Vertaalde roman, novelle

 • Isabel Allende boeken
  E-book
  Isabel Allende - Ripper

  Indiana Jackson is een eigenzinnige alleenstaande moeder in het hedendaagse hippe San Francisco. Ze verdient de kost met aromatherapieën en massage en koestert een grote liefde voor de mensen om zich heen, in het bijzonder voor twee mannen: kunstliefhebber en… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jessica Clare boeken
  E-book
  Jessica Clare - De vrijgevochten miljonair

  Lezers wereldwijd genoten van de zes knappe, rijke vrijgezellen in Jessica Clares Miljonairsclub-serie Taylor is fantastisch met computers, maar van mannen begrijpt ze een stuk minder. Omdat ze altijd zo onhandig is in de liefde, heeft ze wat hulp nodig om de… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Eva Völler boeken
  E-book
  Eva Völler - Tulpengoud

  Historische roman over het Amsterdam ten tijde van de tulpengekte in de zeventiende eeuw en over Rembrandt van Rijn en zijn begaafde leerling Pieter Voor de lezers van De koffiedief en de Medici-serie Amsterdam, 1636. De Gouden Eeuw. In de statige herenhuizen… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Judith Lennox boeken
  E-book
  Judith Lennox - Verborgen levens

  Een episch verhaal vol geheimen, jaloezie, passie en spanning in het Engeland van de twintigste eeuw Voor de lezers van Kate Morton en Rachel Hore Na de dood van haar oma erft Rose Martineau tot haar grote verbazing een huis op het platteland van Sussex. Het… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • António Lobo Antunes boeken
  E-book
  António Lobo Antunes - Voor wie in het donker op mij wacht

  Voor wie in het donker op mij wacht van António Lobo Antunes, een van de belangrijkste Portugese auteurs en alom gezien als kandidaat voor de Nobelprijs, gaat over de kracht van het geheugen en tegelijkertijd het verliezen van herinneringen. De 79-jarige… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Francesc Miralles boeken
  E-book
  Francesc Miralles - Wabi-sabi

  Van de auteur van de internationale bestseller Ikigai Spirituele roman over de wegen van het lot, het belang van verbinding met anderen en wat de Japanse levenskunst daarover te zeggen heeft Als Samuel, een introverte, ietwat eenzame literatuurdocent, op een… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Paulus Hochgatterer boeken
  E-book
  Paulus Hochgatterer - De dag dat mijn grootvader een held was

  Op een dag in oktober 1944 staat een verward en verwaarloosd meisje van ongeveer dertien jaar op het erf van een boerenfamilie op het Oostenrijkse platteland. Ze weet alleen haar naam, de rest van haar herinneringen is weggebombardeerd. Vanzelfsprekend wordt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • David Mitchell boeken
  E-book
  David Mitchell - De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet

  ‘Superieur!’ de Volkskrant Jacob de Zoet vertrekt eind 1799 als boekhouder naar Deshima, zijn enige mogelijkheid om geld te verdienen zodat hij met Anna kan trouwen. Dit eilandje voor de kust van Japan, het enige verbindingspunt tussen Japan en de wereld,… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • David Mitchell boeken
  E-book
  David Mitchell - Dertien

  Het meest autobiografische boek van David Mitchell De dertienjarige Jason Taylor heeft een spraakgebrek, en dat maakt hem niet erg populair op school. Ook thuis is het moeilijk zijn plek te vinden tussen een moeder die opeens besluit een carrière te beginnen,… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Luz Gabás boeken
  E-book
  Luz Gabás - Als vuur in het ijs

  In het roerige midden van de negentiende eeuw is Attua in opleiding aan de Militaire Academie in Madrid. Hij hoopt op een carrière in het leger. Maar als zijn vader wordt vermoord betekent dat het einde van zijn droom. Cristela, zijn geliefde, moet Spanje… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Kate Morton boeken
  E-book
  Kate Morton - De dochter van de klokkenmaker

  Eindelijk weer een nieuw boek van de auteur van Aan de rand van het meer Voor de lezers van Santa Montefiore en Kristin Hannah Een groep jonge, veelbelovende kunstenaars onder leiding van de charismatische Edward Radcliffe, neemt in de -zomer van 1862 haar… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Kristin Hannah boeken
  E-book
  Kristin Hannah - Aan het einde van de wereld

  Een prachtig en spannend verhaal over liefde, verlies en het gevecht om het bestaan te midden van de oerkrachten van de natuur Voor een gezin in crisis wordt hun emigratie naar Alaska, de laatste échte wildernis van Amerika, de ultieme test 1974. Sinds Ernt… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Geneva Lee boeken
  E-book
  Geneva Lee - Royal Love

  Het derde deel in de verleidelijke Royal-serie, voor de vele fans van Maya Banks, E.L. James, Audrey Carlan en Jessica Clare Een gewoon Amerikaans meisje trouwt met een Engelse prins... waar hebben we dat eerder gehoord?! Terwijl alles hen juist uit elkaar… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Sarah Morgan boeken
  E-book
  Sarah Morgan - Goed bewaard geheim

