Vertaalde roman, novelle

 • Jón Kalman Stefánsson boeken
  Jón Kalman Stefánsson - Hemel en hel

  Hemel en hel vertelt het meeslepende verhaal van iemand die zich na de dood van een vriend geen raad meer weet. Op een dag gaan twee vrienden, Bárdur en 'de jongen', de zee op om te vissen. Ze worden overvallen door een storm en Bárdur raakt onderkoeld. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jón Kalman Stefánsson boeken
  Jón Kalman Stefánsson - Het hart van de mens

  De naamloze jongen en zijn vriend Jens zijn gered in een sneeuwstorm. In het gehucht waarin ze zijn opgevangen ontmoet de jongen een meisje met rood haar dat hij maar niet uit zijn gedachten kan zetten, wat er daarna ook op z'n pad komt. Eenmaal terug in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Bill Clinton, James Patterson boeken
  Bill Clinton, James Patterson - President vermist

  Het Witte Huis is de thuisbasis van de president van de Verenigde Staten, de best bewaakte persoon ter wereld. Hoe is het dan mogelijk dat de Amerikaanse president spoorloos verdwijnt?President vermist is het adembenemende verhaal over macht waarin de lezer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ayesha Harruna Attah boeken
  Ayesha Harruna Attah - De honderd waterputten van Salaga

  Aminah woont met haar vader, zijn twee vrouwen en hun kinderen in een afgelegen dorp. Haar idyllische leven wordt bruut verstoord als op een dag gemaskerde mannen hun huis aanvallen, alles in brand steken en haar ontvoeren. Wurche groeit op in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Tessa Afshar boeken
  Tessa Afshar - De dief van Korinte

  ‘De dief van Korinte’ van Tessa Afshar is een spannende, Bijbels geïnspireerde roman die zich afspeelt in de eerste eeuw na Christus, ten tijde van de apostel Paulus. De jonge Ariadne vlucht vanuit het voor haar beklemmende Athene naar haar vader in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Lars Mytting boeken
  Lars Mytting - De zusterklokken

  ‘De Zusterklokken’ van Lars Mytting gaat over de zelfbewuste, leergierige Astrid Hekne. Zij is anders dan de andere jonge vrouwen in het dorp Butangen en droomt van een leven dat uit meer bestaat dan alleen trouwen, kinderen krijgen, en het land bewerken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Carlos Bulosan, Carey McWilliams boeken
  Carlos Bulosan, Carey McWilliams - Amerika zit in het hart

  De klassieke memoires van de bekende Filipijnse schrijver Carlos Bulosan, over zijn jeugd in de Filipijnen en zijn moeilijke leven in armoede en wanhoop als immigrant in Amerika.“… het was een misdaad om een Filipino te zijn in Californië.” Dit klassiek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - De verborgen dochter

  Leda is nog niet zo lang geleden gescheiden, maar in plaats van verdrietig voelt ze zich bevrijd. Nu haar twee dochters naar hun vader in Canada zijn verhuisd, huurt ze een vakantiehuisje aan zee. Van onder haar parasol op het strand kijkt ze bewonderendnaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jan Balaban boeken
  Jan Balaban - Maybe We’re Leaving

  A young boy from the housing estates comes across a copse of old oaks to which he can escape, as to an oasis of calm. Although he may forget about it once he becomes an adult and "puts aside the things of childhood," it will remain a locus of balance, decades… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Mark Twain boeken
  Mark Twain - De avonturen van Huckleberry Finn

  De klassieke schelmenroman ‘De avonturen van Huckleberry Finn’ wordt gezien als het meesterwerk van de Amerikaanse auteur Mark Twain (pseudoniem van Samuel Langhorne Clemens, 1835-1910). Twain snijdt diepere thema’s als slavernij, racisme en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Elizabeth Jane Howard boeken
  Elizabeth Jane Howard - Lichte jaren

  De nadagen van het victoriaanse Engeland en de eerste onzekere jaren na het einde van de oorlog vormen de achtergrond van de vijfdelige ‘Cazalet-kronieken’ van Elizabeth Jane Howard, die de periode 1937-1947omspannen. Deel 1, ‘Lichte jaren’, begint… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sarah Armstrong boeken
  Sarah Armstrong - Laat me niet alleen

  ‘Laat me niet alleen’ is een aangrijpende en intrigerende roman, waarmee Sarah Armstrong haar lezers dwingt na te denken over ongemakkelijke kwesties. Als Anna nieuwe buren krijgt en de blauwe plekken van hun jonge dochtertje ziet, belt ze de politie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Graeme Simsion boeken
  Graeme Simsion - Het Rosie resultaat

