Vertaalde roman, novelle

 • Heather O'Neill boeken
  Heather O'Neill - Hotel Lonely Hearts

  Een prachtige, poëtische roman – een modern, origineel sprookje Montreal, 1914. Twee baby’s worden midden in de winter achtergelaten in een weeshuis. Allebei blijken ze uitzonderlijke talenten te bezitten: Pierrot is een wonderkind op de piano, Rose… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • María Gainza boeken
  María Gainza - Zwart licht

  Dit is een roman over vervalsers en vervalsingen. Een jonge kunstcritica in Buenos Aires vertelt het verhaal van een mysterieuze bende aangevoerd door La Negra, de legendarische vervalster van schilderijen van Mariette Lydis.In Zwart licht draait het om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nicholas Sparks boeken
  17,99
 • Anstey Harris boeken
  Anstey Harris - De onverwachte wending in het leven van Grace Anderson

  Grace Anderson leidt een tevreden leven, met haar violenwinkeltje in een rustig Engels dorp en een langeafstandsrelatie met David in Parijs. Maar als David een vrouw redt in de Parijse metro en de beelden de wereld over gaan, blijkt hij een dubbelleven de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Saskia Noort boeken
  Saskia Noort - Stromboli - grote letter uitgave

  Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen, waarin ze ogenschijnlijk openhartig verslag doen van hun gezinsleven. Maar achter de façade van hun bohemienbestaan ettert al jaren een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Albert Cossery boeken
  Albert Cossery - Grote dieven kleine dieven

  Zoals bij alle grote schrijvers vormt het werk van de Egyptische auteur Albert Cossery (1913-2008) één groot mozaïek. Hij schreef een klein, maar ijzersterk oeuvre, dat uit zeven romans en een verhalenbundel bestaat. Cossery's laatste roman, 'Grote dieven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Bridget Collins boeken
  Bridget Collins - De boekbinder

  Stel dat je verdriet kunt wissen. Stel dat je pijn kunt vergeten. Stel dat je een geheim kunt verbergen. Voor altijd! Emmett, een jonge boerenzoon, gaat in de leer bij een boekbindster. Zij weet dat hij de aangeboren gave heeft om herinneringen van mensen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Het negende schrift van Maya - grote letter uitgave

  De negentienjarige Maya is op weg naar Chiloé, een eiland in het zuiden van Chili. De ogenschijnlijke rust van deze geïsoleerde plek steekt schril af tegen het harde straatleven van Las Vegas met zijn drugs en geweld dat Maya gewend is. Haar oma heeft haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Danzy Senna boeken
  Danzy Senna - Nieuwe mensen

  Nieuwe Mensen is een hartverscheurende pageturner over ras, klasse en gedrag. Hoe zien we onszelf en hoe zouden we onszelf wíllen zien? Wil je ergens bij horen of juist niet?Maria en Khalil Khalil zijn het ideale stel. Zij werkt aan haar proefschrift, hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Pia Pera boeken
  Pia Pera - Ik heb het de tuin nog niet verteld

  Ik heb het de tuin nog niet verteld is een gelaagd boek dat de seizoenen van de tuin volgt. Over leven en dood, vol met fijnzinnige reflecties over filosofie en het dagelijkse leven, over religie en frustratie. Als het duidelijk wordt dat zij ongeneeslijk ziek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Barbara Zoeke boeken
  Barbara Zoeke - Het uur van de specialisten

  Duitsland, 1940. Max Koenig is hoogleraar Oudheidkunde. Na een val als gevolg van een ongeneeslijke zenuwziekte belandt hij in een ziekenhuis bij Berlijn, waar chronisch zieken vooral op basis van hun werkvermogen worden geclassificeerd. Omdat Koenig in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Mario Puzo boeken
  Mario Puzo - De Godfather

  Don Vito Corleone staat aan het hoofd van een maffiafamilie in de jaren veertig in New York. Terwijl het huwelijksfeest van zijn dochter in volle gang is komen verschillende belanghebbenden gunsten bij hem vragen en noteert de FBI op het parkeerterrein de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Kristin Harmel boeken
  Kristin Harmel - Ik wist het al

  Een intens, aangrijpend en herkenbaar verhaal over de zoektocht naar nieuw geluk na een periode van rouw Nadat haar man Patrick tien jaar geleden omkwam bij een verkeersongeluk, was Kate zo diep in de rouw dat ze niet dacht ooit nog een nieuwe liefde te zullen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rune Christiansen boeken
  Rune Christiansen - Fanny en het mysterie in het treurende bos

