Vertaalde roman, novelle

 • Veronica Henry boeken
  18,99
 • Paolo Cognetti boeken
  Paolo Cognetti - De buitenjongen

  De hoofdpersoon van De buitenjongen is een eenzame man van in de dertig. Zijn leven in Milaan is vastgelopen en hij mist de bergen van zijn jeugd, waar hij al tien jaar niet meer is geweest. Daarom besluit hij een hut te huren op tweeduizend meter hoogte en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joseph O'Neill boeken
  Joseph O'Neill - Laagland

  De Nederlandse bankier Hans van den Broek woont in New York op het moment van de aanslagen. Vlak daarna verlaat zijn vrouw hem samen met hun zoontje, waarna hij twee jaar in een hotel verblijft. Op zoek naar een nieuw bestaan in een land waar hij zich niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,20
 • John Le Carre boeken
  John Le Carre - Een broze waarheid

  Op de Rots van Gibraltar wordt in het diepste geheim een antiterrorisme-operatie met de codenaam Wildlife voorbereid. Het doel is om eenbelangrijke jihadistische wapenhandelaar op te pakken. Het plan wordt gesmeed door een ambitieuze minister van Buitenlandse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,35
 • John le Carré boeken
  John le Carré - Spion aan de muur

  (POD) Spion aan de muur betekende de internationale doorbraak van John le Carré, en in 2018 is het 55 jaar geleden dat deze klassieke bestseller verscheen. Het team van The Night Manager werkt aan de tv-serie. Spion aan de muur speelt zich af in Berlijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jim Crace boeken
  Jim Crace - Oogst

  Het is de laatste dag van de oogst, en het dorp gonst van verwachting voor het naderende oogstfeest. Maar dan breekt er brand uit in eenvan de schuren. Eerder zijn in de buurt drie vreemdelingen gesignaleerd, twee mannen en een gevaarlijk mooie vrouw. Zouden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,80
 • Sophie Kinsella boeken
  Sophie Kinsella - Verras me (in 2 banden)

  Degene die je het beste kent kan je soms het meeste verrassen. Sylvie en Dan zijn al tien jaar gelukkig getrouwd. Ze hebben een schattige tweeling, een mooi huis, en een prima baan. Dat kan zo nog wel 68 jaar doorgaan! Saai! De paniek slaat toe.Om hun huwelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  48,50
 • Bernard MacLaverty boeken
  Bernard MacLaverty - Midwinter Break

  ‘Na zestien jaar verrast de Noord-Ierse Bernard MacLaverty met een hoogtepunt in zijn oeuvre.’ — **** De Volkskrant Winner of Novel of the Year at the Irish Book Awards 2017 ‘This is a quietly brilliant novel, which makes for essential reading at any… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Liz Fenwick boeken
  Liz Fenwick - Een vreemdeling in Cornwall

  Als de bejaarde Jaunty te zwak wordt om voor zichzelf te zorgen, trekt haar kleindochter Gabriela bij haar in. Samen wonen ze in Jaunty's afgelegen huis aan Frenchman's Creek. Op een stormachtige avond raakt iemand vlak bij hun huis met zijn boot in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,45
 • Jessie Burton boeken
  Jessie Burton - De muze

  Vier vrouwen die met elkaar verbonden zijn door een alles verstikkend geheim. Daarover gaat De muze, de nieuwe roman van Jessie Burton. Zij schreef eerder Het huis aan de Gouden Bocht, de wereldwijde bestseller over een poppenhuis in zeventiende-eeuws… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  58,00
 • Henning Mankell boeken
  Henning Mankell - Zweedse laarzen

  Op een herfstnacht schrikt ex-chirurg Fredrik Welin wakker: zijn huis, op een eilandje in de Oostzee, staat in lichterlaaie. Ternauwernood weet hij het brandende huis te ontvluchten. Hij heeft nog net tijd om twee linkerlaarzen aan te trekken. De volgende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,85
 • Lars Mytting boeken
  Lars Mytting - De zusterklokken

  ‘De Zusterklokken’ van Lars Mytting gaat over de zelfbewuste, leergierige Astrid Hekne. Zij is anders dan de andere jonge vrouwen in het dorp Butangen en droomt van een leven dat uit meer bestaat dan alleen trouwen, kinderen krijgen, en het land bewerken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jane Austen boeken
  Jane Austen - Mansfield Park

  In Mansfield Park vertelt Austen op meeslepende wijze het verhaal van Fanny Price een onbemiddeld nichtje dat als ze tien is, wordt opgenomen in het gezin van haar welgestelde oom Sir Bertram van Mansfield Park. Na een moeizame start bij de familie Bertram… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Michail Saltykov-Sjtsjedrin boeken
  Michail Saltykov-Sjtsjedrin - De geschiedenis van een stad

