Vertaalde roman, novelle

 • John J. Healey boeken
  E-book
  John J. Healey - De samoerai van Sevilla

  In 1614 zeilen veertig Japanse samoeraikrijgers met een handelsdelegatie naar Spanje. Ze worden met pracht en praal ontvangen door koning Filips III. Als de eerste Japanners die Europa bezoeken, veroorzaken de samoerai een ware sensatie aan het hof. Na twee… (E-book)

  Lees meer...
    6,49
 • M.L. Rio boeken
  E-book
  M.L. Rio - Als wij schurken waren

  ‘Als wij schurken waren’ van M. L. Rio vertelt het verhaal van Oliver Marks. Tien jaar heeft hij in de gevangenis gezeten – voor een moord die hij wel of niet heeft gepleegd. Dát is wat detective Colborne zo graag nog van hem zou horen nu hij met… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jean M. Auel boeken
  E-book
  Jean M. Auel - De Aardkinderen 6 Het lied van de grotten

  Het slot van de met de NS Publieksprijs bekroonde serie De Aardkinderen De serie De Aardkinderen vertelt het verhaal van het mysterie van het ontstaan van de mensheid en de harde strijd om in de prehistorie te overleven. Jean Auels boeken hebben al miljoenen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Elin Hilderbrand boeken
  E-book
  Elin Hilderbrand - Een weekend aan zee

  Een heerlijk nieuw boek van de ongekroonde koningin van de zomerroman Laurel, Belinda en Scarlett hebben twee dingen gemeen: hun liefde voor Deacon Thorpe, de man met wie ze alle drie getrouwd zijn geweest – en hun haat voor elkaar. De drie hadden ook niet… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Sarah Morgan boeken
  E-book
  Sarah Morgan - Nachten in New York

  Paige is met haar twee beste vriendinnen een eigen evenementenbureau begonnen. Helaas gaan de zaken rampzalig, waardoor ze gedwongen wordt hulp te vragen aan de beste vriend van haar broer, ICT-miljonair Jake Romano. Het probleem is alleen dat ze al jaren… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Nina Riggs boeken
  E-book
  Nina Riggs - In het oranje ochtendlicht

  In het onberispelijke oranje licht van Nina Riggs is het hartverscheurende verhaal van een vrouw die licht vond in de diepste duisternis. ‘Doodgaan is niet het einde van de wereld,’ vertrouwt haar moeder, die op dat moment niet lang meer te leven heeft,… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Deborah Raney boeken
  E-book
  Deborah Raney - Moederhart

  In ‘Moederhart’van Deborah Raney heeft Anna Marquette eindelijk de tijd om haar oude droom na te jagen en psychologie te studeren, nu haar dochters aan het studeren zijn en haar drukke jaren als moeder achter haar liggen. Tijdens een collegevrije week… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Tom Hanks boeken
  E-book
  Tom Hanks - Een stel verhalen

  In ‘Een stel verhalen’ van acteur Tom Hanks onderneemt een groepje vrienden een doe-het-zelfpoging om naar de maan te reizen. Een ontheemde Bulgaarse dissident probeert voet aan de grond te krijgen in New York. Een man gooit twaalf strikes in één… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Raymond Chandler boeken
  E-book
  Raymond Chandler - Het lange afscheid

  In ‘Het lange afscheid’ van Raymond Chandler brengt een ontmoeting met een aan lager wal geraakte oorlogsveteraan zowel avontuur als problemen met zich mee voor privédetective Philip Marlowe. ‘Het lange afscheid’ wordt door velen beschouwd als het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jojo Moyes boeken
  E-book
  Jojo Moyes - Jij en ik

  Van Jojo Moyes (‘Voor jou’/ ‘Me Before You’) verscheen de bundel ‘Jij en ik & andere verhalen’. Nell is 26 en ze is nog nooit in Parijs geweest. Eigenlijk is ze nog nooit een romantisch weekendje weggeweest. Reizen is… niet echt haar ding. Dat… (E-book)

  Lees meer...
    6,49
 • Samuel Parker boeken
  E-book
  Samuel Parker - Niemandsland

  In het donkere en zenuwslopende ‘Niemandsland’ van Samuel Parker krijgen Jack en Laura midden in het onherbergzame woestijngebied buiten Las Vegas autopech. Ze kunnen geen kant op. De zon brandt, ze hebben geen water meer en langzaam maar zeker verliezen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Andre Aciman boeken
  E-book
  Andre Aciman - Het raadsel van de liefde

  André Aciman vervolgt met Het raadsel van de liefde zijn Proustiaanse zoektocht naar verlangen waaraan hij begon in Noem me bij jouw naam. Vol melancholie, lyrisch en schaamteloos tegelijkertijd. Paul is een man van middelbare leeftijd die altijd op zoek is… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Karl Geary boeken
  E-book
  Karl Geary - Montpelier Parade

