Vertaalde roman, novelle

 • J.G. Ballard boeken
  J.G. Ballard - Hallo Amerika

  Als gevolg van de energiecrisis vielen aan het eind van de twintigste eeuw in een paar jaar tijd alle energiebronnen in Amerika weg, en verliet de bevolking het nog haast onbewoonbare land. Om de gegroeide bevolking in de rest van de wereld te voeden, werden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Sam Shepard boeken
  Sam Shepard - Bespieder van de Eerste Persoon

  Bespieder van de Eerste Persoon is het laatste boek van Sam Shepard. Deze deels autobiografische novelle, in een uiterste krachtsinspanning geschreven en gedicteerd in het jaar voor zijn dood, vertelt vanuit een dubbel perspectief over een niet bij naam… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Graeme Simsion boeken
  Graeme Simsion - Het Rosie project

  'Spannend, nerdy, lief en grappig. Het Rosie Project wordt een wereldwijde hit.' NRC Handelsblad De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw. Door zijn sociale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jojo Moyes boeken
  Jojo Moyes - Zee van verlangen

  ‘Zee van verlangen’ is een heerlijke roman van Jojo Moyes, de internationaal bekende bestsellerauteur die wereldwijd doorbrak met haar romans ‘Voor jou’ (succesvol verfilmd als ‘Me Before You’), ‘Een leven na jou’ en ‘Voor mij’. Het is 1946… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - De geniale vriendin

  Deel 1 van de Napolitaanse romansLila en Elena groeien samen op in een volkswijk in het Napels van de jaren vijftig, een tijd waarin het ondenkbaar is dat meisjes hun tijd verspillen met leren. De intelligente Lila moet van school om te gaan werken. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Celeste Ng boeken
  Celeste Ng - Kleine brandjes overal

  In Shaker Heights, een rustige, progressieve plaats in Cleveland, is alles minutieus gepland. Van de lay-out van de straten tot de kleur van de huizen en de succesvolle levens van de bewoners Niemand belichaamt deze principes beter dan Elena Richardson. Totdat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Phillip Lewis boeken
  Phillip Lewis - Een andere stilte

  Vlak voor Henry Asters geboorte keert zijn vader tegen wil en dank terug naar de kleine stad in de Appalachen waar hij zelf is opgegroeid, en installeert zijn jonge gezin hoog op een berg in een immens huis van staal en glas. Daar groeit Henry op onder de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Matteo Strukul boeken
  Matteo Strukul - Het huis De Medici

  Duik nog dieper in het stormachtige leven van de meest invloedrijke familie van het vijftiende-eeuwse Italië Als Lorenzo de’ Medici wordt geconfronteerd met een verschrikkelijk complot, zint hij op wraak Florence, 1469. De voorbereidingen voor het huwelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Manu Joseph boeken
  Manu Joseph - Miss Laila, gewapend & gevaarlijk

  In Mumbai stort een gebouw in. Onder het puin ligt een man die iets mompelt over een jong stel dat een aanslag wil plegen. Elders volgt een agent van de Inlichtingendienst twee terreurverdachten op de voet. Eén van hen is Laila, die volgens familie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden

  In ‘De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden’ van Jonas Jonasson leiden de 100-jarige man Allan Karlsson en zijn kompaan Julius een luxe, paradijselijk leven op Bali. De bodem van de koffer met geld die ze aan hun vorige strapatsen hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ben Rice boeken
  Ben Rice - Pobby en Dingan

  Pobby en Dingan wonen in Lightning Ridge, de opaalhoofdstad van Australië. Ze zijn bevriend met Kellyanne Williamson, de dochter van een mijnwerker - en de enige die hen kan zien. Pobby en Dingan zijn haar denkbeeldige vrienden.Kellyannes broer Ashmol vindt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jonathan Tropper boeken
  Jonathan Tropper - Het boek van Joe

  Eigenlijk had Joe zich voorgenomen om nooit meer in zijn geboorteplaats Bush Falls te komen. Maar als zijn vader in coma raakt, besluit hij toch af te reizen naar het dorp dat hij zeventien jaar eerder voorgoed verliet.In Bush Falls wachten de dorpsgenoten Joe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tim O'Brien boeken
  Tim O'Brien - In het meer van de wouden

