Vertaalde roman, novelle

 • Charles Dickens boeken
  Charles Dickens - Grote verwachtingen - grote letter uitgave

  Grote verwachtingen verhaalt van het weeskind Pip en het geheimzinnige fortuin dat hij in de schoot geworpen krijgt, zijn snobistische afwijzing van oude vrienden en de groei vol pijn en tegenslagen naar echte volwassenheid. De lezer volgt Pips avonturen vanaf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  73,50
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - Eva's oog - grote letter uitgave

  Als de schilderes Eva Magnus en haar dochtertje Emma langs een rivier wandelen, ontdekken ze het dode lichaam van een man. Eva belooft Emma dat ze de politie gaat bellen, maar dat doet ze niet. Waarom niet? En waarom reageert Eva elke keer zo ongemakkelijk als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - De nieuwe achternaam - grote letter uitgave

  In De nieuwe achternaam volgen we het leven van Lila en Elena, twee vriendinnen uit een armoedige wijk in Napels.Lila is op haar zestiende getrouwd, maar krijgt met haar nieuwe achternaam algauw het gevoel dat ze zichzelf kwijtraakt. Haar turbulente huwelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  56,00
 • Louis Krüger boeken
  Louis Krüger - Een basis over de grens

  Met zijn zevenen trekken ze door het vreemde, mysterieuze landschap van Mozambique. Zeven infanteristen, gestuurd vanuit Zuid-Afrika met de opdracht een vijandelijke basis uit te schakelen. Je hebt de kinderlijke, wankelmoedige radioman Rot, de armoedige Jinx,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Helene Hegemann boeken
  Helene Hegemann - Jaag op twee tijgers

  Hegemanns Jaag op twee tijgers voert de lezer van James Bond-achtige vakantielocaties naar een groezelig grungy kraakpand in het provinciale Worms, de villa's van de jetset en de benepen rijtjeshuizen van de verarmde middenklasse. Ze beschrijft de desinteresse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Didier Decoin boeken
  Didier Decoin - Vissen voor de keizer

  Bijzondere poëtische avonturenroman die zich afspeelt in Japan, alle zintuigen worden geprikkeld door de exotische beschrijvingen van geuren en kleuren Origineel meesterwerk van een gevierd schrijver in Frankrijk, winnaar van de Prix Goncourt Japan, rond het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Khaled Hosseini boeken
  Khaled Hosseini - En uit de bergen kwam de echo

  Voor de driejarige Pari is haar grote broer Abdullah meer een vader dan een broer. Voor de tienjarige Abdullah is zijn zusje alles. Als Pari noodgedwongen wordt verkocht aan een rijk maar kinderloos echtpaar in Kabul zet dat een reeks gebeurtenissen in gang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Katie Fforde boeken
  Katie Fforde - Een tuin vol bloemen

  Verlang je naar de zon? Met Een tuin vol bloemen lijkt het altijd zomer! Een verborgen tuin op een Engels landgoed zorgt voor heel wat verwikkelingen voor de pijlen van Cupido doel treffen Lorna en Philly zijn elkaars tegenpolen: Lorna is een verlegen vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Haruki Murakami boeken
  Haruki Murakami - Moord op Commendatore- Deel 2

  In ‘De moord op Commendatore’ van Haruki Murakami had een portretschilder gehoopt tot rust te komen en zijn inspiratie terug te vinden in het huis van de beroemde schilder Tomohiko Amada. Maar in plaats daarvan is hij een wereld vol raadselen in gezogen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Cecelia Ahern boeken
  Cecelia Ahern - Liervogel

  Wanneer je iets bijzonders en zeldzaams tegenkomt, zou je dat dan voor jezelf moeten houden of juist met de wereld moeten delen? Diep in de beboste bergen van Ierland woont een jonge vrouw volledig afgesloten van de bewoonde wereld. De prachtige, mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sana Krasikov boeken
  Sana Krasikov - De terugkeer van Florence

  Florence Fein doet er in de jaren dertig alles aan om haar kleingeestige familie in Brooklyn te ontvluchten. Als ze de kans krijgt naar Moskou te emigreren, bedenkt ze zich geen moment. Jaren later maakt haar zoon Julian eenzelfde reis. Terwijl hij bezig is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Marilynne Robinson boeken
  Marilynne Robinson - Lila

  Lila zwerft dakloos rond als ze de dorpskerk van Gilead binnen stapt omdat het regent. Daar ontmoet ze dominee en weduwnaar John Ames, met wie ze voorzichtig een nieuw leven begint, terwijl ze probeert haar verleden te verwerken. Lila worstelt met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Elizabeth Musser boeken
  Elizabeth Musser - Als ik mijn ogen sluit

