Vertaalde roman, novelle

 • Marie Darrieussecq boeken
  Marie Darrieussecq - Ons leven in de bossen

  De heerlijke nieuwe wereld van Darrieussecq Een vrouw heeft zich teruggetrokken in de bossen, op de vlucht voor een vijandige maatschappij. Ze zit er te schrijven. En ze heeft daar haast mee, want haar lichaam en de wereld om haar heen verkeren in een staat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Monica Sabolo boeken
  Monica Sabolo - Summer

  Tijdens een picknick aan het Meer van Genève loopt het negentienjarige meisje Summer weg. Haar lange blonde haren door de groene varens heen zijn het laatste wat haar jongere broer Benjamin van haar heeft gezien. Ze is verdwenen in het bos, of opgeslokt door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mechtild Borrmann boeken
  Mechtild Borrmann - Over de grens

  Een aangrijpende roman van een verloren Duitse jeugd. Gebaseerd op een duister hoofdstuk uit de Duitse naoorlogse geschiedenis: kindertehuizen in de jaren vijftig De Schönings wonen in een dorp aan de Duits-Belgische grens. Zoals veel gezinnen daar proberen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Fleur Jaeggy boeken
  Fleur Jaeggy - Ik ben de broer van XX

  Fleur Jaeggy staat bekend om haar spaarzame en telegramachtige stijl, wat een intrigerende paradox oproept: ondanks de kaal-tot-op-het-bot-basis is haar werk zeer aangrijpend. Zoals April Bernard opmerkte in Newsday: 'Het is een raadsel hoe het werk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Sophie Kinsella boeken
  Sophie Kinsella - Shopaholic grijpt in

  BECKY GAAT LOS IN LAS VEGASStap binnen in de aanstekelijke droomwereld van een bruisende vrouw, die slechts één groot probleem heeft: ze kan geen winkel voorbijlopen zonder dat ene leuke jasje of die mooie tas te kopen...Becky Brandon (meisjesnaam Bloomwood)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Carolina Schutti boeken
  Carolina Schutti - Lopen over zacht gras

  Met de vroege dood van haar Wit-Russische moeder verliest Maja ook haar moedertaal. Van de ene dag op de andere komt ze in huis bij een tante die ze niet verstaat en die zwijgt over het verleden. Alleen Marek, een Poolse ex-dwangarbeider, zorgt voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Het negende schrift van Maya - grote letter uitgave

  De negentienjarige Maya is op weg naar Chiloé, een eiland in het zuiden van Chili. De ogenschijnlijke rust van deze geïsoleerde plek steekt schril af tegen het harde straatleven van Las Vegas met zijn drugs en geweld dat Maya gewend is. Haar oma heeft haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Jón Kalman Stefánsson boeken
  Jón Kalman Stefánsson - Het verhaal van Asta

  Jón Kalman Stefánsson, auteur van onder meer ‘Zomerlicht, en dan komt de nacht’, schreef met ‘Het verhaal van Ásta’ een meesterwerk over liefde en sensualiteit. ‘Het verhaal van Ásta’ is een aangrijpend verhaal over het onvermogen om lief te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Ferdinand von Schirach boeken
  Ferdinand von Schirach - Straf

  Ferdinand von Schirach beschrijft in zijn nieuwe boek Straf twaalf menselijke lotgevallen. Zoals eerder in de bundels Misdaden en Schuld laat hij zien hoe moeilijk het is een individu recht te doen en hoe vooringenomen onze begrippen van ‘goed’ en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Susan Crandall boeken
  Susan Crandall - Zolang ik jou heb

  Zolang ik jou heb van Susan Crandall is een historische roman die zich afspeelt in het Mississippi van de jaren zestig, en is zeer geschikt voor liefhebbers van Een keukenmeidenroman en Spaar de spotvogel. In de zomer van 1963 loopt de negenjarige Starla weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - De blauwe dahlia

  Het landgoed Harper House, met zijn prachtige tuin, staat er al eeuwen, en net zo lang gaat het gerucht dat het er spookt... Stella heeft wel wat anders aan haar hoofd dan spoken. Ze is nog maar sinds kort weduwe en moet in haar eentje haar twee zoontjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Diney Costeloe boeken
  Diney Costeloe - De verloren kinderen

  dwarsligger 585 Diney Costeloe De verloren kinderen Voor de lezers van Het familieportret van Jenna Blum Hartverscheurende roman over het tragische lot van oorlogswezen en ongewenste kinderen Engeland, 1948. Rita en Rosie Stevens zijn pas negen en vijf jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Charles Lewinsky boeken
  Charles Lewinsky - Terugkeer ongewenst

