Vertaalde roman, novelle

 • ali Zamir boeken
  E-book
  ali Zamir - Aal onder water

  In de Indische Oceaan verdrinkt een jonge vrouw. De golven slaan wild over haar heen en haar krachten laten haar in de steek. Maar in het aangezicht van de dood verzamelt Aal nog één keer al haar levenslust en energie om het verhaal van haar leven te… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Catherine Cookson boeken
  E-book
  Catherine Cookson - Een heel bijzonder meisje

  Catherine Cookson is al decennia een stille kracht: al haar titels zijn zonder uitzondering eversellers Op een dag wordt het slaperige dorpje Battenbun in Northumberland opgeschrikt door de komst van een aftandse auto, die het prompt midden in het dorp begeeft… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Jill Mansell boeken
  E-book
  Jill Mansell - Geluks-ABC

  Jill Mansells Geluks-ABC is een kort e-book over de schrijfster Jill Mansell (van bestsellers als Ik zie je op het strand en Lang leve de liefde). In Jill Mansells Geluks-ABC krijg je een exclusief kijkje in het leven van de bestsellerauteur. Wat zit er Jills… (E-book)

  Lees meer...
    1,99
 • Ellen Keith boeken
  E-book
  Ellen Keith - Gedwongen kampliefde

  De nummer 1 bestseller van de Canadese Globe and Mail Amsterdam, mei 1943. Als de tulpen beginnen te bloeien en de nazi's hun greep op de stad verstrakken, lijkt het laatste sprankje Nederlands verzet te zijn weggevaagd. Marijke de Graaf en haar man zijn… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Audrey Carlan boeken
  E-book
  Audrey Carlan - Onvoorwaardelijke overgave

  Een gepassioneerd, romantisch liefdesverhaal met een vleugje drama Nadat het huwelijk van Monet Holland strandde, raapte ze de scherven van haar gebroken hart zo goed en zo kwaad als het ging bij elkaar en probeerde er samen met haar dochtertje het beste van… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • John Steinbeck boeken
  E-book
  John Steinbeck - Muizen en mensen

  De Amerikaanse schrijver en Nobelprijswinnaar John Steinbeck werd op slag wereldberoemd toen hij in 1937 Of Mice and Men publiceerde. Nu is er een prachtige nieuwe vertaling van dat meesterwerk, door Peter Bergsma. De hoofdpersonen George en de mentaal zwakke… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marek Šindelka boeken
  E-book
  Marek Šindelka - Materiaalmoeheid

  'Materiaalmoeheid' is het indrukwekkende verhaal van twee jonge broers die naar Europa proberen te vluchten. Al snel verliezen ze elkaar uit het oog, maar de lezer volgt hun ontberingen met een wisselende perspectief. Een niet-moraliserende roman waarin het… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Claire Messud boeken
  E-book
  Claire Messud - Meisje in brand

  In Meisje in brand van Claire Messud zijn Julia Robertson en Cassie Burnes al sinds de kleuterklas bevriend; een vriendschap waarin ze alles met elkaar delen. Naarmate de meisjes ouder worden, tekenen de verschillen zich af. Wanneer Bev, de moeder van Cassie,… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Laetitia Colombani boeken
  E-book
  Laetitia Colombani - De vlecht

  Drie vrouwen, drie continenten, één verlangen naar vrijheid. In ‘De vlecht’ van Laetitia Colombani behoort de Indiase Smita tot de onaanraakbaren, gedoemd een mensonwaardig bestaan te leiden. Haar grootste wens is dat haar dochtertje dit lot bespaard… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Elizabeth Gilbert boeken
  E-book
  Elizabeth Gilbert - Eten, bidden, beminnen

  Op haar dertigste heeft Elizabeth alles wat een moderne vrouw zich maar kan wensen: een echtgenoot, een huis en een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Twee jaar later, na een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ángeles Doñate boeken
  E-book
  Ángeles Doñate - Brieven voor Sara

  In ‘Brieven voor Sara’ van Ángeles Doñate begint in het Spaanse dorp Porvenir de winter met slecht nieuws: het oude, kleine postkantoor moet sluiten. Sara, de vriendelijke postbode, verliest daarmee haar baan en ze is ontroostbaar. Ook de tachtigjarige… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Tarjei Vesaas boeken
  E-book
  Tarjei Vesaas - De vogels

  De vogels is het verhaal van Mattis, een zwakbegaafde 40-jarige man die zijn weg niet kan vinden in de volwassen wereld. Hij woont met zijn zus in de verlaten Noorse bossen aan een meer, waar hij veerman wordt. De enige die hij vervoert is een houthakker, die… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ali Smith boeken
  E-book
  Ali Smith - Winter

