Vertaalde roman, novelle

 • Benedict Wells boeken
  Benedict Wells - Het einde van de eenzaamheid

  Meer dan 75.000 exemplaren verkocht Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij geconfronteerd met herinneringen uit zijn jeugd. Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus Liz hun ouders door een tragisch… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Amos Oz boeken
  Amos Oz - Judas

  In Judas keert Amos Oz terug naar de omgeving van zijn meest succesvolle en geliefde boeken: het Jeruzalem van halverwege de twintigste eeuw. Judas is een liefdesverhaal en een coming of age-roman, waarin Oz op openhartige en moedige wijze het thema verraad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Leïla Slimani boeken
  Leïla Slimani - Een zachte hand

  Myriam is moeder van twee kinderen en wil haar baan als advocaat hervatten. Ondanks de bezwaren van haar man gaat ze op zoek naar een nanny. Na een intensieve zoektocht vinden ze in Louise de perfecte oppas, die al snel de harten van de kinderen verovert en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Cathy Kelly boeken
  Cathy Kelly - Nog lang en gelukkig

  Een prachtige roman over een heel herkenbaar probleem: hoe vind je je plaats in een andere familie? Bess wil iedereen laten zien hoe gelukkig ze is in haar kersverse huwelijk, en daarom wil ze een groot feest geven. Ze stort zich vol overgave op de plannen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • M. Conde boeken
  M. Conde - Segou II De verkruimelde aarde

  [ALTERNATIEVE] NOBELPRIJS VOOR LITERATUUR 2018Ter gelegenheid van het toekennen van de Alternatieve Nobelprijs voor Literatuur 2018 aan Maryse Condé verschijnen Ségou I en Ségou II weer als aparte paperbacks.Het verval van een trots en onafhankelijk rijk in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Daniel Wallace boeken
  Daniel Wallace - Grote vis

  In de bloei van zijn leven was Edward Bloom een uitzonderlijk man. Er wasniets dat hij niet kon en wat hij deed, deed hij goed. Tenminste, dat is wat hijzijn zoon William vertelde. William kent zijn vader eigenlijk niet goed, wantdie was er nooit toen hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Magnus Mills boeken
  Magnus Mills - De hekkenbouwers

  Tam en Richie, twee Schotse werklieden, dol op bier en wars vaninspanning, bouwen hekken. Als het duo samen met hun voorman vooreen klus naar Engeland wordt gestuurd, stapelen de problemen zich op.In spanning leef je mee naar het slot van deze zwart-komische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Trudi Kanter boeken
  Trudi Kanter - Vrouwen, hoeden en Hitler

  In 1938 is Trudi Kanter - een Oostenrijkse joodse - een verbluffendmooie vrouw. Ze is chic, charmant en een hoedendesigner voor de bestgeklede vrouwen in Wenen. Ze bezoekt cafés, heeft minnaars, vliegtover de wereld om de laatste mode te volgen en ze wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jonathan Tropper boeken
  Jonathan Tropper - Leven na Hailey

  'Ik had een vrouw. Haar naam was Hailey. Nu is ze niet meer. En ik ook niet.'Doug Parker brengt zijn dag door met het gooien van stenen naar de wildekonijnen in zijn tuin, en het treuren om zijn overleden vrouw, die alweereen jaar dood is. Zijn familie vindt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jonathan Tropper boeken
  Jonathan Tropper - Ik rouw van jou

  Het overlijden van zijn vader komt Judd erg slecht uit. Hij heeft net zijnvrouw met zijn baas in bed betrapt, en nu moet hij na lange tijd terugkerennaar zijn ouderlijk huis.De laatste wens van zijn vader was dat hij sjivve zit met zijn broers en zus.Zeven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jeffrey Archer boeken
  Jeffrey Archer - De tijd zal het leren

  Harry Clift on, de zoon van een havenarbeider in Bristol, heeft zijn vader nooit gekend. De verwachting is dat ook Harry een toekomst op de werf tegemoet gaat, maar dankzij een opmerkelijke gave wordt hij toegelaten tot een exclusieve jongensschool, waardoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,65
 • Fausto Brizzi boeken
  Fausto Brizzi - Je leeft maar 1 keer

  Als je boven de 40 bent en niemand kijkt naar je om - wat doe je dan? Diego, succesvol advocaat in Rome, bevindt zich in een midlifecrisis. En hij weet dat het zijn eigen schuld is. Hij besluit het roer om te gooien en mensen in zijn omgeving te gaan helpen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,56
 • Nicci Gerrard boeken
  Nicci Gerrard - Nooit vergeten

