Vertaalde roman, novelle

 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - De laatste roos van de zomer

  Het magistrale drieluik over de Deverills van Santa Montefiore is nu compleet! Ondanks alles wat ze in het verleden hebben gedeeld, botsen de drie vrouwen van Deverill telkens weer als het gaat over de toekomst van hun geliefde kasteel. Intussen wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jane Gardam boeken
  Jane Gardam - Een onberispelijke man

  Alles aan Edward Feathers is vlekkeloos - zijn garderobe, zijn manieren, zijn naam en faam als topadvocaat met een glansrijke carrière in Hongkong. Door en door een gentleman, die zijn bijnaam Old Filth - Failed In London, Try Hongkong - geen eer aandoet.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sophie Kinsella boeken
  Sophie Kinsella - Mijn niet zo perfecte leven

  Katie Brenner heeft er genoeg van om een 'nobody' te zijn. Daarom gaat ze werken op een trendy reclamebureau in Londen. Haar baas Demeter is een helse verschrikking maar daar kan Katie wel tegen. Tot ze totaal onverwacht wordt ontslagen. Met al haar dromen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Liane Moriarty boeken
  Liane Moriarty - Bijna echt gebeurd

  Sam en Clementine hebben een mooi, maar druk leven: twee jonge dochters, een verantwoordelijke baan voor Sam en de hectiek van een belangrijke auditie voor Clementine, die celliste is. Van jongs af aan is Clementine bevriend met Erika. Een enkele blik tussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pierre Jarawan boeken
  Pierre Jarawan - De zoon van de verhalenverteller

  ***BOEK VAN DE MAAND DWDD*** Unaniem gekozen door het boekenpanel! Wat Hosseini doet voor Afghanistan doet Jarawan voor Libanon. 'Alle zonen houden van hun vader. Maar ik verafgoodde de mijne, omdat hij me meenam in zijn wereld van verhalen.' Samir verruilt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - De vrouwen van kasteel Deverill

  Liefde, passie en drama tegen de achtergrond van het prachtige Ierland Als jongste dochter van een afstandelijke moeder en een vader die zijn kasteel ontvlucht en troost zoekt bij de jacht en zijn maîtresse, trekt Kitty Deverill naar haar grootmoeder, bij wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Jojo Moyes boeken
  Jojo Moyes - Verboden vruchten

  Jojo Moyes is de succesvolle auteur van ‘Voor jou’ (Me before you) (succesvol verfilmd met Emilia Clarke en Sam Claflin in de hoofdrollen) en ‘Een leven na jou’ (After You). ‘Verboden vruchten’ is een van de andere geliefde Moyes-titels.In een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Kristin Harmel boeken
  Kristin Harmel - Als we elkaar terugzien

  Een meeslepende familiegeschiedenis, voor de vele lezers van De bakkersdochter, Het familieportret en De nachtegaal Columniste Emily denkt dat ze alles kwijt is: haar baan, haar familie en haar grote jeugdliefde. Dan ontvangt ze van een geheime afzender een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - De geniale vriendin

  Deel 1 van de Napolitaanse romansLila en Elena groeien samen op in een volkswijk in het Napels van de jaren vijftig, een tijd waarin het ondenkbaar is dat meisjes hun tijd verspillen met leren. De intelligente Lila moet van school om te gaan werken. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Colson Whitehead boeken
  Colson Whitehead - De ondergrondse spoorweg

  BEKROOND MET DE NATIONAL BOOK AWARDCora is slavin op een katoenplantage in Georgia. Haar helse leven staat op het punt om nog erger te worden: de wrede eigenaar heeft zijn oog op haar laten vallen. Ze besluit om te vluchten, en met hulp van de Ondergrondse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Zia Haider Rahman boeken
  Zia Haider Rahman - In het licht van wat wij weten

  Londen, september 2008, een zonnige ochtend, een fraai huis in South Kensington. De bewoner ervan is investeringsbankier. Hij nadert de veertig, zijn carrière staat op springen, zijn huwelijk is in het slop geraakt. Aan de deur van zijn huis meldt zich een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • James Hannaham boeken
  James Hannaham - Aardse vruchten

  Gelukkig waren ze, Darlene en Nat Hardison, met hun zoontje Eddie, hun buurtwinkel en de politieke bijeenkomsten bij hen thuis. Maar na de gewelddadige moord op Nat verliest Darlene zich in drugs en staat Eddie er hoegenaamd alleen voor. Dan krijgt Darlene een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mike Bullen boeken
  Mike Bullen - Vertrouw me

