Vertaalde roman, novelle

 • Robyn Carr boeken
  Robyn Carr - Terug naar het meer

  Ooit waren de Hempsteads een hechte familie en brachten de vrouwen van de familie de zomers gezamenlijk door in hun huis aan het meer. Tot een vreselijk ongeluk een einde maakte aan de idylle en de familie uit elkaar viel. Wanneer Charley en Meg vele jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Theodor Storm, Jos Thie, Bouke Oldenhof boeken
  Theodor Storm, Jos Thie, Bouke Oldenhof - De Stormruiter

  Kan een mens heersen over de natuur? Dat is de vraag die Theodor Storm (1817-1888) stelt in zijn klassieke Duitse novelle Der Schimmelreiter (1888). Het is het verhaal van een ambitieuze jonge dijkgraaf die rond 1750 in het bezit komt van een schimmelhengst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Julien Sandrel boeken
  Julien Sandrel - De droomlijst

  De twaalfjarige Louis is voor de ogen van zijn moeder Thelma aangereden door een vrachtwagen. Hij ligt in coma, en volgens de artsen is de kans op herstel nihil. Ze besluiten om het nog vier weken aan te zien, hopend op een medisch wonder. Thelma is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Johan Harstad boeken
  Johan Harstad - Buzz Aldrin, waar ben je gebleven?

  dwarsligger 544 Johan Harstad Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? 'Zo liefdevol, zo lyrisch en humoristisch, zo taalgevoelig en coherent. In één woord perfect.' - Het Financieele Dagblad Mattias is geboren in 1969, in de nacht van de eerste maanlanding. Om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • R.J. Ellory boeken
  R.J. Ellory - De koning van Amerika

  R.J. Ellory schreef met ‘De koning van Amerika’ (‘Kings of America’) op het snijvlak van spanning en roman. Laat je meevoeren naar het Amerika van eind jaren ’30.Van de rauwe straten van New York tot de glitter and glamour van Hollywood.1937. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Rachel Wells boeken
  Rachel Wells - Kat voor de deur

  Alfie krijgt hulp uit onverwachte hoek… Zoals iedereen op Edgar Road weet, is Alfie geen gewone kat. Sinds hij er is heeft hij elk huis tot zijn thuis gemaakt en zijn de buren allemaal de beste vrienden. Maar nu is er een nieuwe kat in Alfies territorium:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jean D'Ormesson boeken
  Jean D'Ormesson - Ik leef altijd

  Er bestaat slechts één roman, en daar zijn wij tegelijkertijd zowel de verteller als het onderwerp van: de Geschiedenis. Al de rest is een schaamteloze kopie. Deze wereldroman vertelt de Geschiedenis eeuw na eeuw en laat ons de avonturen en ontdekkingen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Adrienne Benson boeken
  Adrienne Benson - Onder de Afrikaanse zon

  Hoe de levens van drie vrouwen voor altijd met elkaar verweven raken Leona, een Amerikaanse wetenschapper, krijgt in een afgelegen Masainederzetting in Kenia een dochtertje. Vanwege haar eigen moeilijke jeugd en het feit dat ze alleenstaand is, twijfelt ze aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Elena Stancanelli boeken
  Elena Stancanelli - De naakte vrouw

  Anna is begin veertig, mooi, slim, ze heeft een interessante en goedbetaalde baan. Dat alles wordt volkomen onbelangrijk wanneer haar relatie met Davide wegzinkt in een moeras van bedrog, leugens, chantage. Als hij haar dreigt te verlaten valt haar leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ulrich Alexander Boschwitz boeken
  Ulrich Alexander Boschwitz - De reiziger

  De reiziger is een aangrijpende roman over een joodse man, Otto Silbermann, die in 1938 weet te ontsnappen aan de pogroms van de nazi's. Met een koffer vol geld komt hij op straat te staan, maar hij kan geen kant op. Al zijn familieleden en vrienden zijn al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sarah Winman boeken
  Sarah Winman - De blikman

  Dit is bijna een liefdesverhaal. Maar zo eenvoudig is het niet. Ellis en Michael sluiten vriendschap op hun twaalfde en lange tijd bestaat het leven van de jongens uit samen fietsen door de straten van Oxford, zichzelf leren zwemmen in de rivier, gedichten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • George R. Stewart boeken
  George R. Stewart - De aarde blijft altijd bestaan

  In ‘De aarde blijft altijd bestaan’ van George R. Stewart baant een besmettelijke ziekte van nooit eerder vertoonde proporties zich een weg over de aarde. Dit is het verhaal van een van de weinige overlevenden, Isherwood ‘Ish’ Williams, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Lygia Day Peñaflor boeken
  Lygia Day Peñaflor - Dit is allemaal waar

