Vertaalde roman, novelle

 • Anna Friedrich boeken
  Anna Friedrich - Als mode vreemdgaat

  Over vrouwen die alles willen: carrière maken, kinderen krijgen, spannende seks, de wereld verbeteren en nieuwe schoenen Voor de lezers van De duivel draagt Prada Holly is hét tijdschrift voor de hipste vrouwen die er zijn. Holly bepaalt wat er in de mode is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Andrej Koerkov boeken
  Andrej Koerkov - Oekraïense Bibliotheek Dagboek Majdan

  In Dagboek Majdan geeft Andrej Koerkov(Leningrad, 1961) een inkijkje in zijn dagelijks leven als schrijver tijdens 'Euromajdan' - de protesten die eind 2013 uitbraken toen bekend werd dat Oekraïne het associatieverdrag met deEU niet zou ondertekenen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Andrea Bajani boeken
  Andrea Bajani - Het hoogste goed

  ‘Er was eens een jongen die een verdriet met zich meedroeg waarvan hij niet wilde scheiden. Hij nam het overal mee naartoe. Hij liep er elke morgen mee door het dorp naar school. Als hij in de klas ging zitten, nestelde het verdriet zich aan zijn voeten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Julianne Pachico boeken
  Julianne Pachico - De geluksvogels

  Julianne Pachico werd in 1985 in Cambridge geboren en woonde tot haar achttiende in Cali, Colombia. De geluksvogels speelt zich af rond de eeuwwisseling, tijdens de gewelddadigste jaren van de lange Colombiaanse burgeroorlog. Pachico schrijft met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Lucy Vine boeken
  Lucy Vine - Hot mess

  Hot Mess [zn.] - een aantrekkelijk persoon, die zich regelmatig in een staat van chaos bevindt.Heb je weleens aan een zondagse brunch gezeten terwijl je nog rook naar zaterdagnacht?Regelmatig je bed, Netflix en pizza verkozen boven menselijk contact?Of nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mary McNear boeken
  Mary McNear - Een zomer in Butternut

  Een heerlijke feelgoodroman over de liefde en de uitdagingen die het leven met zich meebrengt Studente Daisy komt de zomer naar Butternut om haar moeder Caroline te helpen in haar koffietentje. Dan staat na twintig jaar onverwachts Carolines ex, de vader van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Riikka Pulkkinen boeken
  Riikka Pulkkinen - De beste van alle mogelijke werelden

  Actrice Aurelia is precies even oud als de vrije wereld; ze is geboren in 1989, het jaar dat de Berlijnse Muur viel. Drie jaar later vond een familietragedie plaats die zij niet onder ogen wil zien. In plaats daarvan bouwt ze een muur om zichzelf heen en stort… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dubravka Ugresic boeken
  Dubravka Ugresic - De vos

  De vos staat in vele culturen voor slimheid en verraad. Het is een eenzaam schepsel dat houdt van verlaten plekken. De vos is zo bij uitstek geschikt als godheid voor de schrijver, die verhalen vindt door in andermans gedaante te kruipen en zich met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Anthony Trollope boeken
  Anthony Trollope - De torens van Barchester

  Weet dat er nog vele andere romans van Trollope zijn van vergelijkbaar niveau en net zo vermakelijk en onderhoudend, niet alleen de Chronicles of Barsetshire of de zes Palliser novels, maar bijvoorbeeld ook The Claverings, The Way We Live Now, He Knew He Was… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Cicero boeken
  Cicero - De ideale redenaar

  Meer dan twintig eeuwen na publicatie is De ideale redenaar nog steeds een standaardwerk voor iedereen die in het openbaar moet spreken. Cicero, Romeins advocaat, filosoof en invloedrijk politicus, had de reputatie een onovertroffen redenaar te zijn. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Karel ?apek boeken
  Karel ?apek - Meteoor

  Een vliegtuigje stort neer en de enige overlevende wordt uit de wrakstukken gehaald en zwaar verbrand en in coma naar een ziekenhuis gebracht. Niemand weet wie hij is of waar hij vandaan komt. De arts en de anderen die met hem in aanraking komen, kunnen er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tim Parks boeken
  Tim Parks - In extremis

  Thomas weet dat er iets is dat hij aan zijn moeder moet vertellen voor ze sterft. Maar zal hij haar op tijd bereiken? En heeft hij de moed om te zeggen wat hij eerder niet kon? Zijn telefoon trilt, zijn hersenen maken overuren, en hij kan zijn aandacht niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jessica Clare boeken
  Jessica Clare - MILJONAIRS EN BRUIDSMEISJES-SERIE DEEL 2

