Vertaalde roman, novelle

 • Jonathan Tropper boeken
  Jonathan Tropper - Leven na Hailey

  'Ik had een vrouw. Haar naam was Hailey. Nu is ze niet meer. En ik ook niet.'Doug Parker brengt zijn dag door met het gooien van stenen naar de wildekonijnen in zijn tuin, en het treuren om zijn overleden vrouw, die alweereen jaar dood is. Zijn familie vindt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jonathan Tropper boeken
  Jonathan Tropper - Ik rouw van jou

  Het overlijden van zijn vader komt Judd erg slecht uit. Hij heeft net zijnvrouw met zijn baas in bed betrapt, en nu moet hij na lange tijd terugkerennaar zijn ouderlijk huis.De laatste wens van zijn vader was dat hij sjivve zit met zijn broers en zus.Zeven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Tayari Jones boeken
  Tayari Jones - Een ongewoon huwelijk

  ‘Je rent via hartroerende interacties vol liefde, zelfopoffering en feilbaarheid richting climax. Een weergaloze les in perspectief en empathie.’ – ????½ HUMO Celestial en Roy zijn jong, verliefd en pas getrouwd. Zijn carrière in de zakenwereld zit in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ottessa Moshfegh boeken
  Ottessa Moshfegh - Mijn jaar van rust en kalmte

  Eigenlijk zou onze hoofdpersoon gelukkig moeten zijn: ze is jong, slank, mooi, net afgestudeerd aan Columbia, heeft een eenvoudige baan bij een trendy kunstgalerij en woont in een appartement aan de Upper East Side van Manhattan dat ze - net als alles in haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jean D'Ormesson boeken
  Jean D'Ormesson - Ik leef altijd

  Er bestaat slechts één roman, en daar zijn wij tegelijkertijd zowel de verteller als het onderwerp van: de Geschiedenis. Al de rest is een schaamteloze kopie. Deze wereldroman vertelt de Geschiedenis eeuw na eeuw en laat ons de avonturen en ontdekkingen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Dromen in beeld

  Het geliefde Bruidenkwartet eindelijk weer leverbaar Vier vriendinnen runnen samen een bedrijfje als weddingplanners, maar ze hebben nauwelijks tijd om de liefde in hun eigen leven toe te laten. Mackenzie is fotografe en voelt zich het meest thuis achter de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Therese Anne Fowler boeken
  Therese Anne Fowler - Een illustere vrouw

  Een illustere vrouw van Therese Anne Fowler is een historische roman over de powervrouw Alva in de machtige familie Vanderbilt uit de Verenigde Staten, aan het eind van de 19e eeuw. In de geschiedenis van de Vanderbilts, vol glamour, persoonlijke drama’s en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Haruki Murakami boeken
  Haruki Murakami - De Idea verschijnt

  In ‘De moord op Commendatore’ van Haruki Murakami neemt een zesendertigjarige portretschilder zijn intrek in een oud atelier in de bergen ten zuidwesten van Tokio. Hij is onlangs gescheiden, na zes jaar huwelijk. Behalve door hartzeer wordt hij geplaagd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Michel Houellebecq boeken
  Michel Houellebecq - Serotonine

  ‘Mijn overtuigingen zijn beperkt, maar wel intens. Ik geloof in de mogelijkheden van het speciale koninkrijk. Ik geloof in de liefde,’ schreef Michel Houellebecq onlangs. De depressieve verteller van Serotonine zou het daar zonder voorbehoud mee eens zijn.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jeffrey Archer boeken
  Jeffrey Archer - De tijd zal het leren

  Harry Clift on, de zoon van een havenarbeider in Bristol, heeft zijn vader nooit gekend. De verwachting is dat ook Harry een toekomst op de werf tegemoet gaat, maar dankzij een opmerkelijke gave wordt hij toegelaten tot een exclusieve jongensschool, waardoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,65
 • Fausto Brizzi boeken
  Fausto Brizzi - Je leeft maar 1 keer

  Als je boven de 40 bent en niemand kijkt naar je om - wat doe je dan? Diego, succesvol advocaat in Rome, bevindt zich in een midlifecrisis. En hij weet dat het zijn eigen schuld is. Hij besluit het roer om te gooien en mensen in zijn omgeving te gaan helpen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,56
 • Tomas Espedal boeken
  Tomas Espedal - Buiten de orde

  Een oudere man, de ik-figuur van de roman, en een veel jongere vrouw krijgen een verhouding. Omdat de buitenwereld hun relatie vanwege het leeftijdsverschil afkeurt, trekken ze zich terug in het huis van de man. Daar is de man gelukkiger dan ooit. Hij geeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Corina Bomann boeken
  Corina Bomann - De rozentuin

