Vertaalde roman, novelle

 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - De winter voorbij

  Een verhaal vol onverwachte liefde waarin drie mensen in een bizarre tocht zich moeten ontdoen van een lijk, een pistool en een auto. Een onweerstaanbare pageturner van Isabel Allende.New York, december 2015. De stad wordt geteisterd door een vreselijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jojo Moyes boeken
  Jojo Moyes - Voor mij

  Jojo Moyes, de auteur van de hits ' Voor jou' (Me Before You) en 'Een leven na jou' (After You). 'Voor mij' is opnieuw een boek met Lou in de hoofdrol.'Me Before You' (het verhaal wordt vergeleken met Intouchables) werd verfilmd met in de hoofdrol Emilia… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stephen Fry boeken
  Stephen Fry - Mythos

  Losbandigheid, lust en liefde, moord en doodslag, triomfen en tragedies; de Griekse mythen en sagen zijn wilder en woester dan het leven zelf. Deze verhalen bieden alles wat een lezer zich kan wensen. De oude Grieken inspireerden onder anderen Shakespeare,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Graeme Simsion, Anne Buist boeken
  Graeme Simsion, Anne Buist - Camino

  Camino van Graeme Simsion (Het Rosie Project) en Anne Buist is een humoristische feelgoodroman over vriendschap, familie, liefde en de grote uitdagingen van het leven. Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is het verschil tussen het leven dat je leeft en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Paolo Cognetti boeken
  Paolo Cognetti - De acht bergen

  Pietro is een stadsjongen uit Milaan. Zijn vader is scheikundige, en gefrustreerd door zijn werk in een fabriek. Zijn ouders delen een liefde voor de bergen, dat is waar ze elkaar ontmoetten, waar ze verliefd werden en waar ze trouwden in een kerkje aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Carlos Ruiz Zafón boeken
  Carlos Ruiz Zafón - Het labyrint der geesten

  De indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón! Daniel Sempere droomt nog vaak over zijn moeder die onder verdachte omstandigheden gestorven is. Zijn beste vriend Fermín probeert hem op zijn unieke manier bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Julian Barnes boeken
  Julian Barnes - Het enige verhaal

  ‘Het enige verhaal’ van Julian Barnes is een pijnlijk mooie roman over eerste liefde – en de levenslange gevolgen daarvan. Begin jaren zestig. In een saaie voorstad van Londen brengt de negentienjarige student Paul de zomermaanden door in zijn ouderlijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kristin Harmel boeken
  Kristin Harmel - Als we elkaar terugzien

  Een meeslepende familiegeschiedenis, voor de lezers van De bakkersdochter, Het familieportret en De nachtegaal Columniste Emily ontvangt van een geheime afzender een prachtig, mysterieus schilderij: een portret van haar onlangs overleden grootmoeder. Er zit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Willy Vlautin boeken
  Willy Vlautin - Laat me niet vallen

  Een intense roman die zich afspeelt in het desolate Nevada en het gewelddadige Mexico Is het altijd goed om jeugddromen na te jagen? Horace Hopper is een gevoelige jongen die op de Little Reese Ranch woont, kilometers van de bewoonde ­wereld. Als tiener werd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda Green boeken
  Linda Green - Ik tel tot tien

  De grootste nachtmerrie: je kind verdwijnt als je even niet oplet Voor de lezers van Paula Hawkins, Gillian Flynn en Sophie Hannah ‘Een geweldige en provocerende thriller die onder je huid gaat zitten.’ The Sun Een, twee, drie… Lisa Dale doet haar ogen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Armando Lucas Correa boeken
  Armando Lucas Correa - Het duitse meisje

  Voor de lezers van De bibliothecaresse van Auschwitz van Antonio Iturbe en De bakkersdochter van Sarah McCoy Een aangrijpend Holocaust-verhaal, gebaseerd op ware gebeurtenissen Voordat alles veranderde had de Joodse Hannah Rosenthal een heerlijk leventje. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alison Pick boeken
  Alison Pick - Vreemdelingen met dezelfde droom

  Vreemdelingen met dezelfde droom vertelt het verhaal van enkele Joodse pioniers, twee jonge vrouwen en een oudere man, die de pogroms ontvluchten en een kibboets stichten op een stuk land dat later de staat Israël zal worden. Een verhaal waaruit pijnlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Fernando Aramburu boeken
  Fernando Aramburu - Vaderland

  Vaderland is een grootse roman over familie, loyaliteit en strijd. Twintig jaar na de dood van haar man verhuist Bittori terug naar hun geboortedorp. Haar man werd vermoord door de Baskische terreurbeweging eta, vermoedelijk door de zoon van Bittori’s… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Carsten Jensen boeken
  Carsten Jensen - De eerste steen

