Vertaalde roman, novelle

 • Christine Mangan boeken
  Christine Mangan - Fata morgana

  Fata morgana van Christine Mangan is een beklemmend verhaal over een obsessieve vriendschap, tegen het decor van het exotische, zinderende Tanger in de jaren vijftig, waarin niets is wat het lijkt. Al sinds haar aankomst in Marokko, waar Alice met haar man… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Damien Dibben boeken
  Damien Dibben - Mijn naam is Morgen

  Mijn naam is Morgen van Damian Dibben is een onweerstaanbare historische roman over een hond op zoek naar zijn baas. Een cultuurhistorische reis door Europa, waar tegelijkertijd de prachtigste muziek wordt gecomponeerd en de gruwelijkste oorlogen worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Kathryn Hughes boeken
  Kathryn Hughes - De sleutel

  1956. Ellen werkt als leerling verpleegkundige in een krankzinnigengesticht in een Engels dorpje. Daar bouwt ze een band op met een bijzondere patiënte.Wanneer diens behandelend arts in opspraak raakt wordt Ellen gedwongen een pijnlijke keuze te maken.2006.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Egon Hostovský boeken
  Egon Hostovský - Vreemdeling zoekt kamer

  In het New York van 1946 is dokter Marek, een Tsjechische arts, op zoek naar een kamer. Hij heeft het voornemen om zijn wetenschappelijke geschrift hier af te ronden. Hij verlangt naar rust en stilte, een kamer met een bed en een bureau waaraan hij kan werken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Hank Green boeken
  Hank Green - Een zeer opmerkelijk verschijnsel

  #1 op de New York Times-bestsellerlijst! Ineens staan ze er – de Carls. Op een nacht stuit de drieëntwintigjarige April May op een gigantische sculptuur, die als vanuit het niets opeens midden in Manhattan staat. Ze is meteen verrukt van onverzettelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rachel Cusk boeken
  Rachel Cusk - Kudos

  Meesterlijk vervolg op Contouren en Transit.In een vliegtuig luistert een vrouw naar het verhaal van de onbekende passagier naast haar: over zijn werk, zijn huwelijk, zijn dochter en de nacht waarin hij zijn hond moest begraven. De vrouw, Faye, is onderweg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Keziah Frost boeken
  Keziah Frost - Een tweede leven voor Norbert Z.

  Een tweede leven voor Norbert Z. is een bijzonder boek dat ons eraan herinnert dat we nooit te oud zijn om een nieuwe weg in te slaan. Een verhaal over vriendschap, eenzaamheid en grote successen op latere leeftijd.Norbert Zelenka is een bescheiden man en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jane Gardam boeken
  Jane Gardam - De dochter van Crusoe

  Aan het begin van de vorige eeuw wordt de zesjarige Polly Flint achtergelaten bij haar twee vrome tantes, een norse weduwe en een onberekenbare dienstmeid. In hun gele huis aan de Engelse kust, met niets anders dan duinen en een uitgestrekt landschap om zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Anneliese Mackintosh boeken
  Anneliese Mackintosh - Stervensgelukkig

  In ‘Stervensgelukkig’ van Anneliese Mackintosh vindt Ottila McGregor, dertig jaar, dat het hoog tijd is om haar leven op de rails te krijgen. Ze stopt met drinken en vreemdgaan, en is vastbesloten eindelijk het geluk te vinden. Eitje, toch? Nou nee. Om te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • James Baldwin boeken
  James Baldwin - Als Beale Street kon praten

  Harlem, begin jaren zeventig, de tijd van Aretha Franklin en Ray Charles. De 19-jarige Tish is zwanger van haar grote liefde Fonny, een jonge beeldhouwer. Hij zit vast, beschuldigd van een verkrachting, ingerekend door een racistische agent. Terwijl hun beider… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Eric-Emmanuel Schmitt boeken
  Eric-Emmanuel Schmitt - Het evangelie volgens Pilatus

  Pontius Pilatus, de Romeinse stadhouder die Jezus veroordeelde en daarna zijn handen in onschuld waste, is zonder twijfel een van de meest opvallende figuren uit de evangeliën. Zijn rol werd in verschillende bijbelboeken verteld, maar nog nooit door hemzelf.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Piero Chiara boeken
  Piero Chiara - De mantel van astrakan

  De naamloze 'ik' besluit een paar maanden naar Parijs te gaan om zich in het mondaine leven te verdiepen. Hij trekt in bij een weduwe, madame Lenormand, die zich beklaagt over haar zoon, en bij Domitien, een ongenaakbare kat die zich niets laat aanleunen. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Therese Anne Fowler boeken
  Therese Anne Fowler - Een illustere vrouw

