Vertaalde roman, novelle

 • Marco Rossari boeken
  Marco Rossari - De honderd levens van Nemesio

  Een grote Italiaanse roman over vaders en zonenDe beroemde schilder Nemesio Viti wordt honderd jaar en dat moet gevierd: met een grote expositie over zijn leven en werk in Milaan. Geboren in 1899 maakte hij twee wereldoorlogen mee, vocht bij de partizanen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Rainer Maria Rilke boeken
  Rainer Maria Rilke - Aan de andere kant van de natuur

  Juist de prozaschetsen laten als het ware uit de eerste hand zien waar het Rilke in zijn grootse gedichtencollecties en -reeksen om te doen is: de natuur of de werkelijkheid erdoor gegrepen kunnen begrijpen, en dat door middel van juist het materiaal dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Charles Martin boeken
  Charles Martin - Twaalf jaar hoop

  ‘Twaalf jaar hoop’ van Charles Martin: een hoopvolle roman over een vals beschuldigde man die zijn jeugdliefde probeert terug te winnen. Ooit was Matthew Rising een befaamde quarterback. Totdat hij werd beschuldigd van iets verschrikkelijks. Nu wordt hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Rosie Price boeken
  Rosie Price - Wat rood was

  Een van dé debuten van 2019 volgens The Observer De vriendschap tussen Max Rippon en Kate Quaile is op het eerste gezicht een onwaarschijnlijke. Max is sociaal en populair, mede door zijn familienaam. Kate, daarentegen, is introvert en minder welgesteld: ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Per Petterson boeken
  Per Petterson - Mannen in mijn situatie

  Arvid is 38, net gescheiden en de weg kwijt. Hij maakt doelloze tochten in zijn Mazda en schuimt ’s nachts de kroegen van Oslo af, troost zoekend bij steeds weer andere vrouwen. Op zo’n nacht lijkt een nieuw begin mogelijk, maar de volgende ochtend voelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • E.M. Forster boeken
  E.M. Forster - Overtocht naar India

  Dokter Aziz, arts en moslim, ontmoet in India de bejaarde mevrouw Moore. Zij is daar met Adela Quested, die met haar zoon gaat trouwen. Adela wil graag het echte India leren kennen. Aziz neemt hen mee naar een bezichtiging van de grotten van Marabar. Mevrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Christine Dwyer Hickey boeken
  Christine Dwyer Hickey - De laatste trein uit Ligurië

  Het is 1933. Bella Stuart laat haar rustige leven in Londen achter zich om in Italië te gaan werken als gouvernante van de zesjarige Alec. Hij is het zoontje van een jonge Joodse erfgename en de aristocraat signor Lami. Wanneer Alecs vader sterft, verhuizen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Nathalie Léger boeken
  Nathalie Léger - Aanvulling op het leven van Barbara Loden

  'Ik geloof dat er een wonder gebeurt in Wanda,' schreef Marguerite Duras over de enige film die de Amerikaanse actrice Barbara Loden ooit schreef en regisseerde. 'Normaal gesproken is er een afstand tussen uitbeelding en tekst, onderwerp en handeling. Hier is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Christoffer Holst boeken
  Christoffer Holst - Mijn hart gaat door

  De 22-jarige banketbakker Chavve is misschien wel de eenzaamste romanticus van Stockholm. Bij gebrek aan een vriend zit hij ‘s avonds alleen op de bank Titanic te kijken. De 23-jarige Pontus woont nog bij zijn ouders thuis. Hij lijdt aan een depressie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - De winter voorbij - grote letter uitgave

  New York, december 2015. De stad wordt geteisterd door een vreselijke sneeuwstorm. Door een bizar toeval kruisen drie mensen elkaars pad: een gedesillusioneerde Amerikaan met pensioen, een vrijgezelle Chileense vrouw van begin zestig en een jonge illegale… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,00
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Liefde en schaduw

  Dit is het verhaal van een vrouw en een man die elkaar onmetelijk lief hadden en zo konden ontsnappen aan de alledaagsheid van het bestaan. Ik heb het in mijn geheugen gegrift en gekoesterd zodat de tijd het niet zou uitwissen en pas nu kan ik het eindelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • Christina Lauren boeken
  Christina Lauren - Ik weet niet of ik van je houd

  Leidt een toevallige ontmoeting tot ware liefde? Holland heeft een heimelijke crush op de aantrekkelijke straatmuzikant Calvin. Ze helpt hem met een auditie voor een musical en mooie kansen liggen voor hem in het verschiet. Maar dan blijkt dat zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Mahir Guven boeken
  Mahir Guven - Broer

