Vertaalde roman, novelle

 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Ripper

  'Beter dan alles wat ze tot dusver heeft geschreven.' de Volkskrant De zestienjarige Amanda en haar vrienden spelen graag de online mystery game 'Ripper'. Maar wat als een spel begon, wordt dodelijke ernst wanneer Amanda de aandacht van de Rippergroep verlegt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Cristina Caboni boeken
  Cristina Caboni - De verloren brief

  Als Sofia een eeuwenoude brief vindt, zal haar leven voor altijd veranderen... Sofia probeert te ontsnappen aan het verdriet van haar gestrande huwelijk. Wanneer ze door de straten van Rome wandelt, stuit ze op een boekwinkel. Andrea, de oude eigenaar, ontdekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gill Sims boeken
  Gill Sims - Waarom mama drinkt

  Reeds 150.000 exemplaren verkocht in Groot-Brittannië! Het is mama’s 39ste verjaardag. Ze staat aan het randje van een toekomst vol mensen die haar vragen of ze mee wil naar yogales voor gevorderden, of brave leesclubjes waar iedereen na één glas pinot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Graeme Simsion boeken
  Graeme Simsion - Het Rosie Effect

  Don Tillman is en Rosie Jarman zijn terug Als je hebt genoten van de internationale bestseller Het Rosie Project, dan mag je Het Rosie Effect niet missen! Don Tillman en Rosie Jarman zijn getrouwd en wonen in New York. Juist als Don wil vertellen dat Gene… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Louis Krüger boeken
  Louis Krüger - Een basis over de grens

  Met zijn zevenen trekken ze door het vreemde, mysterieuze landschap van Mozambique. Zeven infanteristen, gestuurd vanuit Zuid-Afrika met de opdracht een vijandelijke basis uit te schakelen. Je hebt de kinderlijke, wankelmoedige radioman Rot, de armoedige Jinx,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Clarice Lispector boeken
  Clarice Lispector - De passie volgens G.H.

  De kunstenares G.H. besluit de kamer van haar vertrokken dienstmeisje op te ruimen. Uit de garderobe kruipt een kakkerlak, die zij tussen de deur plet: meer intrige bevat deze roman niet. Desalniettemin wordt De passie volgens G.H. gezien als een van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rafael Chirbes boeken
  Rafael Chirbes - Paris-Austerlitz

  In ‘Paris-Austerlitz’ van Rafael Chirbes kijkt een jonge schilder uit de gegoede middenklasse van Madrid terug op zijn verhouding met Michel, een wat oudere arbeider, in Parijs. Zelf was de schilder op de bonnefooi naar Parijs gegaan om zich los te maken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jolina Petersheim boeken
  Jolina Petersheim - Breng ons samen

  'Breng ons samen' van Jolina Petersheim gaat verder waar 'Bewaar ons' ophield: er zijn zes maanden verstreken sinds de mennonietengemeenschap van Leora Ebersole de bergen in vluchtte nadat een aanslag hun leven onherkenbaar veranderde. Nu wacht Leora op nieuws… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • M.L. Rio boeken
  M.L. Rio - Als wij schurken waren

  ‘Als wij schurken waren’ van M. L. Rio vertelt het verhaal van Oliver Marks. Tien jaar heeft hij in de gevangenis gezeten – voor een moord die hij wel of niet heeft gepleegd. Dát is wat detective Colborne zo graag nog van hem zou horen nu hij met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Monika Peetz boeken
  Monika Peetz - Uitgerekend wij

  Met Uitgerekend wij schreef Monika Peetz een geestige romantische komedie over de onverwachte verwikkelingen tijdens de zoektocht naar ware liefde. Monika Peetz schreef eerder drie romans over de Dinsdagvrouwen. Voor de lezers van Het Rosie-project is er nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Benoît Decock boeken
  Benoît Decock - Snoeken slaan

  SNOEKEN SLAANPierre gaat als jochie van twaalf op roeien. Direct grijpt een ploeg grote jongens hem bij de kladden. Dat groentje is lekker licht, die kan mooi gaan sturen, vinden ze. Een goede leerschool, maar zelf roeien trekt hem meer. De rivier, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jane Fallon boeken
  Jane Fallon - Mijn zoete wraak

  Met ‘Mijn zoete wraak’ (‘My Sweet Revenge’) is Jane Fallon terug, scherper en sterker dan ooit! Paula heeft Robert al sinds de toneelschool altijd gesteund, ze heeft haar eigen dromen opgegeven zodat hij de zijne kon waarmaken, en nu hij een gevierd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Liane Moriarty boeken
  Liane Moriarty - Bijna echt gebeurd

