Vertaalde roman, novelle

 • Thea Lim boeken
  Thea Lim - Een oceaan van tijd

  New York, 1981. Amerika is getroffen door een dodelijke grieppandemie. Wanneer Frank besmet raakt, besluit zijn vriendin Polly naar de toekomst te reizen om zo een levensreddende behandeling te kunnen betalen. Ze beloven elkaar twaalf jaar later weer te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • John le Carré boeken
  John le Carré - Spion aan de muur (POD)

  Spion aan de muur betekende de internationale doorbraak van John le Carré, en in 2018 is het 55 jaar geleden dat deze klassieke bestseller verscheen. Het team van The Night Manager werkt aan de tv-serie. Spion aan de muur speelt zich af in Berlijn tijdens de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Michael Fehr boeken
  Michael Fehr - Simeliberg

  Simeliberg is een poëtische krimi waarin een berg voorkomt waar de lijkwagens af en aan rijden en er is ook een geldschat, in de la van de oude boer Schwarz, een vereenzaamde zonderling. Zijn tegenspeler, Anatol Griese, krijgt als gemeentesecretaris de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Jens Christian Grondahl boeken
  Jens Christian Grondahl - Stilte in oktober & Indian summer

  dwarsligger 563 Jens Christian Grøndahl Stilte in oktober & Indian summer Twee prachtige romans van de Deense grootmeester over de breekbaarheid van relaties, onvervulde dromen en identiteit. In Stilte in oktober raakt een kunsthistoricus in een crisis als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Naomi Alderman boeken
  Naomi Alderman - Ongehoorzaam

  ‘Ongehoorzaam’ is de eerste roman van de bekroonde auteur Naomi Alderman. Wanneer een geliefde rabbijn overlijdt, komt diens dochter Ronit over uit New York en verheugt zich op het weerzien met vrienden uit haar jeugd in Hendon, een Londense wijk. Maar al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • T.M. Frazier boeken
  T.M. Frazier - King

  Dakloos. Hongerig. Wanhopig. Doe herinnert zich niet meer wie ze is of waar ze vandaan komt. King is een beruchte beroepscrimineel die net is vrijgekomen uit de gevangenis. Iemand bij wie je niet in het krijt wil staan, tenzij je bereid bent hem terug te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Aja Gabel boeken
  Aja Gabel - Het ensemble

  Het ensemble van Aja Gabel neemt je als lezer helemaal mee; de vier muzikanten zijn afzonderlijk al bijzonder, maar als ensemble zijn ze onvergetelijk. Voor de lezers van Curtis Sittenfeld, Jennifer Egan en Jeffrey Eugenides. San Francisco, jaren negentig.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Patrick de Witt boeken
  Patrick de Witt - Noorderzon

  Frances Price en haar volwassen (doch eeuwig puberale) zoon Malcolm wonen in de chique Upper East Side van New York, rijkelijk omringd door bedienend personeel. Sinds de dood van Malcolms roemruchte vader Franklin, wiens geest volgens Frances voortleeft in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Natasha Madison boeken
  Natasha Madison - Flirten met de playboy

  Ze denkt dat ze kan ontsnappen, dat ik haar zal laten gaan... Hij denkt dat hij een vrouw zoals ik aankan. Hij moest eens weten... Een man die alles heeft, heeft maar één ding nodig: verleid worden. Kijk toe hoe ik flirt met de playboy. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Anne Cathrine Bomann boeken
  Anne Cathrine Bomann - Agathe

  Een psychiater in Parijs staat op het punt om met pensioen te gaan. Hij telt de maanden af. Tot zijn grote ergernis heeft zijn secretaresse nog een nieuwe patiënte aangenomen. Een Duitse vrouw die Agathe heet. Maar juist deze Agathe houdt hem een spiegel voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Lindsay Harrel boeken
  Lindsay Harrel - Twee zussen, een donorhart & een bucketlist

  In ‘Twee zussen, een donorhart en een bucketlist’ van Lindsay Harrel reizen de zusjes Megan en Crystal de wereld rond aan de hand van de bucketlist van Amanda, het overleden meisje aan wie Megan haar nieuwe hart te danken heeft. Megan heeft drie jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Delia Owens boeken
  Delia Owens - Het moerasmeisje

  In Barkley Cove, North Carolina, gaan al jarenlang geruchten over het moerasmeisje. Ze is wild. Men wil niets van haar weten. Kya is opgegroeid in het moeras. Hier voelt ze zich thuis. De natuur is haar leerschool. Dan komt de tijd dat ze ernaar verlangt lief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • António Lobo Antunes boeken
  António Lobo Antunes - Voor wie in het donker op mij wacht

