Vertaalde roman, novelle

 • Frank Bill boeken
  Frank Bill - Donnybrook

  Donnybrook is een mengeling van pure adrenaline, rauwe humor en het over the top geweld van Quentin Tarantino en de hick fiction van Cormac McCarthy en Donald Ray Pollock. Voor Jarhead Johnny Earl is er nog maar één mogelijkheid om eten te kopen voor zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Iben Mondrup boeken
  Iben Mondrup - Kinderjaren

  Het leven van een kind kan dramatisch verlopen. Zeker als het opgroeit in de woeste Noordpoolomgeving, waar de zomers zo kort zijn dat de sneeuw nauwelijks tijd heeft om te smelten. Kinderjaren speelt zich af op het Groenlandse eiland Disko, aan het eind van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • David Foenkinos boeken
  David Foenkinos - Het geheime leven van Henri Pick

  Als een bibliothecaris in Bretagne besluit om een collec- tie te beginnen van alle boeken die door uitgevers zijn afgewezen, ontvangt hij ongelooflijk veel manuscripten. In de enorme stapel stuit een jonge redactrice op een meesterwerk, geschreven door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Margaret Mazzantini boeken
  Margaret Mazzantini - Morgenzee

  Libië, zomer 2011. Jamila vlucht met haar zoontje Farid voor Khadaffi's troepen naar zee. Ze hoopt op een betere toekomst in Europa en weet een plek op een boot te bemachtigen, velen in de boot zullen de overkant echter niet halen. Aan de andere kant van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Karl Geary boeken
  Karl Geary - Montpelier Parade

  In Montpelier parade weet Karl Geary met haarscherpe observaties de essentie van jeugdige bravoure, verwarring en eenzaamheid te vatten, in een roman die het leven schetst zoals het is. De zestienjarige Sonny Knolls woont in een troosteloze arbeiderswijk in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Emrah Serbes boeken
  Emrah Serbes - Behzat Ç

  In een grijs en ondergesneeuwd Ankara valt een meisje van een dakterras. Of is ze geduwd? Hoofdcommissaris Behzat Ç. probeert de zaak op te lossen op de enige manier die hij kent: meedogenloos. Deze Behzat Ç. wordt afgeschilderd als de ultieme macho, die bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Emily Brontë boeken
  Emily Brontë - Woeste hoogten

  Woeste hoogten vertelt de klassieke en tragische liefdesgeschiedenis tussen de weesjongen Heathcliff en Catherine Earnshaw. De jonge Heathcliff komt als vondeling terecht bij de rijke familie Earnshaw en wordt hopeloos verliefd op Catherine, de mooie dochter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jessica Clare boeken
  Jessica Clare - MILJONAIRS EN BRUIDSMEISJES-SERIE DEEL 2

  Tienduizenden lezers genoten van de zes begeerlijke vrijgezellen in Jessica Clares Miljonairsclub-serie Voor de lezers van Jennifer Probst, Audrey Carlan en Sylvia Day Edie is een veeleisende kattentherapeut die het niet zo op mensen heeft. Magnus is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Khaled Hosseini boeken
  Khaled Hosseini - En uit de bergen kwam de echo

  Voor de driejarige Pari is haar grote broer Abdullah meer een vader dan een broer. Voor de tienjarige Abdullah is zijn zusje alles. Als Pari noodgedwongen wordt verkocht aan een rijk maar kinderloos echtpaar in Kabul zet dat een reeks gebeurtenissen in gang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Vladislav Van?ura boeken
  Vladislav Van?ura - Herberg 'De goede luim'

  Vladislav Van?ura (1891-1942) wordt gerekend tot de grote namen in het Tsjechische interbellum. Hij is een rasverteller die inspiratie put uit de renaissance. Met licht verheven taal en fijne ironie beschrijft hij in deze bundel drie liefdesaffaires: een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jorge Baron Biza boeken
  Jorge Baron Biza - De woestijn

  ‘Een van de 25 beste Spaanstalige boeken van de afgelopen 25 jaar.’ – El País Mario’s ouders besluiten een punt achter hun passionele en getormenteerde huwelijk te zetten. Maar in plaats van de echtscheidingspapieren te ondertekenen, gooit Mario’s… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Graham Swift boeken
  Graham Swift - Waterland

  Waterland is een familiekroniek, een autobiografie, een streekroman, een geschiedenisles en een detective story ineen. Het is wel omschreven als het Engelse antwoord op Borges, Márquez en Grass, en gunt ons een blik in het merkwaardige, koppige karakter van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anna Gavalda boeken
  Anna Gavalda - Billie

