Vertaalde roman, novelle

 • Benedict Wells boeken
  Benedict Wells - Becks laatste zomer

  De debuutroman van Benedict Wells, de auteur van Het einde van de eenzaamheid, DWDD Boek van de Maand 'Imponerende debuutroman.' Vrij Nederland Ooit wilde Robert Beck muzikant worden, maar hij kwam als leraar op een middelbare school terecht. Nu hij de veertig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Fjodor Dostojevski boeken
  Fjodor Dostojevski - Misdaad en straf

  Bij de verschijning van Misdaad en straf (1866) gold Dostojevski in eigen land al twintig jaar als een van de vooraanstaandste levende schrijvers, maar pas met deze eerste vuistdikke roman veroverde hij de wereld. Het is het verhaal van een ‘verdoolde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Sophie Kinsella boeken
  Sophie Kinsella - Shopaholic grijpt in

  BECKY GAAT LOS IN LAS VEGASStap binnen in de aanstekelijke droomwereld van een bruisende vrouw, die slechts één groot probleem heeft: ze kan geen winkel voorbijlopen zonder dat ene leuke jasje of die mooie tas te kopen...Becky Brandon (meisjesnaam Bloomwood)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Theodor Fontane boeken
  Theodor Fontane - Stechlin

  ‘Stechlin’ is Theodor Fontanes grote roman over de omwentelingen in de Duitse samenleving aan het eind van de negentiende eeuw. De oude landjonker Dubslav von Stechlin woont aan het Stechlinmeer, een afgelegen meer in Brandenburg dat begint te rommelen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mechtild Borrmann boeken
  Mechtild Borrmann - Oorlogskind

  De jonge Hanno Dietz probeert vlak na de Tweede wereldoorlog samen met zijn moeder en zusje te overleven in het platgebombardeerde Hamburg. Stenen houwen, brandhout en oud ijzer verzamelen tussen het puin, gevonden spullen verhandelen op de zwarte markt –… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Ferdinand von Schirach boeken
  Ferdinand von Schirach - Straf

  Ferdinand von Schirach beschrijft in zijn nieuwe boek Straf twaalf menselijke lotgevallen. Zoals eerder in de bundels Misdaden en Schuld laat hij zien hoe moeilijk het is een individu recht te doen en hoe vooringenomen onze begrippen van ‘goed’ en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kevin Kwan boeken
  Kevin Kwan - Crazy Rich Asians

  Een uniek inkijkje in de wereld van de schatrijke Aziatische elite Als Rachel door haar vriend Nicholas wordt uitgenodigd een zomer in Singapore door te brengen om zijn familie te leren kennen, weet ze dat dit de eerste stap is naar een huwelijksaanzoek. Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Ivica Prtenja?a boeken
  Ivica Prtenja?a - Het is goed, het is mooi & De berg

  Unieke kans om uitgebreid kennis te maken met deze veelgeprezen Kroatische schrijver en dichter van de jongere generatie. Het proza van Ivica Prtenja?a is nu voor het eerst te lezen in het Nederlands.'Het is goed, het is mooi' is een compacte, intieme roman… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Nico Walker boeken
  Nico Walker - Cherry

  Het opzienbarende debuut van een voormalig soldaat, drugsdealer en bankovervaller.Cleveland, 2005. Een jongeman zit net op de universiteit wanneer hij Emily ontmoet. Ze houden van literatuur en xtc en worden verliefd op elkaar. Maar wanneer Emily naar New York… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Kim Vogel Sawyer boeken
  Kim Vogel Sawyer - Een dame op de prairie

  Een dame op de prairie' van Kim Vogel Sawyer is een historische roman vol liefde en humor, over een vrouw die les geeft in etiquette aan ruwe mannen. Abigail Grant moet plotseling in haar eigen inkomen voorzien. Ze neemt een baan aan als lerares etiquette,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Katie Fforde boeken
  Katie Fforde - Praktisch perfect

  Anna heeft een klein maar schattig huis gekocht. Zo hoopt ze haar familie te bewijzen dat ze prima in staat is om voor zichzelf te zorgen. Maar achter de voordeur van haar perfecte huis heerst complete chaos: ze gebruikt kaarsen als verlichting, ze kan alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Paolo Cognetti boeken
  Paolo Cognetti - De buitenjongen

  De hoofdpersoon van De buitenjongen is een eenzame man van in de dertig. Zijn leven in Milaan is vastgelopen en hij mist de bergen van zijn jeugd, waar hij al tien jaar niet meer is geweest. Daarom besluit hij een hut te huren op tweeduizend meter hoogte en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joseph O'Neill boeken
  Joseph O'Neill - Laagland

