Vertaalde roman, novelle

 • Khaled Hosseini boeken
  Khaled Hosseini - En uit de bergen kwam de echo

  Voor de driejarige Pari is haar grote broer Abdullah meer een vader dan een broer. Voor de tienjarige Abdullah is zijn zusje alles. Als Pari noodgedwongen wordt verkocht aan een rijk maar kinderloos echtpaar in Kabul zet dat een reeks gebeurtenissen in gang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sarah Perry boeken
  Sarah Perry - Melmoth

  Van de auteur van Het monster van Essex (Sunday Times nummer 1 bestseller, Boek van het Jaar in Engeland, shortlist Costa Novel Award, longlist Europese Literatuurprijs) Twintig jaar geleden deed Helen Franklin iets wat ze zichzelf niet kan vergeven. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Christian Andersen boeken
  Hans Christian Andersen - De mooiste sprookjes van Hans Christian Andersen

  Vertaalster en Andersen-kenner dr. Annelies van Hees selecteerde speciaal voor deze editie de állermooiste sprookjes van Hans Christian Andersen. Wereldberoemde vertellingen, maar ook minder bekende, allemaal het (voor)lezen meer dan waard. Met o.a. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Yasushi Inoue boeken
  Yasushi Inoue - Stierensumo

  Tsugami, de jonge hoofdredacteur van een gloednieuwe krant in het Osaka van vlak na de oorlog, laat zich overhalen om een traditioneel Japans stierengevecht te organiseren. Het stierensumotoernooi moet flink wat geld opbrengen en een publiciteitsstunt voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sarah Gerard, Patricia Moerland boeken
  Sarah Gerard, Patricia Moerland - Dubbelster

  De taal van de sterren is de taal van het lichaam. Net als een ster verbrandt de anorexiapatiënt brandstof die niet wordt aangevuld; ze wordt bijeengehouden door haar eigen zwaartekracht. Het in helder, lyrisch proza gestelde Dubbelster is een gloedvol relaas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eva Menasse boeken
  Eva Menasse - Dieren voor gevorderden

  Jarenlang heeft Eva Menasse curieuze berichtjes over dieren verzameld die haar iets over menselijke gedragingen leken te openbaren en in ‘Dieren voor gevorderden’ dienen deze dieren als uitgangspunten voor vertellingen over de diersoort mens. Een oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sophie Kinsella boeken
  Sophie Kinsella - Mijn niet zo perfecte leven

  Katie heeft er genoeg van om een nobody te zijn. Daarom gaat ze werken op een trendy reclamebureau in Londen. Haar baas is een helse verschrikking, maar daar kan Katie wel tegen. Tot ze totaal onverwacht wordt ontslagen. Met al haar dromen in duigen gaat ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Klaus Mann boeken
  Klaus Mann - De vulkaan

  Een groep uit Duitsland gevluchte kunstenaars, geleerden en bohemiens spreekt begin jaren dertig regelmatig af in een Parijs café. Onder hen de actrice Marion en de aan heroïne verslaafde dichter Martin (in wie iets van Klaus Mann zelf te herkennen is), die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sara Mesa boeken
  Sara Mesa - Litteken

  Twintiger Sonia komt op een online literatuurforum in contact met een man die zichzelf Knut Hamsun noemt. Er ontwikkelt zich een intense correspondentie en een verhouding, waarin ze elkaar beurtelings aantrekken en afstoten. Knut plaatst Sonia op een voetstuk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anne Tyler boeken
  Anne Tyler - Klokkendans

  Willa Drake kan de beslissende momenten van haar leven op één hand tellen: toen ze elf was en haar moeder verdween, toen ze op haar 21ste een aanzoek kreeg, en toen ze op 41-jarige leeftijd weduwe werd door een ongeluk. Zo heeft Willa steeds een pad gevolgd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Corina Bomann boeken
  Corina Bomann - De rozentuin

  Van de boeken van Corina Bomann werden al meer dan 70.000 exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen Alexa heeft zo lang ze zich kan herinneren een moeizame verstandhouding met haar moeder Cornelia. Als Cornelia onverwacht in een coma raakt, komt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Felicity Hayes-McCoy boeken
  Felicity Hayes-McCoy - Het huis op de klif

  ‘Het huis op de klif’ (‘The Library at the Edge of the World’) van Felicity Hayes-McCoy is een roman in de traditie van Maeve Binchy en Erica James. Herkenbaar voor alle ‘sandwich’-vrouwen, die net als Hanna voor én hun (bijna volwassen) kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Serhi Zjadan boeken
  Serhi Zjadan - Vorosjylovhrad

