Vertaalde roman, novelle

 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - De dochter van de imker DL

  dwarsligger 494 Santa Montefiore De dochter van de imker1937. De jonge Grace Hamblin trouwt met haar jeugdliefde Freddie. Intussen droomt ze heimelijk van de knappe aristocraat Rufus, maar ze weet dat hij nooit de hare zal zijn. Als Freddie acht jaar later uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Onder de paardendeken. Russische winterverhalen

  Skiënde studenten, treurige echtparen, uitbundige kerstfeesten en ellenlange tochten door oneindig veel sneeuw. Geen winter zo koud, meedogenloos en verrukkelijk als de Russische. Doe de gordijnen dicht, ontsnap aan de familieverplichtingen, kruip onder een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • M.L. Rio boeken
  M.L. Rio - Als wij schurken waren

  ‘Als wij schurken waren’ van M. L. Rio vertelt het verhaal van Oliver Marks. Tien jaar heeft hij in de gevangenis gezeten – voor een moord die hij wel of niet heeft gepleegd. Dát is wat detective Colborne zo graag nog van hem zou horen nu hij met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Raduan Nassar boeken
  Raduan Nassar - Bijbelse landbouw

  Bijbelse landbouw kan misschien het best omschreven worden als een Braziliaanse bildungsroman. André verlaat de boerderij van zijn ouders om zich te onttrekken aan de vanzelfsprekendheden van dit archaïsch levende gezin, met uit het Midden-Oosten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Roland Schimmelpfennig boeken
  Roland Schimmelpfennig - Op een heldere, ijskoude ochtend in januari

  In de indrukwekkende roman 'Op een heldere, ijskoude ochtend in januari' portretteert Roland Schimmelpfennig mensen die meer met elkaar gemeen hebben dan op het eerste gezicht lijkt. De kilheid van onze maatschappij en het verlangen naar een ander leven staan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jolina Petersheim boeken
  Jolina Petersheim - Breng ons samen

  'Breng ons samen' van Jolina Petersheim gaat verder waar 'Bewaar ons' ophield: er zijn zes maanden verstreken sinds de mennonietengemeenschap van Leora Ebersole de bergen in vluchtte nadat een aanslag hun leven onherkenbaar veranderde. Nu wacht Leora op nieuws… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Thomas Melle boeken
  Thomas Melle - Met de wereld in de rug

  Hij komt Foucault tegen in de kroeg en ontmoet Picasso in een nachtclub, en gooit wijn over diens broek. Hij had seks met Madonna en hoort Björk hem persoonlijk toezingen naast de deur in de bar. De eindeloze stroom van gezichten op straat, artikelen op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Kevin Wilson boeken
  Kevin Wilson - De oneindige familie

  De slimme maar recalcitrante Isabelle Poole raakt zwanger van haar docent. Hij is niet opgewassen tegen het ouderschap en dringt aan op een abortus. Ook van haar ouders heeft Izzy weinig te verwachten: haar moeder leeft niet meer en haar vader is alcoholist.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Raymond Chandler boeken
  Raymond Chandler - Het lange afscheid

  In ‘Het lange afscheid’ van Raymond Chandler brengt een ontmoeting met een aan lager wal geraakte oorlogsveteraan zowel avontuur als problemen met zich mee voor privédetective Philip Marlowe. ‘Het lange afscheid’ wordt door velen beschouwd als het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Bob Dylan boeken
  Bob Dylan - Tarantula

  Voorzien van een uitgebreid notenapparaat, waardoor de dwarsverbanden in deze schat aan Americana zichtbaar worden gemaakt. Tarantula is ongetwijfeld Dylans vreemdste songtekst. Maar een lied is het: met een flow en een klankrijke beeldtaal en beeldrijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Charlotte Lucas boeken
  Charlotte Lucas - Jouw perfecte jaar

  Jouw perfecte jaar is het beste cadeau dat je aan je vriendin, je vriend of jezelf kunt geven. Een heel jaar lang alleen maar fijne afspraken in je agenda, zoals 'picknicken met beste vriendin', 'lezing van lievelingsauteur, `taart eten in het Petit Café'.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joel ben Izzy boeken
  Joel ben Izzy - De bedelkoning en de verhalenverteller

  Er was eens... een verhalenverteller die zijn brood verdiende door de wereld af te schuimen naar generaties oude volksverhalen, om die op zijn beurt weer aan anderen door te geven. Totdat hij op een gegeven dag zijn belangrijkste instrument verloor: zijn stem.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Javier Cercas boeken
  Javier Cercas - De bedrieger

