Vertaalde roman, novelle

 • Raeanne Thayne boeken
  E-book
  Raeanne Thayne - Tussen hoop en liefde

  Tijd voor romantiek heeft Claire Bradford niet. Ze heeft haar handen vol aan haar twee kinderen, haar veeleisende moeder en de jonge, blonde receptioniste voor wie haar man haar heeft verlaten. En dan is daar nog haar goedlopende kralenwinkel. Maar wanneer… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Robyn Carr boeken
  E-book
  Robyn Carr - Onbekende bestemming

  Sinds de jonge dominee Noah Kincaid zijn oog heeft laten vallen op de verwaarloosde kerk in Virgin River, heeft hij nog maar één missie: de boel opknappen en de deuren weer openen. Omdat hij dat niet alleen kan, zoekt hij iemand die niet alleen de… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Brenda Novak boeken
  E-book
  Brenda Novak - Eindelijk zomer

  Als er midden in de nacht een onbekende man op haar deur klopt, aarzelt Callie Vanetta niet. Ze belt de politie. Wanneer die arriveert, lijkt de man verdwenen, maar als ze weer alleen is, treft ze hem aan in haar badkamer. Hij is gewond en heeft dringend hulp… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Susan Mallery boeken
  E-book
  Susan Mallery - Op blote voeten

  Thuis zal ze snel weer de oude zijn: daar is Michelle Sanderson, een jonge oorlogsveteraan, van overtuigd. Na tien lange jaren hoopt ze thuis tot rust te komen, waar ze, net als vroeger, de mooie oude familieherberg wil gaan runnen. Zo vanzelfsprekend als ze… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Nora Roberts boeken
  E-book
  Nora Roberts - Goudzoekers

  Net als Whitney in de auto voor het stoplicht zit te bedenken hoe saai haar leven als rijke erfgename is, rukt een man het rechterportier open en springt naar binnen. Zijn naam is Doug Lord en zíjn leven is zeker niet saai. Hij heeft documenten in zijn bezit,… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Marek Šindelka boeken
  E-book
  Marek Šindelka - Materiaalmoeheid

  'Materiaalmoeheid' is het indrukwekkende verhaal van twee jonge broers die naar Europa proberen te vluchten. Al snel verliezen ze elkaar uit het oog, maar de lezer volgt hun ontberingen met een wisselende perspectief. Een niet-moraliserende roman waarin het… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Sarah McCoy boeken
  E-book
  Sarah McCoy - Het gefluister van de bladeren

  De langverwachte nieuwe roman van de auteur van De bakkersdochter – een groots liefdesverhaal dat meerdere decennia en continenten omspant Hallie Erminie, die eind negentiende eeuw opgroeit in een plantersfamilie in Kentucky, is een wilskrachtige jonge vrouw… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Claire Messud boeken
  E-book
  Claire Messud - Meisje in brand

  In Meisje in brand van Claire Messud zijn Julia Robertson en Cassie Burnes al sinds de kleuterklas bevriend; een vriendschap waarin ze alles met elkaar delen. Naarmate de meisjes ouder worden, tekenen de verschillen zich af. Wanneer Bev, de moeder van Cassie,… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Laetitia Colombani boeken
  E-book
  Laetitia Colombani - De vlecht

  Drie vrouwen, drie continenten, één verlangen naar vrijheid. In ‘De vlecht’ van Laetitia Colombani behoort de Indiase Smita tot de onaanraakbaren, gedoemd een mensonwaardig bestaan te leiden. Haar grootste wens is dat haar dochtertje dit lot bespaard… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sara Mesa boeken
  E-book
  Sara Mesa - Litteken

  Twintiger Sonia komt op een online literatuurforum in contact met een man die zichzelf Knut Hamsun noemt. Er ontwikkelt zich een intense correspondentie en een verhouding, waarin ze elkaar beurtelings aantrekken en afstoten. Knut plaatst Sonia op een voetstuk… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Leïla Slimani boeken
  E-book
  Leïla Slimani - In de tuin van het beest

  Adèle is journalist, getrouwd met een lieve man en moeder van een peuter. Maar Adèle is ook wanhopig verslaafd aan seks. Seks om een onbestemd verlangen te sussen, om te ontsnappen aan de banaliteit van het bestaan. Ze spreektvoortdurend af met vreemde… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Nicholas Sparks boeken
  E-book
  Nicholas Sparks - De redding

  Wie kan de krachten van de liefde weerstaan? Landon Carter is zeventien jaar oud en geniet met volle teugen van het leven: sporten, feesten en flirten met meisjes… wat kan een jongen van zijn leeftijd nog meer wensen? Het verschil met de verlegen,… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Nicholas Sparks boeken
  E-book
  Nicholas Sparks - Met hart en ziel

