Vertaalde roman, novelle

 • Natacha de Rosnay boeken
  Natacha de Rosnay - De belofte van Odessa

  Zoals ieder meisje van zestien jaar is Zinaïda romantisch en droomt ze van de prins op het witte paard. Tijdens een concert ontmoet ze de onweerstaanbare Alexej, maar ondanks hun hartstochtelijke gevoelens voor elkaar besluit hij een andere vrouw te huwen. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Catharina Ingelman-Sundberg boeken
  Catharina Ingelman-Sundberg - Je geld of je leven

  Sinds de nieuwe eigenaars verzorgingshuis De Diamant hebben overgenomen, gaat het er bergafwaarts. Slecht eten, chagrijnig personeel,te weinig lichaamsbeweging en constante bezuinigingen. Vijf bewoners pikken het niet langer: ze zouden in de gevangenis nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,20
 • Mark Haddon boeken
  Mark Haddon - Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht

  Het hartveroverende, inmiddels klassieke verhaal om te lezen en te herlezen. Christopher is een vijftienjarige jongen met een vorm van autisme. Hij weet veel van wiskunde en weinig van mensen. Hij houdt van lijstjes, patronen en de waarheid. Hij houdt niet van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Rachel Wells boeken
  Rachel Wells - Alfie

  (1) KAT OVER DE DREMPEL Nu zijn lieve oude bazin is overleden, zwerft Alfie dakloos over straat. Hij kan niet wennen aan zijn nieuwe leven vol gevaren, honger en dorst, kou en eenzaamheid. Dus gaat hij op zoek naar een nieuw thuis. Dat vindt hij in een gewone… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Dirk Husemann boeken
  Dirk Husemann - Een olifant voor Karel de Grote (POD)

  Een olifant voor Karel de Grote is een meeslepend epos van de nieuwe meesterverteller Dirk Husemann. Hij heeft zich gebaseerd op een avontuurlijke trektocht die werd gemaakt in het jaar 802. Dit boek is een echt spannende en ruige historische roman, voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Maggie O'Farrell boeken
  Maggie O'Farrell - En we vergeten omdat het moet

  Na een stormachtige ontmoeting met de charismatische Innes Kent, verhuist Lexie Sinclair van het Engelse platteland naar Londen. Onder de indruk van de aandacht en de mooie woorden van Kent dompelt Lexie zich onder in het swingende Londen van de jaren zestig.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,40
 • Adriana Trigiani boeken
  Adriana Trigiani - Bravo Valentina

  Het liefdesleven van Valentina Roncalli, schoenenontwerpster voor het New Yorkse familiebedrijf Angelini Shoe Company, loopt niet bepaaldop rolletjes. Haar grootmoeder daarentegen heeft een nieuwe liefde gevonden en vertrekt naar Italië. Haar bedrijf blijft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,20
 • Keith Stuart boeken
  Keith Stuart - Het hele leven in één keer

  Tom, alleenstaand vader, is theatermaker bij een noodlijdend theater in de Engelse stad Somerset. Zijn dochter Hannah heeft een hartspierziekte en zal niet oud worden. Ieder jaar voert het kleurrijke theatergezelschap een verjaardagsstuk voor haar op. Ze slaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rhiannon Navin boeken
  Rhiannon Navin - Het overgebleven kind

  Een ontroerende roman over rouw binnen een gezin. De zevenjarige Zach is getuige van een gruwelijke schietpartij op zijn school, waarbij vijftien kinderen omkomen, onder wie zijn oudere broer Andy. Vanaf dat moment is Zachs leven opgedeeld in de periode voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Katie Ganshert boeken
  Katie Ganshert - De kleur van je hart

  ‘De kleur van je hart’ van Katie Ganshert: een actuele roman over vooroordelen, confronterend en buitengewoon ontroerend. Drie vrouwen krijgen elk op hun eigen manier te maken met racisme. Camille, moeder van drie kinderen, is tegen de fusie van twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Marie Darrieussecq boeken
  Marie Darrieussecq - Ons leven in de bossen

  De heerlijke nieuwe wereld van Darrieussecq Een vrouw heeft zich teruggetrokken in de bossen, op de vlucht voor een vijandige maatschappij. Ze zit er te schrijven. En ze heeft daar haast mee, want haar lichaam en de wereld om haar heen verkeren in een staat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Leonardo da Vinci boeken
  Leonardo da Vinci - Leonardo literair

  Wie Leonardo da Vinci zegt, denkt aan Het Laatste Avondmaal, de Mona Lisa en zijn vele uitvindingen. Maar Leonardo (1452-1519) was ook een productief prozaschrijver. De taal van de humanisten was hem onbekend en hij schreef in het Toscaans. ‘Omdat ik niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Susan Crandall boeken
  Susan Crandall - Zolang ik jou heb

