Vertaalde roman, novelle

 • Lionel Shriver boeken
  Lionel Shriver - Bezit

  In ‘Bezit’ van Lionel Shriver maakt een vrouw een zeer persoonlijk huwelijkscadeau voor haar beste vriend – om vervolgens te ontdekken dat diens jaloerse verloofde haar uit hun leven wil bannen. Een man van middelbare leeftijd die onder het juk van zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Theodor Storm, Jos Thie, Bouke Oldenhof boeken
  Theodor Storm, Jos Thie, Bouke Oldenhof - De Stormruiter

  Kan een mens heersen over de natuur? Dat is de vraag die Theodor Storm (1817-1888) stelt in zijn klassieke Duitse novelle Der Schimmelreiter (1888). Het is het verhaal van een ambitieuze jonge dijkgraaf die rond 1750 in het bezit komt van een schimmelhengst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Sophie Kinsella boeken
  Sophie Kinsella - Verras me (in 2 banden)

  Degene die je het beste kent kan je soms het meeste verrassen. Sylvie en Dan zijn al tien jaar gelukkig getrouwd. Ze hebben een schattige tweeling, een mooi huis, en een prima baan. Dat kan zo nog wel 68 jaar doorgaan! Saai! De paniek slaat toe.Om hun huwelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Eric Vuillard boeken
  Eric Vuillard - De orde van de dag

  Een ijzersterke reconstructie van de gebeurtenissen in de aanloop naar WOII 20 februari 1933: op een winterse dag in Berlijn ontmoeten vierentwintig Duitse topfabrikanten en nazi-hoogwaardigheidsbekleders elkaar in het geheim in het gebouw van de Rijksdag. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Mihail Sebastian boeken
  Mihail Sebastian - Sinds tweeduizend jaar

  In het Roemenië van begin jaren twintig komt een jonge Joodse student tot de ontdekking dat hij zich niet langer thuis voelt in de wereld. Hij wordt bedreigd en in elkaar geslagen door antisemitische medestudenten, maar voelt zich ook niet verwant met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jeffrey Archer boeken
  Jeffrey Archer - Het einde van een tijdperk

  Eindelijk! Het langverwachte laatste deel van de Clifton-serie Tegen de achtergrond van wereldoorlogen, politieke schandalen en maatschappelijke onrust proberen opeenvolgende generaties van de familie Clifton hun weg te vinden. In een verhaal dat decennia en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Edoardo Albinati boeken
  Edoardo Albinati - De katholieke school

  In zijn roman ‘De katholieke school’ beschrijft Edoardo Albinati hoe in het Rome van de jaren zeventig een chique buurt wordt opgeschrikt door een brute verkrachtings- en moordzaak, een van de meest beruchte misdrijven van de eeuw. Enkele ex-leerlingen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Corina Bomann boeken
  Corina Bomann - De rozentuin

  Van de boeken van Corina Bomann werden al meer dan 70.000 exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen Alexa heeft zo lang ze zich kan herinneren een moeizame verstandhouding met haar moeder Cornelia. Als Cornelia onverwacht in een coma raakt, komt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Philippe Claudel boeken
  Philippe Claudel - Archipel van de hond

  De Middellandse Zee. Een eilandengroep met wijngaarden en olijfbomen, bevolkt door een kleine vissersgemeenschap. Een geïsoleerde plek, weg van het lawaai van de wereld, tot op een dag een oude vrouw op het vulkanische strand drie lijken aantreft. Wie waren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Felicity Hayes-McCoy boeken
  Felicity Hayes-McCoy - Het huis op de klif

  ‘Het huis op de klif’ (‘The Library at the Edge of the World’) van Felicity Hayes-McCoy is een roman in de traditie van Maeve Binchy en Erica James. Herkenbaar voor alle ‘sandwich’-vrouwen, die net als Hanna voor én hun (bijna volwassen) kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Diney Costeloe boeken
  Diney Costeloe - Het meisje zonder naam

  Diney Costeloe verovert lezersharten over de hele wereld. Haar nieuwe roman ‘Het meisje zonder naam’ (‘The Girl With No Name’) is net als de wereldhit ‘De verloren kinderen’ (‘The Throwaway Children’) een aangrijpend relaas, gebaseerd op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Charles Lewinsky boeken
  Charles Lewinsky - Terugkeer ongewenst

  ‘Een literair wonder van de eerste orde. (…) Met Terugkeer ongewenst heeft de auteur zichzelf en Het lot van de familie Meijer overwonnen.’ – NZZ am Sonntag ‘Een prachtig, ontroerend en wijs boek.’ – Norddeutscher Rundfunk ‘Meesterschap vertelt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jon McGregor boeken
  Jon McGregor - Reservoir 13