  Een groep Deense soldaten komt aan in een militair kamp in Afghanistan. Vierentwintig mannen en één vrouw, onder leiding van de charismatische commandant Rasmus Schrøder. Ze zijn zeer gemotiveerd, uitstekend opgeleid en klaar voor het avontuur. Maar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • John Fante boeken
  John Fante - De broederschap van de druif DL

  dwarsligger 508 John Fante De broederschap van de druif 'Voor een schrijver van zo'n goddelijke statuur is John Fante schandalig onbekend.' - HP/De Tijd Henry Molise, vijftig jaar oud en succesvol schrijver, keert terug naar zijn ouderlijk huis om te helpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Aleksandr Veltman boeken
  Aleksandr Veltman - De razende Roland

  Aleksandr Veltman (1800-1870), zoon van een gerussificeerde Zweed, was een tijdgenoot van Poesjkin en Gogol. Nu nauwelijks meer bekend speelde hij toch een niet onbelangrijke rol in de Russische literatuur van de jaren twintig en dertig van de negentiende eeuw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Guram Odisharia boeken
  Guram Odisharia - De kat van de president

  'De kat van de president' is een roman over Michail Bghazjba, een van de meest kleurrijke persoonlijkheden in de internationale havenstad Soechoemi in Abchazië (Georgië) in de tweede helft van de vorige eeuw. In de autoritaire Sovjetperiode was hij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jackie van Laren boeken
  Jackie van Laren - Duingras

  Romantiek, vriendschap en grote levensvragen tegen de achtergrond van de geliefde waddeneilanden Wende Freriks staat op een keerpunt in haar leven: ze is gestopt met haar opleiding en is totaal onverwacht gedumpt door haar vriend. In een opwelling boekt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Veronica Henry boeken
  Veronica Henry - Het huis van je dromen

  Zou jij je droomhuis herkennen als je er recht voor stond? Een heerlijke feelgoodroman over een beeldschoon oud huis, voor de lezers van Katie Fforde en Jill Mansell Van de auteur van Echte liefde vind je in de boekhandel Hunter’s Moon is het perfecte huis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • John Boyne boeken
  John Boyne - Het victoriaanse huis - grote letter uitgave

  1867. Op een koude, donkere avond arriveert Eliza Caine met de trein in Norfolk, waar ze een baan als gouvernante heeft aangenomen. Doodmoe dient ze zich aan bij Gaudin Hall, haar nieuwe huis. Ze wordt er begroet door de twee kinderen die ze moet verzorgen -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,50
 • Nicky Pellegrino boeken
  Nicky Pellegrino - Terug naar Rome - grote letter uitgave

  Mario Lanza, de ster van het witte doek, komt naar Rome! Voor de jonge Serafina, die met haar twee zusjes en hun moeder een krappe flat deelt,is de filmster de belichaming van het La Dolce Vita-gevoel dat heel Rome in de jaren vijftig in zijn greep heeft. Als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,55
 • Susan Abulhawa boeken
  Susan Abulhawa - Het blauw tussen hemel en zee - grote letter uitgave

  In 1947 woont de familie Baraka nog in een slaperig Palestijns dorpje. De oudste dochter Nazmiyeh zorgt voor het gezin sinds hun moeder bezeten is door een djin. Haar broer Mamdoeh is in de leer bij de lokale imker. Hun jongste zusje Mariam zit het liefst te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,45
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De zonderlinge avonturen van het geniale bommenmeisje

  Atoombommen, Mossad en Zweedse politie, een drankzuchtige ingenieur, een kussenfabriek, een kist antilopevlees, een domme, impulsieve broer: Jonas Jonasson mengt deze ingrediënten - en nog veel meer - onnavolgbaar door elkaar tot een verhaal dat vooral géén… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • María Dueñas boeken
  María Dueñas - Het geluk van een wijngaard - grote letter uitgave

  Een meeslepend verhaal over een vrouw die een man leert zien waar het in het leven om gaat. De Mexicaanse mijnbouwexploitant Mauro Larrea is schatrijk geworden en heeft alles weer verloren. Bij het uitbreken van de Amerikaanse Burgeroorlog in 1861 zit hij diep… (Harde kaft)

  Lees meer...
  64,50
 • Marcia Willett boeken
  Marcia Willett - Zeven dagen in de zomer

  De prachtige kust van Devon als de perfecte achtergrond: een voorschotje op de zomervakantie! Liv, de jonge moeder van een wel zeer levendige tweeling, kijkt ernaar uit om de zomer door te brengen in de Beach Hut, een huis aan de kust van Devon. Maar als haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99