Vertaalde roman, novelle

 • Ben Rice boeken
  Ben Rice - Pobby en Dingan

  Pobby en Dingan wonen in Lightning Ridge, de opaalhoofdstad van Australië. Ze zijn bevriend met Kellyanne Williamson, de dochter van een mijnwerker - en de enige die hen kan zien. Pobby en Dingan zijn haar denkbeeldige vrienden. Kellyannes broer Ashmol vindt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mareike Krügel boeken
  Mareike Krügel - Zie me staan

  Zie me staan van Mareike Krügel is een met vaart geschreven roman, voor iedere vrouw die weleens verzucht of dit nou alles is. Wat moet je doen als je een knobbeltje in je borst vindt. Katharina wil nog graag één normaal weekend met haar gezin doorbrengen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mauro Libertella boeken
  Mauro Libertella - Mijn begraven boek

  Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken: het moment dat we beseffen dat onze ouders niet het eeuwige leven hebben. ‘Mijn begraven boek’ is precies dat verhaal, geschreven in de meest precieze en mooiste van alle talen van de rouw. De geschiedenis van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De zonderlinge avonturen van het geniale bommenmeisje

  Atoombommen, Mossad en Zweedse politie, een drankzuchtige ingenieur, een kussenfabriek, een kist antilopevlees, een domme, impulsieve broer: Jonas Jonasson mengt deze ingrediënten - en nog veel meer - onnavolgbaar door elkaar tot een verhaal dat vooral géén… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sophie Kinsella boeken
  Sophie Kinsella - Verras me (in 2 banden)

  Degene die je het beste kent kan je soms het meeste verrassen. Sylvie en Dan zijn al tien jaar gelukkig getrouwd. Ze hebben een schattige tweeling, een mooi huis, en een prima baan. Dat kan zo nog wel 68 jaar doorgaan! Saai! De paniek slaat toe.Om hun huwelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - De verborgen dochter

  Leda is nog niet zo lang geleden gescheiden, maar in plaats van verdrietig voelt ze zich bevrijd. Nu haar twee dochters naar hun vader in Canada zijn verhuisd, huurt ze een vakantiehuisje aan zee. Van onder haar parasol op het strand kijkt ze bewonderendnaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Rachel Kadish boeken
  Rachel Kadish - Het gewicht van inkt

  Het gewicht van inkt van Rachel Kadish is een episch verhaal voor de liefhebbers van Falcones’ Kathedraal van de zee en Lewinsky’s Het lot van de familie Meyer. Dit is de geschiedenis van Ester Velasquez, een emigrant uit Amsterdam, die werkt voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Karen Kingsbury boeken
  Karen Kingsbury - Voor altijd samen

  'Voor altijd samen' van Karen Kingsbury vertelt het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter, die letterlijk aan de wieg stonden van de beroemde fictionele familie Baxter. Tientallen jaren geleden begon het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Cathy Kelly boeken
  Cathy Kelly - Nog lang en gelukkig

  Een prachtige roman over een heel herkenbaar probleem: hoe vind je je plaats in een andere familie? Bess wil iedereen laten zien hoe gelukkig ze is in haar kersverse huwelijk, en daarom wil ze een groot feest geven. Ze stort zich vol overgave op de plannen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ann O'Loughlin boeken
  Ann O'Loughlin - De geheimen van Roscarbury Hall

  De zussen Ella en Roberta O’Callaghan leven in verschillende vleugels van een vervallen landhuis op het Ierse platteland. Sinds een vreselijke gebeurtenis in hun verleden praten ze niet meer met elkaar en communiceren alleen nog via korte, bittere briefjes.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Kristin Harmel boeken
  Kristin Harmel - Jij kan me helpen

  De nieuwe roman van de auteur van Als we elkaar terugzien De pasgetrouwde Ruby Henderson komt in 1939 aan in Parijs, samen met haar Franse echtgenoot Marcel, en ze zijn dolgelukkig. Maar de wittebroodsweken verliezen snel hun glans door het geweld van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Alice Hoffman boeken
  Alice Hoffman - Magische praktijken

  ‘Er is een aantal dingen dat Sally Owens zeker weet: Gooi gemorst zout altijd over je linkerschouder. Zet rozemarijn bij het tuinhek. Doe peper door de aardappelpuree. Plant rozen en lavendel, die brengen geluk. Word verliefd als je de kans krijgt.’ Al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Christine Féret-Fleury boeken
  Christine Féret-Fleury - Juliette of het geluk van boeken

  Het leven van Juliette, een jonge en dromerige Parisienne, is saai en voorspelbaar. Haar uitlaatklep: boeken. Op weg naar haar werk gebruikt ze haar tijd in de metro om te lezen. Soms observeert ze de mensen om haar heen, die net als zij in verhalen zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Khaled Hosseini boeken
  Khaled Hosseini - En uit de bergen kwam de echo

