Vertaalde roman, novelle

 • Kati Naumann boeken
  Kati Naumann - Heimweeland

  Een vergeten stuk Duitsland en een familiegeheim komen samen. In een zoektocht naar zichzelf zoekt Milla via geotracking naar verloren plaatsen. Midden in het Thüringer Woud stuit ze op een overwoekerd hotel, waar ze een schriftje van een jong meisje vindt.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - De vergeten Deverill

  Een prachtig familieverhaal dat zich afspeelt in het Amerika van de jaren zestig en het Ierland van eind 19e eeuw – het vierde, ook los te lezen deel van de Deverill-serie Kasteel Deverill, 1892. De zeventienjarige Arethusa Deverill is een ongetemde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Het negende schrift van Maya - grote letter uitgave

  De negentienjarige Maya is op weg naar Chiloé, een eiland in het zuiden van Chili. De ogenschijnlijke rust van deze geïsoleerde plek steekt schril af tegen het harde straatleven van Las Vegas met zijn drugs en geweld dat Maya gewend is. Haar oma heeft haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Danzy Senna boeken
  Danzy Senna - Nieuwe mensen

  Nieuwe Mensen is een hartverscheurende pageturner over ras, klasse en gedrag. Hoe zien we onszelf en hoe zouden we onszelf wíllen zien? Wil je ergens bij horen of juist niet?Maria en Khalil Khalil zijn het ideale stel. Zij werkt aan haar proefschrift, hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Rune Christiansen boeken
  Rune Christiansen - Fanny en het mysterie in het treurende bos

  "Een prachtig geschreven roman. Christiansen toont nog maar eens waarom hij een van de meest toonaangevende literaire stylisten van Noorwegen is. Het lezen van Rune Christiansen is een uniek genot."Het is van een rust, een schoonheid... fascinerend! Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • John Steinbeck boeken
  John Steinbeck - Muizen en mensen

  George en de mentaal zwakke Lennie zijn onafscheidelijk. Als Lennie wordt beschuldigd van aanranding van een meisje moeten ze op zoek naar ander werk, dat ze vinden op de boerderij van de vader van Curley. Maar ook daar gaat het mis. Curley merkt dat zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Roberto Saviano boeken
  Roberto Saviano - Wrede kus

  Het zijn wrede kussen die de zwijgplicht bezegelen, allianties sluiten, vrijspraak verlenen en vonnissen vellen. De kindermaffia heeft de macht veroverd, ze regeert de drugsmarkt in het Napolitaanse Forcella, maar kan het niet alleen af. Om de heersende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Charles Lewinsky boeken
  Charles Lewinsky - Terugkeer ongewenst

  ‘Een literair wonder van de eerste orde. (…) Met Terugkeer ongewenst heeft de auteur zichzelf en Het lot van de familie Meijer overwonnen.’ – NZZ am Sonntag ‘Een prachtig, ontroerend en wijs boek.’ – Norddeutscher Rundfunk ‘Meesterschap vertelt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Anne Swärd boeken
  Anne Swärd - De onzichtbare bruid

  Het is het jaar 1945. De zeventienjarige Sandrine komt na een traumatische oorlogservaring onder valse naam in Zweden terecht. Ze is zwanger, alleen, en draagt een geheim met zich mee dat ze koste wat kost moet bewaren. Alles verandert als de rijke Ivan haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Deborah Raney boeken
  Deborah Raney - Kleurenspel

  ‘Kleurenspel’ is een echte Deborah Raney: een hartverwarmend liefdesverhaal over een jonge weduwe die een nieuwe liefde vindt met een heel bijzondere overeenkomst met haar eerste man. Olivia Cline maakt plannen om met haar man Derek te verhuizen naar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sally Thorne boeken
  Sally Thorne - Ik niet op jou

  Hilarisch debuut van een groot nieuw romantic comedy-talent! Hét ideale zomerboek. Lucy Hutton en Joshua Templeman hebben een bloedhekel aan elkaar. Het vervelende is echter dat ze de hele dag tegenover elkaar zitten, als assistenten van de twee CEO's van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Liane Moriarty boeken
  Liane Moriarty - Alles voor jou

  Ellens nieuwe vriend wordt gestalkt door zijn ex. Ze is gefascineerd door de motieven van deze vrouw en zou haar eigenlijk weleens willen ontmoeten. Ellen weet dit niet, maar ze heeft haar al ontmoet.Ellen O’Farrell werkt als hypnotherapeut in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Kate Davies boeken
  Kate Davies - In het diepe

