Vertaalde roman, novelle

 • Sarra Manning boeken
  Sarra Manning - Het verlaten huis

  ‘Het verlaten huis’ is de tweede roman van Sarra Manning, na het succesvolle ‘De laatste dans’. In dit meeslepende verhaal komen heden en verleden samen. Londen, 2016. Na een groot verlies proberen Zoë en Win hun leven weer op te pakken. Ze storten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Rhiannon Navin boeken
  Rhiannon Navin - Het overgebleven kind

  Een ontroerende roman over rouw binnen een gezin. De zevenjarige Zach is getuige van een gruwelijke schietpartij op zijn school, waarbij vijftien kinderen omkomen, onder wie zijn oudere broer Andy. Vanaf dat moment is Zachs leven opgedeeld in de periode voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Deborah Harkness boeken
  Deborah Harkness - De eeuwige tijd

  Eindelijk een nieuw boek van de auteur van de internationale bestsellertrilogie Allerzielen! Op het slagveld van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog ontmoet de jonge chirurg Marcus MacNeil de mysterieuze Matthew Clairmont. Matthew doet Marcus een aanbod… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nico Walker boeken
  Nico Walker - Cherry

  Het opzienbarende debuut van een voormalig soldaat, drugsdealer en bankovervaller.Cleveland, 2005. Een jongeman zit net op de universiteit wanneer hij Emily ontmoet. Ze houden van literatuur en xtc en worden verliefd op elkaar. Maar wanneer Emily naar New York… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Roxanne Veletzos boeken
  Roxanne Veletzos - Natalia

  Januari 1941, Boekarest. Op een koude nacht wordt een joods meisje gevonden bij een flatgebouw. Roemenië werkt samen met de nazi's en de joodse bevolking loopt groot gevaar. Het meisje belandt in een weeshuis. Ze wordt geadopteerd door een rijk echtpaar dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sarah Perry boeken
  Sarah Perry - Melmoth

  Van de auteur van Het monster van Essex (Sunday Times nummer 1 bestseller, Boek van het Jaar in Engeland, shortlist Costa Novel Award, longlist Europese Literatuurprijs) Twintig jaar geleden deed Helen Franklin iets wat ze zichzelf niet kan vergeven. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Toni Morrison boeken
  Toni Morrison - De herkomst van anderen

  Een van Amerika’s belangrijkste auteurs schrijft in De herkomst van Anderen over de thema’s die haar werk kenmerken: ras, grenzen, migratie, angst, het verlangen om ergens thuis te zijn. Wat is ras en waarom is het zo belangrijk? Waarom heeft de mens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Karen Blixen boeken
  Karen Blixen - Out of Africa (in 2 banden)

  Out of Africa is een onwaarschijnlijk mooi geschreven roman over het leven op een koffieplantage in Afrika.In 1937 schreef Karen Blixen haar memoires en daarin doet ze hartstochtelijk verslag van haar avonturen in Kenia. Over de natuur van de Highlands, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • Golnaz Hashemzadeh Bonde boeken
  Golnaz Hashemzadeh Bonde - Wachten op Noora

  Wachten op Noora van Golnaz Hashemzadeh Bonde is een krachtige roman over liefde, schuld en dromen over een betere toekomst. Een bijzonder verhaal over een vluchtelinge die trauma en verlies heeft geleden op haar weg naar vrijheid. Teheran, 1978. De jonge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Christina Lauren boeken
  Christina Lauren - Ik wil niet voor je vallen

  Carter en Evie ontmoeten elkaar op een Halloweenfeestje en hebben meteen een klik. Dat ze bij twee concurrerende bedrijven in Hollywood werken, schrikt ze niet af. Maar wanneer die twee bedrijven gaan fuseren en er maar één baan overblijft, slaat de sfeer om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Victoria Udall boeken
  Victoria Udall - Duizend papieren vogels

  Als Jonah plotseling zijn vrouw Audrey verliest, wordt hij verpletterd door een allesomvattend verdriet en knagende vragen over de omstandigheden van haar dood. Hij houdt de herinnering aan Audrey levend door geregeld naar Kew Gardens te gaan, de botanische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Ayesha Harruna Attah boeken
  Ayesha Harruna Attah - De honderd waterputten van Salaga

  Aminah woont met haar vader, zijn twee vrouwen en hun kinderen in een afgelegen dorp. Haar idyllische leven wordt bruut verstoord als op een dag gemaskerde mannen hun huis aanvallen, alles in brand steken en haar ontvoeren. Wurche groeit op in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • M. Conde boeken
  M. Conde - Guadeloupe

