Vertaalde roman, novelle

 • Een vreemdeling in Cornwall - grote letter uitgave

  Als de bejaarde Jaunty te zwak wordt om voor zichzelf te zorgen, trekt haar kleindochter Gabriela bij haar in. Samen wonen ze in Jaunty's afgelegenhuis aan Frenchman's Creek. Op een stormachtige avond raakt iemand vlak bij hun huis met zijn boot in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,45
 • Helene Hegemann boeken
  Helene Hegemann - Jaag op twee tijgers

  Hegemanns Jaag op twee tijgers voert de lezer van James Bond-achtige vakantielocaties naar een groezelig grungy kraakpand in het provinciale Worms, de villa's van de jetset en de benepen rijtjeshuizen van de verarmde middenklasse. Ze beschrijft de desinteresse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Sana Krasikov boeken
  Sana Krasikov - De terugkeer van Florence

  Florence Fein doet er in de jaren dertig alles aan om haar kleingeestige familie in Brooklyn te ontvluchten. Als ze de kans krijgt naar Moskou te emigreren, bedenkt ze zich geen moment. Jaren later maakt haar zoon Julian eenzelfde reis. Terwijl hij bezig is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Matthew Quick boeken
  Matthew Quick - The Reason You´re Alive

  Dit is een Nederlandstalige uitgave met een Engelstalige titel.Als David Granger zijn BMW in de prak rijdt, komen de artsen erachter dat hij een hersentumor heeft. Omdat hij moet revalideren, belandt de meest politiek incorrecte Vietnamveteraan die ooit de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Christina Lauren boeken
  Christina Lauren - STOUTER 7 - ONBEZORGD & ONBEPAALD

  Maak de Stouter-serie compleet met een extra dikke roman én een bonusverhaal! De Britse Niall Stella is een razend slimme ingenieur, maar hopeloos als het op vrouwen aankomt. Maar dan ontmoet hij tijdens een zakenreis naar New York studente Ruby Miller, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Henning Mankell boeken
  Henning Mankell - Zweedse laarzen - grote letter uitgave

  Op een herfstnacht schrikt ex-chirurg Fredrik Welin wakker: zijn huis, op een eilandje in de Oostzee, staat in lichterlaaie. Ternauwernood weet hij het brandende huis te ontvluchten. Hij heeft nog net tijd om twee linkerlaarzen aan te trekken. De volgende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,85
 • John Boyne boeken
  John Boyne - De grote stilte - grote letter uitgave

  1972. De jonge Odran Yates gaat naar het seminarie om opgeleid te worden tot priester, omdat zijn moeder hem ervan heeft overtuigd dat het priesterschap zijn roeping is. Hij begint vol ambitie en hoop aan zijn nieuwe leven. Veertig jaar later staat zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,35
 • Jesse Loncraine boeken
  Jesse Loncraine - In het veld

  'In het veld raakt je. Jesse Loncraine neemt je mee naar een donkere en vaak wanhopige wereld. Zijn schrijfstijl spaart niemand en is onsentimenteel maar tegelijk tot tranen roerend.' - Michael Palin De roman In het veld is zo indringend geschreven dat je als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Gabriela Babnik boeken
  Gabriela Babnik - Het droge seizoen

  Ana is een tweeënzestigjarige ontwerper uit Midden-Europa, Ismail een zevenentwintigjarige Afrikaan die een harde jeugd op straat heeft gehad. Ze zijn allebei alleen; dat is wat hen samenbrengt. Maar het is de periode van het droge seizoen in Burkina Faso en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ann Kidd Taylor boeken
  Ann Kidd Taylor - Zwemmen met haaien

  Ann Kidd Taylor heeft met 'Zwemmen met haaien' een hartverwarmende roman geschreven over moed en liefde, met als fantastische setting het altijd zonnige Florida, waar de auteur woont. Kidd Taylors eerste boek was het memoir 'Traveling with Pomegranates', dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Abbi Glines boeken
  Abbi Glines - Sea Breeze Zo lang het duurt

  Derde deel uit de populaire Sea Breeze-serie Low heeft het hart van Cage gebroken nadat ze een relatie met Marcus in Alleen voor haar. Het leven van Cage begon langzaamaan van de rails te raken, eindigend in een arrestatie voor beschonken rijden. Om zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Dinah Jefferies boeken
  Dinah Jefferies - Voor de moesson

  De nummer 1 Sunday Times-bestseller 'Voor de moesson is een zinderende, opzienbarende pageturner en bevestigt Jefferies' reputatie als een sublieme verteller en een scherpzinnig observator van de twintigste-eeuwse koloniale geschiedenis.' LANCASHIRE POST Over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Charles Lewinsky boeken
  Charles Lewinsky - Terugkeer ongewenst

