Vertaalde roman, novelle

 • Drago Jancar boeken
  Drago Jancar - Die nacht zag ik haar

  Veronika Zarnik is een vrijgevochten, zelfstandige, sensuele en excentrieke vrouw, ongrijpbaar en mateloos intrigerend, iemand die je niet snel vergeet. Samen met haar man Leo vormt ze een onconventioneel paar. Op een nacht in januari 1944 verdwijnt het stel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • George Orwell boeken
  George Orwell - Birmaanse dagen

  De Engelse houthandelaar Flory behoort tot de kleine blanke elite in het stadje Kyauktada in Opper-Birma. In de verzengende tropenhitte wordt hij steeds meer bevangen door walging van zichzelf en de andere Britten, die hun dagen verdoen in de Europese Club –… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Virginie Grimaldi boeken
  Virginie Grimaldi - GRIMALDI*WEET JE NOG

  Zo had ik me mijn leven niet voorgesteld: moeder van een vierjarige zoon en weer alleen. Ik weet bovendien niet wat ik pijnlijker vind: dat mijn man bij me weg is en ik moet aanzien hoe mijn gezin uit elkaar valt of dat ik op vijfendertigjarige leeftijd weer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dorthe Nors boeken
  Dorthe Nors - Spiegel spiegel schouder

  Sonja is de veertig voorbij en probeert haar rijbewijs te halen. Ze voelt zich eenzaam in de grote stad, hunkert naar vrijheid en haar leven kan sowieso wel wat richting gebruiken. Haar vriendenkring blijft grotendeels beperkt tot een zweverige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Nicholas Sparks boeken
  Nicholas Sparks - Je bent nooit alleen

  Meeslepend verhaal over liefde, verraad en obsessie – prachtige roman van bestsellerauteur Nicholas Sparks nu voor € 7,50 Julie is al jong weduwe geworden en is bang om opnieuw door de liefde gekwetst te worden. Toch begint ze langzaam te vallen voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Geneva Lee boeken
  Geneva Lee - Royal Passion

  Het was nog nooit zo spannend bij het Britse koningshuis – een hotte nieuwe serie voor de vele fans van E.L. James, Audrey Carlan en Jessica Clare Een blik, een kus en niets is meer hetzelfde. Op haar afstudeerfeestje ontmoet Clara Bishop een knappe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Daniel Kehlmann boeken
  Daniel Kehlmann - Het meten van de wereld

  Roman van zeldzame verbeelding, kracht en schittering. Een humorvol portret van twee genieën: Alexander von Humboldt en Carl Friedrich Gauss, die onafhankelijk van elkaar het absurde plan hebben bedacht de wereld op te meten. Alexander baant zich een weg door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Junpei Gomikawa boeken
  Junpei Gomikawa - Menselijke voorwaarden

  Menselijke voorwaarden is in alle opzichten een buitengewoon boek. Het is voor het eerst dat van dit unieke oorlogsverhaal een vertaling verschijnt in ruim zestig jaar, hoewel het in Japan onmiddellijk een bestseller werd. Menselijke voorwaarden gaat over een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  69,99
 • Jochen Rausch boeken
  Jochen Rausch - Oorlog

  In een sobere, glasheldere en intense stijl vertelt Jochen Rausch het verhaal van Arnold Steins, een vijftigjarige man die in een verwaarloosde hut op een berg leeft, ergens in de Alpen. Zijn 24-jarige zoon is gesneuveld in de oorlog in Afghanistan en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • David Sedaris boeken
  David Sedaris - De lachvogel

  Het nieuwe boek van David Sedaris, die in 2012 te gast was bij College Tour en in 2013 opnieuw optreedt in Carré.Met zijn scherpzinnige observaties is David Sedaris uitgegroeid tot een van de bekendste humoristen. Hij maakt gehakt van culturele eufemismen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Baltasar Porcel boeken
  Baltasar Porcel - De keizer of het oog van de storm

  Andalusië, 1808. De slag bij Bailén mondt uit in de eerste nederlaag van Napoleon Bonaparte. De verslagen Franse soldaten worden gedwongen tot een slopende voettocht van honderden kilometers naar Cádiz, waar ze worden ingescheept naar de Balearen. Aan hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Katie Ganshert boeken
  Katie Ganshert - Het lied van de feniks

  'Het lied van de feniks' van Katie Ganshert: wat als je een bomaanslag overleeft? Bij een terroristische aanslag in een trein bij Chicago komen 22 mensen om het leven. Autumn overleeft als enige van haar coupé de explosie en worstelt na haar herstel met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Emrah Serbes boeken
  Emrah Serbes - Behzat Ç