  Voor alle Rosie-fans verschijnt eindelijk het derde deel over Don Tillman en Rosie! Het Rosie Resultaat van Graeme Simsion is weer even hilarisch en herkenbaar als Het Rosie Project en Het Rosie Effect. Hudson, de zoon van Don Tillman en Rosie Jarman, is elf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Lars Saabye Christensen boeken
  Lars Saabye Christensen - Magneet

  Jokum voelt zich nergens thuis, behalve bij zijn onafscheidelijke magneet, die volgens hem het geluk aantrekt. Wanneer hij de dode hamster van zijn huisgenote Synne met zijn magneet weer tot leven probeert te wekken, leert hij de liefde kennen. Het stel trekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,99
 • Jean-Baptiste Andrea boeken
  Jean-Baptiste Andrea - Mijn koningin

  Mijn koningin is een coming of age roman waar alles echt is, alles een droom, alles een verhaal. Een ode aan de verbeelding, jeugd en excentriciteit.Vallée de l'Asse. Provence. Zomer 1965. Temidden van landschappen van vergeten valleien en oneindige vlaktes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Anne Cathrine Bomann boeken
  Anne Cathrine Bomann - Agathe

  Een psychiater in Parijs staat op het punt om met pensioen te gaan. Hij telt de maanden af. Tot zijn grote ergernis heeft zijn secretaresse nog een nieuwe patiënte aangenomen. Een Duitse vrouw die Agathe heet. Maar juist deze Agathe houdt hem een spiegel voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Francesc Miralles boeken
  19,99
 • Julia Blackburn boeken
  Julia Blackburn - Wij drieën

  Wij drieën is het verhaal van Julia Blackburn, haar vader Thomas en haar moeder Rosalie. Thomas is een dichter en een alcoholist, Rosalie een flirtzieke kunstenares. Rosalie beschouwt Julia als haar vertrouwelinge, maar dat verandert als Rosalie van Thomas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Javier Marías boeken
  Javier Marías - De verliefden

  dwarsligger 570 Javier Marías De verliefden María Dolz, een jonge redacteur, is gefascineerd door het echtpaar dat ze elke ochtend tegenkomt in het café waar ze ontbijt. Miguel en Luisa gaan helemaal in elkaar op en stralen van geluk. Dan komen ze van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Natasha Pulley boeken
  Natasha Pulley - De koopman van Peru

  ‘De koopman van Peru’ van Natasha Pulley (auteur van ‘De horlogemaker van Londen’) is een roman waarin historie en fictie naadloos in elkaar overlopen. Peru, 1859. Merrick Tremayne reist, met tegenzin, in opdracht van de Britse overheid af naar Bedlam.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Maria Duenas boeken
  Maria Duenas - Het geluk van een wijngaard

  Een meeslepend verhaal over een vrouw die een man leert zien waar het in het leven om gaat De Mexicaanse mijnbouwexploitant Mauro Larrea is schatrijk geworden en heeft alles weer verloren. Bij het uitbreken van de Amerikaanse Burgeroorlog in 1861 zit hij diep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

  Allan wordt honderd en dat wordt groots gevierd in het bejaardentehuis, behalve dan dat de jarige het op zijn heupen krijgt en kort voordat het feest losbarst, vertrekt. De tijd die hem rest kan hij beter besteden, vindt hij, en hij klimt uit het raam en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • James Salter boeken
  James Salter - Alles wat is

  Na de Tweede Wereldoorlog keert marinier Philip Bowman terug naar Amerika, waar hij al snel als redacteur aan de slag gaat. In die periode was de uitgeverswereld nog kleinschalig – een tijd van bijeenkomsten in chique appartementen en feestjes die steevast… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Kristin Hannah boeken
  Kristin Hannah - Verder dan de sterren

  Tully Hart doet alles met overgave, ze denkt dat ze alles aankan. Dan sterft haar beste vriendin Kate. Tully belooft haar op haar sterfb ed dat ze een moeder zal zijn voor Kates kinderen. Dat blijkt moeilijker dan ze ooit had kunnen denken... Kates dochter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,15
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - Als de rododendron bloeit

  De vrouwen van Deverill proberen zich staande te houden in de roerige jaren voor de Tweede Wereldoorlog. Kitty wordt verscheurd door haarliefde voor Ierland en de wens haar leven met Jack te delen. Celia is vastbesloten kasteel Deverill in zijn oude glorie te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  63,65