Vertaalde roman, novelle

 • Charles Dickens, Andersen Hans Christian boeken
  Charles Dickens, Andersen Hans Christian - De Kerstboom / Kerstverhalen

  Charles Dickens (1812-1870) wist het ondanks grote tegenslagen in zijn jeugd tot een van de belangrijkste schrijvers van Engeland te brengen. Zijn werk doet nog steeds modern aan. Zijn boeken, zoals Oliver Twist, Great Expectations en A Christmas Carol worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - Reis met een ezel

  In Reis met een ezel beschrijft Stevenson een twaalfdaagse, bijna tweehonderd kilometerlange tocht die hij maakt met zijn ezel Modestine door de ruige en nauwelijks bewoonde Cevennen. Een van de zwaarste beproevingen gedurende deze twaalf dagen is de enorme… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Kristen Roupenian boeken
  Kristen Roupenian - Je weet dat je dit wil

  Je weet dat je dit wil is een prikkelende verhalenbundel over seks, daten en het moderne leven. Roupenians verhalen gaan over vrouwen thuis, op het werk, op een date, bij de dokter, met hun gezin en met hun vrienden. Vrouwen die worstelen met lust,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ilana Hammerman boeken
  Ilana Hammerman - Een vrouw alleen

  Wanneer de man en de zus van Ilana Hammerman kort na elkaar overlijden besluit ze een wereldreis te maken. Als oudere vrouw alleen ontdekt ze dat er voor haar geen barrières bestaan, ze kan gaan en staan waar ze wil en niemand houdt haar tegen. Met deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Robyn Carr boeken
  Robyn Carr - Droom van verlangen

  Alleenstaand moeder Lin Su dopt het liefst haar eigen boontjes. Hoewel ze genoeg aan haar hoofd heeft met haar astmatische tienerzoon, een drukke baan en behoorlijk wat financiële zorgen, weigert ze hulp te accepteren. Wanneer haar nieuwe knappe buurman Blake… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Audrey Carlan boeken
  Audrey Carlan - Vertrouwen of verliezen

  Audrey Carlan brak internationaal door met haar successerie Calendar Girl Honor is een highsocietyprinsesje dat schoon genoeg heeft van haar lege leventje. Geld en status zijn jarenlang alles voor haar geweest – en hebben haar de liefde van haar leven gekost… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Fatima Farheen Mirza boeken
  Fatima Farheen Mirza - Een plek voor ons

  Wanneer Amar, de jongste zoon, na drie jaar stilte terugkeert om bij het huwelijk van zijn oudere zus Hadia te zijn, wordt zijn Indiaas-Amerikaanse familie geconfronteerd met het verleden. Waarom liep Amar van huis weg? En wat betekent het dat hij nu terug is?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • David Garnett boeken
  David Garnett - Een man in de dierentuin

  Wat begon als een romantische wandeling door de Londense dierentuin, ontaardt al snel in een ruzie over hun toekomst samen. John Cromartie is stapelverliefd op Josephine Lackett, maar beschuldigt haar ervan niet hetzelfde voor hem te voelen. Hoe durft hij aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • T.M. Frazier boeken
  T.M. Frazier - Tyrant

  Ik. Herinner. Me. Alles. Alleen nu wilde ik dat dat niet zo was. Als de mist die mijn herinneringen heeft beneveld, opklaart, komt de waarheid die maanden buiten mijn bereik lag, eindelijk naar voren. Maar de verlossing die ik verwacht had te voelen, blijft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Melissa Daley boeken
  Melissa Daley - Molly en het kattencafé

  De meest aaibare feelgoodroman van het jaar! Wanneer de jonge cypers Molly haar baasje verliest, wordt ze herplaatst in een huis met drie katten-hatende honden. Ze besluit het heft in eigen poot te nemen en een nieuw thuis te vinden. Maar als ze na een lange… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Jón Kalman Stefánsson boeken
  Jón Kalman Stefánsson - Het verhaal van Asta

  Jón Kalman Stefánsson, auteur van onder meer ‘Zomerlicht, en dan komt de nacht’, schreef met ‘Het verhaal van Ásta’ een meesterwerk over liefde en sensualiteit. ‘Het verhaal van Ásta’ is een aangrijpend verhaal over het onvermogen om lief te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Carmen Romero Dorr boeken
  Carmen Romero Dorr - Het laatste geschenk van Paulina Hoffmann

  Carmen Romero Dorr schreef met ‘Het laatste geschenk van Paulina Hoffmann’ een roman vol emotie en familiegeheimen, over de zoektocht naar de waarheid. ‘Het laatste geschenk van Paulina Hoffmann’ is het verhaal van een moedige vrouw die haar eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Hiro Arikawa boeken
  Hiro Arikawa - Reisverslag van een kat

  dwarsligger 576 Hiro Arikawa Reisverslag van een kat Nana de kat maakt een roadtrip. Hij weet niet waar hij naartoe gaat en waarom hij en zijn baasje Satoru de reis maken. Maar het betekent wel dat hij voorin naast Satoru mag zitten in een zilverkleurig busje.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Ambrose Bierce boeken
  Ambrose Bierce - Des duivels woordenboek