  Een groot geheim drijft hen uit elkaar… Nancy weet dat ze geen geweldige moeder is geweest. Maar dat ze daar een reden voor had, zal ze nooit aan haar dochters vertellen. Haar dochters, de zussen Lauren en Jenna, hebben een onverwoestbare band, die… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Shirley Jackson boeken
  E-book
  Shirley Jackson - De geesten van Hill house

  ‘De geesten van Hill House’, Shirley Jacksons bekendste roman en een icoon in het horrorgenre, weerspiegelt de kracht van angst op een huiveringwekkende manier. Eleanor Vance, een jonge, getroebleerde vrouw, overnacht in het gezelschap van drie anderen in… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Henry James boeken
  E-book
  Henry James - Portret van een dame

  In ‘Portret van een dame’ ontleedt Henry James universele thema’s als vrijheid, seksualiteit en bedrog. Isabel Archer, een knappe, jonge Amerikaanse, kan dankzij een erfenis naar Europa reizen. Daar ontmoet ze verschillende mannen die haar ten huwelijk… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Dolly Alderton boeken
  E-book
  Dolly Alderton - Alles wat ik weet over liefde

  The Sunday Times-bestseller In Engeland al honderdduizenden keren gekocht en gelezen - nu in Nederland! Liefde, Dolly Alderton raakt er niet over uitgepraat. Wie wel, trouwens? Dolly weet alle liefdesperikelen waarin een vrouw verzeild kan raken op een… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Milena Michiko Flasar boeken
  E-book
  Milena Michiko Flasar - Meneer Kato speelt familie

  ‘Voor de lezers van Murakami en voor iedereen.’ – Tubantia over 'Een bijna volmaakte vriendschap' Eindelijk tijd. Een zee van tijd. Meneer Kat? zou het oude radiotoestel kunnen repareren of zijn verzameling grammofoonplaten kunnen ordenen. Maar als hij… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Abbi Glines boeken
  E-book
  Abbi Glines - Soms voor altijd

  Eva en Cage wonen samen in Sea Breeze. Alabama.Op een dag krijgt Cage een honkbalstudiebeurs aangeboden. Maar er zit een addertje onder het gras... De beurs is namelijk voor een universiteit in een staatver weg. Als ze op het punt staan samen uit Sea Breeze te… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Aline Kiner boeken
  E-book
  Aline Kiner - De nacht van de begijnen

  Aline Kiner verweeft in De nacht van de begijnen de geschiedenis van Filips de Schone en de Tempeliers met die van een aantal bijzondere vrouwen in middeleeuws Parijs. De vrouwelijke De naam van de roos! Het grote begijnhof is een enclave waar ongetrouwde… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Naomi Alderman boeken
  E-book
  Naomi Alderman - Ongehoorzaam

  ‘Ongehoorzaam’ is de eerste roman van de bekroonde auteur Naomi Alderman. Wanneer een geliefde rabbijn overlijdt, komt diens dochter Ronit over uit New York en verheugt zich op het weerzien met vrienden uit haar jeugd in Hendon, een Londense wijk. Maar al… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Dumani Mandela boeken
  E-book
  Dumani Mandela - Op de vlucht voor Apartheid

  Op de vlucht voor apartheid is een novelle over hoofdpersoon Sandile en zijn familie die tijdens de noodtoestand van 1985 op het hoogtepunt van de apartheid gedwongen worden Zuid-Afrika te ontvluchten. Het verhaal gaat over hun emotionele en spirituele… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • William M. Kelley boeken
  E-book
  William M. Kelley - Uit de maat

  William M. Kelleys ‘Uit de maat’ is een van de scherpzinnigste allegorieën van de black struggle in Amerika. In het diepe Zuiden van Amerika, anno 1957, in een slaperig stadje in een fictieve staat die verdacht veel lijkt op Mississippi, neemt de zwarte… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • J.M. Coetzee boeken
  E-book
  J.M. Coetzee - IJzeren tijd

  Elizabeth Curren woont alleen in haar huis in een buitenwijk van Kaapstad. Omdat ze weet dat ze niet lang meer te leven heeft, begint ze voor haar dochter in Amerika in de vorm van een dagboek het verhaal van haar leven bij te houden. Op dezelfde dag ziet ze… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jojo Moyes boeken
  E-book
  Jojo Moyes - Zee van verlangen

  ‘Zee van verlangen’ is een heerlijke roman van Jojo Moyes, de internationaal bekende bestsellerauteur die wereldwijd doorbrak met haar romans ‘Voor jou’ (succesvol verfilmd als ‘Me Before You’), ‘Een leven na jou’ en ‘Voor mij’. Het is 1946… (E-book)

  Lees meer...
    9,99