Vertaalde roman, novelle

 • Rosie Walsh boeken
  E-book
  Rosie Walsh - Zeven perfecte dagen

  Deel 5: Eenmaal in Los Angeles krijgt Sarah lucht van een voetbalwedstrijd waar Eddie in zal spelen. Is dit haar kans om hem eindelijk te confronteren? Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart. Stel je voor dat… (E-book)

  Lees meer...
    1,25
 • Rosie Walsh boeken
  E-book
  Rosie Walsh - Zeven perfecte dagen

  Deel 6: Er is niets veranderd. Sarah is nog steeds verliefd op Eddie. Alleen weet ze nu eindelijk wie hij écht is. Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart. Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige… (E-book)

  Lees meer...
    1,25
 • Rosie Walsh boeken
  E-book
  Rosie Walsh - Zeven perfecte dagen

  Deel 7: Na twee weken radiostilte is het zover: Eddie is bereid met Sarah af te spreken. Zal hun ontmoeting haar de antwoorden geven die ze zoekt? Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart. Stel je voor dat je… (E-book)

  Lees meer...
    1,25
 • Rosie Walsh boeken
  E-book
  Rosie Walsh - Zeven perfecte dagen

  Deel 8: Eddie heeft zijn beslissing gemaakt, niets kan hem nog aan het twijfelen brengen. Toch? Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart. Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen… (E-book)

  Lees meer...
    1,25
 • Rosie Walsh boeken
  E-book
  Rosie Walsh - Zeven perfecte dagen

  Deel 9: Een onverwachte gebeurtenis zet Eddies wereld voorgoed op zijn kop. Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart. Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen met hem doorbrengt.… (E-book)

  Lees meer...
    1,25
 • Rosie Walsh boeken
  E-book
  Rosie Walsh - Zeven perfecte dagen

  Deel 10: De confrontatie tussen de twee belangrijkste mensen in Eddies leven zal zijn toekomst bepalen. Is er een lang en gelukkig einde voor hem weggelegd? Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart. Stel je voor… (E-book)

  Lees meer...
    1,25
 • Philip Kindred Dick boeken
  E-book
  Philip Kindred Dick - Elektrische dromen

  Philip K. Dick verwierf wereldwijde bekendheid als auteur van grensverleggende, visionaire sciencefictionboeken als De man in het hoge kasteel en Do Androids Dream of Electric Sheep?, verfilmd als Blade Runner. Ook vele van zijn andere boeken werden verfilmd,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Thomas Hardy boeken
  E-book
  Thomas Hardy - Fier fan alle drokte

  Far from the madding crowd (1874) is it fjirde boek fan Thomas Hardy en it earste dat echt sukses hie. It boek spilet op it plattelân yn it súdwesten fan Ingelân, mei fiktive plak- en streeknammen. It is yn sekere sin in 'boereroman', mar dan wol heel oars… (E-book)

  Lees meer...
    9,50
 • Helen Hoang boeken
  E-book
  Helen Hoang - Zoen me tot ik zwicht

  Daten is al moeilijk genoeg - laat staan als je Asperger hebt. Stella, dertig, is briljant in wiskunde maar sociaal onhandig. Haar moeder vindt het hoog tijd dat ze gaat trouwen. Stella heeft geen flauw idee met wie. Ze haat seks; zo genant. Praktijkervaring… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rosella Postorino boeken
  E-book
  Rosella Postorino - De voorproefster van Hitler

  Duitsland, 1943. Rosa Sauer verlaat Berlijn in de hoop een beter leven te vinden bij haar schoonouders in Oost-Pruisen. Haar man vecht aan het front en haar ouders zijn omgekomen. Maar juist daar komt Hitler dichterbij dan ooit: zijn hoofdkwartier bevindt zich… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Cristina Caboni boeken
  E-book
  Cristina Caboni - De verloren brief

  Als Sofia een eeuwenoude brief vindt, zal haar leven voor altijd veranderen... Sofia probeert te ontsnappen aan het verdriet van haar gestrande huwelijk. Wanneer ze door de straten van Rome wandelt, stuit ze op een boekwinkel. Andrea, de oude eigenaar, ontdekt… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Christina Lauren boeken
  E-book
  Christina Lauren - Ik weet niet of ik van je houd

  Leidt een toevallige ontmoeting tot ware liefde? Holland heeft een heimelijke crush op de aantrekkelijke straatmuzikant Calvin. Ze helpt hem met een auditie voor een musical en mooie kansen liggen voor hem in het verschiet. Maar dan blijkt dat zijn… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Lucinda Riley boeken
  E-book
  Lucinda Riley - Het meisje op de rots

