Vertaalde roman, novelle

 • Bodo Kirchhoff boeken
  Bodo Kirchhoff - Wedervaring

  De gepensioneerde uitgever Reither ontmoet, na de vondst van een mysterieus boek zonder titel, per toeval Leonie Palm, die net haar hoedenwinkel heeft gesloten. Ze hadden beiden de hoop op een grote liefde al opgegeven, maar een autorit van drie dagen naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • José J. Veiga boeken
  José J. Veiga - Onheil over Taitara

  Een jongen, Lu, schrijft over vreemde gebeurtenissen in het Braziliaanse stadje Taitara waar hij woont. Zijn rijke oom Baltazar wil iets doen voor het stadje en begint een bedrijf. Maar zijn vennoten werken hem eruit en leggen Taitara strenge regels op. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sophie Daull boeken
  Sophie Daull - DAULL*MIJN GEVLOGEN KIND

  In de weken na de onverwachtse dood van haar zestienjarige dochter Camille begint Sophie Daull te schrijven om haar kind niet te vergeten. Haar eerlijke, open en altijd vrolijke blik, haar driftbuien, onzekerheden, ruzies en lachbuien die niet op leken te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Katie Khan boeken
  Katie Khan - Tussen de sterren

  Tussen de sterren van Katie Khan is een spannend en ontroerend liefdesverhaal met een compleet onverwacht slot. Genoten van de film Gravity of van de boeken van John Green? Dan is dit een aanrader voor jou. Carys en Max hebben nog negentig minuten zuurstof.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Hedi Kaddour boeken
  Hedi Kaddour - De Oppermachtigen

  Voorjaar 1922. In een stadje in de Maghreb strijkt een Amerikaanse filmploeg neer, en met hen maakt de moderne tijd zijn entree. De verhouding tussen de Europese elite en de Arabische inwoners van het stadje is altijd ogenschijnlijk stabiel geweest, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Beate Teresa Hanika boeken
  Beate Teresa Hanika - De abrikozenboom

  ‘Een betoverend boek.’ - Berliner Zeitung (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hugh Walpole boeken
  Hugh Walpole - De verborgen stad

  De verborgen stadPetrograd, de toenmalige hoofdstad van Rusland, bevindt zich eind 1916 aan de vooravond van de revolutie en er heerst een eigenaardige sfeer in de stad. De Engelsman John Durward is, na een verblijf aan het oostelijk front in Galicië (Polen),… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Petrov Vsevolod boeken
  Petrov Vsevolod - De Manon Lescaut van Tourdeille

  Een hospitaaltrein reist van het ene front naar het andere. Een vreemde, tussentijdse toestand in het midden van de oorlog. Het verhaal verschijnt eerst aan ons als een utopie, of, om preciezer te zijn, als een idylle (wat natuurlijk een variëteit is van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Raymond Chandler boeken
  Raymond Chandler - Het lange afscheid

  In ‘Het lange afscheid’ van Raymond Chandler brengt een ontmoeting met een aan lager wal geraakte oorlogsveteraan zowel avontuur als problemen met zich mee voor privédetective Philip Marlowe. ‘Het lange afscheid’ wordt door velen beschouwd als het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Claire Cameron boeken
  Claire Cameron - De laatste neanderthaler

  Meer dan 40.000 jaar geleden probeert een jonge, zwangere neanderthalervrouw te overleven tijdens een strenge winter en dreigende hongersnood. Haar familie is verdwenen en ze is ten dode opgeschreven als ze niet een nieuwe groep soortgenoten vindt die haar wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Sleutel tot het licht - Sleutel-trilogie 1

  Malory, Dana en Zoe. Drie jonge vrouwen die elkaar op een stormachtige avond ontmoeten in een indrukwekkend landhuis, waar ze een aanbod krijgen dat hun levens voorgoed verandert... Malory Price weet nu al wat ze over tien jaar wil, want daarvoor heeft ze haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Paul Beatty boeken
  Paul Beatty - Tuff

  De negentienjarige, 145 kilo wegende gangster Winston 'Tuffy' Foshay woont in East Harlem, New York City. Hij dealt drugs, breekt voor de lol kaken van mensen en droomt ervan stinkend rijk te worden met een film waarin Danny DeVito de hoofdrol zal spelen. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Raduan Nassar boeken
  Raduan Nassar - Bijbelse landbouw

