Vertaalde roman, novelle

 • Sarah Lark boeken
  Sarah Lark - De legende van de vuurberg

  ‘De legende van de vuurberg’ is na ‘De tijd van de vuurbloemen’ en ‘De zang van de hoornschelp’ het derde boek van internationaal bestsellerauteur Sarah Lark over de belevenissen van de vrouwen van Rata Station in het Nieuw-Zeeland van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sally Thorne boeken
  Sally Thorne - Ik niet op jou

  Hilarisch debuut van een groot nieuw romantic comedy-talent! Hét ideale zomerboek. Lucy Hutton en Joshua Templeman hebben een bloedhekel aan elkaar. Het vervelende is echter dat ze de hele dag tegenover elkaar zitten, als assistenten van de twee CEO's van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Javier Azpeitia boeken
  Javier Azpeitia - De drukker van Venetië

  In 1530 bezoekt Paolo Manuzio zijn moeder op het platteland van Modena, om haar een eerste versie te laten lezen van zijn biografie van Aldo Manuzio, Paolo's overleden vader en de belangrijkste drukker uit de geschiedenis. Hij heeft er echter geen idee van hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Kate Atkinson boeken
  Kate Atkinson - De wijde lucht

  Lang voordat Kate Atkinson de bekroonde internationale bestseller Leven na leven schreef, was er de schitterende romanreeks met de onweerstaanbaar norse privédetective Jackson Brodie in de hoofdrol. In dit langverwachte nieuwe deel van de serie is Brodie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Charmaine Craig boeken
  Charmaine Craig - Miss Birma

  ‘De vergeten geschiedenis van Birma komt schitterend tot leven in deze bijzondere roman.’ The New York Times Een krachtige, epische roman over familie, kolonialisme en etniciteit Na zijn opleiding vestigt Benny zich in Rangoon, de hoofdstad van Birma dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Stephen Fry boeken
  Stephen Fry - Mythos

  Losbandigheid, lust en liefde, moord en doodslag, triomfen en tragedies; de Griekse mythen en sagen zijn wilder en woester dan het leven zelf. Deze verhalen bieden alles wat een lezer zich kan wensen. De oude Grieken inspireerden onder anderen Shakespeare,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Paolo Cognetti boeken
  Paolo Cognetti - De acht bergen

  WINNAAR VAN DE PREMIO STREGA 2017 Pietro is een stadsjongen uit Milaan. Zijn vader is chemicus, en gefrustreerd door zijn baan. Zijn ouders delen een liefde voor de bergen, dat is waar ze elkaar ontmoetten, waar ze verliefd werden en waar ze trouwden in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Tarjei Vesaas boeken
  Tarjei Vesaas - Het ijspaleis

  In een klein Noors dorp gaan twee jonge meisjes, de eenzelvige Unn en de levendige Siss, een intense vriendschap aan. Bij het meer buiten het dorp staat het ijspaleis: een bevroren waterval, door de elementen omgetoverd tot een fantastische constructie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Penelope Bloom boeken
  Penelope Bloom - Zijn banaan

  Deel 1 van de Verboden vruchten-serie Een heerlijke serie vol hilarische situaties en steamy scènes Voor de fans van Jennifer Probst en Audrey Carlan Eindelijk is het gelukt: Natasha krijgt haar allereerste serieuze opdracht als businessjournalist. Dit is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Andrew Sean Greer boeken
  Andrew Sean Greer - De glorieuze reis van Arthur Less

  Wie zegt dat je niet van je problemen kunt wegrennen? Arthur Less probeert het met een reis om de wereld in tachtig dagen: van Italië, Frankrijk, Marokko en India, boordevol fiasco's en misverstanden.Het zit Arthur Less niet mee. Zijn schrijverscarrière… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Khaled Hosseini boeken
  Khaled Hosseini - En uit de bergen kwam de echo

  Voor de driejarige Pari is haar grote broer Abdullah meer een vader dan een broer. Voor de tienjarige Abdullah is zijn zusje alles. Als Pari noodgedwongen wordt verkocht aan een rijk maar kinderloos echtpaar in Kabul zet dat een reeks gebeurtenissen in gang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Karel Schoeman boeken
  Karel Schoeman - De hemeltuin

  Kort voor de Tweede Wereldoorlog brengt Nikolaas een idyllische zomer door in het landhuis van de welgestelde familie Chalmers. Hij maakt kennis met de tiener Prudence, die zich druk maakt om de bombardementen op Bilbao en die haar politieke opvattingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jeanette Winterson boeken
  Jeanette Winterson - Frankusstein

