Vertaalde roman, novelle

 • Nairi Zarjan boeken
  Nairi Zarjan - De eigenwijze helden van Sassoen

  We treden binnen in een wereld van bloedmooie maar eigenwijze vrouwen en kolossale, oersterke mannen. Epische veldslagen waarbij hele bergen verplaatst worden, monsterlijke wilde beesten, vurige en onschendbare paarden, zwaarden met magische krachten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Máirtín Ó Cadhain boeken
  Máirtín Ó Cadhain - Onder de zoden

  'Hebben ze me nou in het perceel van een pond of in dat van vijftien shilling gegooid?' luidt de vrij briljante openingszin van Onder de zoden. Caitríona, een van de hoofdpersonen, stelt zichzelf de vraag liggend in haar grafkist. Onder de zoden is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Yuri Herrera boeken
  Yuri Herrera - De koning, de zon, de dood

  De Mexicaanse werkelijkheid die wij uit het nieuws kennen – drugskartels, geweld, corruptie en illegale immigratie naar de VS – vormt de basis voor de drie betoverende romans van Yuri Herrera die in dit boek zijn gebundeld.De hoofdpersonen van deze romans… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Katie Ganshert boeken
  Katie Ganshert - Het lied van de feniks

  'Het lied van de feniks' van Katie Ganshert: wat als je een bomaanslag overleeft? Bij een terroristische aanslag in een trein bij Chicago komen 22 mensen om het leven. Autumn overleeft als enige van haar coupé de explosie en worstelt na haar herstel met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ashley Hay boeken
  Ashley Hay - Een bibliotheek aan zee

  Het is 1948. In Thirroul, een kleine kustplaats in Australië, proberen de bewoners de oorlog achter zich te laten en de draad weer op te pakken. Voor sommigen een bijna onmogelijke opgave... Voor Ani, die na de oorlog haar man verliest door een noodlottig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kristina Sandberg boeken
  Kristina Sandberg - Zorgen voor het gezin

  Stockholm, 1940. Tomas is gestopt met drinken na een intensieve behandeling maar Maj weet dat de dreiging van een terugval altijd aanwezig is. Daarnaast overschaduwt de oorlog het dagelijks leven. Tomas wordt opgeroepen voor militaire dienst en Maj blijft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Samuel Parker boeken
  Samuel Parker - Niemandsland

  In het donkere en zenuwslopende 'Niemandsland' van Samuel Parker krijgen Jack en Laura midden in het onherbergzame woestijngebied buiten Las Vegas autopech. Ze kunnen geen kant op. De zon brandt, ze hebben geen water meer en langzaam maar zeker verliezen ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bob Dylan boeken
  Bob Dylan - Tarantula

  Voorzien van een uitgebreid notenapparaat, waardoor de dwarsverbanden in deze schat aan Americana zichtbaar worden gemaakt. Tarantula is ongetwijfeld Dylans vreemdste songtekst. Maar een lied is het: met een flow en een klankrijke beeldtaal en beeldrijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Rodrigo Blanco Calderón boeken
  Rodrigo Blanco Calderón - The Night

  ‘Een van de grote namen van de huidige Venezolaanse literatuur, een literatuur die het beste van zichzelf laat zien buiten haar landsgrenzen.’ - La Vanguardia ‘Wie Rodrigo Blanco Calderón leest, krijgt heimwee naar die lang vervlogen dagen waarin je een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Curtis Dawkins boeken
  Curtis Dawkins - Graybar Hotel

  Dawkins duikt in de eigenaardigheden, verveling en wanhoop van langgestraften. Tegen de verwachtingen in komt echter geen beeld van tomeloze bruutheid en geweld naar voren, maar eerder een genuanceerde exploratie van mannen die hun best doen hun geest actief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Raduan Nassar boeken
  Raduan Nassar - Een glas woede

  In Een glas woede brengt een man de nacht door op zijn boerderij met zijn geliefde, een jonge journaliste. Ze hebben seks, douchen, ontbijten. Als zij op het punt staat weg te rijden, ontdekt hij dat de mieren een stuk uit een heg hebben gevreten en hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Junichiro Tanizaki boeken
  Junichiro Tanizaki - De brug der dromen - Verzameld werk

  Junichiro Tanizaki was een van de voornaamste Japanse auteurs van de twintigste eeuw. Hij verwierf grote bekendheid met verhalen waarin vooral de koortsachtige jacht op genot in het snel groeiende Tokio werd beschreven – niet zelden met komische ondertoon.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • M.L. Rio boeken
  M.L. Rio - Als wij schurken waren

