Vertaalde roman, novelle

 • Owen Sheers boeken
  Owen Sheers - Ik zag een man

  Wanneer de vrouw van Michael Turner is omgekomen in Pakistan bij het verslaan van de oorlog, verhuist hij naar Londen. Zijn charismatische buren Josh en Samantha Nelson en hun twee dochters worden al snel zijn steun en toeverlaat en er ontstaat een innige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,40
 • Rosella Postorino boeken
  Rosella Postorino - De voorproefster van Hitler

  Duitsland, 1943. Rosa Sauer verlaat Berlijn in de hoop een beter leven te vinden bij haar schoonouders in Oost-Pruisen. Haar man vecht aan het front, haar ouders zijn omgekomen. Maar juist daar komt Hitler dichterbij dan ooit. Zijn hoofdkwartier bevindt zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Colleen Oakley boeken
  Colleen Oakley - Ik kan je bijna aanraken

  ‘Op een keer kuste een jongen me, en ging ik bijna dood...’ Jubilee Jenkins heeft een zeldzame allergie voor menselijke huidcellen; zelfs een lichte aanraking van iemand kan haar al fataal worden. Nadat ze jarenlang haar huis niet heeft verlaten, moet ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Frank Flöthmann boeken
  Frank Flöthmann - Stille nacht

  Hét cadeauboek voor de feestdagen. Wat geef je een kind dat de hele wereld in zijn hand houdt? En houdt zijn stiefvader ook nog van de zoon van God wanneer hij niet in hemelse rust wil slapen? Met veel humor en liefde voor detail – en zonder woorden –… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Cristina Caboni boeken
  Cristina Caboni - De verloren brief

  Als Sofia een eeuwenoude brief vindt, zal haar leven voor altijd veranderen... Sofia probeert te ontsnappen aan het verdriet van haar gestrande huwelijk. Wanneer ze door de straten van Rome wandelt, stuit ze op een boekwinkel. Andrea, de oude eigenaar, ontdekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Care Santos boeken
  Care Santos - De blauwe diamant

  Via een wandklok die de dood van leden van een familie aankondigt en die verbonden is met een duistere geschiedenis, voert Care Santos de lezer mee naar het begin van de achttiende eeuw: de jonge Silvestre besluit tegen de wens van zijn omgeving in zijn dorp… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Martin Amis boeken
  Martin Amis - De rimpel van de tijd

  In ‘De rimpel van de tijd’ zijn van Martin Amis de beste stukken van de afgelopen dertig jaar verzameld, en dat levert een boek op waarin de grootste literatuur van de vorige eeuw vlijmscherp wordt geanalyseerd en waarin hij schrijft over populaire cultuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Jane Fallon boeken
  Jane Fallon - Mijn zoete wraak

  Met ‘Mijn zoete wraak’ (‘My Sweet Revenge’) is Jane Fallon terug, scherper en sterker dan ooit! Paula heeft Robert al sinds de toneelschool altijd gesteund, ze heeft haar eigen dromen opgegeven zodat hij de zijne kon waarmaken, en nu hij een gevierd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Margaret Atwood boeken
  Margaret Atwood - Het verhaal van de dienstmaagd

  Binnen de grenzen van de voormalige Verenigde Staten heeft een christelijke beweging de macht gegrepen. In deze nieuwe Republiek Gilead dient eenieder naar de letter van het Oude Testament te leven. Vanfred, de vertelster, behoort tot de nieuwe klasse der… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Stuart Turton boeken
  Stuart Turton - De zevenvoudige dood van Evelyn Hardcastle

  ‘Vanavond zal er op het bal iemand worden vermoord. Het zal geen moord lijken en de moordenaar zal dus niet worden gepakt. Herstelt u dat onrecht, dan wijs ik u de weg naar buiten.’ Wat begon als een feest, eindigt in een tragedie. Terwijl het vuurwerk de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Kate Furnivall boeken
  Kate Furnivall - Als de bougainville bloeit

  De Bahama’s, 1943. De jonge Dodie Wyatt woont in een hutje op het strand in de buurt van Nassau en heeft de geheimen uit haar verleden voorgoed achter zich gelaten. Aan de andere kant van de stad woont Ella Stanford, de vrouw van een machtige diplomaat, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Audrey Carlan boeken
  Audrey Carlan - Onvoorwaardelijke overgave

  Een gepassioneerd, romantisch liefdesverhaal met een vleugje drama Nadat het huwelijk van Monet Holland strandde, raapte ze de scherven van haar gebroken hart zo goed en zo kwaad als het ging bij elkaar en probeerde er samen met haar dochtertje het beste van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • A.M. Homes boeken
  A.M. Homes - Dagen van inkeer

