Vertaalde roman, novelle

 • Paolo Cognetti boeken
  Paolo Cognetti - De acht bergen

  Pietro is een stadsjongen uit Milaan. Zijn vader is scheikundige, en gefrustreerd door zijn werk in een fabriek. Zijn ouders delen een liefde voor de bergen, dat is waar ze elkaar ontmoetten, waar ze verliefd werden en waar ze trouwden in een kerkje aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ken Follett boeken
  Ken Follett - Het eeuwige vuur - Kingsbridge 3

  Wereldwijd kijken miljoenen lezers reikhalzend uit naar dit nieuwe deel in de saga over het stadje Kingsbridge 1558. Politieke drama’s bepalen het dagelijks leven en een bloedige religieuze strijd zet vrienden en geliefden tegen elkaar op. Zo ook Ned Willard… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Joy Williams boeken
  Joy Williams - 99 verhalen over God

  Wat heeft God te maken met post van een overleden moeder, Kafka die vegetariër is geworden en honden die hun penning verliezen? Deze zeer korte verhalen zijn een verkenningstocht van onze dagelijkse interactie met God. Williams’ personages komen God op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Gilbert Creutzberg boeken
  Gilbert Creutzberg - Het mozaïek

  Het mozaïek - Den Haag in de oorlogsjaren gezien door een jongen van elf toen de oorlog begon en een teenager van zestien toen de oorlog was afgelopen. Hoe voelde het om dagelijks op te groeien in een land dat bezet is door de nazi's? Gijs is elf jaar wanneer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda Olsson boeken
  Linda Olsson - In de schemer fluit de merel

  De ontroerende nieuwe roman over vriendschap en de liefde voor literatuur van de Zweedse bestsellerauteur. Drie eenzame mensen wonen in hetzelfde appartementengebouw in Stockholm: de depressieve Elisabeth, die zich voor alles en iedereen afsluit; Elias, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • James Hannaham boeken
  James Hannaham - Aardse vruchten

  Gelukkig waren ze, Darlene en Nat Hardison, met hun zoontje Eddie, hun buurtwinkel en de politieke bijeenkomsten bij hen thuis. Maar na de gewelddadige moord op Nat verliest Darlene zich in drugs en staat Eddie er hoegenaamd alleen voor. Dan krijgt Darlene een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eddie Joyce boeken
  Eddie Joyce - Gelukkig als we zijn

  'De personages zouden zo van de pagina naar de dichtstbijzijnde kroeg kunnen wandelen, waar je met plezier een biertje met hen zou drinken.' - Emma Straub Een week uit het leven van een familie in New York: tien jaar nadat brandweerman Bobby om het leven kwam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Williams boeken
  John Williams - Stoner

  William Stoner wordt aan het einde van de negentiende eeuw geboren als zoon van een arme boerenfamilie. Tot groot verdriet van zijn ouders kiest hij voor een carrière als docent Engels. Hij wijdt zijn leven aan de literatuur en aan de liefde - en faalt op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Molly Prentiss boeken
  Molly Prentiss - Dinsdagnachten in 1980

  Welkom in het New York van de jaren tachtig: een gruizige speelplaats voor ambitieuze kunstenaars, fanatieke verzamelaars en eerzuchtige critici. De stad bruist en tintelt, in galeries worden recordprijzen betaald en het is alle nachten feest. James Bennett,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Juan Manuel Marcos boeken
  Juan Manuel Marcos - Gunters winter

  Eindelijk de Nederlandse vertaling van de veelgeprezen roman van Juan Manuel Marcos El invierno de GunterIn deze roman wordt de reis beschreven van een kille directeur van de Wereldbank, een Paraguayaan van Duitse afkomst, samen met zijn vrouw Eliza, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Hoda Barakat boeken
  Hoda Barakat - Koninkrijk der aarde

  Salma en haar jongere broer Tannoes wonen in een kleine maronitische gemeenschap in de noordelijke bergen van Libanon. Op jonge leeftijd verloren ze hun ouders. Nu, als volwassene, houdt Salma alle relaties af. Ze vult haar leven liever met de liefde voor haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Moldaviet complete serie van 24 delen

  De MOLDAVIET-serie van uitgeverij Voetnoot bevat 24 delen met korte verhalen uit de Tsjechische literatuur. Er zijn teksten opgenomen van bekende[re] auteurs als Hrabal, Capek, Jáchym Topol en de jonge Marek Sindelka, en van in Nederland minder bekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  100,00
 • Simon Van Booy boeken
  Simon Van Booy - De illusie van alleenzijn

