Vertaalde roman, novelle

 • Christina Lauren boeken
  E-book
  Christina Lauren - STOUTER - ONBEREIKBAAR

  Ontdek hoe het met het onweerstaanbare koppel Sara Dillon en Max Stella gaat nu ze kersverse ouders zijn. Slagen zij erin de uitdagingen van het ouderschap te combineren met hun liefde voor elkaar? (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • E.L. James boeken
  E-book
  E.L. James - Donkerder

  E L James keert terug naar de wereld van Vijftig tinten met een diepere en duisterdere visie op het liefdesverhaal dat wereldwijd miljoenen vrouwen in vuur en vlam zette Hun zinderende, sensuele liefdesaffaire is geëindigd in hartenpijn en in scherpe… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Adélaïde de Clermont-Tonnerre boeken
  E-book
  Adélaïde de Clermont-Tonnerre - De laatste van ons

  Een verboden liefde legt vreselijke familiegeheimen bloot Voor de lezers van Anthony Doerr en María Dueñas Werner Zilch is een succesvolle jonge ondernemer in het New York van de jaren zeventig. Zijn zaken gaan geweldig goed en zijn naam begint bij iedereen… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Nora Roberts boeken
  E-book
  Nora Roberts - De cirkel van zes

  Als geen ander weet Nora Roberts spanning, romantiek en magie met elkaar te verweven in een meeslepend verhaal Op de laatste hete zomerdag staat Hoyt tijdens een hevig onweer op een rots boven een woest kolkende zee. Hij staat daar kokend van woede te razen… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Ashley Hay boeken
  E-book
  Ashley Hay - Een bibliotheek aan zee

  Het is 1948. In Thirroul, een kleine kustplaats in Australië, proberen de bewoners de oorlog achter zich te laten en de draad weer op te pakken. Voor sommigen een bijna onmogelijke opgave... Voor Ani, die na de oorlog haar man verliest door een noodlottig… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Allison Pearson boeken
  E-book
  Allison Pearson - Sandwichvrouw

  ‘Sandwichvrouw’ van Allison Pearson: een herkenbaar en hilarisch verhaal over onmogelijke pubers en bejaarde ouders. Kate Reddy, hoofdpersoon van Allison Pearsons internationale bestseller ‘Hoe krijgt ze het voor elkaar’, wordt binnenkort vijftig. Haar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Charlotte Lucas boeken
  E-book
  Charlotte Lucas - Jouw perfecte jaar

  Jouw perfecte jaar is het beste cadeau dat je aan je vriendin, je vriend of jezelf kunt geven. Een heel jaar lang alleen maar fijne afspraken in je agenda, zoals 'picknicken met beste vriendin', 'lezing van lievelingsauteur, `taart eten in het Petit Café'.… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Cara Delevingne boeken
  E-book
  Cara Delevingne - Spiegel

  De debuutroman van topmodel en actrice Cara Delevingne! 'Spiegel is een sterk debuut van Cara Delevingne, waarmee ze lezers zal verrassen.' ???? Chicklit Misschien ben ik wel helemaal niet degene die ik altijd dacht te zijn. Misschien ben ik eigenlijk wel door… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Ross Raisin boeken
  E-book
  Ross Raisin - Een natuurtalent

  Een subtiele en gevoelige roman over liefde, schaamte en identiteit - voor de liefhebbers van De kunst van het veldspel van Chad Harbach Tom heeft altijd geweten wat hij wilde worden: een succesvolle voetballer. Een man om naar op te kijken. Maar na een… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Haruki Murakami boeken
  E-book
  Haruki Murakami - Moord op Commendatore- Deel 1

  In ‘De moord op Commendatore’ van Haruki Murakami neemt een zesendertigjarige portretschilder zijn intrek in een oud atelier in de bergen ten zuidwesten van Tokio. Hij is onlangs gescheiden, na zes jaar huwelijk. Behalve door hartzeer wordt hij geplaagd… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Mary McNear boeken
  E-book
  Mary McNear - Een zomer in Butternut

  Een heerlijke feelgoodroman over de liefde en de uitdagingen die het leven met zich meebrengt Studente Daisy komt de zomer naar Butternut om haar moeder Caroline te helpen in haar koffietentje. Dan staat na twintig jaar onverwachts Carolines ex, de vader van… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Wallace Stegner boeken
  E-book
  Wallace Stegner - De fundamenten van ons leven

  In De fundamenten van ons leven keert Lyman Ward, emeritus hoogleraar en auteur van boeken over het Amerikaanse Westen, terug naar het huis van zijn grootouders in Grass Valley, in de Californische Sierra Nevada. Aan een rolstoel gekluisterd door een slopende… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Karen Kingsbury boeken
  E-book
  Karen Kingsbury - Een huis vol familie

