Vertaalde roman, novelle

 • Devin Murphy boeken
  E-book
  Devin Murphy - De schipper

  De schipper van Devin Murphy speelt zich af in Noord-Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het is een rauw, gevoelig verhaal over een eenzame jongen in gewetensconflict: hoort hij bij zijn vaders NSB, of bij het verzet? Een aangrijpende, avontuurlijke… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • José Saramago boeken
  E-book
  José Saramago - Het verhaal van het onbekende eiland

  'De volgende dag ging er niemand dood.' Zo luidt de openingszin van Het verzuim van de dood, de nieuwe veertiende roman van José Saramago. In de nacht van 31 december op 1 januari van een niet nader bepaald jaar in een fictief land, sterft er ineens niemand.… (E-book)

  Lees meer...
    1,99
 • José Saramago boeken
  E-book
  José Saramago - Het jaar van de dood van Ricardo Reis

  In december 1935 keert de dichter-arts Ricardo Reis, een van de heteroniemen van de grote Portugese dichter Fernando Pessoa, terug naar Lissabon omdat Pessoa enkele dagen eerder overleden is. Hij neemt zijn intrek in een hotel, waar hij verliefd wordt op het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Claire Cameron boeken
  E-book
  Claire Cameron - De laatste neanderthaler

  Meer dan 40.000 jaar geleden probeert een jonge, zwangere neanderthalervrouw te overleven tijdens een strenge winter en dreigende hongersnood. Haar familie is verdwenen en ze is ten dode opgeschreven als ze niet een nieuwe groep soortgenoten vindt die haar wil… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Orhan Pamuk boeken
  E-book
  Orhan Pamuk - De vrouw met het rode haar

  Een puttengraver en zijn jonge leerling hebben de opdracht gekregen om water te vinden op een droge vlakte in de buurt van Istanbul. Terwijl ze afzien in de zomerse hitte ontstaat er een hechte band tussen de oudere man en de jongen, wiens vader verdween nadat… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Arto Paasilinna boeken
  E-book
  Arto Paasilinna - De zelfmoordclub

  Enkele tientallen mannen en vrouwen hebben gereageerd op de advertentie ‘Heb jij zelfmoordplannen?’ In een touringcar zijn ze onderweg naar het noordelijkste puntje van Finland, waar ze zich in de ijskoude zee willen storten. De absurde gebeurtenissen… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Junichiro Tanizaki boeken
  E-book
  Junichiro Tanizaki - De brug der dromen - Verzameld werk

  Junichiro Tanizaki was een van de voornaamste Japanse auteurs van de twintigste eeuw. Hij verwierf grote bekendheid met verhalen waarin vooral de koortsachtige jacht op genot in het snel groeiende Tokio werd beschreven - niet zelden met komische ondertoon.… (E-book)

  Lees meer...
  16,99
 • Sabri Louatah boeken
  E-book
  Sabri Louatah - De wilden - 2 - Broers, vijanden

  Broers, vijanden van Sabri Louatah is het ongekend spannende tweede deel in de Franse romanserie De wilden. Was deel 1 al een achtbaan, deel 2 is helemaal verslavend! De serie is een familiegeschiedenis en een politieke thriller in een. Wanneer je hebt genoten… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Omar Hamilton boeken
  E-book
  Omar Hamilton - De stad wint altijd

  De stad wint altijd is een opmerkelijke roman over een van de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen jaren, de Arabische Lente. Omar Hamiltons debuut schakelt tussen hoogtepunten als de nachtelijke veldslagen tegen de politie en dieptepunten als zijn… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • David Foenkinos boeken
  E-book
  David Foenkinos - Het geheime leven van Henri Pick

  Als een bibliothecaris in Bretagne besluit om een collectie te beginnen van alle boeken die door uitgevers zijn afgewezen, ontvangt hij ongelooflijk veel manuscripten. In de enorme stapel stuit een jonge redactrice op een meesterwerk, geschreven door een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Karel ?apek boeken
  E-book
  Karel ?apek - Meteoor

  Een vliegtuigje stort neer en de enige overlevende wordt uit de wrakstukken gehaald en zwaar verbrand en in coma naar een ziekenhuis gebracht. Niemand weet wie hij is of waar hij vandaan komt. De arts en de anderen die met hem in aanraking komen, kunnen er… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Curtis Dawkins boeken
  E-book
  Curtis Dawkins - Graybar Hotel

  Dawkins duikt in de eigenaardigheden, verveling en wanhoop van langgestraften. Tegen de verwachtingen in komt echter geen beeld van tomeloze bruutheid en geweld naar voren, maar eerder een genuanceerde exploratie van mannen die hun best doen hun geest actief… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jesse Loncraine boeken
  E-book
  Jesse Loncraine - In het veld

