Vertaalde roman, novelle

 • Catherine Lacey boeken
  Catherine Lacey - De antwoorden

  De antwoorden is de fantastisch ontvangen tweede roman van Catherine Lacey. Een Tom Cruise-achtige acteur wil met een duur experiment de perfecte liefde construeren. Een team onderzoekers stelt een harem voor hem samen, waarin elke vrouw een andere rol vervult… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Ali Eskandarian boeken
  Ali Eskandarian - Golden Years

  Op 11 november 2013 kwam een gewelddadig einde aan het leven van de zeer getalenteerde muzikant en schrijver Ali Eskandarian. Een voormalig lid van de muziekgroep Free Keys kwam 's nachts naar het huis waar Ali samen met bevriende Iraanse muzikanten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nikolaj Gogol boeken
  Nikolaj Gogol - Dagboek van een gek

  'Dagboek van een gek' wordt beschouwd als een van de beste verhalen van Nikolaj Vasiljevitsj Gogol (1809-1852) en is een van de klassieke verhalen uit de Russische literatuur. Gogol schreef het in de herfst van 1834 en het werd voor het eerst gepubliceerd in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Jane Austen boeken
  Jane Austen - Verstand en Gevoel

  In Verstand en gevoel draait het uiteindelijk om de vraag wie trouwt er met wie? Hoofdpersonen zijn de twee oudste dochters van de weduwe Dashwood: de verstandige, gereserveerde Elinor en de gevoelige, impulsieve Marianne. De laatste laat zich het hoofd op hol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Monika Peetz boeken
  Monika Peetz - Uitgerekend wij - grote letter uitgave

  Uitgerekend wij van Monika Peetz, bekend van De dinsdagvrouwen, is een romantische komedie over de zoektocht naar ware liefde. Tom is een 29-jarige wiskunde-nerd en hij is op zoek naar een geschikte vrouw. Hij heeft uitgerekend dat er in zijn woonplaats,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Dorthe Nors boeken
  Dorthe Nors - Spiegel spiegel schouder

  Sonja is de veertig voorbij en probeert haar rijbewijs te halen. Ze voelt zich eenzaam in de grote stad, hunkert naar vrijheid en haar leven kan sowieso wel wat richting gebruiken. Haar vriendenkring blijft grotendeels beperkt tot een zweverige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Milena Busquets boeken
  Milena Busquets - Ook dit gaat voorbij - grote letter uitgave

  Blanca is veertig als haar sterke, beroemde en flamboyante moeder na een ziekbed overlijdt.Ze realiseert zich dat ze, ondanks twee huwelijken en twee kinderen, nu werkelijk volwassen dient te worden en haar plek op de wereld moet veroveren zonder ouders om op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,10
 • J.B. Morrison boeken
  J.B. Morrison - Het (buiten)gewone leven van Frank Derrick, 81 jaar - grote letter uitgave

  Frank Derrick is 81 jaar en hij is op straat aangereden door een melkwagen. Op zijn verjaardag nog wel. Sinds de dood van zijn vrouw woont hij alleen en is het al genoeg uitdaging om zijn dagen te vullen. Maar nu hij met zijn arm in het gips ook nog eens niks… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,25
 • Barbara Constantine boeken
  Barbara Constantine - Tom, kleine Tom - grote letter uitgave

  Tom is elf jaar oud en woont met zijn moeder Joss in een caravan. Joss was zelf pas dertien toen ze Tom kreeg, dus nu hij wat ouder is brengt ze deweekenden het liefst met haar vriendinnen door. Daardoor is Tom vaak alleen en moet hij alles zelf doen. Soms… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,00
 • Virginia Baily boeken
  Virginia Baily - Op een ochtend - grote letter uitgave

  Rome, 1943. Op een sombere ochtend kruisen de blikken van twee jonge vrouwen elkaar. Chiara Ravello staat op het punt de stad te ontvluchtennaar een veiligere plek. De andere vrouw wordt met haar man en kinderen een vrachtwagen in gedreven om te worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Sara Gruen boeken
  Sara Gruen - Aan de waterkant - grote letter uitgave

  Na een gênant voorval tijdens een high societynieuwjaarsfeestin Philadelphia in 1944 worden Madeline Hyde en haar man Ellis financieel afgesneden door zijn vader. Tot Maddies schrik besluiten Ellis en zijn goede vriend Hank dat ze de goedkeuring (en het geld)… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,80
 • Jonathan Franzen boeken
  Jonathan Franzen - Zuiverheid - grote letter uitgave

  De Amerikaanse Purity Tyler, voor de mensen in haar omgeving bekend als Pip - schaamt zich voor haar echte voornaam. Haar moeder heeftnooit willen vertellen wie haar vader is. Na een traumatische ervaring in het Californische kraakpand waar ze woont, besluit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  71,65
 • Fausto Brizzi boeken
  Fausto Brizzi - Je leeft maar 1 keer - grote letter uitgave