  Van de boeken van Corina Bomann werden al meer dan 70.000 exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen Alexa heeft zo lang ze zich kan herinneren een moeizame verstandhouding met haar moeder Cornelia. Als Cornelia onverwacht in een coma raakt, komt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Adrienne Benson boeken
  Adrienne Benson - Onder de Afrikaanse zon

  Hoe de levens van drie vrouwen voor altijd met elkaar verweven raken Leona, een Amerikaanse wetenschapper, krijgt in een afgelegen Masainederzetting in Kenia een dochtertje. Vanwege haar eigen moeilijke jeugd en het feit dat ze alleenstaand is, twijfelt ze aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Robyn Carr boeken
  Robyn Carr - Terug naar het meer

  Ooit waren de Hempsteads een hechte familie en brachten de vrouwen van de familie de zomers gezamenlijk door in hun huis aan het meer. Tot een vreselijk ongeluk een einde maakte aan de idylle en de familie uit elkaar viel. Wanneer Charley en Meg vele jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Tatiana de Rosnay boeken
  Tatiana de Rosnay - Obsessie

  Obsessie is een verhaal over verlies, moederschap en waanzin, geschreven door Frankrijks internationaal meest gelezen schrijfster. Terwijl Tatiana De Rosnay Obsessie schreef, ontkiemde het idee dat uiteindelijk Haar naam was Sarah zou worden.Na haar scheiding… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Elizabeth Strout boeken
  Elizabeth Strout - Niets is onmogelijk

  In ‘Niets is onmogelijk’ resoneert opnieuw de stem uit Strouts alom geprezen roman 'Ik heet Lucy Barton’. In dat boek roddelden Lucy en haar moeder in het ziekenhuis over de mensen uit hun dorp. De onsentimentele, diep menselijke stem van Lucy kleurde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sheila Heti boeken
  Sheila Heti - Moederschap

  Onze hoofdpersoon is eind dertig, schrijver en woont met haar vriend in Toronto. Om haar heen worden al haar vriendinnen moeder, maar wil zij dat zelf eigenlijk wel? Overal zoekt ze naar antwoorden: ze stelt zichzelf en de mensen om haar heen vragen over het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Thomas Mann boeken
  Thomas Mann - De dood in Venetië en andere verhalen

  Hoe een schrijver aan schoonheid ten onder gaat ‘Het ernstigste wat ik sinds De Buddenbrooks geschreven heb,’ zei Thomas Mann over De dood in Venetië (1911). Het ernstigste, dat betekent bij Mann altijd: hier gaat het over hemzelf. Hoofdpersoon in deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Hans Fallada boeken
  Hans Fallada - Liefde en puin

  Vijf korte verhalen van Hans Fallada, niet eerder vertaald. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Jonathan Littell boeken
  Jonathan Littell - De Welwillenden

  De Welwillenden is het verslag van Max Aue, een SS’er die tot in de hoogste rangen opklimt en minutieus vertelt over de cruciale rol die hij heeft gespeeld bij de Endlösung der Judenfrage. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Rhidian Brook boeken
  Rhidian Brook - The aftermath

  Nu verfilmd met in de hoofdrollen steracteurs Keira Knightly en Alexander Skårsgard ‘Verdriet, wraak, schuld en vergeving – een snelkookpan van emoties.’ DWDD-boekenpanel Hamburg, 1946. In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog proberen duizenden mensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Emily Gunnis boeken
  Emily Gunnis - Het meisje in de brief

  1956. Tienermeisje Ivy Jenkins raakt zwanger. Een grotere schande bestaat er niet, en ze wordt naar St. Margaret’s gestuurd, een kil, door nonnen geleid tehuis voor ongetrouwde moeders. Haar baby wordt tegen haar wil ter adoptie aangeboden. Ivy zelf zal St.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Bohumil Hrabal boeken
  Bohumil Hrabal - Beste Karel

  Zeven brieven van Bohumil Hrabal aan zijn beste vriend, de schrijver en musicus Karel Marysko, vertaald en van een nawoord voorzien door Kees Mercks. Deze uitgave verscheen in een oplage van 500 exemplaren. 'Beste Karel' werd gedrukt op 120 grams… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Amélie Nothomb boeken
  Amélie Nothomb - Het doorboorde hart

  Marie is het mooiste meisje van het dorp. Lang, slank en blond, door iedereen aanbeden. Als de knapste en slimste jongen ook nog smoorverliefd op haar wordt, kan ze haar geluk niet op. Ze trouwen en krijgen een dochter, Diane, die nog veel knapper is dan haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99