Vertaalde roman, novelle

 • Lygia Day Peñaflor boeken
  Lygia Day Peñaflor - Dit is allemaal waar

  Pageturner over fandon, vertrouwen, manipulatie en verraad.'We zijn vrienden met Fatima geworden ómdat ze schrijfster is. Als je een leeuw knuffelt moet je niet gek opkijken wanneer hij je bijt' Vier tieners raken bevriend met hun favoriete auteur. Na een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Marcel Pagnol boeken
  Marcel Pagnol - Mijn kinderjaren in de Provence

  Het onderwijzersgezin Pagnol uit Marseille brengt elke zomer door in de Provence. Terwijl vader Pagnol en oom Jules elke dag met stapels wild van de jacht terugkomen, trekt de kleine Marcel er met de boerenjongen Lili opuit om vogelvallen te zetten in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Nicci Gerrard boeken
  Nicci Gerrard - Het weerzien DL

  dwarsligger 523 Nicci Gerrard Het weerzienHet weerzien is een prachtig verhaal over vriendschap, liefde, loyaliteit en de kracht van herinneringen. Marnie en haar twee jeugdvrienden Oliver en Ralph komen na vele jaren weer bij elkaar nu Ralph ernstig ziek is.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Pascal Mercier boeken
  Pascal Mercier - Perlmann's zwijgen

  'Met Mercier is een groot schrijver opgestaan.'Vrij Nederland De verwachtingen zijn hooggespannen wanneer taalkundige Philip Perlmann een internationaal congres in Italië moet voorzitten. Het zal de bekroning worden van een carrière die hem aan de top van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Sara Mesa boeken
  Sara Mesa - Litteken

  Twintiger Sonia komt op een online literatuurforum in contact met een man die zichzelf Knut Hamsun noemt. Er ontwikkelt zich een intense correspondentie en een verhouding, waarin ze elkaar beurtelings aantrekken en afstoten. Knut plaatst Sonia op een voetstuk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • James M. Cain boeken
  James M. Cain - De postbode belt altijd tweemaal

  De postbode belt altijd tweemaal is het broeierige verhaal over de allesverslindende passie van een zwerver voor een getrouwde vrouw. Als zij hem vraagt haar lompe, maar steenrijke man te vermoorden, is dit het begin van een orgie van geweld en moord. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Abbi Glines boeken
  Abbi Glines - Sea Breeze Als een herinnering

  Een nieuwe serie van bestsellerauteur Abbi Glines! - Sea Breeze meets Rosemary BeachAls een herinnering is het eerste deel van een nieuwe serie van Abbi Glines waarin de personages van de populaire series Sea Breeze en Rosemary Beach elkaar ontmoeten.Zeven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Phillip Lewis boeken
  Phillip Lewis - Een andere stilte

  Vlak voor Henry Asters geboorte keert zijn vader tegen wil en dank terug naar de kleine stad in de Appalachen waar hij zelf is opgegroeid, en installeert zijn jonge gezin hoog op een berg in een immens huis van staal en glas. Daar groeit Henry op onder de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Imogen Hermes Gowar boeken
  Imogen Hermes Gowar - De meermin en de courtisane

  In ‘De meermin en de courtisane’ van Imogen Hermes Gowar krijgt koopman Hancock op een septemberavond in 1785 urgent bezoek van een van zijn kapiteins: hij heeft diens schip verkocht in ruil voor een meermin, dat onweerstaanbaar mysterieuze wezen van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Michael Zadoorian boeken
  Michael Zadoorian - Een onvergetelijke reis

  Nu verfilmd met Helen Mirren en Donald Sutherland!Genomineerd voor de Golden Globe Awards 2018 voor Helen Mirren: Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Musical or Comedy.Nu hebben we alle tijd van de wereld. Alleen wil mijn lichaam niet meer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • John Boyne boeken
  John Boyne - De jongen die zijn vader zocht - grote letter uitgave

  Op de dag dat de Eerste Wereldoorlog begint, belooft de vader van Alfie Summerfield dat hij niet zal gaan meevechten - maar de volgende dag moet hij zijn belofte al breken. Hij gaat op en zeer speciale, geheime missie, en de hele oorlog lang heeft Alfie geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,15
 • Amy Liptrot boeken
  Amy Liptrot - De uitweer

  'De uitweer’ van Amy Liptrot is een boek vol adembenemende natuurbeschrijvingen en ontwapenende memoires over verslaving en herstel, de stad en het eiland. Amy Liptrot brengt haar kindertijd door op de Orkneyeilanden, een eilandengroep ten noorden van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mark Twain boeken
  Mark Twain - De avonturen van Tom Sawyer