  Michail Saltykov-Sjtsjedrin (1826-1889) is de grootste satiricus van de Russische literatuur. In De geschiedenis van een stad - de stad Gloepov (van gloepy, dom, dwaas) staat voor Rusland - geeft hij een schitterende parodie op de Russische geschiedenis,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Jeanette Winterson boeken
  Jeanette Winterson - De passie

  ‘De passie’ van Jeanette Winterson zindert door de betovering die over dit boek hangt en door de levens van Henri en Villanelle. Henri, soldaat-kok van Napoleon, heeft een passie voor zijn keizer en de keizer heeft een passie voor kip. Van Boulogne tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Carlos Bulosan, Carey McWilliams boeken
  Carlos Bulosan, Carey McWilliams - Amerika zit in het hart

  De klassieke memoires van de bekende Filipijnse schrijver Carlos Bulosan, over zijn jeugd in de Filipijnen en zijn moeilijke leven in armoede en wanhoop als immigrant in Amerika.“… het was een misdaad om een Filipino te zijn in Californië.” Dit klassiek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Elizabeth Musser boeken
  Elizabeth Musser - Aan de andere kant van de bergen

  ‘Aan de andere kant van de bergen’ van Elizabeth Musser is een actuele roman over vluchtelingen, een ode aan de vrijheid. Als Bobbie Blake te horen krijgt dat ze ongeneeslijk ziek is, besluit ze met haar nichtje Tracie terug te gaan naar The Oasis, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Thea Lim boeken
  Thea Lim - Een oceaan van tijd

  New York, 1981. Amerika is getroffen door een dodelijke grieppandemie. Wanneer Frank besmet raakt, besluit zijn vriendin Polly naar de toekomst te reizen om zo een levensreddende behandeling te kunnen betalen. Ze beloven elkaar twaalf jaar later weer te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Michail Saltykov-Sjtsjedrin boeken
  Michail Saltykov-Sjtsjedrin - Sprookjes

  Michail Saltykov-Sjtsjedrin (1826-1889) is de grootste satiricus van de Russische literatuur. Afgezien van het tegelijk met de Sprookjes verschenen De geschiedenis van een stad is er echter heel weinig van hem vertaald in het Nederlands. Saltykovs sprookjes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Graeme Simsion boeken
  Graeme Simsion - Het Rosie resultaat

  Voor alle Rosie-fans verschijnt eindelijk het derde deel over Don Tillman en Rosie! Het Rosie Resultaat van Graeme Simsion is weer even hilarisch en herkenbaar als Het Rosie Project en Het Rosie Effect. Hudson, de zoon van Don Tillman en Rosie Jarman, is elf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Owen Sheers boeken
  Owen Sheers - Ik zag een man

  Wanneer de vrouw van Michael Turner is omgekomen in Pakistan bij het verslaan van de oorlog, verhuist hij naar Londen. Zijn charismatische buren Josh en Samantha Nelson en hun twee dochters worden al snel zijn steun en toeverlaat en er ontstaat een innige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,40
 • Gillian McAllister boeken
  Gillian McAllister - Alles behalve de waarheid

  Gillian McAllister schreef met Alles behalve de waarheid een intense roman over wat je elkaar vertelt en wat niet, en over de alles overwinnende kracht van de liefde. Het begon allemaal met een e-mail. Het scherm van Jacks iPad lichtte midden in de nacht op.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Val Emmich boeken
  Val Emmich - Vergeet me niet

  De tienjarige Joan is geboren met een zeldzame gave; ze kan zich elke dag van haar leven exact herinneren. Tot haar frustratie kunnen anderen dat niet. Het is daarom haar grootste angst zelf vergeten te worden. Ze bedenkt een oplossing: ze wil een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jón Kalman Stefánsson boeken
  Jón Kalman Stefánsson - Hemel en hel

  Hemel en hel vertelt het meeslepende verhaal van iemand die zich na de dood van een vriend geen raad meer weet. Op een dag gaan twee vrienden, Bárdur en 'de jongen', de zee op om te vissen. Ze worden overvallen door een storm en Bárdur raakt onderkoeld. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jón Kalman Stefánsson boeken
  Jón Kalman Stefánsson - Het hart van de mens

  De naamloze jongen en zijn vriend Jens zijn gered in een sneeuwstorm. In het gehucht waarin ze zijn opgevangen ontmoet de jongen een meisje met rood haar dat hij maar niet uit zijn gedachten kan zetten, wat er daarna ook op z'n pad komt. Eenmaal terug in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99