Vertaalde roman, novelle

 • Paolo Giordano boeken
  Paolo Giordano - Het zwart en het zilver

  Als Nora tijdens de laatste maanden van haar zwangerschap door medische complicaties aan bed gekluisterd raakt, nemen zij en haar man Signora A. in dienst om Nora te verzorgen en hen te helpen met het huishouden. Na de geboorte van hun zoontje blijft Signora A… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,80
 • Helle Helle boeken
  Helle Helle - Als je wilt

  Een man die voor zijn bedrijf een week op cursus is, gaat in een bos in Jutland hardlopen en verdwaalt. Op een bospad stuit hij op een eveneens verdwaalde vrouwelijke hardloper. Ze trekken met elkaar op, aanvankelijk voor de gezelligheid, maar al snel omdat ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,95
 • Daan Hermans boeken
  Daan Hermans - Het bedrog van Quisco

  Journalist Evander Clovis krijgt de opdracht een stuk te schrijven over de verdwijning van Martha Mulder uit het geheimzinnige Quisco, een gehucht op een schiereiland in de vorm van een uitgestoken wijsvinger. Over Quisco is weinig bekend. De bewoners houden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,20
 • Margaret Wilkerson Sexton boeken
  Margaret Wilkerson Sexton - Een zekere vrijheid

  New Orleans, jaren 40: Evelyn, de oudste dochter in een welgestelde familie, valt voor Renard, de zoon van een conciërge wiens dromen groter zijn dan zijn mogelijkheden. Ze krijgen een dochter, Jackie, die de veelbelovende carrière van haar man ziet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Courtney Maum boeken
  Courtney Maum - Echte liefde

  Echte liefde van Courtney Maum is een heerlijke feelgoodroman voor iedere schermverslaafde over liefde in het digitale tijdperk. Wat doet digitalisering met de relaties tussen mensen? Dit is Sloane Jacobsen: ze is vervreemd van haar familie, heeft een picture… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sorj Chalandon boeken
  Sorj Chalandon - Het beroep van mijn vader

  ‘Mijn vader zei dat hij zanger was geweest, voetballer, judoleraar, parachutist, spion, predikant van een pinksterbeweging en tot 1958 persoonlijk raadgever van generaal De Gaulle. Op een dag vertelde hij me dat De Gaulle hem had verraden. Zijn beste vriend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Anne Griffin boeken
  Anne Griffin - Als alles is gezegd

  Vijf drankjes, één nacht: Maurice Hannigan heft nog vijf keer het glas op zijn leven Op een avond in juni bestelt de vierentachtigjarige Maurice Hannigan vijf drankjes aan de bar van een hotel. Met elk drankje heft hij het glas op iemand die belangrijk is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michael Ondaatje boeken
  Michael Ondaatje - Divisadero

  In het noorden van Californië staat de boerderij Anna en haar vader, haar geadopteerde zusje Claire en de mysterieuze stalknecht Coop. Op een dag wordt het geïmproviseerde gezin onverwacht verscheurd door een traumatische ervaring. Over botsende, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Michael Ondaatje boeken
  Michael Ondaatje - De geest van Anil

  Anil Tissera, forensisch patholoog-anatoom, keert terug naar haar vaderland Sri Lanka als lid van een commissie die onderzoek verricht naar schending van de mensenrechten. Ze raakt in de ban van het skelet ‘zeeman’ en wil achterhalen wat zijn rol was in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Heinrich Gerlach boeken
  Heinrich Gerlach - Doorbraak bij Stalingrad

  Een Stalingrad-roman die twee keer een bestseller werd! De Duitse officier Gerlach raakt in de Slag om Stalingrad zwaargewond en belandt als krijgsgevangene in de witte hel van Siberië. Daar schrijft hij in het diepste geheim aan zijn manuscript over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • David Vann boeken
  David Vann - Legende van een zelfmoord

  Een opmerkelijk teder verhaal over verlies, overleving en een ontgoochelende liefde. Roy Fenn is nog jong wanneer zijn vader op zijn geliefde boot de loop van zijn geweer in zijn mond steekt en de trekker overhaalt. De rest van zijn leven komt Roy altijd weer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Marc-Uwe Kling boeken
  Marc-Uwe Kling - QualityLand

  Welkom in QualityLand, het beste en meest geavanceerde land ter wereld! Hier draait alles om het optimaliseren van je leven. QualityPartner vertelt je wie het beste bij je past en zelfrijdende auto’s weten precies waar je naartoe wilt. Werk, vrije tijd en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Elizabeth Jane Howard boeken
  Elizabeth Jane Howard - Veranderingen

