Vertaalde roman, novelle

 • Lucinda Riley boeken
  E-book
  Lucinda Riley - De lavendeltuin

  Na de dood van haar moeder erft Emilie de la Martinières het familiekasteel aan de zonnige Côte d'Azur. Maar aan het huis kleven ook hoge schulden en onopgeloste geheimen... Welke rol hebben haar voorouders in de Tweede Wereldoorlog gespeeld? Emilie verdiept… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Charles Martin boeken
  E-book
  Charles Martin - Hemelwater

  ‘Hemelwater’ van Charles Martin is een indringende roman over een Vietnamveteraan die gedwongen wordt om de geheimen uit zijn verleden onder ogen te komen, van de auteur van ‘Over bergen heen’. Na een moeilijk leven heeft Vietnamveteraan Joseph zich… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Stuart Turton boeken
  E-book
  Stuart Turton - De zevenvoudige dood van Evelyn Hardcastle

  'Vanavond zal er op het bal iemand worden vermoord. Het zal geen moord lijken en de moordenaar zal dus niet worden gepakt. Herstelt u dat onrecht, dan wijs ik u de weg naar buiten.' Wat begon als een feest, eindigt in een tragedie. Terwijl het vuurwerk de… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Roger Martin du Gard boeken
  E-book
  Roger Martin du Gard - De verdrinking

  Klein meesterwerk van een Nobelprijswinnaar Op 7 juli 1888 arriveert sergeant De Balcourt in het kleine Franse plaatsje Auney-sur- Marne. Hij zoekt de plek waar hij is ingekwartierd, maar als hij de weg vraagt aan een jongen besluit hij zijn intrek te nemen in… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rachel Hauck boeken
  E-book
  Rachel Hauck - De bruidswinkel

  ‘De bruidswinkel’ van Rachel Hauck is een romantische feelgoodroman over twee heel verschillende vrouwen, verbonden door een oude bruidsboetiek. In de jaren ’30 erft Cora Scott de populaire bruidswinkel van haar oudtante. Dankzij Cora vinden vele bruiden… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Alison Pick boeken
  E-book
  Alison Pick - Vreemdelingen met dezelfde droom

  Vreemdelingen met dezelfde droom vertelt het verhaal van enkele Joodse pioniers, twee jonge vrouwen en een wat oudere man, die de pogroms in Rusland en Europa ontvluchten en een kibboets stichten op een stuk land dat later de staat Israël zal worden. Een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Kristen Heitzmann boeken
  E-book
  Kristen Heitzmann - Hier voor jou

  ‘Hier voor jou’ van Kristen Heitzmann is het ontroerende vervolg op feelgoodroman ‘Ik wist het wel’ en speelt zich af in het bruisende New York. Alexis Murphy – Exi voor vrienden – gaat trouwen. Ze wil niets liever dan haar eigen Grace Evangeline… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Minette Walters boeken
  E-book
  Minette Walters - Het laatste uur

  Wanneer de pest in 1348 Engeland bereikt, begrijpt niemand waarom er in zo'n korte tijd zo veel doden vallen. De inwoners denken dat de ziekte een straf van God is, een afstraffing voor ongelovigheid. Onafwendbaar neemt de angst het dorp in zijn greep. Er is… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Jeffrey Archer boeken
  E-book
  Jeffrey Archer - Als de tijd daar is

  Het zesde deel van de decennia en continenten omspannende Clifton-serie Wie er eenmaal aan begint raakt verslaafd en wil zo snel mogelijk verder lezen! Tegen de achtergrond van wereldoorlogen, politieke schandalen en maatschappelijke onrust proberen… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Aki Ollikainen boeken
  E-book
  Aki Ollikainen - Een zwart sprookje

  ‘Een zwart sprookje’ van Aki Ollikainen gaat over vaders en zonen en het doorgeven van het verleden. De naamloze verteller is net gescheiden van zijn vrouw – ze heeft hem verlaten, met hun zoon. Steeds meer verliest hij de grip op de realiteit: zijn… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Julie Cohen boeken
  E-book
  Julie Cohen - Samen

  ‘Samen’ van Julie Cohen is een aanrader voor de fans van Jojo Moyes en Liane Moriarty!Op een ochtend die begint als elke andere staat Robbie op, kust zijn nog slapende vrouw Emily, en legt een brief voor haar neer. Dan trekt hij de deur achter zich dicht… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Katherine Reay boeken
  E-book
  Katherine Reay - Een portret van Emily Price

  ‘Een portret van Emily Price’ van Katherine Reay is het perfecte vakantieleesvoer: een vrolijke feelgood roman die zich afspeelt in het zonnige Toscane. Emily Price houdt ervan om dingen op te knappen. Of het nu een beschadigde muurschildering is of het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • S.K. Tremayne boeken
  E-book
  S.K. Tremayne - Vlak voordat ik stierf

