Vertaalde roman, novelle

 • Sarah Morgan boeken
  Sarah Morgan - Nachten in New York

  De ultieme feelgoodserie in hartje New York. Paige is met haar twee beste vriendinnen een eigen evenementenbureau begonnen. Helaas gaan de zaken rampzalig, waardoor ze gedwongen wordt hulp te vragen aan de beste vriend van haar broer, ICT-miljonair Jake Romano… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • P.G. Wodehouse boeken
  P.G. Wodehouse - Jeeves en de liefde

  JEEVES, de ideale bediende, blijkt ook op het terrein van de liefde de fijnste kneepjes te kennen. Zijn meester Bertie Wooster is verloofd geweest met zo ongeveer alle beschikbare meisjes uit het Londense West End - meer uit onhandigheid misschien dan uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Kristina Sandberg boeken
  Kristina Sandberg - Leven tot elke prijs

  Kristina Sandberg weet het routineuze leven van een huisvrouw in de jaren vijftig op zo'n aangrijpende en meeslepende wijze te beschrijven en haar hoofdpersoon, Maj, zo treffend neer te zetten dat de kleinste zorgen je bij de keel grijpen. Een geweldige roman.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Sherwood Anderson boeken
  Sherwood Anderson - Winesburg, Ohio

  Ernest Hemingway maar ook Amos Oz, William Faulkner, Thomas Wolfe, John Steinbeck, J.D. Salinger (en nog vele anderen) bevestigden schatplichtig te zijn aan Sherwood Anderson, en dan met name aan dit onvergetelijk boek. 'Een invloedrijke klassieker. Vraag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Raduan Nassar boeken
  Raduan Nassar - Bijbelse landbouw

  Bijbelse landbouw kan misschien het best omschreven worden als een Braziliaanse bildungsroman. André verlaat de boerderij van zijn ouders om zich te onttrekken aan de vanzelfsprekendheden van dit archaïsch levende gezin, met uit het Midden-Oosten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Liane Moriarty boeken
  Liane Moriarty - Drie wensen

  Ze zeggen dat ongeluk altijd in drieën komt, voor de zussen Lyn, Cat en Gemma Kettle, is dit in het jaar dat ze 33 worden niet anders. Lyn heeft moeite om de juiste balans te vinden tussen het moederschap, haar werk en haar huwelijk. Cat, die al haar vrienden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Wilbur Smith, Tom Harper boeken
  Wilbur Smith, Tom Harper - SMITH*PROOI VAN DE TIJGER

  Magie en avontuur in de wereld van de Courtneys Door de gokschulden van zijn stiefvader laat Francis Courtney noodgedwongen zijn comfortabele leventje in Devonshire achter. Hij zet koers richting Zuid-Afrika, waar zijn oom Tom Courtney zijn vader doodde.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Corina Bomann boeken
  Corina Bomann - Het klaprozenjaar

  Een ontroerende roman over liefde, eenzaamheid en familiebanden Nicole groeide op als enig kind zonder vader en sindsdien droomt ze ervan zelf ooit een groot gezin te hebben. Als ze tot haar grote vreugde merkt dat ze zwanger is, lijkt haar droom werkelijkheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Antoine de Saint-Exupery boeken
  Antoine de Saint-Exupery - Nachtvlucht

  Een postvlieger komt boven Argentinië in zwaar weer terecht en verliest het contact met de grond. De luchtverkeersleider is in alle staten. Betekent dit fatale ongeval het einde van zijn ambitieuze project? Heeft hij boven zijn macht gegrepen? Moet hij zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Wallace Stegner boeken
  Wallace Stegner - De fundamenten van ons leven

  In De fundamenten van ons leven keert Lyman Ward, emeritus hoogleraar en auteur van boeken over het Amerikaanse Westen, terug naar het huis van zijn grootouders in Grass Valley, in de Californische Sierra Nevada. Aan een rolstoel gekluisterd door een slopende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Robyn Carr boeken
  Robyn Carr - Voet bij stuk

  Sierra Jones verlangt geen seconde terug naar de onrustige tijd die werd getekend door rommelige dates met foute mannen en stomme keuzes. Maar ze kent haar eigen zwakheden en weet dat het een hele uitdaging zal zijn om haar nieuwe leven vol te houden. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Christian Jacq boeken
  Christian Jacq - JACQ*DE VERLOREN ZIEL

  Prins Setne, de jongste zoon van Ramses II, zet zijn heldhaftige strijd tegen het kwaad voort. Terwijl iedereen denkt dat hij verdronken is, vaart Setne ongemerkt naar de geheime stad. Hij hoopt daar de vaas van Osiris te vinden en zo de zwarte magiër te slim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • George Saunders boeken
  George Saunders - Lincoln in de bardo