  'In het veld raakt je. Jesse Loncraine neemt je mee naar een donkere en vaak wanhopige wereld. Zijn schrijfstijl spaart niemand en is onsentimenteel maar tegelijk tot tranen roerend.' - Michael Palin De roman In het veld is zo indringend geschreven dat je als… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Rodrigo Blanco Calderón boeken
  E-book
  Rodrigo Blanco Calderón - The Night

  Caracas, 2010. De energiecrisis wordt door de revolutionaire regering als excuus gebruikt om stroomonderbrekingen af te kondigen die het hele land urenlang in duisternis hullen. In die donkere perioden lijkt Venezuela terug te vallen naar een primaire tijd.… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Wilbur Smith, Tom Harper, Willemien Werkman boeken
  E-book
  Wilbur Smith, Tom Harper, Willemien Werkman - Prooi van de tijger

  Het Courtney-epos gaat verder: Tom Courtney zet alles op het spel om zijn toekomst veilig te stellen (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Raduan Nassar boeken
  E-book
  Raduan Nassar - Bijbelse landbouw

  'Bijbelse landbouw' kan misschien het best omschreven worden als een Braziliaanse bildungsroman. André verlaat de boerderij van zijn ouders om zich te onttrekken aan de vanzelfsprekendheden van dit archaïsch levende gezin, met uit het Midden-Oosten… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Alan Hollinghurst boeken
  E-book
  Alan Hollinghurst - De Sparsholt-affaire

  In het eerste jaar van de Tweede Wereldoorlog vertelt Freddie Green het verhaal van zijn studentenleven in Oxford. Er is een nieuwe student aangekomen, David Sparsholt, voor wie Freddie en zijn vriend Evert Dax een meer dan gewone belangstelling hebben. Zijn… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Linda Olsson boeken
  E-book
  Linda Olsson - In de schemer fluit de merel

  De ontroerende nieuwe roman over vriendschap en de liefde voor literatuur van de Zweedse bestsellerauteur. Drie eenzame mensen wonen in hetzelfde appartementengebouw in Stockholm: de depressieve Elisabeth, die zich voor alles en iedereen afsluit; Elias, een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Alicia Kopf boeken
  E-book
  Alicia Kopf - Een broer van ijs

  'Dit boek is een ei van Columbus.' ????? Dagblad van het Noorden Ze heeft een diepe fascinatie voor ijs en voor de poolgebieden, voor de uitgestrektheid, de ongereptheid en het leven onder extreme omstandigheden. Maar vooral voor de legendarische… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Corina Bomann boeken
  E-book
  Corina Bomann - Winterbloesem

  Een heerlijke feelgoodroman voor de winterse maanden Corina Bomann is langzamerhand uitgegroeid tot een grote naam in het romantische genre Een paar weken voor Kerstmis spoelt op het strand bij een kuuroord een schipbreukelinge aan. De jonge vrouw weet niet… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Diana Gabaldon boeken
  E-book
  Diana Gabaldon - Zeven stenen

  Fans van de Reiziger-serie zullen smullen van deze nog nooit eerder vertaalde korte verhalen van Diana Gabaldon. Zeven stenen bevat zeven novelles die de geliefde Outlander-wereld nog groter maken. In De gewoontes van het leger moet een vriend van Lord John… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Mike McCormack boeken
  E-book
  Mike McCormack - Dag der zielen

  De westkust van Ierland, 2 november 2008. De maand van Allerzielen is aangebroken; vader, echtgenoot en civiel ingenieur Marcus Conway zit aan de keukentafel, wachtend op zijn gezin. Terwijl in de verte de Angelusklok luidt overdenkt hij zijn leven. Zijn… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Paul Beatty boeken
  E-book
  Paul Beatty - Tuff

  De negentienjarige, 145 kilo wegende gangster Winston 'Tuffy' Foshay woont in East Harlem, New York City. Hij dealt drugs, breekt voor de lol kaken van mensen en droomt ervan stinkend rijk te worden met een film waarin Danny DeVito de hoofdrol zal spelen. Zijn… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Joubert Pignon boeken
  E-book
  Joubert Pignon - Mooie lieve schat

  De verhalen in het eigenzinnige, tragikomische, semi-autobiografische ‘Mooie lieve schat’ van Joubert Pignon vormen een geheel, ook al zijn ze met eigen titels op de pagina’s geplaatst en gescheiden door witregels. De auteur heeft ze in een volgorde… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Christina Lauren boeken
  E-book
  Christina Lauren - STOUTER - ONAFSCHEIDELIJK

  Chloe Mills en Bennett Ryan stappen in het huwelijksbootje en het geluk lacht het stel toe. Maar Chloe wordt gek van de pre-bruiloftstress en Bennett maakt een geen-seks-tot-de-huwelijksnacht-belofte, die de spanningen alleen maar versterkt. Redt het koppel… (E-book)

  Lees meer...
    3,99