  Als je boven de 40 bent en niemand kijkt naar je om - wat doe je dan? Diego, succesvol advocaat in Rome, bevindt zich in een midlifecrisis.En hij weet dat het zijn eigen schuld is. Hij besluit het roer om te gooien en mensen in zijn omgeving te gaan helpen. Zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,56
 • Dana Spiotta boeken
  Dana Spiotta - Vermoorde onschuld

  Twee vriendinnen groeien op in het Los Angeles van de jaren tachtig en besluiten filmmakers te worden. Meadow en Carrie lijken in alles op elkaar - behalve in hun opvattingen over seks, macht, films maken en normen en waarden. Ze ontmoeten Jelly, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jenna Blum boeken
  Jenna Blum - De verloren familie

  De langverwachte nieuwe roman van de auteur van Het familieportret Een ontroerend, indrukwekkend verhaal over de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog voor een overlever De Duits-joodse Peter Rashkin heeft de concentratiekampen van de Tweede Wereldoorlog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Yoko Tawada boeken
  Yoko Tawada - Memoires van een ijsbeer

  Drie generaties van getalenteerde en wereldberoemde circusartiesten en auteurs, die toevallig ijsberen in de mensenwereld zijn, vertellen hun verhaal. De grootmoeder, een voormalig circusartieste schrijft per ongeluk een zeer succesvolle autobiografie in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gail Tsukiyama boeken
  Gail Tsukiyama - De tuin van de Samoerai - grote letter uitgave

  Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog wordt een jonge Chinese student naar een Japanse badplaats gestuurd om van tbc te herstellen. Hij ontmoet daar vier van de inwoners - een mooi Japans meisje en drieoudere mensen - bij wier levens en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,95
 • Margaret Atwood boeken
  Margaret Atwood - Als laatste het hart - grote letter uitgave

  Na de wereldwijde economische crisis houden Stan en Charmaine, een pasgetrouwd stel, met moeite het hoofd boven water. Ze zijn zo wanhopigdat ze, wanneer ze een advertentie zien in de lokale krant over een 'sociaal experiment' in de stad Isotopia, zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,96
 • Jeffrey Archer boeken
  Jeffrey Archer - De tijd zal het leren - grote letter uitgave

  Harry Clift on, de zoon van een havenarbeider in Bristol, heeft zijn vader nooit gekend. De verwachting is dat ook Harry een toekomst op de werf tegemoet gaat, maar dankzij een opmerkelijke gave wordt hij toegelaten tot een exclusieve jongensschool, waardoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,65
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - Eva's oog - grote letter uitgave

  Als de schilderes Eva Magnus en haar dochtertje Emma langs een rivier wandelen, ontdekken ze het dode lichaam van een man. Eva belooft Emma dat ze de politie gaat bellen, maar dat doet ze niet. Waarom niet? En waarom reageert Eva elke keer zo ongemakkelijk als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - De nieuwe achternaam - grote letter uitgave

  In De nieuwe achternaam volgen we het leven van Lila en Elena, twee vriendinnen uit een armoedige wijk in Napels.Lila is op haar zestiende getrouwd, maar krijgt met haar nieuwe achternaam algauw het gevoel dat ze zichzelf kwijtraakt. Haar turbulente huwelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  56,00
 • Naomi Alderman boeken
  Naomi Alderman - De Macht

  In ‘De macht’ van Naomi Alderman ontdekken vrouwen overal ter wereld dat zij de kracht bezitten. Met de minste vingerbeweging kunnen ze folterende pijnen veroorzaken, en zelfs doden. Ineens beseft iedere man op aarde dat hij de macht niet meer in handen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sarah J. Maas boeken
  Sarah J. Maas - Rijk van stormen

  Het vijfde deel in de populaire Glazen troon-serie neemt ons verder mee op Aelins epische reis en bouwt op naar een cliffhanger die iedereen zal doen smachten naar het vervolg. In Rijk van stormen heeft Celaena allang haar rechtmatige rol van erfgename Aelin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Didier Decoin boeken
  Didier Decoin - Vissen voor de keizer

  Bijzondere poëtische avonturenroman die zich afspeelt in Japan, alle zintuigen worden geprikkeld door de exotische beschrijvingen van geuren en kleuren Origineel meesterwerk van een gevierd schrijver in Frankrijk, winnaar van de Prix Goncourt Japan, rond het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Audrey Carlan boeken
  Audrey Carlan - Wachten op de ware

  Yoga Girl, de nieuwe serie van Audrey Carlan: net zo verslavend als Calendar Girl! Voor lezers van Maya Banks, Jessica Clare, Jennifer Probst, E.L. James, Sylvia Day… Amber St. James heeft een duidelijk doel voor ogen: de beste student Geneeskunde van haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00