Vertaalde roman, novelle

 • John Boyne boeken
  John Boyne - De jongen die zijn vader zocht - grote letter uitgave

  Op de dag dat de Eerste Wereldoorlog begint, belooft de vader van Alfie Summerfield dat hij niet zal gaan meevechten - maar de volgende dag moet hij zijn belofte al breken. Hij gaat op en zeer speciale, geheime missie, en de hele oorlog lang heeft Alfie geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,15
 • Amy Liptrot boeken
  Amy Liptrot - De uitweer

  'De uitweer’ van Amy Liptrot is een boek vol adembenemende natuurbeschrijvingen en ontwapenende memoires over verslaving en herstel, de stad en het eiland. Amy Liptrot brengt haar kindertijd door op de Orkneyeilanden, een eilandengroep ten noorden van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Torgny Lindgren boeken
  Torgny Lindgren - De weg van de slang

  Het absurdistische De weg van de slang uit 1982 is het boek waarmee Torgny Lindgren internationaal doorbrak. Met groot raffinement laat Lindgren een ongeletterde verteller verhaal doen van zijn leven vol uitbuiting, liefde, opstandigheid en godsvertrouwen. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Geneva Lee boeken
  Geneva Lee - Royal Passion

  Het was nog nooit zo spannend bij het Britse koningshuis – een hotte nieuwe serie voor de vele fans van E.L. James, Audrey Carlan en Jessica Clare Een blik, een kus en niets is meer hetzelfde. Op haar afstudeerfeestje ontmoet Clara Bishop een knappe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - In de schaduw van het palazzo - grote letter uitgave

  Luca Chancellor beseft op een dag dat zijn leven leeg is: zijn huwelijk is voorbij, hij ziet zijn twee dochtertjes nauwelijks en zijn baan is niet echtbevredigend. In de hoop meer betekenis aan zijn leven te kunnen geven vertrekt hij naar Italië, naar het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  52,60
 • Ellen Berg boeken
  Ellen Berg - BERG*IK WIL OOK ZO'N MAN

  Charlotte heeft het allemaal: een baan als arts, een fijn appartement en een druk sociaal leven. Het enige dat nog ontbreekt is een man. De tijd begint te dringen, want Charlotte is al 39. Net als ze op het punt staat te accepteren dat ze voor de rest van haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Juli Zeh boeken
  Juli Zeh - Ons soort mensen

  Juli Zeh heeft met ‘Ons soort mensen’ een meesterwerk geschreven. Het lijkt alsof Linda in het paradijs is beland in het dorp Unterleuten. Maar de plattelands-idylle wordt wreed verstoord wanneer een investeringsmaatschappij besluit er een windmolenpark te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Juliet Butler boeken
  Juliet Butler - Onafscheidelijk

  Twee zussen, voor altijd verbonden en toch zo alleen Dasja kan zich een leven zonder haar zusje niet voorstellen. Masja is brutaal, stoer en onbevreesd. Dasja is rustig en bedachtzaam, maar overal bang voor. Voor de dokters die enge onderzoeken komen doen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Luke Allnutt boeken
  Luke Allnutt - Alleen voor jou

  Een onweerstaanbaar verhaal over liefde, verlies en hoop; voor de lezers van Nicholas Sparks en David Nicholls Rob Coates kan zijn geluk niet op. Hij deelt zijn leven met Anna, zijn dierbare vrouw, ze wonen in een prachtig huis in Londen, en dan is er nog het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Denis Johnson boeken
  Denis Johnson - De gulheid van de zeemeermin

  Vijfentwintig jaar geleden verscheen van Denis Johnson Jezus’ zoon, dat door de pers met enige regelmaat wordt genoemd als de belangrijkste en invloedrijkste verhalenbundel van een hele generatie. Vlak voor zijn dood in mei 2017 rondde Johnson de verhalen in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Rene Denfeld boeken
  Rene Denfeld - Het sneeuwmeisje

  Hoeveel kilometer je ook hebt moeten rennen, hoelang je ook weg bent geweest, het is nooit te laat om gevonden te worden. Madison verdween op vijfjarige leeftijd in het bos. Dat was drie jaar geleden. Hoewel de kans dat ze nog leeft bijzonder klein is, huren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Fiona Davis boeken
  Fiona Davis - Het appartement aan Central Park

  'Het appartement aan Central Park' van Fiona Davis begint in New York, 1884. De ongehuwde Sara Smythe krijgt de kans van haar leven als ze door architect Theodore Camden wordt gevraagd om conciërge te worden van het pas opgeleverde Dakotagebouw. Sara neemt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • David Garnett boeken
  David Garnett - Vrouw of vos

