Vertaalde roman, novelle

 • Sara Flannery Murphy boeken
  E-book
  Sara Flannery Murphy - Onder de huid

  ‘Onder de huid’ (The Possessions)van Sara Flannery Murphy is een schitterende roman over liefde, verlangen en obsessieEdie heeft een ongebruikelijke baan: ze werkt als ‘body’ in het Elysische instituut. Dankzij een drug kan een body korte tijd de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Elvis Peeters boeken
  E-book
  Elvis Peeters - Brood

  In Brood verplaatst Elvis Peeters zich in een jongen die niet anders kan dan zijn door oorlog geteisterde land ontvluchten. Na een barre overlevingstocht begint hij aan zijn leven in een nieuwe samenleving. Maar voor hij het weet loopt het uit de hand.Brood is… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Michael Kumpfmüller boeken
  E-book
  Michael Kumpfmüller - Leerschool der liefde

  De jonge muziekdocent en latere componist Georg krijgt tijdens een werkcollege Julika in het vizier. Ze is helemaal zijn type, slechts een paar jaar jonger dan hij, en beantwoordt zijn blikken op een tegelijkertijd uitdagende en afwijzende manier. Georg heeft… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • David Garnett boeken
  E-book
  David Garnett - Vrouw of vos

  De pasgetrouwde Richard en Silvia Tebrick maken een wandeling rond hun landgoed om de jacht te zien. Wanneer de jachthonden voorbij zijn en Richard omkijkt naar zijn vrouw, ziet hij haar niet meer: waar Silvia stond, staat nu een kleine, felrode vos die hem… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Bart Ongering boeken
  E-book
  Bart Ongering - Dichter bij Meester Bart

  Meester Bart schreef voor deze bundel nieuwe columns en gedichten over zijn leerlingen en zijn ervaringen in het onderwijs. Ook vroeg hij een tiental schrijvers en journalisten naar hun herinneringen aan school. Naast de altijd treffende beschouwingen van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Shusaku Endo boeken
  E-book
  Shusaku Endo - De samoerai

  Van Shusaku Endo, de auteur van ‘Stilte’: Een pakkend portret van een buitengewone historische reis vol gevaren en ontberingen; een roman over verdraagzaamheid, geloof en hoogmoed die je niet loslaat. In 1613 gaat een droom van de missionaris Vader Pedro… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ruth Ware boeken
  E-book
  Ruth Ware - Huis te koop

  De korte thriller Huis te koop van Ruth Ware, bekend van De vrouw in suite 10 en In een donker, donker bos, is weer een bloedstollend suspenseverhaal. Op een dag ontvangt een vrouw een e-mail over een huis dat te koop staat. Het huis klinkt te mooi om waar te… (E-book)

  Lees meer...
    1,99
 • Adelbert von Chamisso boeken
  E-book
  Adelbert von Chamisso - De wonderbaarlijke geschiedenis van Peter Schlemihl

  Op een zonnige namiddag in 1813 wandelen twee vrienden door een botanische tuin in Kunersdorf aan de Oder; het zijn Friedrich de la Motte Fouqué en Adelbert von Chamisso, Franse aristocraten die vanwege de Revolutie moesten emigreren. De zon werpt lange… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Ellen Keith boeken
  E-book
  Ellen Keith - Gedwongen kampliefde

  De nummer 1 bestseller van de Canadese Globe and Mail Amsterdam, mei 1943. Als de tulpen beginnen te bloeien en de nazi's hun greep op de stad verstrakken, lijkt het laatste sprankje Nederlands verzet te zijn weggevaagd. Marijke de Graaf en haar man zijn… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • John Steinbeck boeken
  E-book
  John Steinbeck - Muizen en mensen

  De Amerikaanse schrijver en Nobelprijswinnaar John Steinbeck werd op slag wereldberoemd toen hij in 1937 Of Mice and Men publiceerde. Nu is er een prachtige nieuwe vertaling van dat meesterwerk, door Peter Bergsma. De hoofdpersonen George en de mentaal zwakke… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marek Šindelka boeken
  E-book
  Marek Šindelka - Materiaalmoeheid

  'Materiaalmoeheid' is het indrukwekkende verhaal van twee jonge broers die naar Europa proberen te vluchten. Al snel verliezen ze elkaar uit het oog, maar de lezer volgt hun ontberingen met een wisselende perspectief. Een niet-moraliserende roman waarin het… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Claire Messud boeken
  E-book
  Claire Messud - Meisje in brand

  In Meisje in brand van Claire Messud zijn Julia Robertson en Cassie Burnes al sinds de kleuterklas bevriend; een vriendschap waarin ze alles met elkaar delen. Naarmate de meisjes ouder worden, tekenen de verschillen zich af. Wanneer Bev, de moeder van Cassie,… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Laetitia Colombani boeken
  E-book
  Laetitia Colombani - De vlecht