  ‘Een literair wonder van de eerste orde. (…) Met Terugkeer ongewenst heeft de auteur zichzelf en Het lot van de familie Meijer overwonnen.’ – NZZ am Sonntag ‘Een prachtig, ontroerend en wijs boek.’ – Norddeutscher Rundfunk ‘Meesterschap vertelt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ann Cotten boeken
  Ann Cotten - De huiverende waaier

  'Het algoritme staat vast: de verliefde voelt zelfs begeerte als hij belachelijk overkomt.' Wie dat zegt, is niet het soort mens dat van ontroering onder de indruk raakt. Maar de bedroefde student in pierrotkostuum valt haar op. En zit hij op een avond voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • E.T.A. Hoffmann boeken
  E.T.A. Hoffmann - De notenkraker

  Oorspronkelijke titel: Notenkraker en muizenkoning Het verhaal van De notenkraker is onlosmakelijk verbonden met Kerstmis. Niet alleen begint het verhaal op vierentwintig december, maar het sprookje was ook inspiratie voor Tsjaikovski’s wereldberoemde ballet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • William Shakespeare boeken
  William Shakespeare - Venus & Adonis

  At once comic, tragic and erotic, Venus & Adonis (1593) is a poem by William Shakespeare based on passages from Ovid’s Metamorphoses. This new Dutch translation by Hafid Bouazza of Shakespeare’s text is illustrated by Marlene Dumas, with her complete suite… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Fjodor Dostojevski boeken
  Fjodor Dostojevski - Misdaad en straf

  Bij de verschijning van Misdaad en straf (1866) gold Dostojevski in eigen land al twintig jaar als een van de vooraanstaandste levende schrijvers, maar pas met deze eerste vuistdikke roman veroverde hij de wereld. Het is het verhaal van een ‘verdoolde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Kevin Kwan boeken
  Kevin Kwan - Crazy Rich Asians

  Een uniek inkijkje in de wereld van de schatrijke Aziatische elite Als Rachel door haar vriend Nicholas wordt uitgenodigd een zomer in Singapore door te brengen om zijn familie te leren kennen, weet ze dat dit de eerste stap is naar een huwelijksaanzoek. Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Louis de Bernières boeken
  Louis de Bernières - Nog zoveel om voor te leven

  In de vroege twintigste eeuw stappen militair verpleegkundige Rosie en RAF-piloot Daniel Pitt met hun dochtertje in Southampton op de boot naar Ceylon om een nieuw leven op te bouwen en de trauma’s van de Eerste Wereldoorlog achter zich te laten. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Barry Hines boeken
  Barry Hines - Kes

  Kes vertelt het ontroerende verhaal van Billy Casper, een arbeidersjongen die in de jaren zestig van de vorige eeuw opgroeit in de straatarme Engelse mijnstreek Yorkshire. Billy’s vader heeft het gezin verlaten, zijn moeder is hulpeloos en broer Jud een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Susan Mallery boeken
  Susan Mallery - Duizend kleine dingen

  Jen is dolgelukkig met haar achttien maanden oude zoontje, maar ze maakt zich voortdurend zorgen. Kleine Jack doorloopt netjes alle stappen in zijn ontwikkeling, met één uitzondering: hij zegt geen woord. Hoewel iedereen haar verzekert dat er niets met hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Karen Kingsbury boeken
  Karen Kingsbury - Op dit moment

  ‘Op dit moment’ van Karen Kingsbury is het ontroerende verhaal over een rector die aan de hand van de Bijbel een positieve kentering teweegbrengt op zijn school. Rector Wendell Quinn moet aanzien hoe zijn school een speelveld wordt van geweld, drugs en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Mick Herron boeken
  Mick Herron - Dode leeuwen

  Winnaar van de CWA Gold Dagger Award The Times Thriller van het jaar Waarom gaan bij Jackson Lamb, de baas van Slough House, het afvalputje van de Britse geheime dienst, alarmbellen rinkelen wanneer een man in een bus overlijdt? De stemming wordt nog grimmiger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Christina Lauren boeken
  Christina Lauren - Ik wil niet voor je vallen

  Carter en Evie ontmoeten elkaar op een Halloweenfeestje en hebben meteen een klik. Dat ze bij twee concurrerende bedrijven in Hollywood werken, schrikt ze niet af. Maar wanneer die twee bedrijven gaan fuseren en er maar één baan overblijft, slaat de sfeer om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Catherine Isaac boeken
  Catherine Isaac - Jij Ik Alles

  Een setting om heerlijk bij weg te dromen: een kasteel op het Franse platteland Jessica is helemaal klaar met Adam. Zijn constante leugens, overspel en gebrek aan interesse voor hun pasgeboren zoon lopen de spuigaten uit. Als ze hem de deur wijst, vertrekt hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99