Vertaalde roman, novelle

 • Geneva Lee boeken
  E-book
  Geneva Lee - Royal Passion

  Het was nog nooit zo spannend bij het Britse koningshuis – een hotte nieuwe serie voor de vele fans van E.L. James, Audrey Carlan en Jessica Clare Een blik, een kus en niets is meer hetzelfde. Op haar afstudeerfeestje ontmoet Clara Bishop een knappe… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Nora Roberts boeken
  E-book
  Nora Roberts - Dromen

  Prachtige, romantische familie-omnibus van bestsellerauteur Nora Roberts In Templeton House in Californië groeien drie meisjes op. Ze voelen zich zusjes, maar de naam Templeton betekent voor elk van hen iets anders: voor Laura staat het voor haar ouderlijk… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Elvis Peeters boeken
  E-book
  Elvis Peeters - Brood

  In Brood verplaatst Elvis Peeters zich in een jongen die niet anders kan dan zijn door oorlog geteisterde land ontvluchten. Na een barre overlevingstocht begint hij aan zijn leven in een nieuwe samenleving. Maar voor hij het weet loopt het uit de hand.Brood is… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Michael Kumpfmüller boeken
  E-book
  Michael Kumpfmüller - Leerschool der liefde

  De jonge muziekdocent en latere componist Georg krijgt tijdens een werkcollege Julika in het vizier. Ze is helemaal zijn type, slechts een paar jaar jonger dan hij, en beantwoordt zijn blikken op een tegelijkertijd uitdagende en afwijzende manier. Georg heeft… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Nicholas Sparks boeken
  E-book
  Nicholas Sparks - Op het eerste gezicht

  Meeslepend verhaal over liefde, verraad en obsessie – prachtige roman van bestsellerauteur Nicholas Sparks nu voor € 7,50 Er zijn drie dingen die Jeremy Marsh had gezworen nooit te doen: New York verlaten; zijn hart opnieuw aan iemand verliezen nadat hij… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Sarah J. Maas boeken
  E-book
  Sarah J. Maas - Toren van de dageraad

  Wereldwijd zijn er al ruim 6,3 miljoen boeken verkocht van Sarah J. Maas In Toren van de dageraad volgen we het verhaal van Chaol en Nesryn die naar de Torre Cesme afreizen, terwijl Aelin gelijktijdig haar verhaal in Rijk van stormen vervolgt. Chaol Westfall,… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Veronica Henry boeken
  E-book
  Veronica Henry - Het huis van je dromen

  Zou jij je droomhuis herkennen als je er recht voor stond? Een heerlijke feelgoodroman over een beeldschoon oud huis, voor de lezers van Katie Fforde en Jill Mansell Van de auteur van Echte liefde vind je in de boekhandel Hunter’s Moon is het perfecte huis… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Juliet Butler boeken
  E-book
  Juliet Butler - Onafscheidelijk

  Twee zussen, voor altijd verbonden en toch zo alleen Dasja kan zich een leven zonder haar zusje niet voorstellen. Masja is brutaal, stoer en onbevreesd. Dasja is rustig en bedachtzaam, maar overal bang voor. Voor de dokters die enge onderzoeken komen doen,… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Marcia Willett boeken
  E-book
  Marcia Willett - Zeven dagen in de zomer

  De prachtige kust van Devon als de perfecte achtergrond: een voorschotje op de zomervakantie! Liv, de jonge moeder van een wel zeer levendige tweeling, kijkt ernaar uit om de zomer door te brengen in de Beach Hut, een huis aan de kust van Devon. Maar als haar… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Armando Lucas Correa boeken
  E-book
  Armando Lucas Correa - Het duitse meisje

  Voor de lezers van De bibliothecaresse van Auschwitz van Antonio Iturbe en De bakkersdochter van Sarah McCoy Een aangrijpend Holocaust-verhaal, gebaseerd op ware gebeurtenissen Voordat alles veranderde had de Joodse Hannah Rosenthal een heerlijk leventje. Maar… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • David Garnett boeken
  E-book
  David Garnett - Vrouw of vos

  De pasgetrouwde Richard en Silvia Tebrick maken een wandeling rond hun landgoed om de jacht te zien. Wanneer de jachthonden voorbij zijn en Richard omkijkt naar zijn vrouw, ziet hij haar niet meer: waar Silvia stond, staat nu een kleine, felrode vos die hem… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Peter Carey boeken
  E-book
  Peter Carey - Ver van huis

  Het is 1954. Irene Bobs is een onafhankelijke vrouw zonder enige angst. Boven alles houdt ze van hard rijden. Haar man Titch is de beste autoverkoper van Zuidoost-Australië en samen besluiten ze mee te doen met de Redex Trial, een meedogenloze race rond het… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Bart Ongering boeken
  E-book
  Bart Ongering - Dichter bij Meester Bart