  ‘Broer’ van Mahir Guven, bekroond met de Prix Goncourt du Premier Roman 2018, is een vlijmscherpe roman over de multiculturele maatschappij die niet iedereen dezelfde kansen biedt. Broer is Uber-taxichauffeur in Parijs. Hij maakt dagen van elf uur, waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Maryse Condé boeken
  Maryse Condé - Het onwaarschijnlijke en droevige lot van Ivan en Ivana

  Ivan en Ivana zijn een tweeling, geboren in Guadeloupe. Hun hele leven hebben ze een uitzonderlijk sterke band, zo sterk zelfs dat ze bang worden voor hun eigen gevoelens. Het ‘onwaarschijnlijke en droevige lot’ leidt ze via Ségou in Mali naar Parijs,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Paulo Coelho boeken
  Paulo Coelho - Maktub

  ‘Wandelaar, een weg is er niet, de weg wordt al gaande gemaakt.’ Maktub is een boek met verhalen zoals alleen Paulo Coelho ze schrijft: moderne parabelen die niet pretenderen één waarheid te vertellen. Ze bieden lezers een kleurrijke schat aan grote en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Gill Sims boeken
  Gill Sims - Waarom mama vloekt

  Welkom in mama’s wereld… Zoon Peter is vastgegroeid aan zijn iPad, dochter Jane heeft maar één droom - rijk worden van een carrière als Instagram-influencer –, en vader is voortdurend op pad voor exotische zakenreisjes. Mama’s huwelijk staat onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anstey Harris boeken
  Anstey Harris - De onverwachte wending in het leven van Grace Anderson

  Grace Anderson leidt een tevreden leven, met haar violenwinkeltje in een rustig Engels dorp en een langeafstandsrelatie met David in Parijs. Maar als David een vrouw redt in de Parijse metro en de beelden de wereld over gaan, blijkt hij een dubbelleven de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Bernard Malamud boeken
  Bernard Malamud - De bediende, De fikser & De huurders

  Malamud geldt als een van de belangrijkste vertellers van de Joods-Amerikaanse literatuur en ontving voor zijn werk zowel de National Book Award als de Pulitzer Prize. Zijn drie mooiste romans, De bediende, De fikser en De huurders, vangen het leven van Joden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Nicholas Sparks boeken
  17,99
 • Dani Atkins boeken
  Dani Atkins - Zonder mij

  Opnieuw een schitterende en meeslepende roman van Dani Atkins, de auteur van ‘Versplinterd’ en ‘Duet met jou’. Maddie heeft alles wat ze zich kan wensen: een heerlijk leven, een goede relatie, ze is net zwanger en gaat trouwen. Maar dan is door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Pierre Lemaitre boeken
  Pierre Lemaitre - De kleuren van de brand

  Februari, 1927. De Parijse elite komt bijeen om de begrafenis van de gerespecteerde bankier Marcel Péricourt bij te wonen. Voor aanvang van de plechtigheid gebeurt er echter iets afschuwelijks, iets wat het leven van Madeleine Péricourt en haar zevenjarige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Rosa Ventrella boeken
  Rosa Ventrella - Een fatsoenlijke familie

  Het zijn de jaren tachtig. De hete zomers in Bari versterken de geuren van romige sauzen, gegrild vlees en verse pasta die uit de ramen komen. Door de kleine steegjes van de oude stad rennen en spelen de kinderen van families uit de buurt. Maria is echter een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Heather O'Neill boeken
  Heather O'Neill - Hotel Lonely Hearts

  Een prachtige, poëtische roman – een modern, origineel sprookje Montreal, 1914. Twee baby’s worden midden in de winter achtergelaten in een weeshuis. Allebei blijken ze uitzonderlijke talenten te bezitten: Pierrot is een wonderkind op de piano, Rose… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bridget Collins boeken
  Bridget Collins - De boekbinder

  Stel dat je verdriet kunt wissen. Stel dat je pijn kunt vergeten. Stel dat je een geheim kunt verbergen. Voor altijd! Emmett, een jonge boerenzoon, gaat in de leer bij een boekbindster. Zij weet dat hij de aangeboren gave heeft om herinneringen van mensen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • María Gainza boeken
  María Gainza - Zwart licht

  Dit is een roman over vervalsers en vervalsingen. Een jonge kunstcritica in Buenos Aires vertelt het verhaal van een mysterieuze bende aangevoerd door La Negra, de legendarische vervalster van schilderijen van Mariette Lydis.In Zwart licht draait het om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99