  Met een gebroken hart verlaat Grania Ryan New York om terug te keren naar haar ouderlijk huis aan de Ierse kust. Daar ontmoet ze op een stormachtige avond Aurora, een jong meisje dat Grania's leven voorgoed zal veranderen. Terwijl Grania en Aurora een steeds… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Karen Kingsbury boeken
  E-book
  Karen Kingsbury - Voor altijd samen

  ‘Voor altijd samen’ van Karen Kingsbury vertelt het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter, die letterlijk aan de wieg stonden van de beroemde fictionele familie Baxter. Tientallen jaren geleden begon het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Isabel Allende boeken
  E-book
  Isabel Allende - Ripper

  Indiana Jackson is een eigenzinnige alleenstaande moeder in het hedendaagse hippe San Francisco. Ze verdient de kost met aromatherapieën en massage en koestert een grote liefde voor de mensen om zich heen, in het bijzonder voor twee mannen: kunstliefhebber en… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Konstantin Paustovski boeken
  E-book
  Konstantin Paustovski - Verhaal van een leven 3

  Verhaal van een leven is wat Paustovski zelf een 'epische autobiografie' heeft genoemd. Dit memoriaal, dat loopt van het einde van de tsarentijd tot aan de hongersnoden die voortkwamen uit de Nieuwe Economische Politiek van de Sovjets, doet die betiteling eer… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Mareike Krügel boeken
  E-book
  Mareike Krügel - Zie me staan

  Zie me staan van Mareike Krügel is een met vaart geschreven roman, voor iedere vrouw die weleens verzucht of dit nou alles is. Wat moet je doen als je een knobbeltje in je borst vindt. Katharina wil nog graag één normaal weekend met haar gezin doorbrengen,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Benedict Wells boeken
  E-book
  Benedict Wells - Het einde van de eenzaamheid

  Meer dan 75.000 exemplaren verkocht Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij geconfronteerd met herinneringen uit zijn jeugd. Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus Liz hun ouders door een tragisch… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Fjodor Dostojevski boeken
  E-book
  Fjodor Dostojevski - Een kleine held en andere romans

  In zijn roman Netotsjka Nezvanova voert Dostojevski, voor het eerst in de Russische literatuur, een vrouw op als verteller en held van het verhaal. Haar onafhankelijke en vastberaden zoektocht naar de waarheid zet de onderlinge verhoudingen op scherp, en het… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Jessica Clare boeken
  E-book
  Jessica Clare - De misstap van de miljonair

  Vierde deel van de heerlijke, hotte serie van The New York Times-bestsellerauteur Jessica Clare Greer is er altijd geweest voor Asher. Ze zou heel graag over haar verlegenheid heen willen stappen om Asher eindelijk te laten zien hoe veel ze van hem houdt, maar… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Nora Roberts boeken
  E-book
  Nora Roberts - Sleutel tot de kracht

  Malory, Dana en Zoe. Drie jonge vrouwen die elkaar op een stormachtige avond ontmoeten in een indrukwekkend landhuis, waar ze een aanbod krijgen dat hun levens voorgoed verandert… Eén ding heeft Zoe McCourt wel geleerd: met hard werken kun je heel wat… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jonas Jonasson boeken
  E-book
  Jonas Jonasson - De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

  Allan wordt 100 en dat wordt groots gevierd in het bejaardentehuis, behalve dan dat de jarige het op zijn heupen krijgt en kort voordat het feest losbarst, vertrekt. De tijd die hem rest kan hij beter besteden, vindt hij en hij klimt uit het raam en verdwijnt.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Tessa Afshar boeken
  E-book
  Tessa Afshar - Engelenbrood

  Engelenbrood’ van Tessa Afshar is een Bijbels-historische roman die het levensverhaal vertelt van de eerste Europese bekeerlingen van de apostel Paulus: Lydia, een purperverkoopster uit Philippi. Als meisje houdt Lydia van drie dingen: haar vader, hun huis… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Nathan Englander boeken
  E-book
  Nathan Englander - Weerzien in het midden van de aarde

  Weerzien in het midden van de aarde is de langverwachte nieuwe roman van de Pulitzerprijs genomineerde Nathan Englander. Nathan Englander debuteerde in 1999 met de verhalenbundel Verlost van vleselijke verlangens, gevolgd door zijn veelgeprezen roman Het… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Cecelia Ahern boeken
  E-book
  Cecelia Ahern - Liervogel

  Wanneer je iets bijzonders en zeldzaams tegenkomt, zou je dat dan voor jezelf moeten houden of juist met de wereld moeten delen? Diep in de beboste bergen van Ierland woont een jonge vrouw volledig afgesloten van de bewoonde wereld. De prachtige, mysterieuze… (E-book)

  Lees meer...
  11,99