Vertaalde roman, novelle

 • Olga Grjasnowa boeken
  Olga Grjasnowa - God is niet verlegen

  Hammoudi, een jonge Syriër die in Parijs geneeskunde heeft gestudeerd, moet terug naar Syrië om zijn paspoort te laten verlengen. Precies op dat moment breekt in Syrië de oorlog uit en kan hij geen kant meer op. Hij besluit zich aan te melden bij het verzet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maria Semple boeken
  Maria Semple - Waar is Bernadette

  Wie is Bernadette Fox? Voor haar man Elgie Branch, topman bij Microsoft, is ze zijn geestige, getalenteerde, wispelturige en getroebleerde vrouw. Voor designexperts is ze een revolutionair architect. Voor de moeders van school is ze een regelrecht gevaar. Voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Ripper

  'Beter dan alles wat ze tot dusver heeft geschreven.' de Volkskrant De zestienjarige Amanda en haar vrienden spelen graag de online mystery game 'Ripper'. Maar wat als een spel begon, wordt dodelijke ernst wanneer Amanda de aandacht van de Rippergroep verlegt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Philipp Blom boeken
  Philipp Blom - Bij storm aan zee

  In een hotelkamer in Amsterdam wacht Ben op de urn met de as van zijn moeder. Hij schrijft een brief aan zijn vierjarige zoon die hij pas over veertig jaar mag lezen. Hij probeert uit te leggen waarom zijn leven door een onverwachte wending op losse schroeven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anne Ostby boeken
  Anne Ostby - Momenten van geluk

  Vijf vriendinnen besluiten samen op de Fiji-eilanden te gaan wonen, waar ze niet alleen een chocoladebedrijf beginnen maar ook zichzelf terugvinden. Vlak voor hun pensioengerechtigde leeftijd besluiten Sina, Lisbeth, Ingrid en Maya Noorwegen te verlaten en bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Benoît Decock boeken
  Benoît Decock - Snoeken slaan

  SNOEKEN SLAANPierre gaat als jochie van twaalf op roeien. Direct grijpt een ploeg grote jongens hem bij de kladden. Dat groentje is lekker licht, die kan mooi gaan sturen, vinden ze. Een goede leerschool, maar zelf roeien trekt hem meer. De rivier, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ayelet Gundar-Goshen boeken
  Ayelet Gundar-Goshen - Leeuwen wekken

  Op 20-jarige leeftijd ontmoet Ayelet Gundar-Goshen iemand die de hoofdpersoon van ‘Leeuwen wekken’ zal worden. Hij biecht op dat hij onopzettelijk iemand heeft overreden en is gevlucht. Tien jaar later is hij in ‘Leeuwen wekken’ Eitan Green, chirurg,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Audrey Carlan boeken
  Audrey Carlan - Onvoorwaardelijke overgave

  Een gepassioneerd, romantisch liefdesverhaal met een vleugje drama Nadat het huwelijk van Monet Holland strandde, raapte ze de scherven van haar gebroken hart zo goed en zo kwaad als het ging bij elkaar en probeerde er samen met haar dochtertje het beste van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden

  In ‘De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden’ van Jonas Jonasson leiden de 100-jarige man Allan Karlsson en zijn kompaan Julius een luxe, paradijselijk leven op Bali. De bodem van de koffer met geld die ze aan hun vorige strapatsen hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Georgi Gospodinov boeken
  Georgi Gospodinov - De wetten van de melancholie

  De verteller van De wetten van de melancholie heeft een labyrint van verhalen en personages gebouwd rondom zijn eigen jeugd en de geschiedenis van zijn familie. Van een jongen die in een souterrain ergens in een Oost-Europees land de eindeloze namiddagen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,95
 • Phillip Lewis boeken
  Phillip Lewis - Een andere stilte

  Vlak voor Henry Asters geboorte keert zijn vader tegen wil en dank terug naar de kleine stad in de Appalachen waar hij zelf is opgegroeid, en installeert zijn jonge gezin hoog op een berg in een immens huis van staal en glas. Daar groeit Henry op onder de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Imogen Hermes Gowar boeken
  Imogen Hermes Gowar - De meermin en de courtisane

  In ‘De meermin en de courtisane’ van Imogen Hermes Gowar krijgt koopman Hancock op een septemberavond in 1785 urgent bezoek van een van zijn kapiteins: hij heeft diens schip verkocht in ruil voor een meermin, dat onweerstaanbaar mysterieuze wezen van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sophie Chen Keller boeken
  Sophie Chen Keller - De wonderbaarlijke vindingrijkheid van Walter Lavender

