Vertaalde roman, novelle

 • Willy Vlautin boeken
  E-book
  Willy Vlautin - Laat me niet vallen

  Een intense roman die zich afspeelt in het desolate Nevada en het gewelddadige Mexico Is het altijd goed om jeugddromen na te jagen? Horace Hopper is een gevoelige jongen die op de Little Reese Ranch woont, kilometers van de bewoonde ­wereld. Als tiener werd… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Jessica Clare boeken
  E-book
  Jessica Clare - De miljonair zoekt een bruid

  Lezers over de hele wereld genieten van de zes begeerlijke vrijgezellen in Jessica Clares Miljonairsclub-serie Miljonair Sebastian Cabral houdt van zijn familie, maar hij heeft een hekel aan hun reality-tv-show, The Cabral Empire. Als zijn ex-vriendin probeert… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Erich Maria Remarque boeken
  E-book
  Erich Maria Remarque - Arc de Triomphe

  'Arc de Triomphe' vertelt het verhaal van de vrouwenarts Ravic die in 1941 uit de Gestapo-gevangenis is ontsnapt en in Parijs in schamele hotels en dubieuze nachtclubs is ondergedoken. Een gewetenloze Franse arts laat de moeilijkere operaties van rijke dames… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Arthur Miller boeken
  E-book
  Arthur Miller - Focus

  Wanneer de Tweede Wereldoorlog zijn einde nadert, is antisemitisme aan de orde van de dag in Brooklyn, New York. Newman, een Amerikaan van Engelse afkomst, leeft in een wereld met diverse bevolkingsgroepen. Racisme laat hem koud. Althans, tot hij een bril… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rodica Doehnert boeken
  E-book
  Rodica Doehnert - Hotel Sacher

  Voor de lezers van De koffiedief en De Medici Een wervelende, meeslepende historische roman over een legendarisch hotel tijdens een bijzondere periode in de Europese geschiedenis Wenen, 1892. Als Eduard, de man van Anna Sacher, plotseling overlijdt, gaat… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Junpei Gomikawa boeken
  E-book
  Junpei Gomikawa - Menselijke voorwaarden

  Menselijke voorwaarden is in alle opzichten een buitengewoon boek. Het is voor het eerst dat van dit unieke oorlogsverhaal een vertaling verschijnt in ruim zestig jaar, hoewel het in Japan onmiddellijk een bestseller werd. Menselijke voorwaarden gaat over een… (E-book)

  Lees meer...
  24,99
 • Luke Allnutt boeken
  E-book
  Luke Allnutt - Alleen voor jou

  Een onweerstaanbaar verhaal over liefde, verlies en hoop; voor de lezers van Nicholas Sparks en David Nicholls Rob Coates kan zijn geluk niet op. Hij deelt zijn leven met Anna, zijn dierbare vrouw, ze wonen in een prachtig huis in Londen, en dan is er nog het… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Abbi Glines boeken
  E-book
  Abbi Glines - Alleen voor nu

  Nieuw (4e) deel in de populaire Sea Breeze-serie! Een onuitputtelijke aantrekkingskracht bereikt zijn kookpunt. Preston is geen goede jongen. Maar ondanks dat is Amanda al een eeuwigheid verliefd op hem. Als ze eindelijk de moed heeft verzameld hem te… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Renita de Silva boeken
  E-book
  Renita de Silva - Het geheim van een moeder

  Met haar levensechte beschrijvingen neemt Renita de Silva je mee naar India – ontroerend verhaal over de relatie tussen een moeder en haar dochter Als de zwangere Jaya haar moeder verliest en kort daarna haar pasgeboren zoontje een tragische wiegendood… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Lawrence Osborne boeken
  E-book
  Lawrence Osborne - Schitterende dieren

  Naomi, een Britse rijkeluisdochter, en Samantha, een Amerikaanse uit een eenvoudig gezin, ontmoeten elkaar in de zomer op het sprookjesachtige Griekse eiland Hydra. Tijdens een wandeling stuiten ze op een armoedig geklede, slapende jongeman, Faoud, een… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Emily Koch boeken
  E-book
  Emily Koch - Als ik doodga voor ik opsta

  Iedereen denkt dat Alex in coma ligt en nooit meer wakker zal worden. Maar hij hoort alles wat er rondom zijn ziekenhuisbed wordt gezegd. Hij hoort dat er op zijn vriendin wordt ingepraat - ze moet hem vergeten en verder leven. Hij hoort zijn familieleden… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Torgny Lindgren boeken
  E-book
  Torgny Lindgren - De weg van de slang

  Deze meesterlijke roman van de Zweedse schrijver Lindgren is een wonder van oorspronkelijke vertelkunst en behelst een levensverhaal van onrecht, uitbuiting, liefde, opstandigheid en godsvertrouwen. Een onvergetelijk Jobsverhaal, in de mond gelegd van een… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Ali Smith boeken
  E-book
  Ali Smith - Herfst

