Vertaalde roman, novelle

 • John Boyne boeken
  John Boyne - Het victoriaanse huis - grote letter uitgave

  1867. Op een koude, donkere avond arriveert Eliza Caine met de trein in Norfolk, waar ze een baan als gouvernante heeft aangenomen. Doodmoe dient ze zich aan bij Gaudin Hall, haar nieuwe huis. Ze wordt er begroet door de twee kinderen die ze moet verzorgen -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,50
 • Nicky Pellegrino boeken
  Nicky Pellegrino - Terug naar Rome - grote letter uitgave

  Mario Lanza, de ster van het witte doek, komt naar Rome! Voor de jonge Serafina, die met haar twee zusjes en hun moeder een krappe flat deelt,is de filmster de belichaming van het La Dolce Vita-gevoel dat heel Rome in de jaren vijftig in zijn greep heeft. Als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,55
 • Kate Atkinson boeken
  Kate Atkinson - Gevallen god - grote letter uitgave

  Teddy, de geliefde jongere broer van Ursula Todd uit Leven na leven, dichter in spe, rafpiloot, echtgenoot en vader, heeft in de Tweede Wereldoorlog veel doorstaan, maar niets viel hem zo zwaar als verder te moeten leven in een toekomst die hij nooit had… (Harde kaft)

  Lees meer...
  61,50
 • Susan Abulhawa boeken
  Susan Abulhawa - Het blauw tussen hemel en zee - grote letter uitgave

  In 1947 woont de familie Baraka nog in een slaperig Palestijns dorpje. De oudste dochter Nazmiyeh zorgt voor het gezin sinds hun moeder bezeten is door een djin. Haar broer Mamdoeh is in de leer bij de lokale imker. Hun jongste zusje Mariam zit het liefst te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,45
 • Georgi Gospodinov boeken
  Georgi Gospodinov - De wetten van de melancholie - grote letter uitgave

  De verteller van De wetten van de melancholie heeft een labyrint van verhalen en personages gebouwd rondom zijn eigen jeugd en de geschiedenis van zijn familie. Van een jongen die in een souterrain ergens in een Oost-Europees land de eindeloze namiddagen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,95
 • Owen Sheers boeken
  Owen Sheers - Ik zag een man - grote letter uitgave

  Wanneer de vrouw van Michael Turner is omgekomen in Pakistan bij het verslaan van de oorlog, verhuist hij naar Londen. Zijn charismatische buren Josh en Samantha Nelson en hun twee dochters worden al snel zijn steun en toeverlaat en er ontstaat een innige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,40
 • Ferdinand de Jong boeken
  Ferdinand de Jong - De derde periode

  Rodion Zakirov maakt na een moeilijke periode in zijn leven een nieuwe start. Zijn gevaarlijk aantrekkelijke buurvrouw Lara Fedorova vindt hem slapend tussen de lege drankflessen en neemt hem op sleeptouw. Van de metropool Moskou verhuist hij naar Norilsk,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Amy Liptrot boeken
  Amy Liptrot - De uitweer

  'De uitweer’ van Amy Liptrot is een boek vol adembenemende natuurbeschrijvingen en ontwapenende memoires over verslaving en herstel, de stad en het eiland. Amy Liptrot brengt haar kindertijd door op de Orkneyeilanden, een eilandengroep ten noorden van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Debbie Macomber boeken
  Debbie Macomber - Rose Harbor in bloei - grote letter uitgave

  Sinds haar verhuizing naar Cedar Cove voelt Jo Marie Rose zich steeds meer thuis in het kustplaatsje, zeker nu ze bevriend is geraakt met haar buren. Nu is het lente, en Jo Marie heeft een klusjesman ingehuurd die haar gaat helpen bij de bed & breakfast een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,45
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De zonderlinge avonturen van het geniale bommenmeisje

  Atoombommen, Mossad en Zweedse politie, een drankzuchtige ingenieur, een kussenfabriek, een kist antilopevlees, een domme, impulsieve broer: Jonas Jonasson mengt deze ingrediënten - en nog veel meer - onnavolgbaar door elkaar tot een verhaal dat vooral géén… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Dromen

  Prachtige, romantische familie-omnibus van bestsellerauteur Nora Roberts In Templeton House in Californië groeien drie meisjes op. Ze voelen zich zusjes, maar de naam Templeton betekent voor elk van hen iets anders: voor Laura staat het voor haar ouderlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Geneva Lee boeken
  Geneva Lee - Royal Passion

  Het was nog nooit zo spannend bij het Britse koningshuis – een hotte nieuwe serie voor de vele fans van E.L. James, Audrey Carlan en Jessica Clare Een blik, een kus en niets is meer hetzelfde. Op haar afstudeerfeestje ontmoet Clara Bishop een knappe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Torgny Lindgren boeken
  Torgny Lindgren - De weg van de slang