  De klassieker Des duivels woordenboek van Ambrose Bierce is een verzameling van 1.851 cynische, satirische, aforistische en duivelse lemma’s, die vanaf 1875 in diverse periodieken in Amerika verschenen. Het is meer dan alleen een woordenboek: de definities… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Barry Hines boeken
  Barry Hines - Kes

  Kes vertelt het ontroerende verhaal van Billy Casper, een arbeidersjongen die in de jaren zestig van de vorige eeuw opgroeit in de straatarme Engelse mijnstreek Yorkshire. Billy’s vader heeft het gezin verlaten, zijn moeder is hulpeloos en broer Jud een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Susan Mallery boeken
  Susan Mallery - Duizend kleine dingen

  Jen is dolgelukkig met haar achttien maanden oude zoontje, maar ze maakt zich voortdurend zorgen. Kleine Jack doorloopt netjes alle stappen in zijn ontwikkeling, met één uitzondering: hij zegt geen woord. Hoewel iedereen haar verzekert dat er niets met hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Sophie Green boeken
  Sophie Green - De leesclub aan het einde van de wereld

  Echte vriendschap laat zich niet tegenhouden door een paar honderd kilometer afstand, bewijzen de vijf vrouwen in ‘De leesclub aan het einde van de wereld’ van Sophie Green. In de Australische outback wordt het leven beheerst door twee seizoenen: de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Williams boeken
  John Williams - Butcher's crossing

  Een roman over het verlangen naar een intens leven, en het verlies van onschuld; een verhaal dat diep graaft in de menselijke zielAmerika, 1870. De jonge Will Andrews stopt met zijn opleiding aan Harvard en trekt westwaarts op zoek naar avontuur, naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carlos Ruiz Zafón boeken
  Carlos Ruiz Zafón - Het labyrint der geesten

  De indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón! Daniel Sempere droomt nog vaak over zijn moeder die onder verdachte omstandigheden gestorven is. Zijn beste vriend Fermín probeert hem op zijn unieke manier bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Paola Peretti boeken
  Paola Peretti - De afstand tussen jou en mij en de kersenboom

  Mafalda is negen en weet één ding zeker: ergens in de komende zes maanden zal ze blind worden. Ze heeft een lijst gemaakt van ‘Dingen die ik heel, heel belangrijk vind (die ik niet meer zal kunnen doen)’. Ook moet ze misschien verhuizen en haar kat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Portret in Sepia - grote letter uitgave

  Portret in Sepia is het vervolg op Fortuna's dochter, maar het kan ook afzonderlijk gelezen worden. De nieuwe roman van Isabel Allende speelt zich af tegen de historische achtergrond van Chili, waar aan het eind van de 19de eeuw een oorlog met Bolivia en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,00
 • Melba Escobar De Nogales boeken
  Melba Escobar De Nogales - De schoonheidssalon

  In de spannende roman ‘De Schoonheidssalon’ van Melba Escobar verhuist Karen Valdés van Cartagena de Indias naar Bogotá, op zoek naar een beter betaalde baan als schoonheidsspecialiste – haar zoontje is bij haar moeder achtergebleven. Ze gaat aan het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karen Kingsbury boeken
  Karen Kingsbury - Dubbelroman

  In deze dubbelroman van ‘Elke nieuwe morgen’ en ‘Na de regen’ van Karen Kingsbury staan hoop en het geloof in een nieuwe toekomst centraal. In ‘Elke nieuwe morgen’ houdt paardrijdster Ali angstvallig geheim dat ze lijdt aan taaislijmziekte. Ze wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jón Kalman Stefánsson boeken
  Jón Kalman Stefánsson - Zomerlicht, en dan komt de nacht

  In ‘Zomerlicht, en dan komt de nacht’ schrijft Jón Kalman Stefánsson over een klein IJslands dorp, waar de bewoners dolen in het labyrint van de menselijke ziel. Iedereen strijdt op zijn manier tegen de lethargie, een gevaar dat in de kleine gemeenschap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Juan Gabriel Vásquez boeken
  Juan Gabriel Vásquez - De geliefden van allerheiligen

  Een Colombiaanse auteur is getuige van een moord die hem voor altijd zal tekenen. Een vrouw zit alleen thuis, wachtend op haar man die twintig kilometer verderop in het bed van een andere vrouw ligt. In zeven ontroerende verhalen verbindt Vásquez vloeiend de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99