Vertaalde roman, novelle

 • Jane Austen boeken
  Jane Austen - Mansfield Park

  In Mansfield Park vertelt Austen op meeslepende wijze het verhaal van Fanny Price een onbemiddeld nichtje dat als ze tien is, wordt opgenomen in het gezin van haar welgestelde oom Sir Bertram van Mansfield Park. Na een moeizame start bij de familie Bertram… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Jennifer Clement boeken
  Jennifer Clement - Wapenliefde

  De veertienjarige Pearl woont met haar moeder Margot in een auto op een parkeerplaats naast een woonwagenkamp in Florida. Pearl groeit op in de passagiersstoel, Margot woont op de achterbank. Moeder en dochter worden al snel opgenomen in de kleine gemeenschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Een fonkelend spoor

  De mooie, jonge prinses Adrianne leidt een leven dat velen jaloers zou maken: ze brengt haar dagen door met liefdadigheid en haar avonden met grandioze gala's. Wat niemand weet, is dat haar divagedrag schijn is, bedoeld om een gevaarlijk geheim te verhullen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Katie Ganshert boeken
  Katie Ganshert - De kleur van je hart

  ‘De kleur van je hart’ van Katie Ganshert: een actuele roman over vooroordelen, confronterend en buitengewoon ontroerend. Drie vrouwen krijgen elk op hun eigen manier te maken met racisme. Camille, moeder van drie kinderen, is tegen de fusie van twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Anne Jacobs boeken
  Anne Jacobs - Het weesmeisje

  Augsburg, 1913. Het jonge weesmeisje Marie voegt zich als keukenmeid bij het personeel van het imposante landhuis van de familie Melzer, die in de textiel hun fortuin hebben verdiend. Tussen de hardwerkende bedienden probeert Marie haar plek te vinden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Ambrose Bierce boeken
  Ambrose Bierce - Des duivels woordenboek

  De klassieker Des duivels woordenboek van Ambrose Bierce is een verzameling van 1.851 cynische, satirische, aforistische en duivelse lemma’s, die vanaf 1875 in diverse periodieken in Amerika verschenen. Het is meer dan alleen een woordenboek: de definities… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Lucy Dillon boeken
  Lucy Dillon - Een klein gebaar

  ‘Een klein gebaar’ is een warme en meeslepende roman van Lucy Dillon, voor de lezers van Jojo Moyes en Santa Montefiore. Libby en haar man Jason hebben hun huis in Londen vaarwel gezegd om het hotel van zijn ouders uit het slop te halen. Ze hebben grootse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jérôme Colin boeken
  Jérôme Colin - Het slagveld

  Voor de liefhebbers van Herman Koch en Niccolò Ammanti.Het probleem met kinderen is dat ze opgroeien. Op een dag slaan ze zonder waarschuwing de deuren dicht en breekt in huis de oorlog uit. Het overkomt de ouders van de vijftienjarige Paul ten tijde van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Charles Dickens, Andersen Hans Christian boeken
  Charles Dickens, Andersen Hans Christian - De Kerstboom / Kerstverhalen

  Charles Dickens (1812-1870) wist het ondanks grote tegenslagen in zijn jeugd tot een van de belangrijkste schrijvers van Engeland te brengen. Zijn werk doet nog steeds modern aan. Zijn boeken, zoals Oliver Twist, Great Expectations en A Christmas Carol worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - Reis met een ezel

  In Reis met een ezel beschrijft Stevenson een twaalfdaagse, bijna tweehonderd kilometerlange tocht die hij maakt met zijn ezel Modestine door de ruige en nauwelijks bewoonde Cevennen. Een van de zwaarste beproevingen gedurende deze twaalf dagen is de enorme… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • V.E. Schwab boeken
  V.E. Schwab - De kleuren van magie

  V.E. Schwab is een meester in het oproepen van nieuwe werelden en doet denken aan J.K. Rowling en J.R.R. Tolkien De Schemering-trilogie werd door The Guardian en Waterstones uitgeroepen tot een van de beste fantasyboeken van het jaar Acteur Gerard Butler kocht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Ilana Hammerman boeken
  Ilana Hammerman - Een vrouw alleen

  Wanneer de man en de zus van Ilana Hammerman kort na elkaar overlijden besluit ze een wereldreis te maken. Als oudere vrouw alleen ontdekt ze dat er voor haar geen barrières bestaan, ze kan gaan en staan waar ze wil en niemand houdt haar tegen. Met deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Harper Lee boeken
  Harper Lee - De spotvogel

  dwarsligger 578 Harper Lee Spaar de spotvogel (To Kill a Mockingbird) In deze Amerikaanse klassieker, die zich afspeelt in het diepe zuiden van de Verenigde Staten, riskeert advocaat Atticus Finch alles om een zwarte man te verdedigen die ten onrechte wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Andrés Barba boeken
  Andrés Barba - Republiek van licht

