Vertaalde roman, novelle

 • Wallace Stegner boeken
  Wallace Stegner - De fundamenten van ons leven

  In De fundamenten van ons leven keert Lyman Ward, emeritus hoogleraar en auteur van boeken over het Amerikaanse Westen, terug naar het huis van zijn grootouders in Grass Valley, in de Californische Sierra Nevada. Aan een rolstoel gekluisterd door een slopende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Karen Kingsbury boeken
  Karen Kingsbury - Volg je hart

  'Volg je hart' is deel 3 in Karen Kingsbury's serie 'Angels Walking', een serie over hoop, tweede kansen en engelen, en volgt op 'In mijn dromen'. Tegen het advies van haar dokter in, verhuist Mary Catherine naar Oeganda om daar een weeshuis op te zetten. Alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jan-Philipp Sendker boeken
  Jan-Philipp Sendker - De stem van het hart

  Los te lezen vervolg op de internationale bestseller Wat het hart kan horen Er is bijna tien jaar verstreken sinds Julia Win als een ander mens terugkeerde uit Birma, het geboorteland van haar vader. Ze vond er een broer en raakte bezield door een prachtig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Maya Banks boeken
  Maya Banks - Overvallen

  Al meer dan 150.000 exemplaren verkocht van de boeken van Maya Banks Deel 2 van de Hartstocht-trilogieIn Drakes schimmige wereld grijpen zijn tegenstanders ieder teken van zwakte aan om hem op de knieën te dwingen. Daarom staat hij zichzelf nooit toe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • S.E. Hinton boeken
  S.E. Hinton - De Outsiders

  De vetkuiven wonen in de East Side van de stad. Verwaarloosd door hun ouders, als ze die nog hebben, rijden ze in oude barrels en lopen ze in afgedragen kleren. De kakkers komen uit het westen en hebben alles: de juiste kleren, mooie auto's en knappe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Helen Garner boeken
  Helen Garner - De Logeerkamer

  Nicola vliegt van Sydney naar Melbourne om drie weken te gaan logeren bij haar goede vriendin Helen. Maar dit is geen alledaags bezoek: Nicola heeft kanker in een vergevorderd stadium en is naar Melbourne afgereisd om een alternatieve behandeling te ondergaan.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jean Hegland boeken
  Jean Hegland - Woud der belofte

  De elektriciteit is uitgevallen. Er is een tekort aan alles. Plunderingen en geweld hebben het openbare leven lamgelegd. Diep in de bossen van Noord-Californië proberen Nell en Eva, twee verweesde zusjes, zich samen zo goed en zo kwaad als het gaat staande te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Lucinda Riley boeken
  Lucinda Riley - RILEY*DE ZEVEN ZUSSEN

  Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Baltasar Porcel boeken
  Baltasar Porcel - De keizer of het oog van de storm

  Andalusië, 1808. De slag bij Bailén mondt uit in de eerste nederlaag van Napoleon Bonaparte. De verslagen Franse soldaten worden gedwongen tot een slopende voettocht van honderden kilometers naar Cádiz, waar ze worden ingescheept naar de Balearen. Aan hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Julia Franck boeken
  Julia Franck - Rug aan rug

  Na het internationale succes van DE MIDDAGVROUW vertelt Julia Franck in haar grote nieuwe roman een indringende familie- en liefdesgeschiedenis uit het verdeelde Duitsland van na de oorlog.Ella en haar broertje Thomas groeien op in het huis van hun moeder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jason Rekulak boeken
  Jason Rekulak - De wonderjaren van Billy Marvin

  Als je ooit verliefd bent geweest, of een spelcomputer hebt gehad, of Rad van Fortuin hebt gekeken, en je gevoel voor humor hebt, dan is De wonderjaren van Billy Marvin het boek voor jou. Het is 1987. De veertienjarige vrienden Billy, Alf en Clark hebben maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nikolaus Hein boeken
  Nikolaus Hein - De verrader

  De Belgische Opstand van 1830 tegen het Nederlandse bewind heeft ook zijn weerslag op de positie van het door koning Willem I geregeerde Groothertogdom Luxemburg. De meeste inwoners van Luxemburg zijn de Oranje-overheersing moe en willen zich bij België… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eowyn Ivey boeken
  Eowyn Ivey - Aan de schitterende rand van de wereld