  Hij heeft een buitengewoon talent. Kan hij daarmee ook zijn vader terugvinden? Walter Lavender is twaalf, maar hij praat niet. Daarom denken mensen dat hij dom is. Maar hij ziet juist veel meer dan anderen. In zijn ogen dansen de croissantjes en cakejes rond… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Philip Kindred Dick boeken
  Philip Kindred Dick - Elektrische dromen

  Philip K. Dick schreef gedurende zijn leven meer dan honderd korte verhalen: alle scherp, opwindend en profetisch. De beste tien verhalen zijn verzameld in Elektrische dromen. Dicks verhalen in Elektrische dromen zijnvervreemdend, visionair, grappig en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Sarah Morgan boeken
  Sarah Morgan - Puffin Island

  Drie vriendinnen hebben ooit gezworen om elkaar altijd bij te staan en in moeilijke tijden terug te keren naar Puffin Island, de plek waar ze zijn opgegroeid. Duik in het diepe Wanneer Emily plotseling voor het dochtertje van haar beroemde halfzus moet zorgen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marcel Pagnol boeken
  Marcel Pagnol - Mijn kinderjaren in de Provence

  Het onderwijzersgezin Pagnol uit Marseille brengt elke zomer door in de Provence. Terwijl vader Pagnol en oom Jules elke dag met stapels wild van de jacht terugkomen, trekt de kleine Marcel er met de boerenjongen Lili opuit om vogelvallen te zetten in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jonas Lüscher boeken
  Jonas Lüscher - Kracht

  Richard Kracht, hoogleraar rethorica in het Duitse Tübingen, heeft een slecht huwelijk en zit financieel aan de grond. Om de scheiding te bekostigen doet hij mee aan een prijsvraag die een steenrijke internetondernemer in Silicon Valley heeft uitgeschreven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Elizabeth Hartley Winthrop boeken
  Elizabeth Hartley Winthrop - De genadestoel

  Louisiana 1943. Aan de vooravond van zijn executie wacht de achttienjarige Willie Jones in zijn cel zijn einde af. Zijn vader Frank brengt op de rug van een oude muilezel de grafsteen die hij van zijn laatste geld kocht naar de begraafplaats. Een vrachtwagen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Francesca Zappia boeken
  Francesca Zappia - Zoek me tussen de sterren

  Indringende, eigentijdse YA-roman over fandom, online vriendschap, depressie en de grote invloed van internet.Ik zal hem moeten vertellen wie ik ben. Maar wat moet ik doen als ik daarmee alles verpest? Op school ziet niemand Eliza staan. Op internet is ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Quim Monzó boeken
  Quim Monzó - De omvang van de ramp

  Een schrijnende Catalaanse komedie over liefde en haat, lust en eenzaamheid.Eindelijk slaagt de trompettist Ramon-Maria erin de vrouwelijke vedette van het theater waar hij werkt te versieren. Maar eenmaal in bed blijkt hij tot geen enkele daad in staat. Uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Amy Bloom boeken
  Amy Bloom - Witte huizen

  ‘Ik ben nooit jaloers geweest op een echtgenoot of een echtgenote, tot ik Eleanor leerde kennen. Vanaf dat moment zou ik alles wat ik ooit had gehad, ieder ritje in een limousine, ieder naakt zwempartijtje, iedere naamsvermelding of onbezorgde wandeling,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • David Sedaris boeken
  David Sedaris - Calypso

  In zijn langverwachte nieuwe verhalenbundel is Sedaris op zijn allerbest: zijn observatievermogen is scherper dan ooit en de wijze waarop hij de lezer in lachen kan laten uitbarsten is ongeëvenaard. Vlijmscherpe verhalen over zijn familie, het verlies van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jenna Blum boeken
  E-book
  Jenna Blum - De verloren familie

  De langverwachte nieuwe roman van de auteur van Het familieportret Een ontroerend, indrukwekkend verhaal over de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog voor een overlever De Duits-Joodse Peter Rashkin heeft de concentratiekampen van de Tweede Wereldoorlog… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Nora Roberts boeken
  E-book
  Nora Roberts - De stille vallei

  Het adembenemende laatste deel van de Cirkel-trilogie - liefde, romantiek, spanning en een vleugje magie De cirkel die Liliths vampierleger moet verslaan, probeert het volk van Geall achter zich te krijgen. Als ervaren krijger én vrouw van adel speelt Moira… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Nicky Pellegrino boeken
  Nicky Pellegrino - Terug naar Villa Rosa

  Wie droomt niet van een nieuw begin in zonnig Italië?’Terug naar Villa Rosa’ (‘Under Italian Skies’) is een heerlijk zomerboek voor alle fans van Santa Montefiore en Jill Mansell Als de vrouw voor wie Stella 25 jaar lang heeft gewerkt plotseling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99