Vertaalde roman, novelle

 • Charlotte Brontë boeken
  Charlotte Brontë - Jane Eyre

  Jane Eyre wordt gerekend tot de hoogtepunten van de wereldliteratuur, een roman die vandaag de dag nog steeds tot ieders verbeelding spreekt. Na een zware jeugd vind Jane werk als gouvernante en ontdekt de liefde van haar leven: meneer Rochester. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Barbara Constantine boeken
  Barbara Constantine - XL Waarom Ferdinand niet lang alleen bleef - grote letter uitgave

  Ferdinand is een gepensioneerde boer en weduwnaar op het Franse platteland. Dan klopt op een dag zijn buurvrouw Marceline bij hem aan. Zou ze tijdelijk bij Ferdinand mogen logeren? Kort daarna arriveert zijn oude vriend Guy, wiens vrouw net is overleden. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,51
 • Arthur Miller boeken
  Arthur Miller - Focus

  Wanneer de Tweede Wereldoorlog zijn einde nadert, is antisemitisme aan de orde van de dag in Brooklyn, New York. Newman, een Amerikaan van Engelse afkomst, leeft in een wereld met diverse bevolkingsgroepen. Racisme laat hem koud. Althans, tot hij een bril… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Debbie Macomber boeken
  Debbie Macomber - XL Een nieuw begin in Rose Harbor - grote letter uitgave

  Sinds de opening van de Rose Harbor Inn heeft Jo Marie Rose allerlei interessante mensen ontmoet, maar het is vooral klusjesman Mark Taylor die haar onverdeelde belangstelling heeft . Hun vriendschap begint voorzichtig uit te groeien tot iets meer, tot Mark… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,05
 • Tim Parks boeken
  Tim Parks - In extremis

  Thomas weet dat er iets is dat hij aan zijn moeder moet vertellen voor ze sterft. Maar zal hij haar op tijd bereiken? En heeft hij de moed om te zeggen wat hij eerder niet kon? Zijn telefoon trilt, zijn hersenen maken overuren, en hij kan zijn aandacht niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nina George boeken
  Nina George - De Boekenapotheek aan de Seine (POD)

  De internationale bestseller De boekenapotheek aan de Seine van Nina George is een ode aan de troostende kracht van boeken lezen en een ode aan Frankrijk; voor de fans van Chocolat. In zijn boekenapotheek in Parijs - een schip op de Seine - verkoopt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joy Williams boeken
  Joy Williams - 99 verhalen over God

  Wat heeft God te maken met post van een overleden moeder, Kafka die vegetariër is geworden en honden die hun penning verliezen? Deze zeer korte verhalen zijn een verkenningstocht van onze dagelijkse interactie met God. Williams’ personages komen God op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Monique Schwitter boeken
  Monique Schwitter - De twaalf apostelen van de liefde

  Een vrouw, ongeveer 40 jaar oud, moeder van twee jonge kinderen, googelt haar eerste liefde en wat blijkt? Vier jaar eerder pleegde hij zelfmoord. De impact van het bericht zet een uitvoerige reflectie op haar leven in gang, aan de hand van de mannen die er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Devin Murphy boeken
  Devin Murphy - De schipper

  De schipper van Devin Murphy speelt zich af in Noord-Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het is een rauw, gevoelig verhaal over een eenzame jongen in gewetensconflict: hoort hij bij zijn vaders NSB, of bij het verzet? Een aangrijpende, avontuurlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Chiara Valerio boeken
  Chiara Valerio - Een menselijke geschiedenis van de wiskunde

  Wiskunde is ontstaan omdat mensen ongeduldig en onzeker zijn. Ze wilden greep krijgen op de werkelijkheid om hen heen. Daarom verzonnen ze een manier om tijd te markeren en dingen te tellen. Deze levensbehoefte van de mens is de basis van alle wiskunde. Chiara… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michail Boelgakov boeken
  Michail Boelgakov - Hondehart

  Een professor opereert de straathond Sjarik en geeft hem de testikels en hypofyse van een even daarvoor gestorven crimineel. Dat gaat natuurlijk niet goed, Sjarik ontpopt zich tot een gewetenloze man en gedraagt zich letterlijk als een beest. Hij is immers een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Wieslaw Mysliwski boeken
  Wieslaw Mysliwski - De horizon

  My?liwski’s meesterlijke en meest autobiografische roman, bekroond met de prestigieuze Nike-literatuurprijsEen kindertijd in Polen. De jonge Piotr woont met zijn familie op het platteland. Wanneer in de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog het front… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Mario Palacio Jiménez boeken
  Mario Palacio Jiménez - Nicht zijn is voor echte kerels