  Billie is een ordinair trailer trash-meisje, Franck is een fragiele homoseksueel en allebei zijn ze buitenbeentjes op school. Beiden hebben het zwaar: Billie komt uit een gewelddadig gezin, Franck kampt met de verwachtingen van zijn gegoede ouders. Als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ted Thompson boeken
  Ted Thompson - Het land van vaste gewoonten

  American Beauty in boekvorm, in de traditie van John Cheever, John Updike en Richard Yates Volwassen worden kun je op elke leeftijd. Anders Hill, 60 jaar en bijna met pensioen, voelt zich opgesloten in ‘het land van vaste gewoonten’: de afgelegen gehuchten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jorge Galán boeken
  Jorge Galán - De straat van Magdalena

  EEN MAGISCHE FAMILIESAGA IN DE TRADITIE VAN ISABEL ALLENDES HET HUIS MET DE GEESTENBij het verwekken van zijn zoon Vincente sterft een 99-jarige man. Het is het begin van een bijzondere familiegeschiedenis met prachtige, grappige en tragische verhalen. Zoals… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Beatriz Williams boeken
  Beatriz Williams - Honderd zomers - grote letter uitgave

  Zomer 1938. De New Yorkse socialite Lily Dane en haar familie komen al generaties lang in het idyllische kustplaatsje Seaview op Rhode Island. Lilyís rustige zomer wordt verstoord door de komst van Budgie en Nick Greenwald, haar voormalige beste vriendin en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Kamaledin Hazim Kamaledin boeken
  Kamaledin Hazim Kamaledin - Schoonheid raast in mij tot ik sterf

  Hazim Kamaledin is dood. Vermoord door terroristen of omgekomen tijdens een Amerikaans bombardement. Niemand weet er het fijne van. Tijdens de dictatuur van Saddam Hoessein was Hazim de alom geprezen regisseur van het bekroonde Schoonheid raast in mij tot ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sherwood Anderson boeken
  Sherwood Anderson - Winesburg, Ohio

  Ernest Hemingway maar ook Amos Oz, William Faulkner, Thomas Wolfe, John Steinbeck, J.D. Salinger (en nog vele anderen) bevestigden schatplichtig te zijn aan Sherwood Anderson, en dan met name aan dit onvergetelijk boek. 'Een invloedrijke klassieker. Vraag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Rachel Wells boeken
  Rachel Wells - Kat over de vloer

  Het was een gewone straat, waar heel verschillende mensen woonden. Sommige vriendelijk, andere nors, sommige bemoeizuchtig, andere teruggetrokken. Totdat Alfie kwam, het grijze katje dat het leven van de bewoners voorgoed zou veranderen. Er is een nieuw gezin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Tim Parks boeken
  Tim Parks - In extremis

  Thomas weet dat er iets is dat hij aan zijn moeder moet vertellen voor ze sterft. Maar zal hij haar op tijd bereiken? En heeft hij de moed om te zeggen wat hij eerder niet kon? Zijn telefoon trilt, zijn hersenen maken overuren, en hij kan zijn aandacht niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jenna Blum boeken
  Jenna Blum - De verloren familie

  De langverwachte nieuwe roman van de auteur van Het familieportret Een ontroerend, indrukwekkend verhaal over de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog voor een overlever De Duits-joodse Peter Rashkin heeft de concentratiekampen van de Tweede Wereldoorlog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Han Kang boeken
  Han Kang - Wit

  Op een middag in de nazomer had ze het gezien terwijl ze langs een afgelegen flatgebouw liep. Op de tweede verdieping was een vrouw bezig de was op te hangen, aan een rek buiten het balkon. Er ontsnapte haar een pluk wasgoed. Eén zakdoek zweefde omlaag, het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Erika Johansen boeken
  Erika Johansen - Het lot van de Tearling

  Bloedstollende finale van de internationaal populaire Koningin van de Tearling-serie De Koningin van de Tearling-serie volgt de negentienjarige prinses Kelsea Glynn die na het overlijden van haar -moeder de troon moet terugwinnen en haar koninkrijk, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Mary Shelley boeken
  Mary Shelley - Mathilda

  'Mathilda', de opvolger van Mary Shelleys eerste boek 'Frankenstein', gaat over een jonge vrouw die haar moeder verloor toen ze geboren werd. De vrouw raakt onder de indruk van een knappe dichter, maar tegelijkertijd wordt de relatie met haar diepbedroefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeffrey Archer boeken
  Jeffrey Archer - De wegen van de macht

  Een meeslepend epos over een invloedrijke familie met een groot geheim en vele rivalen die uit zijn op hun ondergang Voor de lezers van de boeken van Ken Follett Tegen de achtergrond van wereldoorlogen, politieke schandalen en maatschappelijke onrust proberen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99