Vertaalde roman, novelle

 • Evert S. Schneider boeken
  Evert S. Schneider - De Wolkenboodschapper

  Kalidasa is de beroemdste dichter die India heeft voortgebracht. Hij componeerde tegen het einde van de 5e eeuw na Chr. zijn bekendste gedicht, de Wolkenboodschapper. In dit gedicht neemt Kalidasa ons mee op reis, van midden India naar het hooggebergte van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Kristina Sandberg boeken
  Kristina Sandberg - De komst van een kind

  Het eerste deel in de bejubelde, monumentale Maj-trilogie 1938, Zweden. Maj is twintig jaar oud, serveerster en ontmoet de vijftien jaar oudere Tomas Berglund. Tomas komt uit een rijke familie en is net gescheiden. Als blijkt dat Maj ongewenst zwanger van hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Yaniv Iczkovits boeken
  Yaniv Iczkovits - De slachtersdochter

  Er vloeit slachtersbloed door de aderen van de joodse Fanny, en vanaf haar tiende oefent ze vol passie het vak van ritueel slachter uit, ook al is ze een meisje. Na een gruwelijk voorval houdt ze er abrupt mee op. Als volwassene wijdt ze zich aan haar gezin,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Philippe Claudel boeken
  Philippe Claudel - Onmenselijk

  Een man plaatst naaktfoto’s van zijn vrouw op internet en biedt haar ter veiling aan. Een andere man biecht bij zijn collega op dat zijn penis ineens verdwenen is. Een groepje verveelde vakantiegangers besluit om een weddenschap te houden hoe lang het duurt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Samantha Young boeken
  Samantha Young - India Place - Wilde dromen

  Slechts één nacht heeft Hannah Nichols de hemel op aarde ervaren – met Marco, haar grote jeugdliefde. De volgende ochtend wordt ze alleen wakker. Vijf jaar lang laat Marco niets van zich horen en Hannah weet een ding zeker: dit zal ze hem nooit vergeven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Samantha Young boeken
  Samantha Young - Jamaica Lane - Lessen in verleiding

  De pijnlijk verlegen Olivia Holloway weet gewoon niet hoe ze een man moet benaderen. Haar verhuizing naar Edinburgh geeft haar de kans op een nieuwe start en ze besluit dat het tijd is om haar angsten opzij te zetten. Nate Sawyer is een meester in de kunst van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Paolo Cognetti boeken
  Paolo Cognetti - De acht bergen

  WINNAAR VAN DE PREMIO STREGA 2017 Pietro is een stadsjongen uit Milaan. Zijn vader is chemicus, en gefrustreerd door zijn baan. Zijn ouders delen een liefde voor de bergen, dat is waar ze elkaar ontmoetten, waar ze verliefd werden en waar ze trouwden in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De zonderlinge avonturen van het geniale bommenmeisje

  Atoombommen, Mossad en Zweedse politie, een drankzuchtige ingenieur, een kussenfabriek, een kist antilopevlees, een domme, impulsieve broer: Jonas Jonasson mengt deze ingrediënten - en nog veel meer - onnavolgbaar door elkaar tot een verhaal dat vooral géén… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Stephen Fry boeken
  Stephen Fry - Mythos

  Losbandigheid, lust en liefde, moord en doodslag, triomfen en tragedies; de Griekse mythen en sagen zijn wilder en woester dan het leven zelf. Deze verhalen bieden alles wat een lezer zich kan wensen. De oude Grieken inspireerden onder anderen Shakespeare,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Katherine Reay boeken
  Katherine Reay - Het geheime recept voor familie

  ‘Het geheime recept voor familie’ van Katherine Reay is een roman over twee zussen en hun passie voor koken. Wat is belangrijker: de band met je familie of je eigen dromen achterna gaan? Vijftien jaar geleden trok Lizzy weg uit haar geboorteplaats om haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Susan van Eyck boeken
  Susan van Eyck - Stuk van jou

  Susan van Eyck werd voor haar debuutroman ‘Mijn beeld van jou’ geroemd als ‘de Nederlandse Jojo Moyes’. In haar tweede roman ‘Stuk van jou’ maakt ze die verwachtingen opnieuw waar. Emma is 33 en voelt dat haar leven stilstaat. Sinds het overlijden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Delphine de Vigan boeken
  Delphine de Vigan - Verborgen verbintenissen

  Théo en Mathis zijn twaalf en hebben een nieuwe geheime hobby: drinken. Mathis’ moeder vindt Théo vooral een slechte invloed op haar zoon, biologiedocente Hélène maakt zich juist zorgen om haar steeds vermoeider en fragieler ogende leerling. Ze herkent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Penelope Bloom boeken
  Penelope Bloom - Zijn traktatie