  ‘Een huis vol familie’ van Karen Kingsbury is een must-read voor de fans van de geliefde familie Baxter. In deze warme en liefdevolle roman komt de hele familie bijeen om de feestdagen met elkaar door te brengen. Er zijn twee jaar verstreken sinds een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Erika Johansen boeken
  E-book
  Erika Johansen - Het lot van de Tearling

  Bloedstollende finale van de internationaal populaire Koningin van de Tearling-serie De Koningin van de Tearling-serie volgt de negentienjarige prinses Kelsea Glynn die na het overlijden van haar -moeder de troon moet terugwinnen en haar koninkrijk, de… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Roland Schimmelpfennig boeken
  E-book
  Roland Schimmelpfennig - Op een heldere, ijskoude ochtend in januari

  In de indrukwekkende roman ‘Op een heldere, ijskoude ochtend in januari’ portretteert Roland Schimmelpfennig mensen die meer met elkaar gemeen hebben dan op het eerste gezicht lijkt. De kilheid van onze maatschappij en het verlangen naar een ander leven… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Nora Roberts boeken
  E-book
  Nora Roberts - Sleutel tot het licht - Sleutel-trilogie 1

  Malory, Dana en Zoe. Drie jonge vrouwen die elkaar op een stormachtige avond ontmoeten in een indrukwekkend landhuis, waar ze een aanbod krijgen dat hun levens voorgoed verandert... Malory Price weet nu al wat ze over tien jaar wil, want daarvoor heeft ze haar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Emmanuelle Pirotte boeken
  E-book
  Emmanuelle Pirotte - Vandaag leven we nog

  Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog, tijdens een groot Duits offensief in de Ardennen, schuilt het zevenjarige joodse meisje Renée op een boerderij. Niemand weet waar haar familie is. Als de kans op ontdekking te groot wordt, verzoekt het boerengezin een… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Jonas Jonasson boeken
  E-book
  Jonas Jonasson - Gangster Anders en zijn vrienden

  Gangster Anders, vers uit de gevangenis; de pastor Johanna, recent uit haar kerk gezet; en Per, receptionist in het hotel waar ze verblijven, kleinzoon van een geruïneerde miljonair. Een snood plan smeden ze: Anders moet goedbetaalde vuile klusjes gaan… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Susana López Rubio boeken
  E-book
  Susana López Rubio - Een vrouw in Havana

  Een ontroerend liefdesverhaal tussen een jonge Spaanse immigrant en de vrouw van een -Cubaanse maffiabaas Patricio Rubio is een 87-jarige inwoner van Madrid die slechts nog leeft voor zijn herinneringen. Op een ochtend, op weg naar zijn kaartclub, ruikt hij… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Gilly McAllister boeken
  E-book
  Gilly McAllister - Alles behalve de waarheid

  Gillian McAllister schreef met Alles behalve de waarheid een intense roman over wat je elkaar vertelt en wat niet, en over de alles overwinnende kracht van de liefde. Het begon allemaal met een e-mail. Het scherm van Jacks iPad lichtte midden in de nacht op.… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Lucinda RIley boeken
  E-book
  Lucinda RIley - De zeven zussen

  Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Laurent Binet boeken
  E-book
  Laurent Binet - HhhH Filmeditie

  Grote Hollywood-verfilming met Rosamund Pike en Mia Wasikowska in de hoofdrollen – en Barry Atsma in de rol van Himmlers secretaris Sinds de verschijning in 2010 genoten al meer dan 180.000 lezers in Nederland en Vlaanderen van de bestseller HhhH. Maar ook… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Isabelle Ronin boeken
  E-book
  Isabelle Ronin - De jacht op jou

  Het best gelezen boek van het jaar: wereldwijd 140 miljoen keer gelezen! Ik ben misschien wel het laatste wat ze wil in haar leven. Maar ze heeft me in haar macht. Zo simpel is het. Ze zeggen dat ze me kapot zal maken... Laat haar dat dan maar doen. Wanneer de… (E-book)

  Lees meer...
    9,00
 • Bodo Kirchhoff boeken
  E-book
  Bodo Kirchhoff - Wedervaring

  De gepensioneerde uitgever Reither ontmoet, na de vondst van een mysterieus boek zonder titel, per toeval Leonie Palm, die net haar hoedenwinkel heeft gesloten. Ze hadden beiden de hoop op een grote liefde al opgegeven, maar een autorit van drie dagen naar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Winnie M. Li boeken
  E-book
  Winnie M. Li - Zwarte bladzijde

  *Winnaar Not the Booker prize 2017 van The Guardian* Eén slachtoffer. Eén dader. Eén noodlottige dag. Op vakantie in Belfast wordt Vivian verkracht - op klaarlichte dag, op een open veld, en de dader is pas vijftien... In één klap breekt haar leven in… (E-book)

  Lees meer...
  12,99