Vertaalde roman, novelle

 • Abigail Tarttelin boeken
  Abigail Tarttelin - Golden Boy (POD)

  Max Walker is een ‘golden boy’: atletisch, intelligent en in trek bij de meiden op zijn school. Hij is de ideale zoon en de populairste jongen op school. Hij kan het zelfs goed vinden met zijn jongere broertje. Maar Max heeft een geheim dat zijn familie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Max Porter boeken
  Max Porter - Lanny

  Even buiten Londen ligt een dorpje dat niet veel verschilt van andere. Het alledaagse bestaan is een mengeling van huiselijkheid en fantasie. Het dorp behoort toe aan de mensen die er nu wonen en aan de mensen die er de afgelopen eeuwen hebben gewoond. Het is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Anna Burns boeken
  Anna Burns - Melkboer

  Met een verbijsterend, adembenemend tastbaar gevoel voor tijd en plaats verhaalt Melkboer over de roddels en geruchten, de stilte en opzettelijke doofheid in een naamloze stad. We volgen middelstezus, die druk bezig is haar misschien-vriendje voor haar moeder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eileen Myles boeken
  Eileen Myles - Chelsea Girls

  Met Chelsea Girls maakt Myles een documentaire van haar leven, die niet alleen haar eigen identiteit verkent maar ook die van een hele feestende, flitsende, ten onder gaande generatie. Ze fileert haarfijn haar kindertijd in Arlington toen ze op een strenge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Charles Bukowski boeken
  Charles Bukowski - Katers en poezen

  Katers en poezen is Bukowski's ode aan ons favoriete huisdier. Bukowski ziet de ondoorgrondelijke viervoeters als majestueuze en elementaire entiteiten, met blikken die de ziel doorboren. Hij beschouwt ze als unieke krachten van de natuur, ongrijpbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Antonio di Benedetto boeken
  Antonio di Benedetto - Zama

  Paraguay, 1790. Don Diego de Zama, hooggeplaatst dienaar van de Spaanse Kroon, is gestationeerd in Asunción, de afgelegen hoofdstad van Paraguay. Hij wordt verscheurd door trots, lust, rancune en paranoïde fantasieën, terwijl hij er alles aan doet om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Fortuna's dochter

  Eliza Sommers vertrekt in 1849 uit Chili naar het noorden om haar geliefde te zoeken. Aangestoken door de goudkoorts is hij naar Californië gegaan om er zijn geluk te beproeven. In het onbekende land met de goudvlaktes, dat voornamelijk wordt bevolkt door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,50
 • Kristine Bilkau boeken
  Kristine Bilkau - Een liefde, in gedachten

  Het is 1964 en de hits van Elvis, Dave Brubeck en Caterina Valente draaien in iedere jukebox. Samen in een café zitten is voor Antonia en Edgar de hemel op aarde, ze lijken voor elkaar gemaakt. Beiden – aan het einde van de oorlog geboren – dromen van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • William Shakespeare boeken
  William Shakespeare - Venus & Adonis

  At once comic, tragic and erotic, Venus & Adonis (1593) is a poem by William Shakespeare based on passages from Ovid’s Metamorphoses. This new Dutch translation by Hafid Bouazza of Shakespeare’s text is illustrated by Marlene Dumas, with her complete suite… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Fatima Farheen Mirza boeken
  Fatima Farheen Mirza - Een plek voor ons

  Wanneer Amar, de jongste zoon, na drie jaar stilte terugkeert om bij het huwelijk van zijn oudere zus Hadia te zijn, wordt zijn Indiaas-Amerikaanse familie geconfronteerd met het verleden. Waarom liep Amar van huis weg? En wat betekent het dat hij nu terug is?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Fjodor Dostojevski boeken
  Fjodor Dostojevski - Misdaad en straf

  Bij de verschijning van Misdaad en straf (1866) gold Dostojevski in eigen land al twintig jaar als een van de vooraanstaandste levende schrijvers, maar pas met deze eerste vuistdikke roman veroverde hij de wereld. Het is het verhaal van een ‘verdoolde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Sophie Kinsella boeken
  Sophie Kinsella - Voor wat, hoort wat

  Fixie Farr heeft altijd volgens haar vaders motto geleefd: family first. Wanneer ze in een koffiezaakje voorkomt dat er iets gebeurt met de laptop van een knappe vreemdeling, schrijft laptopeigenaar Sebastian als bedankje een IOU op een servetje. Als Sebastian… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Debbie Macomber boeken
  Debbie Macomber - Rose Harbor in bloei

