Vertaalde roman, novelle

 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Liefde en schaduw

  Dit is het verhaal van een vrouw en een man die elkaar onmetelijk lief hadden en zo konden ontsnappen aan de alledaagsheid van het bestaan. Ik heb het in mijn geheugen gegrift en gekoesterd zodat de tijd het niet zou uitwissen en pas nu kan ik het eindelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - De winter voorbij - grote letter uitgave

  New York, december 2015. De stad wordt geteisterd door een vreselijke sneeuwstorm. Door een bizar toeval kruisen drie mensen elkaars pad: een gedesillusioneerde Amerikaan met pensioen, een vrijgezelle Chileense vrouw van begin zestig en een jonge illegale… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,00
 • David Nicholls boeken
  David Nicholls - Eerste liefde

  ‘Ik ben gek op David Nicholls, hij schrijft zo licht en zo ontzettend geestig! Terwijl het over heel zware thema’s gaat… Een meesterwerk!’ DWDD Met zijn kenmerkende mix van humor en oprechte emotie schetst Nicholls een zeer herkenbaar portret van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Penelope Bloom boeken
  Penelope Bloom - Haar kers

  Deel 2 van de Verboden vruchten-serie Een heerlijke serie vol hilarische situaties en steamy scènes Voor de fans van Jennifer Probst en Audrey Carlan Hoe ik haar heb ontmoet? Nette mannen praten nooit hun mond voorbij. Gelukkig ben ik geen nette man. Eerst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Gill Sims boeken
  Gill Sims - Waarom mama vloekt

  Welkom in mama’s wereld… Zoon Peter is vastgegroeid aan zijn iPad, dochter Jane heeft maar één droom - rijk worden van een carrière als Instagram-influencer –, en vader is voortdurend op pad voor exotische zakenreisjes. Mama’s huwelijk staat onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elizabeth Jane Howard boeken
  Elizabeth Jane Howard - Lichte jaren (in 2 banden)

  Delia, een vrouw van midden veertig, keert na de dood van haar moeder terug naar Napels, de stad waar ze is opgegroeid. Ze wil te weten komen wat er is gebeurd in de nacht dat haar moeder ver-dronk. Delia’s speurtocht verandert het beeld dat ze altijd van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  74,00
 • Sharon M. Draper boeken
  Sharon M. Draper - In mijn hoofd

  Melody heeft een fotografisch geheugen: haar hoofd is net een camera die altijd aanstaat. Altijd. En er is geen delete-knop. Ze is de slimste van haar hele school maar niemand weet het, want ze kan het aan niemand vertellen. Want Melody kan niet praten. Ze kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - Een handvol geluk

  Internationale primeur: alle verhalen van bestsellerauteur Santa Montefiore voor het eerst gebundeld! Sinds haar succesvolle en nog steeds regelmatig herdrukte debuut Onder de ombu-boom schreef Santa Montefiore steevast een boek per jaar. Met haar perfecte mix… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jane Fallon boeken
  Jane Fallon - Even goede vrienden

  Jane Fallon is de koningin van de ‘sweet revenge’, en in ‘Even goede vrienden’ is ze scherper en grappiger dan ooit!Amy dacht dat ze álles wist van haar beste vriendin Melissa. Maar ja, Amy dacht ook dat ze verloofd was met de man van haar dromen. Tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Howard Jacobson boeken
  Howard Jacobson - Leef een beetje!

  Een geestige roman over liefde op latere leeftijd, van de winnaar van de Man Booker Prize Rond haar negentigste levensjaar vergeet Beryl Dusinbery vrijwel alles _ tot aan haar eigen kinderen toe. Ze slijt haar dagen met het treiteren van haar verzorgers en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Tatiana de Rosnay boeken
  Tatiana de Rosnay - De familiereünie

  In de familiereünie, een intense roman over identiteit, liefde en vergeving toont Tatiana de Rosnay, de schrijver van Haar naam was Sarah, wederom haar kwaliteiten als uitmuntend verhalenverteller enerzijds en kenner van de menselijke ziel anderzijds. Paul… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Sarah McCoy boeken
  Sarah McCoy - Marilla

  Een levendige, ontroerende historische roman over een jonge vrouw in negentiende-eeuws Amerika Voor de lezers van Een keukenmeidenroman van Kathryn Stockett Marilla Cuthbert is dertien jaar oud als haar leven voorgoed verandert. Haar moeder sterft in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Graeme Macrae Burnet boeken
  Graeme Macrae Burnet - Zijn bloedige plan