  Tienduizenden lezers genoten van de zes begeerlijke vrijgezellen in Jessica Clares Miljonairsclub-serie Voor de lezers van Jennifer Probst, Audrey Carlan en Sylvia Day Edie is een veeleisende kattentherapeut die het niet zo op mensen heeft. Magnus is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Francis Spufford boeken
  Francis Spufford - Gouden bergen

  1746: De charmante Mr. Smith komt aan in New York met een wisselbrief van 1000 Britse ponden, een astronomisch hoog bedrag. Wie is hij en hoe komt hij aan dat geld? Het New York van die tijd is een dorp vergeleken bij het tien keer zo grote Londen, en hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Ildefonso Falcones, Fennie Steenhuis boeken
  Ildefonso Falcones, Fennie Steenhuis - De erfgenamen

  De erfgenamen van Ildefonso Falcones is het majestueuze vervolg op de bestseller De kathedraal van de zee, maar is volledig los daarvan te lezen. Vrijheid en de ongewisse strijd om het bestaan zijn de hoofdthema’s in dit boek. De setting is intrigerend: rond… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Tom Cooper boeken
  Tom Cooper - De ongelukzoekers

  In het ingedutte stadje Jeannette aan de Golf van Mexico is de garnalenvisserij de voornaamste bron van inkomsten, maar daar maakt de BP-olieramp op vernietigende wijze een eind aan. Veel inwoners raken werkloos en verzinnen uit pure noodzaak riskante… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Per Olov Enquist boeken
  Per Olov Enquist - Het boek der gelijkenissen

  Het is 1949, hartje zomer. De verteller,'hij', is een jongen van vijftien jaar die eenzaam en onzeker opgroeit met een streng religieuze moeder. Een buurvrouw, de vijftigjarige alleenstaande Ellen, lokt hem haar keuken in. De ontmoeting eindigt in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • André Alexis boeken
  André Alexis - Vijftien honden

  Het begint, zoals veel vreemde verhalen, in een kroeg. Hermes en Apollo ruziën over de vraag wat er zou gebeuren als dieren menselijke intelligentie hadden. Ze sluiten een weddenschap af en schenken een groep honden bewustzijn en taal. De honden, plotseling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anthony Munday, Henry Chettle boeken
  Anthony Munday, Henry Chettle - Sir Thomas More

  Het toneelstuk Sir Thomas More bevat één van Shakespeares mooiste politieke redevoeringen. Ook maakt het de lezer deelgenoot van een intrigerend schrijfproces, waarin de dreiging van censuur voelbaar is.Londen, 1535: de Britse humanist en staatsman Thomas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Valerio Massimo Manfredi boeken
  Valerio Massimo Manfredi - Teutoburg

  Armin en Wulf zijn koningszonen. Hun vader Sigimer is een geduchte en trotse krijger, een door zijn stam gerespecteerde en beminde Germaanse vorst. Zijn zonen zullen worden opgevoed om aanvoerders te worden van de Germaanse hulptroepen van de legioenen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jonas Hassen Khemiri boeken
  Jonas Hassen Khemiri - Alles wat ik me niet herinner

  De jonge Samuel overlijdt in een vreselijk auto-ongeluk. Of was het zelfmoord? Een naamloze schrijver met zo zijn eigen motieven probeert Samuels laatste dag in kaart te brengen. Uit gesprekken met vrienden, familieleden en buren ontstaat een veelzijdig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - Dagen van verlating - grote letter uitgave

  Van de ene op de andere dag wordt de achtendertigjarige Olga door haar man verlaten voor een jongere vrouw. Met haar twee kleine kinderen blijft ze achter in het appartement waar ze zich jarenlang gelukkig waande. Als ze de deur van dat appartement niet meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Pierre Lemaitre boeken
  Pierre Lemaitre - VRIJE VAL

  In Vrije val zoomt Lemaitre in op de karakters van invloedrijke managers en toont hun meedogenloze strategieën. Het resultaat is een psychologische thriller zoals alleen Lemaitre ze schrijft: cynisch, humoristisch en indringend! De 57-jarige Alain Delambre,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jessica Shattuck boeken
  Jessica Shattuck - De vrouwen van Lingenfels

  Juni 1945: het Duitse Rijk valt uiteen en Marianne von Lingenfels, weduwe van een verzetsheld, keert terug naar het slot in Beieren waar ze voor de oorlog gastvrouw was van grote feesten voor de high society. Ze is vastbesloten de belofte na te komen die ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Martha Conway boeken
  Martha Conway - De ondergrondse rivier

  De ondergrondse rivier' van Martha Conway is een meeslepende roman over een moedige jonge vrouw die alles op het spel zet om anderen naar de vrijheid te brengen. Een roman over slavernij, vrijheid en Amerika.1838. Wanneer de jonge naaister May Bedloe alleen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00