  Heden en verleden, man en vrouw, lichaam en geest vloeien naadloos in elkaar over in ‘Frankusstein’ van Jeanette Winterson. In Brexit-Engeland wordt de jonge transgender arts Ry tegen beter weten in verliefd op Victor Stein, een gevierde professor die het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ariel Dorfman boeken
  Ariel Dorfman - Koers Zuid, richting Noord

  Koers Zuid, richting Noord is niet alleen een gedetailleerd verslag van de in 1973 uitgevoerde militaire staatgreep van generaal Pinochet tegen de democratisch gekozen socialistische regering van Salvador Allende, het is daarnaast een minutieuze zoektocht naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Bella Andre boeken
  Bella Andre - Nooit meer alleen & Een perfecte nacht

  Deel 1 van de Seattle Sullivans-serie Bevat ook de novelle Een perfecte nacht, waarin goede vrienden van de Seattle Sullivans de hoofdrol spelen Rafe Sullivan is een succesvolle privédetective die al heel wat vreemdgangers in Seattle op heterdaad heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Mikael Niemi boeken
  Mikael Niemi - Beren koken

  ‘Beren koken’ van Mikael Niemi speelt zich af in het uiterste noorden van Zweden in 1852. De religieuze beweging van dominee Lars Levi Læstadius vindt ongekend veel weerklank bij de inwoners. Dan verdwijnt er in de dichte bossen een veehoedster. De mensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Juliet Grames boeken
  Juliet Grames - De acht of negen levens van Stella Fortuna

  Een prachtig familieverhaal: bruisend, meeslepend en ontroerend, een verhaal als een Italiaanse opera. Voor iedereen die heeft genoten van de boeken van Chloe Benjamin en Holly Ringland.Stella Fortuna wordt geboren in het arme Zuid-Italië. In haar Italiaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marco Balzano boeken
  Marco Balzano - Ik blijf hier

  Hoe een dorp in de bergen zich verzet tegen zijn eigen verdrinkingsdood Het in Trentino (Zuid-Tirol) gelegen Curon, Graun im Vinschgau in het Duits, is een plek op het breukvlak van de geschiedenis. Nadat Mussolini in 1923 aan de macht is gekomen wordt de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Natasha Madison boeken
  Natasha Madison - Onafwendbaar

  Het moment waarop alles veranderde, gebeurde echt niet op zo'n clichématige'en toen barstte de bom'-manier. Het leek meer op een nachtmerrie.Ik was alleen klaarwakker toen ik mijn man - de vader van mijn kinderen,de liefde van mijn leven, al sinds toen we op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Jana Kelley boeken
  Jana Kelley - Zij aan zij

  Mia is een jonge Amerikaanse christelijke moeder die met haar gezin naar het islamitische land Soedan vertrekt. Daar ontmoet zij Hamilah, een Arabische studente uit de hogere klasse met een schitterende toekomst in het vooruitzicht. Wat gebeurt er als het pad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Fionnuala Kearney boeken
  Fionnuala Kearney - Het boek van jou en mij

  Vanaf het moment dat hun ogen elkaar kruisen op een huisfeestje, zijn Erin en Dom meant to be. Op hun huwelijksfeest krijgen ze van Erins vader een notitieboekje, waarin ze alles kunnen opschrijven wat ze niet tegen elkaar durven te zeggen. Het dolverliefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Dood van een duivelin

  Vervolg op de klassieke zwarte komedie van de grande dame van het (anti-)feminismeFay Weldon is een van de meest gerespecteerde en geliefde Britse romanschrijfsters. In 1983 ver-scheen haar beroemdste roman, de bestseller Leven en liefdes van een duivelin. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • Katherine Center boeken
  Katherine Center - Mijn leven na jou

  ‘Katherine Center weet als geen ander hoe ze de lezer moet boeien en vasthouden.’ Graeme Simsion, auteur van Het Rosie project Voor de lezers van Rosie Walsh, Nicholas Sparks en Jojo Moyes Het leven lacht Margaret Jacobsen toe. Ze is net afgestudeerd,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Elise Valmorbida boeken
  Elise Valmorbida - De madonna van de bergen

  ‘De madonna van de bergen’ van Elise Valmorbida is een meeslepende roman vol couleur locale over een vrouw en haar gezin op het Italiaanse platteland rond de Tweede Wereldoorlog. ‘De madonna van de bergen’ is een epische familiesaga voor de lezers van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Ljuba Arnautovic boeken
  Ljuba Arnautovic - Eva's Geheimen

  Het is 1944, Oostenrijk wordt bestuurd door het Derde Rijk. Eva woont in Wenen en werkt voor het regionale kerkbestuur. Een ogenschijnlijk volgzaam leven, maar in haar woning houdt ze al maandenlang mensen verborgen. Niemand kent Eva echt, niemand kent haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99