Vertaalde roman, novelle

 • Anne Cathrine Bomann boeken
  Anne Cathrine Bomann - Agathe

  Een psychiater in Parijs staat op het punt om met pensioen te gaan. Hij telt de maanden af. Tot zijn grote ergernis heeft zijn secretaresse nog een nieuwe patiënte aangenomen. Een Duitse vrouw die Agathe heet. Maar juist deze Agathe houdt hem een spiegel voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Madeline Miller boeken
  Madeline Miller - Circe

  Van de met de Orange Prize bekroonde auteur van Het lied van Achilles verschijnt nu het indrukwekkende verhaal van de mythologische heks Circe, geïnspireerd door de Odyssee van Homerus. In het huis van Helios, god van de zon en de machtigste onder de Titanen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Harper Lee boeken
  Harper Lee - De spotvogel

  dwarsligger 578 Harper Lee Spaar de spotvogel (To Kill a Mockingbird) In deze Amerikaanse klassieker, die zich afspeelt in het diepe zuiden van de Verenigde Staten, riskeert advocaat Atticus Finch alles om een zwarte man te verdedigen die ten onrechte wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Sue Townsend boeken
  Sue Townsend - De vrouw die een jaar in bed ging liggen

  Een geestig en ontroerend boek van de schrijfster van Adriaan Mole Op de dag dat haar tweeling het huis verlaat om te gaan studeren, stapt Eva in bed. Voor een halfuurtje, denkt ze. Ze komt er een jaar niet meer uit... Wat gebeurt er als een ogenschijnlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Anne Jacobs boeken
  Anne Jacobs - Het weesmeisje

  Augsburg, 1913. Het jonge weesmeisje Marie voegt zich als keukenmeid bij het personeel van het imposante landhuis van de familie Melzer, die in de textiel hun fortuin hebben verdiend. Tussen de hardwerkende bedienden probeert Marie haar plek te vinden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sharlene Teo boeken
  Sharlene Teo - Ponti

  De zestienjarige Szu woont met haar moeder Amisa, in de jaren zeventig een beeldschone actrice, in een vervallen huis in de hitte en drukte van Singapore. Als Szu de rijke en zeer sarcastische Circe ontmoet, worden ze meteen beste vriendinnen. Voor Szu is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Linda Boström Knausgård boeken
  Linda Boström Knausgård - Welkom in Amerika

  Ellen groeit op in een licht gezin. Althans, volgens haar moeder, een succesvolle en levenslustige actrice die in haar eigen wereld leeft. Maar sinds de dood van vader wordt er niet meer vrij gespeeld in het grote huis, sluit haar grote broer zich op in zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jesse Ball boeken
  Jesse Ball - Census

  Een weduwnaar krijgt te horen dat hij niet lang meer te leven heeft en besluit een laatste reis te maken. Hij geeft zich op als volksteller en gaat op pad, vergezeld van zijn zoon, die het syndroom van Down heeft. De mensen die de vader en zoon onderweg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Ann Mah boeken
  Ann Mah - De vergeten kamer

  Een meeslepende roman rond een duister familiegeheim uit de Tweede Wereldoorlog Voor de lezers van De bakkersdochter en Het familieportret Kate, een jonge Amerikaanse vrouw, studeert voor haar sommeliersdiploma. Ze gaat op bezoek bij de wijngaard van haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Een fonkelend spoor

  De mooie, jonge prinses Adrianne leidt een leven dat velen jaloers zou maken: ze brengt haar dagen door met liefdadigheid en haar avonden met grandioze gala's. Wat niemand weet, is dat haar divagedrag schijn is, bedoeld om een gevaarlijk geheim te verhullen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Fortuna's dochter

  Eliza Sommers vertrekt in 1849 uit Chili naar het noorden om haar geliefde te zoeken. Aangestoken door de goudkoorts is hij naar Californië gegaan om er zijn geluk te beproeven. In het onbekende land met de goudvlaktes, dat voornamelijk wordt bevolkt door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,50
 • Sonja Heiss boeken
  Sonja Heiss - Rimini

  Sonja Heiss’ ‘Rimini’ gaat over de liefde in al haar tegenstrijdigheid en onromantische realiteit. De Armins zijn een heel gewoon gezin, op normale wijze disfunctioneel. Zoon Hans kampt met woedeaanvallen en moet zijn huwelijk zien te redden, dochter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jennifer Clement boeken
  Jennifer Clement - Wapenliefde

