Vertaalde roman, novelle

 • A.M. Homes boeken
  A.M. Homes - Dagen van inkeer

  In Dagen van inkeer schrijft A.M. Homes met de voor haar zo kenmerkende humor en compassie over het moderne leven. Bijna dertig jaar na het verschijnen van haar debuutbundel De veiligheid der dingen weet ze ook nu opnieuw de oppervlakkigheid en hypocrisie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Tracy Rees boeken
  Tracy Rees - Mijn zomers aan zee

  In hoeverre kan een plaats je leven veranderen? 1950. Chloe brengt elke zomer door bij familie in Tenby, waar ze eindeloze en onvergetelijke dagen op het strand beleeft. Alle zomers zijn even idyllisch, totdat ze een rijke, veel oudere jongen ontmoet waar ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Dörte Hansen boeken
  Dörte Hansen - Het oude land

  Uitgeroepen tot lievelingsboek van het jaar door de Duitse boekhandel Vera woont al bijna haar hele leven in een oude boerderij bij Hamburg. Als kind ontvluchtte ze samen met haar moeder het oorlogsgeweld in Oost-Pruisen, maar in het dorp blijft ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jenna Blum boeken
  E-book
  Jenna Blum - De verloren familie

  De langverwachte nieuwe roman van de auteur van Het familieportret Een ontroerend, indrukwekkend verhaal over de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog voor een overlever De Duits-Joodse Peter Rashkin heeft de concentratiekampen van de Tweede Wereldoorlog… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Nora Roberts boeken
  E-book
  Nora Roberts - De stille vallei

  Het adembenemende laatste deel van de Cirkel-trilogie - liefde, romantiek, spanning en een vleugje magie De cirkel die Liliths vampierleger moet verslaan, probeert het volk van Geall achter zich te krijgen. Als ervaren krijger én vrouw van adel speelt Moira… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Marc Levy boeken
  Marc Levy - PS uit Parijs

  P.S. uit Parijs van Marc Levy is een heerlijk charmante en grappige romantische komedie met een onverwacht slot. De Amerikaanse schrijver Paul en de Engelse filmactrice Mia ontmoeten elkaar in Parijs. Beiden hebben geen behoefte aan een nieuwe relatie: Mia is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Carol Drinkwater boeken
  Carol Drinkwater - De vergeten zomer

  De druivenoogst is altijd een feestelijke gebeurtenis in de wijngaard van de familie Cambon. Behalve dit jaar. Wanneer de oogst door een fout mislukt, is dit slecht nieuws voor het voortbestaan van het landgoed. En Clarisse Cambon weet precies wie ze dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden

  dwarsligger 541 Jonas Jonasson De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden De 100-jarige man is terug. Een jaartje ouder, maar ook wijzer? De 100-jarige man Allan Karlsson en zijn kompaan Julius leiden een paradijselijk leven op Bali. Tijdens een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Stuart Turton boeken
  Stuart Turton - De zevenvoudige dood van Evelyn Hardcastle

  ‘Vanavond zal er op het bal iemand worden vermoord. Het zal geen moord lijken en de moordenaar zal dus niet worden gepakt. Herstelt u dat onrecht, dan wijs ik u de weg naar buiten.’ Wat begon als een feest, eindigt in een tragedie. Terwijl het vuurwerk de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ellen Keith boeken
  Ellen Keith - Gedwongen kampliefde

  Amsterdam, mei 1943. Als de tulpen beginnen te bloeien en de nazi’s hun greep op de stad verstrakken, lijkt het laatste sprankje Nederlands verzet te zijn weggevaagd. Marijke de Graaf en haar man zijn gearresteerd en gedeporteerd naar een concentratiekamp in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Yasushi Inoue boeken
  Yasushi Inoue - Stierensumo

  Tsugami, de jonge hoofdredacteur van een gloednieuwe krant in het Osaka van vlak na de oorlog, laat zich overhalen om een traditioneel Japans stierengevecht te organiseren. Het stierensumotoernooi moet flink wat geld opbrengen en een publiciteitsstunt voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dmitri Danilov boeken
  Dmitri Danilov - Er zijn belangrijker dingen dan voetbal

  Supporter zijn van Dynamo Moskou is een dubieus genoegen. De club heeft een grote naam, komt voort uit de machtige traditie van de geheime dienst van de Sovjet-Unie, de KGB, maar zet deze status zelden om in klinkende prijzen. Wat het lot van Dynamo-supporter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Yasushi Inoue boeken
  Yasushi Inoue - Stierensumo

