Vertaalde roman, novelle

 • Linda Olsson boeken
  E-book
  Linda Olsson - In de schemer fluit de merel

  De ontroerende nieuwe roman over vriendschap en de liefde voor literatuur van de Zweedse bestsellerauteur. Drie eenzame mensen wonen in hetzelfde appartementengebouw in Stockholm: de depressieve Elisabeth, die zich voor alles en iedereen afsluit; Elias, een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Alicia Kopf boeken
  E-book
  Alicia Kopf - Een broer van ijs

  'Dit boek is een ei van Columbus.' ????? Dagblad van het Noorden Ze heeft een diepe fascinatie voor ijs en voor de poolgebieden, voor de uitgestrektheid, de ongereptheid en het leven onder extreme omstandigheden. Maar vooral voor de legendarische… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Jón Kalman Stefánsson boeken
  E-book
  Jón Kalman Stefánsson - Zomerlicht, en dan komt de nacht

  In ‘Zomerlicht, en dan komt de nacht’ schrijft Jón Kalman Stefánsson over een klein IJslands dorp, waar de bewoners dolen in het labyrint van de menselijke ziel. Iedereen strijdt op zijn manier tegen de lethargie, een gevaar dat in de kleine gemeenschap… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Corina Bomann boeken
  E-book
  Corina Bomann - Winterbloesem

  Een heerlijke feelgoodroman voor de winterse maanden Corina Bomann is langzamerhand uitgegroeid tot een grote naam in het romantische genre Een paar weken voor Kerstmis spoelt op het strand bij een kuuroord een schipbreukelinge aan. De jonge vrouw weet niet… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Diana Gabaldon boeken
  E-book
  Diana Gabaldon - Zeven stenen

  Fans van de Reiziger-serie zullen smullen van deze nog nooit eerder vertaalde korte verhalen van Diana Gabaldon. Zeven stenen bevat zeven novelles die de geliefde Outlander-wereld nog groter maken. In De gewoontes van het leger moet een vriend van Lord John… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Paul Beatty boeken
  E-book
  Paul Beatty - Tuff

  De negentienjarige, 145 kilo wegende gangster Winston 'Tuffy' Foshay woont in East Harlem, New York City. Hij dealt drugs, breekt voor de lol kaken van mensen en droomt ervan stinkend rijk te worden met een film waarin Danny DeVito de hoofdrol zal spelen. Zijn… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Joubert Pignon boeken
  E-book
  Joubert Pignon - Mooie lieve schat

  De verhalen in het eigenzinnige, tragikomische, semi-autobiografische ‘Mooie lieve schat’ van Joubert Pignon vormen een geheel, ook al zijn ze met eigen titels op de pagina’s geplaatst en gescheiden door witregels. De auteur heeft ze in een volgorde… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Roberto Saviano boeken
  E-book
  Roberto Saviano - De kinderen in de sleepnetten

  In Napels worden de straten onveilig gemaakt door een nieuwe bende, de 'Paranza', de 'Kindercamorra'. Het zijn groepen van tieners die hun tijd verdelen tussen het checken van hun Facebookaccounts, het spelen van Call of Duty op hun Playstations, het… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Christina Lauren boeken
  E-book
  Christina Lauren - STOUTER - ONAFSCHEIDELIJK

  Chloe Mills en Bennett Ryan stappen in het huwelijksbootje en het geluk lacht het stel toe. Maar Chloe wordt gek van de pre-bruiloftstress en Bennett maakt een geen-seks-tot-de-huwelijksnacht-belofte, die de spanningen alleen maar versterkt. Redt het koppel… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Christina Lauren boeken
  E-book
  Christina Lauren - STOUTER - ONBEREIKBAAR

  Ontdek hoe het met het onweerstaanbare koppel Sara Dillon en Max Stella gaat nu ze kersverse ouders zijn. Slagen zij erin de uitdagingen van het ouderschap te combineren met hun liefde voor elkaar? (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • E.L. James boeken
  E-book
  E.L. James - Donkerder

  E L James keert terug naar de wereld van Vijftig tinten met een diepere en duisterdere visie op het liefdesverhaal dat wereldwijd miljoenen vrouwen in vuur en vlam zette Hun zinderende, sensuele liefdesaffaire is geëindigd in hartenpijn en in scherpe… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Brianna Wolfson boeken
  E-book
  Brianna Wolfson - Het leven gaat niet altijd over roze

  Rosie gaat dansend door het leven, terwijl Rex juist heel serieus is. Als ze elkaar ontmoeten, wordt Rex meegezogen in de tornado van Rosies liefde. Helaas houdt de relatie tussen de twee uitersten geen stand: Rosie is onweerstaanbaar, maar ze is ook dodelijk… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Rene Denfeld boeken
  E-book
  Rene Denfeld - Het sneeuwmeisje

