Vertaalde roman, novelle

 • Jane Austen boeken
  Jane Austen - EMMA

  Emma Woodhouse is knap, slim en verwend. Zij komt alleen te wonen met haar rijke en zwaarmoedige vader als haar zuster en ook hun geliefde gouvernante, in het huwelijk treden. Ze verklaart zichzelf immuun voor romantiek en wil vooral anderen helpen hun ware… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Bernhard Schlink boeken
  Bernhard Schlink - Olga

  Een dorpje rond 1900 in het oosten van het Duitse Rijk. Olga is een weeskind, Herbert de zoon van de plaatselijke landheer. Ze vallen voor elkaar, maar het eeuwenoude lied van het klassenverschil speelt hen parten, Olga is volgens Herberts ouders geen partij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Sue Monk Kidd boeken
  Sue Monk Kidd - Witte vleugels, zwarte vleugels

  Charleston, South Carolina, begin 19e eeuw Voor haar elfde verjaardag krijgt Sarah het tienjarige slavenmeisje Hetty 'Handful' cadeau. Er ontstaat een gecompliceerde maar hechte vriendschap, die hun levens zal beïnvloeden.Gedurende vijfendertig jaar worden de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Fausto Brizzi boeken
  Fausto Brizzi - 100 Gelukkige dagen (POD)

  Wat zou jij doen als je nog honderd dagen te leven had? Lucio zwiert door het leven. Hij heeft vrienden en vrouwen bij de vleet. Zijn vrouw Paola heeft er genoeg van en zet hem buiten de deur. Voorgoed. Een dag later krijgt Lucio vreselijk nieuws: hij heeft in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jem Lester boeken
  Jem Lester - Shtum

  Shtum is de aangrijpende debuutroman van Jem Lester over familie, autisme en de Tweede Wereldoorlog. Een aanrader voor liefhebbers van Graeme Simsion en Jonathan Safran Foer. Ben Jewell is aan het eind van zijn Latijn. Zijn tienjarige zoon, Jonah, heeft nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Armando Lucas Correa boeken
  Armando Lucas Correa - Het duitse meisje

  Voor de lezers van De bibliothecaresse van Auschwitz van Antonio Iturbe en De bakkersdochter van Sarah McCoy Een aangrijpend Holocaust-verhaal, gebaseerd op ware gebeurtenissen Voordat alles veranderde had de Joodse Hannah Rosenthal een heerlijk leventje. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Brianna Wolfson boeken
  Brianna Wolfson - Het leven gaat niet altijd over roze

  Rosie gaat dansend door het leven, terwijl Rex juist heel serieus is. Als ze elkaar ontmoeten, wordt Rex meegezogen in de tornado van Rosies liefde. Helaas houdt de relatie tussen de twee uitersten geen stand: Rosie is onweerstaanbaar, maar ze is ook dodelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • David Grossman boeken
  David Grossman - Nacht in Jeruzalem

  Bij een Cossee-verjaardag moet (en wil) een van de grote meestervertellers uit ons fonds, David Grossman, erbij zijn. Als cadeau aan zijn Nederlandse lezers stuurde hij ons daarom een van zijn meest gewaardeerde en inter-nationaal het meest vertaalde verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Amy Tan boeken
  Amy Tan - Vrouw van de keukengod

  In De vrouw van de keukengod vertelt een moeder haar dochter over de gebeurtenissen op een eilandje voor Shanghai die leidden tot haar komst naar Amerika in 1949. Een dramatische levensgeschiedenis krijgt in haar woorden gestalte wanneer ze de kennis openbaart… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Thomas Wolfe boeken
  Thomas Wolfe - Daal neder, engel

  Daal neder, engel (1929) van Thomas Wolfe, verschijnt nu voor het eerst in het Nederlands, in een geweldige vertaling van Sjaak Commandeur. Deze grootscheepse autobiografische roman gaat over een kind en zijn familie, een scholier en zijn stad, een student en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Sarah McCoy boeken
  Sarah McCoy - Het gefluister van de bladeren

  De langverwachte nieuwe roman van de auteur van De bakkersdochter – een groots liefdesverhaal dat meerdere decennia en continenten omspant Hallie Erminie, die eind negentiende eeuw opgroeit in een plantersfamilie in Kentucky, is een wilskrachtige jonge vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Emmanuelle Pirotte boeken
  Emmanuelle Pirotte - Vandaag leven we nog

  Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog, tijdens een groot Duits offensief in de Ardennen, schuilt het zevenjarige joodse meisje Renée op een boerderij. Niemand weet waar haar familie is. Als de kans op ontdekking te groot wordt, verzoekt het boerengezin een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - Schateiland

