Vertaalde roman, novelle

 • Dmitri Danilov boeken
  Dmitri Danilov - Er zijn belangrijker dingen dan voetbal

  Supporter zijn van Dynamo Moskou is een dubieus genoegen. De club heeft een grote naam, komt voort uit de machtige traditie van de geheime dienst van de Sovjet-Unie, de KGB, maar zet deze status zelden om in klinkende prijzen. Wat het lot van Dynamo-supporter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Katherine Reay boeken
  Katherine Reay - Een portret van Emily Price

  'Een portret van Emily Price' van Katherine Reay is het perfecte vakantieleesvoer: een vrolijke feelgood roman die zich afspeelt in het zonnige Toscane. Emily Price houdt ervan om dingen op te knappen. Of het nu een beschadigde muurschildering is of het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maria Semple boeken
  Maria Semple - Waar is Bernadette

  Wie is Bernadette Fox? Voor haar man Elgie Branch, topman bij Microsoft, is ze zijn geestige, getalenteerde, wispelturige en getroebleerde vrouw. Voor designexperts is ze een revolutionair architect. Voor de moeders van school is ze een regelrecht gevaar. Voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Ian McEwan boeken
  Ian McEwan - Aan Chesil Beach

  Florence Ponting en Edward Mayhew zijn jong en nog maagd als ze voor hun huwelijksnacht aankomen bij hotel Dorset aan Chesil Beach. Tijdens het diner op hun hotelkamer loopt de spanning op. Het stel probeert zich te ontworstelen aan de pijn en verwarring over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Martin Amis boeken
  Martin Amis - De rimpel van de tijd

  Martin Amis is een van de belangrijkste levende roman schrijvers. Minder bekend is dat hij als essayist vrijwel net zo sterk is. In De rimpel van de tijd zijn Amis’ beste stukken van de afgelopen dertig jaar verzameld, en dat levert een boek op waarin de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Hans Christian Andersen boeken
  Hans Christian Andersen - De mooiste sprookjes van Hans Christian Andersen

  Vertaalster en Andersen-kenner dr. Annelies van Hees selecteerde speciaal voor deze editie de állermooiste sprookjes van Hans Christian Andersen. Wereldberoemde vertellingen, maar ook minder bekende, allemaal het (voor)lezen meer dan waard. Met o.a. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Umberto Eco boeken
  Umberto Eco - Het nulnummer - grote letter uitgave

  Milaan, 1992, twee jaar voor de eerste verkiezingsoverwinning van Silvio Berlusconi. Een groep journalisten is bezig voor een nieuwe krant een aantal nulnummers te schrijven waarin gebeurtenissen uit het nabije, roerige verleden van Italië worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,65
 • Marc-Uwe Kling boeken
  Marc-Uwe Kling - De kangoeroekronieken

  Als op een dag een kangoeroe tegenover Marc-Uwe Kling komt wonen, volgt een interessante kennismaking. De kangoeroe is communist en helemaal into Nirvana. Hij trekt al snel bij Marc-Uwe in. Samen bediscussiëren ze in puntige dialogen maatschappelijk relevante… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Catherine West boeken
  Catherine West - Wat we niet wisten

  'Wat we niet wisten' van Catherine West draait om een verwoestend familiegeheim dat broeit in de Amerikaanse kustplaats Nantucket. De familie van Lynette Carlisle is uit elkaar gevallen na de dood van haar moeder, twaalf jaar geleden. Lynette kan zich niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Yasushi Inoue boeken
  Yasushi Inoue - Stierensumo

  Tsugami, de jonge hoofdredacteur van een gloednieuwe krant in het Osaka van vlak na de oorlog, laat zich overhalen om een traditioneel Japans stierengevecht te organiseren. Het stierensumotoernooi moet flink wat geld opbrengen en een publiciteitsstunt voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sarah Gerard, Patricia Moerland boeken
  Sarah Gerard, Patricia Moerland - Dubbelster

  De taal van de sterren is de taal van het lichaam. Net als een ster verbrandt de anorexiapatiënt brandstof die niet wordt aangevuld; ze wordt bijeengehouden door haar eigen zwaartekracht. Het in helder, lyrisch proza gestelde Dubbelster is een gloedvol relaas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Quim Monzó boeken
  Quim Monzó - De omvang van de ramp

  Een schrijnende Catalaanse komedie over liefde en haat, lust en eenzaamheid.Eindelijk slaagt de trompettist Ramon-Maria erin de vrouwelijke vedette van het theater waar hij werkt te versieren. Maar eenmaal in bed blijkt hij tot geen enkele daad in staat. Uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Benoît Decock boeken
  Benoît Decock - Snoeken slaan