  Is er een groter mysterie denkbaar dan de liefde? Jeremy Marsh is wetenschappelijk journalist en mede daardoor sceptisch op het professionele af. Als hij de opdracht krijgt om af te reizen naar een dorpje waar een aantal mysterieuze en misschien wel… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Elizabeth Gilbert boeken
  E-book
  Elizabeth Gilbert - Eten, bidden, beminnen

  Op haar dertigste heeft Elizabeth alles wat een moderne vrouw zich maar kan wensen: een echtgenoot, een huis en een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Twee jaar later, na een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Matt Haig boeken
  E-book
  Matt Haig - Het eeuwige leven

  De 41-jarige geschiedenisleraar Tom Hazard ziet eruit als een normale man, maar leeft door een ongewone aandoening al eeuwenlang. Hij is overal geweest, heeft alles meegemaakt, is talloze malen van identiteit veranderd. Hij wil nu vooral een gewoon leven, net… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Lina Wolff boeken
  E-book
  Lina Wolff - De polyglotte geliefden

  ‘De polyglotte geliefden’ van Lina Wolff (1973) verhaalt over drie mensen en drie soorten onvervulde verlangens. Ellinor, 36 jaar oud, afkomstig uit een klein dorp in het zuiden van Zweden, plaatst een contactadvertentie, op zoek naar een ‘tedere, maar… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Silvia Avallone boeken
  E-book
  Silvia Avallone - Levenslicht

  De zeventienjarige Adele is moederziel alleen in de verloskamer van het ziekenhuis aan het bevallen. De vader van haar kind zit in de gevangenis, en ook al heeft hij verlof gekregen, ze wil hem er niet bij hebben, en evenmin haar moeder en zus. Ze heeft van… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Nikos Kazantzakis boeken
  E-book
  Nikos Kazantzakis - Kapitein Michalis

  ‘Vrijheid of dood’ is de leuze van de Griekse opstandelingen op Kreta die aan het einde van de 19de eeuw vochten tegen de Turkse overheersers. Kapitein Michalis is een van de verzetsleiders, een held met twee kanten: gevreesd door de Turken, maar ook door… (E-book)

  Lees meer...
  20,99
 • Ángeles Doñate boeken
  E-book
  Ángeles Doñate - Brieven voor Sara

  In ‘Brieven voor Sara’ van Ángeles Doñate begint in het Spaanse dorp Porvenir de winter met slecht nieuws: het oude, kleine postkantoor moet sluiten. Sara, de vriendelijke postbode, verliest daarmee haar baan en ze is ontroostbaar. Ook de tachtigjarige… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jennifer Probst boeken
  E-book
  Jennifer Probst - Wanneer je maar wilt

  Een nieuw deel in de heerlijk hotte, verslavende Onvoorwaardelijk-serie Toen Raven Bella Stratton nog een tiener was overleed haar vader bij een vreselijk auto-ongeluk. Bijna nog schokkender was het feit dat hij vergezeld werd door een haar onbekende vrouw,… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Geneva Lee boeken
  E-book
  Geneva Lee - Royal Desire

  Het was nog nooit zo spannend bij het Britse koningshuis – een hotte nieuwe serie voor de vele fans van E.L. James, Audrey Carlan en Jessica Clare Teleurgesteld en gekwetst na hun laatste nacht samen, maakt Clara een einde aan haar relatie met prins… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Nikola Scott boeken
  E-book
  Nikola Scott - De schaduw van mijn moeder

  Hoe ontdek je de waarheid over het verleden als de enige persoon die erbij was niet meer leeft? 1958. De jonge Elizabeth wordt naar het landgoed van de rijke familie Shaw gestuurd, zodat ze de laatste dagen van haar zieke moeder niet hoeft mee te maken. Daar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Santiago Pajares boeken
  E-book
  Santiago Pajares - De regen van Ionah

  In “De regen van Ionah” van Santiago Pajares kent hoofdpersoon Ionah niets anders dan de eindeloze woestijn waarin hij al zijn hele leven leeft met zijn moeder. Zij heeft de wereld gekend zoals wij hem kennen, voordat het misging. Ze is zich er terdege van… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Niklas Natt och Dag boeken
  E-book
  Niklas Natt och Dag - 1793

  Een magistrale, schitterend geschreven en ongelooflijk spannende Zweedse roman. 1793 is binnen een week na verschijning verkocht aan meer dan 30 landen. 1793. Stockholm is in de greep van paranoia en samenzweringen. En dan wordt er een gruwelijk verminkt… (E-book)

  Lees meer...
  13,50
 • Bernhard Schlink boeken
  E-book
  Bernhard Schlink - Olga

  Een dorpje rond 1900 in het oosten van het Duitse Rijk. Olga is een weeskind, Herbert de zoon van de plaatselijke landheer. Ze vallen voor elkaar, maar Olga is volgens Herberts ouders geen partij voor hun zoon. Ook als Olga als onderwijzeres naar een klein… (E-book)

  Lees meer...
    9,99