Vertaalde roman, novelle

 • Tarjei Vesaas boeken
  E-book
  Tarjei Vesaas - De vogels

  De vogels is het verhaal van Mattis, een zwakbegaafde 40-jarige man die zijn weg niet kan vinden in de volwassen wereld. Hij woont met zijn zus in de verlaten Noorse bossen aan een meer, waar hij veerman wordt. De enige die hij vervoert is een houthakker, die… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ali Smith boeken
  E-book
  Ali Smith - Winter

  Boek van het Jaar (The Daily Telegraph, The Observer, Evening Standard, The Times, The New York Times) Winter is het tweede boek uit Ali Smiths schitterende seizoencyclus, na de Man Booker Prize-favoriet Herfst. Wat de plot en de meeste personages betreft is… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Michel Krielaars boeken
  E-book
  Michel Krielaars - Een onbekende vriend

  Nu de Russische Bibliotheek de bijna-pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt is het tijd voor een kloeke bloemlezing uit deze prachtige reeks. Het is geen gemakkelijk opgave uit de veelheid van de Russische Bibliotheek de mooiste verhalen en passages te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Lorraine Fouchet boeken
  E-book
  Lorraine Fouchet - De Kleuren van het leven

  Kim verruilt het pittoreske eiland Groix voor de Cote d’Azur, om als gezelschapsdame in dienst te treden van de steenrijke en dementerende Gilonne. Deze excentrieke bejaarde krijgt wekelijks bezoek van haar zoon, die zeer gesteld is op zijn moeder. Kim raakt… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Gill Sims boeken
  E-book
  Gill Sims - Waarom mama drinkt

  Reeds 150.000 exemplaren verkocht in Groot-Brittannië! Het is mama's 39ste verjaardag. Ze staat aan het randje van een toekomst vol mensen die haar vragen of ze mee wil naar yogales voor gevorderden, of brave leesclubjes waar iedereen na één glas pinot… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Jamie Quatro boeken
  E-book
  Jamie Quatro - Vuurrede

  ‘Vuurrede’ van Jamie Quatro vertelt het verhaal van Maggie, bijzonder toegewijd aan haar man Thomas, aan hun twee prachtige kinderen en aan God. Dan begint de schrijfster Maggie een platonische, intellectuele en spirituele mailwisseling met de dichter… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Ursula Le Guin boeken
  E-book
  Ursula Le Guin - Malafrena

  ‘Malafrena’ is een vroege, realistische roman van Ursula Le Guin, die zich afspeelt in het denkbeeldige land Orsinia in 1825, wanneer Itale Sorde, de idealistische jonge erfgenaam van het afgelegen landgoed Val Malafrena, naar de bruisende hoofdstad… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Colleen Oakley boeken
  E-book
  Colleen Oakley - Ik kan je bijna aanraken

  ‘Op een keer kuste een jongen me, en ging ik bijna dood...’ Jubilee Jenkins heeft een zeldzame allergie voor menselijke huidcellen; zelfs een lichte aanraking van iemand kan haar al fataal worden. Nadat ze jarenlang haar huis niet heeft verlaten, moet ze… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Holly Bourne boeken
  E-book
  Holly Bourne - Vind ik leuk?!

  Iedereen trouwt, krijgt baby’s, koopt huizen. Timelines vol succes. Maar niet voor Tori… Gelukkig. En ineens ben je dertig. Je tijdlijn is een lange opsomming van aanzoeken, zwangerschapsaankondigingen en foto’s van pas gekochte huizen. Dertig worden… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Angelika Schrobsdorff boeken
  E-book
  Angelika Schrobsdorff - Jij bent niet zoals andere moeders

  Else groeit op in een welgesteld Joods gezin in Berlijn aan het begin van de twintigste eeuw. Ze leidt een uitbundig leven en geniet met volle teugen van de cultuur die de stad te bieden heeft. Bruisend van charme, met haar donkere krullen en fonkelende ogen,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sarah Crossan boeken
  E-book
  Sarah Crossan - Nieuwe maan

  Ze denken dat ik iemand iets heb aangedaan. Maar dat is niet waar. Onthoud dat goed, oké? Ik meen het. Onthoud dat goed. Want mensen gaan leugens vertellen. En ik wil dat jij de waarheid weet. Joe heeft zijn broer al tien jaar niet gezien. De reden daarvoor… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Abbi Glines boeken
  E-book
  Abbi Glines - Haar leugens

  Vlak voordat haar moeder haar laatste adem uitblies, fluisterde ze Beulah een naam toe. Portia Van Allan was niet iemand van wie Beulah zou hebben vermoed dat haar moeder - liefdevol en zorgzaam - haar kende. Portia was het tegenovergestelde: rijk,… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Lynn Austin boeken
  E-book
  Lynn Austin - Eigen wegen

