Vertaalde roman, novelle

 • Edith Schouten boeken
  Edith Schouten - Zoveel liefde

  Historische roman over Betsy Groen van PrinstererElisabeth van der Hoop groeit, als dochter van een Groningse burgemeester, op in gegoede kringen. Vanaf haar vijftiende zit Betsy op een kostschool in Den Haag. In deze stad leert ze Guillaume (Willem) Groen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Adrian Plass boeken
  Adrian Plass - De Schaduwdokter

  Na de dood van zijn grootmoeder komt Jack in contact met de mysterieuze Schaduwdokter. Hij assisteert de zowel nukkige als scherpzinnige man bij bezoekjes. Zo ontmoeten ze Samantha, die bang is om uit elkaar te spatten, en Rod, die wordt afgeperst, en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mark Twain boeken
  Mark Twain - De avonturen van Tom Sawyer

  Volgens velen één van de beste jeugdboeken ooit geschreven. De avonturen van Tom Sawyer is het verhaal van een gedenkwaardige zomer. Tom Saywer leidt een leven aan de oever van de Mississippi waar menig kind van droomt: boeven vangen, spijbelen, verdwalen in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sam Shepard boeken
  Sam Shepard - Bespieder van de Eerste Persoon

  Bespieder van de Eerste Persoon is het laatste boek van Sam Shepard. Deze deels autobiografische novelle, in een uiterste krachtsinspanning geschreven en gedicteerd in het jaar voor zijn dood, vertelt vanuit een dubbel perspectief over een niet bij naam… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Kamila Shamsie boeken
  Kamila Shamsie - Huis in brand

  De eens zo innige band tussen Isma en de jongere tweeling Aneeka en Parvaiz wordt zwaar op de proef gesteld als Parvaiz besluit in de voetsporen van hun overleden jihadi-vader te treden en verdwijnt. Dan komt Eamonn, zoon van een machtig politicus, in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • J.G. Ballard boeken
  J.G. Ballard - Hallo Amerika

  Als gevolg van de energiecrisis vielen aan het eind van de twintigste eeuw in een paar jaar tijd alle energiebronnen in Amerika weg, en verliet de bevolking het nog haast onbewoonbare land. Om de gegroeide bevolking in de rest van de wereld te voeden, werden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Hiro Arikawa boeken
  Hiro Arikawa - Reisverslag van een kat

  Dit boek is zo lief en mooi, we kunnen het haast niet onder woorden brengen, maar we proberen het toch. Het hartverwarmende Reisverslag van een kat van Hiro Arikawa vertelt over de roadtrip van Nana de kat. Nana weet niet waar hij naartoe gaat en waarom ze de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • George R. Stewart boeken
  George R. Stewart - De aarde blijft altijd bestaan

  In ‘De aarde blijft altijd bestaan’ van George R. Stewart baant een besmettelijke ziekte van nooit eerder vertoonde proporties zich een weg over de aarde. Dit is het verhaal van een van de weinige overlevenden, Isherwood ‘Ish’ Williams, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • P.Z. Reizin boeken
  P.Z. Reizin - Waarschijnlijk is het liefde

  Waarschijnlijk is het liefde van P.Z. Reizin is een romantische comedy met een unieke invalshoek. Warm, charmant, hilarisch en meeslepend. Voor iedereen die genoten heeft van Het Rosie Project. Aiden is de beste vriend van Jen. Hij is geestig, empathisch en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hanni Munzer boeken
  Hanni Munzer - Kan ik je vertrouwen

  München, 1944. Diep geraakt door de gruwelijke oorlog besluit Marlene zich aan te sluiten bij het verzet. Met haar intelligentie, schoonheid en moed groeit ze snel uit tot een van de meest gezochte vrouwen van het Derde Rijk. Marlene wordt omringd door gevaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kristen Heitzmann boeken
  Kristen Heitzmann - Hier voor jou

  'Hier voor jou' van Kristen Heitzmann is het ontroerende vervolg op feelgoodroman 'Ik wist het wel' en speelt zich af in het bruisende New York. Alexis Murphy - Exi voor vrienden - gaat trouwen. Ze wil niets liever dan haar eigen Grace Evangeline themabruiloft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ken Follett boeken
  Ken Follett - Door het oog van de naald

  Twee klassiekers van bestsellerauteur Ken Follett in een nieuwe vormgeving Door het oog van de naald was de internationale doorbraak van Ken Follett Zijn wapen is een mes en zijn codenaam De Naald. Hij is Hitlers beste undercoveragent – een koude en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Svealena Kutschke boeken
  Svealena Kutschke - Een stad, het meisje en de duivel

