Vertaalde roman, novelle

 • Carson McCullers boeken
  Carson McCullers - Klok zonder wijzers

  Het is 1953. In een stadje in Georgia, in het zuiden van de Verenigde Staten, volgen we vier mannen. De negenendertigjarige J.T. Malone, drogist en apotheker, hoort dat hij ongeneeslijk ziek is en probeert in het reine te komen met zijn geweten vanwege zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marilynne Robinson boeken
  Marilynne Robinson - Lila

  Lila zwerft dakloos rond als ze de dorpskerk van Gilead binnen stapt omdat het regent. Daar ontmoet ze dominee en weduwnaar John Ames, met wie ze voorzichtig een nieuw leven begint, terwijl ze probeert haar verleden te verwerken. Lila worstelt met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Lidia Yuknavitch boeken
  Lidia Yuknavitch - Het boek Joan

  In de nabije toekomst is de aarde veranderd in een slagveld. Degenen die de verwoesting overleefden hebben hun intrek genomen in een mysterieus complex dat boven de aardbol zweeft: CIEL. Een liefdeloze plek, waar mensen veranderd zijn in haar-, pigment- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • David Mitchell boeken
  David Mitchell - Tijdmeters

  David Mitchell weet in deze grootse roman de thema's en ideeën uit zijn eerdere boeken fenomenaal bijeen te brengen. Aan de hand van de ogenschijnlijk gewone Holly Sykes voert hij de lezer een bovennatuurlijke oorlog van goed en kwaad binnen, die hij tot de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Fiona Mozley boeken
  Fiona Mozley - Elmet

  Daniel woont met zijn zus in het huis dat vader met zijn blote handen voor hen in het bos bouwde. Veilig en voor hen alleen. Vader bouwde dingen, jaagde en werkte met zijn handen. Soms verdween hij, gedwongen om hard werk te doen, maar voor Daniel en Cathy was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Erich Maria Remarque boeken
  Erich Maria Remarque - Arc de Triomphe

  Arc de Triomphe was Remarques tweede wereldsucces na Van het westelijk front geen nieuws. De roman behoort tot zijn drie grote, in ballingschap in de Verenigde Staten geschreven exile-novels (De nacht in Lissabon, Arc de Triomphe, De zwarte obelisk). Deze drie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Sei Shonagon boeken
  Sei Shonagon - Het hoofdkussenboek

  Sei Shonagon was een hofdame in het tiende-eeuwse Japan, de hoogtijdagen van het keizerlijk hof. Ze tekende alles op wat haar aantrok of afstootte in haar omgeving en schetst zo een uniek portret van een gesloten wereld waarin poëzie, de liefde en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Drago Jancar boeken
  Drago Jancar - Die nacht zag ik haar

  Veronika Zarnik is een vrijgevochten, zelfstandige, sensuele en excentrieke vrouw, ongrijpbaar en mateloos intrigerend, iemand die je niet snel vergeet. Samen met haar man Leo vormt ze een onconventioneel paar. Op een nacht in januari 1944 verdwijnt het stel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Henning Mankell boeken
  Henning Mankell - De baanbreker

  De jonge Oskar Johansson heeft een gevaarlijke baan als springmeester: hij blaast rotsen op voor spoorwegtunnels. Nadat hij een zwaar ongeluk ternauwernood heeft overleefd, weet hij toch nog een hoge leeftijd te bereiken. Via Oskars levensverhaal neemt Henning… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Charles Dickens boeken
  Charles Dickens - Een kerstvertelling

  Er is natuurlijk geen tijdlozer verhaal om een nieuwe serie kerstverhalen mee te beginnen dan het beroemde verhaal van de grimmige vrek Scrooge die op kerstavond bezoek krijgt van de drie geesten: Verleden, Heden en Toekomst. Een van de meest geliefde boeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Fay Weldon boeken
  Fay Weldon - Dood van een duivelin

  ‘Dood van een duivelin’ is het vervolg op de bestseller ‘Leven en liefdes van een duivelin’, de beroemdste roman van Fay Weldon, die in 1983 verscheen. ‘Leven en liefdes van een duivelin’ werd maar liefst twee keer verfilmd, onder anderen met Meryl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Debbie Macomber boeken
  Debbie Macomber - Liefdesbrieven in Rose Harbor - grote letter uitgave

  De zomer is een drukke tijd in de bed & breakfast van Rose Harbor, en eigenares Jo Marie Rose en klusjesman Mark Taylor hebben samen veeltijd doorgebracht met het draaiend houden van de zaak. Ondanks goedbedoelde hints van anderen houdt Jo Marie vol dat Mark… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,65
 • Junpei Gomikawa boeken
  Junpei Gomikawa - Menselijke voorwaarden

