Vertaalde roman, novelle

 • Benedict Wells boeken
  Benedict Wells - Het einde van de eenzaamheid

  Het veelgeprezen meesterwerk van een jong Duits talent Als de tijd nu eens niet bestond? Als alles wat je beleeft eeuwig was en als niet de tijd aan jou voorbijging, maar jijzelf aan de dingen die je beleeft? Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Graeme Macrae Burnet boeken
  Graeme Macrae Burnet - Zijn bloedige plan

  Het jaar is 1869. Een gewelddadige drievoudige moord in een afgelegen gemeenschap in de Schotse Hooglanden leidt tot de arrestatie van een jongeman genaamd Roderick Macrae. De memoires van de hand van de beklaagde maken het glashelder dat hij schuldig is aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - De laatste roos van de zomer

  Het magistrale drieluik over de Deverills van Santa Montefiore is nu compleet! Ondanks alles wat ze in het verleden hebben gedeeld, botsen de drie vrouwen van Deverill telkens weer als het gaat over de toekomst van hun geliefde kasteel. Intussen wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - De geniale vriendin

  Deel 1 van de Napolitaanse romansLila en Elena groeien samen op in een volkswijk in het Napels van de jaren vijftig, een tijd waarin het ondenkbaar is dat meisjes hun tijd verspillen met leren. De intelligente Lila moet van school om te gaan werken. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sara Taylor boeken
  Sara Taylor - De Laura's

  Met De Laura’s schreef Sara Taylor een prachtige roman over identiteit en over de speciale band tussen moeder en kind. Taylor schreef eerder De kust, dat werd genomineerd voor de Baileys Prize en de Guardian First Book Award. ‘Ik realiseerde me pas dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Gilbert Creutzberg boeken
  Gilbert Creutzberg - Het mozaïek

  Het mozaïek - Den Haag in de oorlogsjaren gezien door een jongen van elf toen de oorlog begon en een teenager van zestien toen de oorlog was afgelopen. Hoe voelde het om dagelijks op te groeien in een land dat bezet is door de nazi's? Gijs is elf jaar wanneer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tatiana de Rosnay boeken
  Tatiana de Rosnay - Obsessie

  Obsessie is een verhaal over verlies, moederschap en waanzin, geschreven door Frankrijks internationaal meest gelezen schrijfster. Terwijl Tatiana De Rosnay Obsessie schreef, ontkiemde het idee dat uiteindelijk Haar naam was Sarah zou worden. Na haar scheiding… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Zia Haider Rahman boeken
  Zia Haider Rahman - In het licht van wat wij weten

  Londen, september 2008, een zonnige ochtend, een fraai huis in South Kensington. De bewoner ervan is investeringsbankier. Hij nadert de veertig, zijn carrière staat op springen, zijn huwelijk is in het slop geraakt. Aan de deur van zijn huis meldt zich een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Matt Haig boeken
  Matt Haig - De wezens

  Nog voor het boek begint gaat professor Andrew Martin, een vriendelijke wiskundige en een op het eerste gezicht perfecte held voor dit verhaal, dood. Zoals de buitenaardse verstekeling die zich bedient van Andrews lichaam echter al snel ontdekt: Andrew was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • James Hannaham boeken
  James Hannaham - Aardse vruchten

  Gelukkig waren ze, Darlene en Nat Hardison, met hun zoontje Eddie, hun buurtwinkel en de politieke bijeenkomsten bij hen thuis. Maar na de gewelddadige moord op Nat verliest Darlene zich in drugs en staat Eddie er hoegenaamd alleen voor. Dan krijgt Darlene een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mike Bullen boeken
  Mike Bullen - Vertrouw me

  Eén nacht op een conferentie, twee aantrekkelijke vrouwen en een verpakking met twee condooms, waaruit er eentje ontbreekt... Greg en Dan zijn allebei op hun manier gelukkig getrouwd en ervan overtuigd dat zij nooit vreemd zullen gaan. Maar als ze aandacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Grace Metalious boeken
  Grace Metalious - Terug naar Peyton place

  Na het fenomenale succes van haar eerste roman schreef Grace Metalious al snel het vervolg: 'Terug naar Peyton Place'. In dit deel breekt Allison door als auteur van de expliciete roman 'Samuels kasteel', over het leven en de bewoners van Peyton Place. Dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sofia Caspari boeken
  Sofia Caspari - Het lied van de waterval (deel 3)

  Voor fans van Sarah Lark en Leila Meacham is 'Het lied van de waterval', het derde deel in Sofia Caspari's serie die begon met 'In het land van de koraalboom' en 'De baai van de flamingo's', een absolute must read! In dit derde boek van deze familiesaga die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Leena Lander boeken
  Leena Lander - Zondagskind