  Het absurdistische De weg van de slang uit 1982 is het boek waarmee Torgny Lindgren internationaal doorbrak. Met groot raffinement laat Lindgren een ongeletterde verteller verhaal doen van zijn leven vol uitbuiting, liefde, opstandigheid en godsvertrouwen. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nicholas Sparks boeken
  Nicholas Sparks - Je bent nooit alleen

  Meeslepend verhaal over liefde, verraad en obsessie – prachtige roman van bestsellerauteur Nicholas Sparks nu voor € 7,50 Julie is al jong weduwe geworden en is bang om opnieuw door de liefde gekwetst te worden. Toch begint ze langzaam te vallen voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Sara Flannery Murphy boeken
  Sara Flannery Murphy - Onder de huid

  ‘Onder de huid’ (The Possessions)van Sara Flannery Murphy is een schitterende roman over liefde, verlangen en obsessieEdie heeft een ongebruikelijke baan: ze werkt als ‘body’ in het Elysische instituut. Dankzij een drug kan een body korte tijd de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gabriel Tallent boeken
  Gabriel Tallent - Mijn allerliefste schat

  'Mijn allerliefste schat' van Gabriel Tallent draait om de veertienjarige overlever Turtle Alverston. Waar Turtles fysieke wereld zich weids rondom haar uitstrekt, is haar innerlijke wereld klein. Dan ontmoet ze Jacob, een wat oudere jongen, die in een schoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jón Kalman Stefánsson boeken
  Jón Kalman Stefánsson - Zomerlicht, en dan komt de nacht

  In 'Zomerlicht, en dan komt de nacht' schrijft Jón Kalman Stefánsson over een klein IJslands dorp, waar de bewoners dolen in het labyrint van de menselijke ziel. Iedereen strijdt op zijn manier tegen de lethargie, een gevaar dat in de kleine gemeenschap op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Graeme Simsion boeken
  Graeme Simsion - Het beste van Adam Sharp

  Het beste van Adam Sharp van bestsellerschrijver Graeme Simsion (Het Rosie Project) is een heerlijke roman over nostalgie, muziek en liefde. Na twintig jaar krijgt veertiger Adam Sharp uit het niets een bericht van Angelina Brown, zijn Eerste Echte Liefde.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • David Mitchell boeken
  David Mitchell - Tijdmeters

  David Mitchell weet in deze grootse roman de thema's en ideeën uit zijn eerdere boeken fenomenaal bijeen te brengen. Aan de hand van de ogenschijnlijk gewone Holly Sykes voert hij de lezer een bovennatuurlijke oorlog van goed en kwaad binnen, die hij tot de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Daniel Kehlmann boeken
  Daniel Kehlmann - Het meten van de wereld

  Roman van zeldzame verbeelding, kracht en schittering. Een humorvol portret van twee genieën: Alexander von Humboldt en Carl Friedrich Gauss, die onafhankelijk van elkaar het absurde plan hebben bedacht de wereld op te meten. Alexander baant zich een weg door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Jochen Rausch boeken
  Jochen Rausch - Oorlog

  In een sobere, glasheldere en intense stijl vertelt Jochen Rausch het verhaal van Arnold Steins, een vijftigjarige man die in een verwaarloosde hut op een berg leeft, ergens in de Alpen. Zijn 24-jarige zoon is gesneuveld in de oorlog in Afghanistan en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • David Sedaris boeken
  David Sedaris - De lachvogel

  Het nieuwe boek van David Sedaris, die in 2012 te gast was bij College Tour en in 2013 opnieuw optreedt in Carré.Met zijn scherpzinnige observaties is David Sedaris uitgegroeid tot een van de bekendste humoristen. Hij maakt gehakt van culturele eufemismen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jackie van Laren boeken
  Jackie van Laren - Duingras

  Romantiek, vriendschap en grote levensvragen tegen de achtergrond van de geliefde waddeneilanden Wende Freriks staat op een keerpunt in haar leven: ze is gestopt met haar opleiding en is totaal onverwacht gedumpt door haar vriend. In een opwelling boekt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Khaled Hosseini boeken
  Khaled Hosseini - En uit de bergen kwam de echo

  Voor de driejarige Pari is haar grote broer Abdullah meer een vader dan een broer. Voor de tienjarige Abdullah is zijn zusje alles. Als Pari noodgedwongen wordt verkocht aan een rijk maar kinderloos echtpaar in Kabul zet dat een reeks gebeurtenissen in gang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Drie dochters

  Prachtige, romantische familie-omnibus van bestsellerauteur Nora Roberts De Ierse Concannon-familie bracht drie zeer verschillende dochters voort: Maggie, de temperamentvolle kunstenares die wel wat hulp kan gebruiken als ze ooit succesvol wil worden; Brie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50