Vertaalde roman, novelle

 • Ilana Hammerman boeken
  Ilana Hammerman - Een vrouw alleen

  Wanneer de man en de zus van Ilana Hammerman kort na elkaar overlijden besluit ze een wereldreis te maken. Als oudere vrouw alleen ontdekt ze dat er voor haar geen barrières bestaan, ze kan gaan en staan waar ze wil en niemand houdt haar tegen. Met deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Hiro Arikawa boeken
  Hiro Arikawa - Reisverslag van een kat

  dwarsligger 576 Hiro Arikawa Reisverslag van een kat Nana de kat maakt een roadtrip. Hij weet niet waar hij naartoe gaat en waarom hij en zijn baasje Satoru de reis maken. Maar het betekent wel dat hij voorin naast Satoru mag zitten in een zilverkleurig busje.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Harper Lee boeken
  Harper Lee - De spotvogel

  dwarsligger 578 Harper Lee Spaar de spotvogel (To Kill a Mockingbird) In deze Amerikaanse klassieker, die zich afspeelt in het diepe zuiden van de Verenigde Staten, riskeert advocaat Atticus Finch alles om een zwarte man te verdedigen die ten onrechte wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • V.E. Schwab boeken
  15,99
 • Katie Fforde boeken
  19,99
 • Gabriel Tallent boeken
  Gabriel Tallent - Mijn allerliefste schat

  'Mijn allerliefste schat' van Gabriel Tallent draait om de veertienjarige overlever Turtle Alverston. Waar Turtles fysieke wereld zich weids rondom haar uitstrekt, is haar innerlijke wereld klein. Dan ontmoet ze Jacob, een wat oudere jongen, die in een schoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jenny Colgan boeken
  Jenny Colgan - Het eindeloze strand

  Het eindeloze strand van Jenny Colgan is een echte feelgoodroman vol humor en het vervolg op Café Zon & Zee. Als je van Jill Mansell en Jojo Moyes houdt is dit een echte aanrader! Het eindeloze strand van Jenny Colgan is een echte feelgoodroman vol humor en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ann Mah boeken
  19,99
 • Bret Easton Ellis boeken
  Bret Easton Ellis - American psycho

  Brett Easton Ellis Wit Een vurig pleidooi voor authenticiteit en vrijheid Wit van Bret Easton Ellis, de memoir van de bestsellerauteur van American Psycho, is een kritiek op de ernstige tekortkomingen van onze huidige e-gedomineerde maatschappij. Al sinds zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - De vergeet mij niet-sonate

  Audrey Garnet, haar zusje Isla en hun drie jongere broers groeien op in de beschermde, rustige Engelse wijk Hurlingham in Buenos Aires. Tot de twee vrijgezelle Engelse broers Cecil en Louis Forrester naar Argentinië komen, die de kleine gemeenschap in rep en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Rosie Walsh boeken
  Rosie Walsh - Zeven perfecte dagen

  Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart. Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van deze week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Edward Docx boeken
  Edward Docx - Laat los mijn hand

  ‘Ontroerend’ door Edward Docx dekt geenszins de lading, dit boek knalt recht je hart in en laat je verweesd achter.Louis rijdt zijn vader in een oud busje van Londen naar Zürich, waar zijn vader een afspraak heeft in de levenseindekliniek. Vader is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lisa Halliday boeken
  Lisa Halliday - Asymmetrie

  Lisa Halliday licht in haar roman ‘Asymmetrie’ de wanverhoudingen van onze huidige tijd uit en rekt de grenzen van fictie tot het uiterste op. New York, 2003. Alice, een jonge redacteur met schrijfambities, krijgt een verhouding met Ezra Blazer, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Elizabeth Strout boeken
  Elizabeth Strout - Ik heet Lucy Barton

  In Elizabeth Strouts alom geprezen roman ‘Ik heet Lucy Barton’ roddelen Lucy en haar moeder in het ziekenhuis, bij wijze van toenaderingspoging, over de mensen uit hun dorp. De onsentimentele, diepmenselijke stem van Lucy kleurde hun herinneringen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Joanne Harris boeken
  Joanne Harris - Rode schoenen

