Vertaalde roman, novelle

 • Antonio Muñoz Molina boeken
  Antonio Muñoz Molina - Als de schaduw die verdwijnt

  Terwijl de FBI naar hem op zoek is voor de moord op Martin Luther King, lukt het James Earl Ray om op valse paspoorten vanuit Amerika Lissabon te bereiken. Met behulp van vrijgekomen FBI-stukken reconstrueert Antonio Muñoz Molina de laatste stappen van Ray… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Damien Dibben boeken
  Damien Dibben - Mijn naam is Morgen

  Mijn naam is Morgen van Damian Dibben is een onweerstaanbare historische roman over een hond op zoek naar zijn baas. Een cultuurhistorische reis door Europa, waar tegelijkertijd de prachtigste muziek wordt gecomponeerd en de gruwelijkste oorlogen worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Dromen in beeld

  Het geliefde Bruidenkwartet eindelijk weer leverbaar Vier vriendinnen runnen samen een bedrijfje als weddingplanners, maar ze hebben nauwelijks tijd om de liefde in hun eigen leven toe te laten. Mackenzie is fotografe en voelt zich het meest thuis achter de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Kate Morton boeken
  Kate Morton - De dochter van de klokkenmaker

  Eindelijk weer een nieuw boek van de auteur van Aan de rand van het meer Voor de lezers van Santa Montefiore en Kristin Hannah Een groep jonge, veelbelovende kunstenaars onder leiding van de charismatische Edward Radcliffe, neemt in de -zomer van 1862 haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Vicki Baum boeken
  Vicki Baum - Grand Hotel

  Berlijn, jaren twintig. In een luxueus grand hotel raken de levens van enkele gasten korte tijd met elkaar verweven, wat voor ieder van hen grote gevolgen heeft – voor de ouder wordende Russische ballerina Groezinskaja, die smacht naar aandacht en liefde; de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Charles Lewinsky boeken
  Charles Lewinsky - Terugkeer ongewenst

  ‘Een literair wonder van de eerste orde. (…) Met Terugkeer ongewenst heeft de auteur zichzelf en Het lot van de familie Meijer overwonnen.’ – NZZ am Sonntag ‘Een prachtig, ontroerend en wijs boek.’ – Norddeutscher Rundfunk ‘Meesterschap vertelt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Emily Brontë boeken
  Emily Brontë - Woeste Hoogten

  dwarsligger 549 Emily Brontë Woeste Hoogten (Wuthering Heights) Als de rijke meneer Earnshaw een vuile en haveloze weesjongen door de straten van Liverpool ziet zwerven, ontfermt hij zich over het kind en neemt het mee naar Woeste Hoogten, zijn huis. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Kristin Hannah boeken
  Kristin Hannah - Aan het einde van de wereld

  Een prachtig en spannend verhaal over liefde, verlies en het gevecht om het bestaan te midden van de oerkrachten van de natuur Voor een gezin in crisis wordt hun emigratie naar Alaska, de laatste échte wildernis van Amerika, de ultieme test 1974. Sinds Ernt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sofia Lundberg boeken
  Sofia Lundberg - Het rode adresboek

  Het rode adresboek van Sofia Lundberg neemt je mee op een reis van de roaring twenties in de jaren twintig in Stockholm, naar Parijs in de jaren dertig, via New York naar Cornwall en uiteindelijk terug naar Stockholm. De bijna honderdjarige Doris woont alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Javier Marías boeken
  Javier Marías - Berta Isla

  Zijn vorige roman Zo begint het slechte werd bekroond met vijf sterren door de Volkskrant, NRC en Het Parool Berta Isla en Tomás Nevinson ontmoeten elkaar in Madrid en besluiten al snel, jong en verliefd als ze zijn, de rest van hun leven samen door te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Charles Dickens, Andersen Hans Christian boeken
  Charles Dickens, Andersen Hans Christian - De Kerstboom / Kerstverhalen

  Charles Dickens (1812-1870) wist het ondanks grote tegenslagen in zijn jeugd tot een van de belangrijkste schrijvers van Engeland te brengen. Zijn werk doet nog steeds modern aan. Zijn boeken, zoals Oliver Twist, Great Expectations en A Christmas Carol worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Ulrich Alexander Boschwitz boeken
  Ulrich Alexander Boschwitz - De reiziger

  De reiziger is een aangrijpende roman over een joodse man, Otto Silbermann, die in 1938 weet te ontsnappen aan de pogroms van de nazi's. Met een koffer vol geld komt hij op straat te staan, maar hij kan geen kant op. Al zijn familieleden en vrienden zijn al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Tomas Espedal boeken
  Tomas Espedal - Buiten de orde