  Een humoristisch en zeer openhartig romandebuut over een Bridget Jones-achtige vrouw van in de twintig die ontdekt dat ze misschien op zoek is geweest naar liefde – en, ahum, genot – op de verkeerde plekken. Tot voor kort had Julia al drie jaar geen seks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Konstantin Paustovski boeken
  Konstantin Paustovski - Begin van een onbekend tijdperk, Tijd van de grote verwachtingen

  Verhaal van een leven is wat Konstantin Paustovski (1892-1968) zelf een ‘epische autobiografie’ heeft genoemd. In een briljante romanvorm vertelt hij over zijn kinderjaren, het einde van de tsarentijd, de hongersnood na de revolutie, de Nieuwe Economische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Saygin Ersin boeken
  Saygin Ersin - De Pasja van de keuken

  De Pasja van de Keuken is het verhaal van een jonge prins die ontsnapt aan een van de bloedigste slachtpartijen uit de geschiedenis van het Ottomaanse Rijk. Als zijn kooktalent aan het licht komt, neemt de paleiskok hem onder zijn hoede. Volgens de legende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Paolo Cognetti boeken
  Paolo Cognetti - Sofia draagt altijd zwart

  Sofia zou zo graag gelukkig zijn, maar draagt toch altijd zwart. Op haar tiende droomt ze er nog van het liefje van een piraat te worden, maar op haar zestiende neemt ze een overdosis pillen en wordt ze opgenomen in een kliniek. En op haar achttiende volgt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mariana Leky boeken
  Mariana Leky - Dichterbij dan je denkt

  Wanneer Katja haar man verliest, stort haar wereld in. Dan komt ze een oudere heer tegen in haar trappenhuis. Dr. Blank blijft logeren en weet haar met astronautenvoeding en wijze adviezen weer op de been te krijgen. Wanneer ook een brandweerman zich na een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Meghan March boeken
  Meghan March - Rebelse Koningin

  Ik ben gewoon vermaak voor hem. Een speeltje. Afbetaling van een schuld. Ik maak mezelf wijs dat ik hem haat, maar elke keer als hij de kamer instapt, verraadt mijn lichaam me. Hoe komt het dat ik hem wil en tegelijk bang voor hem ben? Ze hadden me al verteld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Kate Atkinson boeken
  Kate Atkinson - De wijde lucht

  Lang voordat Kate Atkinson de bekroonde internationale bestseller Leven na leven schreef, was er de schitterende romanreeks met de onweerstaanbaar norse privédetective Jackson Brodie in de hoofdrol. In dit langverwachte nieuwe deel van de serie is Brodie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Anstey Harris boeken
  Anstey Harris - De onverwachte wending in het leven van Grace Anderson

  Grace Anderson leidt een tevreden leven, met haar violenwinkeltje in een rustig Engels dorp en een langeafstandsrelatie met David in Parijs. Maar als David een vrouw redt in de Parijse metro en de beelden de wereld over gaan, blijkt hij een dubbelleven de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Javier Azpeitia boeken
  Javier Azpeitia - De drukker van Venetië

  In 1530 bezoekt Paolo Manuzio zijn moeder op het platteland van Modena, om haar een eerste versie te laten lezen van zijn biografie van Aldo Manuzio, Paolo's overleden vader en de belangrijkste drukker uit de geschiedenis. Hij heeft er echter geen idee van hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Sarah Lark boeken
  Sarah Lark - De legende van de vuurberg

  ‘De legende van de vuurberg’ is na ‘De tijd van de vuurbloemen’ en ‘De zang van de hoornschelp’ het derde boek van internationaal bestsellerauteur Sarah Lark over de belevenissen van de vrouwen van Rata Station in het Nieuw-Zeeland van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Robert Seethaler boeken
  Robert Seethaler - Het veld

  Een poëtische, perfect gecomponeerde roman over leven en dood – van de auteur van Een heel leven Een man wordt geboren, raakt gokverslaafd en sterft. Een ander herinnert zich dat haar echtgenoot altijd haar hand vasthield. Iemand anders begrijpt nu… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Joël Dicker boeken
  Joël Dicker - De verdwijning van Stephanie Mailer

  Orphea is een rustige badplaats in de Hamptons, een paar uur rijden van New York. Een stadje waar niet veel gebeurt, tot het op de avond van 30 juli 1994 wordt opgeschud door een afschuwelijk incident: de burgemeester van de stad en zijn familie worden thuis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Yann Martel boeken
  Yann Martel - De hoge bergen van Portugal

  Wanneer Tomás aan het begin van de twintigste eeuw in Lissabon een oud dagboek onder ogen krijgt waarin een geheimzinnig artefact wordt beschreven dat de kerk voor altijd op zijn kop zal zetten, vertrekt hij naar de hoge bergen van Portugal om het op te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50