  In Montpelier parade weet Karl Geary met haarscherpe observaties de essentie van jeugdige bravoure, verwarring en eenzaamheid te vatten, in een roman die het leven schetst zoals het is. De zestienjarige Sonny Knolls woont in een troosteloze arbeiderswijk in… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Victoria Hislop boeken
  E-book
  Victoria Hislop - Ansichtkaarten uit Griekenland

  Victoria Hislop weet als geen ander de warme sfeer van Griekenland op te roepen Week na week ontvangt Ellie ansichtkaarten, gericht aan iemand die ze niet kent. Er staat geen afzender op en ze zijn slechts ondertekend met een initiaal: A. Met hun wolkeloze… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Jane Gardam boeken
  E-book
  Jane Gardam - Een trouwe vrouw

  Is liefde een kwestie van principes? Na 'Een onberispelijke man' (DWDD Boek van de Maand) het - ook zelfstandig te lezen - vervolg: Betty's verhaal van haar huwelijk met Edward Feathers. Begin jaren zestig, het zijn de laatste dagen van het British Empire,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Tatiana de Rosnay boeken
  E-book
  Tatiana de Rosnay - Die laatste zomer

  Hoe goed ken jij je moeder? Adembenemende roman over familiegeheimen. Antoine Rey heeft het perfecte cadeau voor de veertigste verjaardag van zijn zus bedacht: een lang weekend aan zee op het eiland Noirmoutier, waar hij en Mélanie in hun kinderjaren de… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Catherine Cookson boeken
  E-book
  Catherine Cookson - In elkaars armen

  De boeken van Catherine Cookson zijn zonder uitzondering stille eversellers In 1945 keert Matthew Wallingham na jaren aan het front terug naar Engeland. Hij is blind en weet niet wat hij met zijn toekomst aan moet. Bij thuiskomst blijkt de situatie in zijn… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Corina Bomann boeken
  E-book
  Corina Bomann - Het klaprozenjaar

  Een ontroerende roman over liefde, eenzaamheid en familiebanden Nicole groeide op als enig kind zonder vader en sindsdien droomt ze ervan zelf ooit een groot gezin te hebben. Als ze tot haar grote vreugde merkt dat ze zwanger is, lijkt haar droom werkelijkheid… (E-book)

  Lees meer...
    8,44
 • Charles Martin boeken
  E-book
  Charles Martin - Over bergen heen

  Nu verfilmd met Idris Elba en Kate Winslet als ‘The Mountain Between Us’: het prachtige overlevingsverhaal ‘Over bergen heen’ van Charles Martin. In een stormachtige nacht stranden twee mensen op een vliegveld. Hij wil zo snel mogelijk terug vanwege… (E-book)

  Lees meer...
    6,49
 • Édouard Louis boeken
  E-book
  Édouard Louis - Geschiedenis van geweld

  Geschiedenis van geweld is een nietsontziende roman over de nacht waarin Édouard Louis op gruwelijke wijze werd aangevallen. Dit boek vertelt het verhaal van die nacht en probeert de oorzaken en consequenties van het fenomeen geweld te doorgronden. 'Ik… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Sarah Perry boeken
  E-book
  Sarah Perry - Het monster van Essex

  Boek van het Jaar bij de British Book Awards 2017 De nummer 1 bestseller van Engeland Londen 1893: de nog jonge weduwe Cora Seaborne begint een nieuw leven. Met haar onhandelbare (want autistische) puberzoon Francis en diens even stoere als charmante… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Fjodor Dostojevski boeken
  E-book
  Fjodor Dostojevski - Arme mensen en andere romans en verhalen

  Dostojevski werd in 1845 op slag beroemd met zijn eerste boek, 'Arme mensen'. Zijn literaire vrienden herkenden in hem vrijwel onmiddellijk de grote schrijver (van Misdaad en straf en De broers Karamazov) die hij later zou worden. Bij zijn arrestatie wegens… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Liz Fenwick boeken
  E-book
  Liz Fenwick - Het huis op de kliffen

  Een heerlijke feelgoodroman in het betoverende, ruige landschap van Cornwall Als Engeland tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt -bedreigd door een invasie, stuurt het Amerikaanse leger een peloton soldaten naar de ruige kust van Cornwall. Amelia en Adele, twee… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Elif Batuman boeken
  E-book
  Elif Batuman - De idioot

  ‘De idioot’ van Elif Batuman gaat over Selin, dochter van Turkse emigranten in Amerika. Het is 1995, e-mail is iets nieuws, en eerstejaarsstudente Selin is min of meer per ongeluk op Harvard beland. Ze geeft zich op voor cursussen waarvan ze het bestaan… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Maya Banks boeken
  E-book
  Maya Banks - Overvallen

  Al meer dan 150.000 exemplaren verkocht van de boeken van Maya Banks Deel 2 van de Hartstocht-trilogieIn Drakes schimmige wereld grijpen zijn tegenstanders ieder teken van zwakte aan om hem op de knieën te dwingen. Daarom staat hij zichzelf nooit toe… (E-book)

  Lees meer...
  11,99