  Volgens velen één van de beste jeugdboeken ooit geschreven. De avonturen van Tom Sawyer is het verhaal van een gedenkwaardige zomer. Tom Saywer leidt een leven aan de oever van de Mississippi waar menig kind van droomt: boeven vangen, spijbelen, verdwalen in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Patrick Modiano boeken
  Patrick Modiano - Slapende herinneringen

  Parijs in de jaren zestig. Het waren opwindende tijden, jongeren klommen op de barricaden, vochten tegen de bestaande gezagsverhoudingen en eisten meer vrijheid. Maar niet iedereen deelt hetzelfde verleden. De hoofdpersoon in Slapende herinneringen herinnert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Shusaku Endo boeken
  Shusaku Endo - De samoerai

  Van Shusaku Endo, de auteur van 'Stilte': Een pakkend portret van een buitengewone historische reis vol gevaren en ontberingen; een roman over verdraagzaamheid, geloof en hoogmoed die je niet loslaat. In 1613 gaat een droom van de missionaris Vader Pedro… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Louise Erdrich boeken
  Louise Erdrich - Toekomstig huis van de levende god

  De wereld zoals we die kennen is ten einde gekomen. Er is sprake van een omgekeerde evolutie: planten en dieren reproduceren zich nog wel, maar met als resultaat bevreemdende oerversies van zichzelf. Er gaan geruchten dat ook vrouwen bevallen van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jess Kidd boeken
  Jess Kidd - Het huis van de verzamelaar

  Een verdwijningszaak, een verzamelaar en een geriatrie-fluisteraar die de chaos het hoofd moet bieden Mr. Flood is een obsessieve verzamelaar. Hij heeft zijn huis van top tot teen volgestouwd met spullen: opgezette vogels, poppen, boeken... Vrij normaal voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Cynan Jones boeken
  Cynan Jones - De lange droogte

  Wanneer Gareth 's ochtends vroeg wakker wordt, kan hij de opkomende warmte van de dag al voelen en de stilte van zijn vrouw die zwaar in de lucht hangt. Terwijl hij over de verschroeide velden op zoek gaat naar een verdwenen koe begint zijn geest te malen over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Mary Lynn Bracht boeken
  Mary Lynn Bracht - Witte chrysant

  De roman Witte chrysant van Mary Lynn Bracht is het verhaal van twee zussen die wreed van elkaar worden gescheiden door de Tweede Wereldoorlog. Het is 1943 en Korea is al jaren bezet door Japan. Hana en haar kleine zusje Emi wonen op een eiland voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Sarah Morgan boeken
  Sarah Morgan - Puffin Island

  Drie vriendinnen hebben ooit gezworen om elkaar altijd bij te staan en in moeilijke tijden terug te keren naar Puffin Island, de plek waar ze zijn opgegroeid. Duik in het diepe Wanneer Emily plotseling voor het dochtertje van haar beroemde halfzus moet zorgen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - De Gallaghers van Ardmore

  Aan de kust van Ierland, het land van grillige kliffen, groene velden en prachtige legendes, ligt het mooie dorpje Ardmore. Levendig middelpunt is Gallagher's Pub, waar het altijd behaaglijk is, waar het bier schuimt in de glazen en waar Aidan, Shawn en Darcy… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Philip Kindred Dick boeken
  Philip Kindred Dick - Elektrische dromen

  Philip K. Dick schreef gedurende zijn leven meer dan honderd korte verhalen: alle scherp, opwindend en profetisch. De beste tien verhalen zijn verzameld in Elektrische dromen. Dicks verhalen in Elektrische dromen zijnvervreemdend, visionair, grappig en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Carlos Ruiz Zafón boeken
  Carlos Ruiz Zafón - Het labyrint der geesten

  De indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón! Daniel Sempere droomt nog vaak over zijn moeder die onder verdachte omstandigheden gestorven is. Zijn beste vriend Fermín probeert hem op zijn unieke manier bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • George R. Stewart boeken
  George R. Stewart - De aarde blijft altijd bestaan

  In ‘De aarde blijft altijd bestaan’ van George R. Stewart baant een besmettelijke ziekte van nooit eerder vertoonde proporties zich een weg over de aarde. Dit is het verhaal van een van de weinige overlevenden, Isherwood ‘Ish’ Williams, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • P.Z. Reizin boeken
  P.Z. Reizin - Waarschijnlijk is het liefde

  Waarschijnlijk is het liefde van P.Z. Reizin is een romantische comedy met een unieke invalshoek. Warm, charmant, hilarisch en meeslepend. Voor iedereen die genoten heeft van Het Rosie Project. Aiden is de beste vriend van Jen. Hij is geestig, empathisch en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99