  Voor de driejarige Pari is haar grote broer Abdullah meer een vader dan een broer. Voor de tienjarige Abdullah is zijn zusje alles. Als Pari noodgedwongen wordt verkocht aan een rijk maar kinderloos echtpaar in Kabul zet dat een reeks gebeurtenissen in gang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dmitri Danilov boeken
  Dmitri Danilov - Er zijn belangrijker dingen dan voetbal

  Supporter zijn van Dynamo Moskou is een dubieus genoegen. De club heeft een grote naam, komt voort uit de machtige traditie van de geheime dienst van de Sovjet-Unie, de KGB, maar zet deze status zelden om in klinkende prijzen. Wat het lot van Dynamo-supporter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Jonathan Tropper boeken
  Jonathan Tropper - Ik rouw van jou

  Het overlijden van zijn vader komt Judd erg slecht uit. Hij heeft net zijn vrouw met zijn baas in bed betrapt, en nu moet hij na lange tijd terugkeren naar zijn ouderlijk huis. De laatste wens van zijn vader was dat hij sjivve zit met zijn broers en zus. Zeven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Christian Jacq boeken
  Christian Jacq - Het duel der magiers

  Prins Setne, de jongste zoon van Ramses II, staat op het punt zijn verloofde Sekhet na lange tijd terug te zien, maar dan wordt ze ontvoerd. Haar vader, de zwarte magiër Kekou, heeft voor zijn duistere plannen de ziel van zijn dochter nodig. Setne zet alles… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Michel Laub boeken
  Michel Laub - Het Donderdagtribunaal

  Michel Laub beschrijft in Het donderdagtribunaal José Victor en Walter, die al jarenlang mails uitwisselen – over seks, liefde, huwelijk en verraad. José Victor biecht zijn heftige verhouding met een jongere medewerkster op en de homoseksuele Walter laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Trudi Kanter boeken
  Trudi Kanter - Vrouwen, hoeden en Hitler

  In 1938 is Trudi Kanter - een Oostenrijkse joodse - een verbluffendmooie vrouw. Ze is chic, charmant en een hoedendesigner voor de bestgeklede vrouwen in Wenen. Ze bezoekt cafés, heeft minnaars, vliegtover de wereld om de laatste mode te volgen en ze wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Julia Whelan boeken
  Julia Whelan - Een jaar met jou

  Hij heeft een geheim, zij staat voor een onmogelijke keuze en ze hebben maar één jaar samen De Amerikaanse Ella volgt haar droom: een jaar studeren aan de universiteit van Oxford, in Engeland. Na dat jaar zal ze aan de slag gaan voor het campagneteam van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Christian Andersen boeken
  Hans Christian Andersen - De mooiste sprookjes van Hans Christian Andersen

  Vertaalster en Andersen-kenner dr. Annelies van Hees selecteerde speciaal voor deze editie de állermooiste sprookjes van Hans Christian Andersen. Wereldberoemde vertellingen, maar ook minder bekende, allemaal het (voor)lezen meer dan waard. Met o.a. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Umberto Eco boeken
  Umberto Eco - Het nulnummer - grote letter uitgave

  Milaan, 1992, twee jaar voor de eerste verkiezingsoverwinning van Silvio Berlusconi. Een groep journalisten is bezig voor een nieuwe krant een aantal nulnummers te schrijven waarin gebeurtenissen uit het nabije, roerige verleden van Italië worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,65
 • Yasushi Inoue boeken
  Yasushi Inoue - Stierensumo

  Tsugami, de jonge hoofdredacteur van een gloednieuwe krant in het Osaka van vlak na de oorlog, laat zich overhalen om een traditioneel Japans stierengevecht te organiseren. Het stierensumotoernooi moet flink wat geld opbrengen en een publiciteitsstunt voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sarah Gerard, Patricia Moerland boeken
  Sarah Gerard, Patricia Moerland - Dubbelster

  De taal van de sterren is de taal van het lichaam. Net als een ster verbrandt de anorexiapatiënt brandstof die niet wordt aangevuld; ze wordt bijeengehouden door haar eigen zwaartekracht. Het in helder, lyrisch proza gestelde Dubbelster is een gloedvol relaas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Sleutel tot de kracht

  Malory, Dana en Zoe. Drie jonge vrouwen die elkaar op een stormachtige avond ontmoeten in een indrukwekkend landhuis, waar ze een aanbod krijgen dat hun levens voorgoed verandert… Eén ding heeft Zoe McCourt wel geleerd: met hard werken kun je heel wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00