Vertaalde roman, novelle

 • Charles Martin boeken
  Charles Martin - Twaalf jaar hoop

  ‘Twaalf jaar hoop’ van Charles Martin: een hoopvolle roman over een vals beschuldigde man die zijn jeugdliefde probeert terug te winnen. Ooit was Matthew Rising een befaamde quarterback. Totdat hij werd beschuldigd van iets verschrikkelijks. Nu wordt hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jill Shalvis boeken
  Jill Shalvis - Lucky Harbor-pakket

  De halfzussen Maddy, Tara en Chloe hebben elkaar al heel lang niet gezien als plotseling hun moeder overlijdt. Hun gezamenlijke erfenis blijkt te bestaan uit een bouwvallig resort in het pittoreske kustplaatsje Lucky Harbor. Maddy is gelijk verkocht als ze het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mikael Niemi boeken
  Mikael Niemi - Beren koken

  ‘Beren koken’ van Mikael Niemi speelt zich af in het uiterste noorden van Zweden in 1852. De religieuze beweging van dominee Lars Levi Læstadius vindt ongekend veel weerklank bij de inwoners. Dan verdwijnt er in de dichte bossen een veehoedster. De mensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jessie Burton boeken
  Jessie Burton - De muze

  Een vermist schilderij wordt afgeleverd bij een galerie en een mysterie begint zich te ontrafelen… Jessie Burton liet zich inspireren door een schilderij van Goya dat in het Prado te Madrid hangt. Het verhaal speelt zich af in het chaotische Spanje van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - Kwellende liefde

  Delia, een vrouw van midden veertig, keert na de dood van haar moeder terug naar Napels, de stad waar ze is opgegroeid. Ze wil te weten komen wat er is gebeurd in de nacht dat haar moeder ver-dronk. Delia’s speurtocht verandert het beeld dat ze altijd van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Jamie Weisman boeken
  Jamie Weisman - De mooiste dag

  Het is een stralende, zonnige dag. Twee mensen voor het altaar. De mooiste dag van hun leven. Hoewel? Voor het bruidspaar Elisabeth en Hank misschien, maar niet voor alle gasten. Dit is hun verhaal. Ontmoet onder anderen Carla, Elizabeths scherpzinnige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ji?í Kratochvil boeken
  Ji?í Kratochvil - Een bedroefde God

  De familieclan van de Jordáns draait met elke politieke wind mee en dat legt ze geen windeieren. Bibliothecaris Aleš Jordán haat het schaamteloze opportunisme van zijn familie. Dat is gevaarlijk, want de familieclan zorgt er zelf voor dat ieder zwart schaap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • E.M. Forster boeken
  E.M. Forster - Overtocht naar India

  Dokter Aziz, arts en moslim, ontmoet in India de bejaarde mevrouw Moore. Zij is daar met Adela Quested, die met haar zoon gaat trouwen. Adela wil graag het echte India leren kennen. Aziz neemt hen mee naar een bezichtiging van de grotten van Marabar. Mevrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Jeanette Winterson boeken
  Jeanette Winterson - Frankusstein

  Heden en verleden, man en vrouw, lichaam en geest vloeien naadloos in elkaar over in ‘Frankusstein’ van Jeanette Winterson. In Brexit-Engeland wordt de jonge transgender arts Ry tegen beter weten in verliefd op Victor Stein, een gevierde professor die het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Bella Andre boeken
  Bella Andre - Nooit meer alleen & Een perfecte nacht

  Deel 1 van de Seattle Sullivans-serie Bevat ook de novelle Een perfecte nacht, waarin goede vrienden van de Seattle Sullivans de hoofdrol spelen Rafe Sullivan is een succesvolle privédetective die al heel wat vreemdgangers in Seattle op heterdaad heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Diane Setterfield boeken
  Diane Setterfield - Er was eens een rivier

  Op een stormachtige avond in het Victoriaanse Engeland, in een oude herberg aan de Theems, vertellen de vaste klanten elkaar verhalen om de tijd te doden wanneer de deur openzwaait en er een gewonde vreemdeling op de drempel staat. In zijn armen houdt hij het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Takis Würger boeken
  Takis Würger - Stella

  Hoe schuldig ben je als je er alles aan doet om het leven van je naasten te beschermen, zelfs als dat de dood van vele anderen betekent? De jonge Zwitser Friedrich vertrekt in 1942 naar Berlijn. Daar, op de kunstacademie, wordt hij verliefd op de mooie,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Courtney Maum boeken
  Courtney Maum - Echte liefde