  Als ik mijn ogen sluit' van Elizabeth Musser is niet een gewone roman, maar een ode aan vergeving en genade.Jason, het 6-jarige zoontje van Henry en Libby Blough, lijdt aan een ernstig hartdefect en moet binnenkort zijn vierde operatie ondergaan. Henry werkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - De stille vallei

  Het adembenemende laatste deel van de Cirkel-trilogie - liefde, romantiek, spanning en een vleugje magie De cirkel die Liliths vampierleger moet verslaan, probeert het volk van Geall achter zich te krijgen. Als ervaren krijger én vrouw van adel speelt Moira… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dinah Jefferies boeken
  Dinah Jefferies - Voor de moesson

  De nummer 1 Sunday Times-bestseller 'Voor de moesson is een zinderende, opzienbarende pageturner en bevestigt Jefferies' reputatie als een sublieme verteller en een scherpzinnig observator van de twintigste-eeuwse koloniale geschiedenis.' LANCASHIRE POST Over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Brunner boeken
  John Brunner - Iedereen op Zanzibar

  John Brunner beschrijft in 'Iedereen op Zanzibar' een toekomst waarin de wereldbevolking uit zijn voegen barst. Er bestaat een enorme kloof tussen arm en rijk. Vage bedrijven weten immense winsten te maken dankzij de algoritmische voorspellingen van hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jodi Ellen Malpas boeken
  Jodi Ellen Malpas - MALPAS*MIJN VERLANGEN

  Annie is nooit echt verliefd geweest. Door haar drukke baan heeft ze ook geen tijd om te daten. Maar als ze tijdens het uitgaan de mysterieuze Jack ontmoet, voelt ze hun onweerstaanbare aantrekkingskracht. En als ze kort daarna samen moeten werken, lijkt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Michael Zadoorian boeken
  Michael Zadoorian - Een onvergetelijke reis

  Nu verfilmd met Helen Mirren en Donald Sutherland!Genomineerd voor de Golden Globe Awards 2018 voor Helen Mirren: Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Musical or Comedy.Nu hebben we alle tijd van de wereld. Alleen wil mijn lichaam niet meer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jorge Baron Biza boeken
  Jorge Baron Biza - De woestijn

  ‘Een van de 25 beste Spaanstalige boeken van de afgelopen 25 jaar.’ – El País Mario’s ouders besluiten een punt achter hun passionele en getormenteerde huwelijk te zetten. Maar in plaats van de echtscheidingspapieren te ondertekenen, gooit Mario’s… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Han Kang boeken
  Han Kang - Wit

  Op een middag in de nazomer had ze het gezien terwijl ze langs een afgelegen flatgebouw liep. Op de tweede verdieping was een vrouw bezig de was op te hangen, aan een rek buiten het balkon. Er ontsnapte haar een pluk wasgoed. Eén zakdoek zweefde omlaag, het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Catherine Cookson boeken
  Catherine Cookson - Een kans op geluk

  Een kans op geluk is het los te lezen vervolg op Als koppige wijnEen kans op geluk is het los te lezen vervolg op Als koppige wijn Een ontroerende roman over de tegenslagen van het leven en de wil om te vechten voor wat je lief is Annie Hannigan is een meisje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Petra Hartlieb boeken
  Petra Hartlieb - Een winter in Wenen

  In Een winter in Wenen maken we kennis met Marie Haidinger die zojuist een betrekking heeft aanvaard als kindermeisje bij de welgestelde familie Schnitzler. Wanneer ze naar Buchhandlung Antiquariat und Papierhandlung Friedrich Stock gestuurd wordt voor een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tessa Afshar boeken
  Tessa Afshar - Engelenbrood

  'Engelenbrood' van Tessa Afshar is een Bijbels-historische roman die het levensverhaal vertelt van de eerste Europese bekeerlingen van de apostel Paulus: Lydia, een purperverkoopster uit Philippi. Als meisje houdt Lydia van drie dingen: haar vader, hun huis en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Christina Lauren boeken
  Christina Lauren - STOUTER 7 - ONBEZORGD & ONBEPAALD

  Maak de Stouter-serie compleet met een extra dikke roman én een bonusverhaal! De Britse Niall Stella is een razend slimme ingenieur, maar hopeloos als het op vrouwen aankomt. Maar dan ontmoet hij tijdens een zakenreis naar New York studente Ruby Miller, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Abbi Glines boeken
  Abbi Glines - Sea Breeze Zo lang het duurt

  Derde deel uit de populaire Sea Breeze-serie Low heeft het hart van Cage gebroken nadat ze een relatie met Marcus in Alleen voor haar. Het leven van Cage begon langzaamaan van de rails te raken, eindigend in een arrestatie voor beschonken rijden. Om zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99