Vertaalde roman, novelle

 • Vigdis Hjorth boeken
  E-book
  Vigdis Hjorth - Zomerhuis

  ‘Zomerhuis’ van Vigdis Hjorth is een aangrijpende roman over schuld en vergeving, die in Noorwegen voor veel controverse zorgde. Er ontstond een fel literair debat rond ‘Zomerhuis’, net zoals bij Knausgård, over de vraag wat waarheid is en wat fictie… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Dorthe Nors boeken
  E-book
  Dorthe Nors - Spiegel spiegel schouder

  Sonja is de veertig voorbij en probeert haar rijbewijs te halen. Ze voelt zich eenzaam in de grote stad, hunkert naar vrijheid en haar leven kan sowieso wel wat richting gebruiken. Haar vriendenkring blijft grotendeels beperkt tot een zweverige… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jane Gardam boeken
  E-book
  Jane Gardam - Laatste vrienden

  Het zou een leven lang duren totdat Edward Feathers en Terry Veneering, als advocaten felle tegenstanders in talloze processen, zich realiseren dat zij net zo goed vrienden hadden kunnen zijn. En toch: het blijft voor Edward een raadsel wat Betty zo… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Graeme Simsion, Anne Buist boeken
  E-book
  Graeme Simsion, Anne Buist - Camino

  Camino van Graeme Simsion (Het Rosie Project) en Anne Buist is een humoristische feelgoodroman over vriendschap, familie, liefde en de grote uitdagingen van het leven. Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is het verschil tussen het leven dat je leeft en… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Sinclair Lewis boeken
  E-book
  Sinclair Lewis - Babbitt

  De sociale satire Babbitt (1922), waarvoor Sinclair Lewis als eerste Amerikaan in 1930 de Nobelprijs voor de Literatuur ontving, behandelt twee belangrijke thema's. Het stelt vragen over de voor- en nadelen van onze kapitalistische levenshouding en het gaat… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • E.L. James boeken
  E-book
  E.L. James - Vijftig tinten grijs

  Wereldwijd meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht Wanneer literatuurstudente Anastasia Steele de jonge ondernemer Christian Grey moet interviewen, ziet ze een mooie, intelligente en intimiderende man. De onbevangen, onschuldige Ana realiseert zich tot haar… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • George R. Stewart boeken
  E-book
  George R. Stewart - De aarde blijft altijd bestaan

  In ‘De aarde blijft altijd bestaan’ van George R. Stewart baant een besmettelijke ziekte van nooit eerder vertoonde proporties zich een weg over de aarde. Dit is het verhaal van een van de weinige overlevenden, Isherwood ‘Ish’ Williams, een… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Willy Vlautin boeken
  E-book
  Willy Vlautin - Laat me niet vallen

  Een intense roman die zich afspeelt in het desolate Nevada en het gewelddadige Mexico Is het altijd goed om jeugddromen na te jagen? Horace Hopper is een gevoelige jongen die op de Little Reese Ranch woont, kilometers van de bewoonde ­wereld. Als tiener werd… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Katja Lange-Müller boeken
  E-book
  Katja Lange-Müller - Draaideur

  Ruim 22 jaar werkte Asta voor internationale hulporganisaties, nu is ze gestrand op het vliegveld van München. Er is wel een verleden, maar geen toekomst. Ze hoeft niet meer terug te keren naar Nicaragua, waar ze in het ziekenhuis werkzaam was, en weet niet… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Jessica Clare boeken
  E-book
  Jessica Clare - De miljonair zoekt een bruid

  Lezers over de hele wereld genieten van de zes begeerlijke vrijgezellen in Jessica Clares Miljonairsclub-serie Miljonair Sebastian Cabral houdt van zijn familie, maar hij heeft een hekel aan hun reality-tv-show, The Cabral Empire. Als zijn ex-vriendin probeert… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Erich Maria Remarque boeken
  E-book
  Erich Maria Remarque - Arc de Triomphe

  'Arc de Triomphe' vertelt het verhaal van de vrouwenarts Ravic die in 1941 uit de Gestapo-gevangenis is ontsnapt en in Parijs in schamele hotels en dubieuze nachtclubs is ondergedoken. Een gewetenloze Franse arts laat de moeilijkere operaties van rijke dames… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Arthur Miller boeken
  E-book
  Arthur Miller - Focus

  Wanneer de Tweede Wereldoorlog zijn einde nadert, is antisemitisme aan de orde van de dag in Brooklyn, New York. Newman, een Amerikaan van Engelse afkomst, leeft in een wereld met diverse bevolkingsgroepen. Racisme laat hem koud. Althans, tot hij een bril… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rodica Doehnert boeken
  E-book
  Rodica Doehnert - Hotel Sacher