  'Waarom heb je me dit aangedaan, mama, hou je niet van me?' Het was maar een klein stukje ijs. Gewoon wat botte pech. Maar het was genoeg om Kath Redway, die met haar auto zo het meer van het prachtige Dartmoor National Park in draaide, bijna te doen… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Jane Fallon boeken
  E-book
  Jane Fallon - Mijn zoete wraak

  Met ‘Mijn zoete wraak’ (‘My Sweet Revenge’) is Jane Fallon terug, scherper en sterker dan ooit! Paula heeft Robert al sinds de toneelschool altijd gesteund, ze heeft haar eigen dromen opgegeven zodat hij de zijne kon waarmaken, en nu hij een gevierd… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Martin Amis boeken
  E-book
  Martin Amis - De rimpel van de tijd

  In ‘De rimpel van de tijd’ zijn van Martin Amis de beste stukken van de afgelopen dertig jaar verzameld, en dat levert een boek op waarin de grootste literatuur van de vorige eeuw vlijmscherp wordt geanalyseerd en waarin hij schrijft over populaire cultuur… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Anne Tyler boeken
  E-book
  Anne Tyler - Klokkendans

  Willa Drake kan de beslissende momenten van haar leven op één hand tellen: toen ze elf was en haar moeder verdween, toen ze op haar 21ste een aanzoek kreeg, en toen ze op 41-jarige leeftijd weduwe werd door een ongeluk. Zo heeft Willa steeds een pad gevolgd… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Diney Costeloe boeken
  E-book
  Diney Costeloe - Het meisje zonder naam

  Diney Costeloe verovert lezersharten over de hele wereld. Haar nieuwe roman ‘Het meisje zonder naam’ (‘The Girl With No Name’) is net als de wereldhit ‘De verloren kinderen’ (‘The Throwaway Children’) een aangrijpend relaas, gebaseerd op… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Keziah Frost boeken
  E-book
  Keziah Frost - Een tweede leven voor Norbert Z.

  73-jarige ontdekt voorspellende gave en maakt carrière 'Dit is echt troostleesvoer voor onzekere tijden.' - Amazon De rustige en bescheiden Norbert Zelenka heeft altijd in de schaduw van anderen gestaan. Nu is hij drieënzeventig, arm en eenzaam. Als drie… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Lucy Dillon boeken
  E-book
  Lucy Dillon - Een klein gebaar

  ‘Een klein gebaar’ is een warme en meeslepende roman van Lucy Dillon, voor de lezers van Jojo Moyes en Santa Montefiore. Libby en haar man Jason hebben hun huis in Londen vaarwel gezegd om het hotel van zijn ouders uit het slop te halen. Ze hebben grootse… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Josie Silver boeken
  E-book
  Josie Silver - Een dag in december

  Een dag in december van Josie Silver is een onvergetelijk liefdesverhaal voor de liefhebbers van de boeken van Jojo Moyes en Nicholas Sparks. Laurie is er zeker van dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat. Het leven is geen romantische film, toch? Maar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Eric Vuillard boeken
  E-book
  Eric Vuillard - De orde van de dag

  Een ijzersterke reconstructie van de gebeurtenissen in de aanloop naar WOII 20 februari 1933: op een winterse dag in Berlijn ontmoeten vierentwintig Duitse topfabrikanten en nazi-hoogwaardigheidsbekleders elkaar in het geheim in het gebouw van de Rijksdag. Het… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Deborah Raney boeken
  E-book
  Deborah Raney - Familieband

  ‘Familieband’ van Deborah Raney is een meeslepende familieroman die draait om de vraag: wat als de kersverse vader van je ongeboren kind al een dochter blijkt te hebben? Judd en Evette zijn gelukkig getrouwd en in verwachting van hun eerste kindje. Maar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • J.M. Coetzee boeken
  E-book
  J.M. Coetzee - Schemerlanden

  Schemerlanden is het debuut van J.M. Coetzee; het verscheen in 1974. Het bestaat uit twee novellen die beide - in verschillende tijden, maar met een verrassend overeenkomstige blik - het perverse geweld van de kolonisatie als thema hebben. In 'Het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • J.M. Coetzee boeken
  E-book
  J.M. Coetzee - Mr. Foe en Mrs. Barton

  Wanneer Susan Barton door muiters overboord wordt gezet en in haar roeiboot aanspoelt op een eiland in de Atlantische Oceaan, ontmoet ze daar Robinson Cruso en Vrijdag. De twee mannen hebben op hun verder onbewoonde eiland een maatschappij gevestigd waar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • J.M. Coetzee boeken
  E-book
  J.M. Coetzee - De meester van Petersburg

  De schrijver Fjodor Michaïlovitsj reist in 1869 van Dresden naar Petersburg om uit te zoeken wat er met zijn zoon Pavel precies is gebeurd. Is hij het slachtoffer geworden van de geheime politie van de tsaar, heeft hij zelfmoord gepleegd, of is de anarchist… (E-book)

  Lees meer...
    9,99