Vertaalde roman, novelle

 • Sarah Ladipo Manyika boeken
  Sarah Ladipo Manyika - Als een muildier dat roomijs naar de zon draagt

  Morayo Da Silva is een wereldwijze Nigeriaanse vrouw van 75. Ze geniet van haar leven in het hippe San Francisco; ze maakt roadtrips in haar vintage Porsche, gaat graag een praatje aan en mijmert over haar favoriete romanfiguren. Maar als ze valt, is het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Dolly Alderton boeken
  Dolly Alderton - Alles wat ik weet over liefde

  The Sunday Times-bestseller In Engeland al honderdduizenden keren gekocht en gelezen – nu in Nederland! Liefde, Dolly Alderton raakt er niet over uitgepraat. Wie wel, trouwens? Dolly weet alle liefdesperikelen waarin een vrouw verzeild kan raken op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Oyinkan Braithwaite boeken
  Oyinkan Braithwaite - Mijn zusje, de seriemoordenaar

  Koredes zusje Ayoola is in alles het tegenovergestelde van wat zij is: ze is het favoriete kind, bloedmooi, neemt het leven niet al te serieus – en is een seriemoordenaar. Geen man overleeft een relatie met haar. Zussen ben je echter voor het leven, dus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Markus Zusak boeken
  Markus Zusak - De bruggenbouwer

  In de perfecte chaos van een huis zonder volwassenen, voeden vijf broers elkaar op volgens hun eigen regels. Hun moeder is gestorven, hun vader is gevlucht. Terwijl de Dunbar jongens met elkaar vechten, samen lachen en samen hun verdriet verwerken, probeert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Proeven van liefde

  Liefde, passie en romantiek voor alle fans van Nora Roberts Vier vriendinnen runnen samen een bedrijfje als weddingplanners, maar ze hebben nauwelijks tijd om de liefde in hun eigen leven toe te laten. Laurel, de bruidstaartenbakker van Vows, is een vrouw die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Sh?saku Endo boeken
  Sh?saku Endo - Het meisje dat ik achterliet

  Het meisje dat ik achterliet (1963) van de veelgeprezen Japanse schrijver Shu¯saku Endo¯ is een aangrijpende roman over de keuzes van jonge volwassenen die leren wie ze zijn en wat ze willen in het leven. Het verhaal gaat over een weinig gemotiveerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jodi Ellen Malpas boeken
  Jodi Ellen Malpas - Mijn man - Ontketend

  Het gaat Jesse en Ava voor de wind. Jesse beschikt nog altijd over zijn charme, is in shape en laat het hart van zijn vrouw nog steeds smelten met een enkele blik. Hij heeft de controle, precies zoals hij graag wil. Maar hun perfecte wereld stort in als Ava na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Christine Mangan boeken
  Christine Mangan - Fata morgana

  Fata morgana van Christine Mangan is een beklemmend verhaal over een obsessieve vriendschap, tegen het decor van het exotische, zinderende Tanger in de jaren vijftig, waarin niets is wat het lijkt. Al sinds haar aankomst in Marokko, waar Alice met haar man… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Tayari Jones boeken
  Tayari Jones - Een ongewoon huwelijk

  ‘Je rent via hartroerende interacties vol liefde, zelfopoffering en feilbaarheid richting climax. Een weergaloze les in perspectief en empathie.’ – ????½ HUMO Celestial en Roy zijn jong, verliefd en pas getrouwd. Zijn carrière in de zakenwereld zit in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anneliese Mackintosh boeken
  Anneliese Mackintosh - Stervensgelukkig

  In ‘Stervensgelukkig’ van Anneliese Mackintosh vindt Ottila McGregor, dertig jaar, dat het hoog tijd is om haar leven op de rails te krijgen. Ze stopt met drinken en vreemdgaan, en is vastbesloten eindelijk het geluk te vinden. Eitje, toch? Nou nee. Om te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Therese Anne Fowler boeken
  Therese Anne Fowler - Een illustere vrouw

  Een illustere vrouw van Therese Anne Fowler is een historische roman over de powervrouw Alva in de machtige familie Vanderbilt uit de Verenigde Staten, aan het eind van de 19e eeuw. In de geschiedenis van de Vanderbilts, vol glamour, persoonlijke drama’s en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Lucianus boeken
  Lucianus - Lucius of: de ezel

  Lucius, of: de ezel is een korte roman over een man die in een ezel verandert. In De gouden ezel, het meesterwerk van de Noord-Afrikaanse auteur Apuleius, wordt dit gegeven van de nodige diepgang voorzien. De auteur van Lucius, of: de ezel pakt het heel anders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Knud Sønderby boeken
  Knud Sønderby - Twee mensen samen