  Meester Bart schreef voor deze bundel nieuwe columns en gedichten over zijn leerlingen en zijn ervaringen in het onderwijs. Ook vroeg hij een tiental schrijvers en journalisten naar hun herinneringen aan school. Naast de altijd treffende beschouwingen van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Shusaku Endo boeken
  E-book
  Shusaku Endo - De samoerai

  Van Shusaku Endo, de auteur van ‘Stilte’: Een pakkend portret van een buitengewone historische reis vol gevaren en ontberingen; een roman over verdraagzaamheid, geloof en hoogmoed die je niet loslaat. In 1613 gaat een droom van de missionaris Vader Pedro… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Andrew Michael Hurley boeken
  E-book
  Andrew Michael Hurley - Duivelsdag

  Elke herfst keert John Pentecost terug naar de schapenboerderij in Lancashire waar hij opgroeide, om zijn vader te helpen. Doorgaans gebeurt er vrij weinig in de Endlands, maar dit jaar is Johns grootvader overleden. Bovendien vergezelt zijn nieuwe vrouw,… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • P.Z. Reizin boeken
  E-book
  P.Z. Reizin - Waarschijnlijk is het liefde

  Waarschijnlijk is het liefde van P.Z. Reizin is een romantische comedy met een unieke invalshoek. Warm, charmant, hilarisch en meeslepend. Voor iedereen die genoten heeft van Het Rosie Project. Aiden is de beste vriend van Jen. Hij is geestig, empathisch en… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Audrey Carlan boeken
  E-book
  Audrey Carlan - Zwichten voor een zoen

  Het derde deel van Audrey Carlans verslavende, hotte nieuwe serie die zich afspeelt in een yogaschool Voor lezers van Jessica Clare, Jennifer Probst, E.L. James, Sylvia Day Toen yoga-instructeur Mila Mercado werd gevraagd om mee te doen aan de les van een… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Sarah Jio boeken
  E-book
  Sarah Jio - Eiland in bloei

  ‘Een roman die je eraan herinnert hoe het verleden je kan achtervolgen, en die een paar flinke verrassingen voor je in petto heeft.’ Jodi Picoult Als twintiger kon Emily Wilsons leven haast niet stuk: ze was een bestsellerschrijfster, getrouwd met een man… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Ruth Ware boeken
  E-book
  Ruth Ware - Huis te koop

  De korte thriller Huis te koop van Ruth Ware, bekend van De vrouw in suite 10 en In een donker, donker bos, is weer een bloedstollend suspenseverhaal. Op een dag ontvangt een vrouw een e-mail over een huis dat te koop staat. Het huis klinkt te mooi om waar te… (E-book)

  Lees meer...
    1,99
 • Rachel Hore boeken
  E-book
  Rachel Hore - De laatste brief naar huis

  Een vervallen landhuis in Italië, een tragische liefde en een verborgen gehouden verleden Tijdens een reis door Italië raakt Briony Andrews gefascineerd door het verleden van een vervallen landhuis in de heuvels bij Napels. Ze vindt daar een stapeltje… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Lorenzo Marone boeken
  E-book
  Lorenzo Marone - Waarom het zo aantrekkelijk is om gelukkig te zijn

  Cesare Annunziata is een man van weinig woorden en vele eigenaardigheden. Als 77-jarige weduwnaar doet hij waar hij zelf zin in heeft: voornamelijk mijmeren over zijn vreemde levensgeschiedenis en afspraakjes maken met Rossana, een verpleegster van lichte… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Adelbert von Chamisso boeken
  E-book
  Adelbert von Chamisso - De wonderbaarlijke geschiedenis van Peter Schlemihl

  Op een zonnige namiddag in 1813 wandelen twee vrienden door een botanische tuin in Kunersdorf aan de Oder; het zijn Friedrich de la Motte Fouqué en Adelbert von Chamisso, Franse aristocraten die vanwege de Revolutie moesten emigreren. De zon werpt lange… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Ken Follett boeken
  E-book
  Ken Follett - Door het oog van de naald

  Twee klassiekers van bestsellerauteur Ken Follett in een nieuwe vormgeving Door het oog van de naald was de internationale doorbraak van Ken Follett Zijn wapen is een mes en zijn codenaam De Naald. Hij is Hitlers beste undercoveragent – een koude en… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Ken Follett boeken
  E-book
  Ken Follett - Code Rebecca

  Spannende spionagethriller die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog In totaal werden van Ken Folletts boeken bijna 400.000 exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen De Duitsers kennen hem als De Sfinx, anderen als Alex Wolff, een Europese zakenman… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Marian Keyes boeken
  E-book
  Marian Keyes - Nu even niet

  Een hartveroverend en geestig boek over liefde en vriendschap Amy’s man Hugh wil een pauze. Hij zegt dat hij niet bij haar weg wil; hij houdt nog steeds van haar. Hij wil alleen een pauze, van hun huwelijk, van hun kinderen, van hun leven samen. Hij wil zes… (E-book)

  Lees meer...
  11,99