Vertaalde roman, novelle

 • Nora Roberts boeken
  E-book
  Nora Roberts - Dans van de goden

  Het tweede deel in de Cirkel-trilogie - boordevol liefde, avontuur en magie Blair is het gewend om alleen te zijn; ze is een demonenjager in een wereld die niet gelooft in het bovennatuurlijke. Nu ze deel uitmaakt van Morrigans cirkel van zes, leert ze met… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Holly Ringland boeken
  E-book
  Holly Ringland - Het verhaal van Alice Hart

  Het verhaal van Alice Hart van Holly Ringland is een prachtige, hartverscheurende roman over familie en de zoektocht naar waar je thuishoort. Alice Hart is opgegroeid tussen de bloemen op de kwekerij van haar grootmoeder. Bij een vreselijke brand verloor ze… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Jeff VanderMeer boeken
  E-book
  Jeff VanderMeer - Borne

  In de ruïnes van een stad, verwoest door droogte en oorlog, probeert een jonge vrouw te overleven. De stad zucht onder het tirannieke bewind van een gigantische moordzuchtige beer, het resultaat van bizarre experimenten door een mysterieus biotechbedrijf. De… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Lana Lux boeken
  E-book
  Lana Lux - Kukolka

  Oekraïne, jaren negentig. Op zevenjarige leeftijd ontsnapt Samira uit een weeshuis, en gaat op zoek naar vrijheid en naar een thuis. Ze komt terecht in een huis met andere kinderen, zonder stroom, warm water of wc. Dat vindt ze niet erg, want ze heeft een… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Tracy Rees boeken
  E-book
  Tracy Rees - Mijn zomers aan zee

  In hoeverre kan een plaats je leven veranderen? 1950. Chloe brengt elke zomer door bij familie in Tenby, waar ze eindeloze en onvergetelijke dagen op het strand beleeft. Alle zomers zijn even idyllisch, totdat ze een rijke, veel oudere jongen ontmoet waar ze… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Ildefonso Falcones boeken
  E-book
  Ildefonso Falcones - De erfgenamen

  De erfgenamen van Ildefonso Falcones is het majestueuze vervolg op de bestseller De kathedraal van de zee, maar is volledig los daarvan te lezen. Vrijheid en de ongewisse strijd om het bestaan zijn de hoofdthema’s in dit boek. De setting is intrigerend: rond… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Nick De Clippel boeken
  E-book
  Nick De Clippel - De natuurlijke orde der dingen

  Exotische bestemmingen en de pikorde in een vliegtuigcrew zijn het canvas van dit tragi-komische verhaal. Goochelend met literaire citaten en niet altijd even zinnige verwijzingen vertelt een steward over zijn leven en zijn liefdes. Een gorillakolonie geeft… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Nora Roberts boeken
  E-book
  Nora Roberts - Die ene plek onder de zon

  Twee klassieke Nora Roberts-verhalen, geschreven met humor en vaart zoals alleen deze meesterverteller dat kan (1) VERRUKKELIJKE VERRASSING Wanneer Nathan Powell uitgeput thuiskomt van een lange reis, wil hij niets liever dan in bad, zijn bed in duiken en… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jolina Petersheim boeken
  E-book
  Jolina Petersheim - Breng ons samen

  ‘Breng ons samen’ van Jolina Petersheim gaat verder waar ‘Bewaar ons’ ophield: er zijn zes maanden verstreken sinds de mennonietengemeenschap van Leora Ebersole de bergen in vluchtte nadat een aanslag hun leven onherkenbaar veranderde. Nu wacht Leora… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Joël Dicker boeken
  E-book
  Joël Dicker - De waarheid over de zaak Harry Quebert

  New York, voorjaar 2008. De jonge auteur Marcus Goldman lijdt aan een writers block, en dat terwijl de deadline van zijn uitgever nadert. Dan wordt in de tuin van zijn mentor, sterauteur Harry Quebert, het lichaam gevonden van Nola Kellergan, die ruim dertig… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Devin Murphy boeken
  E-book
  Devin Murphy - De schipper

  De schipper van Devin Murphy speelt zich af in Noord-Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het is een rauw, gevoelig verhaal over een eenzame jongen in gewetensconflict: hoort hij bij zijn vaders NSB, of bij het verzet? Een aangrijpende, avontuurlijke… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • José Saramago boeken
  E-book
  José Saramago - Het verhaal van het onbekende eiland

  'De volgende dag ging er niemand dood.' Zo luidt de openingszin van Het verzuim van de dood, de nieuwe veertiende roman van José Saramago. In de nacht van 31 december op 1 januari van een niet nader bepaald jaar in een fictief land, sterft er ineens niemand.… (E-book)

  Lees meer...
    1,99
 • José Saramago boeken
  E-book
  José Saramago - Het jaar van de dood van Ricardo Reis