  Uit het niets verschijnen 32 kinderen in San Cristóbal, een kleine stad in de tropen, gelegen tussen de jungle en een rivier. Niemand weet wie deze kinderen zijn en ze spreken een onbegrijpelijke taal. Ze hebben honger, zijn gewelddadig en hebben een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • David Garnett boeken
  David Garnett - Een man in de dierentuin

  Wat begon als een romantische wandeling door de Londense dierentuin, ontaardt al snel in een ruzie over hun toekomst samen. John Cromartie is stapelverliefd op Josephine Lackett, maar beschuldigt haar ervan niet hetzelfde voor hem te voelen. Hoe durft hij aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Hiro Arikawa boeken
  Hiro Arikawa - Reisverslag van een kat

  dwarsligger 576 Hiro Arikawa Reisverslag van een kat Nana de kat maakt een roadtrip. Hij weet niet waar hij naartoe gaat en waarom hij en zijn baasje Satoru de reis maken. Maar het betekent wel dat hij voorin naast Satoru mag zitten in een zilverkleurig busje.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Rhiannon Navin boeken
  Rhiannon Navin - Het overgebleven kind

  Een ontroerende roman over rouw binnen een gezin. De zevenjarige Zach is getuige van een gruwelijke schietpartij op zijn school, waarbij vijftien kinderen omkomen, onder wie zijn oudere broer Andy. Vanaf dat moment is Zachs leven opgedeeld in de periode voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Williams boeken
  John Williams - Butcher's crossing

  Een roman over het verlangen naar een intens leven, en het verlies van onschuld; een verhaal dat diep graaft in de menselijke zielAmerika, 1870. De jonge Will Andrews stopt met zijn opleiding aan Harvard en trekt westwaarts op zoek naar avontuur, naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Paola Peretti boeken
  Paola Peretti - De afstand tussen jou en mij en de kersenboom

  Mafalda is negen en weet één ding zeker: ergens in de komende zes maanden zal ze blind worden. Ze heeft een lijst gemaakt van ‘Dingen die ik heel, heel belangrijk vind (die ik niet meer zal kunnen doen)’. Ook moet ze misschien verhuizen en haar kat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Portret in Sepia - grote letter uitgave

  Portret in Sepia is het vervolg op Fortuna's dochter, maar het kan ook afzonderlijk gelezen worden. De nieuwe roman van Isabel Allende speelt zich af tegen de historische achtergrond van Chili, waar aan het eind van de 19de eeuw een oorlog met Bolivia en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,00
 • Melba Escobar De Nogales boeken
  Melba Escobar De Nogales - De schoonheidssalon

  In de spannende roman ‘De Schoonheidssalon’ van Melba Escobar verhuist Karen Valdés van Cartagena de Indias naar Bogotá, op zoek naar een beter betaalde baan als schoonheidsspecialiste – haar zoontje is bij haar moeder achtergebleven. Ze gaat aan het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karen Kingsbury boeken
  Karen Kingsbury - Dubbelroman

  In deze dubbelroman van ‘Elke nieuwe morgen’ en ‘Na de regen’ van Karen Kingsbury staan hoop en het geloof in een nieuwe toekomst centraal. In ‘Elke nieuwe morgen’ houdt paardrijdster Ali angstvallig geheim dat ze lijdt aan taaislijmziekte. Ze wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gabriel Tallent boeken
  Gabriel Tallent - Mijn allerliefste schat

  'Mijn allerliefste schat' van Gabriel Tallent draait om de veertienjarige overlever Turtle Alverston. Waar Turtles fysieke wereld zich weids rondom haar uitstrekt, is haar innerlijke wereld klein. Dan ontmoet ze Jacob, een wat oudere jongen, die in een schoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sue Townsend boeken
  Sue Townsend - De vrouw die een jaar in bed ging liggen

  Een geestig en ontroerend boek van de schrijfster van Adriaan Mole Op de dag dat haar tweeling het huis verlaat om te gaan studeren, stapt Eva in bed. Voor een halfuurtje, denkt ze. Ze komt er een jaar niet meer uit... Wat gebeurt er als een ogenschijnlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Juan Gabriel Vásquez boeken
  Juan Gabriel Vásquez - De geliefden van allerheiligen

  Een Colombiaanse auteur is getuige van een moord die hem voor altijd zal tekenen. Een vrouw zit alleen thuis, wachtend op haar man die twintig kilometer verderop in het bed van een andere vrouw ligt. In zeven ontroerende verhalen verbindt Vásquez vloeiend de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99