  De verdwijning van de jonge Johnny Hopkins verandert de levens van zijn familie en vrienden voorgoed. Want hoe ga je verder als je nooit precies zult weten wat er is gebeurd? Wanneer stop je, als moeder, met wachten of met hopen? Voor deze roman liet Nicci… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Nicci Gerrard boeken
  Nicci Gerrard - Het voorbijgaan

  Wanneer was het allemaal begonnen? Ze zou het nooit precies weten, al kon ze het later, als een vinger die op een kaart de brede rivier volgt tot aan het onzichtbaar dunne lijntje van haar oorsprong, terugvoeren op een avond in het begin van de winter. Ooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Majgull Axelsson boeken
  Majgull Axelsson - Jouw leven en het mijne

  Märit is onderweg om haar zeventigste verjaardag te vieren, wanneer ze voelt dat ze uit de trein moet stappen in haar oude studentenstad Lund. Hier zette ze als studente medicijnen de eerste stappen op weg naar een onbezorgde toekomst. Haar verstandelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Arto Paasilinna boeken
  Arto Paasilinna - De zelfmoordclub

  Klassieker weer in drukEen touringcar is onderweg naar het noordelijkste puntje van Finland. Daar willen de passagiers zelfmoord plegen door zich met bus en al in de ijskoude zee te storten. Onderweg komt de ene zelfmoordenaar na de andere op zijn plannen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Konstantin Paustovski boeken
  Konstantin Paustovski - Verhaal van een leven 3

  Verhaal van een leven is wat Paustovski zelf een 'epische autobiografie' heeft genoemd. Dit memoriaal, dat loopt van het einde van de tsarentijd tot aan de hongersnoden die voortkwamen uit de Nieuwe Economische Politiek van de Sovjets, doet die betiteling eer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Hans Fallada boeken
  Hans Fallada - Liefde en puin

  Vijf korte verhalen van Hans Fallada, niet eerder vertaald. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Majgull Axelsson boeken
  Majgull Axelsson - Ik heet geen Miriam

  Voor haar verjaardag krijgt Miriam een armband van haar familie, met daarop gegraveerd voor miriam - 85 jaar. In een onbewaakt moment zegt ze vervolgens: 'Ik heet geen Miriam.' Later die dag gaat ze wandelen met haar kleindochter Camilla en vindt ze eindelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,65
 • Bohumil Hrabal boeken
  Bohumil Hrabal - Beste Karel

  Zeven brieven van Bohumil Hrabal aan zijn beste vriend, de schrijver en musicus Karel Marysko, vertaald en van een nawoord voorzien door Kees Mercks. Deze uitgave verscheen in een oplage van 500 exemplaren. 'Beste Karel' werd gedrukt op 120 grams… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Christina Lauren, Andrea de Jong boeken
  Christina Lauren, Andrea de Jong - Ik weet niet of ik van je houd

  Leidt een toevallige ontmoeting tot ware liefde? Holland heeft een heimelijke crush op de aantrekkelijke straatmuzikant Calvin. Ze helpt hem met een auditie voor een musical en mooie kansen liggen voor hem in het verschiet. Maar dan blijkt dat zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Helen Hoang boeken
  Helen Hoang - Zoen me tot ik zwicht

  Daten is al moeilijk genoeg - laat staan als je Asperger hebt. Stella, dertig, is briljant in wiskunde maar sociaal onhandig. Haar moeder vindt het hoog tijd dat ze gaat trouwen. Stella heeft geen flauw idee met wie. Ze haat seks; zo gênant. Praktijkervaring… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Amélie Nothomb boeken
  Amélie Nothomb - Het doorboorde hart

  Marie is het mooiste meisje van het dorp. Lang, slank en blond, door iedereen aanbeden. Als de knapste en slimste jongen ook nog smoorverliefd op haar wordt, kan ze haar geluk niet op. Ze trouwen en krijgen een dochter, Diane, die nog veel knapper is dan haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Joseph O'Neill boeken
  Joseph O'Neill - Laagland

  De Nederlandse bankier Hans van den Broek woont in New York op het moment van de aanslagen. Vlak daarna verlaat zijn vrouw hem samen met hun zoontje, waarna hij twee jaar in een hotel verblijft. Op zoek naar een nieuw bestaan in een land waar hij zich niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,20
 • John Le Carre boeken
  John Le Carre - Een broze waarheid

  Op de Rots van Gibraltar wordt in het diepste geheim een antiterrorisme-operatie met de codenaam Wildlife voorbereid. Het doel is om eenbelangrijke jihadistische wapenhandelaar op te pakken. Het plan wordt gesmeed door een ambitieuze minister van Buitenlandse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,35