  Menselijke voorwaarden is in alle opzichten een buitengewoon boek. Het is voor het eerst dat van dit unieke oorlogsverhaal een vertaling verschijnt in ruim zestig jaar, hoewel het in Japan onmiddellijk een bestseller werd. Menselijke voorwaarden gaat over een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  69,99
 • Debbie Macomber boeken
  Debbie Macomber - Rose Harbor in bloei - grote letter uitgave

  Sinds haar verhuizing naar Cedar Cove voelt Jo Marie Rose zich steeds meer thuis in het kustplaatsje, zeker nu ze bevriend is geraakt met haar buren. Nu is het lente, en Jo Marie heeft een klusjesman ingehuurd die haar gaat helpen bij de bed & breakfast een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,45
 • Jochen Rausch boeken
  Jochen Rausch - Oorlog

  In een sobere, glasheldere en intense stijl vertelt Jochen Rausch het verhaal van Arnold Steins, een vijftigjarige man die in een verwaarloosde hut op een berg leeft, ergens in de Alpen. Zijn 24-jarige zoon is gesneuveld in de oorlog in Afghanistan en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • David Sedaris boeken
  David Sedaris - De lachvogel

  Het nieuwe boek van David Sedaris, die in 2012 te gast was bij College Tour en in 2013 opnieuw optreedt in Carré.Met zijn scherpzinnige observaties is David Sedaris uitgegroeid tot een van de bekendste humoristen. Hij maakt gehakt van culturele eufemismen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Frank Bill boeken
  Frank Bill - Donnybrook

  Donnybrook is een mengeling van pure adrenaline, rauwe humor en het over the top geweld van Quentin Tarantino en de hick fiction van Cormac McCarthy en Donald Ray Pollock.Voor Jarhead Johnny Earl is er nog maar één mogelijkheid om eten te kopen voor zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Maria Semple boeken
  Maria Semple - WAAR IS BERNADETTE?

  Wie is Bernadette Fox? Voor haar man Elgie Branch, topman bij Microsoft, is ze zijn geestige, getalenteerde, wispelturige en getroebleerde vrouw. Voor designexperts is ze een revolutionair architect. Voor de moeders van school is ze een regelrecht gevaar. Voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Dromen

  Prachtige, romantische familie-omnibus van bestsellerauteur Nora Roberts In Templeton House in Californië groeien drie meisjes op. Ze voelen zich zusjes, maar de naam Templeton betekent voor elk van hen iets anders: voor Laura staat het voor haar ouderlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Drie dochters

  Prachtige, romantische familie-omnibus van bestsellerauteur Nora Roberts De Ierse Concannon-familie bracht drie zeer verschillende dochters voort: Maggie, de temperamentvolle kunstenares die wel wat hulp kan gebruiken als ze ooit succesvol wil worden; Brie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sarah J. Maas boeken
  Sarah J. Maas - Rijk van stormen

  Het vijfde deel in de populaire Glazen troon-serie neemt ons verder mee op Aelins epische reis en bouwt op naar een cliffhanger die iedereen zal doen smachten naar het vervolg. In Rijk van stormen heeft Celaena allang haar rechtmatige rol van erfgename Aelin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Helle Helle boeken
  Helle Helle - Dit zou in de tegenwoordige tijd geschreven moeten worden - grote letter uitgave

  Een jonge vrouw woont in een gehuurde bungalow bij het station van Glumsø. Iedere dag neemt ze de trein naar Kopenhagen. Haar ouders denken dat ze studeert, maar ze brengt haar tijd door in straten en steegjes en in winkelcentrum Scala, soms samen met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,50
 • Ana Veloso boeken
  Ana Veloso - De tempelbomen van Goa - grote letter uitgave

  Goa, 1632. De zesentwintigjarige dona Amba, eigenaresse van een indigoplantage, verschuiltzich dag in dag uit achter een sluier. Als de jonge Miguel naar de Portugese kolonie afreistom de belangen van zijn vaders handelsonderneming te behartigen, valt hij als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  66,45
 • Barbara Constantine boeken
  Barbara Constantine - Waarom Ferdinand niet lang alleen bleef - grote letter uitgave

  Ferdinand is een gepensioneerde boer en weduwnaar op het Franse platteland. Dan klopt op een dag zijn buurvrouw Marceline bij hem aan. Zou ze tijdelijk bij Ferdinand mogen logeren? Kort daarna arriveert zijn oude vriend Guy, wiens vrouw net is overleden. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,70
 • Kate Furnivall boeken
  Kate Furnivall - Als de bougainville bloeit - grote letter uitgave

  De Bahama's, 1943. De jonge Dodie Wyatt woont in een hutje op het strand in de buurt van Nassau en heeft de geheimen uit haar verleden voorgoed achter zich gelaten. Aan de andere kant van de stad woont Ella Stanford, de vrouw van een machtige diplomaat, die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,00