Vertaalde roman, novelle

 • Haruki Murakami boeken
  Haruki Murakami - Moord op Commendatore- Deel 2

  In ‘De moord op Commendatore’ van Haruki Murakami had een portretschilder gehoopt tot rust te komen en zijn inspiratie terug te vinden in het huis van de beroemde schilder Tomohiko Amada. Maar in plaats daarvan is hij een wereld vol raadselen in gezogen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Paolo Cognetti boeken
  Paolo Cognetti - De acht bergen

  Pietro is een stadsjongen uit Milaan. Zijn vader is scheikundige, en gefrustreerd door zijn werk in een fabriek. Zijn ouders delen een liefde voor de bergen, dat is waar ze elkaar ontmoetten, waar ze verliefd werden en waar ze trouwden in een kerkje aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - De stille vallei

  Het adembenemende laatste deel van de Cirkel-trilogie - liefde, romantiek, spanning en een vleugje magie De cirkel die Liliths vampierleger moet verslaan, probeert het volk van Geall achter zich te krijgen. Als ervaren krijger én vrouw van adel speelt Moira… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Carlos Ruiz Zafón boeken
  Carlos Ruiz Zafón - Het labyrint der geesten

  De indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón! Daniel Sempere droomt nog vaak over zijn moeder die onder verdachte omstandigheden gestorven is. Zijn beste vriend Fermín probeert hem op zijn unieke manier bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Daniel Kehlmann boeken
  Daniel Kehlmann - Tijl

  Tijl Uilenspiegel, legendarisch entertainer en provocateur, staat er alleen voor wanneer zijn vader, verdacht van duivelse magie, begin zeventiende eeuw door de kerk ter dood wordt veroordeeld. De jonge Tijl moet vluchten en trekt door een door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Paulo Coelho boeken
  Paulo Coelho - Maktub

  ‘Wandelaar, een weg is er niet, de weg wordt al gaande gemaakt.’Maktub is een boek met verhalen zoals alleen Paulo Coelho ze schrijft: moderne parabelen die niet pretenderen één waarheid te vertellen. Ze bieden lezers een kleurrijke schat aan grote en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jenna Blum boeken
  Jenna Blum - De verloren familie

  De langverwachte nieuwe roman van de auteur van Het familieportret Een ontroerend, indrukwekkend verhaal over de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog voor een overlever De Duits-joodse Peter Rashkin heeft de concentratiekampen van de Tweede Wereldoorlog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • E.L. James boeken
  E.L. James - Donkerder

  E L James keert terug naar de wereld van Vijftig tinten met een diepere en duisterdere visie op het liefdesverhaal dat wereldwijd miljoenen vrouwen in vuur en vlam zetteHun zinderende, sensuele liefdesaffaire is geëindigd in hartenpijn en in scherpe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Haruki Murakami boeken
  Haruki Murakami - Moord op Commendatore- Deel 1

  In ‘De moord op Commendatore’ van Haruki Murakami neemt een zesendertigjarige portretschilder zijn intrek in een oud atelier in de bergen ten zuidwesten van Tokio. Hij is onlangs gescheiden, na zes jaar huwelijk. Behalve door hartzeer wordt hij geplaagd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Alice Hoffman boeken
  Alice Hoffman - De verbintenis van tegenpolen

  Op het tropische eiland Saint Thomas in het begin van de 19e eeuw droomt de Creoolse Rachel van een leven in het verre Parijs. Rachels moeder, een toonaangevende vrouw binnen de Joodse gemeenschap die is ontsnapt aan de Inquisitie, huwelijkt haar dochter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Drago Jancar boeken
  Drago Jancar - Die nacht zag ik haar

  Veronika Zarnik is een vrijgevochten, zelfstandige, sensuele en excentrieke vrouw, ongrijpbaar en mateloos intrigerend, iemand die je niet snel vergeet. Samen met haar man Leo vormt ze een onconventioneel paar. Op een nacht in januari 1944 verdwijnt het stel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Aleksandr Veltman boeken
  Aleksandr Veltman - De razende Roland

  Aleksandr Veltman (1800-1870), zoon van een gerussificeerde Zweed, was een tijdgenoot van Poesjkin en Gogol. Nu nauwelijks meer bekend speelde hij toch een niet onbelangrijke rol in de Russische literatuur van de jaren twintig en dertig van de negentiende eeuw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Sarah Jio boeken
  Sarah Jio - XL Die avond aan het meer - grote letter uitgave

  New York, 2008. Na een tragisch ongeluk besluit journaliste Ada Santorini haar leven om te gooien. Als iemand haar vertelt over een woonboot ophet meer van Seattle, besluit ze haar hart te volgen en New York te verlaten. Seattle, jaren '50. Penny is de vrouw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,15
 • Sarah-Kate Lynch boeken
  Sarah-Kate Lynch - XL Honingzoete dagen - grote letter uitgave

