Vertaalde roman, novelle

 • Yann Martel boeken
  Yann Martel - De hoge bergen van Portugal

  Wanneer Tomás aan het begin van de twintigste eeuw in Lissabon een oud dagboek onder ogen krijgt waarin een geheimzinnig artefact wordt beschreven dat de kerk voor altijd op zijn kop zal zetten, vertrekt hij naar de hoge bergen van Portugal om het op te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Ildefonso Falcones boeken
  Ildefonso Falcones - De erfgenamen

  De erfgenamen van Ildefonso Falcones is het majestueuze vervolg op de bestseller De kathedraal van de zee, maar is volledig los daarvan te lezen. Vrijheid en de ongewisse strijd om het bestaan zijn de hoofdthema’s in dit boek. De setting is intrigerend: rond… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Dörte Hansen boeken
  Dörte Hansen - Middaguur

  Een schitterende, ontroerende roman over het einde van een boerendorp, over verlies, over afscheid en over een nieuw begin. De wolken hangen dreigend boven café-pension Feddersen als zoon Ingwer terugkeert naar zijn geboortedorp. Hij heeft iets goed te maken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Rosella Postorino boeken
  Rosella Postorino - De voorproefster van Hitler MP

  Duitsland, 1943. Rosa Sauer verlaat Berlijn in de hoop een beter leven te vinden bij haar schoonouders in Oost-Pruisen. Haar man vecht aan het front, haar ouders zijn omgekomen. Maar juist daar komt Hitler dichterbij dan ooit. Zijn hoofdkwartier bevindt zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Jamie Weisman boeken
  Jamie Weisman - De mooiste dag

  Het is een stralende, zonnige dag. Twee mensen voor het altaar. De mooiste dag van hun leven. Hoewel? Voor het bruidspaar Elisabeth en Hank misschien, maar niet voor alle gasten. Dit is hun verhaal. Ontmoet onder anderen Carla, Elizabeths scherpzinnige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wlodzimierz Odojewski boeken
  Wlodzimierz Odojewski - Een zomer in Venetië

  Marek kan bijna niet wachten om op vakantie te gaan naar Venetië. Hoewel hij pas negen is, weet hij alles over de stad. Maar de zomer van 1939 heeft andere verrassingen voor hem in petto. Vanwege de dreigende oorlog moet hij in Polen blijven en wordt hij naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Audrey Carlan boeken
  Audrey Carlan - Geloven in je gevoel

  Audrey Carlan brak internationaal door met haar successerie Calendar Girl Silas McKnight is zo’n man die alle vrouwen willen hebben: steenrijk, knap en loyaal tot op het bot. Maar hij heeft ooit een enorm verlies geleden, en is niet van plan nog een keer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Francesco Fioretti boeken
  Francesco Fioretti - Het geheim van Leonardo da Vinci

  Een spannende historische roman over Leonardo da Vinci, een inkijk in de Italiaanse renaissance Milaan, 1495. Leonardo da Vinci werkt aan zijn nieuwste meesterwerk: de muurschildering Het laatste avondmaal. Hij probeert zich op zijn taak te concentreren, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Franz Kafka boeken
  Franz Kafka - Brief aan mijn vader en ander proza uit de nalatenschap

  ‘Mijn schrijven ging over jou,’ luidt Kafka’s oordeel over zijn eigen literaire werk in ‘Brief aan mijn vader’. Veel van de teksten in deze verzameling (zoals de beroemde verhalen ‘Onderzoekingen van een hond’, ‘Het hol’ en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Erica James boeken
  Erica James - Zomerliefde

  ‘Zomerliefde’ (The Holiday) van Erica James is opnieuw een heerlijke feelgoodroman van haar hand. Erica James heeft al veel bestsellers op haar naam staan, zoals ‘Zussen voor altijd’, ‘De thuiskomst’ en ‘Een onverwachte wending’. Izzy zit er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Trent Dalton boeken
  Trent Dalton - Jongen verslindt heelal

  In Australië al meer dan 100.000 exemplaren verkocht! Het leven van de twaalfjarige Eli Bell is ingewikkeld, met een verdwenen vader, een broertje dat weigert te praten, een junkiemoeder, een heroïne dealende stiefvader en een ex-gedetineerde en crimineel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Marc-Uwe Kling boeken
  Marc-Uwe Kling - QualityLand

  Welkom in QualityLand, het beste en meest geavanceerde land ter wereld! Hier draait alles om het optimaliseren van je leven. QualityPartner vertelt je wie het beste bij je past en zelfrijdende auto’s weten precies waar je naartoe wilt. Werk, vrije tijd en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Ji?í Kratochvil boeken
  Ji?í Kratochvil - Een bedroefde God

