Vertaalde roman, novelle

 • Tatiana de Rosnay boeken
  Tatiana de Rosnay - Een Parijse affaire - grote letter uitgave

  Als een vrouw op het punt staat haar man te verlaten omdat ze denkt dat hij zo saai is, verlaat hij h··r omdat ze zijn affaires maar nooit in de gaten kreeg. Wat te doen als je er via de telefoon getuige van bent dat je beste vriendin je man verleidt? Van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • John le Carré boeken
  John le Carré - Een broze waarheid

  Spanning, ontroering en opwinding volgen elkaar in snel tempo op in deze meesterlijk geschreven thriller waarin een minister van Buitenlandse Zaken met een bedenkelijke reputatie in het geheim een actie tegen jihadistische terroristen op de Rots van Gibraltar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Sarah Jio boeken
  Sarah Jio - Bloesem in de sneeuw - grote letter uitgave

  Seattle, mei 1932. Alleenstaande moeder Vera Ray geeft haar driejarige zoontje Daniel een nachtzoen en vertrekt naar haar nachtdienst in het plaatselijke hotel waar ze werkt. De volgende ochtend heeft een late sneeuwstorm de hele stad bedekt, en haar zoon… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,15
 • Rachel Hauck boeken
  Rachel Hauck - De trouwkapel

  Liefde krijgt een tweede kans in de romantische feelgoodroman 'De trouwkapel' van Rachel Hauck. Oud-rugbyer Jimmy Westbrook bouwde ooit met zijn eigen handen voor de prachtige Collette een trouwkapel. Hij verloor haar, maar de kapel bleef, als een monument van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Robyn Carr boeken
  Robyn Carr - Voet bij stuk

  Sierra Jones verlangt geen seconde terug naar de onrustige tijd die werd getekend door rommelige dates met foute mannen en stomme keuzes. Maar ze kent haar eigen zwakheden en weet dat het een hele uitdaging zal zijn om haar nieuwe leven vol te houden. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ildefonso Falcones boeken
  Ildefonso Falcones - De kathedraal van de zee (filmeditie)

  In de bestseller De kathedraal van de zee van Ildefonso Falcones groeit de jonge Arnau op binnen de stadsmuren van het opbloeiende Barcelona van de veertiende eeuw. Samen met zijn beste vriend Joan werkt hij mee aan de bouw van de kathedraal Santa Maria del… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Julia Franck boeken
  Julia Franck - De nieuwe kok

  'Ik ben dan wel de eigenares van een hotel, maar ook dat is de schuld van mijn moeder, zij heeft mij het hotel nagelaten. Ik heb er niet om gevraagd.'Een dertigjarige vrouw heeft een hotelletje geërfd van haar moeder, die ze nooit beter heeft willen leren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • P.G. Wodehouse boeken
  P.G. Wodehouse - Jeeves en de liefde

  JEEVES, de ideale bediende, blijkt ook op het terrein van de liefde de fijnste kneepjes te kennen. Zijn meester Bertie Wooster is verloofd geweest met zo ongeveer alle beschikbare meisjes uit het Londense West End - meer uit onhandigheid misschien dan uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Yusuf Atilgan boeken
  Yusuf Atilgan - Hotel Moederland

  In mei 2016 publiceerden we 'De lanterfanter', het debuut van Yusuf Atilgan uit 1956, dat door de Nederlandse en Vlaamse pers lovend werd ontvangen. Hotel Moederland is zijn tweede roman, die veertien jaar na zijn debuut verscheen, en tot de canon van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Omar Robert Hamilton boeken
  Omar Robert Hamilton - De stad wint altijd

  De stad wint altijd is een opmerkelijke roman over een van de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen jaren, de Arabische Lente. Omar Hamiltons debuut schakelt tussen hoogtepunten als de nachtelijke veldslagen tegen de corrupte politie en dieptepunten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Elizabeth Jane Howard boeken
  Elizabeth Jane Howard - Aftellen

  In ‘Aftellen’, het tweede deel in de Cazalet-serie van Jane Howard, schrijven we 1939, Hitler is net Polen binnengevallen. De vrouwen en kinderen Cazalet worden geëvacueerd naar Home Place. De idyllische tijd van spelletjes en uitgebreide feestmalen is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Amanda Prowse boeken
  Amanda Prowse - Een eenzame kerst? - grote letter uitgave

  Meg is een alleenstaande moeder en is gelukkig met haar zoontje Lucas. Maar tijdens de periode voor Kerstmis begint het altijd te kriebelen. De versierde straten, de winkels vol met kerstcadeautjes en de supermarkten die alle soorten feestmaaltijden aanprijzen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Ali Bader boeken
  Ali Bader - De wolkenmuzikant