  [ALTERNATIEVE] NOBELPRIJS VOOR LITERATUUR 2018 Onderscheiden met Le prix Marguerite Yourcenar Maryse Condé beschrijft het Guadeloupe van de jaren vijftig, de wereld waarin ze als tiener opgroeide, vanuit het verbaasde kind dat ze ooit was. Het is een tijd van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Antonio Muñoz Molina boeken
  Antonio Muñoz Molina - Als de schaduw die verdwijnt

  Terwijl de FBI naar hem op zoek is voor de moord op Martin Luther King, lukt het James Earl Ray om op valse paspoorten vanuit Amerika Lissabon te bereiken. Met behulp van vrijgekomen FBI-stukken reconstrueert Antonio Muñoz Molina de laatste stappen van Ray… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Bernhard Schlink boeken
  Bernhard Schlink - Het eerste weekend

  Hoe om te gaan met een terroristisch verleden? Na 20 jaar gevangenisstraf komt raf-terrorist Jörg vrij. Zijn eerste weekend brengt hij door in het gezelschap van een tiental oude vrienden in een landhuis. Ooit deelden ze dezelfde idealen, maar hun meningen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Hank Green boeken
  Hank Green - Een zeer opmerkelijk verschijnsel

  #1 op de New York Times-bestsellerlijst! Ineens staan ze er – de Carls. Op een nacht stuit de drieëntwintigjarige April May op een gigantische sculptuur, die als vanuit het niets opeens midden in Manhattan staat. Ze is meteen verrukt van onverzettelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Shobha Rao boeken
  Shobha Rao - De zon achterna

  De zon achterna van Shobha Rao is een spannende roman over de bijzondere vriendschap van twee Indiase meisjes. Nadat de moeder van Poornima overlijdt is er weinig warmte in haar leven. Ze moet voor haar broertjes en zusjes zorgen totdat haar vader erin slaagt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Sasha Marianna Salzmann boeken
  Sasha Marianna Salzmann - Buiten mezelf

  Sasha Salzmanns bejubelde roman ‘Buiten mezelf’ gaat over de vraag wie jou zegt wie je bent en over het onstilbare verlangen naar het leven zelf en de uitdagende grenzeloosheid ervan. Het verhaal is een zoektocht – naar een verdwenen broer, naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sabri Louatah boeken
  Sabri Louatah - Een familiereünie

  De Franse bruiloft van Sabri Louatah is een meeslepende familiegeschiedenis en politieke thriller in een. Het is het eerste deel van een serie. Een aanrader voor lezers van Stieg Larsson, Herman Koch en literaire series als van Elena Ferrante. Een zaterdag in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Lionel Shriver boeken
  Lionel Shriver - Bezit

  In ‘Bezit’ van Lionel Shriver maakt een vrouw een zeer persoonlijk huwelijkscadeau voor haar beste vriend – om vervolgens te ontdekken dat diens jaloerse verloofde haar uit hun leven wil bannen. Een man van middelbare leeftijd die onder het juk van zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Carson McCullers boeken
  Carson McCullers - Op jouw bruiloft

  Het gebeurt allemaal in die ene idiote zomer van 1944. Frankie Addams, een tomboy van twaalf, zit in de keuken bij Berenice Sadie Brown, de zwarte kokkin, met haar neefje John Henry West van zes, die de hele ruimte ondergekliederd heeft met rare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Geluk als besluit

  Het laatste deel van het geliefde Bruidenkwartet nu in nieuwe editie Vier vriendinnen runnen samen een bedrijfje als weddingplanners, maar ze hebben nauwelijks tijd om de liefde in hun eigen leven toe te laten. Parker is het gezicht van Vows. Zij organiseert,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Anne Cathrine Bomann boeken
  Anne Cathrine Bomann - Agathe

  Een psychiater in Parijs staat op het punt om met pensioen te gaan. Hij telt de maanden af. Tot zijn grote ergernis heeft zijn secretaresse nog een nieuwe patiënte aangenomen. Een Duitse vrouw die Agathe heet. Maar juist deze Agathe houdt hem een spiegel voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sayed Kashua boeken
  Sayed Kashua - Wijzigingen bijhouden

  In Wijzigingen bijhouden schrijft Sayed Kashua over Palestijnen en Israëliërs en over wat ze zich willen herinneren en wat ze willen vergeten. Het gaat over heimwee, ontworteling en de verwerking van herinneringen. Over Palestijn zijn in Israël en over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Harper Lee boeken
  Harper Lee - De spotvogel

  dwarsligger 578 Harper Lee Spaar de spotvogel (To Kill a Mockingbird) In deze Amerikaanse klassieker, die zich afspeelt in het diepe zuiden van de Verenigde Staten, riskeert advocaat Atticus Finch alles om een zwarte man te verdedigen die ten onrechte wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99