Vertaalde roman, novelle

 • Mercè Rodoreda boeken
  Mercè Rodoreda - De dood en het voorjaar

  In een dorp zonder naam, in een onbestemde tijd, leeft een gemeenschap onder de knoet van een meedogenloze wet. Lusten worden van kindsbeen af gesmoord met ijzeren priemen, vervaardigd door de snode smid, de stiekeme menner van het dorp. Elk jaar wordt een man… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Kristen Roupenian boeken
  Kristen Roupenian - Je weet dat je dit wil

  Je weet dat je dit wil is een prikkelende verhalenbundel over seks, daten en het moderne leven. Roupenians verhalen gaan over vrouwen thuis, op het werk, op een date, bij de dokter, met hun gezin en met hun vrienden. Vrouwen die worstelen met lust,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Simon Strauss boeken
  Simon Strauss - Zeven nachten

  Het is nacht, een jonge man zit aan tafel en schrijft. Hij is bang. Bang om te moeten kiezen. Een vrouw, een vriendenkring, een jaarlijkse vakantiebestemming. Hij is bang dat het gevoel hem zal verlaten. Dat hij volwassen wordt. Dan doet een bekende hem een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Karen Kingsbury boeken
  Karen Kingsbury - Op dit moment

  ‘Op dit moment’ van Karen Kingsbury is het ontroerende verhaal over een rector die aan de hand van de Bijbel een positieve kentering teweegbrengt op zijn school. Rector Wendell Quinn moet aanzien hoe zijn school een speelveld wordt van geweld, drugs en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Meghan March boeken
  Meghan March - Meedogenloze koning

  New Orleans is van mij. Je kent me niet bij naam, maar ik heb de touwtjes van alles wat je ziet in handen - en ook van alles wat je niet ziet. Mijn invloed kent geen grenzen en mijn eisen worden altijd ingewilligd. Er was geen goede reden voor me om geld te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • David Vann boeken
  David Vann - Heilbot op de maan

  Jim, een suïcidale man van middelbare leeftijd, is op weg van Alaska naar Californië. Hij wordt daar opgewacht door zijn broer Doug, die hem zal verzorgen en vastbesloten is hem niet uit het oog te verliezen. Door zijn ziekte is Jim hoogst onvoorspelbaar,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - De blauwe dahlia

  Het landgoed Harper House, met zijn prachtige tuin, staat er al eeuwen, en net zo lang gaat het gerucht dat het er spookt... Stella heeft wel wat anders aan haar hoofd dan spoken. Ze is nog maar sinds kort weduwe en moet in haar eentje haar twee zoontjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Susan Crandall boeken
  Susan Crandall - Zolang ik jou heb

  Zolang ik jou heb van Susan Crandall is een historische roman die zich afspeelt in het Mississippi van de jaren zestig, en is zeer geschikt voor liefhebbers van Een keukenmeidenroman en Spaar de spotvogel. In de zomer van 1963 loopt de negenjarige Starla weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Mark Haddon boeken
  Mark Haddon - Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht

  Het hartveroverende, inmiddels klassieke verhaal om te lezen en te herlezen. Christopher is een vijftienjarige jongen met een vorm van autisme. Hij weet veel van wiskunde en weinig van mensen. Hij houdt van lijstjes, patronen en de waarheid. Hij houdt niet van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Diney Costeloe boeken
  Diney Costeloe - De verloren kinderen

  dwarsligger 585 Diney Costeloe De verloren kinderen Voor de lezers van Het familieportret van Jenna Blum Hartverscheurende roman over het tragische lot van oorlogswezen en ongewenste kinderen Engeland, 1948. Rita en Rosie Stevens zijn pas negen en vijf jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Olga Tokarczuk boeken
  Olga Tokarczuk - De Jacobsboeken

  Door de ogen van de tijdreizende joodse matriarch Jenta volgen we het leven van een controversiële sekteleider. Jacob Frank (1726-1791) bekeerde duizenden joden tot het frankisme, zijn eigen mengelmoesje van joodse en christelijke elementen. Hij kreeg een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Sophie Kinsella boeken
  Sophie Kinsella - Shopaholic grijpt in

  BECKY GAAT LOS IN LAS VEGASStap binnen in de aanstekelijke droomwereld van een bruisende vrouw, die slechts één groot probleem heeft: ze kan geen winkel voorbijlopen zonder dat ene leuke jasje of die mooie tas te kopen...Becky Brandon (meisjesnaam Bloomwood)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nikola Scott boeken
  Nikola Scott - Zomer vol geheimen

  Augustus 1939 Op het vreedzame familielandgoed Summerhill probeert de zestienjarige Maddy zich afzijdig te houden van alle geruchten over oorlog. Dan keert haar ¬ amboyante zus Georgiana terug van een lange reis, met in haar kielzog haar nieuwe vriend, Victor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Paolo Giordano boeken
  Paolo Giordano - De hemel verslinden