  In de heerlijke roman ‘Rode schoenen’ van Joanne Harris lees je meer over Vianne Rocher, de hoofdpersoon uit de wereldwijde bestseller ‘Chocolat’. De mooie Yanne Charbonneau heeft een chocolaterie in Parijs, in het pittorekse Montmartre. Ze woont boven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - Een liefde in Fairfield Park

  Op de dag dat Lord George Frampton wordt begraven, veranderen de levens van al zijn familieleden voorgoed. Want na de uitvaart meldt George Framptons buitenechtelijke dochter Phaedra zich, samen met de notaris van de familie. Niemand wist van haar bestaan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden

  In ‘De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden’ van Jonas Jonasson leiden de 100-jarige man Allan Karlsson en zijn kompaan Julius een luxe, paradijselijk leven op Bali. De bodem van de koffer met geld die ze aan hun vorige strapatsen hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jeffrey Archer boeken
  Jeffrey Archer - De tijd zal het leren

  Harry Clift on, de zoon van een havenarbeider in Bristol, heeft zijn vader nooit gekend. De verwachting is dat ook Harry een toekomst op de werf tegemoet gaat, maar dankzij een opmerkelijke gave wordt hij toegelaten tot een exclusieve jongensschool, waardoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,65
 • Fausto Brizzi boeken
  Fausto Brizzi - Je leeft maar 1 keer

  Als je boven de 40 bent en niemand kijkt naar je om - wat doe je dan? Diego, succesvol advocaat in Rome, bevindt zich in een midlifecrisis. En hij weet dat het zijn eigen schuld is. Hij besluit het roer om te gooien en mensen in zijn omgeving te gaan helpen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,56
 • Tatiana de Rosnay boeken
  Tatiana de Rosnay - Obsessie

  Obsessie is een verhaal over verlies, moederschap en waanzin, geschreven door Frankrijks internationaal meest gelezen schrijfster. Terwijl Tatiana De Rosnay Obsessie schreef, ontkiemde het idee dat uiteindelijk Haar naam was Sarah zou worden.Na haar scheiding… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • David Garnett boeken
  David Garnett - Een man in de dierentuin

  Wat begon als een romantische wandeling door de Londense dierentuin, ontaardt al snel in een ruzie over hun toekomst samen. John Cromartie is stapelverliefd op Josephine Lackett, maar beschuldigt haar ervan niet hetzelfde voor hem te voelen. Hoe durft hij aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Joanne Harris boeken
  Joanne Harris - Chocolat

  De heerlijke roman ‘Chocolat’ van Joanne Harris is een wereldhit, niet in de laatste plaats door de verfilming met Johnny Depp en Juliette Binoche Wanneer Vianne Rocher met haar dochtertje Anouk in een klein Zuid-Frans dorpje neerstrijkt, lijken er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - De winter voorbij

  New York, december 2015. De stad wordt geteisterd door een vreselijke sneeuwstorm. Door een bizar toeval kruisen drie mensen elkaars pad: een gedesillusioneerde Amerikaan met pensioen, een vrijgezelle Chileense vrouw van begin zestig en een jonge illegale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sally Rooney boeken
  Sally Rooney - Normale mensen - Bookstore Day

  ‘Normale mensen’ van Sally Rooney is de opvolger van haar veelgeprezen debuutroman ‘Gesprekken met vrienden’. In ‘Normale mensen’ vertelt Sally Rooney de liefdesgeschiedenis van Marianne en Connell. Beiden groeien op in hetzelfde stadje in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Christy Lefteri boeken
  Christy Lefteri - De bijenhouder van Aleppo

  ‘De bijenhouder van Aleppo’ van Christy Lefteri is het hartverwarmende liefdesverhaal van bootvluchtelingen Nuri en Afra. Als ze alles hebben verloren wat hun lief is, vlucht bijenhouder Nuri samen met zijn vrouw Afra weg uit Aleppo. Op hun reis door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99