Vertaalde roman, novelle

 • Liane Moriarty boeken
  Liane Moriarty - Het geheim van mijn man

  'Liane Moriarty heeft dit morele dilemma in Het geheim van mijn man tot een superieure pageturner weten te verwerken.' - Margriet (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Benedict Wells boeken
  Benedict Wells - Het einde van de eenzaamheid

  Het veelgeprezen meesterwerk van een jong Duits talent Als de tijd nu eens niet bestond? Als alles wat je beleeft eeuwig was en als niet de tijd aan jou voorbijging, maar jijzelf aan de dingen die je beleeft? Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - De laatste roos van de zomer

  Het magistrale drieluik over de Deverills van Santa Montefiore is nu compleet! Ondanks alles wat ze in het verleden hebben gedeeld, botsen de drie vrouwen van Deverill telkens weer als het gaat over de toekomst van hun geliefde kasteel. Intussen wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - De geniale vriendin

  Deel 1 van de Napolitaanse romansLila en Elena groeien samen op in een volkswijk in het Napels van de jaren vijftig, een tijd waarin het ondenkbaar is dat meisjes hun tijd verspillen met leren. De intelligente Lila moet van school om te gaan werken. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hanya Yanagihara boeken
  Hanya Yanagihara - Een klein leven

  WINNAAR KIRKUS REVIEWS BOOK PRIZESHORTLIST MAN BOOKER PRIZE: 'Een exceptioneel verhaal over wreedheid en de kracht van vriendschap.'SHORTLIST NATIONAL BOOK AWARD: 'Over onze behoefte aan verbinding en onze wil om lief te hebben.'Vier studievrienden zoeken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - De nieuwe achternaam

  Deel 2 van de Napolitaanse romans: turbulent en verslavendIn De nieuwe achternaam volgen we het leven van Lila en Elena, twee vriendinnen uit een armoedige wijk in Napels. Lila is op haar zestiende getrouwd, maar krijgt met haar nieuwe achternaam algauw het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gilbert Creutzberg boeken
  Gilbert Creutzberg - Het mozaïek

  Het mozaïek - Den Haag in de oorlogsjaren gezien door een jongen van elf toen de oorlog begon en een teenager van zestien toen de oorlog was afgelopen. Hoe voelde het om dagelijks op te groeien in een land dat bezet is door de nazi's? Gijs is elf jaar wanneer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Deborah Levy boeken
  Deborah Levy - Warme melk

  Het is pas elf uur en ik zou nu ook op mijn rug in zee kunnen drijven en naar de échte nachtelijke hemel en de échte Melkweg kunnen kijken, maar ik ben bang dat er kwallen zitten. Ik ben gistermiddag gebeten en daar heb ik een brandende, paarse striem op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • James Hannaham boeken
  James Hannaham - Aardse vruchten

  Gelukkig waren ze, Darlene en Nat Hardison, met hun zoontje Eddie, hun buurtwinkel en de politieke bijeenkomsten bij hen thuis. Maar na de gewelddadige moord op Nat verliest Darlene zich in drugs en staat Eddie er hoegenaamd alleen voor. Dan krijgt Darlene een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mike Bullen boeken
  Mike Bullen - Vertrouw me

  Eén nacht op een conferentie, twee aantrekkelijke vrouwen en een verpakking met twee condooms, waaruit er eentje ontbreekt... Greg en Dan zijn allebei op hun manier gelukkig getrouwd en ervan overtuigd dat zij nooit vreemd zullen gaan. Maar als ze aandacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Grace Metalious boeken
  Grace Metalious - Terug naar Peyton place

  Na het fenomenale succes van haar eerste roman schreef Grace Metalious al snel het vervolg: 'Terug naar Peyton Place'. In dit deel breekt Allison door als auteur van de expliciete roman 'Samuels kasteel', over het leven en de bewoners van Peyton Place. Dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sofia Caspari boeken
  Sofia Caspari - Het lied van de waterval (deel 3)

  Voor fans van Sarah Lark en Leila Meacham is 'Het lied van de waterval', het derde deel in Sofia Caspari's serie die begon met 'In het land van de koraalboom' en 'De baai van de flamingo's', een absolute must read! In dit derde boek van deze familiesaga die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Leena Lander boeken
  Leena Lander - Zondagskind

  Een geheim op de grens tussen wet en moraalRisto Salin stapt uit zijn huwelijk, zegt zijn baan op en gaat in het huisje wonen dat hij heeft geërfd van zijn grootmoeder Saida. Zij heeft hem opgevoed, maar hij heeft haar nooit echt leren kennen. Over haar eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Iben Mondrup boeken
  Iben Mondrup - Kinderjaren