  Hoeveel kilometer je ook hebt moeten rennen, hoelang je ook weg bent geweest, het is nooit te laat om gevonden te worden. Madison verdween op vijfjarige leeftijd in het bos. Dat was drie jaar geleden. Hoewel de kans dat ze nog leeft bijzonder klein is, huren… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Adélaïde de Clermont-Tonnerre boeken
  E-book
  Adélaïde de Clermont-Tonnerre - De laatste van ons

  Een verboden liefde legt vreselijke familiegeheimen bloot Voor de lezers van Anthony Doerr en María Dueñas Werner Zilch is een succesvolle jonge ondernemer in het New York van de jaren zeventig. Zijn zaken gaan geweldig goed en zijn naam begint bij iedereen… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Nora Roberts boeken
  E-book
  Nora Roberts - De cirkel van zes

  Als geen ander weet Nora Roberts spanning, romantiek en magie met elkaar te verweven in een meeslepend verhaal Op de laatste hete zomerdag staat Hoyt tijdens een hevig onweer op een rots boven een woest kolkende zee. Hij staat daar kokend van woede te razen… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Ashley Hay boeken
  E-book
  Ashley Hay - Een bibliotheek aan zee

  Het is 1948. In Thirroul, een kleine kustplaats in Australië, proberen de bewoners de oorlog achter zich te laten en de draad weer op te pakken. Voor sommigen een bijna onmogelijke opgave... Voor Ani, die na de oorlog haar man verliest door een noodlottig… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Allison Pearson boeken
  E-book
  Allison Pearson - Sandwichvrouw

  ‘Sandwichvrouw’ van Allison Pearson: een herkenbaar en hilarisch verhaal over onmogelijke pubers en bejaarde ouders. Kate Reddy, hoofdpersoon van Allison Pearsons internationale bestseller ‘Hoe krijgt ze het voor elkaar’, wordt binnenkort vijftig. Haar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Charlotte Lucas boeken
  E-book
  Charlotte Lucas - Jouw perfecte jaar

  Jouw perfecte jaar is het beste cadeau dat je aan je vriendin, je vriend of jezelf kunt geven. Een heel jaar lang alleen maar fijne afspraken in je agenda, zoals 'picknicken met beste vriendin', 'lezing van lievelingsauteur, `taart eten in het Petit Café'.… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Cara Delevingne boeken
  E-book
  Cara Delevingne - Spiegel

  De debuutroman van topmodel en actrice Cara Delevingne! 'Spiegel is een sterk debuut van Cara Delevingne, waarmee ze lezers zal verrassen.' ???? Chicklit Misschien ben ik wel helemaal niet degene die ik altijd dacht te zijn. Misschien ben ik eigenlijk wel door… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Edward Rutherfurd boeken
  E-book
  Edward Rutherfurd - Rusland

  In de historische roman ‘Rusland’ (Russka) wordt bijna twintig eeuwen geschiedenis verteld van een van de meest intrigerende landen ter wereld: Rusland. Op magistrale wijze neemt Rutherfurd ons mee aan de hand van de lotgevallen van vier families. Zij… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Stephen Fry boeken
  E-book
  Stephen Fry - Mythos

  Losbandigheid, lust en liefde, moord en doodslag, triomfen en tragedies; de Griekse mythen en sagen zijn wilder en woester dan het leven zelf. Deze verhalen bieden alles wat een lezer zich kan wensen. De oude Grieken inspireerden onder anderen Shakespeare,… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Ross Raisin boeken
  E-book
  Ross Raisin - Een natuurtalent

  Een subtiele en gevoelige roman over liefde, schaamte en identiteit - voor de liefhebbers van De kunst van het veldspel van Chad Harbach Tom heeft altijd geweten wat hij wilde worden: een succesvolle voetballer. Een man om naar op te kijken. Maar na een… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Mary McNear boeken
  E-book
  Mary McNear - Een zomer in Butternut

  Een heerlijke feelgoodroman over de liefde en de uitdagingen die het leven met zich meebrengt Studente Daisy komt de zomer naar Butternut om haar moeder Caroline te helpen in haar koffietentje. Dan staat na twintig jaar onverwachts Carolines ex, de vader van… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Karen Kingsbury boeken
  E-book
  Karen Kingsbury - Een huis vol familie

  ‘Een huis vol familie’ van Karen Kingsbury is een must-read voor de fans van de geliefde familie Baxter. In deze warme en liefdevolle roman komt de hele familie bijeen om de feestdagen met elkaar door te brengen. Er zijn twee jaar verstreken sinds een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Erika Johansen boeken
  E-book
  Erika Johansen - Het lot van de Tearling

  Bloedstollende finale van de internationaal populaire Koningin van de Tearling-serie De Koningin van de Tearling-serie volgt de negentienjarige prinses Kelsea Glynn die na het overlijden van haar -moeder de troon moet terugwinnen en haar koninkrijk, de… (E-book)

  Lees meer...
  19,99