Vertaalde roman, novelle

 • Alison Pick boeken
  Alison Pick - Vreemdelingen met dezelfde droom

  Vreemdelingen met dezelfde droom vertelt het verhaal van enkele Joodse pioniers, twee jonge vrouwen en een oudere man, die de pogroms ontvluchten en een kibboets stichten op een stuk land dat later de staat Israël zal worden. Een verhaal waaruit pijnlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Monique Schwitter boeken
  Monique Schwitter - De twaalf apostelen van de liefde

  Een vrouw, ongeveer 40 jaar oud, moeder van twee jonge kinderen, googelt haar eerste liefde en wat blijkt? Vier jaar eerder pleegde hij zelfmoord. De impact van het bericht zet een uitvoerige reflectie op haar leven in gang, aan de hand van de mannen die er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marilynne Robinson boeken
  Marilynne Robinson - Lila

  Lila zwerft dakloos rond als ze de dorpskerk van Gilead binnen stapt omdat het regent. Daar ontmoet ze dominee en weduwnaar John Ames, met wie ze voorzichtig een nieuw leven begint, terwijl ze probeert haar verleden te verwerken. Lila worstelt met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Marina Stepnova boeken
  Marina Stepnova - Italiaanse les

  Het leven van de tweeënveertigjarige Ivan Ogarjov is nooit makkelijk geweest: zijn liefdeloze kindertijd werd opgevolgd door een tragisch ongeluk tijdens zijn dienst in het leger. Nu bestaan zijn dagen uit zijn werk, zijn vreugdeloze huwelijk, zondagse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Senel Paz boeken
  Senel Paz - Aardbei en chocola

  Havana, dertig jaar na het uitbreken van de Revolutie. David, een jonge communistische militant, maakt kennis met Diego, homoseksueel, levensgenieter en gepassioneerd liefhebber van kunst en literatuur. Hun ontluikende vriendschap zet hen op een kruispunt:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Michael Chabon boeken
  Michael Chabon - Maangloed

  Michael Chabon schreef met Maangloed een nieuw literair meesterwerk dat moeiteloos waarheid met fictie vervlecht. Intens, tragikomisch, ontroerend en bovenal: chabonesk. Chabon won voor zijn roman De wonderlijke avonturen van Kavalier & Clay de Pulitzer Prize… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dima Wannous boeken
  Dima Wannous - De opgejaagden

  Damascus. Een jonge vrouw ontmoet een man in de wachtkamer van haar psycholoog. Het is het begin van een intense liefde. Maar dan breekt de oorlog uit. Nasiem vlucht naar Europa, Soelaima blijft. Ze hoort niets meer van hem tot ze plotseling zijn manuscript… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sarah McCoy boeken
  Sarah McCoy - Het gefluister van de bladeren

  De langverwachte nieuwe roman van de auteur van De bakkersdochter – een groots liefdesverhaal dat meerdere decennia en continenten omspant Hallie Erminie, die eind negentiende eeuw opgroeit in een plantersfamilie in Kentucky, is een wilskrachtige jonge vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Monika Peetz boeken
  Monika Peetz - Uitgerekend wij mp

  Met Uitgerekend wij schreef Monika Peetz een geestige romantische komedie over de onverwachte verwikkelingen tijdens de zoektocht naar ware liefde. Monika Peetz schreef eerder drie romans over de Dinsdagvrouwen. Voor de lezers van Het Rosie-project is er nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Fortuna's dochter (in 2 Banden) - grote letter uitgave

  Eliza Sommers vertrekt in 1849 uit Chili naar het noorden om haar geliefde te zoeken. Aangestoken door de goudkoorts is hij naar Californië gegaan om er zijn geluk te beproeven. In het onbekende land met de goudvlaktes, dat voornamelijk wordt bevolkt door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,80
 • Charles Dickens boeken
  Charles Dickens - Een kerstvertelling

  Er is natuurlijk geen tijdlozer verhaal om een nieuwe serie kerstverhalen mee te beginnen dan het beroemde verhaal van de grimmige vrek Scrooge die op kerstavond bezoek krijgt van de drie geesten: Verleden, Heden en Toekomst. Een van de meest geliefde boeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Julie Cohen boeken
  Julie Cohen - Samen

  ‘Samen’ van Julie Cohen is een aanrader voor de fans van Jojo Moyes en Liane Moriarty!Op een ochtend die begint als elke andere staat Robbie op, kust zijn nog slapende vrouw Emily, en legt een brief voor haar neer. Dan trekt hij de deur achter zich dicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tamera Alexander boeken
  Tamera Alexander - Het hart als inzet