  Shortlist Man Booker Prize 2017 'De eerste serieuze Brexit-roman.' THE FINANCIAL TIMES De 101-jarige Daniel Gluck en de 32-jarige Elisabeth hebben een bijzondere vriendschap. Elisabeth leerde Daniel kennen toen ze acht was. Hij was haar buurman, en deze… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Mick Herron boeken
  E-book
  Mick Herron - Trage paarden

  River Cartwright wordt gedumpt in Slough House, het afvoerputje van de Britse inlichtingendienst. Agenten die een missie hebben verknald, zoals hij, moeten hier onder leiding van de kleurrijke Jackson Lamb hun dagen slijten als pennenlikkers. 'Trage paarden',… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Hideo Yokoyama boeken
  E-book
  Hideo Yokoyama - Japan Airlines nr. 123

  Kazumasa Yuuki werkt al jaren als verslaggever bij de North Kanto Times. Hij is een einzelgänger en bemoeit zich liever niet met de kantoorpolitiek van de krant. Maar als er honderd kilometer van Tokio een Boeing van Japan Airlines neerstort, een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Karen Kingsbury boeken
  E-book
  Karen Kingsbury - Met open armen

  Karen Kingsbury baseerde haar hoopvolle roman ‘Met open armen’ op een waargebeurd verhaal over geloofsvertrouwen en vriendschap. Jeugdvrienden Faith en Jordan groeien samen op. Faiths leven verloopt gladjes, terwijl Jordan veel pech heeft. Na het verlies… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Simon Sebag Montefiore boeken
  E-book
  Simon Sebag Montefiore - De rode dageraad

  Meesterlijk geschreven roman van de hand van een gelauwerd historicus, voor de lezers van Sebastian Faulks en Hilary Mantel De geschiedenis komt tot leven in het schitterende drieluik Sashenka, Een koude winternacht en nu De rode dageraad De zwarte aarde… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Sara Flannery Murphy boeken
  E-book
  Sara Flannery Murphy - Onder de huid

  ‘Onder de huid’ (The Possessions)van Sara Flannery Murphy is een schitterende roman over liefde, verlangen en obsessieEdie heeft een ongebruikelijke baan: ze werkt als ‘body’ in het Elysische instituut. Dankzij een drug kan een body korte tijd de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • María Gainza boeken
  E-book
  María Gainza - Oogzenuw

  Mijn overlevingsinstinct leidt me altijd naar musea, zoals mensen in de oorlog schuilkelders in vluchten. In Oogzenuw verweeft de Argentijnse María Gainza fictie en bespiegelingen over kunst op virtuoze wijze. Vol ontroerende melancholie, indringende beelden… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Nora Roberts boeken
  E-book
  Nora Roberts - Drie dochters

  Prachtige, romantische familie-omnibus van bestsellerauteur Nora Roberts De Ierse Concannon-familie bracht drie zeer verschillende dochters voort: Maggie, de temperamentvolle kunstenares die wel wat hulp kan gebruiken als ze ooit succesvol wil worden; Brie,… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Geneva Lee boeken
  E-book
  Geneva Lee - Royal Passion

  Het was nog nooit zo spannend bij het Britse koningshuis – een hotte nieuwe serie voor de vele fans van E.L. James, Audrey Carlan en Jessica Clare Een blik, een kus en niets is meer hetzelfde. Op haar afstudeerfeestje ontmoet Clara Bishop een knappe… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Nora Roberts boeken
  E-book
  Nora Roberts - Dromen

  Prachtige, romantische familie-omnibus van bestsellerauteur Nora Roberts In Templeton House in Californië groeien drie meisjes op. Ze voelen zich zusjes, maar de naam Templeton betekent voor elk van hen iets anders: voor Laura staat het voor haar ouderlijk… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Elvis Peeters boeken
  E-book
  Elvis Peeters - Brood

  In Brood verplaatst Elvis Peeters zich in een jongen die niet anders kan dan zijn door oorlog geteisterde land ontvluchten. Na een barre overlevingstocht begint hij aan zijn leven in een nieuwe samenleving. Maar voor hij het weet loopt het uit de hand.Brood is… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Michael Kumpfmüller boeken
  E-book
  Michael Kumpfmüller - Leerschool der liefde

  De jonge muziekdocent en latere componist Georg krijgt tijdens een werkcollege Julika in het vizier. Ze is helemaal zijn type, slechts een paar jaar jonger dan hij, en beantwoordt zijn blikken op een tegelijkertijd uitdagende en afwijzende manier. Georg heeft… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Nicholas Sparks boeken
  E-book
  Nicholas Sparks - Op het eerste gezicht

  Meeslepend verhaal over liefde, verraad en obsessie – prachtige roman van bestsellerauteur Nicholas Sparks nu voor € 7,50 Er zijn drie dingen die Jeremy Marsh had gezworen nooit te doen: New York verlaten; zijn hart opnieuw aan iemand verliezen nadat hij… (E-book)

  Lees meer...
    5,99