  Tsugami, de jonge hoofdredacteur van een gloednieuwe krant in het Osaka van vlak na de oorlog, laat zich overhalen om een traditioneel Japans stierengevecht te organiseren. Het stierensumotoernooi moet flink wat geld opbrengen en een publiciteitsstunt voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sarah Gerard, Patricia Moerland boeken
  Sarah Gerard, Patricia Moerland - Dubbelster

  De taal van de sterren is de taal van het lichaam. Net als een ster verbrandt de anorexiapatiënt brandstof die niet wordt aangevuld; ze wordt bijeengehouden door haar eigen zwaartekracht. Het in helder, lyrisch proza gestelde Dubbelster is een gloedvol relaas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ian McEwan boeken
  Ian McEwan - Aan Chesil Beach

  Florence Ponting en Edward Mayhew zijn jong en nog maagd als ze voor hun huwelijksnacht aankomen bij hotel Dorset aan Chesil Beach. Tijdens het diner op hun hotelkamer loopt de spanning op. Het stel probeert zich te ontworstelen aan de pijn en verwarring over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gail Anderson-Dargatz boeken
  Gail Anderson-Dargatz - Meisje, moeder

  Wanneer een allesvernietigende brand oplaait in de omgeving van haar ouderlijke woning helpt Kat met evacueren. Ze stuit op een handtas van haar grootmoeder met daarin een mysterieus krantenknipsel over de familie. Gegrepen door de familiegeheimen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,15
 • Fabio Genovesi boeken
  Fabio Genovesi - Wat de golven brengen

  Het valt niet mee om albino te zijn, slecht zicht te hebben en in de schaduw te moeten leven. Luna zet daarom haar verbeeldingskracht in om het leven kleur te geven. Haar oudere broer Luca is blond, knap, sterk en een talentvolle surfer die hele dagen aan zee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  62,09
 • Libby Page boeken
  Libby Page - Het zwembad

  Rosemary woont al haar hele leven in de Londense wijk Brixton. Maar haar buurt is onherkenbaar veranderd; de bibliotheek waar ze vroeger werkte werd gesloten, de kruidenier die iedereen kende is nu een trendy bar en haar geliefde man, George, is overleden. Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Katherine Reay boeken
  Katherine Reay - Een portret van Emily Price

  'Een portret van Emily Price' van Katherine Reay is het perfecte vakantieleesvoer: een vrolijke feelgood roman die zich afspeelt in het zonnige Toscane. Emily Price houdt ervan om dingen op te knappen. Of het nu een beschadigde muurschildering is of het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Green boeken
  John Green - Een weeffout in onze sterren

  De filmeditie Hazel werd drie jaar geleden opgegeven, maar een nieuw medicijn rekt haar leven voor nog onbekende tijd. Genoeg om een studie op te pakken en vooral niet als zieke behandeld te worden. Augustus, Gus, heeft kanker overleefd - ten koste van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Mark Haddon boeken
  Mark Haddon - Het rode huis

  Na het overlijden van hun moeder brengen broer Richard en zus Angela samen met hun gezin een week door op het Engelse platteland. Met maaltijden, kaartspelletjes bij het haardvuur en wandelingen in de regen. En oud zeer dat naar boven komt drijven. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Nell Leyshon boeken
  Nell Leyshon - De kleur van melk

  Het is 1831 wanneer de vijtienjarige Mary aan de moeilijke taak begint haar verhaal te vertellen. Ze is een tenger meisje met melkkleurig haar en een rappe tong, dat samen met haar drie zussen een arm bestaan leidt op haar vaders boerderij. Omdat het gezin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,30
 • Brenda Reid boeken
  Brenda Reid - Kind van de zee

  Het is eind jaren zestig van de vorige eeuw. Na een jaar op een strenge, Engelse kostschool is Angel blij dat ze weer terug is op Kreta, heteiland waar ze geboren is en waar haar hart ligt. Maar dan overlijdt Angels moeder onverwacht. Haar vader wil dat Angel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Natacha de Rosnay boeken
  Natacha de Rosnay - De belofte van Odessa

  Zoals ieder meisje van zestien jaar is Zinaïda romantisch en droomt ze van de prins op het witte paard. Tijdens een concert ontmoet ze de onweerstaanbare Alexej, maar ondanks hun hartstochtelijke gevoelens voor elkaar besluit hij een andere vrouw te huwen. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Herbjørg Wassmo boeken
  Herbjørg Wassmo - Enkele ogenblikken

  Wassmo vertelt over haar leven en professionele carrière, over mannen en kinderen. Haar verhaal is, zoals het verhaal van elke moderne vrouw, een zoektocht naar zichzelf, waarin ze haar gevoeligheid, kwetsbaarheid en koppigheid durft te laten zien. Ze was… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,70