  Sylas Rutledge, de nieuwe eigenaar van de Northeast Line Railroad, investeert alles wat hij heeft in deze onderneming. Deels omwille van de uitdaging, maar vooral om de naam van zijn vader te zuiveren. Maar Sy heeft iemand nodig die hem helpt zijn weg te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Silvia Avallone boeken
  Silvia Avallone - Levenslicht

  De zeventienjarige Adele is moederziel alleen in de verloskamer van het ziekenhuis aan het bevallen. De vader van haar kind zit in de gevangenis, en ook al heeft hij verlof gekregen, ze wil hem er niet bij hebben, en evenmin haar moeder en zus. Ze heeft van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Friedrich Dürrenmatt boeken
  Friedrich Dürrenmatt - De belofte

  Commissaris Matthäi belooft de ouders van een op gruwelijke wijze vermoord meisje op zijn erewoord dat hij de dader zal vinden, terwijl hij weet dat hij de volgende dag naar Amman zal vertrekken voor zijn nieuwe baan. Collega’s pakken de verkeerde op, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Anna Kim boeken
  Anna Kim - De grote thuiskomst

  Op een dag ontvangt de bejaarde Yunho een brief uit Amerika, die een jonge vrouw voor hem vertaalt. De brief brengt hem terug naar de jaren 60 wanneer hij met zijn geliefde Eve en zijn beste vriend Johnny voor het anticommunistische regime van Zuid-Korea moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Katja Lange-Müller boeken
  Katja Lange-Müller - Draaideur

  Ruim 22 jaar werkte Asta voor internationale hulporganisaties, nu is ze gestrand op het vliegveld van München. Er is wel een verleden, maar geen toekomst. Ze hoeft niet meer terug te keren naar Nicaragua, waar ze in het ziekenhuis werkzaam was, en weet niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stephen Chbosky boeken
  Stephen Chbosky - De belevenissen van een muurbloem

  Charlie gaat naar de bovenbouw. Hij is zeker geen sukkel, maar populair is hij ook niet. Zijn verlegen, hyperintelligente en sociaal onaangepaste karakter zorgt ervoor dat hij een muurbloem blijft. Charlie probeert op zijn eigen manier vat te krijgen op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Laetitia Colombani boeken
  Laetitia Colombani - De vlecht

  Drie vrouwen, drie continenten, één verlangen naar vrijheid. In 'De vlecht' van Laetitia Colombani behoort de Indiase Smita tot de onaanraakbaren, gedoemd een mensonwaardig bestaan te leiden. Haar grootste wens is dat haar dochtertje dit lot bespaard blijft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Sam Shepard boeken
  Sam Shepard - Bespieder van de Eerste Persoon

  Bespieder van de Eerste Persoon is het laatste boek van Sam Shepard. Deze deels autobiografische novelle, in een uiterste krachtsinspanning geschreven en gedicteerd in het jaar voor zijn dood, vertelt vanuit een dubbel perspectief over een niet bij naam… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Manu Joseph boeken
  Manu Joseph - Miss Laila, gewapend & gevaarlijk

  In Mumbai stort een gebouw in. Onder het puin ligt een man die iets mompelt over een jong stel dat een aanslag wil plegen. Elders volgt een agent van de Inlichtingendienst twee terreurverdachten op de voet. Eén van hen is Laila, die volgens familie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kamila Shamsie boeken
  Kamila Shamsie - Huis in brand

  De eens zo innige band tussen Isma en de jongere tweeling Aneeka en Parvaiz wordt zwaar op de proef gesteld als Parvaiz besluit in de voetsporen van hun overleden jihadi-vader te treden en verdwijnt. Dan komt Eamonn, zoon van een machtig politicus, in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Rachel Kushner boeken
  Rachel Kushner - Club Mars

  In ‘Club Mars’ van Rachel Kushner is de 29-jarige Romy Hall onlangs veroordeeld tot tweemaal levenslang plus zes jaar. Ze slijt haar dagen in een maximaal beveiligde vrouwengevangenis in Noord-Californië. Buiten is het San Francisco van haar jeugd en Club… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Bart Ongering boeken
  Bart Ongering - Dichter bij Meester Bart

  Meester Bart schreef voor deze bundel nieuwe columns en gedichten over zijn leerlingen en zijn ervaringen in het onderwijs. Ook vroeg hij een tiental schrijvers en journalisten naar hun herinneringen aan school. Naast de altijd treffende beschouwingen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Husch Josten boeken
  Husch Josten - Wittgenstein op de luchthaven

  14 november 2015. In de ochtend na de aanslagen van Parijs wil de journaliste Karen voor een reportage van Londen naar de Franse hoofdstad vliegen. Maar de luchthaven Heathrow lijkt op een vesting, nadat een anonieme beller gedreigd heeft een vliegtuig op te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99