  De Nederlandse bankier Hans van den Broek woont in New York op het moment van de aanslagen. Vlak daarna verlaat zijn vrouw hem samen met hun zoontje, waarna hij twee jaar in een hotel verblijft. Op zoek naar een nieuw bestaan in een land waar hij zich niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,20
 • John Le Carre boeken
  John Le Carre - Een broze waarheid

  Op de Rots van Gibraltar wordt in het diepste geheim een antiterrorisme-operatie met de codenaam Wildlife voorbereid. Het doel is om eenbelangrijke jihadistische wapenhandelaar op te pakken. Het plan wordt gesmeed door een ambitieuze minister van Buitenlandse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,35
 • Ambrose Bierce boeken
  Ambrose Bierce - Des duivels woordenboek

  De klassieker Des duivels woordenboek van Ambrose Bierce is een verzameling van 1.851 cynische, satirische, aforistische en duivelse lemma’s, die vanaf 1875 in diverse periodieken in Amerika verschenen. Het is meer dan alleen een woordenboek: de definities… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Emma Rous boeken
  Emma Rous - De tweeling van Summerbourne

  De tweeling van Summerbourne van Emma Rous is een prachtige roman vol onverwachte plotwendingen over een familie met geheimen. Perfect voor lezers van Santa Montefiore en Kate Morton. Seraphine Mayes en haar tweelingbroer zijn geboren en opgegroeid op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Audrey Carlan boeken
  Audrey Carlan - Vertrouwen of verliezen

  Audrey Carlan brak internationaal door met haar successerie Calendar Girl Honor is een highsocietyprinsesje dat schoon genoeg heeft van haar lege leventje. Geld en status zijn jarenlang alles voor haar geweest – en hebben haar de liefde van haar leven gekost… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Catherine Isaac boeken
  Catherine Isaac - Jij Ik Alles

  Een setting om heerlijk bij weg te dromen: een kasteel op het Franse platteland Jessica is helemaal klaar met Adam. Zijn constante leugens, overspel en gebrek aan interesse voor hun pasgeboren zoon lopen de spuigaten uit. Als ze hem de deur wijst, vertrekt hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Charles-Ferdinand Ramuz boeken
  Charles-Ferdinand Ramuz - De grote angst in de bergen

  Een groep herders leidt de koeien van het dorp voor de zomermaanden naar Sasseneire, een braakliggende alpenweide, vlak onder de gletsjer, waar zich twintig jaar eerder vreemde ongelukken hebben voorgedaan. Volgens de oudere dorspbewoners is die weide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Niccolò Ammaniti boeken
  Niccolò Ammaniti - Anna

  Nadat een mysterieus virus alle volwassenen heeft uitgeroeid, is Sicilië verworden tot een gigantische ruïne van verlaten steden, afgebrande winkelcentra en onbegaanbare wegen. Alleen de kinderen zijn overgebleven en proberen op het desolate eiland, waar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sophie Kinsella boeken
  Sophie Kinsella - Verras me (in 2 banden)

  Degene die je het beste kent kan je soms het meeste verrassen. Sylvie en Dan zijn al tien jaar gelukkig getrouwd. Ze hebben een schattige tweeling, een mooi huis, en een prima baan. Dat kan zo nog wel 68 jaar doorgaan! Saai! De paniek slaat toe.Om hun huwelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  48,50
 • Jim Crace boeken
  Jim Crace - Oogst

  Het is de laatste dag van de oogst, en het dorp gonst van verwachting voor het naderende oogstfeest. Maar dan breekt er brand uit in eenvan de schuren. Eerder zijn in de buurt drie vreemdelingen gesignaleerd, twee mannen en een gevaarlijk mooie vrouw. Zouden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,80
 • Jennifer Clement boeken
  Jennifer Clement - Wapenliefde

  De veertienjarige Pearl woont met haar moeder Margot in een auto op een parkeerplaats naast een woonwagenkamp in Florida. Pearl groeit op in de passagiersstoel, Margot woont op de achterbank. Moeder en dochter worden al snel opgenomen in de kleine gemeenschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Christina Lauren boeken
  Christina Lauren - Ik wil niet voor je vallen

  Carter en Evie ontmoeten elkaar op een Halloweenfeestje en hebben meteen een klik. Dat ze bij twee concurrerende bedrijven in Hollywood werken, schrikt ze niet af. Maar wanneer die twee bedrijven gaan fuseren en er maar één baan overblijft, slaat de sfeer om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Catherine Cookson boeken
  Catherine Cookson - Een kans op geluk

  Een kans op geluk is het los te lezen vervolg op Als koppige wijn (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99