  Het leven van een kind kan dramatisch verlopen. Zeker als het opgroeit in de woeste Noordpoolomgeving, waar de zomers zo kort zijn dat de sneeuw nauwelijks tijd heeft om te smelten. Kinderjaren speelt zich af op het Groenlandse eiland Disko, aan het eind van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Liane Moriarty boeken
  Liane Moriarty - Het geheim van mijn man

  Mijn lieve Cecilia, als je dit leest, ben ik dood...Stel je voor dat je man een brief aan je heeft geschreven, om te openen na zijn dood. Stel je voor dat die brief zijn diepste, meest donkere geheim bevat, die niet alleen het leven van jullie samen kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ryan Gattis boeken
  Ryan Gattis - Zes dagen

  Op 29 april 1992 om 15.15 uur spreekt een jury in Los Angeles twee agenten vrij van de aanklacht van excessief geweld tegen Rodney King. Minder dan twee uur later staat de stad, toch al een kruitvat van rassenhaat, in brand. Wat volgt is een orgie van rellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mitch Albom boeken
  Mitch Albom - Telefoon vanuit de hemel

  Op een ochtend gaan in het stadje Coldwater, in de staat Michigan, diverse telefoons over. De bekende stemmen aan de andere kant van de lijn zeggen dat ze bellen vanuit... de hemel. Is dit het grootse wonder van onze tijd? Of is het een wrede grap? Het nieuws… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jodi Picoult boeken
  Jodi Picoult - Jodi Picoult - De ultieme belofte

  'Zij was alles wat ik niet was, en ik was alle dingen die zij niet was. Haar hand paste perfect in de mijne.'De ouders van Chris en Emma zijn al jaren buren en beste vrienden, en de kinderen groeien samen op. Als ze een relatie krijgen, vindt iedereen dat dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Christina Lauren boeken
  Christina Lauren - LAUREN*WILD 2 - VERLANGEN

  Een laatste weekend zonder verplichtingen, voordat het werkende leven begint, dat is de afspraak. Dansen tot in de vroege uurtjes, cocktails drinken in Las Vegas en vooral: proosten op hun vriendschap en het leven. Een wilde nacht met drie sexy mannen pakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Nora Roberts - Dromen in beeld

  Mackenzie, Emma, Lauren en Parker; ze zijn al vriendinnen zo lang ze zich kunnen herinneren, en met z'n vieren runnen ze Vows, wedding planners. Met oog voor detail maken ze elke trouwdag bijzonder, origineel, uniek en onvergetelijk. En ze hebben het er zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gena Showalter boeken
  Gena Showalter - Gena Showalter - Hartenkoningin - White Rabbit Chronicles 3

  Alice heeft een plan... Alice dacht dat het ergste achter de rug was. Dat ze eindelijk met rust zouden worden gelaten en dat het nu echt serieus zou kunnen worden tussen haar en Cole, de leider van de zombiejagers. Tot Anima Industries, het bedrijf dat zombies… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • David Foenkinos boeken
  David Foenkinos - Charlotte

  Berlijn, 1933. Met de opkomst van het nationaalsocialisme wordt de introverte scholiere Charlotte Salomon almaar stiller, en ze is vaak alleen; haar klasgenootjes mogen niet meer met joden omgaan. Toch begint het leven haar langzaam maar zeker ook toe te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Botho Strauss boeken
  Botho Strauss - Herkomst

  Een verhaal over een zoon en zijn vader. Over ouder worden. Over weemoed en verlangen. Over onszelf. Een jonge man gaat zijn eigen weg, een heel andere dan die van zijn vader. Maar hoe ouder hij wordt, hoe meer hij beseft dat deze andere weg tot hetzelfde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ruth Ozeki boeken
  Ruth Ozeki - Een tijdelijke vertelling

  Ruth vindt op het strand van een desolaat eiland in Canada een aangespoelde Hello Kitty-lunchbox. In de trommel zit een Japans dagboek en een oud horloge. Nieuwsgierig verdiept Ruth zich in haar bijzondere vondst. Door het lezen van het dagboek wordt ze in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Eddie Joyce boeken
  Eddie Joyce - Gelukkig als we zijn

  'De personages zouden zo van de pagina naar de dichtstbijzijnde kroeg kunnen wandelen, waar je met plezier een biertje met hen zou drinken.' - Emma Straub Een week uit het leven van een familie in New York: tien jaar nadat brandweerman Bobby om het leven kwam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99