Vertaalde roman, novelle

 • Ken Follett boeken
  E-book
  Ken Follett - Door het oog van de naald

  Twee klassiekers van bestsellerauteur Ken Follett in een nieuwe vormgeving Door het oog van de naald was de internationale doorbraak van Ken Follett Zijn wapen is een mes en zijn codenaam De Naald. Hij is Hitlers beste undercoveragent – een koude en… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Ken Follett boeken
  E-book
  Ken Follett - Code Rebecca

  Spannende spionagethriller die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog In totaal werden van Ken Folletts boeken bijna 400.000 exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen De Duitsers kennen hem als De Sfinx, anderen als Alex Wolff, een Europese zakenman… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Marian Keyes boeken
  E-book
  Marian Keyes - Nu even niet

  Een hartveroverend en geestig boek over liefde en vriendschap Amy’s man Hugh wil een pauze. Hij zegt dat hij niet bij haar weg wil; hij houdt nog steeds van haar. Hij wil alleen een pauze, van hun huwelijk, van hun kinderen, van hun leven samen. Hij wil zes… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Sherryl Woods boeken
  E-book
  Sherryl Woods - De beste keuze

  Dana Sue kan zich er niet toe zetten om te gaan sporten. En dat terwijl ze hoognodig wat pondjes kwijt moet raken, vindt ze zelf. In haar restaurant in Serenity komt ze dagelijks in de verleiding om zich te goed te doen aan allerlei heerlijkheden. En nadat… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Raeanne Thayne boeken
  E-book
  Raeanne Thayne - Tussen hoop en liefde

  Tijd voor romantiek heeft Claire Bradford niet. Ze heeft haar handen vol aan haar twee kinderen, haar veeleisende moeder en de jonge, blonde receptioniste voor wie haar man haar heeft verlaten. En dan is daar nog haar goedlopende kralenwinkel. Maar wanneer… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Robyn Carr boeken
  E-book
  Robyn Carr - Onbekende bestemming

  Sinds de jonge dominee Noah Kincaid zijn oog heeft laten vallen op de verwaarloosde kerk in Virgin River, heeft hij nog maar één missie: de boel opknappen en de deuren weer openen. Omdat hij dat niet alleen kan, zoekt hij iemand die niet alleen de… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Brenda Novak boeken
  E-book
  Brenda Novak - Eindelijk zomer

  Als er midden in de nacht een onbekende man op haar deur klopt, aarzelt Callie Vanetta niet. Ze belt de politie. Wanneer die arriveert, lijkt de man verdwenen, maar als ze weer alleen is, treft ze hem aan in haar badkamer. Hij is gewond en heeft dringend hulp… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Susan Mallery boeken
  E-book
  Susan Mallery - Op blote voeten

  Thuis zal ze snel weer de oude zijn: daar is Michelle Sanderson, een jonge oorlogsveteraan, van overtuigd. Na tien lange jaren hoopt ze thuis tot rust te komen, waar ze, net als vroeger, de mooie oude familieherberg wil gaan runnen. Zo vanzelfsprekend als ze… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Nora Roberts boeken
  E-book
  Nora Roberts - Goudzoekers

  Net als Whitney in de auto voor het stoplicht zit te bedenken hoe saai haar leven als rijke erfgename is, rukt een man het rechterportier open en springt naar binnen. Zijn naam is Doug Lord en zíjn leven is zeker niet saai. Hij heeft documenten in zijn bezit,… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • ali Zamir boeken
  E-book
  ali Zamir - Aal onder water

  In de Indische Oceaan verdrinkt een jonge vrouw. De golven slaan wild over haar heen en haar krachten laten haar in de steek. Maar in het aangezicht van de dood verzamelt Aal nog één keer al haar levenslust en energie om het verhaal van haar leven te… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Marc Levy boeken
  E-book
  Marc Levy - PS uit Parijs

  P.S. uit Parijs van Marc Levy is een heerlijk charmante en grappige romantische komedie met een onverwacht slot. De Amerikaanse schrijver Paul en de Engelse filmactrice Mia ontmoeten elkaar in Parijs. Beiden hebben geen behoefte aan een nieuwe relatie: Mia is… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Catherine Cookson boeken
  E-book
  Catherine Cookson - Een heel bijzonder meisje

  Catherine Cookson is al decennia een stille kracht: al haar titels zijn zonder uitzondering eversellers Op een dag wordt het slaperige dorpje Battenbun in Northumberland opgeschrikt door de komst van een aftandse auto, die het prompt midden in het dorp begeeft… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Ellen Keith boeken
  E-book
  Ellen Keith - Gedwongen kampliefde

