Vertaalde roman, novelle

 • Paulo Coelho boeken
  Paulo Coelho - De duivel en het meisje

  'Een thema dat ons sinds 11 september 2001 allemaal aangaat: de strijd tussen goede en kwade machten.' Der Spiegel In een door tijd en wereld vergeten gehucht meldt zich een vreemdeling. Hij zoekt het antwoord op de vraag die hem obsedeert: is de mens in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Khaled Hosseini boeken
  Khaled Hosseini - En uit de bergen kwam de echo

  Voor de driejarige Pari is haar grote broer Abdullah meer een vader dan een broer. Voor de tienjarige Abdullah is zijn zusje alles. Als Pari noodgedwongen wordt verkocht aan een rijk maar kinderloos echtpaar in Kabul zet dat een reeks gebeurtenissen in gang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Emuna Elon boeken
  Emuna Elon - Sonja's zoon

  Joël Blum ziet tijdens een bezoek aan Amsterdam toevallig op 61 archiefbeelden in het Joods Historisch Museum zijn moeder, met een blond jongetje op de arm. Eindeloos vaak bekijkt hij ze en één ding staat vast: dat jongetje is hij niet. Die ontdekking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Hans Christian Andersen boeken
  Hans Christian Andersen - De mooiste sprookjes van Hans Christian Andersen

  Vertaalster en Andersen-kenner dr. Annelies van Hees selecteerde speciaal voor deze editie de állermooiste sprookjes van Hans Christian Andersen. Wereldberoemde vertellingen, maar ook minder bekende, allemaal het (voor)lezen meer dan waard. Met o.a. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bart Ongering boeken
  Bart Ongering - Dichter bij Meester Bart

  Meester Bart schreef voor deze bundel nieuwe columns en gedichten over zijn leerlingen en zijn ervaringen in het onderwijs. Ook vroeg hij een tiental schrijvers en journalisten naar hun herinneringen aan school. Naast de altijd treffende beschouwingen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Amanda Prowse boeken
  Amanda Prowse - Een andere liefde - grote letter uitgave

  In een van de meest gewilde trendy woonwijken van Bristol woont Romilly. Ze heeft met haar man dag en nacht gewerkt om hier te kunnen wonen. Ze is gek op haar prachtige dochter en haar zorgzame echtgenoot. Kortom, een perfect gezin. Maar het zijn altijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Versier me dan DL

  dwarsligger 516 Jill Mansell Versier me dan Cleo komt na vele jaren Johnny weer tegen, haar vroegere klasgenoot die haar op school altijd pestte. Zou deze vrouwenversierder inmiddels veranderd zijn, of zou hij haar nog steeds pesten en uitlachen? Kort daarna… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jaroslav Rudiš boeken
  Jaroslav Rudiš - Het volk boven

  Op 17 november 1989 staan studenten en oproerpolitie op de Nationale Laan in Praag tegenover elkaar. Vandam is erbij, hij deelt de eerste klap uit en zet zo de Fluwelen Revolutie - 'Het volk boven' - in gang. Althans zo luidt zijn versie. In een lange… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Umberto Eco boeken
  Umberto Eco - Het nulnummer - grote letter uitgave

  Milaan, 1992, twee jaar voor de eerste verkiezingsoverwinning van Silvio Berlusconi. Een groep journalisten is bezig voor een nieuwe krant een aantal nulnummers te schrijven waarin gebeurtenissen uit het nabije, roerige verleden van Italië worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,65
 • Hideo Yokoyama boeken
  Hideo Yokoyama - JAPAN AIRLINES NR. 123

  Kazumasa Yuuki werkt al jaren als verslaggever bij de North Kanto Times. Hij is een einzelgänger en bemoeit zich liever niet met de kantoorpolitiek van de krant. Maar als er honderd kilometer van Tokio een Boeing van Japan Airlines neerstort, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jessica Clare boeken
  Jessica Clare - De miljonair zoekt een bruid

  Lezers over de hele wereld genieten van de zes begeerlijke vrijgezellen in Jessica Clares Miljonairsclub-serie Miljonair Sebastian Cabral houdt van zijn familie, maar hij heeft een hekel aan hun reality-tv-show, The Cabral Empire. Als zijn ex-vriendin probeert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Fredrik Backman boeken
  Fredrik Backman - Björnstad

  Björnstad is een Zweeds stadje dat zijn beste tijd heeft gehad. Zoals men daar zegt: je kunt er niet leven, je kunt er hoogstens overleven. Maar aan het meer staat een heel oude ijsbaan, en die is de reden waarom mensen in Björnstad nog geloven in betere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Abbi Glines boeken
  Abbi Glines - Sea Breeze Alleen voor nu