  Deel 3 van de Verboden vruchten-serie Een heerlijke serie vol hilarische situaties en steamy scènes Voor de fans van Jennifer Probst en Audrey Carlan Als Emily’s nieuwe baas het kantoor binnenstapt, kan ze haar ogen niet geloven. Niet alleen is hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Veronica Henry boeken
  Veronica Henry - Een recept voor geluk

  ‘Een aangrijpend familiedrama, maar ook met de nodige humor… plezier gegarandeerd.’ Woman & Home Nu haar kinderen het ouderlijk huis hebben verlaten, bereidt Laura Griffin zich voor op het legenestsyndroom. Het idee dat het in Lark Hill nummer 11 stil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jean Rhys boeken
  Jean Rhys - Alle verhalen

  De niet eerder vertaalde verzamelde verhalen van Jean Rhys vormen een duizelingwekkende en sprankelende collectie van een van de grote schrijvers van de twintigste eeuw. Rhys dankt haar faam vooral aan de roman De wijde Sargassozee, maar de verhalen die zij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sayaka Murata boeken
  Sayaka Murata - Buurtsupermens

  De 36-jarige Keiko Furukura heeft al haar halve leven een uitzichtloos baantje als medewerkster van een Japanse buurtsupermarkt – en is daar volkomen tevreden mee. Van de mensen om haar heen begrijpt ze maar weinig, maar gelukkig heeft ze haar werk. Dáár… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Shusaku Endo boeken
  Shusaku Endo - Het schandaal

  Het schandaal’ van Shusako Endo is een psychologische roman over de spanning tussen waarheid en de ondoorgrondelijkheid van de menselijke ziel. Een zoektocht naar het ware zelfbeeld. Tijdens de uitreiking van een literaire prijs wordt de schrijver Suguro… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Erin Bartels boeken
  Erin Bartels - Wat we verborgen houden

  In ‘Wat we verborgen houden’ van Erin Bartels ontdekt een jonge vrouw het ware verleden van haar familie. Een meeslepende roman vol familiegeheimen. Wanneer journaliste Elizabeth haar baan verliest, heeft ze opeens veel tijd over. Ze ontmoet James Rich,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Muna Shehadi boeken
  Muna Shehadi - Rosalinds leugen

  De drie dochters van filmster Jillian Croft en haar beroemde echtgenoot Daniel groeien op in weelde, ook na de tragische dood van hun moeder. Jaren later staat hun wereld op zijn kop, als ze een medische verklaring vinden waaruit blijkt dat Jillian nooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Kate Quinn boeken
  Kate Quinn - De jaagster

  Het is 1946. De Britse oorlogscorrespondent Ian Graham is erop gebrand de vrouw te pakken te krijgen die bekendstaat als die Jägerin – de jaagster. De vrouw heeft gruwelijke misdaden gepleegd, maar daarnaast wordt Ian gedreven door een heel persoonlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Charles Bukowski boeken
  Charles Bukowski - Vrouwen

  Vrouwen is de grappigste roman die Bukowski schreef' Auke HulstHenry Chinaski is vijftig. Na talloze klotebaantjes, uitzichtloos gezuip en verveling in rotte appartementen heeft hij eindelijk succes: Chinaski is een rockster.Het gevolg: 300 katers per jaar en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Jhumpa Lahiri boeken
  Jhumpa Lahiri - Waar ik nu ben

  In ‘Waar ik nu ben’ van Jhumpa Lahiri loopt een niet bij naam genoemde vrouw door een niet bij naam genoemde Italiaanse stad terwijl ze haar zelfgekozen eenzaamheid overpeinst. Ze voert haar dagelijkse bezigheden uit, en ondertussen observeert ze haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Robin Robertson boeken
  Robin Robertson - Hier maak ik mijn stad

  De getraumatiseerde D-day-veteraan Walker kan niet terug naar zijn verloofde in Nova Scotia en zoekt zijn heil in de grote stad. Van New York reist hij naar Los Angeles, waar hij aan het werk gaat als verslaggever voor een krant, en van daar naar San Francisco… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Daniel Galera boeken
  Daniel Galera - Twintig over twaalf

  ‘Twintig over twaalf’ van Daniel Galera is een tijdloze roman over een groep vrienden in de jaren negentig: Aurora, Antero, Emiliano en Andrei. Toen waren ze onsterfelijk en zetten ze samen het internet in vuur en vlam met een digitaal magazine dat een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Bella Andre boeken
  Bella Andre - Jij bent de ware

  De neefjes en nichtjes die de Seattle-tak van de familie Sullivan vormen, vinden met vallen en opstaan de ware liefde. Mia Sullivans hart is niet zo makkelijk te veroveren. Ze is een succesvolle zakenvrouw en kan prima haar eigen boontjes doppen. Toch lukt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99