  De nummer 1 bestseller van de Canadese Globe and Mail Amsterdam, mei 1943. Als de tulpen beginnen te bloeien en de nazi's hun greep op de stad verstrakken, lijkt het laatste sprankje Nederlands verzet te zijn weggevaagd. Marijke de Graaf en haar man zijn… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Jennifer Donnelly boeken
  E-book
  Jennifer Donnelly - De theeroos

  Jennifer Donnelly combineert romantiek, historie en spanning op meesterlijke wijze Londen, 1888. Fiona Finnegan woont in een van de armoedige steegjes van East End, waar overdag kinderen spelen en ’s nachts dieven, prostituees en dromers rondhangen. Ze werkt… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • John Steinbeck boeken
  E-book
  John Steinbeck - Muizen en mensen

  De Amerikaanse schrijver en Nobelprijswinnaar John Steinbeck werd op slag wereldberoemd toen hij in 1937 Of Mice and Men publiceerde. Nu is er een prachtige nieuwe vertaling van dat meesterwerk, door Peter Bergsma. De hoofdpersonen George en de mentaal zwakke… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Gill Sims boeken
  E-book
  Gill Sims - Waarom mama drinkt

  Reeds 150.000 exemplaren verkocht in Groot-Brittannië! Het is mama's 39ste verjaardag. Ze staat aan het randje van een toekomst vol mensen die haar vragen of ze mee wil naar yogales voor gevorderden, of brave leesclubjes waar iedereen na één glas pinot… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Marek Šindelka boeken
  E-book
  Marek Šindelka - Materiaalmoeheid

  'Materiaalmoeheid' is het indrukwekkende verhaal van twee jonge broers die naar Europa proberen te vluchten. Al snel verliezen ze elkaar uit het oog, maar de lezer volgt hun ontberingen met een wisselende perspectief. Een niet-moraliserende roman waarin het… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Claire Messud boeken
  E-book
  Claire Messud - Meisje in brand

  In Meisje in brand van Claire Messud zijn Julia Robertson en Cassie Burnes al sinds de kleuterklas bevriend; een vriendschap waarin ze alles met elkaar delen. Naarmate de meisjes ouder worden, tekenen de verschillen zich af. Wanneer Bev, de moeder van Cassie,… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Laetitia Colombani boeken
  E-book
  Laetitia Colombani - De vlecht

  Drie vrouwen, drie continenten, één verlangen naar vrijheid. In ‘De vlecht’ van Laetitia Colombani behoort de Indiase Smita tot de onaanraakbaren, gedoemd een mensonwaardig bestaan te leiden. Haar grootste wens is dat haar dochtertje dit lot bespaard… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Elizabeth Gilbert boeken
  E-book
  Elizabeth Gilbert - Eten, bidden, beminnen

  Op haar dertigste heeft Elizabeth alles wat een moderne vrouw zich maar kan wensen: een echtgenoot, een huis en een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Twee jaar later, na een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ángeles Doñate boeken
  E-book
  Ángeles Doñate - Brieven voor Sara

  In ‘Brieven voor Sara’ van Ángeles Doñate begint in het Spaanse dorp Porvenir de winter met slecht nieuws: het oude, kleine postkantoor moet sluiten. Sara, de vriendelijke postbode, verliest daarmee haar baan en ze is ontroostbaar. Ook de tachtigjarige… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Geneva Lee boeken
  E-book
  Geneva Lee - Royal Desire

  Het was nog nooit zo spannend bij het Britse koningshuis – een hotte nieuwe serie voor de vele fans van E.L. James, Audrey Carlan en Jessica Clare Teleurgesteld en gekwetst na hun laatste nacht samen, maakt Clara een einde aan haar relatie met prins… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Audrey Carlan boeken
  E-book
  Audrey Carlan - Onvoorwaardelijke overgave

  Een gepassioneerd, romantisch liefdesverhaal met een vleugje drama Nadat het huwelijk van Monet Holland strandde, raapte ze de scherven van haar gebroken hart zo goed en zo kwaad als het ging bij elkaar en probeerde er samen met haar dochtertje het beste van… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Jill Mansell boeken
  E-book
  Jill Mansell - Geluks-ABC

  Jill Mansells Geluks-ABC is een kort e-book over de schrijfster Jill Mansell (van bestsellers als Ik zie je op het strand en Lang leve de liefde). In Jill Mansells Geluks-ABC krijg je een exclusief kijkje in het leven van de bestsellerauteur. Wat zit er Jills… (E-book)

  Lees meer...
    1,99
 • Benedict Wells boeken
  E-book
  Benedict Wells - Het einde van de eenzaamheid

  Meer dan 75.000 exemplaren verkocht Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij geconfronteerd met herinneringen uit zijn jeugd. Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus Liz hun ouders door een tragisch… (E-book)

  Lees meer...
    9,99