  Als cellist kan Nabiel zijn werk in Irak niet meer uitoefenen - de islamisten vinden zijn muziek zondig. Hij ontvlucht het land en belandt in Brussel. Zijn hele leven lang heeft Nabiel Europa geïdealiseerd: waar de bodem vruchtbaar genoeg was voor de grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Anita Shreve boeken
  Anita Shreve - Het gewicht van water - grote letter uitgave

  Meer dan een eeuw geleden was een eilandje voor de noordoostkust van Amerika het toneel van een gruwelijke misdaad. Twee jonge vrouwen werden door bijlslagen om het leven gebracht. Een derde vrouw, Maren, overleefde het drama ternauwernood door zich in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,00
 • Trinus Riemersma boeken
  Trinus Riemersma - Leven en dood volgens Jelke Bos

  Een labrador vraagt zich na een bijna-doodervaring af of zijn baasje er wel goed aan heeft gedaan om hem te redden. Deze elf jaar oude hond Jelke Bos beweert dit boek zelf geschreven te hebben. Dus niet de bekende Friese auteur Trinus Riemersma, zoals op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Desiderius Erasmus boeken
  Desiderius Erasmus - Brieven

  Erasmus was een verwoed briefschrijver, met contacten in heel Europa. Al tijdens zijn leven werden zijn brieven voortdurend gekopieerd, uitgegeven en gretig gelezen. Voor Erasmus was een goede brief een volmaakt vormgegeven geheel, steeds aangepast aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Karen Kingsbury boeken
  Karen Kingsbury - Een huis vol familie

  'Een huis vol familie' van Karen Kingsbury is een must-read voor de fans van de geliefde familie Baxter. In deze warme en liefdevolle roman komt de hele familie bijeen om de feestdagen met elkaar door te brengen. Er zijn twee jaar verstreken sinds een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Lloyd Jones boeken
  Lloyd Jones - Meneer Pip (Colibri)

  De dertienjarige Matilda woont op het eiland Bougainville in de Grote Oceaan. Op deze idyllische plek woedt al enkele jaren een allesvernietigende burgeroorlog, die het alledaagse leven totaal heeft ontregeld. Al zesentachtig dagen heeft Matilda niet naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Joel ben Izzy boeken
  Joel ben Izzy - De bedelkoning en de verhalenverteller

  Er was eens... een verhalenverteller die zijn brood verdiende door de wereld af te schuimen naar generaties oude volksverhalen, om die op zijn beurt weer aan anderen door te geven. Totdat hij op een gegeven dag zijn belangrijkste instrument verloor: zijn stem.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jojo Moyes boeken
  Jojo Moyes - Jij en ik

  Van Jojo Moyes (‘Voor jou’/ ‘Me Before You’) verscheen de bundel ‘Jij en ik & andere verhalen’. Nell is 26 en ze is nog nooit in Parijs geweest. Eigenlijk is ze nog nooit een romantisch weekendje weggeweest. Reizen is… niet echt haar ding. Dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jonathan Safran Foer boeken
  Jonathan Safran Foer - Hier ben ik

  Hier ben ik van Jonathan Safran Foer is de langverwachte nieuwe roman van een van de meest toonaangevende schrijvers van de Amerikaanse literatuur. Jonathan Safran Foer is bestsellerauteur van de The Great American Novels ‘Alles is verlicht’ en ‘Extreem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Junichiro Tanizaki boeken
  Junichiro Tanizaki - De brug der dromen - Verzameld werk

  Junichiro Tanizaki was een van de voornaamste Japanse auteurs van de twintigste eeuw. Hij verwierf grote bekendheid met verhalen waarin vooral de koortsachtige jacht op genot in het snel groeiende Tokio werd beschreven – niet zelden met komische ondertoon.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Robert Walser boeken
  Robert Walser - Jakob von Gunten

  'Je leert hier heel weinig, er zijn onvoldoende leerkrachten, en wij jongens van het Instituut Benjamenta zullen het tot niets brengen, d.w.z. dat we allemaal in ons latere leven iets heel kleins en ondergeschikts zullen zijn.' Zo begint Jakob von Gunten, alom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Robert Walser boeken
  Robert Walser - De wandeling

  In De wandeling vlucht een schrijver weg van het lege vel papier voor hem, naar buiten. Hij wandelt door eenkleine stad en door bos en open veld, opmerkzaam op elk detail. Zo nu en dan ontmoet hij iemand, zoals eenboekhandelaar, een belastinginspecteur, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • João Ricardo Pedro boeken
  João Ricardo Pedro - Onderweg

  Na een treinramp in Noord-Portugal ontvangt Marta's moeder een bericht: de rugzak van haar dochter, studente aan de kunstacademie, is tussen de brokstukken gevonden. Haar stoffelijk overschot is echter onvindbaar. Marta's jongere broer João, een gevoelige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99