  Tien jaar heeft Oliver Marks in de gevangenis gezeten – voor een moord die hij mogelijk heeft gepleegd: dát is wat inspecteur Colborne zo graag nog van hem zou horen voor hij met pensioen gaat. Flashback: zeven jonge, briljante en gepassioneerde studenten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jennifer L. Armentrout boeken
  Jennifer L. Armentrout - Vertrouw op mij

  'Vertrouw op mij' is het zesde en laatste deel in de 'Wacht op mij'-serie van Jennifer L. Armentrout. Hoofdpersoon Jillian neemt een baan aan in het familiebedrijf, omdat ze moet toegeven dat het een mooie kans is. Wat haar niet wordt verteld, is dat ze direct… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jesse Loncraine boeken
  Jesse Loncraine - In het veld

  'In het veld raakt je. Jesse Loncraine neemt je mee naar een donkere en vaak wanhopige wereld. Zijn schrijfstijl spaart niemand en is onsentimenteel maar tegelijk tot tranen roerend.' - Michael Palin De roman In het veld is zo indringend geschreven dat je als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Dans van de goden

  Het tweede deel in de Cirkel-trilogie - boordevol liefde, avontuur en magie Blair is het gewend om alleen te zijn; ze is een demonenjager in een wereld die niet gelooft in het bovennatuurlijke. Nu ze deel uitmaakt van Morrigans cirkel van zes, leert ze met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Christopher Wilson boeken
  Christopher Wilson - De voorproever

  'De voorproever' van Christopher Wilson is een vlijmscherpe satire, verteld door de innemende stem van een jongen die tegen beter weten in weigert de hoop op te geven. Wilson schreef meerdere romans en stond tweemaal op de shortlist van de Costa Book Awards.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Oddny Eir boeken
  Oddny Eir - Land van liefde en ruïnes

  Net gescheiden maar sinds kort weer verliefd, is Oddný Eir op zoek naar antwoorden die ze hoopt te vinden in de IJslandse natuur. Hoe creëren we een thuis voor liefde? Waar kwamen haar voorvaderen vandaan en hoe probeerden zij in harmonie met de natuur te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nadeem Aslam boeken
  Nadeem Aslam - De gulden legende

  Met een poëtische intensiteit en weergaloos empathisch vermogen portretteert Nadeem Aslam in De gulden legende de moslimweduwe Nargis, haar christelijke pleegdochter Helen en de jonge ex–guerrillastrijder, Imram, die door de vrouwen in bescherming wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Devin Murphy boeken
  Devin Murphy - De schipper

  De schipper van Devin Murphy speelt zich af in Noord-Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het is een rauw, gevoelig verhaal over een eenzame jongen in gewetensconflict: hoort hij bij zijn vaders NSB, of bij het verzet? Een aangrijpende, avontuurlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maya Banks boeken
  Maya Banks - Overwonnen

  Het laatste deel van de zinderende Hartstocht- trilogie Hij kan zichzelf niet veranderen. Zijn jeugd heeft Silas tot de man gemaakt die hij nu is: gevaarlijk, wantrouwend en veeleisend. Hij woont in zelfverkozen eenzaamheid, ervan overtuigd dat geen enkele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • David Grossman boeken
  David Grossman - Het duel

  De twaalfjarige David ontmoette de oude meneer Rosenthal toen hij zich samen met een paar klasgenoten als vrijwilliger aanmeldde voor de actie 'adopteer een bejaarde'. Volgens Rosenthal begint het leven pas bij zeventig. De moeder van David vindt het maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Julian Barnes boeken
  Julian Barnes - Het tumult van de tijd DL

  dwarsligger 478 Julian Barnes Het tumult van de tijd Van de auteur van Alsof het voorbij is Wat laten we achter aan het eind van ons leven? Wat hebben we werkelijk bijgedragen, los van onze artistieke of intellectuele prestaties? En welke prijs hebben we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Omar El Akkad boeken
  Omar El Akkad - Een Amerikaanse oorlog

  Sarat Chestnut is een eigenzinnig kind van zes als de Tweede Amerikaanse Burgeroorlog uitbreekt. Fossiele brandstoffen zijn verboden, de kusten van het continent zijn verzwolgen door de stijgende zeespiegel en op drift geraakte drones zaaien dood en verderf.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Katherine Heiny boeken
  Katherine Heiny - Standaardafwijking

  ‘All the lonely people! Where do they all come from? Waar ze vandaan kwamen wist Graham niet, maar hij kon The Beatles wel melden waar alle eenzame mensen heen gaan: ze gaan naar het huis van Graham en Audra voor het Thanksgiving diner.’ Zelden lees je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99