  Een ogenschijnlijk simpele daad van barmhartigheid op een Frans slagveld tijdens de Tweede Wereldoorlog beïnvloedt het nageslacht van twee zeer verschillende mannen. Simon Van Booy laat zien hoe de levens van uiteenlopende mensen met elkaar verbonden zijn: de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Karen Kingsbury boeken
  Karen Kingsbury - Een huis vol familie

  'Een huis vol familie' van Karen Kingsbury is een must-read voor de fans van de geliefde familie Baxter. In deze warme en liefdevolle roman komt de hele familie bijeen om de feestdagen met elkaar door te brengen. Er zijn twee jaar verstreken sinds een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jennifer L. Armentrout boeken
  Jennifer L. Armentrout - Vertrouw op mij

  'Vertrouw op mij' is het zesde en laatste deel in de 'Wacht op mij'-serie van Jennifer L. Armentrout. Hoofdpersoon Jillian neemt een baan aan in het familiebedrijf, omdat ze moet toegeven dat het een mooie kans is. Wat haar niet wordt verteld, is dat ze direct… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Trinus Riemersma boeken
  Trinus Riemersma - Leven en dood volgens Jelke Bos

  Een labrador vraagt zich na een bijna-doodervaring af of zijn baasje er wel goed aan heeft gedaan om hem te redden. Deze elf jaar oude hond Jelke Bos beweert dit boek zelf geschreven te hebben. Dus niet de bekende Friese auteur Trinus Riemersma, zoals op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Gabriela Babnik boeken
  Gabriela Babnik - Het droge seizoen

  Ana is een tweeënzestigjarige ontwerper uit Midden-Europa, Ismail een zevenentwintigjarige Afrikaan die een harde jeugd op straat heeft gehad. Ze zijn allebei alleen; dat is wat hen samenbrengt. Maar het is de periode van het droge seizoen in Burkina Faso en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alain Mabanckou boeken
  Alain Mabanckou - Prins Peper

  De jonge Mozes heeft geen gemakkelijk leven in het weeshuis waar hij opgroeit. Niet alleen is er de strenge directeur Dieudonné Ngoulmoumako, hij wordt ook nog eens gepest door een etterige tweeling. Maar als Mozes wraak neemt door rode peper over hun eten te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karel Schoeman boeken
  Karel Schoeman - Een ander land

  Met een woord vooraf door J.M. Coetzee. De vermogende Nederlander Versluis trekt in 1870 naar Zuid Afrika om er te genezen van TBC. Hij leert er de geëmigreerde Europeanen kennen, maar houdt het land zelf en zijn eigenlijke inwoners op afstand. Maar als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Katie Fforde boeken
  Katie Fforde - Een verleidelijk voorstel DL

  dwarsligger 486 Katie Fforde Een verleidelijk voorstel Sophie Apperly wordt niet serieus genomen door haar intellectuele familie. Wanneer haar beste vriendin Milly haar uitnodigt om naar New York te komen, besluit ze dat het haar ondankbare familie goed zal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Friedrich Dürrenmatt boeken
  Friedrich Dürrenmatt - De rechter en zijn beul

  De rechter en zijn beul lijkt een klassieke misdaadroman: er is een misdaad gepleegd en er wordt onderzoek gedaan, en aan het eind van het boek weet de lezer wie de dader is. Maar van meet af aan deugt het onderzoek niet: de commissaris blijkt gaandeweg alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Riikka Pulkkinen boeken
  Riikka Pulkkinen - De beste van alle mogelijke werelden

  Actrice Aurelia is precies even oud als de vrije wereld; ze is geboren in 1989, het jaar dat de Berlijnse Muur viel. Drie jaar later vond een familietragedie plaats die zij niet onder ogen wil zien. In plaats daarvan bouwt ze een muur om zichzelf heen en stort… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mike McCormack boeken
  Mike McCormack - Dag der zielen

  De westkust van Ierland, 2 november 2008. De maand van Allerzielen is aangebroken; vader, echtgenoot en civiel ingenieur Marcus Conway zit aan de keukentafel, wachtend op zijn gezin. Terwijl in de verte de Angelusklok luidt overdenkt hij zijn leven. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Amanda Prowse boeken
  Amanda Prowse - Iets heel bijzonders - grote letter uitgave

  Drie jongemannen worden veroordeeld voor moord en komen terecht in een gevangenis in het hoge noorden van het ruige Schotland. Het is niet zomaar een gevangenis. Hier worden de gevaarlijkste criminelen met de heftigste misdaden op hun geweten opgesloten. Aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Helen Garner boeken
  Helen Garner - De Logeerkamer

  Nicola vliegt van Sydney naar Melbourne om drie weken te gaan logeren bij haar goede vriendin Helen. Maar dit is geen alledaags bezoek: Nicola heeft kanker in een vergevorderd stadium en is naar Melbourne afgereisd om een alternatieve behandeling te ondergaan.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00