Vertaalde roman, novelle

 • Fay Weldon boeken
  Fay Weldon - Dood van een duivelin

  Vervolg op de klassieke zwarte komedie van de grande dame van het (anti-)feminisme Fay Weldon is een van de meest gerespecteerde en geliefde Britse romanschrijfsters. In 1983 ver-scheen haar beroemdste roman, de bestseller Leven en liefdes van een duivelin.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • Abigail Tarttelin boeken
  Abigail Tarttelin - Golden Boy (POD)

  Max Walker is een ‘golden boy’: atletisch, intelligent en in trek bij de meiden op zijn school. Hij is de ideale zoon en de populairste jongen op school. Hij kan het zelfs goed vinden met zijn jongere broertje. Maar Max heeft een geheim dat zijn familie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Alice Hoffman boeken
  Alice Hoffman - Magische regels

  Voor de familie Owens is de liefde een vloek, die 300 jaar geleden begon toen Maria Owens werd beschuldigd van hekserij omdat ze verliefd was geworden op de verkeerde man. Midden jaren zestig in het twintigste eeuwse New York weet Susanna Owens dat haar drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Owen Sheers boeken
  Owen Sheers - Ik zag een man

  Wanneer de vrouw van Michael Turner is omgekomen in Pakistan bij het verslaan van de oorlog, verhuist hij naar Londen. Zijn charismatische buren Josh en Samantha Nelson en hun twee dochters worden al snel zijn steun en toeverlaat en er ontstaat een innige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,40
 • Edward Docx boeken
  Edward Docx - Laat los mijn hand

  ‘Ontroerend’ door Edward Docx dekt geenszins de lading, dit boek knalt recht je hart in en laat je verweesd achter.Louis rijdt zijn vader in een oud busje van Londen naar Zürich, waar zijn vader een afspraak heeft in de levenseindekliniek. Vader is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Martí Gironell boeken
  Martí Gironell - De kracht van een lotsbestemming

  De #1 bestseller van 2018 in Catalonië, bekroond met de Premi Ramon Llull Literatuurprijs 2018. Roman gebaseerd op het wonderlijke levensverhaal van Ceferino Carrión.De #1 bestseller van 2018 in Catalonië, bekroond met de Premi Ramon Llull Literatuurprijs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Herbjørg Wassmo boeken
  Herbjørg Wassmo - Dina's erfenis

  1890. Bij een brand die de herenboerderij Reinsnes in de as heeft gelegd, is Dina Grønelv omgekomen. Op haar begrafenis leest kleindochter Karna een nagelaten brief voor waarin Dina de moord bekent op haar echtgenoot Jacob en haar minnaar Leo. Karna weigert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Margaret Wilkerson Sexton boeken
  Margaret Wilkerson Sexton - Een zekere vrijheid

  New Orleans, jaren 40: Evelyn, de oudste dochter in een welgestelde familie, valt voor Renard, de zoon van een conciërge wiens dromen groter zijn dan zijn mogelijkheden. Ze krijgen een dochter, Jackie, die de veelbelovende carrière van haar man ziet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Bill Clinton, James Patterson boeken
  Bill Clinton, James Patterson - President vermist

  Het Witte Huis is de thuisbasis van de president van de Verenigde Staten, de best bewaakte persoon ter wereld. Hoe is het dan mogelijk dat de Amerikaanse president spoorloos verdwijnt?President vermist is het adembenemende verhaal over macht waarin de lezer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Fjodor Dostojevski boeken
  Fjodor Dostojevski - Misdaad en straf

  Bij de verschijning van Misdaad en straf (1866) gold Dostojevski in eigen land al twintig jaar als een van de vooraanstaandste levende schrijvers, maar pas met deze eerste vuistdikke roman veroverde hij de wereld. Het is het verhaal van een ‘verdoolde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Susan Wiggs boeken
  Susan Wiggs - Alles tussen jou & mij

  Een dramatisch voorval brengt hen samen, maar liefde lijkt onmogelijk... Caleb Stolz heeft¬ zijn broer op diens sterfbed beloofd dat hij zijn twee jonge kinderen zal grootbrengen. Dit betekent dat hij terug moet naar de kleine gesloten Amish-gemeenschap die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Charles-Ferdinand Ramuz boeken
  Charles-Ferdinand Ramuz - De grote angst in de bergen

  Een groep herders leidt de koeien van het dorp voor de zomermaanden naar Sasseneire, een braakliggende alpenweide, vlak onder de gletsjer, waar zich twintig jaar eerder vreemde ongelukken hebben voorgedaan. Volgens de oudere dorspbewoners is die weide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Jonathan Swift boeken
  Jonathan Swift - De reizen van Gulliver