  Enric Marco is een van de weinige overlevenden van de Duitse deportatiekampen. Als woordvoerder van de Spaanse overlevenden wordt hij alom gevierd als held. Tot hij in 2005 door een historicus ontmaskerd wordt: deze man is geen moedige antifascist, hij heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Mary McNear boeken
  Mary McNear - Een zomer in Butternut

  Een heerlijke feelgoodroman over de liefde en de uitdagingen die het leven met zich meebrengt Studente Daisy komt de zomer naar Butternut om haar moeder Caroline te helpen in haar koffietentje. Dan staat na twintig jaar onverwachts Carolines ex, de vader van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Anthony Trollope boeken
  Anthony Trollope - De torens van Barchester

  Weet dat er nog vele andere romans van Trollope zijn van vergelijkbaar niveau en net zo vermakelijk en onderhoudend, niet alleen de Chronicles of Barsetshire of de zes Palliser novels, maar bijvoorbeeld ook The Claverings, The Way We Live Now, He Knew He Was… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Cynthia Sweeney boeken
  Cynthia Sweeney - Het nest

  Het nest van Cynthia D’Aprix Sweeney is een hartverwarmende maar vlijmscherpe roman over vier broers en zussen en de erfenis waar ze allemaal op rekenden. Sweeney’s essays verschenen in The New York Times Magazine en Martha Stewart Living. Het nest is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Reinhard Kaiser-Mühlecker boeken
  Reinhard Kaiser-Mühlecker - Vreemde zielen, donker woud

  Twee broers groeien op op een Oostenrijkse boerderij, waar koeien nog met de hand gemolken worden. Alexander ontvlucht die door in het leger te gaan. Als hij na een affaire trouwt met de vrouw van een overleden meerdere besluit hij zich weer in een landelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karen Kingsbury boeken
  Karen Kingsbury - Een huis vol familie

  'Een huis vol familie' van Karen Kingsbury is een must-read voor de fans van de geliefde familie Baxter. In deze warme en liefdevolle roman komt de hele familie bijeen om de feestdagen met elkaar door te brengen. Er zijn twee jaar verstreken sinds een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Baltasar Porcel boeken
  Baltasar Porcel - De keizer of het oog van de storm

  Andalusië, 1808. De slag bij Bailén mondt uit in de eerste nederlaag van Napoleon Bonaparte. De verslagen Franse soldaten worden gedwongen tot een slopende voettocht van honderden kilometers naar Cádiz, waar ze worden ingescheept naar de Balearen. Aan hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Katie Ganshert boeken
  Katie Ganshert - Het lied van de feniks

  'Het lied van de feniks' van Katie Ganshert: wat als je een bomaanslag overleeft? Bij een terroristische aanslag in een trein bij Chicago komen 22 mensen om het leven. Autumn overleeft als enige van haar coupé de explosie en worstelt na haar herstel met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Philip Kindred Dick boeken
  Philip Kindred Dick - Blade Runner

  San Francisco, 2021. De planeet gaat gebukt onder radioactief stof, het restant van Wereldoorlog Terminus. Rijke mensen vluchten naar andere planeten, met levensechte androïden (het enige verschil is dat zij geen empathie tonen) als hulp. Arme mensen mogen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Emrah Serbes boeken
  Emrah Serbes - Behzat Ç

  In een grijs en ondergesneeuwd Ankara valt een meisje van een dakterras. Of is ze geduwd? Hoofdcommissaris Behzat Ç. probeert de zaak op te lossen op de enige manier die hij kent: meedogenloos. Deze Behzat Ç. wordt afgeschilderd als de ultieme macho, die bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Karen Connelly boeken
  Karen Connelly - De meisjeskleedkamer

  Seks. Dat is het enige wat ontbreekt in het drukke maar gezegende leven van Eliza Keenan, moeder van twee zoontjes, gelukkig getrouwd met een hoogleraar in de wiskunde en mede-eigenaar van de chicste bloemenzaak van Toronto. Want wie heeft er tijd of energie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karel Schoeman boeken
  Karel Schoeman - Een ander land

  Met een woord vooraf door J.M. Coetzee. De vermogende Nederlander Versluis trekt in 1870 naar Zuid Afrika om er te genezen van TBC. Hij leert er de geëmigreerde Europeanen kennen, maar houdt het land zelf en zijn eigenlijke inwoners op afstand. Maar als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Dubravka Ugresic boeken
  Dubravka Ugresic - De vos

  De vos staat in vele culturen voor slimheid en verraad. Het is een eenzaam schepsel dat houdt van verlaten plekken. De vos is zo bij uitstek geschikt als godheid voor de schrijver, die verhalen vindt door in andermans gedaante te kruipen en zich met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50