  Pageturner over fandon, vertrouwen, manipulatie en verraad.'We zijn vrienden met Fatima geworden ómdat ze schrijfster is. Als je een leeuw knuffelt moet je niet gek opkijken wanneer hij je bijt' Vier tieners raken bevriend met hun favoriete auteur. Na een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Paulina Flores boeken
  Paulina Flores - Een beschamende vertoning

  Paulina Flores blijkt in ‘Een beschamende vertoning’ een meester in het vangen van dat ene vluchtige moment in een mensenleven dat de onschuld achterblijft, dat ene moment van openbaring dat alles verandert. Vaak betreft het kinderen bij wie op zo’n… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Velimir Chlebnikov boeken
  Velimir Chlebnikov - Niemand zal ontkennen dat ik uw Aardbol aan mijn pink draag

  Velimir Chlebnikov (1885-1922) vormde samen met Vladimir Majakovski (1893-1930) en Aleksej Kroetsjonych (1886-1968) de kern van het Russische futurisme. Als ‘dichter van de Revolutie’ kreeg Majakovski internationaal de meeste bekendheid. Samen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Cathy Kelly boeken
  Cathy Kelly - Nog lang en gelukkig

  Een prachtige roman over een heel herkenbaar probleem: hoe vind je je plaats in een andere familie? Bess wil iedereen laten zien hoe gelukkig ze is in haar kersverse huwelijk, en daarom wil ze een groot feest geven. Ze stort zich vol overgave op de plannen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Tomas Espedal boeken
  Tomas Espedal - Buiten de orde

  Een oudere man, de ik-figuur van de roman, en een veel jongere vrouw krijgen een verhouding. Omdat de buitenwereld hun relatie vanwege het leeftijdsverschil afkeurt, trekken ze zich terug in het huis van de man. Daar is de man gelukkiger dan ooit. Hij geeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Juli Zeh boeken
  Juli Zeh - Lege harten

  Juli Zeh – Lege harten In Lege harten van de Duitse bestsellerauteur Juli Zeh runt Britta een kliniek voor mensen met suïcidale neigingen, maar de werkelijkheid ligt toch een tikje anders. Ze koppelt mensen die vastbesloten zijn hun leven te beëindigen aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Deborah Raney boeken
  Deborah Raney - Familieband

  'Familieband' van Deborah Raney is een meeslepende familieroman die draait om de vraag: wat als de kersverse vader van je ongeboren kind al een dochter blijkt te hebben? Judd en Evette zijn gelukkig getrouwd en in verwachting van hun eerste kindje. Maar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Violaine Huisman boeken
  Violaine Huisman - Autobiografie van mijn moeder

  Catherine, de moeder van Elsa en Violaine, is manisch-depressief. Ze drinkt, liegt, slaat, slikt pillen, zoekt ruzie, deelt het bed met jan en alleman, en haalt allerlei figuren in huis. Ondanks de gekte en de onvoorspelbaarheid van hun moeder blijven haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Francesca Zappia boeken
  Francesca Zappia - Zoek me tussen de sterren

  Indringende, eigentijdse YA-roman over fandom, online vriendschap, depressie en de grote invloed van internet.Ik zal hem moeten vertellen wie ik ben. Maar wat moet ik doen als ik daarmee alles verpest? Op school ziet niemand Eliza staan. Op internet is ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Yasushi Inoue boeken
  Yasushi Inoue - Stierensumo

  Tsugami, de jonge hoofdredacteur van een gloednieuwe krant in het Osaka van vlak na de oorlog, laat zich overhalen om een traditioneel Japans stierengevecht te organiseren. Het stierensumotoernooi moet flink wat geld opbrengen en een publiciteitsstunt voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Philipp Blom boeken
  Philipp Blom - Bij storm aan zee

  In een hotelkamer in Amsterdam wacht Ben op de urn met de as van zijn moeder. Hij schrijft een brief aan zijn vierjarige zoon die hij pas over veertig jaar mag lezen. Hij probeert uit te leggen waarom zijn leven door een onverwachte wending op losse schroeven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Phillip Lewis boeken
  Phillip Lewis - Een andere stilte

  Vlak voor Henry Asters geboorte keert zijn vader tegen wil en dank terug naar de kleine stad in de Appalachen waar hij zelf is opgegroeid, en installeert zijn jonge gezin hoog op een berg in een immens huis van staal en glas. Daar groeit Henry op onder de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jamie Quatro boeken
  Jamie Quatro - Vuurrede

  ‘Vuurrede’ van Jamie Quatro vertelt het verhaal van Maggie, bijzonder toegewijd aan haar man Thomas, aan hun twee prachtige kinderen en aan God. Dan begint de schrijfster Maggie een platonische, intellectuele en spirituele mailwisseling met de dichter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99