Vertaalde roman, novelle

 • Quim Monzó boeken
  Quim Monzó - De omvang van de ramp

  Een schrijnende Catalaanse komedie over liefde en haat, lust en eenzaamheid.Eindelijk slaagt de trompettist Ramon-Maria erin de vrouwelijke vedette van het theater waar hij werkt te versieren. Maar eenmaal in bed blijkt hij tot geen enkele daad in staat. Uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Jeff VanderMeer boeken
  Jeff VanderMeer - Borne

  In de ruïnes van een stad, die verwoest is door droogte en oorlog, probeert een jonge vrouw te overleven. De stad zucht onder het tirannieke bewind van een gigantische moordzuchtige beer, het resultaat van bizarre experimenten door een mysterieus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Monique Schwitter boeken
  Monique Schwitter - De twaalf apostelen van de liefde

  Een vrouw, ongeveer 40 jaar oud, moeder van twee jonge kinderen, googelt haar eerste liefde en wat blijkt? Vier jaar eerder pleegde hij zelfmoord. De impact van het bericht zet een uitvoerige reflectie op haar leven in gang, aan de hand van de mannen die er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marina Stepnova boeken
  Marina Stepnova - Italiaanse les

  Het leven van de tweeënveertigjarige Ivan Ogarjov is nooit makkelijk geweest: zijn liefdeloze kindertijd werd opgevolgd door een tragisch ongeluk tijdens zijn dienst in het leger. Nu bestaan zijn dagen uit zijn werk, zijn vreugdeloze huwelijk, zondagse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Senel Paz boeken
  Senel Paz - Aardbei en chocola

  Havana, dertig jaar na het uitbreken van de Revolutie. David, een jonge communistische militant, maakt kennis met Diego, homoseksueel, levensgenieter en gepassioneerd liefhebber van kunst en literatuur. Hun ontluikende vriendschap zet hen op een kruispunt:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Aurélie Valognes boeken
  Aurélie Valognes - Hart tegen hard

  Ferdinand Brun is een nare oude man, hij maakt ruzie met iedereen die zijn pad kruist. Het enige levende wezen dat hij om zich heen kan verdragen is zijn hond Daisy. Maar als Daisy verdwijnt en Ferdinand te horen krijgt dat hij zal moeten verhuizen naar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jessie Burton boeken
  Jessie Burton - Het huis aan de Gouden Bocht (POD)

  Het huis aan de Gouden Bocht Een betoverende historische roman van Jessie Burton geïnspireerd op het beroemde poppenhuis in het Rijksmuseum Amsterdam, 1686. Nella Oortman komt aan de prestigieuze Herengracht wonen, als jonge bruid van de bekende rijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden

  dwarsligger 541 Jonas Jonasson De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden De 100-jarige man is terug. Een jaartje ouder, maar ook wijzer? De 100-jarige man Allan Karlsson en zijn kompaan Julius leiden een paradijselijk leven op Bali. Tijdens een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Holly Bourne boeken
  Holly Bourne - Vind ik leuk?!

  Iedereen trouwt, krijgt baby’s, koopt huizen. Timelines vol succes. Maar niet voor Tori… Gelukkig. En ineens ben je dertig. Je tijdlijn is een lange opsomming van aanzoeken, zwangerschapsaankondigingen en foto’s van pas gekochte huizen. Dertig worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Charles Dickens boeken
  Charles Dickens - Een kerstvertelling

  Er is natuurlijk geen tijdlozer verhaal om een nieuwe serie kerstverhalen mee te beginnen dan het beroemde verhaal van de grimmige vrek Scrooge die op kerstavond bezoek krijgt van de drie geesten: Verleden, Heden en Toekomst. Een van de meest geliefde boeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Sleutel tot de kracht

  Malory, Dana en Zoe. Drie jonge vrouwen die elkaar op een stormachtige avond ontmoeten in een indrukwekkend landhuis, waar ze een aanbod krijgen dat hun levens voorgoed verandert… Eén ding heeft Zoe McCourt wel geleerd: met hard werken kun je heel wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rachel Kadish boeken
  Rachel Kadish - Het gewicht van inkt

  Het gewicht van inkt van Rachel Kadish is een episch verhaal voor de liefhebbers van Falcones’ Kathedraal van de zee en Lewinsky’s Het lot van de familie Meyer. Dit is de geschiedenis van Ester Velasquez, een emigrant uit Amsterdam, die werkt voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Andrea de Carlo boeken
  Andrea de Carlo - Het onvolmaakte wonder

