Vertaalde roman, novelle

 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Onder de Griekse zon

  (1) DONKERE CIPRESSEN Morgan James wordt tijdens haar vakantie op een Grieks eiland na een nachtelijke zwempartij bedreigd door een man met een mes. Gek genoeg is angst niet de enige emotie die haar bevangt. De volgende dag ontdekt ze tot haar verbijstering… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Kristin Harmel boeken
  Kristin Harmel - Zolang er sterren aan de hemel staan

  Een liefde zo onvergankelijk als de sterren aan de hemel… Hope is de eigenaresse van een bakkerij op Cape Cod. Haar in Frankrijk geboren grootmoeder Rose lijdt aan alzheimer en vraagt haar in een zeldzaam moment van helderheid naar Parijs te gaan om uit te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Julia boeken
  Julia - De ongetrouwde hertog

  Deel 1 van de Familie Bridgerton-serie, een meeslepende historische serie in acht delen ‘Julia Quinn is de moderne Jane Austen.’ Seattle Woman Is er een grotere uitdaging denkbaar voor de ambitieuze moeders van Londen dan een ongetrouwde hertog? Lady… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Heather Morris boeken
  Heather Morris - De tatoeëerder van Auschwitz

  In april 1942 wordt een jonge Slowaakse Jood naar Auschwitz gedeporteerd. Lale Sokolov staat vanaf dan bekend als gevangene 32407. De ss-offi cieren benoemen hem tot 'Tätowierer', tatoeëerder. Tweeënhalf jaar lang is hij degene die van duizenden gevangenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Curtis Dawkins boeken
  Curtis Dawkins - Graybar Hotel

  Dawkins duikt in de eigenaardigheden, verveling en wanhoop van langgestraften. Tegen de verwachtingen in komt echter geen beeld van tomeloze bruutheid en geweld naar voren, maar eerder een genuanceerde exploratie van mannen die hun best doen hun geest actief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Megan Hunter boeken
  Megan Hunter - Het eind is ons begin

  'Het vasteland staat in brand, zeggen ze met zoveel woorden. Na de vloed het vuur. Ik raak de draad kwijt. Ik vergeet.' Een vrouw baart Z, haar eerste kind, tijdens een mysterieuze milieuramp die ervoor zorgt dat heel Londen onder water komt te staan. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Omar Hamilton boeken
  Omar Hamilton - De stad wint altijd

  De stad wint altijd is een opmerkelijke roman over een van de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen jaren, de Arabische Lente. Omar Hamiltons debuut schakelt tussen hoogtepunten als de nachtelijke veldslagen tegen de corrupte politie en dieptepunten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Mark Haddon boeken
  Mark Haddon - Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht

  Het hartveroverende, inmiddels klassieke verhaal om te lezen en te herlezen. Christopher is een vijftienjarige jongen met een vorm van autisme. Hij weet veel van wiskunde en weinig van mensen. Hij houdt van lijstjes, patronen en de waarheid. Hij houdt niet van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Marta Orriols boeken
  Marta Orriols - Met planten leren praten

  Winnaar van de Catalaanse Premi Òmnium voor beste roman van het jaar De dood was altijd ver weg voor Paula, tot het moment dat ze haar partner Mauro verliest – twee keer binnen een paar uur. Paula, een neonatoloog van in de veertig die haar leven piekfijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sue Moorcroft boeken
  Sue Moorcroft - Die zomer in Italië

  Wat als je helemaal opnieuw zou kunnen beginnen? Van de winnaar van Best Romantic Read Award Sofia woont in Engeland en zorgt al jaren voor haar doodzieke vader Aldo. Op zijn sterfbed doet Sofia haar vader de belofte om na zijn dood de plek te bezoeken waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dalia Grinkeviciute boeken
  Dalia Grinkeviciute - Schaduwen over de toendra

  ‘Schaduwen over de toendra’ van Dalia Grinkeviciute is het aangrijpende oorlogsdagboek van een veertienjarig meisje in een Siberische goelag. ‘Schaduwen over de toendra’ behoort tot de Litouwse literaire canon en wordt in één adem genoemd met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Susan Wiggs boeken
  Susan Wiggs - Droom van een zomer

  Niets is meer hetzelfde sinds die kus aan het meer... Met nog twee jaar te gaan, kan Sonnet Romano al bijna alles afvinken van haar to-do-lijstje-voor-mijn-dertigste. Carrière: check! Ze heeft net een prestigieuze reisbeurs in de wacht gesleept. Relatie: ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Debbie Johnson boeken
  Debbie Johnson - Zomer in het Duincafé