  Het is midden in de winter. Een tienermeisje wordt vermist in de heuvels in het hart van Engeland. De dorpsbewoners, die zijn opgeroepen om deel te nemen aan de zoektocht, waaieren uit over de heide. De politie zet wegversperringen neer en een groep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Johan Harstad boeken
  Johan Harstad - Buzz Aldrin, waar ben je gebleven?

  dwarsligger 544 Johan Harstad Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? 'Zo liefdevol, zo lyrisch en humoristisch, zo taalgevoelig en coherent. In één woord perfect.' - Het Financieele Dagblad Mattias is geboren in 1969, in de nacht van de eerste maanlanding. Om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Julien Sandrel boeken
  Julien Sandrel - De droomlijst

  De twaalfjarige Louis is voor de ogen van zijn moeder Thelma aangereden door een vrachtwagen. Hij ligt in coma, en volgens de artsen is de kans op herstel nihil. Ze besluiten om het nog vier weken aan te zien, hopend op een medisch wonder. Thelma is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Emily Brontë boeken
  Emily Brontë - Woeste Hoogten

  dwarsligger 549 Emily Brontë Woeste Hoogten (Wuthering Heights) Als de rijke meneer Earnshaw een vuile en haveloze weesjongen door de straten van Liverpool ziet zwerven, ontfermt hij zich over het kind en neemt het mee naar Woeste Hoogten, zijn huis. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - Wie vlucht en wie blijft

  dwarsligger 550 Elena Ferrante Wie vlucht en wie blijft (de Napolitaanse romans deel 3) Lila en Elena, de twee meisjes die we voor het eerst ontmoetten in De geniale vriendin, zijn nu volwassen vrouwen. Lila, die op haar zestiende trouwde en een kind kreeg,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Tomas Espedal boeken
  Tomas Espedal - Buiten de orde

  Een oudere man, de ik-figuur van de roman, en een veel jongere vrouw krijgen een verhouding. Omdat de buitenwereld hun relatie vanwege het leeftijdsverschil afkeurt, trekken ze zich terug in het huis van de man. Daar is de man gelukkiger dan ooit. Hij geeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Katy Regan boeken
  Katy Regan - Kleine grote liefde

  Zac Hutchinson, tien jaar oud, verzamelt feitjes: octopussen hebben drie harten, Usain Bolt is de snelste man op aarde, er zijn maar drie dieren met een blauwe tong. Maar niemand vertelt hem het enige feit dat hij écht wil weten: wie zijn vader is en waar die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Matteo Strukul boeken
  Matteo Strukul - Dochter van De Medici

  Het langverwachte derde deel in de De Medici-trilogie Moord, verraad en politieke spelletjes, de familie de’ Medici schrikt nergens voor terug in haar klim naar Florentijnse heerschappij. Gewetenloze huurlingen, dodelijke gifmengers en genadeloze soldaten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Richard Powers boeken
  Richard Powers - Tot in de hemel

  ‘Tot in de hemel’ van Richard Powers is het verhaal van negen mensen die de wereld van de bomen leren zien – en horen. Een laadmeester bij de Amerikaanse luchtmacht die tijdens de Vietnamoorlog gered wordt door een bodhiboom, een verguisde wetenschapster… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Ann O'Loughlin boeken
  Ann O'Loughlin - De geheimen van Roscarbury Hall

  De zussen Ella en Roberta O’Callaghan leven in verschillende vleugels van een vervallen landhuis op het Ierse platteland. Sinds een vreselijke gebeurtenis in hun verleden praten ze niet meer met elkaar en communiceren alleen nog via korte, bittere briefjes.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Karen Kingsbury boeken
  Karen Kingsbury - Voor altijd samen

  'Voor altijd samen' van Karen Kingsbury vertelt het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter, die letterlijk aan de wieg stonden van de beroemde fictionele familie Baxter. Tientallen jaren geleden begon het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Julia Whelan boeken
  Julia Whelan - Een jaar met jou

  Hij heeft een geheim, zij staat voor een onmogelijke keuze en ze hebben maar één jaar samen De Amerikaanse Ella volgt haar droom: een jaar studeren aan de universiteit van Oxford, in Engeland. Na dat jaar zal ze aan de slag gaan voor het campagneteam van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alice Hoffman boeken
  Alice Hoffman - Magische praktijken

  ‘Er is een aantal dingen dat Sally Owens zeker weet: Gooi gemorst zout altijd over je linkerschouder. Zet rozemarijn bij het tuinhek. Doe peper door de aardappelpuree. Plant rozen en lavendel, die brengen geluk. Word verliefd als je de kans krijgt.’ Al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00