  Zolang ik jou heb van Susan Crandall is een historische roman die zich afspeelt in het Mississippi van de jaren zestig, en is zeer geschikt voor liefhebbers van Een keukenmeidenroman en Spaar de spotvogel. In de zomer van 1963 loopt de negenjarige Starla weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Diney Costeloe boeken
  Diney Costeloe - De verloren kinderen

  dwarsligger 585 Diney Costeloe De verloren kinderen Voor de lezers van Het familieportret van Jenna Blum Hartverscheurende roman over het tragische lot van oorlogswezen en ongewenste kinderen Engeland, 1948. Rita en Rosie Stevens zijn pas negen en vijf jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Sophie Kinsella boeken
  Sophie Kinsella - Voor wat, hoort wat

  Fixie Farr heeft altijd volgens haar vaders motto geleefd: family first. Wanneer ze in een koffiezaakje voorkomt dat er iets gebeurt met de laptop van een knappe vreemdeling, schrijft laptopeigenaar Sebastian als bedankje een IOU op een servetje. Als Sebastian… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Lauren Weisberger boeken
  Lauren Weisberger - Leugens en lattes

  ‘Emily uit De duivel draagt Prada krijgt de spin-off die ze verdient.’ Cosmopolitan Emily Charlton is terug! Jaren nadat ze Runway en Miranda Priestly vaarwel zei, werkt ze als imagomanager voor de hotste sterren van Hollywood. Maar de volgende generatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mechtild Borrmann boeken
  Mechtild Borrmann - Over de grens

  Een aangrijpende roman van een verloren Duitse jeugd. Gebaseerd op een duister hoofdstuk uit de Duitse naoorlogse geschiedenis: kindertehuizen in de jaren vijftig De Schönings wonen in een dorp aan de Duits-Belgische grens. Zoals veel gezinnen daar proberen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Anna Burns boeken
  Anna Burns - Melkboer

  Met een verbijsterend, adembenemend tastbaar gevoel voor tijd en plaats verhaalt Melkboer over de roddels en geruchten, de stilte en opzettelijke doofheid in een naamloze stad. We volgen middelstezus, die druk bezig is haar misschien-vriendje voor haar moeder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eileen Myles boeken
  Eileen Myles - Chelsea Girls

  Met Chelsea Girls maakt Myles een documentaire van haar leven, die niet alleen haar eigen identiteit verkent maar ook die van een hele feestende, flitsende, ten onder gaande generatie. Ze fileert haarfijn haar kindertijd in Arlington toen ze op een strenge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Charles Bukowski boeken
  Charles Bukowski - Katers en poezen

  Katers en poezen is Bukowski's ode aan ons favoriete huisdier. Bukowski ziet de ondoorgrondelijke viervoeters als majestueuze en elementaire entiteiten, met blikken die de ziel doorboren. Hij beschouwt ze als unieke krachten van de natuur, ongrijpbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Antonio di Benedetto boeken
  Antonio di Benedetto - Zama

  Paraguay, 1790. Don Diego de Zama, hooggeplaatst dienaar van de Spaanse Kroon, is gestationeerd in Asunción, de afgelegen hoofdstad van Paraguay. Hij wordt verscheurd door trots, lust, rancune en paranoïde fantasieën, terwijl hij er alles aan doet om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - Gangster Anders en zijn vrienden

  In ‘Gangster Anders en zijn vrienden’ van Jonas Jonasson smeden Gangster Anders, vers uit de gevangenis; de pastor Johanna, recent uit haar kerk gezet; en Per, receptionist in het hotel waar ze verblijven, kleinzoon van een geruïneerde miljonair een snood… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Paulo Coelho boeken
  Paulo Coelho - Manuscript uit Accra

  Alleen de liefde bepaalt wie we zijn 14 juli 1099. Jeruzalem is omsingeld door de kruisvaarders. Binnen de muren van de oude stad komen mensen van allerlei leeftijden en geloof bijeen om te luisteren naar een wijze, mysterieuze man. De Kopt beantwoordt hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mark Haddon boeken
  Mark Haddon - Het rode huis

  In 'Het rode huis' brengen de gezinnen van broer Richard en zus Angela een week vakantie door op het Engelse platteland. Tijdens de familievakantie komen oude gevoelens naar boven drijven en worden familievetes uitgevochten. De religieuze vijftienjarige Daisy… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Susan Wiggs boeken
  Susan Wiggs - Alles tussen jou & mij

  Een dramatisch voorval brengt hen samen, maar liefde lijkt onmogelijk... Caleb Stolz heeft¬ zijn broer op diens sterfbed beloofd dat hij zijn twee jonge kinderen zal grootbrengen. Dit betekent dat hij terug moet naar de kleine gesloten Amish-gemeenschap die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99