  Cherie-Lynn 'Sugar' Wallace volgt elke lente haar bijen naar een nieuwe stad. Dit jaar, toen ze koningin Elizabeth VI op de oude landkaart van haaropa neerzette, bleek New York haar bestemming.Daar aangekomen loopt ze behalve haar nieuwe buren - zoals de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,65
 • Courtney Miller Santo boeken
  Courtney Miller Santo - XL Het familiehuis - grote letter uitgave

  Lizzie, Elyse en Isobel zijn niet alleen nichtjes, maar ook al sinds hun jeugd onafscheidelijke vriendinnen.Als Lizzie hoort dat het huis van haar grootmoeder gesloopt dreigt te worden, trommelt ze de anderen op en met zijn drieën vertrekken ze naar Memphis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,20
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - XL De vrouwen van kasteel Deverill - grote letter uitgave

  De grootmoeder van Kitty Deverill vertelt haar verhalen over vorige generaties Deverills, de geschiedenis van het roemruchte kasteel en hetleven op het Ierse platteland. Ondanks het verschil in afkomst is Bridie, de dochter van de kokkin op het kasteel,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  61,90
 • Kristin Hannah boeken
  Kristin Hannah - XL Verder dan de sterren - grote letter uitgave

  Tully Hart doet alles met overgave, ze denkt dat ze alles aankan. Dan sterft haar beste vriendin Kate. Tully belooft haar op haar sterfb ed dat ze een moeder zal zijn voor Kates kinderen. Dat blijkt moeilijker dan ze ooit had kunnen denken... Kates dochter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,15
 • Guram Odisharia boeken
  Guram Odisharia - De kat van de president

  'De kat van de president' is een roman over Michail Bghazjba, een van de meest kleurrijke persoonlijkheden in de internationale havenstad Soechoemi in Abchazië (Georgië) in de tweede helft van de vorige eeuw. In de autoritaire Sovjetperiode was hij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De zonderlinge avonturen van het geniale bommenmeisje

  Atoombommen, Mossad en Zweedse politie, een drankzuchtige ingenieur, een kussenfabriek, een kist antilopevlees, een domme, impulsieve broer: Jonas Jonasson mengt deze ingrediënten - en nog veel meer - onnavolgbaar door elkaar tot een verhaal dat vooral géén… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Yoko Tawada boeken
  Yoko Tawada - Memoires van een ijsbeer

  Drie generaties van getalenteerde en wereldberoemde circusartiesten en auteurs, die toevallig ijsberen in de mensenwereld zijn, vertellen hun verhaal. De grootmoeder, een voormalig circusartieste schrijft per ongeluk een zeer succesvolle autobiografie in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rachel Hore boeken
  Rachel Hore - XL De naderende storm - grote letter uitgave

  Lucy Cardwell heeft recent haar vader verloren. Wanneer ze zijn papieren uitzoekt, ontdekt ze dat hij een oom had van wie ze het bestaan niet eens kende. Ze raakt geïntrigeerd en besluit een bezoek te brengen aan Carlyon Manor, het huis waar haar vader is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  61,45
 • XL Een vreemdeling in Cornwall - grote letter uitgave

  Als de bejaarde Jaunty te zwak wordt om voor zichzelf te zorgen, trekt haar kleindochter Gabriela bij haar in. Samen wonen ze in Jaunty's afgelegenhuis aan Frenchman's Creek. Op een stormachtige avond raakt iemand vlak bij hun huis met zijn boot in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,99
 • Joseph O'Neill boeken
  Joseph O'Neill - XL Laagland - grote letter uitgave

  De Nederlandse bankier Hans van den Broek woont in New York op het moment van de aanslagen. Vlak daarna verlaat zijn vrouw hem samen met hun zoontje, waarna hij twee jaar in een hotel verblijft. Op zoek naar een nieuw bestaan in een land waar hij zich niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,20
 • Helle Helle boeken
  Helle Helle - XL Dit zou in de tegenwoordige tijd geschreven moeten worden - grote letter uitgave

  Een jonge vrouw woont in een gehuurde bungalow bij het station van Glumsø. Iedere dag neemt ze de trein naar Kopenhagen. Haar ouders denken dat ze studeert, maar ze brengt haar tijd door in straten en steegjes en in winkelcentrum Scala, soms samen met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,50
 • Ana Veloso boeken
  Ana Veloso - XL De tempelbomen van Goa - grote letter uitgave

  Goa, 1632. De zesentwintigjarige dona Amba, eigenaresse van een indigoplantage, verschuiltzich dag in dag uit achter een sluier. Als de jonge Miguel naar de Portugese kolonie afreistom de belangen van zijn vaders handelsonderneming te behartigen, valt hij als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  66,45