  Voor wie in het donker op mij wacht van António Lobo Antunes, een van de belangrijkste Portugese auteurs en alom gezien als kandidaat voor de Nobelprijs, gaat over de kracht van het geheugen en tegelijkertijd het verliezen van herinneringen. De 79-jarige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Colm Tóibín boeken
  Colm Tóibín - Nora

  Een van de meeste gedenkwaardige heldinnen in de moderne literatuur Dit boek gaat over verlies, over de schoonheid van het alledaagse, de veerkracht van mensen en de troost van muziek. Nora blijft na de dood van haar man achter met haar kinderen. Het leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Carlos Bulosan, Carey McWilliams boeken
  Carlos Bulosan, Carey McWilliams - Amerika zit in het hart

  De klassieke memoires van de bekende Filipijnse schrijver Carlos Bulosan, over zijn jeugd in de Filipijnen en zijn moeilijke leven in armoede en wanhoop als immigrant in Amerika.“… het was een misdaad om een Filipino te zijn in Californië.” Dit klassiek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Michail Saltykov-Sjtsjedrin boeken
  Michail Saltykov-Sjtsjedrin - De geschiedenis van een stad

  Michail Saltykov-Sjtsjedrin (1826-1889) is de grootste satiricus van de Russische literatuur. In De geschiedenis van een stad - de stad Gloepov (van gloepy, dom, dwaas) staat voor Rusland - geeft hij een schitterende parodie op de Russische geschiedenis,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Liane Moriarty boeken
  Liane Moriarty - Negen volmaakte vreemden

  Negen gasten verzamelen zich in een exclusief wellnessresort. Sommigen zijn hier om af te vallen, anderen proberen hun leven een gezonde draai te geven, en een enkeling is er nog niet aan toe om de precieze reden van het bezoek onder ogen te zien. Ondanks alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Luz Gabás boeken
  Luz Gabás - Als vuur in het ijs

  Spanje halverwege de negentiende eeuw. Twee jonge mensen worden in een periode van burgeroorlog van elkaar gescheiden. De jonge Attua droomde van een carrière in het leger, maar als zijn vader wordt vermoord, spat zijn droom uiteen. Hij wilde met Cristela een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Fredrik Backman boeken
  Fredrik Backman - Wij tegen jullie

  In het Zweedse stadje Björnstad krijgen de bewoners in korte tijd veel te verduren. Veel spelers van het ijshockeyteam, de trots van de stad, stappen over naar het team van hun grootste concurrent, de naburige stad Hed. In Björnstad moet een vrijwel volledig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Keziah Frost boeken
  Keziah Frost - Een tweede leven voor Norbert Z.

  Een tweede leven voor Norbert Z. is een bijzonder boek dat ons eraan herinnert dat we nooit te oud zijn om een nieuwe weg in te slaan. Een verhaal over vriendschap, eenzaamheid en grote successen op latere leeftijd.Norbert Zelenka is een bescheiden man en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kathryn Hughes boeken
  Kathryn Hughes - De sleutel

  1956. Ellen werkt als leerling verpleegkundige in een krankzinnigengesticht in een Engels dorpje. Daar bouwt ze een band op met een bijzondere patiënte.Wanneer diens behandelend arts in opspraak raakt wordt Ellen gedwongen een pijnlijke keuze te maken.2006.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Piero Chiara boeken
  Piero Chiara - De mantel van astrakan

  De naamloze 'ik' besluit een paar maanden naar Parijs te gaan om zich in het mondaine leven te verdiepen. Hij trekt in bij een weduwe, madame Lenormand, die zich beklaagt over haar zoon, en bij Domitien, een ongenaakbare kat die zich niets laat aanleunen. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,90
 • Maeve Brennan boeken
  Maeve Brennan - Een bezoek

  De tweeëntwintigjarige Anastasia King keert na de dood van haar beide ouders terug naar haar geboortestad Dublin. Ze ontdekt dat ze niet welkom is bij haar grootmoeder, die haar leven wijdt aan de nagedachtenis van haar geliefde zoon, Anastasia’s vader. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Tessa Afshar boeken
  Tessa Afshar - De dief van Korinte

  ‘De dief van Korinte’ van Tessa Afshar is een spannende, Bijbels geïnspireerde roman die zich afspeelt in de eerste eeuw na Christus, ten tijde van de apostel Paulus. De jonge Ariadne vlucht vanuit het voor haar beklemmende Athene naar haar vader in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Francesc Miralles boeken
  Francesc Miralles - Wabi-sabi

  Van de auteur van de internationale bestseller Ikigai Spirituele roman over de wegen van het lot, het belang van verbinding met anderen en wat de Japanse levenskunst daarover te zeggen heeft Als Samuel, een introverte, ietwat eenzame literatuurdocent, op een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99