  John Wade, een veelbelovende politicus, heeft zich na een verpletterende verkiezingsnederlaag met zijn vrouw Kathy teruggetrokken aan een meer in de bossen van Noord-Amerika. Op een ochtend is Kathy verdwenen. De boot is weg. Is ze gevlucht? Verdwaald?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bernhard Schlink boeken
  Bernhard Schlink - Olga

  dwarsligger 533 Bernhard Schlink OlgaVan de auteur van De voorlezerEen dorpje rond 1900 in het oosten van het Duitse Rijk. Olga, een weeskind, en Herbert, de zoon van de plaatselijke landheer, vallen voor elkaar. Herbert droomt van koloniale macht en wil net… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Milena Busquets boeken
  Milena Busquets - Ook dit gaat voorbij

  Blanca is veertig als haar sterke, beroemde en flamboyante moeder na een ziekbed overlijdt. Ze realiseert zich dat ze, ondanks twee huwelijken en twee kinderen, nu werkelijk volwassen dient te worden en haar plek op de wereld moet veroveren zonder ouders om op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,10
 • Catherine Cookson boeken
  Catherine Cookson - Een heel bijzonder meisje

  Catherine Cookson is al decennia een stille kracht: al haar titels zijn zonder uitzondering eversellers Op een dag wordt het slaperige dorpje Battenbun in Northumberland opgeschrikt door de komst van een aftandse auto, die het prompt midden in het dorp begeeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - Eva's oog

  Als de schilderes Eva Magnus en haar dochtertje Emma langs een rivier wandelen, ontdekken ze het dode lichaam van een man. Eva belooft Emma dat ze de politie gaat bellen, maar dat doet ze niet. Waarom niet? En waarom reageert Eva elke keer zo ongemakkelijk als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Sara Gruen boeken
  Sara Gruen - Aan de waterkant

  Na een gênant voorval tijdens een high societynieuwjaarsfeest in Philadelphia in 1944 worden Madeline Hyde en haar man Ellis financieel afgesneden door zijn vader. Tot Maddies schrik besluiten Ellis en zijn goede vriend Hank dat ze de goedkeuring (en het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,80
 • Jeffrey Archer boeken
  Jeffrey Archer - De tijd zal het leren

  Harry Clift on, de zoon van een havenarbeider in Bristol, heeft zijn vader nooit gekend. De verwachting is dat ook Harry een toekomst op de werf tegemoet gaat, maar dankzij een opmerkelijke gave wordt hij toegelaten tot een exclusieve jongensschool, waardoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,65
 • Fausto Brizzi boeken
  Fausto Brizzi - Je leeft maar 1 keer

  Als je boven de 40 bent en niemand kijkt naar je om - wat doe je dan? Diego, succesvol advocaat in Rome, bevindt zich in een midlifecrisis. En hij weet dat het zijn eigen schuld is. Hij besluit het roer om te gooien en mensen in zijn omgeving te gaan helpen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,56
 • Shirley Jackson boeken
  Shirley Jackson - De geesten van Hill house

  ‘De geesten van Hill House’, Shirley Jacksons bekendste roman en een icoon in het horrorgenre, weerspiegelt de kracht van angst op een huiveringwekkende manier. Eleanor Vance, een jonge, getroebleerde vrouw, overnacht in het gezelschap van drie anderen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sarah Pekkanen, Greer Hendricks boeken
  Sarah Pekkanen, Greer Hendricks - De vrouw na mij

  De vrouw na mij van Sarah Pekkanen en Greer Hendricks is een meesterlijke psychologische thriller over het huwelijk, vriendschap en obsessie. Voor liefhebbers van Het meisje in de trein en B.A. Paris’ Achter gesloten deuren. Kun jij tussen de leugens door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kamila Shamsie boeken
  Kamila Shamsie - Huis in brand

  De eens zo innige band tussen Isma en de jongere tweeling Aneeka en Parvaiz wordt zwaar op de proef gesteld als Parvaiz besluit in de voetsporen van hun overleden jihadi-vader te treden en verdwijnt. Dan komt Eamonn, zoon van een machtig politicus, in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Willy Vlautin boeken
  Willy Vlautin - Lean on Pete

  Van de auteur van Laat me niet vallen, Boek van de Maand bij DWDD Charley Thompson is vijftien jaar en zoekt een thuis. Eten op tafel, een school om naartoe te gaan en iemand die om hem geeft. Zijn moeder is weg en aan zijn vader heeft hij niks, dus zoekt hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Cynan Jones boeken
  Cynan Jones - De lange droogte

  Wanneer Gareth 's ochtends vroeg wakker wordt, kan hij de opkomende warmte van de dag al voelen en de stilte van zijn vrouw die zwaar in de lucht hangt. Terwijl hij over de verschroeide velden op zoek gaat naar een verdwenen koe begint zijn geest te malen over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50