  De veertienjarige Pearl woont met haar moeder Margot in een auto op een parkeerplaats naast een woonwagenkamp in Florida. Pearl groeit op in de passagiersstoel, Margot woont op de achterbank. Moeder en dochter worden al snel opgenomen in de kleine gemeenschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jenny Colgan boeken
  Jenny Colgan - Het eindeloze strand

  Het eindeloze strand van Jenny Colgan is een echte feelgoodroman vol humor en het vervolg op Café Zon & Zee. Als je van Jill Mansell en Jojo Moyes houdt is dit een echte aanrader! Welkom op Mure, een klein eiland voor de kust van Schotland, vol eindeloos lege… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jonas Karlsson boeken
  Jonas Karlsson - Het circus

  Kom in ‘Het circus’ binnen in het universum van Jonas Karlsson, schrijver en acteur bekend van ‘The Snowman’, waar alles normaal lijkt, maar ook niets is wat het lijkt. De hoofdpersoon is – als vanouds bij Karlsson – een jonge man, single; hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Debbie Macomber boeken
  Debbie Macomber - Rose Harbor in bloei

  Sinds haar verhuizing naar Cedar Cove voelt Jo Marie Rose zich steeds meer thuis in het kustplaatsje, zeker nu ze bevriend is geraakt met haar buren. Nu is het lente, en Jo Marie heeft een klusjesman ingehuurd die haar gaat helpen bij de bed & breakfast een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,45
 • Elizabeth Taylor boeken
  Elizabeth Taylor - Hotel Claremont

  Op een regenachtige zondagmiddag in januari neemt mevrouw Palfrey haar intrek in hotel Claremont. Ze is onlangs weduwe geworden en wil de jaren die ze nog voor zich heeft daar doorbrengen.Haar medebewoners vormen een bont gezelschap van excentriekelingen, met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mauro Libertella boeken
  Mauro Libertella - Mijn begraven boek

  Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken: het moment dat we beseffen dat onze ouders niet het eeuwige leven hebben. ‘Mijn begraven boek’ is precies dat verhaal, geschreven in de meest precieze en mooiste van alle talen van de rouw. De geschiedenis van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Georgi Gospodinov boeken
  Georgi Gospodinov - De wetten van de melancholie

  De verteller van De wetten van de melancholie heeft een labyrint van verhalen en personages gebouwd rondom zijn eigen jeugd en de geschiedenis van zijn familie. Van een jongen die in een souterrain ergens in een Oost-Europees land de eindeloze namiddagen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,95
 • Katy Regan boeken
  Katy Regan - Kleine grote liefde

  Zac Hutchinson, tien jaar oud, verzamelt feitjes: octopussen hebben drie harten, Usain Bolt is de snelste man op aarde, er zijn maar drie dieren met een blauwe tong. Maar niemand vertelt hem het enige feit dat hij écht wil weten: wie zijn vader is en waar die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Egon Hostovský boeken
  Egon Hostovský - Vreemdeling zoekt kamer

  In het New York van 1946 is dokter Marek, een Tsjechische arts, op zoek naar een kamer. Hij heeft het voornemen om zijn wetenschappelijke geschrift hier af te ronden. Hij verlangt naar rust en stilte, een kamer met een bed en een bureau waaraan hij kan werken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Eleanor Limprecht boeken
  Eleanor Limprecht - De reizigers

  ‘Twee vrouwen, twee generaties, twee reizen. Sarah and Hannah’s zoektocht heeft me in mijn hart geraakt, en het voelt alsof ik nog steeds met ze over de oceaan vaar. Een intense roman.’ – The Sydney Morning Herald Sarah en haar kleindochter Hannah… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jodi Ellen Malpas boeken
  Jodi Ellen Malpas - Mijn man - Ontketend

  Het gaat Jesse en Ava voor de wind. Jesse beschikt nog altijd over zijn charme, is in shape en laat het hart van zijn vrouw nog steeds smelten met een enkele blik. Hij heeft de controle, precies zoals hij graag wil. Maar hun perfecte wereld stort in als Ava na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Francesc Miralles boeken
  Francesc Miralles - Wabi-sabi

  Van de auteur van de internationale bestseller Ikigai Spirituele roman over de wegen van het lot, het belang van verbinding met anderen en wat de Japanse levenskunst daarover te zeggen heeft Als Samuel, een introverte, ietwat eenzame literatuurdocent, op een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Julien Sandrel boeken
  Julien Sandrel - De droomlijst

  De twaalfjarige Louis is voor de ogen van zijn moeder Thelma aangereden door een vrachtwagen. Hij ligt in coma in het ziekenhuis, en volgens de artsen is de kans op herstel nihil. Ze besluiten om het nog vier weken aan te zien, hopend op een medisch wonder.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99