  Knud Sønderby’s (1909-1966) tweede roman Twee mensen Samen (1932) speelt zich net als zijn debuut Midden in een jazztijd af in de jazztijd in het Kopenhagen van de vroege jaren dertig.Knud Sønderby’s (1909-1966) tweede roman Twee mensen Samen (1932)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Alisa Ganijeva boeken
  Alisa Ganijeva - Liefde in de Kaukasus

  Marat, een jonge advocaat, keert uit Moskou terug naar zijn geboortedorp aan de Kaspische Zee. Zijn ouders hebben al een banketzaal gereserveerd voor zijn huwelijksfeest, terwijl ze nog altijd koortsachtig op zoek zijn naar een acceptabele bruid voor hun zoon.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Fjodor Dostojevski boeken
  Fjodor Dostojevski - De idioot

  Na een lang verblijf in het buitenland keert vorst Mysjkin terug naar Rusland. Zijn verbazing over het feit dat de Russische maatschappij sinds zijn afwezigheid helemaal in de ban is geraakt van geldzucht en andere verderfelijke hartstochten, en zijn epilepsie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Eric-Emmanuel Schmitt boeken
  Eric-Emmanuel Schmitt - Het evangelie volgens Pilatus

  Pontius Pilatus, de Romeinse stadhouder die Jezus veroordeelde en daarna zijn handen in onschuld waste, is zonder twijfel een van de meest opvallende figuren uit de evangeliën. Zijn rol werd in verschillende bijbelboeken verteld, maar nog nooit door hemzelf.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - De familie Deverill

  De eerste drie delen van de geliefde Deverill-serie voor het eerst gebundeld Wanneer door de Eerste Wereldoorlog en de strijd om een onafhankelijk Ierland de spanning in het land toeneemt, komt er een einde aan de idyllische jeugdjaren van drie meisjes. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Albert Vigoleis Thelen boeken
  Albert Vigoleis Thelen - De zwarte heer Bazetub

  In De zwarte heer Bazetub neemt Albert Vigoleis Thelen de lezer mee in een even avontuurlijke als vermakelijke odyssee. Vigoleis, de verteller uit Thelens bejubelde Het eiland van het tweede gezicht, krijgt de opdracht als tolk op te treden voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Denis Thériault boeken
  Denis Thériault - De jongen en de zee

  Thériault ontving maar liefst acht literaire prijzen voor deze roman Twee jongens worden samengebracht door het verlies van een ouder, verbonden door hun gevoelens van rouw en eenzaamheid. In een klein dorpje aan de ruwe, desolate kust van Canada, waar het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lucy Dillon boeken
  Lucy Dillon - Een klein gebaar

  ‘Een klein gebaar’ is een warme en meeslepende roman van Lucy Dillon, voor de lezers van Jojo Moyes en Santa Montefiore. Libby en haar man Jason hebben hun huis in Londen vaarwel gezegd om het hotel van zijn ouders uit het slop te halen. Ze hebben grootse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elizabeth Taylor boeken
  Elizabeth Taylor - Hotel Claremont

  Op een regenachtige zondagmiddag in januari neemt mevrouw Palfrey haar intrek in hotel Claremont. Ze is onlangs weduwe geworden en wil de jaren die ze nog voor zich heeft daar doorbrengen.Haar medebewoners vormen een bont gezelschap van excentriekelingen, met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jérôme Colin boeken
  Jérôme Colin - Het slagveld

  Voor de liefhebbers van Herman Koch en Niccolò Ammanti.Het probleem met kinderen is dat ze opgroeien. Op een dag slaan ze zonder waarschuwing de deuren dicht en breekt in huis de oorlog uit. Het overkomt de ouders van de vijftienjarige Paul ten tijde van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Tatiana de Rosnay boeken
  Tatiana de Rosnay - Obsessie

  Obsessie is een verhaal over verlies, moederschap en waanzin, geschreven door Frankrijks internationaal meest gelezen schrijfster. Terwijl Tatiana De Rosnay Obsessie schreef, ontkiemde het idee dat uiteindelijk Haar naam was Sarah zou worden.Na haar scheiding… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Charles Dickens, Andersen Hans Christian boeken
  Charles Dickens, Andersen Hans Christian - De Kerstboom / Kerstverhalen

  Charles Dickens (1812-1870) wist het ondanks grote tegenslagen in zijn jeugd tot een van de belangrijkste schrijvers van Engeland te brengen. Zijn werk doet nog steeds modern aan. Zijn boeken, zoals Oliver Twist, Great Expectations en A Christmas Carol worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - Reis met een ezel

  In Reis met een ezel beschrijft Stevenson een twaalfdaagse, bijna tweehonderd kilometerlange tocht die hij maakt met zijn ezel Modestine door de ruige en nauwelijks bewoonde Cevennen. Een van de zwaarste beproevingen gedurende deze twaalf dagen is de enorme… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00