Vertaalde roman, novelle

 • Sarah Challis boeken
  Sarah Challis - Weerzien in de woestijn - grote letter uitgave

  De levens van Emily en Clemmie veranderden voorgoed toen ze de as van hun overleden oudtante naar het exotische Mali brachten, zoals deoude vrouw hun in haar testament had verzocht. Clemmie bleef daar achter om een nieuw leven te beginnen als geliefde van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,65
 • Catharina Ingelman-Sundberg boeken
  Catharina Ingelman-Sundberg - Je geld of je leven - grote letter uitgave

  Sinds de nieuwe eigenaars verzorgingshuis De Diamant hebben overgenomen, gaat het er bergafwaarts. Slecht eten, chagrijnig personeel,te weinig lichaamsbeweging en constante bezuinigingen. Vijf bewoners pikken het niet langer: ze zouden in de gevangenis nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,20
 • Jim Crace boeken
  Jim Crace - Oogst - grote letter uitgave

  Het is de laatste dag van de oogst, en het dorp gonst van verwachting voor het naderende oogstfeest. Maar dan breekt er brand uit in eenvan de schuren. Eerder zijn in de buurt drie vreemdelingen gesignaleerd, twee mannen en een gevaarlijk mooie vrouw. Zouden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,80
 • Tomica Š?avina boeken
  Tomica Š?avina - De idealist

  De idealist is een vermakelijke roman over de jonge vrouw Niki, een doorzetter die ondanks een kansloos begin haar leven uiteindelijk op orde krijgt. In haar pogingen om het hoofd boven water te houden, komt ze in aanraking met een stel huichelachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - Het verhaal van het verloren kind (in 2 banden) - grote letter uitgave

  GROTE LETTER UITGAVEDeel 4 van de Napolitaanse romans: de adembenemende ontknopingBeide vrouwen zijn volwassen: de grote ontdek¬kingen van het leven zijn gedaan, zijn grillen en verliezen zijn verdragen en geleden. Beide vriendinnen hebben gevochten om te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  48,50
 • Cicero boeken
  Cicero - Vriendschap

  In nood leert men zijn vrienden kennen, luidt het spreekwoord. De grote Romein Marcus Tullius Cicero kon daarover meepraten: in de nadagen van de Romeinse republiek in de eerste eeuw voor Christus raakte hij in de problemen doordat hij met zowel Caesar als… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - De Japanse minnaar DL

  dwarsligger 519 Isabel Allende De Japanse minnaar De bejaarde Alma slijt haar laatste dagen in een tehuis in San Francisco. Ze wordt verzorgd door de jonge Irina die, net als Alma, oorspronkelijk uit Oost-Europa komt. Beide vrouwen dragen een groot geheim met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Sherryl Woods boeken
  Sherryl Woods - De beste keuze

  Dana Sue kan zich er niet toe zetten om te gaan sporten. En dat terwijl ze hoognodig wat pondjes kwijt moet raken, vindt ze zelf. In haar restaurant in Serenity komt ze dagelijks in de verleiding om zich te goed te doen aan allerlei heerlijkheden. En nadat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Virginia Woolf boeken
  Virginia Woolf - De uitreis

  De uitreis is een reis naar volwassenheid, naar de liefde en de dood. Woolfs eerste roman vermengt satire, zedenschets, bildungsroman en tragedie. Net als in haar latere werk gaat het Woolf om maatschappelijke patronen, keuzes, willekeur en toeval die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • S.E. Hinton boeken
  S.E. Hinton - Vechtvis

  Rusty-James is de stoerste jongen van school. Met zijn vrienden hangt hij rond en speelt hij potjes pool bij Benny's. Hij is trots op zijn reputatie, maar wat hij het liefst wil, is net zo stoer zijn als zijn oudere broer, de Motorcycle Boy. Rusty-James is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Leïla Slimani boeken
  Leïla Slimani - In de tuin van het beest

  Adèle is journalist, getrouwd met een lieve man en moeder van een peuter. Maar Adèle is ook wanhopig verslaafd aan seks. Seks om een onbestemd verlangen te sussen, om te ontsnappen aan de banaliteit van het bestaan. Ze spreektvoortdurend af met vreemde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De zonderlinge avonturen van het geniale bommenmeisje

  Atoombommen, Mossad en Zweedse politie, een drankzuchtige ingenieur, een kussenfabriek, een kist antilopevlees, een domme, impulsieve broer: Jonas Jonasson mengt deze ingrediënten - en nog veel meer - onnavolgbaar door elkaar tot een verhaal dat vooral géén… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jess Kidd boeken
  Jess Kidd - Het huis van de verzamelaar