  In een grijs en ondergesneeuwd Ankara valt een meisje van een dakterras. Of is ze geduwd? Hoofdcommissaris Behzat Ç. probeert de zaak op te lossen op de enige manier die hij kent: meedogenloos. Deze Behzat Ç. wordt afgeschilderd als de ultieme macho, die bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Vladislav Van?ura boeken
  Vladislav Van?ura - Herberg 'De goede luim'

  Vladislav Van?ura (1891-1942) wordt gerekend tot de grote namen in het Tsjechische interbellum. Hij is een rasverteller die inspiratie put uit de renaissance. Met licht verheven taal en fijne ironie beschrijft hij in deze bundel drie liefdesaffaires: een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karel Schoeman boeken
  Karel Schoeman - Een ander land

  Met een woord vooraf door J.M. Coetzee. De vermogende Nederlander Versluis trekt in 1870 naar Zuid Afrika om er te genezen van TBC. Hij leert er de geëmigreerde Europeanen kennen, maar houdt het land zelf en zijn eigenlijke inwoners op afstand. Maar als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • David Grossman boeken
  David Grossman - Uit de tijd vallen - grote letter uitgave

  Na het eten staat hij plotseling op, neemt afscheid van zijn vrouw en vertrekt naar 'daar' om - één keer, heel kort - hun dode zoon te zien. Anders is het verdriet niet meer uit te houden, nadat hij er vijf jaar over zweeg. Onderweg sluiten zich meer mensen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,45
 • Terry Pratchett boeken
  Terry Pratchett - De herderskroon

  Het allerlaatste deel uit de Schijfwereld-reeks Alleen J.K. Rowling kan zich wereldwijd een meer gelezen Britse schrijver noemen dan Sir Terry Pratchett Er is iets op komst. De uilen en de vossen voelen het al aan en zo ook Tiffany Verweerd. Een oude vijand is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maria Semple boeken
  Maria Semple - WAAR IS BERNADETTE? (POD)

  Wie is Bernadette Fox?Voor haar man Elgie Branch, topman bij Microsoft, is ze zijn geestige, getalenteerde, wispelturige en getroebleerde vrouw.Voor designexperts is ze een revolutionair architect.Voor de moeders van school is ze een regelrecht gevaar.Voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Petrov Vsevolod boeken
  Petrov Vsevolod - De Manon Lescaut van Tourdeille

  Een hospitaaltrein reist van het ene front naar het andere. Een vreemde, tussentijdse toestand in het midden van de oorlog. Het verhaal verschijnt eerst aan ons als een utopie, of, om preciezer te zijn, als een idylle (wat natuurlijk een variëteit is van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Yusuf Atilgan boeken
  Yusuf Atilgan - Hotel Moederland

  In mei 2016 publiceerden we 'De lanterfanter', het debuut van Yusuf Atilgan uit 1956, dat door de Nederlandse en Vlaamse pers lovend werd ontvangen. Hotel Moederland is zijn tweede roman, die veertien jaar na zijn debuut verscheen, en tot de canon van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - Als de rododendron bloeit - grote letter uitgave

  De vrouwen van Deverill proberen zich staande te houden in de roerige jaren voor de Tweede Wereldoorlog. Kitty wordt verscheurd door haarliefde voor Ierland en de wens haar leven met Jack te delen. Celia is vastbesloten kasteel Deverill in zijn oude glorie te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  63,65
 • Roberto Saviano boeken
  Roberto Saviano - De kinderen in de sleepnetten

  In Napels worden de straten onveilig gemaakt door een nieuwe bende, de ‘Paranza’, de ‘Kindercamorra’. Het zijn groepen van tieners die hun tijd verdelen tussen het checken van hun Facebookaccounts, het spelen van Call of Duty op hun Playstations, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nicholas Sparks boeken
  Nicholas Sparks - Op het eerste gezicht

  Meeslepend verhaal over liefde, verraad en obsessie – prachtige roman van bestsellerauteur Nicholas Sparks nu voor € 7,50 Er zijn drie dingen die Jeremy Marsh had gezworen nooit te doen: New York verlaten; zijn hart opnieuw aan iemand verliezen nadat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Cathy Kelly boeken
  Cathy Kelly - Het hart van een vrouw

  HARTVERWARMEND, EMOTIONEEL EN ONTROERENDMichael en Katy gaan trouwen - beide families en alle vrienden in de Ierse stad Bridgefort kijken opgewonden uit naar het feest. Maar er zijn drie vrouwen die worstelen met verborgen gevoelens. Leila, Katy's beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Kristin Hannah boeken
  Kristin Hannah - Twee zusjes

  MEGHANN is een succesvol echtscheidingsadvocaat. Jaren geleden werd zij door een ruzie met haar stiefvader gedwongen tot een hartverscheurende keuze waarmee ze de liefde van haar zus Claire verspeelde. Inmiddels gelooft Meghann helemaal niet meer in liefde en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99