  'Nicht zijn is voor echte kerels' is een autobiografisch verhaal van jongen, in de jaren 70 en 80 in Colombia, die zijn homoseksualiteit weigert te accepteren. Niet alleen vanwege de angst voor wat men ervan zou vinden, maar ook omdat hij de wens heeft een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Donatella Di Pietrantonio boeken
  Donatella Di Pietrantonio - Teruggeworpen

  Een meisje groeit op bij een oom en tante, bij wie ze als baby is ondergebracht. Ze is er gelukkig. Op haar dertiende wordt ze zonder enige uitleg teruggeplaatst bij haar biologische ouders; ze ziet haar oom en tante en vriendinnen niet meer, ze wordt aan haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • John Updike boeken
  John Updike - Je minnaar belde net

  Ze houden van elkaar en toch gaat het mis.Na dertig jaar niet leverbaar te zijn geweest verschijnt nu een geheel herziene en uitgebreide vertaling van een van de bekendste boeken van John Updike. Je minnaar belde net, het feuilleton dat leest als een roman,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Khaled Khalifa boeken
  Khaled Khalifa - De dood is een zware klus

  De oude Syriër Abd al-Latief heeft een laatste wens: hij wil begraven worden in zijn geboortedorp. Op zijn sterfbed vraagt hij zijn zoon Boelboel hem daarheen te brengen. Voor Boelboel zit er niets anders op: samen met zijn broer Hoessein en zijn zus Fatima… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Het huis met de geesten - grote letter uitgave

  'Het huis met de geesten' is een familiekroniek die zich over vier generaties uitstrekt van het begin van de 20ste eeuw tot de jaren zeventig, toen in Chili het bewind van president Salvador Allende door de militairen omver werd geworpen. Esteban Trueba, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  63,00
 • Charles Dickens boeken
  Charles Dickens - Een kerstvertelling

  Er is natuurlijk geen tijdlozer verhaal om een nieuwe serie kerstverhalen mee te beginnen dan het beroemde verhaal van de grimmige vrek Scrooge die op kerstavond bezoek krijgt van de drie geesten: Verleden, Heden en Toekomst. Een van de meest geliefde boeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Fay Weldon boeken
  Fay Weldon - Dood van een duivelin

  ‘Dood van een duivelin’ is het vervolg op de bestseller ‘Leven en liefdes van een duivelin’, de beroemdste roman van Fay Weldon, die in 1983 verscheen. ‘Leven en liefdes van een duivelin’ werd maar liefst twee keer verfilmd, onder anderen met Meryl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sally Rooney boeken
  Sally Rooney - Gesprekken met vrienden

  'Gesprekken met vrienden' van Sally Rooney is een moderne roman over de lusten en lasten van de jeugd. Rooney schrijft in een heldere stijl en met onderkoelde humor. 'Gesprekken met vrienden' is Rooneys debuutroman, die door 'The Guardian' als een van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Frank Bill boeken
  Frank Bill - Donnybrook

  Donnybrook is een mengeling van pure adrenaline, rauwe humor en het over the top geweld van Quentin Tarantino en de hick fiction van Cormac McCarthy en Donald Ray Pollock.Voor Jarhead Johnny Earl is er nog maar één mogelijkheid om eten te kopen voor zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ildefonso Falcones boeken
  Ildefonso Falcones - Koningin op blote voeten DL

  dwarsligger 499 Ildefonso Falcones Koningin op blote voeten Een epische roman over vriendschap, wraak, passie, kunst en vrijheid. Januari 1748. Een zwarte vrouw dwaalt door Sevilla. Ze kan nergens terecht na haar lange bootreis vanuit Cuba en is de wanhoop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Virginie Grimaldi boeken
  Virginie Grimaldi - GRIMALDI*WEET JE NOG

  Zo had ik me mijn leven niet voorgesteld: moeder van een vierjarige zoon en weer alleen. Ik weet bovendien niet wat ik pijnlijker vind: dat mijn man bij me weg is en ik moet aanzien hoe mijn gezin uit elkaar valt of dat ik op vijfendertigjarige leeftijd weer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - XL Als de rododendron bloeit - grote letter uitgave

  De vrouwen van Deverill proberen zich staande te houden in de roerige jaren voor de Tweede Wereldoorlog. Kitty wordt verscheurd door haarliefde voor Ierland en de wens haar leven met Jack te delen. Celia is vastbesloten kasteel Deverill in zijn oude glorie te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  63,65
 • Arthur C. Clarke boeken
  Arthur C. Clarke - Het einde van het begin

  'Het einde van het begin' wordt sinds de publicatie in 1953 niet alleen als een sciencefictionklassieker gezien, maar ook als een literaire roman van het hoogste niveau, geen wonder dat de jaarlijkse prijs voor de beste literaire sciencefictionroman de Arthur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99