  Sam en Clementine hebben een mooi, maar druk leven: twee jonge dochters, een verantwoordelijke baan voor Sam en de hectiek van een belangrijke auditie voor Clementine, die celliste is. Van jongs af aan is Clementine bevriend met Erika. Een enkele blik tussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • A.M. Homes boeken
  A.M. Homes - Dagen van inkeer

  In Dagen van inkeer schrijft A.M. Homes met de voor haar zo kenmerkende humor en compassie over het moderne leven. Bijna dertig jaar na het verschijnen van haar debuutbundel De veiligheid der dingen weet ze ook nu opnieuw de oppervlakkigheid en hypocrisie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Bob Dylan boeken
  Bob Dylan - Tarantula

  Voorzien van een uitgebreid notenapparaat, waardoor de dwarsverbanden in deze schat aan Americana zichtbaar worden gemaakt. Tarantula is ongetwijfeld Dylans vreemdste songtekst. Maar een lied is het: met een flow en een klankrijke beeldtaal en beeldrijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Ayelet Gundar-Goshen boeken
  Ayelet Gundar-Goshen - Leeuwen wekken

  Op 20-jarige leeftijd ontmoet Ayelet Gundar-Goshen iemand die de hoofdpersoon van ‘Leeuwen wekken’ zal worden. Hij biecht op dat hij onopzettelijk iemand heeft overreden en is gevlucht. Tien jaar later is hij in ‘Leeuwen wekken’ Eitan Green, chirurg,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Steinbeck boeken
  John Steinbeck - Muizen en mensen

  De Amerikaanse schrijver en Nobelprijswinnaar John Steinbeck werd op slag wereldberoemd toen hij in 1937 Of Mice and Men publiceerde. Nu is er een prachtige nieuwe vertaling van dat meesterwerk, door Peter Bergsma. De hoofdpersonen George en de mentaal zwakke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ellen Keith boeken
  Ellen Keith - Gedwongen kampliefde

  Amsterdam, mei 1943. Als de tulpen beginnen te bloeien en de nazi’s hun greep op de stad verstrakken, lijkt het laatste sprankje Nederlands verzet te zijn weggevaagd. Marijke de Graaf en haar man zijn gearresteerd en gedeporteerd naar een concentratiekamp in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Julie Klassen boeken
  Julie Klassen - De dienstmeid van Fairbourne hall

  Bij 'De dienstmeid van Fairbourne Hall' van Julie Klassen zwijmelden al vele lezers weg. Margaret Macy vlucht weg uit Londen om onder een huwelijk met een onbetrouwbare man uit te komen. Om in haar onderhoud te voorzien gaat ze aan het werk als bediende in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • James M. Cain boeken
  James M. Cain - De postbode belt altijd tweemaal

  De postbode belt altijd tweemaal is het broeierige verhaal over de allesverslindende passie van een zwerver voor een getrouwde vrouw. Als zij hem vraagt haar lompe, maar steenrijke man te vermoorden, is dit het begin van een orgie van geweld en moord. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bernhard Schlink boeken
  Bernhard Schlink - Olga

  dwarsligger 533 Bernhard Schlink OlgaVan de auteur van De voorlezerEen dorpje rond 1900 in het oosten van het Duitse Rijk. Olga, een weeskind, en Herbert, de zoon van de plaatselijke landheer, vallen voor elkaar. Herbert droomt van koloniale macht en wil net… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Imogen Hermes Gowar boeken
  Imogen Hermes Gowar - De meermin en de courtisane

  In ‘De meermin en de courtisane’ van Imogen Hermes Gowar krijgt koopman Hancock op een septemberavond in 1785 urgent bezoek van een van zijn kapiteins: hij heeft diens schip verkocht in ruil voor een meermin, dat onweerstaanbaar mysterieuze wezen van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ian McEwan boeken
  Ian McEwan - Aan Chesil Beach

  Florence Ponting en Edward Mayhew zijn jong en nog maagd als ze voor hun huwelijksnacht aankomen bij hotel Dorset aan Chesil Beach. Tijdens het diner op hun hotelkamer loopt de spanning op. Het stel probeert zich te ontworstelen aan de pijn en verwarring over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Carlos Ruiz Zafón boeken
  Carlos Ruiz Zafón - Het labyrint der geesten

  De indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón! Daniel Sempere droomt nog vaak over zijn moeder die onder verdachte omstandigheden gestorven is. Zijn beste vriend Fermín probeert hem op zijn unieke manier bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Emrah Serbes boeken
  Emrah Serbes - Behzat Ç

  In een grijs en ondergesneeuwd Ankara valt een meisje van een dakterras. Of is ze geduwd? Hoofdcommissaris Behzat Ç. probeert de zaak op te lossen op de enige manier die hij kent: meedogenloos. Deze Behzat Ç. wordt afgeschilderd als de ultieme macho, die bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95