  Een verdwijningszaak, een verzamelaar en een geriatrie-fluisteraar die de chaos het hoofd moet bieden Mr. Flood is een obsessieve verzamelaar. Hij heeft zijn huis van top tot teen volgestouwd met spullen: opgezette vogels, poppen, boeken... Vrij normaal voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Friedrich Dürrenmatt boeken
  Friedrich Dürrenmatt - De belofte

  Commissaris Matthäi belooft de ouders van een op gruwelijke wijze vermoord meisje op zijn erewoord dat hij de dader zal vinden, terwijl hij weet dat hij de volgende dag naar Amman zal vertrekken voor zijn nieuwe baan. Collega’s pakken de verkeerde op, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Sally Andrew boeken
  Sally Andrew - Tannie Maria en de demonische monteur

  In Tannie Maria en de demonische monteur raakt onze heldin Tannie Maria - receptenschrijfster en speurneus - nog voordat ze haar Chocolade Venustaart uit de oven kan halen alweer verwikkeld in een nieuw mysterie. In dit geweldige vervolg op Recepten voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bernhard Schlink boeken
  Bernhard Schlink - Olga DL

  dwarsligger 533 Bernhard Schlink OlgaVan de auteur van De voorlezerEen dorpje rond 1900 in het oosten van het Duitse Rijk. Olga, een weeskind, en Herbert, de zoon van de plaatselijke landheer, vallen voor elkaar. Herbert droomt van koloniale macht en wil net… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Ángeles Doñate boeken
  Ángeles Doñate - Brieven voor Sara

  In 'Brieven voor Sara' van Ángeles Doñate begint in het Spaanse dorp Porvenir de winter met slecht nieuws: het oude, kleine postkantoor moet sluiten. Sara, de vriendelijke postbode, verliest daarmee haar baan en ze is ontroostbaar. Ook de tachtigjarige Rosa,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Stephen Chbosky boeken
  Stephen Chbosky - De belevenissen van een muurbloem

  Charlie gaat naar de bovenbouw. Hij is zeker geen sukkel, maar populair is hij ook niet. Zijn verlegen, hyperintelligente en sociaal onaangepaste karakter zorgt ervoor dat hij een muurbloem blijft. Charlie probeert op zijn eigen manier vat te krijgen op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Santiago Pajares boeken
  Santiago Pajares - De regen van Ionah

  In “De regen van Ionah” van Santiago Pajares kent hoofdpersoon Ionah niets anders dan de eindeloze woestijn waarin hij al zijn hele leven leeft met zijn moeder. Zij heeft de wereld gekend zoals wij hem kennen, voordat het misging. Ze is zich er terdege van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ben Rice boeken
  Ben Rice - Pobby en Dingan

  Pobby en Dingan wonen in Lightning Ridge, de opaalhoofdstad van Australië. Ze zijn bevriend met Kellyanne Williamson, de dochter van een mijnwerker - en de enige die hen kan zien. Pobby en Dingan zijn haar denkbeeldige vrienden. Kellyannes broer Ashmol vindt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Pierre Jarawan boeken
  Pierre Jarawan - De zoon van de verhalenverteller DL

  dwarsligger 530 Pierre Jarawan De zoon van de verhalenvertellerDWDD Boek van de MaandAls Samir acht is, verdwijnt zijn vader uit zijn leven. Twintig jaar later verruilt Samir het veilige Duitsland voor het wankele Beiroet om verleden en heden eindelijk te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • John Williams boeken
  John Williams - Stoner

  William Stoner wordt aan het einde van de negentiende eeuw geboren als zoon van een arme boerenfamilie. Tot groot verdriet van zijn ouders kiest hij voor een carrière als docent Engels. Hij wijdt zijn leven aan de literatuur en aan de liefde - en faalt op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Yasushi Inoue boeken
  Yasushi Inoue - Stierensumo

  Tsugami, de jonge hoofdredacteur van een gloednieuwe krant in het Osaka van vlak na de oorlog, laat zich overhalen om een traditioneel Japans stierengevecht te organiseren. Het stierensumotoernooi moet flink wat geld opbrengen en een publiciteitsstunt voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Yasushi Inoue boeken
  Yasushi Inoue - Stierensumo

  Tsugami, de jonge hoofdredacteur van een gloednieuwe krant in het Osaka van vlak na de oorlog, laat zich overhalen om een traditioneel Japans stierengevecht te organiseren. Het stierensumotoernooi moet flink wat geld opbrengen en een publiciteitsstunt voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mary Lynn Bracht boeken
  Mary Lynn Bracht - Witte chrysant

  De roman Witte chrysant van Mary Lynn Bracht is het verhaal van twee zussen die wreed van elkaar worden gescheiden door de Tweede Wereldoorlog. Het is 1943 en Korea is al jaren bezet door Japan. Hana en haar kleine zusje Emi wonen op een eiland voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00