  De familieclan van de Jordáns draait met elke politieke wind mee en dat legt ze geen windeieren. Bibliothecaris Aleš Jordán haat het schaamteloze opportunisme van zijn familie. Dat is gevaarlijk, want de familieclan zorgt er zelf voor dat ieder zwart schaap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Mario Escobar boeken
  Mario Escobar - Het schooltje van Auschwitz

  ‘Het schooltje van Auschwitz’ van Mario Escobar is het waargebeurde verhaal van een vrouw die vrijwillig op de trein stapte en hoop bracht naar een van de donkerste plekken op aarde. Berlijn, 1943. Als haar Roma-man en -kinderen worden weggevoerd, weigert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Heather Morris boeken
  Heather Morris - De tatoeëerder van Auschwitz

  In april 1942 wordt een jonge Slowaakse Jood naar Auschwitz gedeporteerd. Lale Sokolov staat vanaf dan bekend als gevangene 32407. De ss-offi cieren benoemen hem tot 'Tätowierer', tatoeëerder. Tweeënhalf jaar lang is hij degene die van duizenden gevangenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Courtney Maum boeken
  Courtney Maum - Echte liefde

  Echte liefde van Courtney Maum is een heerlijke feelgoodroman voor iedere schermverslaafde over liefde in het digitale tijdperk. Wat doet digitalisering met de relaties tussen mensen? Dit is Sloane Jacobsen: ze is vervreemd van haar familie, heeft een picture… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sorj Chalandon boeken
  Sorj Chalandon - Het beroep van mijn vader

  ‘Het beroep van mijn vader’ van Sorj Chalandon is het verhaal van een verwoeste jeugd, maar wel een vol veerkracht, die van Emile. Hij wordt door zijn vader bij een idioot plan betrokken: De Gaulle vermoorden. Die heeft net besloten om de Franse kolonie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Takis Würger boeken
  Takis Würger - Stella

  Hoe schuldig ben je als je er alles aan doet om het leven van je naasten te beschermen, zelfs als dat de dood van vele anderen betekent? De jonge Zwitser Friedrich vertrekt in 1942 naar Berlijn. Daar, op de kunstacademie, wordt hij verliefd op de mooie,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Aaravindha Himadra boeken
  Aaravindha Himadra - De vallei van de onsterfelijke meesters

  Met De vallei van de onsterfelijke meesters schreef Aaravindha Himadra een internationale bestseller. Hij vertelt over een zware reis over moeilijk begaanbare paden die hij onderneemt naar het hart van de Himalaya, op zoek naar de Meesters van Amartya. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Julia Quinn boeken
  Julia Quinn - De ongetrouwde hertog

  Deel 1 van de Familie Bridgerton-serie, een meeslepende historische serie in acht delen ‘Julia Quinn is de moderne Jane Austen.’ Seattle Woman Is er een grotere uitdaging denkbaar voor de ambitieuze moeders van Londen dan een ongetrouwde hertog? Lady… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Louisa M. Alcott boeken
  Louisa M. Alcott - Onder moeders vleugels

  Louisa May Alcotts klassieker ‘Onder moeders vleugels’, ook bekend onder de oorspronkelijke titel ‘Little Women’ is de moeder der meidenboeken. Wie kent ze niet? De lieftallige Meg, kwetsbare Beth, lichtelijk verwende Amy en natuurlijk de getalenteerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Joanna Goodman boeken
  Joanna Goodman - Het huis voor ongewenste meisjes

  Met ‘Het huis voor ongewenste meisjes’ schetst Joanna Goodman een ingrijpend beeld van de misstanden in de Canadese weeshuizen van de jaren ’50 en ’60. Quebec, 1950. Als Maggie op haar vijftiende zwanger raakt, dwingen haar ouders haar om het meisje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anne Griffin boeken
  Anne Griffin - Als alles is gezegd

  Vijf drankjes, één nacht: Maurice Hannigan heft nog vijf keer het glas op zijn leven Op een avond in juni bestelt de vierentachtigjarige Maurice Hannigan vijf drankjes aan de bar van een hotel. Met elk drankje heft hij het glas op iemand die belangrijk is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Aminatta Forna boeken
  Aminatta Forna - Het huis met de schaduw

  ‘Een prachtige, broeierige roman.’ de Volkskrant Laura en haar twee kinderen knappen een vervallen huis net buiten het stadje Gost op. Laura’s man blijft voor zijn werk in Engeland en daarom helpt buurman Duro het vakantiehuis bewoonbaar te maken. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Heinrich Gerlach boeken
  Heinrich Gerlach - Doorbraak bij Stalingrad

  Een Stalingrad-roman die twee keer een bestseller werd! De Duitse officier Gerlach raakt in de Slag om Stalingrad zwaargewond en belandt als krijgsgevangene in de witte hel van Siberië. Daar schrijft hij in het diepste geheim aan zijn manuscript over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00