  In december 1935 keert de dichter-arts Ricardo Reis, een van de heteroniemen van de grote Portugese dichter Fernando Pessoa, terug naar Lissabon omdat Pessoa enkele dagen eerder overleden is. Hij neemt zijn intrek in een hotel, waar hij verliefd wordt op het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • C. Care Santos boeken
  E-book
  C. Care Santos - De blauwe diamant

  Via een wandklok die de dood van leden van een familie aankondigt en die verbonden is met een duistere geschiedenis, voert Care Santos de lezer mee naar het begin van de achttiende eeuw: de jonge Silvestre besluit tegen de wens van zijn omgeving in zijn dorp… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Orhan Pamuk boeken
  E-book
  Orhan Pamuk - De vrouw met het rode haar

  Een puttengraver en zijn jonge leerling hebben de opdracht gekregen om water te vinden op een droge vlakte in de buurt van Istanbul. Terwijl ze afzien in de zomerse hitte ontstaat er een hechte band tussen de oudere man en de jongen, wiens vader verdween nadat… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Arto Paasilinna boeken
  E-book
  Arto Paasilinna - De zelfmoordclub

  Enkele tientallen mannen en vrouwen hebben gereageerd op de advertentie ‘Heb jij zelfmoordplannen?’ In een touringcar zijn ze onderweg naar het noordelijkste puntje van Finland, waar ze zich in de ijskoude zee willen storten. De absurde gebeurtenissen… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Sarah Pekkanen, Greer Hendricks boeken
  E-book
  Sarah Pekkanen, Greer Hendricks - De vrouw na mij

  De vrouw na mij van Sarah Pekkanen en Greer Hendricks is een meesterlijke psychologische thriller over het huwelijk, vriendschap en obsessie. Voor liefhebbers van Het meisje in de trein en B.A. Paris’ Achter gesloten deuren. Kun jij tussen de leugens door… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Jennifer Donnelly boeken
  E-book
  Jennifer Donnelly - De wilde roos

  Jennifer Donnelly combineert romantiek, historie en spanning op meesterlijke wijze Tibet, 1913. Willa Alden wordt als gids ingehuurd door Max von Brandt, die van plan is als eerste Duitser de Mount Everest te bedwingen. Tijdens het beklimmen van de Kilimanjaro… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • David Foenkinos boeken
  E-book
  David Foenkinos - Het geheime leven van Henri Pick

  Als een bibliothecaris in Bretagne besluit om een collectie te beginnen van alle boeken die door uitgevers zijn afgewezen, ontvangt hij ongelooflijk veel manuscripten. In de enorme stapel stuit een jonge redactrice op een meesterwerk, geschreven door een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Nicky Pellegrino boeken
  E-book
  Nicky Pellegrino - Terug naar Villa Rosa

  Wie droomt niet van een nieuw begin in zonnig Italië?’Terug naar Villa Rosa’ (‘Under Italian Skies’) is een heerlijk zomerboek voor alle fans van Santa Montefiore en Jill Mansell Als de vrouw voor wie Stella 25 jaar lang heeft gewerkt plotseling… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Giorgio Bassani boeken
  E-book
  Giorgio Bassani - De gouden bril

  In de jaren dertig arriveert een nieuwe arts in Ferrara. Athos Fadigati wil dolgraag opgenomen worden in de vrij gesloten gemeenschap van zijn nieuwe stad, en aanvankelijk lijkt zijn jonge en moderne voorkomen hem hierbij te helpen. Alles verandert echter als… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ayelet Gundar-Goshen boeken
  E-book
  Ayelet Gundar-Goshen - Leeuwen wekken

  Op 20-jarige leeftijd ontmoet Ayelet Gundar-Goshen iemand die de hoofdpersoon van ‘Leeuwen wekken’ zal worden. Hij biecht op dat hij onopzettelijk iemand heeft overreden en is gevlucht. Tien jaar later is hij in ‘Leeuwen wekken’ Eitan Green, chirurg,… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Jesse Loncraine boeken
  E-book
  Jesse Loncraine - In het veld

  'In het veld raakt je. Jesse Loncraine neemt je mee naar een donkere en vaak wanhopige wereld. Zijn schrijfstijl spaart niemand en is onsentimenteel maar tegelijk tot tranen roerend.' - Michael Palin De roman In het veld is zo indringend geschreven dat je als… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Jackie van Laren boeken
  E-book
  Jackie van Laren - Duingras

  Romantiek, vriendschap en grote levensvragen tegen de achtergrond van de geliefde waddeneilanden Wende Freriks staat op een keerpunt in haar leven: ze is gestopt met haar opleiding en is totaal onverwacht gedumpt door haar vriend. In een opwelling boekt ze… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Tatiana de Rosnay boeken
  E-book
  Tatiana de Rosnay - De familiereünie

  In de familiereünie, een intense roman over identiteit, liefde en vergeving toont Tatiana de Rosnay, de schrijver van Haar naam was Sarah, wederom haar kwaliteiten als uitmuntend verhalenverteller enerzijds en kenner van de menselijke ziel anderzijds. Paul… (E-book)

  Lees meer...
    9,99