  Bijbelse landbouw kan misschien het best omschreven worden als een Braziliaanse bildungsroman. André verlaat de boerderij van zijn ouders om zich te onttrekken aan de vanzelfsprekendheden van dit archaïsch levende gezin, met uit het Midden-Oosten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sabri Louatah boeken
  Sabri Louatah - De wilden - 2 - Broers, vijanden

  Broers, vijanden van Sabri Louatah is het ongekend spannende tweede deel in de Franse romanserie De wilden. Was deel 1 al een achtbaan, deel 2 is helemaal verslavend! De serie is een familiegeschiedenis en een politieke thriller in een. Wanneer je hebt genoten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - In de wolken : Circusliefde ; Tegen het licht (2-in-1)

  Twee hartverwarmende verhalen... om bij een knapperend haardvuur te lezen (1) CIRCUSLIEFDE Aan iemand als Keane Prescott - de advocaat die het circus heeft geërfd waarin zij de leeuwentemster is - heeft Jo Wilder bij voorbaat een hekel. Hij is alleen in geld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nell Zink boeken
  Nell Zink - Nicotine

  ‘Nicotine’ van Nell Zink is een verslavende roman van een spraakmakende schrijver. Nell Zinks debuut ‘De rotskruiper’ was genomineerd voor de Guardian First Book Award. ‘Misplaatst’ was genomineerd voor de National Book Award. Werkloze Penny heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sara Taylor boeken
  Sara Taylor - De Laura's

  Met De Laura’s schreef Sara Taylor een prachtige roman over identiteit en over de speciale band tussen moeder en kind. Taylor schreef eerder De kust, dat werd genomineerd voor de Baileys Prize en de Guardian First Book Award. ‘Ik realiseerde me pas dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jess Walter boeken
  Jess Walter - Slipstream | Smoor

  Smoor en Slipstream zijn twee novelles over wanhoop en veerkracht, waarin de dramatiek van de liefde op een humoristische wijze centraal staat. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Julia Claiborne Johnson boeken
  Julia Claiborne Johnson - Frank en wij

  'Frank en wij' is een perfecte roman voor fans van 'Het wonderlijke voorval met de hond in de nacht' van Mark Haddon, 'Wij' van David Nicholls en 'Het Rosie project' van Graeme Simsion!M.M. Banning - Mimi voor intimi - heeft zich teruggetrokken op haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maïssa Bey boeken
  Maïssa Bey - Hizya

  Hizya is de Algerijnse legende van een jonge vrouw die in de bloei van haar leven door de dood wordt weggerukt en haar geliefde Sayed ontroostbaar achterlaat. Sayed laat door de dichter Ben Guittoun een klaagzang voor zijn mooie geliefde schrijven. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Nikos Panayotopoulos boeken
  Nikos Panayotopoulos - Handschrift

  Nikos Panayotopoulos groeit op in een grote Griekse familie, waarvan de helft van de mannen Yannis heet. In zijn korte verhalen wijst hij details aan, alsof hij door een fotoalbum bladert, en vertelt over de herinneringen die erachter schuilgaan. De rammelende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jean-Philippe Blondel boeken
  Jean-Philippe Blondel - De trein van 6.41

  Twee voormalig geliefden komen na dertig jaar bij toeval ongemakkelijk naast elkaar te zitten in de drukke ochtendtrein. Terwijl de lezer toegang krijgt tot de meest private gedachten nadert de eindbestemming.Zal hij haar aanspreken? Wat zou ze – na dertig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Christian Jacq boeken
  Christian Jacq - JACQ*DE VERLOREN ZIEL

  Prins Setne, de jongste zoon van Ramses II, zet zijn heldhaftige strijd tegen het kwaad voort. Terwijl iedereen denkt dat hij verdronken is, vaart Setne ongemerkt naar de geheime stad. Hij hoopt daar de vaas van Osiris te vinden en zo de zwarte magiër te slim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Fatma Aydemir boeken
  Fatma Aydemir - Ellebogen

  Ze is zeventien. Ze is in Berlijn geboren. Ze heet Hazal Akgündüz. Eigenlijk had ze een doodnormale volwassene kunnen worden. Alleen voelden haar Turkse ouders zich nooit helemaal thuis in Europa. En heeft Hazal in haar zoektocht naar identiteit fatale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Helle Helle boeken
  Helle Helle - Als je wilt

  Een man die voor zijn bedrijf een week op cursus is, gaat in een bos in Jutland hardlopen en verdwaalt. Op een bospad stuit hij op een eveneens verdwaalde vrouwelijke hardloper. Ze trekken met elkaar op, aanvankelijk voor de gezelligheid, maar al snel omdat ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99