  Een oudere man, de ik-figuur van de roman, en een veel jongere vrouw krijgen een verhouding. Omdat de buitenwereld hun relatie vanwege het leeftijdsverschil afkeurt, trekken ze zich terug in het huis van de man. Daar is de man gelukkiger dan ooit. Hij geeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Sarah Perry boeken
  Sarah Perry - Melmoth

  Van de auteur van Het monster van Essex (Sunday Times nummer 1 bestseller, Boek van het Jaar in Engeland, shortlist Costa Novel Award, longlist Europese Literatuurprijs) Twintig jaar geleden deed Helen Franklin iets wat ze zichzelf niet kan vergeven. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Aminatta Forna boeken
  Aminatta Forna - De paradox van geluk

  Waterloo Bridge, Londen. Een toevallige ontmoeting tussen twee vreemden, Atilla, een Ghanese traumapsychiater en Jean, een Amerikaanse die stadsvossen bestudeert. Wanneer Atilla’s neefje vermist blijkt mobiliseert Jean haar netwerk van vrijwilligers die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Alice Zeniter boeken
  Alice Zeniter - De kunst van het verliezen

  Grootse roman over de last van een ongekende erfenis Het land van herkomst van haar familie – Algerije – was voor Naïma lange tijd een gegeven zonder veel belang. Maar in een tijd waarin identiteitskwesties elk debat domineren lijkt alles haar op haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Édouard Louis boeken
  Édouard Louis - Ze hebben mijn vader vermoord

  In Ze hebben mijn vader vermoord van Édouard Louis keert de Franse literaire sensatie terug naar zijn bejubelde debuutroman Weg met Eddy Bellegueule. Met nauwelijks verholen woede, en in een prachtige stijl, probeert Louis te doorgronden wat zijn vader in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ayobami Adebayo boeken
  Ayobami Adebayo - Blijf bij me

  Er zijn dingen die zelfs de liefde niet kan doen. Als de last te zwaar is en te lang aanhoudt, krijgt zelfs de liefde barsten, scheuren, tot zehij bijna breekt en dat soms ook doet. Maar zelfs als zij in duizend stukjes aan je voeten betekent het niet dat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Serhi Zjadan boeken
  Serhi Zjadan - Vorosjylovhrad

  Wanneer zijn broer opeens verdwijnt, keert de 33-jarige Herman terug naar zijn geboortestad. Het wordt een kort bezoek, denkt hij. Maar wie eenmaal terugkeert naar het Wilde Oosten van Oekraïne – met zijn vrouwen, drank, smokkelaars, maïsbaronnen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Eva Menasse boeken
  Eva Menasse - Dieren voor gevorderden

  Jarenlang heeft Eva Menasse curieuze berichtjes over dieren verzameld die haar iets over menselijke gedragingen leken te openbaren en in ‘Dieren voor gevorderden’ dienen deze dieren als uitgangspunten voor vertellingen over de diersoort mens. Een oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Marion Poschmann boeken
  Marion Poschmann - De pijnboomeilanden

  Marion Poschmann – De pijnboomeilanden In De pijnboomeilanden, genomineerd voor de Deutscher Buchpreis 2017, combineert Marion Poschmann lichtvoetigheid met filosofische diepgang, het westerse materialisme met het oosterse shintoïsme. Wanneer universitair… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Josie Silver boeken
  Josie Silver - Een dag in december

  Een dag in december van Josie Silver is een onvergetelijk liefdesverhaal voor de liefhebbers van de boeken van Jojo Moyes en Nicholas Sparks. Laurie is er zeker van dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat. Het leven is geen romantische film, toch? Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Kristin Harmel boeken
  Kristin Harmel - Jij kan me helpen

  De nieuwe roman van de auteur van Als we elkaar terugzien De pasgetrouwde Ruby Henderson komt in 1939 aan in Parijs, samen met haar Franse echtgenoot Marcel, en ze zijn dolgelukkig. Maar de wittebroodsweken verliezen snel hun glans door het geweld van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Julia Whelan boeken
  Julia Whelan - Een jaar met jou

  Hij heeft een geheim, zij staat voor een onmogelijke keuze en ze hebben maar één jaar samen De Amerikaanse Ella volgt haar droom: een jaar studeren aan de universiteit van Oxford, in Engeland. Na dat jaar zal ze aan de slag gaan voor het campagneteam van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sharlene Teo boeken
  Sharlene Teo - Ponti

  De zestienjarige Szu woont met haar moeder Amisa, in de jaren zeventig een beeldschone actrice, in een vervallen huis in de hitte en drukte van Singapore. Als Szu de rijke en zeer sarcastische Circe ontmoet, worden ze meteen beste vriendinnen. Voor Szu is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99