  Eén nacht op een conferentie, twee aantrekkelijke vrouwen en een verpakking met twee condooms, waaruit er eentje ontbreekt... Greg en Dan zijn allebei op hun manier gelukkig getrouwd en ervan overtuigd dat zij nooit vreemd zullen gaan. Maar als ze aandacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Grace Metalious boeken
  Grace Metalious - Terug naar Peyton place

  Na het fenomenale succes van haar eerste roman schreef Grace Metalious al snel het vervolg: 'Terug naar Peyton Place'. In dit deel breekt Allison door als auteur van de expliciete roman 'Samuels kasteel', over het leven en de bewoners van Peyton Place. Dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sofia Caspari boeken
  Sofia Caspari - Het lied van de waterval (deel 3)

  Voor fans van Sarah Lark en Leila Meacham is 'Het lied van de waterval', het derde deel in Sofia Caspari's serie die begon met 'In het land van de koraalboom' en 'De baai van de flamingo's', een absolute must read! In dit derde boek van deze familiesaga die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Leena Lander boeken
  Leena Lander - Zondagskind

  Een geheim op de grens tussen wet en moraalRisto Salin stapt uit zijn huwelijk, zegt zijn baan op en gaat in het huisje wonen dat hij heeft geërfd van zijn grootmoeder Saida. Zij heeft hem opgevoed, maar hij heeft haar nooit echt leren kennen. Over haar eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Iben Mondrup boeken
  Iben Mondrup - Kinderjaren

  Het leven van een kind kan dramatisch verlopen. Zeker als het opgroeit in de woeste Noordpoolomgeving, waar de zomers zo kort zijn dat de sneeuw nauwelijks tijd heeft om te smelten. Kinderjaren speelt zich af op het Groenlandse eiland Disko, aan het eind van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Liane Moriarty boeken
  Liane Moriarty - Het geheim van mijn man

  Mijn lieve Cecilia, als je dit leest, ben ik dood...Stel je voor dat je man een brief aan je heeft geschreven, om te openen na zijn dood. Stel je voor dat die brief zijn diepste, meest donkere geheim bevat, die niet alleen het leven van jullie samen kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ryan Gattis boeken
  Ryan Gattis - Zes dagen

  Op 29 april 1992 om 15.15 uur spreekt een jury in Los Angeles twee agenten vrij van de aanklacht van excessief geweld tegen Rodney King. Minder dan twee uur later staat de stad, toch al een kruitvat van rassenhaat, in brand. Wat volgt is een orgie van rellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mitch Albom boeken
  Mitch Albom - Telefoon vanuit de hemel

  Op een ochtend gaan in het stadje Coldwater, in de staat Michigan, diverse telefoons over. De bekende stemmen aan de andere kant van de lijn zeggen dat ze bellen vanuit... de hemel. Is dit het grootse wonder van onze tijd? Of is het een wrede grap? Het nieuws… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jodi Picoult boeken
  Jodi Picoult - Jodi Picoult - De ultieme belofte

  'Zij was alles wat ik niet was, en ik was alle dingen die zij niet was. Haar hand paste perfect in de mijne.'De ouders van Chris en Emma zijn al jaren buren en beste vrienden, en de kinderen groeien samen op. Als ze een relatie krijgen, vindt iedereen dat dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Christina Lauren boeken
  Christina Lauren - LAUREN*WILD 2 - VERLANGEN

  Een laatste weekend zonder verplichtingen, voordat het werkende leven begint, dat is de afspraak. Dansen tot in de vroege uurtjes, cocktails drinken in Las Vegas en vooral: proosten op hun vriendschap en het leven. Een wilde nacht met drie sexy mannen pakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Nora Roberts - Dromen in beeld

  Mackenzie, Emma, Lauren en Parker; ze zijn al vriendinnen zo lang ze zich kunnen herinneren, en met z'n vieren runnen ze Vows, wedding planners. Met oog voor detail maken ze elke trouwdag bijzonder, origineel, uniek en onvergetelijk. En ze hebben het er zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gena Showalter boeken
  Gena Showalter - Gena Showalter - Hartenkoningin - White Rabbit Chronicles 3

  Alice heeft een plan... Alice dacht dat het ergste achter de rug was. Dat ze eindelijk met rust zouden worden gelaten en dat het nu echt serieus zou kunnen worden tussen haar en Cole, de leider van de zombiejagers. Tot Anima Industries, het bedrijf dat zombies… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • David Foenkinos boeken
  David Foenkinos - Charlotte

  Berlijn, 1933. Met de opkomst van het nationaalsocialisme wordt de introverte scholiere Charlotte Salomon almaar stiller, en ze is vaak alleen; haar klasgenootjes mogen niet meer met joden omgaan. Toch begint het leven haar langzaam maar zeker ook toe te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95