  SNOEKEN SLAAN Pierre gaat als jochie van twaalf op roeien. Direct grijpt een ploeg grote jongens hem bij de kladden. Dat groentje is lekker licht, die kan mooi gaan sturen, vinden ze. Een goede leerschool, maar zelf roeien trekt hem meer. De rivier, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Lygia Day Peñaflor boeken
  Lygia Day Peñaflor - Dit is allemaal waar

  Pageturner over fandon, vertrouwen, manipulatie en verraad.'We zijn vrienden met Fatima geworden ómdat ze schrijfster is. Als je een leeuw knuffelt moet je niet gek opkijken wanneer hij je bijt' Vier tieners raken bevriend met hun favoriete auteur. Na een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Catherine Cookson boeken
  Catherine Cookson - Een heel bijzonder meisje

  Catherine Cookson is al decennia een stille kracht: al haar titels zijn zonder uitzondering eversellers Op een dag wordt het slaperige dorpje Battenbun in Northumberland opgeschrikt door de komst van een aftandse auto, die het prompt midden in het dorp begeeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Julie Klassen boeken
  Julie Klassen - De dienstmeid van Fairbourne hall

  Bij 'De dienstmeid van Fairbourne Hall' van Julie Klassen zwijmelden al vele lezers weg. Margaret Macy vlucht weg uit Londen om onder een huwelijk met een onbetrouwbare man uit te komen. Om in haar onderhoud te voorzien gaat ze aan het werk als bediende in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marc Levy boeken
  Marc Levy - PS uit Parijs

  P.S. uit Parijs van Marc Levy is een heerlijk charmante en grappige romantische komedie met een onverwacht slot. De Amerikaanse schrijver Paul en de Engelse filmactrice Mia ontmoeten elkaar in Parijs. Beiden hebben geen behoefte aan een nieuwe relatie: Mia is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • John Steinbeck boeken
  John Steinbeck - Muizen en mensen

  De Amerikaanse schrijver en Nobelprijswinnaar John Steinbeck werd op slag wereldberoemd toen hij in 1937 Of Mice and Men publiceerde. Nu is er een prachtige nieuwe vertaling van dat meesterwerk, door Peter Bergsma. De hoofdpersonen George en de mentaal zwakke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nicci Gerrard boeken
  Nicci Gerrard - Het weerzien DL

  dwarsligger 523 Nicci Gerrard Het weerzienHet weerzien is een prachtig verhaal over vriendschap, liefde, loyaliteit en de kracht van herinneringen. Marnie en haar twee jeugdvrienden Oliver en Ralph komen na vele jaren weer bij elkaar nu Ralph ernstig ziek is.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Pascal Mercier boeken
  Pascal Mercier - Perlmann's zwijgen

  'Met Mercier is een groot schrijver opgestaan.'Vrij Nederland De verwachtingen zijn hooggespannen wanneer taalkundige Philip Perlmann een internationaal congres in Italië moet voorzitten. Het zal de bekroning worden van een carrière die hem aan de top van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Sara Mesa boeken
  Sara Mesa - Litteken

  Twintiger Sonia komt op een online literatuurforum in contact met een man die zichzelf Knut Hamsun noemt. Er ontwikkelt zich een intense correspondentie en een verhouding, waarin ze elkaar beurtelings aantrekken en afstoten. Knut plaatst Sonia op een voetstuk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • James M. Cain boeken
  James M. Cain - De postbode belt altijd tweemaal

  De postbode belt altijd tweemaal is het broeierige verhaal over de allesverslindende passie van een zwerver voor een getrouwde vrouw. Als zij hem vraagt haar lompe, maar steenrijke man te vermoorden, is dit het begin van een orgie van geweld en moord. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Phillip Lewis boeken
  Phillip Lewis - Een andere stilte

  Vlak voor Henry Asters geboorte keert zijn vader tegen wil en dank terug naar de kleine stad in de Appalachen waar hij zelf is opgegroeid, en installeert zijn jonge gezin hoog op een berg in een immens huis van staal en glas. Daar groeit Henry op onder de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Imogen Hermes Gowar boeken
  Imogen Hermes Gowar - De meermin en de courtisane

  In ‘De meermin en de courtisane’ van Imogen Hermes Gowar krijgt koopman Hancock op een septemberavond in 1785 urgent bezoek van een van zijn kapiteins: hij heeft diens schip verkocht in ruil voor een meermin, dat onweerstaanbaar mysterieuze wezen van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • James Joyce boeken
  James Joyce - Varia

  Behalve zijn grote romans schreef James Joyce (1882-1941) ook kleinere werken, die zeker niet minder de moeite waard zijn. Hij debuteerde in 1907 als dichter en ging daar later vrolijk mee door, hij schreef boekbesprekingen, schotschriften tegen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99