  Wanneer zijn broer opeens verdwijnt, keert de 33-jarige Herman terug naar zijn geboortestad. Het wordt een kort bezoek, denkt hij. Maar wie eenmaal terugkeert naar het Wilde Oosten van Oekraïne – met zijn vrouwen, drank, smokkelaars, maïsbaronnen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Ellen Marie Wiseman boeken
  Ellen Marie Wiseman - Olifantenmeisje

  'Olifantenmeisje' van Ellen Marie Wiseman vertelt het verhaal van Lily, die in de jaren '30 op tienjarige leeftijd aan het circus verkocht wordt. Op een zomeravond in 1931 mag de tienjarige Lily Blackwood voor het eerst naar buiten. Haar moeder neemt haar mee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Golnaz Hashemzadeh Bonde boeken
  Golnaz Hashemzadeh Bonde - Wachten op Noora

  Wachten op Noora van Golnaz Hashemzadeh Bonde is een krachtige roman over liefde, schuld en dromen over een betere toekomst. Een bijzonder verhaal over een vluchtelinge die trauma en verlies heeft geleden op haar weg naar vrijheid. Teheran, 1978. De jonge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lisa Halliday boeken
  Lisa Halliday - Asymmetrie

  Lisa Halliday licht in haar roman ‘Asymmetrie’ de wanverhoudingen van onze huidige tijd uit en rekt de grenzen van fictie tot het uiterste op. New York, 2003. Alice, een jonge redacteur met schrijfambities, krijgt een verhouding met Ezra Blazer, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - Onder de Italiaanse zon

  Een Italiaanse kookcursus in een Toscaans palazzo heeft verstrekkende gevolgen Als de achtenzestigjarige weduwe Gracie een advertentie voor een kookcursus in een Toscaans castello ziet, boekt ze de reis zonder aarzelen. Iedereen in het gehucht in Devon waar ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michael Zadoorian boeken
  Michael Zadoorian - Een onvergetelijke reis

  Nu verfilmd met Helen Mirren en Donald Sutherland!Genomineerd voor de Golden Globe Awards 2018 voor Helen Mirren: Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Musical or Comedy.Nu hebben we alle tijd van de wereld. Alleen wil mijn lichaam niet meer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Tara Isabella Burton boeken
  Tara Isabella Burton - Social creature

  New York. Louise zou er schrijfster worden, ze zou groots en meeslepend leven. Nu is ze barista-slashbijlesdocent, altijd blut, altijd moe. Dan ontmoet ze Lavinia. Mooie, rijke, excentrieke Lavinia, geboren in een wereld vol decadente operabezoeken, geheime… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Martin Amis boeken
  Martin Amis - De rimpel van de tijd

  In ‘De rimpel van de tijd’ zijn van Martin Amis de beste stukken van de afgelopen dertig jaar verzameld, en dat levert een boek op waarin de grootste literatuur van de vorige eeuw vlijmscherp wordt geanalyseerd en waarin hij schrijft over populaire cultuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Daniel Wallace boeken
  Daniel Wallace - Grote vis

  In de bloei van zijn leven was Edward Bloom een uitzonderlijk man. Er was niets dat hij niet kon en wat hij deed, deed hij goed. Tenminste, dat is wat hij zijn zoon William vertelde. William kent zijn vader eigenlijk niet goed, want die was er nooit toen hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Magnus Mills boeken
  Magnus Mills - De hekkenbouwers

  Tam en Richie, twee Schotse werklieden, dol op bier en wars van inspanning, bouwen hekken. Als het duo samen met hun voorman voor een klus naar Engeland wordt gestuurd, stapelen de problemen zich op. In spanning leef je mee naar het slot van deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jonathan Tropper boeken
  Jonathan Tropper - Leven na Hailey

  'Ik had een vrouw. Haar naam was Hailey. Nu is ze niet meer. En ik ook niet.' Doug Parker brengt zijn dag door met het gooien van stenen naar de wilde konijnen in zijn tuin, en het treuren om zijn overleden vrouw, die alweer een jaar dood is. Zijn familie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karen Kingsbury boeken
  Karen Kingsbury - Voor altijd samen

  'Voor altijd samen' van Karen Kingsbury vertelt het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter, die letterlijk aan de wieg stonden van de beroemde fictionele familie Baxter. Tientallen jaren geleden begon het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alice Hoffman boeken
  Alice Hoffman - Magische praktijken

  ‘Er is een aantal dingen dat Sally Owens zeker weet: Gooi gemorst zout altijd over je linkerschouder. Zet rozemarijn bij het tuinhek. Doe peper door de aardappelpuree. Plant rozen en lavendel, die brengen geluk. Word verliefd als je de kans krijgt.’ Al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00