  Nieuw deel inde populaire Sea Breeze-serie!Een onuitputtelijke aantrekkingskracht bereikt zijn kookpuntPreston is geen goede jongen. Maar ondanks dat is Amanda al een eeuwigheid verliefd op hem. Als ze eindelijk de moed heeft verzameld hem te versieren, loopt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sarah J. Maas boeken
  Sarah J. Maas - Toren van de dageraad

  Wereldwijd zijn er al ruim 6,3 miljoen boeken verkocht van Sarah J. Maas In Toren van de dageraad volgen we het verhaal van Chaol en Nesryn die naar de Torre Cesme afreizen, terwijl Aelin gelijktijdig haar verhaal in Rijk van stormen vervolgt. Chaol Westfall,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Anne Tyler boeken
  Anne Tyler - Het kompas van Noach - grote letter uitgave

  Liam Pennywell is eenenzestig, gescheidenen niet langer welkom op zijn werk. Hij besluit een nieuw en soberder leven te gaan leiden en verhuist naar een bescheiden appartement in een mindere buurt. De dag na de verhuizing wordt hij wakker in een ziekenhuisbed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,90
 • B. Voors boeken
  B. Voors - Kind van me - grote letter uitgave

  Alba, 41 jaar, is zwanger van de veertien jaar jongere Seth. Haar ongeplande zwangerschap gooit haar tot dan toe zo kalme leventje compleet overhoop. Binnen tien dagen moet ze beslissen wiens leven voorgaat: dat van haarzelf of dat van haar ongeboren kind. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,35
 • Victoria Clayton boeken
  Victoria Clayton - In volle vaart - grote letter uitgave

  De Engelse architecte Artemis gaat trouwen met Harry, een man die ze pas zeven weken kent. Gelukkig is hij lief, knap en rijk, want met haareigen fi nanciële situatie is het dieptreurig gesteld. De huwelijksreis zal worden doorgebracht op de oude… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,40
 • Wij - grote letter uitgave

  Douglas Peterson wordt midden in de nacht door zijn vrouw Connie gewekt met het bericht dat ze hem wil verlaten. Hun zoon Albie gaat na de zomerhet huis uit om te studeren en zij vindt dat het de hoogste tijd is om te scheiden, nu hun ouderlijke taak erop zit.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,90
 • Catharina Ingelman-Sundberg boeken
  Catharina Ingelman-Sundberg - Oma doet het weer - grote letter uitgave

  Märtha, Oscar, Bertil, Stina en Anna-Greta zijn terug! Ze hebben hun leven in verzorgingstehuis De Diamant achter zich gelaten en zijn vastbeslotenalle ouderen in Zweden te helpen - op welke manier dan ook. Met een krankzinnig nieuw idee reizen ze af naar...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,95
 • Daniel Kehlmann boeken
  Daniel Kehlmann - Het meten van de wereld

  Roman van zeldzame verbeelding, kracht en schittering. Een humorvol portret van twee genieën: Alexander von Humboldt en Carl Friedrich Gauss, die onafhankelijk van elkaar het absurde plan hebben bedacht de wereld op te meten. Alexander baant zich een weg door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Sara Baume boeken
  Sara Baume - Zevenduizend eiken

  Van de winnares van de Davy Byrnes Award, de Hennessy New Irish Writing Award, de Rooney Prize for Literature, de Irish Book Award for Best Newcomer, de Geoffrey Faber Memorial Prize en de Kate O’Brien Award Het leven in de grote stad valt de jonge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Haruki Murakami boeken
  Haruki Murakami - Moord op Commendatore- Deel 2

  In ‘De moord op Commendatore’ van Haruki Murakami had een portretschilder gehoopt tot rust te komen en zijn inspiratie terug te vinden in het huis van de beroemde schilder Tomohiko Amada. Maar in plaats daarvan is hij een wereld vol raadselen in gezogen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • John Banville boeken
  John Banville - Mevrouw Osmond

  Isabel Archer, gevangen in een verstikkend huwelijk, vlucht van Rome naar Londen, waar ze piekert over wat ze kortgeleden heeft ontdekt: haar echtgenoot heeft haar vele jaren misleid. Wat moet ze doen, welke afslag moet ze nemen in het emotionele labyrint… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Rachel Hauck boeken
  Rachel Hauck - De bruidswinkel

  'De bruidswinkel' van Rachel Hauck is een romantische feelgoodroman over twee heel verschillende vrouwen, verbonden door een oude bruidsboetiek. In de jaren '30 erft Cora Scott de populaire bruidswinkel van haar oudtante. Dankzij Cora vinden vele bruiden de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Michael Zadoorian boeken
  Michael Zadoorian - Een onvergetelijke reis

  Nu verfilmd met Helen Mirren en Donald Sutherland!Genomineerd voor de Golden Globe Awards 2018 voor Helen Mirren: Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Musical or Comedy.Nu hebben we alle tijd van de wereld. Alleen wil mijn lichaam niet meer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00