  Voor de lezers van De koffiedief en De Medici Een wervelende, meeslepende historische roman over een legendarisch hotel tijdens een bijzondere periode in de Europese geschiedenis Wenen, 1892. Als Eduard, de man van Anna Sacher, plotseling overlijdt, gaat… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Junpei Gomikawa boeken
  E-book
  Junpei Gomikawa - Menselijke voorwaarden

  Menselijke voorwaarden is in alle opzichten een buitengewoon boek. Het is voor het eerst dat van dit unieke oorlogsverhaal een vertaling verschijnt in ruim zestig jaar, hoewel het in Japan onmiddellijk een bestseller werd. Menselijke voorwaarden gaat over een… (E-book)

  Lees meer...
  24,99
 • Luke Allnutt boeken
  E-book
  Luke Allnutt - Alleen voor jou

  Een onweerstaanbaar verhaal over liefde, verlies en hoop; voor de lezers van Nicholas Sparks en David Nicholls Rob Coates kan zijn geluk niet op. Hij deelt zijn leven met Anna, zijn dierbare vrouw, ze wonen in een prachtig huis in Londen, en dan is er nog het… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Jaan Kross boeken
  E-book
  Jaan Kross - Tussen drie plagen

  Tussen drie plagen, een van de allermooiste historische romans ooit geschreven, speelt zich af in de zestiende eeuw, in wat tegenwoordig Estland is, maar toen Lijfland werd genoemd. Het boek vertelt het verhaal van Balthasar Russow, een man die werkelijk heeft… (E-book)

  Lees meer...
  23,99
 • Abbi Glines boeken
  E-book
  Abbi Glines - Alleen voor nu

  Nieuw (4e) deel in de populaire Sea Breeze-serie! Een onuitputtelijke aantrekkingskracht bereikt zijn kookpunt. Preston is geen goede jongen. Maar ondanks dat is Amanda al een eeuwigheid verliefd op hem. Als ze eindelijk de moed heeft verzameld hem te… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Renita de Silva boeken
  E-book
  Renita de Silva - Het geheim van een moeder

  Met haar levensechte beschrijvingen neemt Renita de Silva je mee naar India – ontroerend verhaal over de relatie tussen een moeder en haar dochter Als de zwangere Jaya haar moeder verliest en kort daarna haar pasgeboren zoontje een tragische wiegendood… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Lawrence Osborne boeken
  E-book
  Lawrence Osborne - Schitterende dieren

  Naomi, een Britse rijkeluisdochter, en Samantha, een Amerikaanse uit een eenvoudig gezin, ontmoeten elkaar in de zomer op het sprookjesachtige Griekse eiland Hydra. Tijdens een wandeling stuiten ze op een armoedig geklede, slapende jongeman, Faoud, een… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Emily Koch boeken
  E-book
  Emily Koch - Als ik doodga voor ik opsta

  Iedereen denkt dat Alex in coma ligt en nooit meer wakker zal worden. Maar hij hoort alles wat er rondom zijn ziekenhuisbed wordt gezegd. Hij hoort dat er op zijn vriendin wordt ingepraat - ze moet hem vergeten en verder leven. Hij hoort zijn familieleden… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Torgny Lindgren boeken
  E-book
  Torgny Lindgren - De weg van de slang

  Deze meesterlijke roman van de Zweedse schrijver Lindgren is een wonder van oorspronkelijke vertelkunst en behelst een levensverhaal van onrecht, uitbuiting, liefde, opstandigheid en godsvertrouwen. Een onvergetelijk Jobsverhaal, in de mond gelegd van een… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Ali Smith boeken
  E-book
  Ali Smith - Herfst

  Shortlist Man Booker Prize 2017 'De eerste serieuze Brexit-roman.' THE FINANCIAL TIMES De 101-jarige Daniel Gluck en de 32-jarige Elisabeth hebben een bijzondere vriendschap. Elisabeth leerde Daniel kennen toen ze acht was. Hij was haar buurman, en deze… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Mick Herron boeken
  E-book
  Mick Herron - Trage paarden

  River Cartwright wordt gedumpt in Slough House, het afvoerputje van de Britse inlichtingendienst. Agenten die een missie hebben verknald, zoals hij, moeten hier onder leiding van de kleurrijke Jackson Lamb hun dagen slijten als pennenlikkers. 'Trage paarden',… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Fiona Davis boeken
  E-book
  Fiona Davis - Het appartement aan Central Park

  ‘Het appartement aan Central Park’ van Fiona Davis begint in New York, 1884. De ongehuwde Sara Smythe krijgt de kans van haar leven als ze door architect Theodore Camden wordt gevraagd om conciërge te worden van het pas opgeleverde Dakotagebouw. Sara… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Hideo Yokoyama boeken
  E-book
  Hideo Yokoyama - Japan Airlines nr. 123

  Kazumasa Yuuki werkt al jaren als verslaggever bij de North Kanto Times. Hij is een einzelgänger en bemoeit zich liever niet met de kantoorpolitiek van de krant. Maar als er honderd kilometer van Tokio een Boeing van Japan Airlines neerstort, een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99