Vertaalde roman, novelle

 • Karen Blixen boeken
  Karen Blixen - Out of Africa (in 2 banden)

  Out of Africa is een onwaarschijnlijk mooi geschreven roman over het leven op een koffieplantage in Afrika.In 1937 schreef Karen Blixen haar memoires en daarin doet ze hartstochtelijk verslag van haar avonturen in Kenia. Over de natuur van de Highlands, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • Jorgen Frans Jacobsen boeken
  Jorgen Frans Jacobsen - Barbara

  Het schip dat de nieuwe dominee naar de Faeröer eilanden brengt, moet buitengaats blijven vanwege een storm die onverwacht op­gestoken is. Barbara die naar de haven in Tórshavn is gereisd om de nieuwe dominee te ontvangen, moet wachten. Hij is haar nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,90
 • Paolo Giordano boeken
  Paolo Giordano - Het zwart en het zilver

  Als Nora tijdens de laatste maanden van haar zwangerschap door medische complicaties aan bed gekluisterd raakt, nemen zij en haar man Signora A. in dienst om Nora te verzorgen en hen te helpen met het huishouden. Na de geboorte van hun zoontje blijft Signora A… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,80
 • Elin Hilderbrand boeken
  Elin Hilderbrand - Zomerzusjes

  ‘Perfect voor een dag op het strand.’ People Harper Frost fladdert door het leven en trekt zich van niets en niemand iets aan. Haar tweelingzus Tabitha is elegant en beschaafd, en doet alles volgens de regels. Ze lijken uiterlijk dan misschien als twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Ann Leary boeken
  Ann Leary - Een veilig huis

  De felle en onafhankelijke Hildy is makelaar in een stadje in de buurt van Boston. Ze weet bijna alles van iedereen en het gerucht gaat dat ze helderziend is. Vroeger kon Hildy iedereen onder tafel drinken, maar sindshaar twee dochters haar naar een kliniek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Debbie Johnson boeken
  Debbie Johnson - Zomer in het Duincafé

  Het eerste deel van een heerlijke nieuwe verslavende serie – voor de lezers van Charlotte de Monchy, Sophie Kinsella en Marian Keyes In het Duincafé, gelegen op een winderige heuvel, wordt het heerlijkste eten geserveerd, zoals prachtig gebakken broden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Stephen Fry boeken
  Stephen Fry - Helden

  Het wervelende vervolg op de bestseller MythosIn Helden vertelt Stephen Fry op sprankelende wijze de dramatische, geestige, tragische en tijdloze verhalen van de stervelingen uit de mythologie. Stap aan boord van de Argo en beleef met Jason zijn heroïsche… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Amanda Goldberg boeken
  Amanda Goldberg - Vallende sterren

  Lola Santisi is goed bezig tijdens het beroemde filmfestival in Cannes. Ze helpt haar BHV (Beste Homo Vriend) Julian, een trendy modeontwerper, met de lancering van zijn galacollectie ?- op een luxe jacht aan de Franse Rivièra. Zal het Lola lukken Julians… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jonathan Coe boeken
  Jonathan Coe - Klein Engeland

  Engeland, 2010. Autofabrieken worden vervangen door inwisselbare winkelketens en in Londen gaan verhitte rellen en demonstraties over in enthousiasme voor de aanstaande Olympische Spelen. In Klein Engeland beschrijft Jonathan Coe, een van de beste chroniqueurs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sue Moorcroft boeken
  Sue Moorcroft - Die zomer in Italië

  Wat als je helemaal opnieuw zou kunnen beginnen? Van de winnaar van Best Romantic Read Award Sofia woont in Engeland en zorgt al jaren voor haar doodzieke vader Aldo. Op zijn sterfbed doet Sofia haar vader de belofte om na zijn dood de plek te bezoeken waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rachel Wells boeken
  Rachel Wells - Alfie

  (1) KAT OVER DE DREMPEL Nu zijn lieve oude bazin is overleden, zwerft Alfie dakloos over straat. Hij kan niet wennen aan zijn nieuwe leven vol gevaren, honger en dorst, kou en eenzaamheid. Dus gaat hij op zoek naar een nieuw thuis. Dat vindt hij in een gewone… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Dalia Grinkeviciute boeken
  Dalia Grinkeviciute - Schaduwen over de toendra

  ‘Schaduwen over de toendra’ van Dalia Grinkeviciute is het aangrijpende oorlogsdagboek van een veertienjarig meisje in een Siberische goelag. ‘Schaduwen over de toendra’ behoort tot de Litouwse literaire canon en wordt in één adem genoemd met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Daniil Charms boeken
  Daniil Charms - Werken