  Robert Louis Stevenson (1850-1894) was een Schotse schrijver van romans, poëzie, avonturenverhalen en reisliteratuur. Hij werd geboren in Edinburgh als enig en zeer ziekelijk kind van gegoede ouders. Op 21-jarige leeftijd nam hij het besluit schrijver te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Yasushi Inoue boeken
  Yasushi Inoue - Het jachtgeweer

  Het jachtgeweer is een klein meesterwerk van Yasushi Inoue, een van Japans grootste literaire figuren. In deze zorgvuldig gecomponeerde raamvertelling ontvouwt zich de tragische historie van drie vrouwen: Shoko, de dochter, die na haar moeders dood diens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • S.E. Hinton boeken
  S.E. Hinton - Vechtvis

  Rusty-James is de stoerste jongen van school. Met zijn vrienden hangt hij rond en speelt hij potjes pool bij Benny's. Hij is trots op zijn reputatie, maar wat hij het liefst wil, is net zo stoer zijn als zijn oudere broer, de Motorcycle Boy. Rusty-James is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Stephen Chbosky boeken
  Stephen Chbosky - De belevenissen van een muurbloem

  Charlie gaat naar de bovenbouw. Hij is zeker geen sukkel, maar populair is hij ook niet. Zijn verlegen, hyperintelligente en sociaal onaangepaste karakter zorgt ervoor dat hij een muurbloem blijft. Charlie probeert op zijn eigen manier vat te krijgen op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nathan Englander boeken
  Nathan Englander - Weerzien in het midden van de aarde

  Weerzien in het midden van de aarde is de langverwachte nieuwe roman van de Pulitzerprijs genomineerde Nathan Englander. Nathan Englander debuteerde in 1999 met de verhalenbundel Verlost van vleselijke verlangens, gevolgd door zijn veelgeprezen roman Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Ken Follett boeken
  Ken Follett - Door het oog van de naald

  Twee klassiekers van bestsellerauteur Ken Follett in een nieuwe vormgeving Door het oog van de naald was de internationale doorbraak van Ken Follett Zijn wapen is een mes en zijn codenaam De Naald. Hij is Hitlers beste undercoveragent – een koude en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Svealena Kutschke boeken
  Svealena Kutschke - Een stad, het meisje en de duivel

  ‘Een stad, het meisje en de duivel’ van Svealena Kutschke is een wervelend familie-epos in de traditie van ‘Buddenbrooks’ en ‘Het achtste leven (voor Brilka)’. Het speelt zich af in Lübeck in 1908. In een koude winternacht wordt Lucie onder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Tamera Alexander boeken
  Tamera Alexander - Het hart als inzet

  Sylas Rutledge, de nieuwe eigenaar van de Northeast Line Railroad, investeert alles wat hij heeft in deze onderneming. Deels omwille van de uitdaging, maar vooral om de naam van zijn vader te zuiveren. Maar Sy heeft iemand nodig die hem helpt zijn weg te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nikos Kazantzakis boeken
  Nikos Kazantzakis - Kapitein Michalis

  ‘Vrijheid of dood’ is de leuze van de Griekse opstandelingen op Kreta die aan het einde van de 19de eeuw vochten tegen de Turkse overheersers. Kapitein Michalis is een van de verzetsleiders, een held met twee kanten: gevreesd door de Turken, maar ook door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Erica James boeken
  Erica James - Zomerliefde

  ‘De zomerliefde’ (The Holiday) van Erica James is opnieuw een heerlijke feelgoodroman van haar hand. Erica James heeft al veel bestsellers op haar naam staan, zoals ‘Zussen voor altijd’, ‘De thuiskomst’ en ‘Een onverwachte wending’. Izzy zit er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Katherine Heiny boeken
  Katherine Heiny - Standaardafwijking

  ‘All the lonely people! Where do they all come from? Waar ze vandaan kwamen wist Graham niet, maar hij kon The Beatles wel melden waar alle eenzame mensen heen gaan: ze gaan naar het huis van Graham en Audra voor het Thanksgiving diner.’ Zelden lees je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jane Gardam boeken
  Jane Gardam - De geheime brieven

  Voor de lezers van Gardams Onberispelijke man-trilogie een heerlijke nagalm, voor de Gardam-newcomers een prachtige introductie. Edward Feathers, intussen bijna negentig, en zijn buurman en rivaal Terry Veneering zijn bij een oude vriendin (Betty's vriendin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Brenda Reid boeken
  Brenda Reid - Kind van de zee

  Het is eind jaren zestig van de vorige eeuw. Na een jaar op een strenge, Engelse kostschool is Angel blij dat ze weer terug is op Kreta, heteiland waar ze geboren is en waar haar hart ligt. Maar dan overlijdt Angels moeder onverwacht. Haar vader wil dat Angel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,95