  Na Kind van sneeuw vangt Eowyn Ivey in De schitterende rand van de wereld opnieuw de kou, schoonheid en wreedheid van het afgelegen Alaska, en weeft ze die samen tot een warm verhaal over liefde en verlangen.In de winter van 1885 leidt de gedecoreerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Ripper DL

  dwarsligger 477 Isabel Allende Ripper Indiana Jackson is een alleenstaande moeder in San Francisco, die een grote liefde voor twee mannen koestert. Terwijl Indiana haar liefdesleven op orde probeert te brengen, is haar dochter Amanda meer geïnteresseerd in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - De Japanse minnaar - grote letter uitgave

  Alma is tien jaar oud als ze in 1939 door haar ouders naar familie in de Verenigde Staten wordt gestuurd om aan de nazi's te ontkomen. Het verdriet om haar in Polen achtergebleven vader en moeder, die de naziterreur niet zullen overleven, wordt slechts… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Orhan Pamuk boeken
  Orhan Pamuk - De vrouw met het rode haar

  Een puttengraver en zijn jonge leerling hebben de opdracht gekregen om water te vinden op een droge vlakte in de buurt van Istanbul. Terwijl ze afzien in de zomerse hitte ontstaat er een hechte band tussen de oudere man en de jongen, wiens vader verdween nadat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Bandi boeken
  Bandi - De aanklacht

  Bandi – De aanklacht Bandi, dat ‘vuurvlieg’ betekent in het Koreaans, is het pseudoniem van een auteur die in Noord-Korea woont en deze verhalen in het geheim schreef. Hij is een door het regime ‘goedgekeurde’ auteur, maar na getuige geweest te zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • J.B. Morrison boeken
  J.B. Morrison - Frank Derricks vakantie om nooit te vergeten

  Een heerlijk boek voor alle fans van de honderdjarige man en Hendrik Groen. In 'Frank Derricks vakantie om nooit te vergeten' gaat onze krasse tachtiger naar LA! Frank is 82, en blijkbaar is hij dus oud. Dat vindt hij zelf nog wel meevallen. Oké, alles piept… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Nina Riggs boeken
  Nina Riggs - In het oranje ochtendlicht

  In het onberispelijke oranje licht van Nina Riggs is het hartverscheurende verhaal van een vrouw die licht vond in de diepste duisternis. ‘Doodgaan is niet het einde van de wereld,’ vertrouwt haar moeder, die op dat moment niet lang meer te leven heeft,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Francesco Piccolo boeken
  Francesco Piccolo - Het verlangen te zijn als alle anderen

  Een Bildungsroman waarin de hoofdpersoon de band tussen hemzelf en de wereld probeert te begrijpen. Terugkijkend begon het voor de verteller toen hij als negenjarige op een avond een park in een Italiaanse stad binnensloop. Daar overviel hem het besef dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - De geniale vriendin - grote letter uitgave

  Lila en Elena groeien samen op in een volkswijk in het Napels van de jaren vijftig, een tijd waarin het ondenkbaar is dat meisjes hun tijd verspillen met leren. De intelligente Lila moet van school om te gaan werken. Ze probeert aan haar milieu te ontsnappen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,00
 • Tracy Chevalier boeken
  Tracy Chevalier - Opmerkelijke schepsels

  Wanneer Mary Anning in de rotsen aan de zuidkust van Engeland fossielen vindt van een onbekende dinosaurus, zet ze de wetenschappelijke wereld op zijn kop. De vondst stelt ideeën over de schepping van de aarde aan de kaak en wakkert het debat aan over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Faruk Šehic boeken
  Faruk Šehic - Zachtjes stroomt de Una

  Zijn jeugd aan de Una was betoverend en leek eeuwig te duren, maar toen in 1992 de Balkanoorlog uitbrak, zou niets meer hetzelfde zijn. Jaren later probeert Mustafa in een land dat nog herstellende is van het oorlogsgeweld zijn eigen trauma te verwerken. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Ann O'Loughlin boeken
  Ann O'Loughlin - De vrouw van de rechter

  Genomineerd als Roman van het Jaar door de Romantic Novel Association Het leven van Grace verandert voorgoed als ze wordt uitgehuwelijkt aan een veel oudere, respectabele rechter. Ze leeft in weelde, maar voelt zich eenzaam. Dan ontmoet ze een jonge arts,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Francesco Pecoraro boeken
  Francesco Pecoraro - Het leven in tijden van vrede

  Op een dag in mei 2015 reist de 69-jarige Ivo Brandani ziek van Caïro terug naar Rome. In Egypte heeft hij in het diepste geheim gewerkt aan een opdracht van een multinational: het koraalrif in de Rode Zee, dat door vervuiling en uitputting aan het afsterven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99