Vertaalde roman, novelle

 • Jenna Blum boeken
  Jenna Blum - In tweestrijd

  Een meeslepend verhaal over de onverwoestbare band tussen tweelingen Als tiener is Karena Jorge de enige die haar tweelingbroer Charles in toom kan houden. Charles heeft een bipolaire stoornis die verergert naarmate hij ouder wordt, tot op het punt dat hij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Hanya Yanagihara boeken
  Hanya Yanagihara - Een klein leven

  WINNAAR KIRKUS REVIEWS BOOK PRIZESHORTLIST MAN BOOKER PRIZE: 'Een exceptioneel verhaal over wreedheid en de kracht van vriendschap.'SHORTLIST NATIONAL BOOK AWARD: 'Over onze behoefte aan verbinding en onze wil om lief te hebben.'Vier studievrienden zoeken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Graeme Simsion boeken
  Graeme Simsion - Het Rosie project

  De voordelige € 10,- editie van Het Rosie Project ligt nu in de winkels.'Spannend, nerdy, lief en grappig. Het Rosie Project wordt een wereldwijde hit.' NRC Handelsblad De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Harper Lee boeken
  Harper Lee - De spotvogel

  dwarsligger 578 Harper Lee Spaar de spotvogel (To Kill a Mockingbird) In deze Amerikaanse klassieker, die zich afspeelt in het diepe zuiden van de Verenigde Staten, riskeert advocaat Atticus Finch alles om een zwarte man te verdedigen die ten onrechte wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Susan Mallery boeken
  Susan Mallery - Duizend kleine dingen

  Jen is dolgelukkig met haar achttien maanden oude zoontje, maar ze maakt zich voortdurend zorgen. Kleine Jack doorloopt netjes alle stappen in zijn ontwikkeling, met één uitzondering: hij zegt geen woord. Hoewel iedereen haar verzekert dat er niets met hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Louis de Bernières boeken
  Louis de Bernières - Nog zoveel om voor te leven

  In de vroege twintigste eeuw stappen militair verpleegkundige Rosie en RAF-piloot Daniel Pitt met hun dochtertje in Southampton op de boot naar Ceylon om een nieuw leven op te bouwen en de trauma’s van de Eerste Wereldoorlog achter zich te laten. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Virginia Woolf boeken
  Virginia Woolf - Orlando

  'Te lang voor een grap, te frivool voor een serieus boek,' zo omschreef Virgina Woolf zelf haar inmiddels klassiek geworden roman Orlando. In deze speelse roman beschrijft een biograaf het wonderbaarlijke levensverhaal van de jonge dichter Orlando, die tijdens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jennifer Zeynab Joukhadar boeken
  Jennifer Zeynab Joukhadar - De kaart van zout en sterren

  ‘De kaart van zout en sterren’ van Jennifer Zeynab Joukhadar is een betoverend boek voor liefhebbers van ‘De zoon van de verhalenverteller’. Jennifer Zeynab Joukhadar vertelt het hartverscheurende verhaal van een hedendaags Syrisch meisje en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Herbjørg Wassmo boeken
  Herbjørg Wassmo - Dina's erfenis

  1890. Bij een brand die de herenboerderij Reinsnes in de as heeft gelegd, is Dina Grønelv omgekomen. Op haar begrafenis leest kleindochter Karna een nagelaten brief voor waarin Dina de moord bekent op haar echtgenoot Jacob en haar minnaar Leo. Karna weigert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Elin Hilderbrand boeken
  Elin Hilderbrand - Zomerzusjes

  ‘Perfect voor een dag op het strand.’ People Harper Frost fladdert door het leven en trekt zich van niets en niemand iets aan. Haar tweelingzus Tabitha is elegant en beschaafd, en doet alles volgens de regels. Ze lijken uiterlijk dan misschien als twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Olga Tokarczuk boeken
  Olga Tokarczuk - De Jacobsboeken

  Door de ogen van de tijdreizende joodse matriarch Jenta volgen we het leven van een controversiële sekteleider. Jacob Frank (1726-1791) bekeerde duizenden joden tot het frankisme, zijn eigen mengelmoesje van joodse en christelijke elementen. Hij kreeg een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jorgen Frans Jacobsen boeken
  Jorgen Frans Jacobsen - Barbara

  Het schip dat de nieuwe dominee naar de Faeröer eilanden brengt, moet buitengaats blijven vanwege een storm die onverwacht op­gestoken is. Barbara die naar de haven in Tórshavn is gereisd om de nieuwe dominee te ontvangen, moet wachten. Hij is haar nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,90
 • Amor Towles boeken
  Amor Towles - Graaf in Moskou