  In februari 1862, twee dagen na zijn dood, wordt de elfjarige Willie Lincoln bijgezet op een begraafplaats in Washington. Die nacht bezoekt zijn rouwende vader, president Abraham Lincoln, de marmeren crypte. Nog een laatste keer wil hij tijd doorbrengen bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Maïssa Bey boeken
  Maïssa Bey - Hizya

  Hizya is de Algerijnse legende van een jonge vrouw die in de bloei van haar leven door de dood wordt weggerukt en haar geliefde Sayed ontroostbaar achterlaat. Sayed laat door de dichter Ben Guittoun een klaagzang voor zijn mooie geliefde schrijven. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Tracy Chevalier boeken
  Tracy Chevalier - Opmerkelijke schepsels

  Wanneer Mary Anning in de rotsen aan de zuidkust van Engeland fossielen vindt van een onbekende dinosaurus, zet ze de wetenschappelijke wereld op zijn kop. De vondst stelt ideeën over de schepping van de aarde aan de kaak en wakkert het debat aan over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Miroslav Penkov boeken
  Miroslav Penkov - Ooievaarsberg

  Een jonge Bulgaarse migrant keert vanuit Amerika terug naar zijn geboorteland om op zoek te gaan naar zijn grootvader. Drie jaar eerder verbrak de grootvader plotseling elke vorm van contact met zijn familie. De jongen trekt naar het Strandjagebergte, op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Beate Teresa Hanika boeken
  Beate Teresa Hanika - De abrikozenboom

  ‘Een betoverend boek.’ - Berliner Zeitung (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pierre Lemaitre boeken
  Pierre Lemaitre - VRIJE VAL

  In Vrije val zoomt Lemaitre in op de karakters van invloedrijke managers en toont hun meedogenloze strategieën. Het resultaat is een psychologische thriller zoals alleen Lemaitre ze schrijft: cynisch, humoristisch en indringend! De 57-jarige Alain Delambre,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - Dagen van verlating - grote letter uitgave

  Van de ene op de andere dag wordt de achtendertigjarige Olga door haar man verlaten voor een jongere vrouw. Met haar twee kleine kinderen blijft ze achter in het appartement waar ze zich jarenlang gelukkig waande. Als ze de deur van dat appartement niet meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • John le Carré boeken
  John le Carré - Een broze waarheid

  Spanning, ontroering en opwinding volgen elkaar in snel tempo op in deze meesterlijk geschreven thriller waarin een minister van Buitenlandse Zaken met een bedenkelijke reputatie in het geheim een actie tegen jihadistische terroristen op de Rots van Gibraltar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Susana López Rubio boeken
  Susana López Rubio - Een vrouw in Havana

  Een ontroerend liefdesverhaal tussen een jonge Spaanse immigrant en de vrouw van een -Cubaanse maffiabaas Patricio Rubio is een 87-jarige inwoner van Madrid die slechts nog leeft voor zijn herinneringen. Op een ochtend, op weg naar zijn kaartclub, ruikt hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - De cirkel van zes

  Als geen ander weet Nora Roberts spanning, romantiek en magie met elkaar te verweven in een meeslepend verhaal Op de laatste hete zomerdag staat Hoyt tijdens een hevig onweer op een rots boven een woest kolkende zee. Hij staat daar kokend van woede te razen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Desiderius Erasmus boeken
  Desiderius Erasmus - Brieven

  Erasmus was een verwoed briefschrijver, met contacten in heel Europa. Al tijdens zijn leven werden zijn brieven voortdurend gekopieerd, uitgegeven en gretig gelezen. Voor Erasmus was een goede brief een volmaakt vormgegeven geheel, steeds aangepast aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Christina Lauren boeken
  Christina Lauren - STOUTER 6 - ONAFSCHEIDELIJK & ONBEREIKBAAR

  Chloe Mills en Bennett Ryan stappen in het huwelijksbootje en het geluk lacht het stel toe. Maar Chloe wordt gek van de pre-bruiloftstress en Bennett maakt een geen-seks-tot-de-huwelijksnacht-belofte, die de spanningen alleen maar versterkt. Redt het koppel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Bandi boeken
  Bandi - De aanklacht

  Bandi – De aanklacht Bandi, dat ‘vuurvlieg’ betekent in het Koreaans, is het pseudoniem van een auteur die in Noord-Korea woont en deze verhalen in het geheim schreef. Hij is een door het regime ‘goedgekeurde’ auteur, maar na getuige geweest te zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99