  ‘Veranderingen’ van Elizabeth Jane Howard is het vijfde en laatste deel van ‘de Cazalets’ serie. Het is halverwege de jaren vijftig. De baronie is overleden, en met haar lijkt een heel tijdperk voorgoed verdwenen. Hoewel de oorlog al tien jaar achter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jamie Weisman boeken
  Jamie Weisman - De mooiste dag

  Het is een stralende, zonnige dag. Twee mensen voor het altaar. De mooiste dag van hun leven. Hoewel? Voor het bruidspaar Elisabeth en Hank misschien, maar niet voor alle gasten. Dit is hun verhaal. Ontmoet onder anderen Carla, Elizabeths scherpzinnige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Takis Würger boeken
  Takis Würger - Stella

  Hoe schuldig ben je als je er alles aan doet om het leven van je naasten te beschermen, zelfs als dat de dood van vele anderen betekent? De jonge Zwitser Friedrich vertrekt in 1942 naar Berlijn. Daar, op de kunstacademie, wordt hij verliefd op de mooie,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Trent Dalton boeken
  Trent Dalton - Jongen verslindt heelal

  In Australië al meer dan 100.000 exemplaren verkocht! Het leven van de twaalfjarige Eli Bell is ingewikkeld, met een verdwenen vader, een broertje dat weigert te praten, een junkiemoeder, een heroïne dealende stiefvader en een ex-gedetineerde en crimineel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Wlodzimierz Odojewski boeken
  Wlodzimierz Odojewski - Een zomer in Venetië

  Marek kan bijna niet wachten om op vakantie te gaan naar Venetië. Hoewel hij pas negen is, weet hij alles over de stad. Maar de zomer van 1939 heeft andere verrassingen voor hem in petto. Vanwege de dreigende oorlog moet hij in Polen blijven en wordt hij naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Francesco Fioretti boeken
  Francesco Fioretti - Het geheim van Leonardo da Vinci

  Een spannende historische roman over Leonardo da Vinci, een inkijk in de Italiaanse renaissance Milaan, 1495. Leonardo da Vinci werkt aan zijn nieuwste meesterwerk: de muurschildering Het laatste avondmaal. Hij probeert zich op zijn taak te concentreren, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Franz Kafka boeken
  Franz Kafka - Brief aan mijn vader en ander proza uit de nalatenschap

  ‘Mijn schrijven ging over jou,’ luidt Kafka’s oordeel over zijn eigen literaire werk in ‘Brief aan mijn vader’. Veel van de teksten in deze verzameling (zoals de beroemde verhalen ‘Onderzoekingen van een hond’, ‘Het hol’ en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Mario Escobar boeken
  Mario Escobar - Het schooltje van Auschwitz

  ‘Het schooltje van Auschwitz’ van Mario Escobar is het waargebeurde verhaal van een vrouw die vrijwillig op de trein stapte en hoop bracht naar een van de donkerste plekken op aarde. Berlijn, 1943. Als haar Roma-man en -kinderen worden weggevoerd, weigert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ji?í Kratochvil boeken
  Ji?í Kratochvil - Een bedroefde God

  De familieclan van de Jordáns draait met elke politieke wind mee en dat legt ze geen windeieren. Bibliothecaris Aleš Jordán haat het schaamteloze opportunisme van zijn familie. Dat is gevaarlijk, want de familieclan zorgt er zelf voor dat ieder zwart schaap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Audrey Carlan boeken
  Audrey Carlan - Geloven in je gevoel

  Audrey Carlan brak internationaal door met haar successerie Calendar Girl Silas McKnight is zo’n man die alle vrouwen willen hebben: steenrijk, knap en loyaal tot op het bot. Maar hij heeft ooit een enorm verlies geleden, en is niet van plan nog een keer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Rosella Postorino boeken
  Rosella Postorino - De voorproefster van Hitler MP

  Duitsland, 1943. Rosa Sauer verlaat Berlijn in de hoop een beter leven te vinden bij haar schoonouders in Oost-Pruisen. Haar man vecht aan het front, haar ouders zijn omgekomen. Maar juist daar komt Hitler dichterbij dan ooit. Zijn hoofdkwartier bevindt zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • E L James boeken
  E L James - De Mister

  Londen, 2019. Het leven is Maxim Trevelyan goed afgegaan. Dankzij zijn looks, goede connecties en geld heeft hij nooit hoeven werken en slaapt hij zelden alleen. Maar zijn leven staat op zijn kop wanneer zijn familie wordt getroffen door een tragedie en hij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Paolo Cognetti boeken
  Paolo Cognetti - De acht bergen

  WINNAAR VAN DE PREMIO STREGA 2017 Pietro is een stadsjongen uit Milaan. Zijn vader is chemicus, en gefrustreerd door zijn baan. Zijn ouders delen een liefde voor de bergen, dat is waar ze elkaar ontmoetten, waar ze verliefd werden en waar ze trouwden in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99