  De recente Russische geschiedenis wordt verteld met prachtige verwijzingen naar literatuur en film. In het postrevolutionaire Moskou van 1922 wordt de eigenzinnige graaf Alexander Rostov veroordeeld tot een levenslang huisarrest in het luxueuze Hotel Metropol.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Jennifer Ryan boeken
  Jennifer Ryan - Het dameskoor van Chilbury

  Kent, zomer 1940. Engeland staat aan het begin van de Tweede Wereldoorlog. De vrouwen uit het dorpje Chilbury komen in opstand. De dominee wil het kerkkoor opheffen omdat alle mannen zijn opgeroepen. De tijd is gekomen om traditionele patronen te doorbreken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Lisa See boeken
  Lisa See - Het theemeisje van Yunnan

  Li-yan woont met haar familie in de afgelegen Chinese bergen van Yunnan. Hun levens zijn al generaties lang afgestemd op tradities en het verbouwen van thee. Op een dag verschijnt er een vreemdeling in het dorp. Zijn komst is de eerste onverbiddelijke stap op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jeffrey Archer boeken
  Jeffrey Archer - De tijd zal het leren

  Harry Clift on, de zoon van een havenarbeider in Bristol, heeft zijn vader nooit gekend. De verwachting is dat ook Harry een toekomst op de werf tegemoet gaat, maar dankzij een opmerkelijke gave wordt hij toegelaten tot een exclusieve jongensschool, waardoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,65
 • Fausto Brizzi boeken
  Fausto Brizzi - Je leeft maar 1 keer

  Als je boven de 40 bent en niemand kijkt naar je om - wat doe je dan? Diego, succesvol advocaat in Rome, bevindt zich in een midlifecrisis. En hij weet dat het zijn eigen schuld is. Hij besluit het roer om te gooien en mensen in zijn omgeving te gaan helpen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,56
 • Tatiana de Rosnay boeken
  Tatiana de Rosnay - Obsessie

  Obsessie is een verhaal over verlies, moederschap en waanzin, geschreven door Frankrijks internationaal meest gelezen schrijfster. Terwijl Tatiana De Rosnay Obsessie schreef, ontkiemde het idee dat uiteindelijk Haar naam was Sarah zou worden.Na haar scheiding… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • David Garnett boeken
  David Garnett - Een man in de dierentuin

  Wat begon als een romantische wandeling door de Londense dierentuin, ontaardt al snel in een ruzie over hun toekomst samen. John Cromartie is stapelverliefd op Josephine Lackett, maar beschuldigt haar ervan niet hetzelfde voor hem te voelen. Hoe durft hij aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jojo Moyes boeken
  Jojo Moyes - Voor mij

  Jojo Moyes is de bestsellerauteur van 'Voor jou' (Me Before You) en 'Een leven na jou' (After You). ‘Voor mij’ is het derde boek met de onstuitbare Lou in de hoofdrol.In ‘Voor mij’ heeft Louisa Clark besloten de stap te wagen: ze is alleen afgereisd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Benedict Wells boeken
  Benedict Wells - Becks laatste zomer

  De debuutroman van Benedict Wells, de auteur van Het einde van de eenzaamheid, DWDD Boek van de Maand 'Imponerende debuutroman.' Vrij Nederland Ooit wilde Robert Beck muzikant worden, maar hij kwam als leraar op een middelbare school terecht. Nu hij de veertig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Fjodor Dostojevski boeken
  Fjodor Dostojevski - Misdaad en straf

  Bij de verschijning van Misdaad en straf (1866) gold Dostojevski in eigen land al twintig jaar als een van de vooraanstaandste levende schrijvers, maar pas met deze eerste vuistdikke roman veroverde hij de wereld. Het is het verhaal van een ‘verdoolde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Paolo Giordano boeken
  Paolo Giordano - De hemel verslinden

  Teresa verruilt iedere zomervakantie samen met haar vader hun woning in het drukke Turijn voor het huis van haar jeugd op het Italiaanse platteland. Het zijn saaie, bloedhete vakanties, totdat ze op een dag drie jongens bespiedt die naakt in het zwembad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Olivier Guez boeken
  Olivier Guez - De verdwijning van Josef Mengele

  **** NRC Handelsblad‘Een boek waarbij je als lezer van de ene in de andere emotie verzeild raakt. Afschuw, verbijstering en instemming wisselen zich af.’ Een spannende, spectaculaire roman over het voortvluchtige bestaan van nazi-kopstuk Josef Mengele 1949… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Anthony Doerr boeken
  Anthony Doerr - Bevroren dromen

  David is een stille jongen met een voorliefde voor sneeuwkristallen. In zijn jeugd droomt hij al van gebeurtenissen die later werkelijkheid worden. Op zijn tweeëndertigste ontmoet hij Sandy. Ze trouwen en gaan in Ohio wonen waar Sandy bevalt van een dochter,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50