  Rockster Nick Cruickshank is in de zestig en staat op het punt om voor de derde keer te trouwen. Hij heeft zijn band bij elkaar geroepen om in zijn villa in Zuid-Frankrijk een concert te geven. Het ijs voor het feest bestelt hij bij Milena Migliari, een jonge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Katja Lange-Müller boeken
  Katja Lange-Müller - Draaideur

  Ruim 22 jaar werkte Asta voor internationale hulporganisaties, nu is ze gestrand op het vliegveld van München. Er is wel een verleden, maar geen toekomst. Ze hoeft niet meer terug te keren naar Nicaragua, waar ze in het ziekenhuis werkzaam was, en weet niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Manu Joseph boeken
  Manu Joseph - Miss Laila, gewapend & gevaarlijk

  In Mumbai stort een gebouw in. Onder het puin ligt een man die iets mompelt over een jong stel dat een aanslag wil plegen. Elders volgt een agent van de Inlichtingendienst twee terreurverdachten op de voet. Eén van hen is Laila, die volgens familie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sam Shepard boeken
  Sam Shepard - Bespieder van de Eerste Persoon

  Bespieder van de Eerste Persoon is het laatste boek van Sam Shepard. Deze deels autobiografische novelle, in een uiterste krachtsinspanning geschreven en gedicteerd in het jaar voor zijn dood, vertelt vanuit een dubbel perspectief over een niet bij naam… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tatiana de Rosnay boeken
  Tatiana de Rosnay - De familiereünie

  In de familiereünie, een intense roman over identiteit, liefde en vergeving toont Tatiana de Rosnay, de schrijver van Haar naam was Sarah, wederom haar kwaliteiten als uitmuntend verhalenverteller enerzijds en kenner van de menselijke ziel anderzijds. Paul… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ali Zamir boeken
  Ali Zamir - Aal onder water

  In de Indische Oceaan verdrinkt een jonge vrouw. De golven slaan wild over haar heen en haar krachten laten haar in de steek. Maar in het aangezicht van de dood verzamelt Aal nog één keer al haar levenslust en energie om het verhaal van haar leven te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Bart Ongering boeken
  Bart Ongering - Dichter bij Meester Bart

  Meester Bart schreef voor deze bundel nieuwe columns en gedichten over zijn leerlingen en zijn ervaringen in het onderwijs. Ook vroeg hij een tiental schrijvers en journalisten naar hun herinneringen aan school. Naast de altijd treffende beschouwingen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Olga Grjasnowa boeken
  Olga Grjasnowa - God is niet verlegen

  Hammoudi, een jonge Syriër die in Parijs geneeskunde heeft gestudeerd, moet terug naar Syrië om zijn paspoort te laten verlengen. Precies op dat moment breekt in Syrië de oorlog uit en kan hij geen kant meer op. Hij besluit zich aan te melden bij het verzet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Leïla Slimani boeken
  Leïla Slimani - Een zachte hand

  Myriam is moeder van twee kinderen en wil haar baan als advocaat hervatten. Ondanks de bezwaren van haar man gaat ze op zoek naar een nanny. Na een intensieve zoektocht vinden ze in Louise de perfecte oppas, die al snel de harten van de kinderen verovert en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Maria Semple boeken
  Maria Semple - Waar is Bernadette

  Wie is Bernadette Fox? Voor haar man Elgie Branch, topman bij Microsoft, is ze zijn geestige, getalenteerde, wispelturige en getroebleerde vrouw. Voor designexperts is ze een revolutionair architect. Voor de moeders van school is ze een regelrecht gevaar. Voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Viet Thanh Nguyen boeken
  Viet Thanh Nguyen - De sympathisant

  dwarsligger 531 Viet Thanh Nguyen De sympathisant Winnaar Pulitzer Prize 5 sterren 'Een belangrijk boek. Nguyen grijpt in zijn met prijzen overladen roman over de Vietnamoorlog de lezer meedogenloos bij de keel.' - de Volkskrant 5 sterren 'Een onvergetelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Sophie Kinsella boeken
  Sophie Kinsella - Verras me (in 2 banden)

  Degene die je het beste kent kan je soms het meeste verrassen. Sylvie en Dan zijn al tien jaar gelukkig getrouwd. Ze hebben een schattige tweeling, een mooi huis, en een prima baan. Dat kan zo nog wel 68 jaar doorgaan! Saai! De paniek slaat toe.Om hun huwelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Anne Ostby boeken
  Anne Ostby - Momenten van geluk

  Vijf vriendinnen besluiten samen op de Fiji-eilanden te gaan wonen, waar ze niet alleen een chocoladebedrijf beginnen maar ook zichzelf terugvinden. Vlak voor hun pensioengerechtigde leeftijd besluiten Sina, Lisbeth, Ingrid en Maya Noorwegen te verlaten en bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95