  Sinds haar verhuizing naar Cedar Cove voelt Jo Marie Rose zich steeds meer thuis in het kustplaatsje, zeker nu ze bevriend is geraakt met haar buren. Nu is het lente, en Jo Marie heeft een klusjesman ingehuurd die haar gaat helpen bij de bed & breakfast een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,45
 • Het verhaal van Aladdin en de wonderlamp

  Komedie, drama, fantasie, magie, angst en opwinding Dit eeuwenoude, beroemde verhaal uit Duizend-en-éénnacht, heeft nog niets van zijn aantrekkingskracht verloren, spreekt tot ieders verbeelding en wordt door zowel volwassenen als oudere kinderen met plezier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tomas Gonzalez boeken
  Tomas Gonzalez - Ontij

  Tomás González daalt in ‘Ontij’ af naar de duistere krochten van de menselijke ziel, maar doet dat zoals altijd in een stijl zo helder als glas. De opvliegende eigenaar van een strandresort aan de Caribische kust heeft zijn zoons Mario en Javier altijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Charles-Ferdinand Ramuz boeken
  Charles-Ferdinand Ramuz - De grote angst in de bergen

  Een groep herders leidt de koeien van het dorp voor de zomermaanden naar Sasseneire, een braakliggende alpenweide, vlak onder de gletsjer, waar zich twintig jaar eerder vreemde ongelukken hebben voorgedaan. Volgens de oudere dorspbewoners is die weide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Ferdinand von Schirach boeken
  Ferdinand von Schirach - Straf

  Ferdinand von Schirach beschrijft in zijn nieuwe boek Straf twaalf menselijke lotgevallen. Zoals eerder in de bundels Misdaden en Schuld laat hij zien hoe moeilijk het is een individu recht te doen en hoe vooringenomen onze begrippen van ‘goed’ en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Georgi Gospodinov boeken
  Georgi Gospodinov - De wetten van de melancholie

  De verteller van De wetten van de melancholie heeft een labyrint van verhalen en personages gebouwd rondom zijn eigen jeugd en de geschiedenis van zijn familie. Van een jongen die in een souterrain ergens in een Oost-Europees land de eindeloze namiddagen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,95
 • Mercè Rodoreda boeken
  Mercè Rodoreda - De dood en het voorjaar

  In een dorp zonder naam, in een onbestemde tijd, leeft een gemeenschap onder de knoet van een meedogenloze wet. Lusten worden van kindsbeen af gesmoord met ijzeren priemen, vervaardigd door de snode smid, de stiekeme menner van het dorp. Elk jaar wordt een man… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Kristen Roupenian boeken
  Kristen Roupenian - Je weet dat je dit wil

  Je weet dat je dit wil is een prikkelende verhalenbundel over seks, daten en het moderne leven. Roupenians verhalen gaan over vrouwen thuis, op het werk, op een date, bij de dokter, met hun gezin en met hun vrienden. Vrouwen die worstelen met lust,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Simon Strauss boeken
  Simon Strauss - Zeven nachten

  Het is nacht, een jonge man zit aan tafel en schrijft. Hij is bang. Bang om te moeten kiezen. Een vrouw, een vriendenkring, een jaarlijkse vakantiebestemming. Hij is bang dat het gevoel hem zal verlaten. Dat hij volwassen wordt. Dan doet een bekende hem een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Meghan March boeken
  Meghan March - Meedogenloze koning

  New Orleans is van mij. Je kent me niet bij naam, maar ik heb de touwtjes van alles wat je ziet in handen - en ook van alles wat je niet ziet. Mijn invloed kent geen grenzen en mijn eisen worden altijd ingewilligd. Er was geen goede reden voor me om geld te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • David Vann boeken
  David Vann - Heilbot op de maan

  Jim, een suïcidale man van middelbare leeftijd, is op weg van Alaska naar Californië. Hij wordt daar opgewacht door zijn broer Doug, die hem zal verzorgen en vastbesloten is hem niet uit het oog te verliezen. Door zijn ziekte is Jim hoogst onvoorspelbaar,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Diney Costeloe boeken
  Diney Costeloe - De verloren kinderen

  dwarsligger 585 Diney Costeloe De verloren kinderen Voor de lezers van Het familieportret van Jenna Blum Hartverscheurende roman over het tragische lot van oorlogswezen en ongewenste kinderen Engeland, 1948. Rita en Rosie Stevens zijn pas negen en vijf jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Mark Haddon boeken
  Mark Haddon - Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht

  Het hartveroverende, inmiddels klassieke verhaal om te lezen en te herlezen. Christopher is een vijftienjarige jongen met een vorm van autisme. Hij weet veel van wiskunde en weinig van mensen. Hij houdt van lijstjes, patronen en de waarheid. Hij houdt niet van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00