  In Dagen van inkeer schrijft A.M. Homes met de voor haar zo kenmerkende humor en compassie over het moderne leven. Bijna dertig jaar na het verschijnen van haar debuutbundel De veiligheid der dingen weet ze ook nu opnieuw de oppervlakkigheid en hypocrisie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Jan Balaban boeken
  Jan Balaban - Maybe We’re Leaving

  A young boy from the housing estates comes across a copse of old oaks to which he can escape, as to an oasis of calm. Although he may forget about it once he becomes an adult and "puts aside the things of childhood," it will remain a locus of balance, decades… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Ian McEwan boeken
  Ian McEwan - Aan Chesil Beach

  Florence Ponting en Edward Mayhew zijn jong en nog maagd als ze voor hun huwelijksnacht aankomen bij hotel Dorset aan Chesil Beach. Tijdens het diner op hun hotelkamer loopt de spanning op. Het stel probeert zich te ontworstelen aan de pijn en verwarring over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Domenico Rea boeken
  Domenico Rea - De nimf van Napels

  Inhoud L’education sentimentale van Miluzza, een meisje dat zich door het leven worstelt in een dorp in Zuid-Italië. Het zijn de jaren veertig van de twintigste eeuw maar het lijken de Middeleeuwen wel. Een bestaan van extreme vleselijke lust, grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Théophile Gautier boeken
  Théophile Gautier - De duizend en tweede nacht

  In De Vertellingen van Duizend-en-een-nacht doodt de sultan Schahriar zijn vrouw, nadat zij hem heeft bedrogen. Hierna trouwt hij elke dag met een nieuwe vrouw, die, voordat zij de kans krijgt hem te bedriegen, de volgende ochtend wordt omgebracht.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rafael Chirbes boeken
  Rafael Chirbes - Paris-Austerlitz

  In ‘Paris-Austerlitz’ van Rafael Chirbes kijkt een jonge schilder uit de gegoede middenklasse van Madrid terug op zijn verhouding met Michel, een wat oudere arbeider, in Parijs. Zelf was de schilder op de bonnefooi naar Parijs gegaan om zich los te maken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Renato Cisneros boeken
  Renato Cisneros - De afstand die ons scheidt

  Renato Cisneros duikt diep in zijn eigen familiegeschiedenis, op zoek naar het ware verhaal van zijn vader, de beruchte El Gaucho, een controversieel en gewelddadig politicus. Hij was onder meer minister van Binnenlandse Zaken tijdens de donkerste jaren van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Katherine Reay boeken
  Katherine Reay - Een portret van Emily Price

  'Een portret van Emily Price' van Katherine Reay is het perfecte vakantieleesvoer: een vrolijke feelgood roman die zich afspeelt in het zonnige Toscane. Emily Price houdt ervan om dingen op te knappen. Of het nu een beschadigde muurschildering is of het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marc Levy boeken
  Marc Levy - PS uit Parijs

  P.S. uit Parijs van Marc Levy is een heerlijk charmante en grappige romantische komedie met een onverwacht slot. De Amerikaanse schrijver Paul en de Engelse filmactrice Mia ontmoeten elkaar in Parijs. Beiden hebben geen behoefte aan een nieuwe relatie: Mia is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Lygia Day Peñaflor boeken
  Lygia Day Peñaflor - Dit is allemaal waar

  Pageturner over fandon, vertrouwen, manipulatie en verraad.'We zijn vrienden met Fatima geworden ómdat ze schrijfster is. Als je een leeuw knuffelt moet je niet gek opkijken wanneer hij je bijt' Vier tieners raken bevriend met hun favoriete auteur. Na een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Catherine Cookson boeken
  Catherine Cookson - Een heel bijzonder meisje

  Catherine Cookson is al decennia een stille kracht: al haar titels zijn zonder uitzondering eversellers Op een dag wordt het slaperige dorpje Battenbun in Northumberland opgeschrikt door de komst van een aftandse auto, die het prompt midden in het dorp begeeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Ali Zamir boeken
  Ali Zamir - Aal onder water

  In de Indische Oceaan verdrinkt een jonge vrouw. De golven slaan wild over haar heen en haar krachten laten haar in de steek. Maar in het aangezicht van de dood verzamelt Aal nog één keer al haar levenslust en energie om het verhaal van haar leven te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Ellen Keith boeken
  Ellen Keith - Gedwongen kampliefde

  Amsterdam, mei 1943. Als de tulpen beginnen te bloeien en de nazi’s hun greep op de stad verstrakken, lijkt het laatste sprankje Nederlands verzet te zijn weggevaagd. Marijke de Graaf en haar man zijn gearresteerd en gedeporteerd naar een concentratiekamp in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99