  Teresa verruilt iedere zomervakantie samen met haar vader hun woning in het drukke Turijn voor het huis van haar jeugd op het Italiaanse platteland. Het zijn saaie, bloedhete vakanties, totdat ze op een dag drie jongens bespiedt die naakt in het zwembad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Joanna Cannon boeken
  Joanna Cannon - Drie dingen over Elsie

  Er zijn drie dingen die je moet weten over Elsie. Het eerste is dat ze mijn beste vriendin is. Het tweede is dat ze altijd weet wat ze moet zeggen om me op te beuren. En het derde… daar is misschien wat meer uitleg voor nodig. De 84-jarige Florence is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nuria Pradas boeken
  Nuria Pradas - Een modehuis in Barcelona (in 2 banden)

  Kroniek van een familiebedrijf in de 20e eeuw Andreu Molins begint in Barcelona modehuis Santa Eulalia en heeft algauw groot succes. Hij bezoekt Parijse modeshows en laat zich inspireren door spraakmakende haute couture. Zijn zaak wordt dé plek waar de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  48,00
 • Hernan Diaz boeken
  Hernan Diaz - In de verte

  In Hernan Diaz’ roman ‘In de verte’ worden vanwege de hongersnood in Zweden twee jonge broers rond 1850 naar de wereldstad New York gestuurd. Alleen de jongste, Håkan, belandt per ongeluk op een schip naar Californië. Moederziel alleen, platzak en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jennifer Zeynab Joukhadar boeken
  Jennifer Zeynab Joukhadar - De kaart van zout en sterren

  ‘De kaart van zout en sterren’ van Jennifer Zeynab Joukhadar is een betoverend boek voor liefhebbers van ‘De zoon van de verhalenverteller’. Jennifer Zeynab Joukhadar vertelt het hartverscheurende verhaal van een hedendaags Syrisch meisje en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Carmen Romero Dorr boeken
  Carmen Romero Dorr - Het laatste geschenk van Paulina Hoffmann

  Carmen Romero Dorr schreef met ‘Het laatste geschenk van Paulina Hoffmann’ een roman vol emotie en familiegeheimen, over de zoektocht naar de waarheid. ‘Het laatste geschenk van Paulina Hoffmann’ is het verhaal van een moedige vrouw die haar eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Mechtild Borrmann boeken
  Mechtild Borrmann - Over de grens

  Een aangrijpende roman van een verloren Duitse jeugd. Gebaseerd op een duister hoofdstuk uit de Duitse naoorlogse geschiedenis: kindertehuizen in de jaren vijftig De Schönings wonen in een dorp aan de Duits-Belgische grens. Zoals veel gezinnen daar proberen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Sayed Kashua boeken
  Sayed Kashua - Wijzigingen bijhouden

  In Wijzigingen bijhouden schrijft Sayed Kashua over Palestijnen en Israëliërs en over wat ze zich willen herinneren en wat ze willen vergeten. Het gaat over heimwee, ontworteling en de verwerking van herinneringen. Over Palestijn zijn in Israël en over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Franco Faggiani boeken
  Franco Faggiani - Tussen twee werelden

  De vijftigjarige Leo worstelt met het verdriet om de dood van zijn vrouw Chiara. Dan ontmoet hij Martino: een eenkennige, autistische jongen. In leeftijd en afkomst verschillen ze, maar hun zwijgzame en mysterieuze karakter is hetzelfde. Leo besluit de zorg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kim Vogel Sawyer boeken
  Kim Vogel Sawyer - Een dame op de prairie

  Een dame op de prairie' van Kim Vogel Sawyer is een historische roman vol liefde en humor, over een vrouw die les geeft in etiquette aan ruwe mannen. Abigail Grant moet plotseling in haar eigen inkomen voorzien. Ze neemt een baan aan als lerares etiquette,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Martí Gironell boeken
  Martí Gironell - De kracht van een lotsbestemming

  De #1 bestseller van 2018 in Catalonië, bekroond met de Premi Ramon Llull Literatuurprijs 2018. Roman gebaseerd op het wonderlijke levensverhaal van Ceferino Carrión.De #1 bestseller van 2018 in Catalonië, bekroond met de Premi Ramon Llull Literatuurprijs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cristina López Barrio boeken
  Cristina López Barrio - Nevel in Tanger

  Een vluchtige minnaar, een magische stad, een vergeten mysterie: de bestseller uit Spanje voor de liefhebbers van Isabel Allende. Na een gepassioneerde nacht met een onbekende man keert Flora Gascón terug naar haar kleurloze dagelijkse leven. Al weet ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99