  ‘Eigen wegen’ van Lynn Austin: een klassieker over vier vrouwen die vriendschap sluiten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Wanneer de Verenigde Staten zich mengen in de Tweede Wereldoorlog, worden de Amerikaanse vrouwen opgeroepen hun bijdrage te leveren in… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Jonas Lüscher boeken
  E-book
  Jonas Lüscher - Kracht

  Richard Kracht, hoogleraar rethorica in het Duitse Tübingen, heeft een slecht huwelijk en zit financieel aan de grond. Om de scheiding te bekostigen doet hij mee aan een prijsvraag die een steenrijke internetondernemer in Silicon Valley heeft uitgeschreven.… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Giorgio Bassani boeken
  E-book
  Giorgio Bassani - Achter de deur

  Een tienerjongen groeit op in Ferrara in de jaren dertig. Op school, altijd al een plek van rivaliteit en hiërarchie, is de spanning van de politieke veranderingen in Italië duidelijk merkbaar. De jongen realiseert zich langzaamaan dat zijn joodse identiteit… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Giorgio Bassani boeken
  E-book
  Giorgio Bassani - Binnen de muren

  In vijf onvergetelijke verhalen, gebundeld onder de titel Binnen de muren, beschrijft Giorgio Bassani voor het eerst de inwoners van Ferrara. Met een fijn oog voor detail en in een prachtige poëtische stijl komt de stad tot leven - een jonge vrouw wordt door… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Giorgio Bassani boeken
  E-book
  Giorgio Bassani - De reiger

  De reiger beschrijft de laatste dag uit het leven van Edgardo Limentani, een joodse advocaat en grootgrondbezitter uit Ferrara. Hij besluit in de dagen tussen Kerstmis en Nieuwjaar op eendenjacht te gaan. Wanneer hij zich in zijn schuilplaats heeft verschanst,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Giorgio Bassani boeken
  E-book
  Giorgio Bassani - De geur van hooi

  In De geur van hooi memoreert Giorgio Bassani zijn eigen leven. Hij verhaalt over de mensen die hij heeft ontmoet, de vakanties aan zee, en het geluk, het verdriet en de jaloezie die zijn leven hebben bepaald. Het is een verhaal over slechte hotels, armoedige… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Thomas Wolfe boeken
  E-book
  Thomas Wolfe - Daal neder, engel

  Daal neder, engel (1929) van Thomas Wolfe, verschijnt nu voor het eerst in het Nederlands, in een geweldige vertaling van Sjaak Commandeur. Deze grootscheepse autobiografische roman gaat over een kind en zijn familie, een scholier en zijn stad, een student en… (E-book)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan Guillou boeken
  E-book
  Jan Guillou - 1968

  In de hoofdsteden van Europa woeden studentenprotesten, de Vietnamoorlog escaleert, de Sovjets vallen Praag binnen: 1968 is niet alleen een kanteljaar voor Zweden, maar voor de hele wereld. Ook Eric Letang, die net zijn rechtenstudie aan de universiteit van… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Francesca Melandri boeken
  E-book
  Francesca Melandri - De lange weg naar Rome

  Rome, augustus, 2010. In een oud appartementengebouw zonder lift loopt Ilaria na een zware dag de trap op naar haar woning op de zesde verdieping. Ze is moe, ze wil alleen zijn en het verkeer en de drukkende hitte vergeten, maar boven aan de trap wacht haar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Husch Josten boeken
  E-book
  Husch Josten - Wittgenstein op de luchthaven

  14 november 2015. In de ochtend na de aanslagen van Parijs wil de journaliste Caren voor een reportage van Londen naar de Franse hoofdstad vliegen. Maar de luchthaven Heathrow lijkt op een vesting, nadat een anonieme beller gedreigd heeft een vliegtuig op te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Matteo Strukul boeken
  E-book
  Matteo Strukul - Het huis De Medici

  Duik nog dieper in het stormachtige leven van de meest invloedrijke familie van het vijftiende-eeuwse Italië Als Lorenzo de’ Medici wordt geconfronteerd met een verschrikkelijk complot, zint hij op wraak Florence, 1469. De voorbereidingen voor het huwelijk… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Jess Kidd boeken
  E-book
  Jess Kidd - Het huis van de verzamelaar

  Een verdwijningszaak, een verzamelaar en een geriatrie-fluisteraar die de chaos het hoofd moet bieden Mr. Flood is een obsessieve verzamelaar. Hij heeft zijn huis van top tot teen volgestouwd met spullen: opgezette vogels, poppen, boeken... Vrij normaal voor… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • David Sedaris boeken
  E-book
  David Sedaris - Calypso

  In zijn langverwachte nieuwe verhalenbundel is Sedaris op zijn allerbest: zijn observatievermogen is scherper dan ooit en de wijze waarop hij de lezer in lachen kan laten uitbarsten is ongeëvenaard. Vlijmscherpe verhalen over zijn familie, het verlies van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99