  Echte liefde van Courtney Maum is een heerlijke feelgoodroman voor iedere schermverslaafde over liefde in het digitale tijdperk. Wat doet digitalisering met de relaties tussen mensen? Dit is Sloane Jacobsen: ze is vervreemd van haar familie, heeft een picture… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sorj Chalandon boeken
  Sorj Chalandon - Het beroep van mijn vader

  ‘Het beroep van mijn vader’ van Sorj Chalandon is het verhaal van een verwoeste jeugd, maar wel een vol veerkracht, die van Emile. Hij wordt door zijn vader bij een idioot plan betrokken: De Gaulle vermoorden. Die heeft net besloten om de Franse kolonie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Liz Trenow boeken
  Liz Trenow - De verloren soldaten

  De meeslepende roman ‘De verloren soldaten’ van Liz Trenow neemt je mee naar de tijd net na de Eerste Wereldoorlog. Ieper, 1919. De oorlog is afgelopen, maar honderdduizenden mannen zijn nooit thuisgekomen. Drie vrouwen reizen naar België, in de hoop het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - De zwarte roos

  Het landgoed Harper House, met zijn prachtige tuin, staat er al eeuwen, en net zo lang gaat het gerucht dat het er spookt... Het leven heeft Rosalind Harper sterk gemaakt, sterk genoeg om elke storm het hoofd te bieden. Vroeg achtergebleven als weduwe met drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • José Rizal boeken
  José Rizal - Raak me niet aan!

  Dé grote Filipijnse roman over de wrede onderdrukking onder Spaanse heerschappij. Fel-realistisch, vol humor en sarcasme. Maar ook een tragische liefdesgeschiedenis en wanhopig politiek statement.Raak me niet aan! – Noli me tángere van José Rizal is dé… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Jonas Hassen Khemiri boeken
  Jonas Hassen Khemiri - De papaclausule

  Een vader keert voor een verblijf van tien dagen van tien dagen terug naar Zweden om zijn volwassen kinderen op te zoeken die hij ooit in de steek liet. Zijn dochter is zwanger van een foute man, zijn neurotische zoon heeft kinderen gekregen en wil dat zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mark Haddon boeken
  Mark Haddon - De Dolfijn

  In ‘De Dolfijn’ van Mark Haddon is een pasgeboren baby de enige overlevende van een verschrikkelijk vliegtuigongeluk. Ze wordt in welvarend isolement opgevoed door een overbezorgde vader. Als een huwelijkskandidaat langskomt, heeft hij snel door dat er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Armando Lucas Correa boeken
  Armando Lucas Correa - De verloren dochter

  Voor de lezers van Kristin Hannah en Markus Zusak Een onvergetelijk verhaal, gebaseerd op ware gebeurtenissen, over liefde en schuld tijdens de Tweede Wereldoorlog, van de auteur van Het Duitse meisje Berlijn, 1939. Na het overlijden van haar man vlucht Amanda… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joanne Harris boeken
  Joanne Harris - De aardbeiendief

  Laat je opnieuw verleiden door de wereld van ‘Chocolat’! In ‘De aardbeiendief’ neemt bestsellerauteur Joanne Harris ons mee terug naar het Franse platteland en de chocolaterie van Vianne Rocher. Na haar vele omzwervingen heeft Vianne Rocher in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Aminatta Forna boeken
  Aminatta Forna - Het huis met de schaduw

  ‘Een prachtige, broeierige roman.’ de Volkskrant Laura en haar twee kinderen knappen een vervallen huis net buiten het stadje Gost op. Laura’s man blijft voor zijn werk in Engeland en daarom helpt buurman Duro het vakantiehuis bewoonbaar te maken. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • David Vann boeken
  David Vann - Legende van een zelfmoord

  Een opmerkelijk teder verhaal over verlies, overleving en een ontgoochelende liefde. Roy Fenn is nog jong wanneer zijn vader op zijn geliefde boot de loop van zijn geweer in zijn mond steekt en de trekker overhaalt. De rest van zijn leven komt Roy altijd weer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Jana Kelley boeken
  Jana Kelley - Zij aan zij

  Mia is een jonge Amerikaanse christelijke moeder die met haar gezin naar het islamitische land Soedan vertrekt. Daar ontmoet zij Hamilah, een Arabische studente uit de hogere klasse met een schitterende toekomst in het vooruitzicht. Wat gebeurt er als het pad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Katherine Center boeken
  Katherine Center - Mijn leven na jou

  ‘Katherine Center weet als geen ander hoe ze de lezer moet boeien en vasthouden.’ Graeme Simsion, auteur van Het Rosie project Voor de lezers van Rosie Walsh, Nicholas Sparks en Jojo Moyes Het leven lacht Margaret Jacobsen toe. Ze is net afgestudeerd,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99