  Het reisverhaal is wereldberoemd: Gulliver bezoekt het eiland Lilliput (waar alles twaalf keer zo klein is als bij ons), Brobdingnag (het land der reuzen), het vliegende eiland Laputa en de Houyhnhnms, ethisch hoogstaande paarden. De reizen van Gulliver wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • George Saunders boeken
  George Saunders - Vos 8

  Vos 8 is een dromer. Zijn medevossen nemen hem niet altijd even serieus. Maar hij spreekt mooi wel Mens, een taal die hij zichzelf heeft geleerd door bij een raam naar verhaaltjes voor het slapengaan te luisteren. Vos 8 heeft dus best wat in zijn mars. En… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kim Vogel Sawyer boeken
  Kim Vogel Sawyer - Een dame op de prairie

  Een dame op de prairie' van Kim Vogel Sawyer is een historische roman vol liefde en humor, over een vrouw die les geeft in etiquette aan ruwe mannen. Abigail Grant moet plotseling in haar eigen inkomen voorzien. Ze neemt een baan aan als lerares etiquette,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jorgen Frans Jacobsen boeken
  Jorgen Frans Jacobsen - Barbara

  Het schip dat de nieuwe dominee naar de Faeröer eilanden brengt, moet buitengaats blijven vanwege een storm die onverwacht op­gestoken is. Barbara die naar de haven in Tórshavn is gereisd om de nieuwe dominee te ontvangen, moet wachten. Hij is haar nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,90
 • David Vann boeken
  David Vann - Heilbot op de maan

  Jim, een suïcidale man van middelbare leeftijd, is op weg van Alaska naar Californië. Hij wordt daar opgewacht door zijn broer Doug, die hem zal verzorgen en vastbesloten is hem niet uit het oog te verliezen. Door zijn ziekte is Jim hoogst onvoorspelbaar,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Ivica Prtenja?a boeken
  Ivica Prtenja?a - Het is goed, het is mooi & De berg

  Unieke kans om uitgebreid kennis te maken met deze veelgeprezen Kroatische schrijver en dichter van de jongere generatie. Het proza van Ivica Prtenja?a is nu voor het eerst te lezen in het Nederlands.'Het is goed, het is mooi' is een compacte, intieme roman… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Elin Hilderbrand boeken
  Elin Hilderbrand - Zomerzusjes

  ‘Perfect voor een dag op het strand.’ People Harper Frost fladdert door het leven en trekt zich van niets en niemand iets aan. Haar tweelingzus Tabitha is elegant en beschaafd, en doet alles volgens de regels. Ze lijken uiterlijk dan misschien als twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Christian Jaschinski boeken
  Christian Jaschinski - Met een rode Porsche naar Berlijn

  Christian Jaschinski (geb. 1965) is schrijver en musicus. Met een rode Porsche naar Berlijn, een boek vol humor, verrassende wendingen en kolderieke situaties, is zijn debuutroman. Na zestien jaar huwelijk gaat Max’ vrouw ervandoor met een tatoeëerder, iets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Mechtild Borrmann boeken
  Mechtild Borrmann - Over de grens

  Een aangrijpende roman van een verloren Duitse jeugd. Gebaseerd op een duister hoofdstuk uit de Duitse naoorlogse geschiedenis: kindertehuizen in de jaren vijftig De Schönings wonen in een dorp aan de Duits-Belgische grens. Zoals veel gezinnen daar proberen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Anthony Doerr boeken
  Anthony Doerr - Bevroren dromen

  David is een stille jongen met een voorliefde voor sneeuwkristallen. In zijn jeugd droomt hij al van gebeurtenissen die later werkelijkheid worden. Op zijn tweeëndertigste ontmoet hij Sandy. Ze trouwen en gaan in Ohio wonen waar Sandy bevalt van een dochter,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Jennifer Ryan boeken
  Jennifer Ryan - Het dameskoor van Chilbury

  Kent, zomer 1940. Engeland staat aan het begin van de Tweede Wereldoorlog. De vrouwen uit het dorpje Chilbury komen in opstand. De dominee wil het kerkkoor opheffen omdat alle mannen zijn opgeroepen. De tijd is gekomen om traditionele patronen te doorbreken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Lisa See boeken
  Lisa See - Het theemeisje van Yunnan

  Li-yan woont met haar familie in de afgelegen Chinese bergen van Yunnan. Hun levens zijn al generaties lang afgestemd op tradities en het verbouwen van thee. Op een dag verschijnt er een vreemdeling in het dorp. Zijn komst is de eerste onverbiddelijke stap op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Mark Haddon boeken
  Mark Haddon - Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht

  Het hartveroverende, inmiddels klassieke verhaal om te lezen en te herlezen. Christopher is een vijftienjarige jongen met een vorm van autisme. Hij weet veel van wiskunde en weinig van mensen. Hij houdt van lijstjes, patronen en de waarheid. Hij houdt niet van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00