  Het Russische absurdisme laat zich gemakkelijk terugbrengen tot één man: Daniil Charms. ‘Charms is kunst,’ schreef een vriend over hem. Met zijn opvallende verschijning, zijn excentriciteit, zijn creatieve tegendraadsheid was hij een fenomeen en groeide… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Dirk Husemann boeken
  Dirk Husemann - Een olifant voor Karel de Grote (POD)

  Een olifant voor Karel de Grote is een meeslepend epos van de nieuwe meesterverteller Dirk Husemann. Hij heeft zich gebaseerd op een avontuurlijke trektocht die werd gemaakt in het jaar 802. Dit boek is een echt spannende en ruige historische roman, voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Simon Stranger boeken
  Simon Stranger - Blijf hun namen noemen

  Winnaar van de Noorse boekverkopersprijs 2018 Een aangrijpend familieverhaal in de schaduw van een nachtmerrie 1941. Een heel gewone woning in het Noorse Trondheim wordt in beslag genomen door de nazi’s en omgedoopt tot hoofdkwartier van de gehate… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Frédéric Beigbeder boeken
  Frédéric Beigbeder - Een leven zonder einde

  ‘Vroeger dacht ik één keer per dag aan de dood. Sinds ik de vijftig gepasseerd ben, denk ik er elke minuut aan. Dit boek vertelt hoe ik me voornam te stoppen met dat stomme sterven. Creperen zonder te reageren was geen optie. F.B. PS: Al heeft het er alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marta Orriols boeken
  Marta Orriols - Met planten leren praten

  Winnaar van de Catalaanse Premi Òmnium voor beste roman van het jaar De dood was altijd ver weg voor Paula, tot het moment dat ze haar partner Mauro verliest – twee keer binnen een paar uur. Paula, een neonatoloog van in de veertig die haar leven piekfijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eileen Myles boeken
  Eileen Myles - Chelsea Girls

  Met Chelsea Girls maakt Myles een documentaire van haar leven, die niet alleen haar eigen identiteit verkent maar ook die van een hele feestende, flitsende, ten onder gaande generatie. Ze fileert haarfijn haar kindertijd in Arlington toen ze op een strenge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Charles Bukowski boeken
  Charles Bukowski - Katers en poezen

  Katers en poezen is Bukowski's ode aan ons favoriete huisdier. Bukowski ziet de ondoorgrondelijke viervoeters als majestueuze en elementaire entiteiten, met blikken die de ziel doorboren. Hij beschouwt ze als unieke krachten van de natuur, ongrijpbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Antonio di Benedetto boeken
  Antonio di Benedetto - Zama

  Paraguay, 1790. Don Diego de Zama, hooggeplaatst dienaar van de Spaanse Kroon, is gestationeerd in Asunción, de afgelegen hoofdstad van Paraguay. Hij wordt verscheurd door trots, lust, rancune en paranoïde fantasieën, terwijl hij er alles aan doet om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Anthony Trollope boeken
  Anthony Trollope - Het leven anno nu

  Aan het eind van de 19de eeuw betreedt Melmotte, een man met een schimmig verleden, de beursvloer van Londen. Hij wordt geacht onmetelijk rijk te zijn en een succesvol zakenman. Als hij wordt aangezocht om de aandelen van een, vooralsnog niet-bestaande,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Alice Hoffman boeken
  Alice Hoffman - Magische regels

  Voor de familie Owens is de liefde een vloek, die 300 jaar geleden begon toen Maria Owens werd beschuldigd van hekserij omdat ze verliefd was geworden op de verkeerde man. Midden jaren zestig in het twintigste eeuwse New York weet Susanna Owens dat haar drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Monica Sabolo boeken
  Monica Sabolo - Summer

  Tijdens een picknick aan het Meer van Genève loopt het negentienjarige meisje Summer weg. Haar lange blonde haren door de groene varens heen zijn het laatste wat haar jongere broer Benjamin van haar heeft gezien. Ze is verdwenen in het bos, of opgeslokt door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Emma Rous boeken
  Emma Rous - De tweeling van Summerbourne

  De tweeling van Summerbourne van Emma Rous is een prachtige roman vol onverwachte plotwendingen over een familie met geheimen. Perfect voor lezers van Santa Montefiore en Kate Morton. Seraphine Mayes en haar tweelingbroer zijn geboren en opgegroeid op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Amor Towles boeken
  Amor Towles - Graaf in Moskou

  De recente Russische geschiedenis wordt verteld met prachtige verwijzingen naar literatuur en film. In het postrevolutionaire Moskou van 1922 wordt de eigenzinnige graaf Alexander Rostov veroordeeld tot een levenslang huisarrest in het luxueuze Hotel Metropol.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00