  Het jaar is 1869. Een gewelddadige drievoudige moord in een afgelegen gemeenschap in de Schotse Hooglanden leidt tot de arrestatie van een jongeman genaamd Roderick Macrae. De memoires van de hand van de beklaagde maken het glashelder dat hij schuldig is aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Evie Blake boeken
  Evie Blake - Valentina over de drempel

  Schaamteloze dromen...2012. Fotografe Valentina Rosselli mag haar erotische foto's tentoonstellen in Londen. Daar woont haar ex-minnaar Theo. Valentina hoopt op een hereniging met haar verloren geliefde. Want Theo is onder haar huid gekropen zoals geen enkele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - Het verhaal van het verloren kind

  dwarsligger 594 Elena Ferrante Het verhaal van het verloren kind Deel 4 van de Napolitaanse romans: de adembenemende ontknoping Lila en Elena zijn volwassen. Ze hebben gevochten om te ontsnappen aan de Napolitaanse volksbuurt waar ze opgroeiden. Elena heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Penelope Bloom boeken
  Penelope Bloom - Zijn banaan

  Deel 1 van de Verboden vruchten-serie Een heerlijke serie vol hilarische situaties en steamy scènes Voor de fans van Jennifer Probst en Audrey Carlan Eindelijk is het gelukt: Natasha krijgt haar allereerste serieuze opdracht als businessjournalist. Dit is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Konstantin Paustovski, Wim Hartog boeken
  Konstantin Paustovski, Wim Hartog - Het verhaal van een leven 3

  Verhaal van een leven is wat Konstantin Paustovski (1892-1968) zelf een ‘epische autobiografie’ heeft genoemd. In een briljante romanvorm vertelt hij over zijn kinderjaren, het einde van de tsarentijd, de hongersnood na de revolutie, de Nieuwe Economische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Margaret Atwood boeken
  Margaret Atwood - De maddAddam-trilogie

  In Margaret Atwoods MaddAddam-trilogie wordt een wereld beschreven die even futuristisch als angstaanjagend dichtbij is. In drie beklemmende romans wordt de lezer meegezogen in een postapocalyptische samenleving. Maar binnen het schrikbeeld en de gevolgen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Bill Clinton, James Patterson boeken
  Bill Clinton, James Patterson - President vermist

  Het Witte Huis is de thuisbasis van de president van de Verenigde Staten, de best bewaakte persoon ter wereld. Hoe is het dan mogelijk dat de Amerikaanse president spoorloos verdwijnt?President vermist is het adembenemende verhaal over macht waarin de lezer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Danielle Teller boeken
  Danielle Teller - Er was eens iets anders

  Er was eens iets anders van Danielle Teller is een even heerlijke als intelligente hervertelling van Assepoester, met een nieuwe rol voor de ‘boze’ stiefmoeder. Dit prachtige en ontroerende verhaal nuanceert en verrijkt het thema goed en kwaad in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Vera Buck boeken
  Vera Buck - Het boek van de vergeten artiesten

  Duitsland, 1902. Mathis is de 13e zoon in een boerengezin, zijn verdere leven lijkt voorbestemd tussen akkers en velden. Maar als op een dag een jaarmarkt zijn dorp aandoet, ziet hij dat de wereld groter is dan het dorp waar hij opgroeide. Hij maakt kennis met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Saskia Noort boeken
  Saskia Noort - Stromboli - grote letter uitgave

  Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen, waarin ze ogenschijnlijk openhartig verslag doen van hun gezinsleven. Maar achter de façade van hun bohemienbestaan ettert al jaren een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Caroline Albertine Minor boeken
  Caroline Albertine Minor - Zegeningen

  Een man heeft bij een tragisch ongeluk zijn geheugen verloren. Op een bankje in het park verlaat hij zijn vriendin, met wie hij een eenjarig zoontje heeft. Een jonge vrouw krijgt een telefoontje van haar stiefmoeder: haar vader ligt op sterven. Ze vertrekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Andrew Sean Greer boeken
  Andrew Sean Greer - De glorieuze reis van Arthur Less

  Wie zegt dat je niet van je problemen kunt wegrennen? Arthur Less probeert het met een reis om de wereld in tachtig dagen: van Italië, Frankrijk, Marokko en India, boordevol fiasco's en misverstanden.Het zit Arthur Less niet mee. Zijn schrijverscarrière… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Kati Naumann boeken
  Kati Naumann - Heimweeland

  Een vergeten stuk Duitsland en een familiegeheim komen samen. In een zoektocht naar zichzelf zoekt Milla via geotracking naar verloren plaatsen. Midden in het Thüringer Woud stuit ze op een overwoekerd hotel, waar ze een schriftje van een jong meisje vindt.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99