  "Een prachtig geschreven roman. Christiansen toont nog maar eens waarom hij een van de meest toonaangevende literaire stylisten van Noorwegen is. Het lezen van Rune Christiansen is een uniek genot."Het is van een rust, een schoonheid... fascinerend! Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Dani Atkins boeken
  Dani Atkins - Zonder mij

  Opnieuw een schitterende en meeslepende roman van Dani Atkins, de auteur van ‘Versplinterd’ en ‘Duet met jou’. Maddie heeft alles wat ze zich kan wensen: een heerlijk leven, een goede relatie, ze is net zwanger en gaat trouwen. Maar dan is door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Charles Lewinsky boeken
  Charles Lewinsky - Terugkeer ongewenst

  ‘Een literair wonder van de eerste orde. (…) Met Terugkeer ongewenst heeft de auteur zichzelf en Het lot van de familie Meijer overwonnen.’ – NZZ am Sonntag ‘Een prachtig, ontroerend en wijs boek.’ – Norddeutscher Rundfunk ‘Meesterschap vertelt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • William Kent Krueger boeken
  William Kent Krueger - Gewone genade

  William Kent Krueger is een thrillerschrijver. Maar in Gewone genade laat hij dat genre grotendeels los (al blijft het een uiterst spannend boek) en kruipt hij in de huid van een jongen van dertien, Frank Drum, zoon van een dominee, die zijn onschuld verliest… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pam Jenoff boeken
  Pam Jenoff - Het weeskind

  Een verhaal over vriendschap tijdens de Tweede Wereldoorlog. Over twee bijzondere vrouwen en hun aangrijpende verhalen over opoffering en overleven. Als de zestienjarige Noa zwanger blijkt te zijn van een nazi-soldaat wordt ze gedwongen haar kind af te staan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Whitney Scharer boeken
  Whitney Scharer - Het gouden uur

  Het succesvolle Amerikaanse model Lee Miller arriveert in 1929 in Parijs om haar droom na te jagen: een leven als kunstenares. Ze ontdekt dat ze liever achter de camera staat dan ervoor en haalt de beroemde fotograaf Man Ray over haar te leren fotograferen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Anne Swärd boeken
  Anne Swärd - De onzichtbare bruid

  Het is het jaar 1945. De zeventienjarige Sandrine komt na een traumatische oorlogservaring onder valse naam in Zweden terecht. Ze is zwanger, alleen, en draagt een geheim met zich mee dat ze koste wat kost moet bewaren. Alles verandert als de rijke Ivan haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • E L James boeken
  E L James - De Mister

  Londen, 2019. Het leven is Maxim Trevelyan goed afgegaan. Dankzij zijn looks, goede connecties en geld heeft hij nooit hoeven werken en slaapt hij zelden alleen. Maar zijn leven staat op zijn kop wanneer zijn familie wordt getroffen door een tragedie en hij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Siri Hustvedt boeken
  Siri Hustvedt - Herinneringen aan de toekomst

  S.H., een jonge vrouw uit Minnesota, verhuist eind jaren zeventig naar New York. In haar nieuwe woning hoort ze door de dunne muren heen de bizarre en dreigende monologen van haar buurvrouw Lucy Brite. Ze schrijft alles op in een schrift, samen met de schetsen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jan Guillou boeken
  Jan Guillou - Zij die dromen doden slapen nooit

  De jaren zeventig zijn aangebroken. De linkse golf van 1968 lijkt steeds meer een idylle vergeleken bij de op handen zijnde oorlog tussen de Europese veiligheidsdiensten en een steeds meer versplinterde linkse beweging. Het wordt letterlijk een kwestie van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Erica James boeken
  Erica James - Het grote huis

  Erica James heeft al veel bestsellers op haar naam staan, zoals ‘Zussen voor altijd’, ‘De thuiskomst’ en ‘Zomerliefde’. In haar roman ‘Het grote huis’ neemt ze haar lezers mee terug in de tijd… Het is de zomer van 1939 en thrillerschrijfster… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maria Duenas boeken
  Maria Duenas - De dochters van de kapitein

  De langverwachte nieuwe roman van Maria DuenasDrie Spaanse zussen emigreren begin twintigste eeuw naar de VS, waar ze het restaurant van hun overleden vader overnemen. Aanvankelijk verzetten ze zich tegen de manier van leven in New York, maar algauw beseffen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99