  Boek van het Jaar (The Daily Telegraph, The Observer, Evening Standard, The Times, The New York Times) Winter is het tweede boek uit Ali Smiths schitterende seizoencyclus, na de Man Booker Prize-favoriet Herfst. Wat de plot en de meeste personages betreft is… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Michel Krielaars boeken
  E-book
  Michel Krielaars - Een onbekende vriend

  Nu de Russische Bibliotheek de bijna-pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt is het tijd voor een kloeke bloemlezing uit deze prachtige reeks. Het is geen gemakkelijk opgave uit de veelheid van de Russische Bibliotheek de mooiste verhalen en passages te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Lorraine Fouchet boeken
  E-book
  Lorraine Fouchet - De Kleuren van het leven

  Kim verruilt het pittoreske eiland Groix voor de Cote d’Azur, om als gezelschapsdame in dienst te treden van de steenrijke en dementerende Gilonne. Deze excentrieke bejaarde krijgt wekelijks bezoek van haar zoon, die zeer gesteld is op zijn moeder. Kim raakt… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Gill Sims boeken
  E-book
  Gill Sims - Waarom mama drinkt

  Reeds 150.000 exemplaren verkocht in Groot-Brittannië! Het is mama's 39ste verjaardag. Ze staat aan het randje van een toekomst vol mensen die haar vragen of ze mee wil naar yogales voor gevorderden, of brave leesclubjes waar iedereen na één glas pinot… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Colleen Oakley boeken
  E-book
  Colleen Oakley - Ik kan je bijna aanraken

  ‘Op een keer kuste een jongen me, en ging ik bijna dood...’ Jubilee Jenkins heeft een zeldzame allergie voor menselijke huidcellen; zelfs een lichte aanraking van iemand kan haar al fataal worden. Nadat ze jarenlang haar huis niet heeft verlaten, moet ze… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Sarah Crossan boeken
  E-book
  Sarah Crossan - Nieuwe maan

  Ze denken dat ik iemand iets heb aangedaan. Maar dat is niet waar. Onthoud dat goed, oké? Ik meen het. Onthoud dat goed. Want mensen gaan leugens vertellen. En ik wil dat jij de waarheid weet. Joe heeft zijn broer al tien jaar niet gezien. De reden daarvoor… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Abbi Glines boeken
  E-book
  Abbi Glines - Haar leugens

  Vlak voordat haar moeder haar laatste adem uitblies, fluisterde ze Beulah een naam toe. Portia Van Allan was niet iemand van wie Beulah zou hebben vermoed dat haar moeder - liefdevol en zorgzaam - haar kende. Portia was het tegenovergestelde: rijk,… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Lucinda Riley boeken
  E-book
  Lucinda Riley - Parel

  CeCe heeft altijd het gevoel gehad dat ze nergens echt bij hoorde. De dood van haar vader is een keerpunt in haar leven. Nu haar zusje Star, met wie ze altijd heel close was, een nieuw leven opbouwt met haar geliefde, voelt ze zich helemaal alleen. Wanhopig… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sarah Winman boeken
  E-book
  Sarah Winman - De blikman

  Dit is bijna een liefdesverhaal. Maar zo eenvoudig is het niet. Ellis en Michael sluiten vriendschap op hun twaalfde en lange tijd bestaat het leven van de jongens uit samen fietsen door de straten van Oxford, zichzelf leren zwemmen in de rivier, gedichten… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Lionel Shriver boeken
  E-book
  Lionel Shriver - Bezit

  In ‘Bezit’ van Lionel Shriver maakt een vrouw een zeer persoonlijk huwelijkscadeau voor haar beste vriend – om vervolgens te ontdekken dat diens jaloerse verloofde haar uit hun leven wil bannen. Een man van middelbare leeftijd die onder het juk van zijn… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Shobha Rao boeken
  E-book
  Shobha Rao - De zon achterna

  De zon achterna van Shobha Rao is een spannende roman over de bijzondere vriendschap van twee Indiase meisjes. Nadat de moeder van Poornima overlijdt is er weinig warmte in haar leven. Ze moet voor haar broertjes en zusjes zorgen totdat haar vader erin slaagt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Matteo Strukul boeken
  E-book
  Matteo Strukul - Dochter van De Medici

  Het langverwachte derde deel in de De Medici-trilogie Moord, verraad en politieke spelletjes, de familie de’ Medici schrikt nergens voor terug in haar klim naar Florentijnse heerschappij. Gewetenloze huurlingen, dodelijke gifmengers en genadeloze soldaten… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Kate Morton boeken
  E-book
  Kate Morton - De dochter van de klokkenmaker

  Eindelijk weer een nieuw boek van de auteur van Aan de rand van het meer Voor de lezers van Santa Montefiore en Kristin Hannah Een groep jonge, veelbelovende kunstenaars onder leiding van de charismatische Edward Radcliffe, neemt in de -zomer van 1862 haar… (E-book)

  Lees meer...
  12,99