  Het eerste deel van een heerlijke nieuwe verslavende serie – voor de lezers van Charlotte de Monchy, Sophie Kinsella en Marian Keyes In het Duincafé, gelegen op een winderige heuvel, wordt het heerlijkste eten geserveerd, zoals prachtig gebakken broden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Claudio Magris boeken
  Claudio Magris - Momentopnamen

  Voor Momentopnamen stelt auteur en filosoof Claudio Magris een bloemlezing samen van korte persoonlijke schetsen – snapshots uit het leven. Aan bod komen uiteenlopende onderwerpen: groots en alledaags, universeel en persoonlijk, algemeen en politiek. Magris… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Robert Hillman boeken
  Robert Hillman - De boekwinkel voor gebroken harten

  ‘Een prachtig geschreven, invoelend verhaal over drie verloren zielen die bij elkaar de troost vinden die ze zoeken. Ik heb genoten van deze ontwapenende roman vol inzicht in de mens, in verdriet en in de liefde. Lees dit en laat het je ziel raken, zoals het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Stephen Fry boeken
  Stephen Fry - Helden

  Het wervelende vervolg op de bestseller MythosIn Helden vertelt Stephen Fry op sprankelende wijze de dramatische, geestige, tragische en tijdloze verhalen van de stervelingen uit de mythologie. Stap aan boord van de Argo en beleef met Jason zijn heroïsche… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sophie Kinsella boeken
  Sophie Kinsella - Voor wat, hoort wat

  Fixie Farr heeft altijd volgens haar vaders motto geleefd: family first. Wanneer ze in een koffiezaakje voorkomt dat er iets gebeurt met de laptop van een knappe vreemdeling, schrijft laptopeigenaar Sebastian als bedankje een IOU op een servetje. Als Sebastian… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Mesu Andrews boeken
  Mesu Andrews - Dochter van Jesaja

  Mesu Andrews schreef 'Dochter van Jesaja', een Bijbels-historische roman over een getraumatiseerd meisje die door de profeet Jesaja wordt geadopteerd in de tijd van Hizkia. Nadat bijna hun hele familie voor hun ogen is vermoord, wordt het meisje Ishma samen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Valeria Luiselli boeken
  Valeria Luiselli - Archief van verloren kinderen

  ‘Stel nou dat jij en papa er niet meer waren en wij aan ons lot waren overgelaten. Hoe zou het dan gaan?’ Een gebroken huwelijk voorin de auto, een stel wijsneuzen op de achterbank, en continu David Bowies ‘Space Oddity’ op de speakers. In 'Archief van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Ronit Matalon boeken
  Ronit Matalon - En de bruid sloot de deur

  ‘En de bruid sloot de deur’ van Ronit Matalon is een onderhoudende roman over Arabische joden in Israël en een subtiel commentaar op de positie van de vrouw. Matalon dient in één adem genoemd te worden met Yehoshua, Oz en Grossman. In ‘En de bruid… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Rachel Wells boeken
  Rachel Wells - Alfie

  (1) KAT OVER DE DREMPEL Nu zijn lieve oude bazin is overleden, zwerft Alfie dakloos over straat. Hij kan niet wennen aan zijn nieuwe leven vol gevaren, honger en dorst, kou en eenzaamheid. Dus gaat hij op zoek naar een nieuw thuis. Dat vindt hij in een gewone… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Anthony Trollope boeken
  Anthony Trollope - Het leven anno nu

  Aan het eind van de 19de eeuw betreedt Melmotte, een man met een schimmig verleden, de beursvloer van Londen. Hij wordt geacht onmetelijk rijk te zijn en een succesvol zakenman. Als hij wordt aangezocht om de aandelen van een, vooralsnog niet-bestaande,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • T.H. White boeken
  T.H. White - Arthur, de koning van eens en ooit

  Arthur, de koning van eens en ooit staat samen met Tolkiens In de ban van de ring aan de wieg van het fantasy-genre. Waar Tolkien een eigen universum schiep, baseerde zijn tijdgenoot White zich op de legende van koning Arthur en zijn ridders van de Ronde Tafel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Susan Mallery boeken
  Susan Mallery - Uitzicht op zee

  Drie huizen, drie vrouwen... drie vriendinnen? Als je verloofde je voor het altaar heeft laten staan, ga je rare dingen doen. Het drijft kinderarts Andi Gordon ertoe een vervallen huis te kopen op Blackberry Island, het middelste van drie huizen op een heuvel.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Ann Leary boeken
  Ann Leary - Een veilig huis

  De felle en onafhankelijke Hildy is makelaar in een stadje in de buurt van Boston. Ze weet bijna alles van iedereen en het gerucht gaat dat ze helderziend is. Vroeger kon Hildy iedereen onder tafel drinken, maar sindshaar twee dochters haar naar een kliniek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99