  ‘Een literair wonder van de eerste orde. (…) Met Terugkeer ongewenst heeft de auteur zichzelf en Het lot van de familie Meijer overwonnen.’ – NZZ am Sonntag ‘Een prachtig, ontroerend en wijs boek.’ – Norddeutscher Rundfunk ‘Meesterschap vertelt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rebecca Yarros boeken
  Rebecca Yarros - Onweerstaanbaar (Flight & Glory deel 4)

  'Onweerstaanbaar' van Rebecca Yarros is het laatste deel in de serie 'Flight & Glory'. Dit boek heeft dezelfde hoofdpersonen uit het eerste deel, 'Onverminderd'. Josh en Ember hebben samen veel doorstaan: afstand, verdriet, het zware militaire leven. Dat alles… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Alicia Kopf boeken
  Alicia Kopf - Een broer van ijs

  'Dit boek is een ei van Columbus.' ????? Dagblad van het NoordenZe heeft een diepe fascinatie voor ijs en voor de poolgebieden, voor de uitgestrektheid, de ongereptheid en het leven onder extreme omstandigheden. Maar vooral voor de legendarische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Christopher Wilson boeken
  Christopher Wilson - De voorproever

  'De voorproever' van Christopher Wilson is een vlijmscherpe satire, verteld door de innemende stem van een jongen die tegen beter weten in weigert de hoop op te geven. Wilson schreef meerdere romans en stond tweemaal op de shortlist van de Costa Book Awards.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Paulo Coelho boeken
  Paulo Coelho - Maktub

  ‘Wandelaar, een weg is er niet, de weg wordt al gaande gemaakt.’Maktub is een boek met verhalen zoals alleen Paulo Coelho ze schrijft: moderne parabelen die niet pretenderen één waarheid te vertellen. Ze bieden lezers een kleurrijke schat aan grote en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Paul Beatty boeken
  Paul Beatty - Tuff

  De negentienjarige, 145 kilo wegende gangster Winston 'Tuffy' Foshay woont in East Harlem, New York City. Hij dealt drugs, breekt voor de lol kaken van mensen en droomt ervan stinkend rijk te worden met een film waarin Danny DeVito de hoofdrol zal spelen. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Raduan Nassar boeken
  Raduan Nassar - Een glas woede

  In Een glas woede brengt een man de nacht door op zijn boerderij met zijn geliefde, een jonge journaliste. Ze hebben seks, douchen, ontbijten. Als zij op het punt staat weg te rijden, ontdekt hij dat de mieren een stuk uit een heg hebben gevreten en hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Anna Kavan boeken
  Anna Kavan - Het Ijs

  Het ijs werd in 1967 uitgeroepen tot de beste sciencefictionroman van het jaar en betekende de doorbraak van Anna Kavan, die een jaar later overleed. In een bevroren, post-nucleair landschap begint een anonieme verteller een hallucinerende zoektocht naar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Joubert Pignon boeken
  Joubert Pignon - Mooie lieve schat

  De verhalen in het eigenzinnige, tragikomische, semi-autobiografische ‘Mooie lieve schat’ van Joubert Pignon vormen een geheel, ook al zijn ze met eigen titels op de pagina’s geplaatst en gescheiden door witregels. De auteur heeft ze in een volgorde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alain Mabanckou boeken
  Alain Mabanckou - Prins Peper

  De jonge Mozes heeft geen gemakkelijk leven in het weeshuis waar hij opgroeit. Niet alleen is er de strenge directeur Dieudonné Ngoulmoumako, hij wordt ook nog eens gepest door een etterige tweeling. Maar als Mozes wraak neemt door rode peper over hun eten te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lloyd Jones boeken
  Lloyd Jones - Meneer Pip (Colibri)

  De dertienjarige Matilda woont op het eiland Bougainville in de Grote Oceaan. Op deze idyllische plek woedt al enkele jaren een allesvernietigende burgeroorlog, die het alledaagse leven totaal heeft ontregeld. Al zesentachtig dagen heeft Matilda niet naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Louis Krüger boeken
  Louis Krüger - Een basis over de grens

  Met zijn zevenen trekken ze door het vreemde, mysterieuze landschap van Mozambique. Zeven infanteristen, gestuurd vanuit Zuid-Afrika met de opdracht een vijandelijke basis uit te schakelen. Je hebt de kinderlijke, wankelmoedige radioman Rot, de armoedige Jinx,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Khaled Khalifa boeken
  Khaled Khalifa - De dood is een zware klus

  De oude Syriër Abd al-Latief heeft een laatste wens: hij wil begraven worden in zijn geboortedorp. Op zijn sterfbed vraagt hij zijn zoon Boelboel hem daarheen te brengen. Voor Boelboel zit er niets anders op: samen met zijn broer Hoessein en zijn zus Fatima… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99