  Een geheim op de grens tussen wet en moraalRisto Salin stapt uit zijn huwelijk, zegt zijn baan op en gaat in het huisje wonen dat hij heeft geërfd van zijn grootmoeder Saida. Zij heeft hem opgevoed, maar hij heeft haar nooit echt leren kennen. Over haar eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Iben Mondrup boeken
  Iben Mondrup - Kinderjaren

  Het leven van een kind kan dramatisch verlopen. Zeker als het opgroeit in de woeste Noordpoolomgeving, waar de zomers zo kort zijn dat de sneeuw nauwelijks tijd heeft om te smelten. Kinderjaren speelt zich af op het Groenlandse eiland Disko, aan het eind van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Liane Moriarty boeken
  Liane Moriarty - Het geheim van mijn man

  Mijn lieve Cecilia, als je dit leest, ben ik dood...Stel je voor dat je man een brief aan je heeft geschreven, om te openen na zijn dood. Stel je voor dat die brief zijn diepste, meest donkere geheim bevat, die niet alleen het leven van jullie samen kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ryan Gattis boeken
  Ryan Gattis - Zes dagen

  Op 29 april 1992 om 15.15 uur spreekt een jury in Los Angeles twee agenten vrij van de aanklacht van excessief geweld tegen Rodney King. Minder dan twee uur later staat de stad, toch al een kruitvat van rassenhaat, in brand. Wat volgt is een orgie van rellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mitch Albom boeken
  Mitch Albom - Telefoon vanuit de hemel

  Op een ochtend gaan in het stadje Coldwater, in de staat Michigan, diverse telefoons over. De bekende stemmen aan de andere kant van de lijn zeggen dat ze bellen vanuit... de hemel. Is dit het grootse wonder van onze tijd? Of is het een wrede grap? Het nieuws… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jodi Picoult boeken
  Jodi Picoult - Jodi Picoult - De ultieme belofte

  'Zij was alles wat ik niet was, en ik was alle dingen die zij niet was. Haar hand paste perfect in de mijne.'De ouders van Chris en Emma zijn al jaren buren en beste vrienden, en de kinderen groeien samen op. Als ze een relatie krijgen, vindt iedereen dat dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Christina Lauren boeken
  Christina Lauren - LAUREN*WILD 2 - VERLANGEN

  Een laatste weekend zonder verplichtingen, voordat het werkende leven begint, dat is de afspraak. Dansen tot in de vroege uurtjes, cocktails drinken in Las Vegas en vooral: proosten op hun vriendschap en het leven. Een wilde nacht met drie sexy mannen pakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Nora Roberts - Dromen in beeld

  Mackenzie, Emma, Lauren en Parker; ze zijn al vriendinnen zo lang ze zich kunnen herinneren, en met z'n vieren runnen ze Vows, wedding planners. Met oog voor detail maken ze elke trouwdag bijzonder, origineel, uniek en onvergetelijk. En ze hebben het er zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gena Showalter boeken
  Gena Showalter - Gena Showalter - Hartenkoningin - White Rabbit Chronicles 3

  Alice heeft een plan... Alice dacht dat het ergste achter de rug was. Dat ze eindelijk met rust zouden worden gelaten en dat het nu echt serieus zou kunnen worden tussen haar en Cole, de leider van de zombiejagers. Tot Anima Industries, het bedrijf dat zombies… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • David Foenkinos boeken
  David Foenkinos - Charlotte

  Berlijn, 1933. Met de opkomst van het nationaalsocialisme wordt de introverte scholiere Charlotte Salomon almaar stiller, en ze is vaak alleen; haar klasgenootjes mogen niet meer met joden omgaan. Toch begint het leven haar langzaam maar zeker ook toe te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Botho Strauss boeken
  Botho Strauss - Herkomst

  Een verhaal over een zoon en zijn vader. Over ouder worden. Over weemoed en verlangen. Over onszelf. Een jonge man gaat zijn eigen weg, een heel andere dan die van zijn vader. Maar hoe ouder hij wordt, hoe meer hij beseft dat deze andere weg tot hetzelfde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ruth Ozeki boeken
  Ruth Ozeki - Een tijdelijke vertelling

  Ruth vindt op het strand van een desolaat eiland in Canada een aangespoelde Hello Kitty-lunchbox. In de trommel zit een Japans dagboek en een oud horloge. Nieuwsgierig verdiept Ruth zich in haar bijzondere vondst. Door het lezen van het dagboek wordt ze in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00