  De pasgetrouwde Richard en Silvia Tebrick maken een wandeling rond hun landgoed. Hij wil de jacht zien. Zijn vrouw heeft niet zoveel met jagen, maar volgt haar geliefde echtgenoot. Wanneer de jachthonden voorbij zijn en Richard omkijkt naar zijn vrouw, ziet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sophie Kinsella boeken
  Sophie Kinsella - Verras me

  Sylvie en Dan zijn al tien jaar gelukkig getrouwd. Ze hebben een schattige tweeling, een mooi huis, en een prima baan. Dat kan zo nog wel 68 jaar doorgaan! Saai! De paniek slaat toe. Om hun huwelijk fris en scherp te houden, besluiten ze elkaar te verrassen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nicholas Sparks boeken
  Nicholas Sparks - Je bent nooit alleen

  Meeslepend verhaal over liefde, verraad en obsessie – prachtige roman van bestsellerauteur Nicholas Sparks nu voor € 7,50 Julie is al jong weduwe geworden en is bang om opnieuw door de liefde gekwetst te worden. Toch begint ze langzaam te vallen voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Roberto Saviano boeken
  Roberto Saviano - De kinderen in de sleepnetten

  In Napels worden de straten onveilig gemaakt door een nieuwe bende, de ‘Paranza’, de ‘Kindercamorra’. Het zijn groepen van tieners die hun tijd verdelen tussen het checken van hun Facebookaccounts, het spelen van Call of Duty op hun Playstations, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • George R. Stewart boeken
  George R. Stewart - De aarde blijft altijd bestaan

  In ‘De aarde blijft altijd bestaan’ van George R. Stewart baant een besmettelijke ziekte van nooit eerder vertoonde proporties zich een weg over de aarde. Dit is het verhaal van een van de weinige overlevenden, Isherwood ‘Ish’ Williams, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Renita de Silva boeken
  Renita de Silva - Het geheim van een moeder

  Met haar levensechte beschrijvingen neemt Renita de Silva je mee naar India – ontroerend verhaal over de relatie tussen een moeder en haar dochter Als de zwangere Jaya haar moeder verliest en kort daarna haar pasgeboren zoontje een tragische wiegendood… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Karen Kingsbury boeken
  Karen Kingsbury - Met open armen

  Karen Kingsbury baseerde haar hoopvolle roman 'Met open armen' op een waargebeurd verhaal over geloofsvertrouwen en vriendschap.Jeugdvrienden Faith en Jordan groeien samen op. Faiths leven verloopt gladjes, terwijl Jordan veel pech heeft. Na het verlies van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Josefine Klougart boeken
  Josefine Klougart - Een van ons slaapt

  In prachtig proza toont Klougart ons het schrille contrast tussen de herinnering van stabiliteit – je ouders, het huis van je jeugd – en de voortdurende eindes die we tijdens het leven ervaren.‘Josefine Klougart is een van de meest krachtige en dwingende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Nina George boeken
  Nina George - Duizend kleuren blauw (POD)

  Duizend kleuren blauw van Nina George (De boekenapotheek aan de Seine), over liefde, bijna-doodervaringen en het mysterie van een coma, is een verhaal vol emoties. Wanneer je Jojo Moyes met plezier hebt gelezen, dan is dit iets voor jou. Henri Skinner ligt in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alice Hoffman boeken
  Alice Hoffman - De verbintenis van tegenpolen

  Op het tropische eiland Saint Thomas in het begin van de 19e eeuw droomt de Creoolse Rachel van een leven in het verre Parijs. Rachels moeder, een toonaangevende vrouw binnen de Joodse gemeenschap die is ontsnapt aan de Inquisitie, huwelijkt haar dochter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elvis Peeters boeken
  Elvis Peeters - Brood

  In Brood verplaatst Elvis Peeters zich in een jongen die niet anders kan dan zijn door oorlog geteisterde land ontvluchten. Na een barre overlevingstocht begint hij aan zijn leven in een nieuwe samenleving. Maar voor hij het weet loopt het uit de hand.Brood is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • J.B. Morrison boeken
  J.B. Morrison - Het (buiten)gewone leven van Frank Derrick, 81 jaar - grote letter uitgave

  Frank Derrick is 81 jaar en hij is op straat aangereden door een melkwagen. Op zijn verjaardag nog wel. Sinds de dood van zijn vrouw woont hij alleen en is het al genoeg uitdaging om zijn dagen te vullen. Maar nu hij met zijn arm in het gips ook nog eens niks… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,25
 • Barbara Constantine boeken
  Barbara Constantine - Tom, kleine Tom - grote letter uitgave

  Tom is elf jaar oud en woont met zijn moeder Joss in een caravan. Joss was zelf pas dertien toen ze Tom kreeg, dus nu hij wat ouder is brengt ze deweekenden het liefst met haar vriendinnen door. Daardoor is Tom vaak alleen en moet hij alles zelf doen. Soms… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,00