  ‘Een stad, het meisje en de duivel’ van Svealena Kutschke is een wervelend familie-epos in de traditie van ‘Buddenbrooks’ en ‘Het achtste leven (voor Brilka)’. Het speelt zich af in Lübeck in 1908. In een koude winternacht wordt Lucie onder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Lina Wolff boeken
  Lina Wolff - De polyglotte geliefden

  ‘De polyglotte geliefden’ van Lina Wolff (1973) verhaalt over drie mensen en drie soorten onvervulde verlangens. Ellinor, 36 jaar oud, afkomstig uit een klein dorp in het zuiden van Zweden, plaatst een contactadvertentie, op zoek naar een ‘tedere, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Bianca Bellová boeken
  Bianca Bellová - Het meer

  Een vissersdorpje aan het einde van de wereld. De jonge Nami groeit op aan een opdrogend meer waarin alleen nog een geest huist. Nami heeft niets, behalve een oma met vette armen en een eerste liefde die ten prooi valt aan Russische soldaten. Hij gaat op reis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Francesca Melandri boeken
  Francesca Melandri - De lange weg naar Rome

  Rome, augustus, 2010. In een oud appartementengebouw zonder lift loopt Ilaria na een zware dag de trap op naar haar woning op de zesde verdieping. Ze is moe, ze wil alleen zijn en het verkeer en de drukkende hitte vergeten, maar boven aan de trap wacht haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Laetitia Colombani boeken
  Laetitia Colombani - De vlecht

  Drie vrouwen, drie continenten, één verlangen naar vrijheid. In 'De vlecht' van Laetitia Colombani behoort de Indiase Smita tot de onaanraakbaren, gedoemd een mensonwaardig bestaan te leiden. Haar grootste wens is dat haar dochtertje dit lot bespaard blijft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Kurban Said boeken
  Kurban Said - Ali & Nino

  Ali & Nino behoort tot de grote meesterwerken van de wereldliteratuur. De roman uit 1937 vertelt de liefdesgeschiedenis tussen Ali, een jonge adellijke moslim, en Nino Kipiani, dochter van een christelijke Georgische zakenman. Het verhaal speelt in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Amy Tan boeken
  Amy Tan - Vrouw van de keukengod

  In De vrouw van de keukengod vertelt een moeder haar dochter over de gebeurtenissen op een eilandje voor Shanghai die leidden tot haar komst naar Amerika in 1949. Een dramatische levensgeschiedenis krijgt in haar woorden gestalte wanneer ze de kennis openbaart… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Leonora Carrington boeken
  Leonora Carrington - Beneden

  In 1937 was de Engelse Leonora Carrington een 19-jarige studente aan de kunstacademie. Ze was mooi, rebels en onaangepast binnen het aristocratische milieu van haar familie. Tijdens een diner ontmoette ze de kunstenaar Max Ernst. Ze werden verliefd en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Robert Bosnak boeken
  Robert Bosnak - Rode sulfur

  Den Haag, 1666. De oude kunst van de alchemie is aan het verdwijnen. Er woeden oorlogen met Engeland en Frankrijk. Europa wordt geteisterd door de pest. Theodoor Mundanus is de enige alchemist die nog fragmenten van de Steen der Wijzen in zijn bezit heeft, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sue Monk Kidd boeken
  Sue Monk Kidd - Witte vleugels, zwarte vleugels

  Charleston, South Carolina, begin 19e eeuw Voor haar elfde verjaardag krijgt Sarah het tienjarige slavenmeisje Hetty 'Handful' cadeau. Er ontstaat een gecompliceerde maar hechte vriendschap, die hun levens zal beïnvloeden.Gedurende vijfendertig jaar worden de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jennifer Probst boeken
  Jennifer Probst - Wanneer je maar wilt

  Een nieuw deel in de heerlijk hotte, verslavende Onvoorwaardelijk-serie Toen Raven Bella Stratton nog een tiener was overleed haar vader bij een vreselijk auto-ongeluk. Bijna nog schokkender was het feit dat hij vergezeld werd door een haar onbekende vrouw,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Rachel Kushner boeken
  Rachel Kushner - Club Mars

  In ‘Club Mars’ van Rachel Kushner is de 29-jarige Romy Hall onlangs veroordeeld tot tweemaal levenslang plus zes jaar. Ze slijt haar dagen in een maximaal beveiligde vrouwengevangenis in Noord-Californië. Buiten is het San Francisco van haar jeugd en Club… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Fausto Brizzi boeken
  Fausto Brizzi - 100 Gelukkige dagen (POD)

  Wat zou jij doen als je nog honderd dagen te leven had? Lucio zwiert door het leven. Hij heeft vrienden en vrouwen bij de vleet. Zijn vrouw Paola heeft er genoeg van en zet hem buiten de deur. Voorgoed. Een dag later krijgt Lucio vreselijk nieuws: hij heeft in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99