  Drie vrouwen, drie continenten, één verlangen naar vrijheid. In ‘De vlecht’ van Laetitia Colombani behoort de Indiase Smita tot de onaanraakbaren, gedoemd een mensonwaardig bestaan te leiden. Haar grootste wens is dat haar dochtertje dit lot bespaard… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ángeles Doñate boeken
  E-book
  Ángeles Doñate - Brieven voor Sara

  In ‘Brieven voor Sara’ van Ángeles Doñate begint in het Spaanse dorp Porvenir de winter met slecht nieuws: het oude, kleine postkantoor moet sluiten. Sara, de vriendelijke postbode, verliest daarmee haar baan en ze is ontroostbaar. Ook de tachtigjarige… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jill Mansell boeken
  E-book
  Jill Mansell - Geluks-ABC

  Jill Mansells Geluks-ABC is een kort e-book over de schrijfster Jill Mansell (van bestsellers als Ik zie je op het strand en Lang leve de liefde). In Jill Mansells Geluks-ABC krijg je een exclusief kijkje in het leven van de bestsellerauteur. Wat zit er Jills… (E-book)

  Lees meer...
    1,99
 • Thomas Hardy boeken
  E-book
  Thomas Hardy - Fier fan alle drokte

  Far from the madding crowd (1874) is it fjirde boek fan Thomas Hardy en it earste dat echt sukses hie. It boek spilet op it plattelân yn it súdwesten fan Ingelân, mei fiktive plak- en streeknammen. It is yn sekere sin in 'boereroman', mar dan wol heel oars… (E-book)

  Lees meer...
    9,50
 • Sarah Winman boeken
  E-book
  Sarah Winman - De blikman

  Dit is bijna een liefdesverhaal. Maar zo eenvoudig is het niet. Ellis en Michael sluiten vriendschap op hun twaalfde en lange tijd bestaat het leven van de jongens uit samen fietsen door de straten van Oxford, zichzelf leren zwemmen in de rivier, gedichten… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Lionel Shriver boeken
  E-book
  Lionel Shriver - Bezit

  In ‘Bezit’ van Lionel Shriver maakt een vrouw een zeer persoonlijk huwelijkscadeau voor haar beste vriend – om vervolgens te ontdekken dat diens jaloerse verloofde haar uit hun leven wil bannen. Een man van middelbare leeftijd die onder het juk van zijn… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Shobha Rao boeken
  E-book
  Shobha Rao - De zon achterna

  De zon achterna van Shobha Rao is een spannende roman over de bijzondere vriendschap van twee Indiase meisjes. Nadat de moeder van Poornima overlijdt is er weinig warmte in haar leven. Ze moet voor haar broertjes en zusjes zorgen totdat haar vader erin slaagt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Courtney Maum boeken
  E-book
  Courtney Maum - Echte liefde

  Echte liefde van Courtney Maum is een heerlijke feelgoodroman voor iedere schermverslaafde over liefde in het digitale tijdperk. Wat doet digitalisering met de relaties tussen mensen? Dit is Sloane Jacobsen: ze is vervreemd van haar familie, heeft een picture… (E-book)

  Lees meer...
    2,99
 • Khaled Hosseini boeken
  E-book
  Khaled Hosseini - En uit de bergen kwam de echo

  Voor de driejarige Pari is haar grote broer Abdullah meer een vader dan een broer. Voor de tienjarige Abdullah is zijn zusje alles. Als Pari noodgedwongen wordt verkocht aan een rijk maar kinderloos echtpaar in Kabul zet dat een reeks gebeurtenissen in gang… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Elena Stancanelli boeken
  E-book
  Elena Stancanelli - De naakte vrouw

  Anna is begin veertig, mooi, slim, met een interessante en goed betaalde baan. Dat alles wordt volkomen onbelangrijk wanneer haar relatie met Davide wegzinkt in een moeras van bedrog, leugens, chantage. Haar leven valt uiteen. Ze slaapt niet meer en bedrinkt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sarah Perry boeken
  E-book
  Sarah Perry - Melmoth

  Van de auteur van Het monster van Essex (Sunday Times nummer 1 bestseller, Boek van het Jaar in Engeland, shortlist Costa Novel Award, longlist Europese Literatuurprijs) Twintig jaar geleden deed Helen Franklin iets wat ze zichzelf niet kan vergeven. Het… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Ivan Toergenjev boeken
  E-book
  Ivan Toergenjev - Eerste liefde

  Er is nauwelijks een verhaal dat beter laat navoelen wat het betekent om voor het eerst verliefd te zijn ? een onbereikbare liefde. Toergenjevs lyrische toon past naadloos bij de storm aan gevoelens die de hoofdpersoon moet ondergaan, en maakt Eerste liefde… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Stefano Massini boeken
  E-book
  Stefano Massini - Er is iets met de Lehmans

  Halverwege de negentiende eeuw emigreren de drie zoons van een welgestelde Joodse koehandelaar uit Beieren naar Alabama in de Verenigde Staten. Henry, Emanuel en Mayer openen er een textielwinkel, die al snel een handel in katoen wordt. Ze beginnen een… (E-book)

  Lees meer...
  12,99