  Een illustere vrouw van Therese Anne Fowler is een historische roman over de powervrouw Alva in de machtige familie Vanderbilt uit de Verenigde Staten, aan het eind van de 19e eeuw. In de geschiedenis van de Vanderbilts, vol glamour, persoonlijke drama’s en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Luz Gabás boeken
  Luz Gabás - Als vuur in het ijs

  Spanje halverwege de negentiende eeuw. Twee jonge mensen worden in een periode van burgeroorlog van elkaar gescheiden. De jonge Attua droomde van een carrière in het leger, maar als zijn vader wordt vermoord, spat zijn droom uiteen. Hij wilde met Cristela een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Geneva Lee boeken
  Geneva Lee - Royal Love

  Het derde deel in de verleidelijke Royal-serie, voor de vele fans van Maya Banks, E.L. James, Audrey Carlan en Jessica Clare Een gewoon Amerikaans meisje trouwt met een Engelse prins... waar hebben we dat eerder gehoord?! Terwijl alles hen juist uit elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Sasha Marianna Salzmann boeken
  Sasha Marianna Salzmann - Buiten mezelf

  Sasha Salzmanns bejubelde roman ‘Buiten mezelf’ gaat over de vraag wie jou zegt wie je bent en over het onstilbare verlangen naar het leven zelf en de uitdagende grenzeloosheid ervan. Het verhaal is een zoektocht – naar een verdwenen broer, naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Dromen in beeld

  Het geliefde Bruidenkwartet eindelijk weer leverbaar Vier vriendinnen runnen samen een bedrijfje als weddingplanners, maar ze hebben nauwelijks tijd om de liefde in hun eigen leven toe te laten. Mackenzie is fotografe en voelt zich het meest thuis achter de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Armen vol rozen

  Romantiek ten top! Vier vriendinnen runnen samen een bedrijfje als weddingplanners, maar ze hebben nauwelijks tijd om de liefde in hun eigen leven toe te laten. Emma heeft het ontzettend naar haar zin als bloemist bij Vows. Ze krijgt genoeg aandacht van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Alina Herbing boeken
  Alina Herbing - Er is niemand bij de kalveren

  Jonge boerin zoekt uitweg Een dorp in Mecklenburg, Noord-Duitsland, gelegen op het desolate platteland van de voormalige DDR. Christin is halverwege de twintig en woont met haar vriend Jan op diens boerderij. Ondanks de dalende melkprijzen is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jérôme Colin boeken
  Jérôme Colin - Het slagveld

  Voor de liefhebbers van Herman Koch en Niccolò Ammanti.Het probleem met kinderen is dat ze opgroeien. Op een dag slaan ze zonder waarschuwing de deuren dicht en breekt in huis de oorlog uit. Het overkomt de ouders van de vijftienjarige Paul. De vader maakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Paulus Hochgatterer boeken
  Paulus Hochgatterer - De dag dat mijn grootvader een held was

  Op een dag in oktober 1944 staat een verward en verwaarloosd meisje van ongeveer dertien jaar op het erf van een boerenfamilie op het Oostenrijkse platteland. Ze kent alleen haar naam, de rest van haar herinneringen is weggebombardeerd. Vanzelfsprekend wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Sarra Manning boeken
  Sarra Manning - Het verlaten huis

  ‘Het verlaten huis’ is de tweede roman van Sarra Manning, na het succesvolle ‘De laatste dans’. In dit meeslepende verhaal komen heden en verleden samen. Londen, 2016. Na een groot verlies proberen Zoë en Win hun leven weer op te pakken. Ze storten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Alisa Ganijeva boeken
  Alisa Ganijeva - Liefde in de Kaukasus

  Marat, een jonge advocaat, keert uit Moskou terug naar zijn geboortedorp aan de Kaspische Zee. Zijn ouders hebben al een banketzaal gereserveerd voor zijn huwelijksfeest, terwijl ze nog altijd koortsachtig op zoek zijn naar een acceptabele bruid voor hun zoon.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robert Walser boeken
  Robert Walser - De rover

  De rover is Robert Walsers laatste en waarschijnlijk gedurfdste en wildste roman. Het is het verhaal van een dromer op weg naar zelfontdekking en is een mengeling van liefdesverhaal, tragedie en farce. Tegelijkertijd is het zowel een onderzoek naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Vicki Baum boeken
  Vicki Baum - Grand Hotel

  Berlijn, jaren twintig. In een luxueus grand hotel raken de levens van enkele gasten korte tijd met elkaar verweven, wat voor ieder van hen grote gevolgen heeft – voor de ouder wordende Russische ballerina Groezinskaja, die smacht naar aandacht en liefde; de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99