie wel tegen. Tot ze totaal onverwacht wordt ontslagen. Met al haar dromen in duigen gaat ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Paola Peretti boeken
  Paola Peretti - De afstand tussen jou en mij en de kersenboom

  Mafalda is negen en weet één ding zeker: ergens in de komende zes maanden zal ze blind worden. Ze heeft een lijst gemaakt van ‘Dingen die ik heel, heel belangrijk vind (die ik niet meer zal kunnen doen)’. Ook moet ze misschien verhuizen en haar kat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - Onder de Italiaanse zon

  Een Italiaanse kookcursus in een Toscaans palazzo heeft verstrekkende gevolgen Als de achtenzestigjarige weduwe Gracie een advertentie voor een kookcursus in een Toscaans castello ziet, boekt ze de reis zonder aarzelen. Iedereen in het gehucht in Devon waar ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mauro Libertella boeken
  Mauro Libertella - Mijn begraven boek

  Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken: het moment dat we beseffen dat onze ouders niet het eeuwige leven hebben. ‘Mijn begraven boek’ is precies dat verhaal, geschreven in de meest precieze en mooiste van alle talen van de rouw. De geschiedenis van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mihail Sebastian boeken
  Mihail Sebastian - Sinds tweeduizend jaar

  In het Roemenië van begin jaren twintig komt een jonge Joodse student tot de ontdekking dat hij zich niet langer thuis voelt in de wereld. Hij wordt bedreigd en in elkaar geslagen door antisemitische medestudenten, maar voelt zich ook niet verwant met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Milena Michiko Flasar boeken
  Milena Michiko Flasar - Meneer Kato speelt familie

  De dagen rekken zich oeverloos, en tegelijk vliegt de tijd voorbij als een zwaluw. Eigenlijk kan het leven nu écht beginnen. Misschien moet hij een klein wit hondje aanschaffen? Meneer Kato verlangt naar een opwindend leven. In ieder geval minder saai. Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rachel Kadish boeken
  Rachel Kadish - Het gewicht van inkt

  Het gewicht van inkt van Rachel Kadish is een episch verhaal voor de liefhebbers van Falcones’ Kathedraal van de zee en Lewinsky’s Het lot van de familie Meyer. Dit is de geschiedenis van Ester Velasquez, een emigrant uit Amsterdam, die werkt voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ottessa Moshfegh boeken
  Ottessa Moshfegh - Mijn jaar van rust en kalmte

  Eigenlijk zou onze hoofdpersoon gelukkig moeten zijn: ze is jong, slank, mooi, net afgestudeerd aan Columbia, heeft een eenvoudige baan bij een trendy kunstgalerij en woont in een appartement aan de Upper East Side van Manhattan dat ze - net als alles in haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Christian Jacq boeken
  Christian Jacq - Het duel der magiers

  Prins Setne, de jongste zoon van Ramses II, staat op het punt zijn verloofde Sekhet na lange tijd terug te zien, maar dan wordt ze ontvoerd. Haar vader, de zwarte magiër Kekou, heeft voor zijn duistere plannen de ziel van zijn dochter nodig. Setne zet alles… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mareike Krügel boeken
  Mareike Krügel - Zie me staan

  Zie me staan van Mareike Krügel is een met vaart geschreven roman, voor iedere vrouw die weleens verzucht of dit nou alles is. Wat moet je doen als je een knobbeltje in je borst vindt. Katharina wil nog graag één normaal weekend met haar gezin doorbrengen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Michel Laub boeken
  Michel Laub - Het Donderdagtribunaal

  Michel Laub beschrijft in Het donderdagtribunaal José Victor en Walter, die al jarenlang mails uitwisselen – over seks, liefde, huwelijk en verraad. José Victor biecht zijn heftige verhouding met een jongere medewerkster op en de homoseksuele Walter laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99